Lediga jobb Frösunda Personlig Assistans AB i Varberg

Se alla lediga jobb från Frösunda Personlig Assistans AB i Varberg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Varberg som finns inom det yrket.

Timanställda personliga assistenter sökes i Varberg

Beskrivning av tjänsten som personlig assistent Vi söker nu ett flertal personliga assistenter som vill arbeta vid behov till våra kunder. En personlig assistent arbetar med att hjälpa kunden i dennes vardag. Detta innefattar allt från personlig hygien till hushållssysslor, matlagning, städning, aktiviteter med mera. Som personlig assistent har du ett stort ansvar eftersom kundens funktionshinder gör att hon eller han inte alltid kan vara delaktig fullt u... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som personlig assistent
Vi söker nu ett flertal personliga assistenter som vill arbeta vid behov till våra kunder.

En personlig assistent arbetar med att hjälpa kunden i dennes vardag. Detta innefattar allt från personlig hygien till hushållssysslor, matlagning, städning, aktiviteter med mera. Som personlig assistent har du ett stort ansvar eftersom kundens funktionshinder gör att hon eller han inte alltid kan vara delaktig fullt ut.

Arbetet kräver ingen specifik vårdutbildning, men det kan vara en fördel. Det är viktigt att du har den kompetens som din kund efterfrågar och att personkemin mellan er stämmer. Det kan vara lika viktigt att du tycker om att promenera och kan laga mat som att du har vårdutbildning. Viktigt att du är van vid att arbeta självständigt, har god initiativ- och samarbetsförmåga samt är en god lyssnare. Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller liknande är en fördel, men det viktigaste är att du är positiv och ser möjligheter i stället för hinder.

Vi söker assistenter i Varberg med omnejd. Våra kunder är i alla åldrar, såsom barn, ungdomar, vuxna och äldre över 65. Arbetstiderna är ofta förlagda dag, kväll och helg. Några kunder har även natt med jour.Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

- Är social, bra på att samarbeta och lyssna
- Är ansvarstagande

- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

- En fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med människorOm Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Timanställning

- Omfattning: Arbetar vid behov

- Arbetstid: Enligt överenskommelse vid varje arbetspass

- Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2024-02-15

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent i Varberg

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent i Varberg med omnejd! Vad innebär jobbet som personlig assistent? Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon an... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent i Varberg med omnejd!Vad innebär jobbet som personlig assistent?

Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon annan persons dagliga liv att fungera.

Vi har kunder i olika åldrar och med olika funktionsvariationer. Din arbetsplats är där kunden befinner sig och jobbet är både varierande och händelserikt. Att varje dag bidra till att en person kan leva sitt liv som den vill tycker vi är världens viktigaste jobb.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt. Oberoende av din ålder, livssituation och bakgrund kan du vara just den assistent vi söker.Vi ser gärna att du:

- har ett genuint intresse av att hjälpa andra.

- kan förstå och göra dig förstådd på svenska.

- kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll och helg. Vissa av våra tjänster förutsätter även att du kan arbeta natt.

- har erfarenhet av vård och omsorg. (Det är ett plus, men inget krav).

Övrig information

Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: Heltid, deltid eller timanställning

Tillträde: Juni, juli och augusti 2024

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2024-02-25

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Glad personlig assistent till en flicka, Varberg

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår kund som bor utanför Varberg. Vad innebär den här tjänsten? Nu har vi ett rolig och utvecklande jobb till dig som är glad, påhittig och har ett genuint intresse för assistansyrket hos vår kund, en liten tjej på 8 år. Arbetstiderna är flexibla, det är på kvällar efter skolan, dagtid under lov och på helg, och kan anpassas efter din möjlighet at... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår kund som bor utanför Varberg.

Vad innebär den här tjänsten?

Nu har vi ett rolig och utvecklande jobb till dig som är glad, påhittig och har ett genuint intresse för assistansyrket hos vår kund, en liten tjej på 8 år. Arbetstiderna är flexibla, det är på kvällar efter skolan, dagtid under lov och på helg, och kan anpassas efter din möjlighet att arbeta. Vi söker dig som vill jobba extra på timmar och dig som vill jobba en mindre deltid.

Flickan bor tillsammans med sin mamma, pappa och två bröder på en hästgård en mil utanför Varbergs centrum. Det är en glad tjej som älskar sång, film och musik och gillar ett högt tempo. Samtidigt har hon ett behov av återhämtning och tycker mycket om att titta på film i soffan, det är viktigt att följa hennes rytm. Andra intressen är djur och att vara ute i naturen.

Dina arbetsuppgifter blir att stötta flickan i hennes vardag såsom matsituation, hygien, med förflyttningar, lyft och såklart i leken. Du är aktiv och engagerad i hennes dagliga aktiviteter såväl inomhus som utomhus. Det är viktigt att du är flexibel och kan hänga med utifrån flickans behov. Hon har inget tal utan kommunicerar med hjälp kroppsspråk och ögon. Till sin hjälp vid kommunikation har hon en dator, varför dina datakunskaper behöver vara goda. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenskt tal för att kunna förstå henne rätt.

Vem söker vi?Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt.

Vi ser gärna att du:

- är pigg, glad, framåt och påhittig.

- har erfarenhet från arbete med barn eller som personlig assistent.

- tycker om djur, natur och sport.

- tål pälsdjur.

- har goda datakunskaper.

- är rökfri.

- har mycket goda kunskaper i svenska, framförallt i tal.

- tjänsten kräver att du har B-körkort och tillgång till bil.

Övrig information

Anställningsform: Föräldravikariat från januari. Det finns även möjlighet att jobba extra för dig som vill vara timvikarie och bokas in vid behov.

Omfattning: 40-50 % det finns möjlighet till mer.

Arbetstider: eftermiddag, kväll (t.ex. mellan kl. 14-19.30)och helg (exempelvis kl 13-19). Arbetspassen är till viss mån flexibla utifrån när du har möjlighet att jobba. De kan börja senare eller sluta tidigare. Hör gärna av dig om du har frågor.

Tillträde: Enligt överenskommelseVi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-03-10

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Fanny Helgesson, Verksamhetschef, 010-130 41 49

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till ungdom med autism, Varberg

Beskrivning av tjänsten Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 16-årig kille med autism och epilepsi i Varberg. Han behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Denna unga kille gillar att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar. Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar utif... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 16-årig kille med autism och epilepsi i Varberg. Han behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Denna unga kille gillar att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar.

Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar utifrån lågaffektivt bemötande. Arbetet innebär att vara killens ”hjälp-jag” i vardagliga moment som hygien och i matsituationen, samt att vara en vän och inspiratör i lek. Du ansvarar för att planera och inspirera honom till aktiviteter. I planeringen kan du utgå från dina intressen inom sport, musik eller annat.
Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller kunskap om autism och epilepsi är en merit, men inget krav.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
Tjänstgöringsform: Så länge assistansuppdraget varar.

Tjänstgöringsgrad: Mindre deltid, 37 %

Schema: Du arbetar varannan vecka (på ojämna veckonummer), följande tider:

Måndag: kl. 16-21.30

Tisdag: kl. 16-21.30

Fredag: kl. 16-22

Lördag: kl. 7-16

Söndag: kl. 15-21.30 eller kl. 7-15

Övrigt: Vi ser gärna att du kan arbeta extra övriga dagar vid skollov.

Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2023-12-31

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Rekryteringsspecialist Madeleine Jönsson 010-130 3249

Verksamhetschef Kujtim Dibrani 010-130 3325

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Glad personlig assistent till en flicka, Varberg

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår kund som bor utanför Varberg. Vad innebär den här tjänsten? Nu har vi ett rolig och utvecklande jobb till dig som är glad, påhittig och har ett genuint intresse för assistansyrket hos vår kund, en liten tjej på 8 år. Arbetstiderna är flexibla, det är på kvällar efter skolan, dagtid under lov och på helg, och kan anpassas efter din möjlighet at... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår kund som bor utanför Varberg.

Vad innebär den här tjänsten?

Nu har vi ett rolig och utvecklande jobb till dig som är glad, påhittig och har ett genuint intresse för assistansyrket hos vår kund, en liten tjej på 8 år. Arbetstiderna är flexibla, det är på kvällar efter skolan, dagtid under lov och på helg, och kan anpassas efter din möjlighet att arbeta. Vi söker dig som vill jobba extra på timmar och dig som vill jobba en mindre deltid.

Flickan bor tillsammans med sin mamma, pappa och två bröder på en hästgård en mil utanför Varbergs centrum. Det är en glad tjej som älskar sång, film och musik och gillar ett högt tempo. Samtidigt har hon ett behov av återhämtning och tycker mycket om att titta på film i soffan, det är viktigt att följa hennes rytm. Andra intressen är djur och att vara ute i naturen.

Dina arbetsuppgifter blir att stötta flickan i hennes vardag såsom matsituation, hygien, med förflyttningar, lyft och såklart i leken. Du är aktiv och engagerad i hennes dagliga aktiviteter såväl inomhus som utomhus. Det är viktigt att du är flexibel och kan hänga med utifrån flickans behov. Hon har inget tal utan kommunicerar med hjälp kroppsspråk och ögon. Till sin hjälp vid kommunikation har hon en dator, varför dina datakunskaper behöver vara goda. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenskt tal för att kunna förstå henne rätt.

Vem söker vi?Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt.

Vi ser gärna att du:

- är pigg, glad, framåt och påhittig.

- har erfarenhet från arbete med barn eller som personlig assistent.

- tycker om djur, natur och sport.

- tål pälsdjur.

- har goda datakunskaper.

- är rökfri.

- har mycket goda kunskaper i svenska, framförallt i tal.

- tjänsten kräver att du har B-körkort och tillgång till bil.

Övrig information

Anställningsform: Föräldravikariat från januari. Det finns även möjlighet att jobba extra för dig som vill vara timvikarie och bokas in vid behov.

Omfattning: 40-50 % det finns möjlighet till mer.

Arbetstider: eftermiddag, kväll (t.ex. mellan kl. 14-19.30)och helg (exempelvis kl 13-19). Arbetspassen är till viss mån flexibla utifrån när du har möjlighet att jobba. De kan börja senare eller sluta tidigare. Hör gärna av dig om du har frågor.

Tillträde: Enligt överenskommelseVi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-02-08

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Fanny Helgesson, Verksamhetschef, 010-130 41 49

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobb som personlig assistent, Varberg

Beskrivning av tjänsten Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 16-årig kille med autism och epilepsi i Varberg. Tjänsten är på eftermiddagar, kvällar och helger varannan vecka, med möjlighet att jobba upp till 40 %. Kunden behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Han gillar att vara aktiv, men behöver även vila. Arbetet innebär att vara kill... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 16-årig kille med autism och epilepsi i Varberg. Tjänsten är på eftermiddagar, kvällar och helger varannan vecka, med möjlighet att jobba upp till 40 %.

Kunden behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Han gillar att vara aktiv, men behöver även vila. Arbetet innebär att vara killens ”hjälp-jag” i vardagliga moment som hygien och i matsituationen, samt att vara en vän och inspiratör i lek. Du ansvarar för att planera och inspirera honom till aktiviteter. I planeringen kan du utgå från dina intressen inom sport, musik eller annat.

Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar utifrån lågaffektivt bemötande.
Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller kunskap om autism och epilepsi är en merit, men inget krav.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
Tjänstgöringsform: Så länge assistansuppdraget varar.

Tjänstgöringsgrad: Mindre deltid, upp till 40 %

Schema: Du arbetar varannan vecka (på ojämna veckonummer), på kvällar (ca kl 16-22) och på helg (kl. 7-15, kl 15-22 eller kl 7-22).

Övrigt: Vi ser gärna att du kan arbeta extra vid skollov.

Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2024-02-06

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Rekryteringsspecialist Madeleine Jönsson 010-130 3249

Verksamhetschef Kujtim Dibrani 010-130 3325

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till ungdom med autism, Varberg

Beskrivning av tjänsten Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 16-årig kille med autism och epilepsi i Varberg. Han behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Denna unga kille gillar att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar. Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar utif... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 16-årig kille med autism och epilepsi i Varberg. Han behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Denna unga kille gillar att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar.

Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar utifrån lågaffektivt bemötande. Arbetet innebär att vara killens ”hjälp-jag” i vardagliga moment som hygien och i matsituationen, samt att vara en vän och inspiratör i lek. Du ansvarar för att planera och inspirera honom till aktiviteter. I planeringen kan du utgå från dina intressen inom sport, musik eller annat.
Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller kunskap om autism och epilepsi är en merit, men inget krav.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
Tjänstgöringsform: Så länge assistansuppdraget varar.

