Lediga jobb Nuvia Nordic AB i Varberg

Se alla lediga jobb från Nuvia Nordic AB i Varberg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Varberg som finns inom det yrket.

Arbetsledare med erfarenhet från byggbranschen

Ansök    Dec 6    Nuvia Nordic AB    Arbetsledare, rivning
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet. Vi söker nu en operativ, planerande arbetsledare till rivningsprojekt på Ringhals Kärnkraftverk... Visa mer
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet.

Vi söker nu en operativ, planerande arbetsledare till rivningsprojekt på Ringhals Kärnkraftverk.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare hos oss kommer du att möta många varierande arbetsuppgifter, allt från ren planering till arbetsledning av medarbetare. I den här tjänsten planerar du och leder olika typer av uppdrag men har även förmågan att aktivt delta i det praktiska arbetet om som så krävs. Vi söker nu en trygg ledare som är intresserad av spännande rivningsprojekt.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som genomgått gymnasial utbildning, gärna inom något tekniskt område, har förståelse för och intresse av teknik. Du är händig men framförallt en tydlig och naturlig ledare. Du gillar en omväxlande vardag och är lyhörd för kundens och verksamhetens behov. Vi tror att du idag jobbar som gruppchef eller arbetsledare, gärna inom bygg eller industri.

Du har:

- Erfarenhet inom bygg och speciellt genomförande av projekt i olika storlekar inom byggsektorn

- Vana av och förståelse för att arbeta strukturerat med demontering eller rivning

- Erfarenhet av att planera och delegera arbetsuppgifter samt att leda större personalgrupper (ca 20 medarbetare) är meriterande

- B-körkort är ett krav

- Du behärskar svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med löpande tillträde beroende på personlig bakgrund och projektets framdrift. Placeringen är på Ringhals Kärnkraftverk.

Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtest och säkerhetsprövning innan anställningen kan påbörjas.

Ansökan

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval görs löpande.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Projektledare Johan Antonsson på telefon 076-833 46 02 eller [email protected]. Alternativt områdeschef Anders Lindström [email protected]

Obs! Vi tar bara emot ansökningar via webbplatsen. Visa mindre

Instrumenttekniker med samordningsansvar

Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet. Arbetsuppgifter Som instrumenttekniker med samordningsansvar kommer du ha det övergripan... Visa mer
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet.

Arbetsuppgifter

Som instrumenttekniker med samordningsansvar kommer du ha det övergripande ansvaret för alla radiologi- och strålskyddsinstrument. Du kommer ansvara för att instrumenten finns dokumenterade i berörda system och att det finns instruktioner samt användarhandledning till instrumenten. Du kommer också vara kontaktpersonen gentemot leverantör.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har avklarad gymnasieutbildning, gärna inom el/elektronikområdet och har vana eller intresse av att samordna instrument samt skapa tydliga instruktioner och rutiner kring användande. Du har en god kommunikativ förmåga och ser inga hinder i att finnas tillgänglig för såväl kollegor som leverantörer. Har du erfarenhet av strålskyddsarbete är detta starkt meriterande men inte ett krav.

Övriga egenskaper som efterfrågas är:

- Förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i tal och skrift

- Noggrannhet och ordningsamhet

- Initiativrik

- Viljan att arbeta i team

- God social kompetens

- Positiv och lyhörd för verksamhetens och kundens behov

- B-körkort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Tjänsten

Eftersom arbetet utförs vid kärntekniska anläggningar kommer säkerhetsintervju, registerkontroll, läkarundersökning samt drogtest att genomföras.

Tjänsten har placering i Varberg, Ringhals kärnkraftverk.

Ansökan

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan snarast då urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonsen löpt ut.

Om du har frågor så är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Anders Lindh 070-340 88 45 alternativt [email protected].

Inför denna rekrytering har Nuvia tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande. Visa mindre

Administratör

Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet. Arbetsuppgifter Det här är tjänsten för dig som gillar variation och att ha många kontakt... Visa mer
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet.

Arbetsuppgifter
Det här är tjänsten för dig som gillar variation och att ha många kontakter.

Som administratör kommer du att arbeta med att stötta vår verksamhet på Ringhals med en stor bredd av administrativa uppgifter.

Du kommer bland annat att arbeta med:

- Beställningar som tex kontorsmaterial, städprodukter telefoner, datorer, användarkonton, arbetskläder, reklamartiklar mm.

- Koordinering av enklare IT- frågor

- Hantera rekvisitioner

- Schemaläggning i tidrapporteringssystemet Timezynk

- Stötta i hanteringen av tidrapporter

- Lägga in tider i SAP

- Ta fram anställningsavtal i avtalssystemet Qnova

- Administrera Onboarding och offboarding för medarbetarna

- Administration i rekryteringssystemet Teamtailor

- Administrera företagshälsovården

- Boka in personal på säkerhetssamtal, läkarbesök, intervjuer mm.

