Lediga jobb FA AUTOCENTER AB i Varberg

Se alla lediga jobb från FA AUTOCENTER AB i Varberg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Varberg som finns inom det yrket.

Rekondare

Ansök    Feb 12    FA AUTOCENTER AB    Bilrekonditionerare
Vi på FA AUTOCENTER AB söker en bilrekonditionerare/mekaniker till vårt team. Vi söker dig som har ett genuint bil intresse och gärna erfarenhet kring polering och enklare mekaniskt arbete på bilar. Du kommer att arbeta med rengöring av bilars in- och utsida. Det kan vara bilar som ska iordningställas inför en försäljning eller bilar som behöver en uppfräschning. Du skall även hämta och lämna bilar runt om i Sverige därav är körkort ett krav. Arbetsplatse... Visa mer
Vi på FA AUTOCENTER AB söker en bilrekonditionerare/mekaniker till vårt team.
Vi söker dig som har ett genuint bil intresse och gärna erfarenhet kring polering och enklare mekaniskt arbete på bilar.
Du kommer att arbeta med rengöring av bilars in- och utsida. Det kan vara bilar som ska iordningställas inför en försäljning eller bilar som behöver en uppfräschning. Du skall även hämta och lämna bilar runt om i Sverige därav är körkort ett krav.
Arbetsplatsen ligger i Varberg, Hallands Län
Vi söker dig som är glad, utåtriktad och självgående. Du tycker om att arbeta med människor, både kunder och medarbetare.
Du får gärna ha några års erfarenhet och men det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för bilar och bilvård. Ett stort plus i kanten är om du har erfarenhet av lättare mekaniska jobb såsom broms byten, däckskiften m.m.
Tjänsten är heltid och det finns stor utvecklingsmöjlighet inom företaget då vi växer i snabb takt.
Vi ser fram emot din ansökan! Skicka den via mejl till [email protected] Visa mindre