Tjänstgöringsgrad: Mindre deltid, 37 %

Schema: Du arbetar varannan vecka (på ojämna veckonummer), följande tider:

Måndag: kl. 16-21.30

Tisdag: kl. 16-21.30

Fredag: kl. 16-22

Lördag: kl. 7-16

Söndag: kl. 15-21.30 eller kl. 7-15

Övrigt: Vi ser gärna att du kan arbeta extra övriga dagar vid skollov.

Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2023-11-20

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Rekryteringsspecialist Madeleine Jönsson 010-130 3249

Verksamhetschef Kujtim Dibrani 010-130 3325

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till pojke i Varberg

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår barnkund i Varberg. Vad innebär den här tjänsten? Kunden är en tioårig pojke med funktionsvariation och epilepsi som behöver hjälp i all vardaglig livsföring från aktiviteter till hygien. Du är kundens armar och ben i vardagen och får lära dig hans speciella behov. Pojken är rullstolsburen, får sondmat i knapp på magen och har andningshjälpmed... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår barnkund i Varberg.

Vad innebär den här tjänsten?

Kunden är en tioårig pojke med funktionsvariation och epilepsi som behöver hjälp i all vardaglig livsföring från aktiviteter till hygien. Du är kundens armar och ben i vardagen och får lära dig hans speciella behov. Pojken är rullstolsburen, får sondmat i knapp på magen och har andningshjälpmedel som CPAP och hostmaskin. Som personlig assistent följer du med till skolan, skapar en meningsfull fritid eller ser till att han mår bra under natten. Han har ingen verbal kommunikation och tar inga egna initiativ, vi ser gärna att du tar egna initiativ till aktiviteter som sång, målning eller promenader.

Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällar, nätter och helger enligt överenskommelse. Buss från Varberg station stannar utanför kundens hus.

Vem söker vi?

På det här uppdraget söker vi en kvinna, som hanterar engelska språket, på god nivå. Du har stort engagemang och tålamod, har förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt. Du är pedagogisk och lyhörd.

Vi ser gärna att du:

- är positiv, omtänksam och pedagogisk
- kan förstå och göra dig förstådd på både engelska och svenska.
- har erfarenhet av personlig assistans eller liknande


Övrig information

Anställningsform: Visstid så länge assistansuppdraget varar.

Omfattning: 60-100%

Arbetstider: Efter överenskommelse. Dag, kväll, vaken natt, helg.

Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer ske löpande.

Sista ansökningsdag: 2023-11-30

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Rekryteringsspecialist Madeleine Jönsson 010-130 3249

Verksamhetschef Mickis Wallén 010-130 3466

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till pojke i Varberg

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår barnkund i Varberg. Vad innebär den här tjänsten? Kunden är en tioårig pojke med diagnosen Aicardi-Goutieres syndrom och epilepsi som behöver hjälp i all vardaglig livsföring från aktiviteter till hygien. Du är kundens armar och ben i vardagen. Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällar, nätter och helger enligt överenskommelse. Buss från Varb... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår barnkund i Varberg.

Vad innebär den här tjänsten?

Kunden är en tioårig pojke med diagnosen Aicardi-Goutieres syndrom och epilepsi som behöver hjälp i all vardaglig livsföring från aktiviteter till hygien. Du är kundens armar och ben i vardagen.

Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällar, nätter och helger enligt överenskommelse. Buss från Varberg station stannar utanför kundens hus.

Vem söker vi?

På det här uppdraget söker vi en kvinna, som hanterar engelska språket, på god nivå. Du har stort engagemang och tålamod, har förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt. Du är pedagogisk och lyhörd.

Vi ser gärna att du:

- har ett genuint intresse av att hjälpa andra.
- kan förstå och göra dig förstådd på engelska och svenska.
- kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll, natt och helg.
- har erfarenhet av vård och omsorg.


Övrig information

Anställningsform: Visstid så länge assistansuppdraget varar.

Omfattning: 60-100%

Arbetstider: Efter överenskommelse. Dag, kväll, helg och natt.

Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer ske löpande.

Sista ansökningsdag: 2023-11-30

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Rekryteringsspecialist Madeleine Jönsson 010-130 3249

Verksamhetschef Mickis Wallén 010-130 3466

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Glad personlig assistent till 8-årig tjej, Varberg

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår kund som bor utanför Varberg. Vad innebär den här tjänsten? Nu har vi ett rolig och utvecklande jobb till dig som är glad, påhittig och har ett genuint intresse för assistansyrket hos vår kund, en liten tjej på snart 8 år. Arbetstiderna är flexibla, det är på kvällar efter skolan, dagtid under lov och på helg, och kan anpassas efter din möjlig... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår kund som bor utanför Varberg.

Vad innebär den här tjänsten?

Nu har vi ett rolig och utvecklande jobb till dig som är glad, påhittig och har ett genuint intresse för assistansyrket hos vår kund, en liten tjej på snart 8 år. Arbetstiderna är flexibla, det är på kvällar efter skolan, dagtid under lov och på helg, och kan anpassas efter din möjlighet att arbeta. Vi söker dig som vill jobba extra på timmar och dig som vill jobba en mindre deltid.

Flickan bor tillsammans med sin mamma, pappa och två bröder på en hästgård en mil utanför Varbergs centrum. Det är en glad tjej som älskar sång, film och musik och gillar ett högt tempo. Andra intressen är djur och att vara ute i naturen. Dina arbetsuppgifter blir att stötta flickan i hennes vardag såsom matsituation, hygien, med förflyttningar, lyft och såklart i leken. Du är aktiv och engagerad i hennes dagliga aktiviteter såväl inomhus som utomhus. Det är viktigt att du är flexibel och kan hänga med utifrån flickans behov. Hon har inget tal utan kommunicerar med hjälp kroppsspråk och ögon och har också till sin hjälp vid kommunikation en dator, varför dina datakunskaper behöver vara goda. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenskt tal.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt.Vi ser gärna att du:

- är pigg, glad, framåt och påhittig.

- har erfarenhet från arbete med barn eller som personlig assistent

- Tycker om djur, natur och sport

- Tål pälsdjur

- Har goda datakunskaper

- Är rökfri

- Har mycket goda kunskaper i svenska, framförallt i tal

- Tjänsten kräver att du har B-körkort och tillgång till bil

Övrig information

Anställningsform: Föräldravikariat från oktober. Det finns även möjlighet att jobba extra för dig som vill vara timvikarie och bokas in vid behov.

Omfattning: 50-60 %, det finns möjlighet till mer.

Arbetstider: eftermiddag, kväll (t.ex. mellan kl. 14-19.30)och helg (exempelvis kl 13-19). Arbetspassen är till viss mån flexibla utifrån när du har möjlighet att jobba. De kan börja senare eller sluta tidigare. Hör gärna av dig om du har frågor.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-09-06

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Ali Begolli, Verksamhetschef, 010-130 32 90Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till pojke i Rolfstorp, Varberg

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår barnkund i Rolfstorp. Vad innebär den här tjänsten? Kunden är en tioårig pojke med diagnosen Aicardi-Goutieres syndrom och epilepsi som behöver hjälp i all vardaglig livsföring från aktiviteter till hygien. Du är kundens armar och ben i vardagen. Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällar, nätter och helger enligt överenskommelse. Buss från Va... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår barnkund i Rolfstorp.

Vad innebär den här tjänsten?

Kunden är en tioårig pojke med diagnosen Aicardi-Goutieres syndrom och epilepsi som behöver hjälp i all vardaglig livsföring från aktiviteter till hygien. Du är kundens armar och ben i vardagen.

Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällar, nätter och helger enligt överenskommelse. Buss från Varberg station stannar utanför kundens hus.

Vem söker vi?

På det här uppdraget söker vi dig som är engelsktalande. Du har stort engagemang och tålamod, har förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt.

Vi ser gärna att du:

- har ett genuint intresse av att hjälpa andra.
- kan förstå och göra dig förstådd på engelska och svenska.
- kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll, natt och helg.
- har erfarenhet av vård och omsorg.


Övrig information

Anställningsform: Visstid så länge assistansuppdraget varar.

Omfattning: 50-100%

Arbetstider: Efter överenskommelse. Vakna nätter.

Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-10-12

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Rekryteringsspecialist Madeleine Jönsson 010-130 3249

Verksamhetschef Kujtim Dibrani 010-130 3325

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till ungdom med autism, Varberg

Beskrivning av tjänsten Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 16-årig kille med autism och epilepsi i Varberg. Han behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Denna unga kille gillar att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar. Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar utif... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 16-årig kille med autism och epilepsi i Varberg. Han behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Denna unga kille gillar att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar.

Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar utifrån lågaffektivt bemötande. Arbetet innebär att vara killens ”hjälp-jag” i vardagliga moment som hygien och i matsituationen, samt att vara en vän och inspiratör i lek. Du ansvarar för att planera och inspirera honom till aktiviteter. I planeringen kan du utgå från dina intressen inom sport, musik eller annat.
Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller kunskap om autism och epilepsi är en merit, men inget krav.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
Tjänstgöringsform: Så länge assistansuppdraget varar.

Tjänstgöringsgrad: Mindre deltid, 37 %

Schema: Du arbetar varannan vecka (på ojämna veckonummer), följande tider:

Måndag: kl. 16-21.30

Tisdag: kl. 16-21.30

Fredag: kl. 16-22

Lördag: kl. 7-16

Söndag: kl. 15-21.30 eller kl. 7-15

Övrigt: Vi ser gärna att du kan arbeta extra övriga dagar vid skollov.

Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2023-10-15

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Rekryteringsspecialist Madeleine Jönsson 010-130 3249

Verksamhetschef Kujtim Dibrani 010-130 3325

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent i Varberg

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent i Varberg med omnejd! Vad innebär jobbet som personlig assistent? Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon an... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent i Varberg med omnejd!Vad innebär jobbet som personlig assistent?

Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon annan persons dagliga liv att fungera.

Vi har kunder i olika åldrar och med olika funktionsvariationer. Din arbetsplats är där kunden befinner sig och jobbet är både varierande och händelserikt. Att varje dag bidra till att en person kan leva sitt liv som den vill tycker vi är världens viktigaste jobb.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt. Oberoende av din ålder, livssituation och bakgrund kan du vara just den assistent vi söker.Vi ser gärna att du:

- har ett genuint intresse av att hjälpa andra.
- kan förstå och göra dig förstådd på svenska.
- kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll och helg. Vissa av våra tjänster förutsätter även att du kan arbeta natt.
- har erfarenhet av vård och omsorg. (Det är ett plus, men inget krav).


Övrig information

Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: Heltid, deltid eller timanställning

Tillträde: Juni, juli och augusti 2023

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-06-15

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tioåring i Varberg, Rolfstorp söker assistent!

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår barnkund i Rolfstorp. Vad innebär den här tjänsten? Kunden är en tioårig pojke med diagnosen Aicardi-Goutieres syndrom och epilepsi som behöver hjälp i all vardaglig livsföring från aktiviteter till hygien. Du är kundens armar och ben i vardagen. Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällar, nätter och helger enligt överenskommelse. Buss från Va... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår barnkund i Rolfstorp.

Vad innebär den här tjänsten?

Kunden är en tioårig pojke med diagnosen Aicardi-Goutieres syndrom och epilepsi som behöver hjälp i all vardaglig livsföring från aktiviteter till hygien. Du är kundens armar och ben i vardagen.

Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällar, nätter och helger enligt överenskommelse. Buss från Varberg station stannar utanför kundens hus.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt.

Vi ser gärna att du:

- har ett genuint intresse av att hjälpa andra.
- kan förstå och göra dig förstådd på svenska.
- kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll, natt och helg.
- har erfarenhet av vård och omsorg.


Övrig information

Anställningsform: Visstid så länge assistansuppdraget varar.

Omfattning: 50-100%

Arbetstider: Efter överenskommelse. Vakna nätter.

Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 23-08-31

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Sandra Eurenius Verksamhetschef

010 130 34 66

[email protected]Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent hos vår barnkund i Varberg, 30 %

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår kund som bor utanför Varberg. Vad innebär den här tjänsten? Nu har vi ett rolig och utvecklande jobb till dig som är glad, påhittig och har ett genuint intresse för assistansyrket hos vår kund, en liten tjej på snart 8 år. Arbetstiderna är flexibla, det är på kvällar efter skolan, dagtid under lov och på helg, och kan anpassas efter din möjlig... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår kund som bor utanför Varberg.

Vad innebär den här tjänsten?