- Boka externa resor och boende på site

- Rapportering till Försäkringskassan

- Administrera föranmälningar och fototillstånd

- Utbildningsadministration tex kurser för tillträde till kärnkraftverket

- Svara på lönerelaterade frågor från medarbetarna

- Se till att det är ordning och reda på kontoret

Andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har slutförd gymnasieutbildning samt erfarenhet av administrativt arbete. Du har god datorvana, behärskar Officepaketet och har lätt för att lära dig nya system. Du hanterar svenska och engelska väl, i såväl tal som skrift.

Som person är du serviceinriktad och samarbetar väl med andra. Du är noggrann och skapar ordning och reda. Du har förmåga att lösa problem och trivs i en roll som innebär många interna och externa kontakter.

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Placering i Varberg, Ringhals kärnkraftverk.

Då delar av arbetat sker på skyddsklassat område kommer säkerhetsprövning och drogtest att göras före anställning.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 4 februari.

Obs! Vi tar bara emot ansökningar via webbplatsen. Visa mindre

Projektplanerare - Projekt

Nuvia Nordic AB specialiserar sig på komplicerade projekt i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet. Eftersom Sverige står inför ett antal avvecklingsprojekt av äldre re... Visa mer
Nuvia Nordic AB specialiserar sig på komplicerade projekt i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet.

Eftersom Sverige står inför ett antal avvecklingsprojekt av äldre reaktorer förväntas en snabb tillväxt inom området. Det är därför viktigt att du har ett intresse för att arbeta brett inom flera olika projekt med varierande arbetsuppgifter.

Vi söker nu en projektplanerare för arbete med avvecklingsprojekt på Ringhals.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som projektplanerare innebär att du kommer jobba på Ringhals kärnkraftverk i våra avvecklingsprojekt som pågår. Du kommer att spendera tid i anläggningen tillsammans med olika yrkeskategorier för att kunna identifiera och planera kommande uppdrag och delprojekt samt bryta ner dessa i en mer övergripande projektplanering för att stötta framdriften. Det betyder att du behöver vara mångsidig och sköta planeringen på en mer övergripande nivå.

Du kommer bland annat att arbeta med:

- Vara en del av projektledningen för att stötta projektens framdrift

- Planering och koordinering av olika uppgifter, t.ex. tidsplaner och resurstillsättning

- Planering av arbetsuppgifter och pågående verksamhet för att stötta optimeringen av arbetet

- Sammanställa underlag och underlätta dokumentation

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har en relevant utbildning på högskolenivå, eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom projektplanering. Vi ser att du har arbetat i några år inom liknande befattningar gärna inom processindustrin eller liknande.

Vi söker dig som prestigelöst vill bidra till ett effektivt projektgenomförande. Du är en strukturerad och ordningsam utförare som kan hantera oförutsedda händelser, beslut och dagliga förändringar med ett stort lugn och god situationskontroll.

Som person är du nyfiken, noggrann och din sociala förmåga är god. Du trivs i ett team där du samarbetar internationellt med medarbetare som har olika kompetens - allt för att ni tillsammans ska leverera rätt och i tid.

Övrig kompetens och egenskaper som uppskattas är:

- Stor vana vid dokumentation och strukturerat arbetssätt

- B-körkort då jobbet innebär resor

- God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Placeringen är på Ringhals kärnkraftverk.

Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtest och säkerhetsprövning innan anställningen kan påbörjas.

Ansökan
Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval görs löpande.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Projektledare Johan Antonsson på telefon 076-833 46 02 eller [email protected]. Alternativt Affärsområdeschef Anders Lindström 076-833 45 05 eller [email protected]
Obs! Vi tar bara emot ansökningar via webbplatsen. Visa mindre

CAD-ingenjör

Ansök    Nov 27    Nuvia Nordic AB    Ritare, maskin
Nuvia Nordic AB specialiserar sig på komplicerade projekt i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet. Vi söker nu en problemlösande ingenjör som brinner för visualisering... Visa mer
Nuvia Nordic AB specialiserar sig på komplicerade projekt i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet.

Vi söker nu en problemlösande ingenjör som brinner för visualisering och CAD-arbete till våra avvecklingsprojekt av nukleära anläggningar. Tjänsten kommer vara placerad inom affärsområdet Projekt.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som CAD-ingenjör hos oss innebär att du kommer jobba på Ringhals kärnkraftverk. Du kommer att arbeta med visualisering som stöd för projektdokumentation samt konstruktionsritningar. Allt arbete på nukleära anläggningar kräver noggrann dokumentation. Som stöd i detta arbete behövs många olika sorters visualiseringar och detaljer i olika 3D modeller.