Nu har vi ett rolig och utvecklande jobb till dig som är glad, påhittig och har ett genuint intresse för assistansyrket hos vår kund, en liten tjej på snart 8 år. Arbetstiderna är flexibla, det är på kvällar efter skolan, dagtid under lov och på helg, och kan anpassas efter din möjlighet att arbeta. Vi söker dig som vill jobba extra på timmar och dig som vill jobba en mindre deltid.

Flickan bor tillsammans med sin mamma, pappa och två bröder på en hästgård en mil utanför Varbergs centrum. Det är en glad tjej som älskar sång, film och musik och gillar ett högt tempo. Andra intressen är djur och att vara ute i naturen. Dina arbetsuppgifter blir att stötta flickan i hennes vardag såsom matsituation, hygien, med förflyttningar, lyft och såklart i leken. Du är aktiv och engagerad i hennes dagliga aktiviteter såväl inomhus som utomhus. Det är viktigt att du är flexibel och kan hänga med utifrån flickans behov. Hon har inget tal utan kommunicerar med hjälp kroppsspråk och ögon och har också till sin hjälp vid kommunikation en dator, varför dina datakunskaper behöver vara goda. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenskt tal.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt.Vi ser gärna att du:

- är pigg, glad, framåt och påhittig.

- har erfarenhet från arbete med barn eller som personlig assistent

- Tycker om djur, natur och sport

- Tål pälsdjur

- Har goda datakunskaper

- Är rökfri

- Har mycket goda kunskaper i svenska, framförallt i tal

- Tjänsten kräver att du har B-körkort och tillgång till bil

Övrig information

Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar

Omfattning: 30 %, med möjlighet till mer

Arbetstider: Schemalagt på måndagar kl. 15.30-19.30, torsdagar kl. 16-20 och varannan söndag kl 11-19. Under några veckor i höst finns även möjlighet att jobba andra kvällar och helgdagar.

Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-09-03

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Ali Begolli, Verksamhetschef, 010-130 32 90Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jobba hos vår barnkund i Varberg, Rolfstorp!

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår barnkund i Rolfstorp. Vad innebär den här tjänsten? Kunden är en tioårig pojke med diagnosen Aicardi-Goutieres syndrom och epilepsi som behöver hjälp i all vardaglig livsföring från aktiviteter till hygien. Du är kundens armar och ben i vardagen. Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällar, nätter och helger enligt överenskommelse. Buss från Va... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår barnkund i Rolfstorp.

Vad innebär den här tjänsten?

Kunden är en tioårig pojke med diagnosen Aicardi-Goutieres syndrom och epilepsi som behöver hjälp i all vardaglig livsföring från aktiviteter till hygien. Du är kundens armar och ben i vardagen.

Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällar, nätter och helger enligt överenskommelse. Buss från Varberg station stannar utanför kundens hus.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt.

Vi ser gärna att du:

- har ett genuint intresse av att hjälpa andra.
- kan förstå och göra dig förstådd på svenska.
- kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll, natt och helg.
- har erfarenhet av vård och omsorg.


Övrig information

Anställningsform: Visstid så länge assistansuppdraget varar.

Omfattning: 50-100%

Arbetstider: Efter överenskommelse. Vakna nätter.

Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Sandra Eurenius Verksamhetschef

010 130 34 66

[email protected]Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent i Varberg

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent i Varberg med omnejd! Vad innebär jobbet som personlig assistent? Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon an... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent i Varberg med omnejd!Vad innebär jobbet som personlig assistent?

Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon annan persons dagliga liv att fungera.

Vi har kunder i olika åldrar och med olika funktionsvariationer. Din arbetsplats är där kunden befinner sig och jobbet är både varierande och händelserikt. Att varje dag bidra till att en person kan leva sitt liv som den vill tycker vi är världens viktigaste jobb.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt. Oberoende av din ålder, livssituation och bakgrund kan du vara just den assistent vi söker.Vi ser gärna att du:

- har ett genuint intresse av att hjälpa andra.
- kan förstå och göra dig förstådd på svenska.
- kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll och helg. Vissa av våra tjänster förutsätter även att du kan arbeta natt.
- har erfarenhet av vård och omsorg. (Det är ett plus, men inget krav).


Övrig information

Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: Heltid, deltid eller timanställning

Tillträde: Juni, juli och augusti 2023

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-06-04

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jobba hos vår barnkund i Varberg, Rolfstorp!

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår barnkund i Rolfstorp. Vad innebär den här tjänsten? Kunden är en tioårig pojke med diagnosen Aicardi-Goutieres syndrom och epilepsi som behöver hjälp i all vardaglig livsföring från aktiviteter till hygien. Du är kundens armar och ben i vardagen. Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällar, nätter och helger enligt överenskommelse. Buss från Va... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår barnkund i Rolfstorp.

Vad innebär den här tjänsten?

Kunden är en tioårig pojke med diagnosen Aicardi-Goutieres syndrom och epilepsi som behöver hjälp i all vardaglig livsföring från aktiviteter till hygien. Du är kundens armar och ben i vardagen.

Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällar, nätter och helger enligt överenskommelse. Buss från Varberg station stannar utanför kundens hus.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt.

Vi ser gärna att du:

- har ett genuint intresse av att hjälpa andra.
- kan förstå och göra dig förstådd på svenska.
- kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll, natt och helg.
- har erfarenhet av vård och omsorg.


Övrig information

Anställningsform: Visstid så länge assistansuppdraget varar.

Omfattning: 50-100%

Arbetstider: Efter överenskommelse. Vakna nätter.

Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Sandra Eurenius Verksamhetschef

010 130 34 66

[email protected]Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till ungdom med autism, deltid & sommarvikariat. Var...

Beskrivning av tjänsten Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 16-årig kille med autism och epilepsi i Varberg. Han behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Denna unga kille gillar att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar. Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar utif... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 16-årig kille med autism och epilepsi i Varberg. Han behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Denna unga kille gillar att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar.

Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar utifrån lågaffektivt bemötande. Arbetet innebär att vara killens ”hjälp-jag” i vardagliga moment som hygien och i matsituationen, samt att vara en vän och inspiratör i lek. Du ansvarar för att planera och inspirera honom till aktiviteter. I planeringen kan du utgå från dina intressen inom sport, musik eller annat.
Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller kunskap om autism och epilepsi är en merit, men inget krav.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
Tjänstgöringsform: Så länge assistansuppdraget varar.

Tjänstgöringsgrad: Mindre deltid & Sommarvikariat - perfekt som extrajobb. För dig som vill jobba mer timmar finns möjlighet att jobba hos andra kunder i närområdet.

Schema: Du arbetar varannan helg. Ena helgen arbetar du fredag kl 16-22, lördag kl 15-22 och söndag kl 15-21.30. Den andra helgen arbetar du lördag och söndag kl 7-15.

Övrigt: Vi ser gärna att du kan arbeta extra övriga dagar vid lov.

Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2023-02-13

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Sandra Eurenius, Verksamhetschef, 010 130 34 66

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jobba hos vår barnkund i Varberg, Rolfstorp!

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår barnkund i Rolfstorp. Vad innebär den här tjänsten? Kunden är en tioårig pojke med diagnosen Aicardi-Goutieres syndrom och epilepsi som behöver hjälp i all vardaglig livsföring från aktiviteter till hygien. Du är kundens armar och ben i vardagen. Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällar, nätter och helger enligt överenskommelse. Buss från Va... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår barnkund i Rolfstorp.

Vad innebär den här tjänsten?

Kunden är en tioårig pojke med diagnosen Aicardi-Goutieres syndrom och epilepsi som behöver hjälp i all vardaglig livsföring från aktiviteter till hygien. Du är kundens armar och ben i vardagen.

Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällar, nätter och helger enligt överenskommelse. Buss från Varberg station stannar utanför kundens hus.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt.

Vi ser gärna att du:

- har ett genuint intresse av att hjälpa andra.
- kan förstå och göra dig förstådd på svenska.
- kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll, natt och helg.
- har erfarenhet av vård och omsorg.


Övrig information

Anställningsform: Visstid så länge assistansuppdraget varar.

Omfattning: 50-100%

Arbetstider: Efter överenskommelse. Vakna nätter.

Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Sandra Eurenius Verksamhetschef

010 130 34 66

[email protected]Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent i Varberg

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent i Varberg med omnejd! Vad innebär jobbet som personlig assistent? Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon an... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent i Varberg med omnejd!Vad innebär jobbet som personlig assistent?

Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon annan persons dagliga liv att fungera.

Vi har kunder i olika åldrar och med olika funktionsvariationer. Din arbetsplats är där kunden befinner sig och jobbet är både varierande och händelserikt. Att varje dag bidra till att en person kan leva sitt liv som den vill tycker vi är världens viktigaste jobb.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt. Oberoende av din ålder, livssituation och bakgrund kan du vara just den assistent vi söker.Vi ser gärna att du:

- har ett genuint intresse av att hjälpa andra.
- kan förstå och göra dig förstådd på svenska.
- kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll och helg. Vissa av våra tjänster förutsätter även att du kan arbeta natt.
- har erfarenhet av vård och omsorg. (Det är ett plus, men inget krav).


Övrig information

Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: Heltid, deltid eller timanställning

Tillträde: Juni, juli och augusti 2023

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-04-11

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jobba som personlig assistent hos vår barnkund i Rolfstorp

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår barnkund i Rolfstorp. Vad innebär den här tjänsten? Kunden är en tioårig pojke med diagnosen Aicardi-Goutieres syndrom och epilepsi som behöver hjälp i all vardaglig livsföring från aktiviteter till hygien. Du är kundens armar och ben i vardagen. Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällar, nätter och helger enligt överenskommelse. Buss från Va... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår barnkund i Rolfstorp.

Vad innebär den här tjänsten?

Kunden är en tioårig pojke med diagnosen Aicardi-Goutieres syndrom och epilepsi som behöver hjälp i all vardaglig livsföring från aktiviteter till hygien. Du är kundens armar och ben i vardagen.

Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällar, nätter och helger enligt överenskommelse. Buss från Varberg station stannar utanför kundens hus.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt.

Vi ser gärna att du:

- har ett genuint intresse av att hjälpa andra.

- kan förstå och göra dig förstådd på svenska.

- kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll, natt och helg.

- har erfarenhet av vård och omsorg.

Övrig information

Anställningsform: Visstid så länge assistansuppdraget varar.

Omfattning: 50-100%

Arbetstider: Efter överenskommelse.

Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Sandra Eurenius Verksamhetschef

010 130 34 66

[email protected]Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent i Varberg

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent i Varberg med omnejd! Vad innebär jobbet som personlig assistent? Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon an... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent i Varberg med omnejd!Vad innebär jobbet som personlig assistent?

Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon annan persons dagliga liv att fungera.

Vi har kunder i olika åldrar och med olika funktionsvariationer. Din arbetsplats är där kunden befinner sig och jobbet är både varierande och händelserikt. Att varje dag bidra till att en person kan leva sitt liv som den vill tycker vi är världens viktigaste jobb.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt. Oberoende av din ålder, livssituation och bakgrund kan du vara just den assistent vi söker.Vi ser gärna att du:

- har ett genuint intresse av att hjälpa andra.

- kan förstå och göra dig förstådd på svenska.

- kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll och helg. Vissa av våra tjänster förutsätter även att du kan arbeta natt.

- har erfarenhet av vård och omsorg. (Det är ett plus, men inget krav).

Övrig information

Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: Heltid, deltid eller timanställning

Tillträde: Juni, juli och augusti 2023

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-03-03

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Glad personlig assistent till ett barn i Varberg

Beskrivning av tjänsten Nu har vi ett rolig och utvecklande jobb till dig som är glad, påhittig och har ett genuint intresse för assistansyrket hos vår kund, en liten tjej på 6 år. Hon bor tillsammans med sin mamma, pappa och två bröder på en hästgård en mil utanför Varbergs centrum. Det är en glad tjej som älskar sång, film och musik och gillar ett högt tempo. Andra intressen är djur och att vara ute i naturen. Dina arbetsuppgifter blir att stötta flickan... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Nu har vi ett rolig och utvecklande jobb till dig som är glad, påhittig och har ett genuint intresse för assistansyrket hos vår kund, en liten tjej på 6 år. Hon bor tillsammans med sin mamma, pappa och två bröder på en hästgård en mil utanför Varbergs centrum. Det är en glad tjej som älskar sång, film och musik och gillar ett högt tempo. Andra intressen är djur och att vara ute i naturen. Dina arbetsuppgifter blir att stötta flickan i hennes vardag såsom matsituation, hygien, med förflyttningar, lyft och såklart i leken. Du är aktiv och engagerad i hennes dagliga aktiviteter såväl inomhus som utomhus. Det är viktigt att du är flexibel och kan hänga med utifrån flickans behov. Hon har inget tal utan kommunicerar med hjälp kroppsspråk och ögon och har också till sin hjälp vid kommunikation en dator, varför dina datakunskaper behöver vara goda. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenskt tal.Vi söker dig som:
Är pigg, glad, framåt och påhittig.

Gärna har erfarenhet från arbete med barn eller som personlig assistent, dock är personlig lämplighet av största vikt.

Tycker om djur, natur och sport

Tål pälsdjur

Har goda datakunskaper

Är rökfri

Har mycket goda kunskaper i svenska, framförallt i tal

Tjänsten kräver att du har B-körkort och tillgång till bil

I arbete med barn krävs utdrag från belastningsregistret enligt lag som lämnas till arbetsgivaren innan påbörjad anställning. Du beställer registerutdraget enligt LSS från polisen på följande sida:

Barn med funktionsnedsättning, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se) (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)

Vi erbjuder dig
Ett viktigt arbete där du gör skillnad för kunden

Ett utvecklande arbete

Ett kundnära arbete

Friskvårdsbidrag

Interna utbildningar - Frösundaakademin

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.Övrig information
Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar

Tjänstgöringsgrad: 45-50 %

Arbetstider: På mån-, tis- och torsdag kl. 16-20 och varannan helg fredag kl. 15-20 och lördag kl 12-20 eller lördag kl 12-20 och söndag kl 11-19 (Arbetstiderna ändras på skollov då det finns möjlighet att arbeta mer)

Tillträde: omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2023-02-25

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trevligt jobb som personlig assistent utanför Kungsbacka!

Beskrivning av tjänsten Frösunda söker personliga assistenter för att stödja en av våra kunder, en 60-årig man med ryggmärgsskada, som bor strax söder om Kungsbacka. Han har nyligen fått ett nytt beslut på personlig assistans och Du blir en av de viktiga pusselbitar som hjälper kunden att återgå till en fungerande vardag. Kunden är rullstolsburen och behöver stöd med det mesta som personlig omvårdnad, hushållsarbete och aktiviteter/fritidsintressen. Kunde... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Frösunda söker personliga assistenter för att stödja en av våra kunder, en 60-årig man med ryggmärgsskada, som bor strax söder om Kungsbacka. Han har nyligen fått ett nytt beslut på personlig assistans och Du blir en av de viktiga pusselbitar som hjälper kunden att återgå till en fungerande vardag. Kunden är rullstolsburen och behöver stöd med det mesta som personlig omvårdnad, hushållsarbete och aktiviteter/fritidsintressen.

Kunden söker dig som:

- Är lyhörd, ansvarstagande och flexibel

- Meriterande om du har vårderfarenhet eller vårdutbildning

- Bra på svenska eller engelska i både tal och skrift

- Har B-körkort

Vi erbjuder dig

- Möjligheten att tillsammans med kund och verksamhetschef skapa en fungerande vardag utifrån ett nytt assistansbeslut.

- Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

- Ett kundnära arbete

- Interna utbildningar - Frösundaakademin

- Friskvårdsbidrag

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar

- Tjänstgöringsgrad: 40%

- Arbetstid: Dag, kväll, natt (med jour) och helg

- Tillträde: enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Liridon Selmani, Verksamhetschef, 010-130 31 85

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till 20-årig kille i Horred!

Beskrivning av tjänsten som personlig assistent Vår kund är en kille med autism på 20-år som behöver en personlig assistent som kan arbeta eftermiddagar 13.00-19:00 samt helgpass 10-19 Tjänsten är på ca 30% och du som söker behöver ha körkort och bil för att ta dig till arbetsplatsen. Vår kund är en kille som gillar att åka bil, därför är de så viktigt att du som söker gillar att köra bil. Du behöver inte använda din egen bil utan på arbetsplatsen finns d... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som personlig assistent
Vår kund är en kille med autism på 20-år som behöver en personlig assistent som kan arbeta eftermiddagar 13.00-19:00 samt helgpass 10-19 Tjänsten är på ca 30% och du som söker behöver ha körkort och bil för att ta dig till arbetsplatsen.

Vår kund är en kille som gillar att åka bil, därför är de så viktigt att du som söker gillar att köra bil. Du behöver inte använda din egen bil utan på arbetsplatsen finns de en bil som tillhör kunden och hans familj.

Vår kund gillar också att hitta på aktiviteter så som att åka och bada eller vara ute i skog och mark.

Vi söker dig som har erfarenhet av autism på något sätt. Du kanske tidigare har arbetat med personer med autism eller så har du en personlig relation till autismspektrumet.
Du ska vara lite påhittig och som ovan nämnt gilla att köra bil.

Det är viktigt att du som söker behärskar svenska flytande och är simkunnig.

Krav för att få tjänsten är körkort och bil.Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidare

- Omfattning: Deltid ca 30%

- Arbetstid: Eftermiddag 13:00-19:00 och helgpass 10:00-19:00

- Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Lizett Toll 0101303604

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till ungdom med autism, Varberg

Beskrivning av tjänsten Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 16-årig kille med autism och epilepsi, i Varberg. Han behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Denna unga kille gillar att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar. Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar uti... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 16-årig kille med autism och epilepsi, i Varberg. Han behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Denna unga kille gillar att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar.

Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar utifrån lågaffektivt bemötande. Arbetet innebär att vara killens ”hjälp-jag” i vardagliga moment som hygien och i matsituationen, samt att vara en vän och inspiratör i lek. Du ansvarar för att planera och inspirera honom till aktiviteter. I planeringen kan du utgå från dina intressen inom sport, musik eller annat.
Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller kunskap om autism och epilepsi är en merit, men inget krav.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
Tjänstgöringsform: Så länge assistansuppdraget varar.

Tjänstgöringsgrad: Mindre deltid - perfekt som extrajobb. För dig som vill jobba mer timmar finns möjlighet att jobba hos andra kunder i närområdet.

Schema: Du arbetar varannan helg. Ena helgen arbetar du fredag kl 16-22, lördag kl 15-22 och söndag kl 15-21.30. Den andra helgen arbetar du lördag och söndag kl 7-15.

Övrigt: Vi ser gärna att du kan arbeta extra övriga dagar

Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2023-02-13

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Sandra Eurenius, Verksamhetschef, 010 130 34 66

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till 20-årig kille i Horred!

Beskrivning av tjänsten som personlig assistent Vår kund är en kille med autism på 20-år som behöver en personlig assistent som kan arbeta eftermiddagar 13.00-19:00 samt helgpass 10-19 Tjänsten är på ca 30% och du som söker behöver ha körkort och bil för att ta dig till arbetsplatsen. Vår kund är en kille som gillar att åka bil, därför är de så viktigt att du som söker gillar att köra bil. Du behöver inte använda din egen bil utan på arbetsplatsen finns d... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som personlig assistent
Vår kund är en kille med autism på 20-år som behöver en personlig assistent som kan arbeta eftermiddagar 13.00-19:00 samt helgpass 10-19 Tjänsten är på ca 30% och du som söker behöver ha körkort och bil för att ta dig till arbetsplatsen.

Vår kund är en kille som gillar att åka bil, därför är de så viktigt att du som söker gillar att köra bil. Du behöver inte använda din egen bil utan på arbetsplatsen finns de en bil som tillhör kunden och hans familj.

Vår kund gillar också att hitta på aktiviteter så som att åka och bada eller vara ute i skog och mark.

Vi söker dig som har erfarenhet av autism på något sätt. Du kanske tidigare har arbetat med personer med autism eller så har du en personlig relation till autismspektrumet.
Du ska vara lite påhittig och som ovan nämnt gilla att köra bil.

Det är viktigt att du som söker behärskar svenska flytande och är simkunnig.

Krav för att få tjänsten är körkort och bil.Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidare
- Omfattning: Deltid ca 30%
- Arbetstid: Eftermiddag 13:00-19:00 och helgpass 10:00-19:00
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Lizett Toll 0101303604

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Glad personlig assistent till ett barn i Varberg

Beskrivning av tjänsten Nu har vi ett rolig och utvecklande jobb till dig som är glad, påhittig och har ett genuint intresse för assistansyrket hos vår kund, en liten tjej på 6 år. Hon bor tillsammans med sin mamma, pappa och två bröder på en hästgård en mil utanför Varbergs centrum. Det är en glad tjej som älskar sång, film och musik och gillar ett högt tempo. Andra intressen är djur och att vara ute i naturen. Dina arbetsuppgifter blir att stötta flickan... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Nu har vi ett rolig och utvecklande jobb till dig som är glad, påhittig och har ett genuint intresse för assistansyrket hos vår kund, en liten tjej på 6 år. Hon bor tillsammans med sin mamma, pappa och två bröder på en hästgård en mil utanför Varbergs centrum. Det är en glad tjej som älskar sång, film och musik och gillar ett högt tempo. Andra intressen är djur och att vara ute i naturen. Dina arbetsuppgifter blir att stötta flickan i hennes vardag såsom matsituation, hygien, med förflyttningar, lyft och såklart i leken. Du är aktiv och engagerad i hennes dagliga aktiviteter såväl inomhus som utomhus. Det är viktigt att du är flexibel och kan hänga med utifrån flickans behov. Hon har inget tal utan kommunicerar med hjälp kroppsspråk och ögon och har också till sin hjälp vid kommunikation en dator, varför dina datakunskaper behöver vara goda. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenskt tal.Vi söker dig som:
Är pigg, glad, framåt och påhittig.

Gärna har erfarenhet från arbete med barn eller som personlig assistent, dock är personlig lämplighet av största vikt.

Tycker om djur, natur och sport

Tål pälsdjur

Har goda datakunskaper

Är rökfri

Har mycket goda kunskaper i svenska, framförallt i tal

Tjänsten kräver att du har B-körkort och tillgång till bil

I arbete med barn krävs utdrag från belastningsregistret enligt lag som lämnas till arbetsgivaren innan påbörjad anställning. Du beställer registerutdraget enligt LSS från polisen på följande sida:

Barn med funktionsnedsättning, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se) (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)

Vi erbjuder dig
Ett viktigt arbete där du gör skillnad för kunden

Ett utvecklande arbete

Ett kundnära arbete

Friskvårdsbidrag

Interna utbildningar - Frösundaakademin

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.Övrig information
Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar

Tjänstgöringsgrad: 45-50 %

Arbetstider: På mån-, tis- och torsdag kl. 16-20 och varannan helg fredag kl. 15-20 och lördag kl 12-20 eller lördag kl 12-20 och söndag kl 11-19 (Arbetstiderna ändras på skollov då det finns möjlighet att arbeta mer)

Tillträde: omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-11-25

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trevligt jobb som Personlig assistent!

Beskrivning av tjänsten Frösunda söker ett nytt team för att stödja en av våra kunder, en 60-årig man med ryggmärgsskada, som bor mellan Varberg och Kungsbacka. Han har nyligen fått ett nytt beslut på personlig assistans och Du blir en av de viktiga pusselbitar som hjälper kunden att återgå till en fungerande vardag. Kunden är rullstolsburen och behöver stöd med det mesta som personlig omvårdnad, hushållsarbete och aktiviteter/fritidsintressen. Kunden sök... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Frösunda söker ett nytt team för att stödja en av våra kunder, en 60-årig man med ryggmärgsskada, som bor mellan Varberg och Kungsbacka. Han har nyligen fått ett nytt beslut på personlig assistans och Du blir en av de viktiga pusselbitar som hjälper kunden att återgå till en fungerande vardag. Kunden är rullstolsburen och behöver stöd med det mesta som personlig omvårdnad, hushållsarbete och aktiviteter/fritidsintressen.

Kunden söker dig som:

- Är lyhörd, ansvarstagande och flexibel
- Meriterande om du har vårderfarenhet eller vårdutbildning
- Bra på svenska eller engelska i både tal och skrift
- Har B-körkort


Vi erbjuder dig

- Möjligheten att tillsammans med kund och verksamhetschef skapa en fungerande vardag utifrån ett nytt assistansbeslut.

- Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

- Ett kundnära arbete

- Interna utbildningar - Frösundaakademin

- Friskvårdsbidrag

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar

- Tjänstgöringsgrad: Det finns både heltid- och deltidstjänster

- Arbetstid: Dag, kväll, natt (med jour) och helg

- Tillträde: enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-11-15

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Liridon Selmani, Verksamhetschef, 010-130 31 85

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Glad personlig assistent till ett barn i Varberg

Beskrivning av tjänsten Nu har vi ett rolig och utvecklande jobb till dig som är glad, påhittig och har ett genuint intresse för assistansyrket hos vår kund, en liten tjej på 6 år. Hon bor tillsammans med sin mamma, pappa och två bröder på en hästgård en mil utanför Varbergs centrum. Det är en glad tjej som älskar sång, film och musik och gillar ett högt tempo. Andra intressen är djur och att vara ute i naturen. Dina arbetsuppgifter blir att stötta flickan... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Nu har vi ett rolig och utvecklande jobb till dig som är glad, påhittig och har ett genuint intresse för assistansyrket hos vår kund, en liten tjej på 6 år. Hon bor tillsammans med sin mamma, pappa och två bröder på en hästgård en mil utanför Varbergs centrum. Det är en glad tjej som älskar sång, film och musik och gillar ett högt tempo. Andra intressen är djur och att vara ute i naturen. Dina arbetsuppgifter blir att stötta flickan i hennes vardag såsom matsituation, hygien, med förflyttningar, lyft och såklart i leken. Du är aktiv och engagerad i hennes dagliga aktiviteter såväl inomhus som utomhus. Det är viktigt att du är flexibel och kan hänga med utifrån flickans behov. Hon har inget tal utan kommunicerar med hjälp kroppsspråk och ögon och har också till sin hjälp vid kommunikation en dator, varför dina datakunskaper behöver vara goda. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenskt tal.Vi söker dig som:
Är pigg, glad, framåt och påhittig.

Gärna har erfarenhet från arbete med barn eller som personlig assistent, dock är personlig lämplighet av största vikt.

Tycker om djur, natur och sport

Tål pälsdjur

Har goda datakunskaper

Är rökfri

Har mycket goda kunskaper i svenska, framförallt i tal

Tjänsten kräver att du har B-körkort och tillgång till bil

I arbete med barn krävs utdrag från belastningsregistret enligt lag som lämnas till arbetsgivaren innan påbörjad anställning. Du beställer registerutdraget enligt LSS från polisen på följande sida:

Barn med funktionsnedsättning, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se) (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)

Vi erbjuder dig
Ett viktigt arbete där du gör skillnad för kunden

Ett utvecklande arbete

Ett kundnära arbete

Friskvårdsbidrag

Interna utbildningar - Frösundaakademin

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.Övrig information
Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar

Tjänstgöringsgrad: 45-50 %

Arbetstider: På mån-, tis- och torsdag kl. 16-20 och varannan helg fredag kl. 15-20 och lördag kl 12-20 eller lördag kl 12-20 och söndag kl 11-19 (Arbetstiderna ändras på skollov då det finns möjlighet att arbeta mer)

Tillträde: omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-10-20

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter till sommarvikariat i Varberg

Beskrivning av tjänsten som personlig assistent Som personlig assistent hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, ta hand om personlig hygien, ta hand om hemmet och att delta på fritidsaktiviteter. Att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete. Frösu... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som personlig assistent
Som personlig assistent hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, ta hand om personlig hygien, ta hand om hemmet och att delta på fritidsaktiviteter. Att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.

Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Frösunda söker flertalet personliga assistenter i Varbergs kommun för sommarvikariat under månaderna juni, juli och augusti 2022. Det finns möjlighet att arbeta både heltid och deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden. Vi ser det som en fördel om du har möjlighet att börja jobba extra redan under våren.

Våra kunder är barn och vuxna, i alla åldrar, med olika funktionsvariationer. De bor i tätorten eller på landsbygden. Dina arbetsuppgifter och arbetstider styrs av kundens behov.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och har en förmåga att vara personlig samtidigt professionell.

Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är en merit, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som din kund efterfrågar och att personkemin mellan er stämmer. Det är alltid kunden som bestämmer vem som ska få jobba som personlig assistent. Arbetsuppgifternas karaktär kräver att du är minst 18 år. På några av våra uppdrag krävs körkort och bil.

För kundernas räkning söker vi dig som är:

- lyhörd, ansvarsfull och positiv
- har fyllt 18 år
- kan arbeta under juni, juli och augusti
- har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift


Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Sommarvikariat
- Omfattning: Deltid/Heltid
- Arbetstid: dag/kväll/natt eller dygn, både vardagar och helg


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi kommer kontakta dig via mail i första hand.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-1303249.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Glad personlig assistent till ett barn i Varberg

Beskrivning av tjänsten Nu har vi ett rolig och utvecklande jobb till dig som är glad, påhittig och har ett genuint intresse för assistansyrket hos vår kund, en liten tjej på 6 år. Hon bor tillsammans med sin mamma, pappa och två bröder på en hästgård en mil utanför Varbergs centrum. Det är en glad tjej som älskar sång, film och musik och gillar ett högt tempo. Andra intressen är djur och att vara ute i naturen. Dina arbetsuppgifter blir att stötta flickan... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Nu har vi ett rolig och utvecklande jobb till dig som är glad, påhittig och har ett genuint intresse för assistansyrket hos vår kund, en liten tjej på 6 år. Hon bor tillsammans med sin mamma, pappa och två bröder på en hästgård en mil utanför Varbergs centrum. Det är en glad tjej som älskar sång, film och musik och gillar ett högt tempo. Andra intressen är djur och att vara ute i naturen. Dina arbetsuppgifter blir att stötta flickan i hennes vardag såsom matsituation, hygien, med förflyttningar, lyft och såklart i leken. Du är aktiv och engagerad i hennes dagliga aktiviteter såväl inomhus som utomhus. Det är viktigt att du är flexibel och kan hänga med utifrån flickans behov. Hon har inget tal utan kommunicerar med hjälp kroppsspråk och ögon och har också till sin hjälp vid kommunikation en dator, varför dina datakunskaper behöver vara goda. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenskt tal.Vi söker dig som:
Är pigg, glad, framåt och påhittig.

Gärna har erfarenhet från arbete med barn eller som personlig assistent, dock är personlig lämplighet av största vikt.

Tycker om djur, natur och sport

Tål pälsdjur

Har goda datakunskaper

Är rökfri

Har mycket goda kunskaper i svenska, framförallt i tal

Tjänsten kräver att du har B-körkort och tillgång till bil

I arbete med barn krävs utdrag från belastningsregistret enligt lag som lämnas till arbetsgivaren innan påbörjad anställning. Du beställer registerutdraget enligt LSS från polisen på följande sida:

Barn med funktionsnedsättning, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se) (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)

Vi erbjuder dig
Ett viktigt arbete där du gör skillnad för kunden

Ett utvecklande arbete

Ett kundnära arbete

Friskvårdsbidrag

Interna utbildningar - Frösundaakademin

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.Övrig information
Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar

Tjänstgöringsgrad: 45-50 %

Arbetstider: På mån-, tis- och torsdag kl. 16-20 och varannan helg fredag kl. 15-20 och lördag kl 12-20 eller lördag kl 12-20 och söndag kl 11-19 (Arbetstiderna ändras på skollov då det finns möjlighet att arbeta mer)

Tillträde: omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-09-18

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Varberg

Vad innebär tjänsten? Nu söker jag en glad, driven och trygg assistent som kan hjälpa mig i min vardag. Som min personlig assistent hjälper du mig i hemmet och ute på aktiviteter samt i arbetslivet. Jag berätta för dig vilka uppgifter som ska göras och du måste har lätt för att lyssna in samt kunna ta egna initiativ om det behövs.Om du är lyhörd och trivs med en öppen och rak kommunikation är detta ett jobb för dig. Jag vill gärna att du bli självgående i ... Visa mer
Vad innebär tjänsten?
Nu söker jag en glad, driven och trygg assistent som kan hjälpa mig i min vardag. Som min personlig assistent hjälper du mig i hemmet och ute på aktiviteter samt i arbetslivet. Jag berätta för dig vilka uppgifter som ska göras och du måste har lätt för att lyssna in samt kunna ta egna initiativ om det behövs.Om du är lyhörd och trivs med en öppen och rak kommunikation är detta ett jobb för dig. Jag vill gärna att du bli självgående i rutiner när du och jag har lärt känna varandra. Min funktionsvariation påverkar mig bara fysiskt vilket innebär att har bland annat begränsad rörlighet i armar och händer så du behöver vara behjälplig med praktiska ting som hygien och hushållsarbete. Jag kan förflytta mig själv för det mesta och inga tunga lyft förekommer i arbetet.

Jag är en positiv tjej på 23 år som bor Varberg och jobbar med marknadsföring på 50% i Göteborg. På min fritid gillar jag att umgås med vänner, träna, se på film och resa. Jag har även ett stort hundintresse och för två år sedan skaffade och utbildade jag min första assistanshund. Vilket innebär att jag tar alla tillfällen i akt att träna med min underbara labrador Quincy. Tjänsten är ett sommarvikariat i juni, juli och augusti. Vi ser gärna att du som söker kan jobba extra både före och efter vikariatet.Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Arbetstiderna är från kl 9.00 till kl 9.00 dagen efter (Du är ett dygn hos kunden med sovande jour på natten).

Tillträde: enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-05-22

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Caroline Sjöstrand, Verksamhetschef, 010-130 36 19

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter till sommarvikariat i Varberg

Beskrivning av tjänsten som personlig assistent Som personlig assistent hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, ta hand om personlig hygien, ta hand om hemmet och att delta på fritidsaktiviteter. Att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete. Frösu... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som personlig assistent
Som personlig assistent hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, ta hand om personlig hygien, ta hand om hemmet och att delta på fritidsaktiviteter. Att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.

Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Frösunda söker flertalet personliga assistenter i Varbergs kommun för sommarvikariat under månaderna juni, juli och augusti 2022. Det finns möjlighet att arbeta både heltid och deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden. Vi ser det som en fördel om du har möjlighet att börja jobba extra redan under våren.

Våra kunder är barn och vuxna, i alla åldrar, med olika funktionsvariationer. De bor i tätorten eller på landsbygden. Dina arbetsuppgifter och arbetstider styrs av kundens behov.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och har en förmåga att vara personlig samtidigt professionell.

Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är en merit, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som din kund efterfrågar och att personkemin mellan er stämmer. Det är alltid kunden som bestämmer vem som ska få jobba som personlig assistent. Arbetsuppgifternas karaktär kräver att du är minst 18 år. På några av våra uppdrag krävs körkort och bil.

För kundernas räkning söker vi dig som är:

- lyhörd, ansvarsfull och positiv
- har fyllt 18 år
- kan arbeta under juni, juli och augusti
- har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift


Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Sommarvikariat
- Omfattning: Deltid/Heltid
- Arbetstid: dag/kväll/natt eller dygn, både vardagar och helg


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi kommer kontakta dig via mail i första hand.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-1303249.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent med hälsointresse till sommarvikariat i Varberg

Vad innebär tjänsten? Som personlig assistent stöttar du vår kund i hemmet och ute på aktiviteter samt i arbetslivet. Tjänsten är ett sommarvikariat i juni, juli och augusti. Vi ser gärna att du som söker kan jobba extra både före och efter vikariatet. Kunden kan berätta för dig vilka uppgifter som ska göras och du har lätt för att lyssna in och kan ta egna initiativ. Du är lyhörd och trivs med en öppen och rak kommunikation. I ditt arbete ingår både pl... Visa mer
Vad innebär tjänsten?
Som personlig assistent stöttar du vår kund i hemmet och ute på aktiviteter samt i arbetslivet. Tjänsten är ett sommarvikariat i juni, juli och augusti. Vi ser gärna att du som söker kan jobba extra både före och efter vikariatet.

Kunden kan berätta för dig vilka uppgifter som ska göras och du har lätt för att lyssna in och kan ta egna initiativ. Du är lyhörd och trivs med en öppen och rak kommunikation.

I ditt arbete ingår både planerade rutiner och spontana aktiviteter. Du följer med till hennes arbete, där du inväntar hennes behov av stöd. På fritiden är det här en tjej som har en aktiv livsstil och hon älskar att träna. Du får gärna dela hennes intresse för träning och kost. Hon har en egen hund, så du tål pälsdjur.

Du får gärna bli självgående i rutiner när du och kunden lärt känna varandra. Kunden har begränsad rörlighet i armar och händer så du är behjälplig med praktiska ting som hygien och hushållsarbete. Hon kan förflytta sig själv och inga lyft förekommer i arbetet.

Du som söker är driven, lyhörd och glad. Tidigare erfarenhet som personlig assistent är en merit, men inget krav. Kunden önskar att du är rökfri.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: sommarvikariat juni-aug
- Omfattning: deltid
- Arbetstiderna är från kl 9.00 till kl 9.00 dagen efter (Du är ett dygn hos kunden med sovande jour på natten).
- Tillträde: enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-05-17

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Caroline Sjöstrand, Verksamhetschef, 010-130 36 19

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter till sommarvikariat i Varberg

Beskrivning av tjänsten som personlig assistent Som personlig assistent hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, ta hand om personlig hygien, ta hand om hemmet och att delta på fritidsaktiviteter. Att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete. Frösu... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som personlig assistent
Som personlig assistent hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, ta hand om personlig hygien, ta hand om hemmet och att delta på fritidsaktiviteter. Att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.

Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Frösunda söker flertalet personliga assistenter i Varbergs kommun för sommarvikariat under månaderna juni, juli och augusti 2022. Det finns möjlighet att arbeta både heltid och deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden. Vi ser det som en fördel om du har möjlighet att börja jobba extra redan under våren.

Våra kunder är barn och vuxna, i alla åldrar, med olika funktionsvariationer. De bor i tätorten eller på landsbygden. Dina arbetsuppgifter och arbetstider styrs av kundens behov.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och har en förmåga att vara personlig samtidigt professionell.

Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är en merit, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som din kund efterfrågar och att personkemin mellan er stämmer. Det är alltid kunden som bestämmer vem som ska få jobba som personlig assistent. Arbetsuppgifternas karaktär kräver att du är minst 18 år. På några av våra uppdrag krävs körkort och bil.

För kundernas räkning söker vi dig som är:

- lyhörd, ansvarsfull och positiv
- har fyllt 18 år
- kan arbeta under juni, juli och augusti
- har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift


Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Sommarvikariat
- Omfattning: Deltid/Heltid
- Arbetstid: dag/kväll/natt eller dygn, både vardagar och helg


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi kommer kontakta dig via mail i första hand.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-1303249.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent med erfarenhet av autism, Varberg

Beskrivning av tjänsten Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 15-årig kille med autism och epilepsi, i Varberg. Han behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Denna unga kille gillar att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar. Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar uti... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 15-årig kille med autism och epilepsi, i Varberg. Han behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Denna unga kille gillar att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar.

Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar utifrån lågaffektivt bemötande. Arbetet innebär att vara killens ”hjälp-jag” i vardagliga moment som hygien och i matsituationen, samt att vara en vän och inspiratör i sport och aktivitet. Du ansvarar för att planera och inspirera hans aktiviteter och du kan då utgå från dina intressen inom sport, musik eller annat.
Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller kunskap om autism och epilepsi är en merit, men inget krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Personlig Assistans - vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
Tjänstgöringsform: Så länge assistansuppdraget varar.
Tjänstgöringsgrad: Mindre deltid. För dig som vill du arbeta mer, finns fler timmar över sommaren juni-augusti. Det finns även möjlighet till fler arbetspass till hösten.
Schema: Du arbetar varannan helg, ojämna veckor.

Arbetstiderna: Fredagar kl. 16-22, Lördag och Söndag kl. 7-15 eller kl. 15-22.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-05-11

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist 010-130 32 49

Kujtim Dibrani, Verksamhetschef, 010 130 33 25

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent med hälsointresse till sommarvikariat i Varberg

Vad innebär tjänsten? Som personlig assistent stöttar du vår kund i hemmet och ute på aktiviteter samt i arbetslivet. Tjänsten är ett sommarvikariat i juni, juli och augusti. Vi ser gärna att du som söker kan jobba extra både före och efter vikariatet. Kunden kan berätta för dig vilka uppgifter som ska göras och du har lätt för att lyssna in och kan ta egna initiativ. Du är lyhörd och trivs med en öppen och rak kommunikation. I ditt arbete ingår både pl... Visa mer
Vad innebär tjänsten?
Som personlig assistent stöttar du vår kund i hemmet och ute på aktiviteter samt i arbetslivet. Tjänsten är ett sommarvikariat i juni, juli och augusti. Vi ser gärna att du som söker kan jobba extra både före och efter vikariatet.

Kunden kan berätta för dig vilka uppgifter som ska göras och du har lätt för att lyssna in och kan ta egna initiativ. Du är lyhörd och trivs med en öppen och rak kommunikation.

I ditt arbete ingår både planerade rutiner och spontana aktiviteter. Du följer med till hennes arbete, där du inväntar hennes behov av stöd. På fritiden är det här en tjej som har en aktiv livsstil och hon älskar att träna. Du får gärna dela hennes intresse för träning och kost. Hon har en egen hund, så du tål pälsdjur.

Du får gärna bli självgående i rutiner när du och kunden lärt känna varandra. Kunden har begränsad rörlighet i armar och händer så du är behjälplig med praktiska ting som hygien och hushållsarbete. Hon kan förflytta sig själv och inga lyft förekommer i arbetet.

Du som söker är driven, lyhörd och glad. Tidigare erfarenhet som personlig assistent är en merit, men inget krav. Kunden önskar att du är rökfri.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: timanställning
- Omfattning: extra vid behov
- Arbetstiderna är från kl 9.00 till kl 9.00 dagen efter (Du är ett dygn hos kunden med sovande jour på natten).
- Tillträde: enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-05-17

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Caroline Sjöstrand, Verksamhetschef, 010-130 36 19

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobb som personlig assistent, varannan helg, Varberg

Beskrivning av tjänsten Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 15-årig kille med autism och epilepsi, i Varberg. Han behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Denna unga kille gillar att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar. Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar uti... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 15-årig kille med autism och epilepsi, i Varberg. Han behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Denna unga kille gillar att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar.

Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar utifrån lågaffektivt bemötande. Arbetet innebär att vara killens ”hjälp-jag” i vardagliga moment som hygien och i matsituationen, samt att vara en vän och inspiratör i sport och aktivitet. Du ansvarar för att planera och inspirera hans aktiviteter och du kan då utgå från dina intressen inom sport, musik eller annat.
Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller kunskap om autism och epilepsi är en merit, men inget krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Personlig Assistans - vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
Tjänstgöringsform: Så länge assistansuppdraget varar.
Tjänstgöringsgrad: Mindre deltid. För dig som vill du arbeta mer, finns även arbete hos våra kunder i Falkenberg.
Schema: Du arbetar varannan helg, ojämna veckor.

Arbetstiderna: Fredagar kl. 16-22, Lördag och Söndag kl. 7-15 eller kl. 15-22.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-04-27

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist 010-130 32 49

Kujtim Dibrani, Verksamhetschef, 010 130 33 25

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Glad personlig assistent till ett barn i Varberg

Beskrivning av tjänsten Nu har vi ett rolig och utvecklande jobb till dig som är glad, påhittig och har ett genuint intresse för assistansyrket hos vår kund, en liten tjej på 6 år. Hon bor tillsammans med sin mamma, pappa och två bröder på en hästgård en mil utanför Varbergs centrum. Det är en glad tjej som älskar sång, film och musik och gillar ett högt tempo. Andra intressen är djur och att vara ute i naturen. Dina arbetsuppgifter blir att stötta flickan... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Nu har vi ett rolig och utvecklande jobb till dig som är glad, påhittig och har ett genuint intresse för assistansyrket hos vår kund, en liten tjej på 6 år. Hon bor tillsammans med sin mamma, pappa och två bröder på en hästgård en mil utanför Varbergs centrum. Det är en glad tjej som älskar sång, film och musik och gillar ett högt tempo. Andra intressen är djur och att vara ute i naturen. Dina arbetsuppgifter blir att stötta flickan i hennes vardag såsom matsituation, hygien, med förflyttningar, lyft och såklart i leken. Du är aktiv och engagerad i hennes dagliga aktiviteter såväl inomhus som utomhus. Det är viktigt att du är flexibel och kan hänga med utifrån flickans behov. Hon har inget tal utan kommunicerar med hjälp kroppsspråk och ögon och har också till sin hjälp vid kommunikation en dator, varför dina datakunskaper behöver vara goda. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenskt tal.Vi söker dig som:
Är pigg, glad, framåt och påhittig.

Gärna har erfarenhet från arbete med barn eller som personlig assistent, dock är personlig lämplighet av största vikt.

Tycker om djur, natur och sport

Tål pälsdjur

Har goda datakunskaper

Är rökfri

Har mycket goda kunskaper i svenska, framförallt i tal

Tjänsten kräver att du har B-körkort och tillgång till bil

I arbete med barn krävs utdrag från belastningsregistret enligt lag som lämnas till arbetsgivaren innan påbörjad anställning. Du beställer registerutdraget enligt LSS från polisen på följande sida:

Barn med funktionsnedsättning, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se) (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)

Vi erbjuder dig
Ett viktigt arbete där du gör skillnad för kunden

Ett utvecklande arbete

Ett kundnära arbete

Friskvårdsbidrag

Interna utbildningar - Frösundaakademin

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.Övrig information
Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar

Tjänstgöringsgrad: 49 %

Arbetstider: På vardagar kl. 16-20 och på helg kl. 10-20 (Arbetstiderna ändras på skollov då det finns möjlighet att arbeta mer)

Tillträde: enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-04-05

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Fanny Helgesson, Verksamhetschef, 010-130 41 49

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter till sommarvikariat i Varberg

Beskrivning av tjänsten som personlig assistent Som personlig assistent hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, ta hand om personlig hygien, ta hand om hemmet och att delta på fritidsaktiviteter. Att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete. Frösu... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som personlig assistent
Som personlig assistent hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, ta hand om personlig hygien, ta hand om hemmet och att delta på fritidsaktiviteter. Att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.

Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Frösunda söker flertalet personliga assistenter i Varbergs kommun för sommarvikariat under månaderna juni, juli och augusti 2022. Det finns möjlighet att arbeta både heltid och deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden. Vi ser det som en fördel om du har möjlighet att börja jobba extra redan under våren.

Våra kunder är barn och vuxna, i alla åldrar, med olika funktionsvariationer. De bor i tätorten eller på landsbygden. Dina arbetsuppgifter och arbetstider styrs av kundens behov.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och har en förmåga att vara personlig samtidigt professionell.

Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är en merit, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som din kund efterfrågar och att personkemin mellan er stämmer. Det är alltid kunden som bestämmer vem som ska få jobba som personlig assistent. Arbetsuppgifternas karaktär kräver att du är minst 18 år. På några av våra uppdrag krävs körkort och bil.

För kundernas räkning söker vi dig som är:

- lyhörd, ansvarsfull och positiv
- har fyllt 18 år
- kan arbeta under juni, juli och augusti
- har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift


Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Sommarvikariat
- Omfattning: Deltid/Heltid
- Arbetstid: dag/kväll/natt eller dygn, både vardagar och helg


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi kommer kontakta dig via mail i första hand.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-1303249.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

50% tjänst som personlig assistent hos 23-årig kvinna i Varberg

Vad innebär tjänsten? Du som assistent kommer arbeta med en trevlig och rak kvinna som bor centralt i Varberg. Du kommer stödja henne med personlig omvårdnad som att äta, klä på sig och sköta delar sin hygien. Hon bor ensam så du hjälper till med allt hushållsarbete som att städa och laga mat. Hon har begränsad rörlighet i armar och händer, så det är här du går in som stöd. Mellan rullstol och säng kan hon förflytta sig själv så inga lyft förekommer i arb... Visa mer
Vad innebär tjänsten?

Du som assistent kommer arbeta med en trevlig och rak kvinna som bor centralt i Varberg. Du kommer stödja henne med personlig omvårdnad som att äta, klä på sig och sköta delar sin hygien. Hon bor ensam så du hjälper till med allt hushållsarbete som att städa och laga mat. Hon har begränsad rörlighet i armar och händer, så det är här du går in som stöd. Mellan rullstol och säng kan hon förflytta sig själv så inga lyft förekommer i arbetet. I ditt arbete ingår både planerade rutiner och spontana aktiviteter samt följa med kunden till hennes arbete. Kunden kör själv sin permobil, men kan behöva stötning på och av tåg.

Kunden kan berätta för dig vilka uppgifter som ska göras. Hon har ett otydligt tal, men är bra på att göra sig förstådd eftersom hon har mycket tålamod och upprepar när det behövs. Du har lätt för att lyssna in och tar dig tid att förstå.

Kunden trivs med en aktiv livsstil, tycker om att träna, är intresserad av kost, smink, umgås med sina vänner, träna sin hund och hälsofrågor. Du får gärna dela detta intresse med henne. Då det finns djur i hemmet så måste du tåla pälsdjur. Kunden önskar att du är rökfri men inget krav.

Du som söker är driven, lyhörd, självständig och glad. Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller arbetat med något annat vårdyrke är en merit, men inget krav. Tjänsten kräver god svenska i tal och skrift.

Då kunden är delaktig i sin rekrytering, kan det vara bra att tänka på att skriva ett personligt brev direkt till henne.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidare

- Omfattning: 4 dygnspass i månaden samt extra vid behov

- Arbetstiderna är från kl 09.00 till kl 09.00 dagen efter (Du är ett dygn hos kunden med sovande jour på natten).

- Tillträde: Januari

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-01-22

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Caroline Sjöstrand, Verksamhetschef, 010-130 36 19

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobb som personlig assistent, varannan helg, Varberg

Beskrivning av tjänsten Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 15-årig kille med autism och epilepsi, i Varberg. Han behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Denna unga kille gillar att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar. Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar uti... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 15-årig kille med autism och epilepsi, i Varberg. Han behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Denna unga kille gillar att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar.

Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar utifrån lågaffektivt bemötande. Arbetet innebär att vara killens ”hjälp-jag” i vardagliga moment som hygien och i matsituationen, samt att vara en vän och inspiratör i sport och aktivitet. Du ansvarar för att planera och inspirera hans aktiviteter och du kan då utgå från dina intressen inom sport, musik eller annat.
Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller kunskap om autism och epilepsi är en merit, men inget krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Personlig Assistans - vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
Tjänstgöringsform: Så länge assistansuppdraget varar.
Tjänstgöringsgrad: Mindre deltid. För dig som vill du arbeta mer, finns även arbete hos våra kunder i Falkenberg.
Schema: Du arbetar varannan helg, ojämna veckor.

Arbetstiderna: Fredagar kl. 16-22, Lördag och Söndag kl. 7-15 eller kl. 15-22.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-03-27

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist 010-130 32 49

Kujtim Dibrani, Verksamhetschef, 010 130 33 25

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter till sommarvikariat i Varberg

Beskrivning av tjänsten som personlig assistent Som personlig assistent hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, ta hand om personlig hygien, ta hand om hemmet och att delta på fritidsaktiviteter. Att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete. Frösu... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som personlig assistent
Som personlig assistent hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, ta hand om personlig hygien, ta hand om hemmet och att delta på fritidsaktiviteter. Att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.

Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Frösunda söker flertalet personliga assistenter i Varbergs kommun för sommarvikariat under månaderna juni, juli och augusti 2022. Det finns möjlighet att arbeta både heltid och deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden. Vi ser det som en fördel om du har möjlighet att börja jobba extra redan under våren.

Våra kunder är barn och vuxna, i alla åldrar, med olika funktionsvariationer. De bor i tätorten eller på landsbygden. Dina arbetsuppgifter och arbetstider styrs av kundens behov.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och har en förmåga att vara personlig samtidigt professionell.

Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är en merit, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som din kund efterfrågar och att personkemin mellan er stämmer. Det är alltid kunden som bestämmer vem som ska få jobba som personlig assistent. Arbetsuppgifternas karaktär kräver att du är minst 18 år. På några av våra uppdrag krävs körkort och bil.

För kundernas räkning söker vi dig som är:

- lyhörd, ansvarsfull och positiv
- har fyllt 18 år
- kan arbeta under juni, juli och augusti
- har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift


Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Sommarvikariat
- Omfattning: Deltid/Heltid
- Arbetstid: dag/kväll/natt eller dygn, både vardagar och helg


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi kommer kontakta dig via mail i första hand.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-1303249.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

50% tjänst som personlig assistent hos 23-årig kvinna i Varberg

Vad innebär tjänsten? Du som assistent kommer arbeta med en trevlig och rak kvinna som bor centralt i Varberg. Du kommer stödja henne med personlig omvårdnad som att äta, klä på sig och sköta delar sin hygien. Hon bor ensam så du hjälper till med allt hushållsarbete som att städa och laga mat. Hon har begränsad rörlighet i armar och händer, så det är här du går in som stöd. Mellan rullstol och säng kan hon förflytta sig själv så inga lyft förekommer i arb... Visa mer
Vad innebär tjänsten?

Du som assistent kommer arbeta med en trevlig och rak kvinna som bor centralt i Varberg. Du kommer stödja henne med personlig omvårdnad som att äta, klä på sig och sköta delar sin hygien. Hon bor ensam så du hjälper till med allt hushållsarbete som att städa och laga mat. Hon har begränsad rörlighet i armar och händer, så det är här du går in som stöd. Mellan rullstol och säng kan hon förflytta sig själv så inga lyft förekommer i arbetet. I ditt arbete ingår både planerade rutiner och spontana aktiviteter samt följa med kunden till hennes arbete. Kunden kör själv sin permobil, men kan behöva stötning på och av tåg.

Kunden kan berätta för dig vilka uppgifter som ska göras. Hon har ett otydligt tal, men är bra på att göra sig förstådd eftersom hon har mycket tålamod och upprepar när det behövs. Du har lätt för att lyssna in och tar dig tid att förstå.

Kunden trivs med en aktiv livsstil, tycker om att träna, är intresserad av kost, smink, umgås med sina vänner, träna sin hund och hälsofrågor. Du får gärna dela detta intresse med henne. Då det finns djur i hemmet så måste du tåla pälsdjur. Kunden önskar att du är rökfri men inget krav.

Du som söker är driven, lyhörd, självständig och glad. Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller arbetat med något annat vårdyrke är en merit, men inget krav. Tjänsten kräver god svenska i tal och skrift.

Då kunden är delaktig i sin rekrytering, kan det vara bra att tänka på att skriva ett personligt brev direkt till henne.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidare

- Omfattning: 4 dygnspass i månaden samt extra vid behov

- Arbetstiderna är från kl 09.00 till kl 09.00 dagen efter (Du är ett dygn hos kunden med sovande jour på natten).

- Tillträde: Januari

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-01-22

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Caroline Sjöstrand, Verksamhetschef, 010-130 36 19

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

50% tjänst hos 23-årig kvinna i Varberg med start i Januari.

Vad innebär tjänsten? Du som assistent kommer arbeta med en trevlig och rak kvinna som bor centralt i Varberg. Du kommer stödja henne med personlig omvårdnad som att äta, klä på sig och sköta delar sin hygien. Hon bor ensam så du hjälper till med allt hushållsarbete som att städa och laga mat. Hon har begränsad rörlighet i armar och händer, så det är här du går in som stöd. Mellan rullstol och säng kan hon förflytta sig själv så inga lyft förekommer i arb... Visa mer
Vad innebär tjänsten?

Du som assistent kommer arbeta med en trevlig och rak kvinna som bor centralt i Varberg. Du kommer stödja henne med personlig omvårdnad som att äta, klä på sig och sköta delar sin hygien. Hon bor ensam så du hjälper till med allt hushållsarbete som att städa och laga mat. Hon har begränsad rörlighet i armar och händer, så det är här du går in som stöd. Mellan rullstol och säng kan hon förflytta sig själv så inga lyft förekommer i arbetet. I ditt arbete ingår både planerade rutiner och spontana aktiviteter samt följa med kunden till hennes arbete. Kunden kör själv sin permobil, men kan behöva stötning på och av tåg.

Kunden kan berätta för dig vilka uppgifter som ska göras. Hon har ett otydligt tal, men är bra på att göra sig förstådd eftersom hon har mycket tålamod och upprepar när det behövs. Du har lätt för att lyssna in och tar dig tid att förstå.

Kunden trivs med en aktiv livsstil, tycker om att träna, är intresserad av kost, smink, umgås med sina vänner, träna sin hund och hälsofrågor. Du får gärna dela detta intresse med henne. Då det finns djur i hemmet så måste du tåla pälsdjur. Kunden önskar att du är rökfri men inget krav.

Du som söker är driven, lyhörd, självständig och glad. Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller arbetat med något annat vårdyrke är en merit, men inget krav. Tjänsten kräver god svenska i tal och skrift.

Då kunden är delaktig i sin rekrytering, kan det vara bra att tänka på att skriva ett personligt brev direkt till henne.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidare

- Omfattning: 4 dygnspass i månaden samt extra vid behov

- Arbetstiderna är från kl 09.00 till kl 09.00 dagen efter (Du är ett dygn hos kunden med sovande jour på natten).

- Tillträde: Januari

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-01-31

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Caroline Sjöstrand, Verksamhetschef, 010-130 36 19

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter till sommarvikariat i Varberg

Beskrivning av tjänsten som personlig assistent Som personlig assistent hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, ta hand om personlig hygien, ta hand om hemmet och att delta på fritidsaktiviteter. Att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete. Frösu... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som personlig assistent
Som personlig assistent hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, ta hand om personlig hygien, ta hand om hemmet och att delta på fritidsaktiviteter. Att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.

Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Frösunda söker flertalet personliga assistenter i Varbergs kommun för sommarvikariat under månaderna juni, juli och augusti 2022. Det finns möjlighet att arbeta både heltid och deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden. Vi ser det som en fördel om du har möjlighet att börja jobba extra redan under våren.

Våra kunder är barn och vuxna, i alla åldrar, med olika funktionsvariationer. De bor i tätorten eller på landsbygden. Dina arbetsuppgifter och arbetstider styrs av kundens behov.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och har en förmåga att vara personlig samtidigt professionell.

Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är en merit, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som din kund efterfrågar och att personkemin mellan er stämmer. Det är alltid kunden som bestämmer vem som ska få jobba som personlig assistent. Arbetsuppgifternas karaktär kräver att du är minst 18 år. På några av våra uppdrag krävs körkort och bil.

För kundernas räkning söker vi dig som är:

- lyhörd, ansvarsfull och positiv
- har fyllt 18 år
- kan arbeta under juni, juli och augusti
- har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift


Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Sommarvikariat
- Omfattning: Deltid/Heltid
- Arbetstid: dag/kväll/natt eller dygn, både vardagar och helg


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi kommer kontakta dig via mail i första hand.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-1303249.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobb som personlig assistent hos ung kvinna i Varberg

Vad innebär tjänsten? Som personlig assistent stöttar du vår kund i hemmet och ute på aktiviteter. Du finns där för att vardag som fest ska fungera. Kunden kan berätta för dig vilka uppgifter som ska göras och du har lätt för att lyssna in och kan ta egna initiativ. Du är lyhörd och trivs med en öppen och rak kommunikation. I ditt arbete ingår både planerade rutiner och spontana aktiviteter. Du får gärna bli självgående i rutiner när du och kunden lärt k... Visa mer
Vad innebär tjänsten?
Som personlig assistent stöttar du vår kund i hemmet och ute på aktiviteter. Du finns där för att vardag som fest ska fungera.

Kunden kan berätta för dig vilka uppgifter som ska göras och du har lätt för att lyssna in och kan ta egna initiativ. Du är lyhörd och trivs med en öppen och rak kommunikation. I ditt arbete ingår både planerade rutiner och spontana aktiviteter. Du får gärna bli självgående i rutiner när du och kunden lärt känna varandra. Kvinnan har begränsad rörlighet i armar och händer så du kommer vara behjälplig med praktiska ting som hygien och hushållsarbete. Hon kan förflytta sig själv och inga lyft förekommer i arbetet.

På fritiden är det här en tjej som har en aktiv livsstil och hon älskar att träna. Du får gärna dela hennes intresse för träning och kost. Kunden önskar att du är rökfri.

Du som söker är driven, lyhörd och glad. Tidigare erfarenhet som personlig assistent är en merit, men inget krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar
- Omfattning: Deltid, cirka 5 dygnspass i månaden förlagda både på vardag och helg.
- Arbetstiderna är från kl 8.30 till kl 8.30 dagen efter (Du är ett dygn hos kunden med sovande jour på natten).
- Tillträde: enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-09-30

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Caroline Sjöstrand, Verksamhetschef, 010-130 36 19

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobb som personlig assistent i Varberg

Beskrivning av tjänsten Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 14-årig kille med autism och epilepsi, i Varberg. Han behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Denna unga kille gillar att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar. Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar uti... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 14-årig kille med autism och epilepsi, i Varberg. Han behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Denna unga kille gillar att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar.

Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar utifrån lågaffektivt bemötande. Arbetet innebär att vara killens ”hjälp-jag” i vardagliga moment som hygien och i matsituationen, samt att vara en vän och inspiratör i lek. Du ansvarar för att planera och inspirera honom till aktiviteter. I planeringen kan du utgå från dina intressen inom sport, musik eller annat.
Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller kunskap om autism och epilepsi är en merit, men inget krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Personlig Assistans - vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
Tjänstgöringsform: Så länge assistansuppdraget varar.
Tjänstgöringsgrad: Mindre deltid - perfekt som extrajobb. För dig som vill arbeta mer, finns arbete hos våra kunder i Falkenberg.
Schema: Du arbetar varierat ca 2-4 pass ojämna veckor. Arbetstiderna är på mån-tors. kl.16-21.30, på fredagar kl. 16-22, på helgdagar kl. 7-15 eller kl. 15-22.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-10-21

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Kujtim Dibrani, Verksamhetschef, 010 130 33 25

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Hälsointresserad personlig assistent till extrajobb i Varberg

Vad innebär tjänsten? Som personlig assistent stöttar du vår kund i hemmet och ute på aktiviteter. Du finns där för att vardag som fest ska fungera. Kunden kan berätta för dig vilka uppgifter som ska göras och du har lätt för att lyssna in och kan ta egna initiativ. Du är lyhörd och trivs med en öppen och rak kommunikation. I ditt arbete ingår både planerade rutiner och spontana aktiviteter. Du får gärna bli självgående i rutiner när du och kunden lärt k... Visa mer
Vad innebär tjänsten?
Som personlig assistent stöttar du vår kund i hemmet och ute på aktiviteter. Du finns där för att vardag som fest ska fungera.

Kunden kan berätta för dig vilka uppgifter som ska göras och du har lätt för att lyssna in och kan ta egna initiativ. Du är lyhörd och trivs med en öppen och rak kommunikation. I ditt arbete ingår både planerade rutiner och spontana aktiviteter. Du får gärna bli självgående i rutiner när du och kunden lärt känna varandra. Kvinnan har begränsad rörlighet i armar och händer så du kommer vara behjälplig med praktiska ting som hygien och hushållsarbete. Hon kan förflytta sig själv och inga lyft förekommer i arbetet.

På fritiden är det här en tjej som har en aktiv livsstil och hon älskar att träna. Du får gärna dela hennes intresse för träning och kost. Hon har en egen hund, så du tål pälsdjur. Kunden önskar att du är rökfri.

Du som söker är driven, lyhörd och glad. Tidigare erfarenhet som personlig assistent är en merit, men inget krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar
- Omfattning: Deltid, cirka 5 dygnspass i månaden förlagda både på vardag och helg.
- Arbetstiderna är från kl 8.30 till kl 8.30 dagen efter (Du är ett dygn hos kunden med sovande jour på natten).
- Tillträde: enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-11-21

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Caroline Sjöstrand, Verksamhetschef, 010-130 36 19

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter till sommarvikariat i Varberg

Beskrivning av tjänsten Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.

Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Frösunda söker flertalet personliga assistenter i Varberg för sommarvikariat under månaderna juni, juli och augusti 2021. Det finns möjlighet att arbeta både heltid och deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden. Vi ser det som en fördel om du har möjlighet att börja jobba extra redan under våren. Det finns sedan möjlighet att fortsätta arbeta till hösten, antingen extra vid behov eller på ett föräldravikariat.

Våra kunder är barn och vuxna, i alla åldrar, med olika funktionsvariationer. De bor i tätorten Varberg eller på landsbygden. I ditt arbete stöttar du kunden i vardagen med allt från personlig omvårdnad till hushållssysslor.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är en merit, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som din kund efterfrågar och att personkemin mellan er stämmer. Arbetsuppgifternas karaktär kräver att du är minst 18 år. På några av våra uppdrag krävs körkort och bil.

För kundernas räkning söker vi dig som är:

- lyhörd
- positiv
- empatisk
- ansvarsfull


Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Sommarvikariat, med möjlighet till förlängning
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: dag/kväll/natt eller dygn, både vardagar och helg


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-1303249.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi kommer intervjua kontinuerligt så vänta inte med din ansökan. Vi kommer kontakta dig via mail i första hand. Visa mindre

Copy of Ung kille med autism söker personlig assistent i Varberg

Beskrivning av tjänsten Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 14-årig kille med autism och epilepsi, i Varberg. Han behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Denna unga kille gillar att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar. Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar uti... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 14-årig kille med autism och epilepsi, i Varberg. Han behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Denna unga kille gillar att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar.

Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar utifrån lågaffektivt bemötande. Arbetet innebär att vara killens ”hjälp-jag” i vardagliga moment som hygien och i matsituationen, samt att vara en vän och inspiratör i lek. Du ansvarar för att planera och inspirera honom till aktiviteter. I planeringen kan du utgå från dina intressen inom sport, musik eller annat.
Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller kunskap om autism och epilepsi är en merit, men inget krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Personlig Assistans - vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
Tjänstgöringsform: Så länge assistansuppdraget varar.
Tjänstgöringsgrad: Mindre deltid - perfekt som extrajobb. För dig som vill arbeta mer, finns arbete hos våra kunder i Falkenberg.
Schema: Du arbetar varierat ca 2-4 pass ojämna veckor. Arbetstiderna är på mån-tors. kl.16-21.30, på fredagar kl. 16-22, på helgdagar kl. 7-15 eller kl. 15-22.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-09-15

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Kujtim Dibrani, Verksamhetschef, 010 130 33 25

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ung kille med autism söker personlig assistent i Varberg

Beskrivning av tjänsten Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 14-årig kille med autism och epilepsi, i Varberg. Han behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Denna unga kille gillar att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar. Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar uti... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 14-årig kille med autism och epilepsi, i Varberg. Han behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Denna unga kille gillar att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar.

Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar utifrån lågaffektivt bemötande. Arbetet innebär att vara killens ”hjälp-jag” i vardagliga moment som hygien och i matsituationen, samt att vara en vän och inspiratör i lek. Du ansvarar för att planera och inspirera honom till aktiviteter. I planeringen kan du utgå från dina intressen inom sport, musik eller annat.
Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller kunskap om autism och epilepsi är en merit, men inget krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Personlig Assistans - vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
Tjänstgöringsform: Så länge assistansuppdraget varar.
Tjänstgöringsgrad: Mindre deltid - perfekt som extrajobb. För dig som vill du arbeta mer, finns arbete hos våra kunder i Falkenberg.
Schema: Du arbetar varierat ca 2-4 pass i veckan. Arbetstiderna är på mån-tors. kl.16-21.30, på fredagar kl. 16-22, på helgdagar kl. 7-15 eller kl. 15-22. Under sommaren finns det fler arbetspass.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-07-01

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist 010-130 32 49

Kujtim Dibrani, Verksamhetschef, 010 130 33 25

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter till sommarvikariat i Varberg

Beskrivning av tjänsten Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.

Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Frösunda söker flertalet personliga assistenter i Varberg för sommarvikariat under månaderna juni, juli och augusti 2021. Det finns möjlighet att arbeta både heltid och deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden. Vi ser det som en fördel om du har möjlighet att börja jobba extra redan under våren. Det finns sedan möjlighet att fortsätta arbeta till hösten, antingen extra vid behov eller på ett föräldravikariat.

Våra kunder är barn och vuxna, i alla åldrar, med olika funktionsvariationer. De bor i tätorten Varberg eller på landsbygden. I ditt arbete stöttar du kunden i vardagen med allt från personlig omvårdnad till hushållssysslor.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är en merit, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som din kund efterfrågar och att personkemin mellan er stämmer. Arbetsuppgifternas karaktär kräver att du är minst 18 år. På några av våra uppdrag krävs körkort och bil.

För kundernas räkning söker vi dig som är:

- lyhörd
- positiv
- empatisk
- ansvarsfull


Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Sommarvikariat, med möjlighet till förlängning
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: dag/kväll/natt eller dygn, både vardagar och helg


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-1303249.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi kommer intervjua kontinuerligt så vänta inte med din ansökan. Vi kommer kontakta dig via mail i första hand. Visa mindre

Personliga assistenter till sommarvikariat i Varberg

Beskrivning av tjänsten Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.

Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Frösunda söker flertalet personliga assistenter i Varberg för sommarvikariat under månaderna juni, juli och augusti 2021. Det finns möjlighet att arbeta både heltid och deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden. Vi ser det som en fördel om du har möjlighet att börja jobba extra redan under våren. Det finns sedan möjlighet att fortsätta arbeta till hösten, antingen extra vid behov eller på ett föräldravikariat.

Våra kunder är barn och vuxna, i alla åldrar, med olika funktionsvariationer. De bor i tätorten Varberg eller på landsbygden. I ditt arbete stöttar du kunden i vardagen med allt från personlig omvårdnad till hushållssysslor.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är en merit, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som din kund efterfrågar och att personkemin mellan er stämmer. Arbetsuppgifternas karaktär kräver att du är minst 18 år. På några av våra uppdrag krävs körkort och bil.

För kundernas räkning söker vi dig som är:

- lyhörd
- positiv
- empatisk
- ansvarsfull


Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Sommarvikariat, med möjlighet till förlängning
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: dag/kväll/natt eller dygn, både vardagar och helg


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-1303249.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi kommer intervjua kontinuerligt så vänta inte med din ansökan. Vi kommer kontakta dig via mail i första hand. Visa mindre

Ung kille med autism söker personlig assistent i Varberg

Beskrivning av tjänsten Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 14-årig kille med autism och epilepsi, i Varberg. Han behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Denna unga kille gillar att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar. Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar uti... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Vill du ha göra skillnad för andra i ditt arbete? Sök då som personlig assistent till vår kund, en 14-årig kille med autism och epilepsi, i Varberg. Han behöver dig vid sin sida som kan vara inspirerande, bra på att lyssna och läsa av hans dagsform. Denna unga kille gillar att vara aktiv, men behöver vila vissa dagar.

Du som söker är lugn, fysiskt stark, ansvarstagande och har personlig mognad. Här kommer du lära dig att jobbar utifrån lågaffektivt bemötande. Arbetet innebär att vara killens ”hjälp-jag” i vardagliga moment som hygien och i matsituationen, samt att vara en vän och inspiratör i lek. Du ansvarar för att planera och inspirera honom till aktiviteter. I planeringen kan du utgå från dina intressen inom sport, musik eller annat.
Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller kunskap om autism och epilepsi är en merit, men inget krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Personlig Assistans - vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
Tjänstgöringsform: Så länge assistansuppdraget varar.
Tjänstgöringsgrad: Mindre deltid - perfekt som extrajobb. För dig som vill du arbeta mer, finns arbete hos våra kunder i Falkenberg.
Schema: Du arbetar varierat ca 2-4 pass i veckan. Arbetstiderna är på mån-tors. kl.16-21.30, på fredagar kl. 16-22, på helgdagar kl. 7-15 eller kl. 15-22.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-05-27

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist 010-130 32 49

Kujtim Dibrani, Verksamhetschef, 010 130 33 25

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter till sommarvikariat i Varberg

Beskrivning av tjänsten Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.

Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Frösunda söker flertalet personliga assistenter i Varberg för sommarvikariat under månaderna juni, juli och augusti 2021. Det finns möjlighet att arbeta både heltid och deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden. Vi ser det som en fördel om du har möjlighet att börja jobba extra redan under våren. Det finns sedan möjlighet att fortsätta arbeta till hösten, antingen extra vid behov eller på ett föräldravikariat.

Våra kunder är barn och vuxna, i alla åldrar, med olika funktionsvariationer. De bor i tätorten Varberg eller på landsbygden. I ditt arbete stöttar du kunden i vardagen med allt från personlig omvårdnad till hushållssysslor.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är en merit, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som din kund efterfrågar och att personkemin mellan er stämmer. Arbetsuppgifternas karaktär kräver att du är minst 18 år. På några av våra uppdrag krävs körkort och bil.

För kundernas räkning söker vi dig som är:

- lyhörd
- positiv
- empatisk
- ansvarsfull


Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Sommarvikariat, med möjlighet till förlängning
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: dag/kväll/natt eller dygn, både vardagar och helg


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-1303249.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi kommer intervjua kontinuerligt så vänta inte med din ansökan. Vi kommer kontakta dig via mail i första hand. Visa mindre

Personliga assistenter till sommarvikariat i Varberg

Beskrivning av tjänsten Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.

Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Frösunda söker flertalet personliga assistenter i Varberg för sommarvikariat under månaderna juni, juli och augusti 2021. Det finns möjlighet att arbeta både heltid och deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden. Vi ser det som en fördel om du har möjlighet att börja jobba extra redan under våren. Det finns sedan möjlighet att fortsätta arbeta till hösten, antingen extra vid behov eller på ett föräldravikariat.

Våra kunder är barn och vuxna, i alla åldrar, med olika funktionsvariationer. De bor i tätorten Varberg eller på landsbygden. I ditt arbete stöttar du kunden i vardagen med allt från personlig omvårdnad till hushållssysslor.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är en merit, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som din kund efterfrågar och att personkemin mellan er stämmer. Arbetsuppgifternas karaktär kräver att du är minst 18 år. På några av våra uppdrag krävs körkort och bil.

För kundernas räkning söker vi dig som är:

- lyhörd
- positiv
- empatisk
- ansvarsfull


Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Sommarvikariat, med möjlighet till förlängning
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: dag/kväll/natt eller dygn, både vardagar och helg


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-1303249.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi kommer intervjua kontinuerligt så vänta inte med din ansökan. Vi kommer kontakta dig via mail i första hand. Visa mindre