Du kommer bland annat att arbeta med:

- Skapa och ändra 3D modeller i SolidWorks, både övergripande större modeller och rena detaljritningar

- Skapa visualiseringar som stöd till olika delprojekt

- Teknisk dokumentation i form av rapporter och produktspecifikationer

- Delta i förstudier och tekniska analyser för optimering av olika moment

- Skapa och underhålla detaljerad designdokumentation och rapporter

- Vara en del av ingenjörsgruppen som jobbar med projektens optimering och förbättrad framdrift

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är nyutexaminerad ingenjör, gärna med inriktning mot maskin. Även ingenjörer med några års relevant arbetslivserfarenhet är välkomna att söka.

Vi ser gärna att du har ett genuint teknikintresse och speciellt 3D modellering. Viktigast av allt är kreativitet och lyhördhet för gruppen och kundens önskemål. Tillsammans omvandlar vi utmaningar till kreativa lösningar.

Som person är du nyfiken, noggrann och din sociala förmåga är god. Du trivs i ett team där du samarbetar internationellt med medarbetare som har olika kompetens.

För att passa för tjänsten behöver du också ha B-körkort och förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Placeringen är på Ringhals kärnkraftverk.

Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtest och säkerhetsprövning innan anställningen kan påbörjas.

Ansökan
Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval görs löpande.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Projektledare Johan Antonsson på telefon 076-833 46 02 eller [email protected]. Alternativt Affärsområdeschef Anders Lindström [email protected]

Obs! Vi tar bara emot ansökningar via webbplatsen. Visa mindre

Maskiningenjör - Projekt

Ansök    Nov 14    Nuvia Nordic AB    Civilingenjör, maskin
Nuvia Nordic AB specialiserar sig på komplicerade projekt i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet. Vi söker nu en problemlösande högskoleingenjör eller civilingenjör f... Visa mer
Nuvia Nordic AB specialiserar sig på komplicerade projekt i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet.

Vi söker nu en problemlösande högskoleingenjör eller civilingenjör för arbete med avvecklingsprojekt av nukleära anläggningar. Tjänsten kommer vara placerad inom affärsområdet Projekt.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som maskiningenjör hos oss innebär att du kommer jobba på Ringhals kärnkraftverk, med en tydlig koppling mellan praktisk problemlösning och ingenjörstänkande. Du kommer att spendera en hel del tid i anläggningen för att identifiera förbättringar och samla kunskap för att kunna effektivisera demonteringen.

Du kommer bland annat att arbeta med:

- Teknisk dokumentation i form av rapporter och produktspecifikationer

- Genomföra förstudier och utföra tekniska analyser för att optimering av olika moment

- Skapa och underhålla detaljerad designdokumentation och rapporter

- Vara en del av projektledningen för att stötta projektens framdrift och optimering av resurser

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är nyutexaminerad civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning mot maskin- bygg- eller materialteknik. Även ingenjörer med några års relevant arbetslivserfarenhet är välkomna att söka.

Vi ser gärna att du har ett genuint teknikintresse, tar stort eget ansvar och har en stark inre drivkraft att lyckas tillsammans med dina kollegor. Viktigast av allt är kreativitet och fokus på praktisk problemlösning. Tillsammans omvandlar vi utmaningar till kreativa lösningar.

Som person är du nyfiken, noggrann och din sociala förmåga är god. Du trivs i ett team där du samarbetar internationellt med medarbetare som har olika kompetens - allt för att ni tillsammans ska leverera rätt och i tid.

För att passa för tjänsten behöver du också ha B-körkort och förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Placeringen är på Ringhals kärnkraftverk.

Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtest och säkerhetsprövning innan anställningen kan påbörjas.

Ansökan
Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval görs löpande.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Projektledare Johan Antonsson på telefon 076-833 46 02 eller [email protected]. Alternativt Affärsområdeschef Anders Lindström på telefon 076-833 45 05 [email protected]

Obs! Vi tar bara emot ansökningar via webbplatsen. Visa mindre

Industrimekaniker - Avveckling

Ansök    Okt 24    Nuvia Nordic AB    Underhållsmekaniker
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet. Vi söker nu Industrimekaniker till Ringhals. Arbetsuppgifter Tjänsten som Industrimekan... Visa mer
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet.

Vi söker nu Industrimekaniker till Ringhals.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som Industrimekaniker består i huvudsak av att göra mekaniska installationer och förändringar på anläggningen. Allt eftersom projekten fortlöper kommer olika mekaniska arbetsmoment ingå, som montering av ny utrustning för att underlätta rivningen av anläggningarna samt demonteringsarbeten under själva rivningen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort vid Ringhals.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som genomgått gymnasial utbildning, gärna inom något tekniskt område, har förståelse för och intresse av teknik. Du är allmänhändig och van vid mekaniska arbeten, gillar en omväxlande vardag och är lyhörd för kundens och verksamhetens behov.

Erfarenhet från mekaniskt arbete från pappersbruk, raffinaderier eller kärnkraftverk är meriterande.

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse med placering på Ringhals kärnkraftverk.

Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtest och säkerhetsprövning innan anställningen kan påbörjas.

Ansökan

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval görs löpande.
Obs! Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetsledare Christian Ljungström på telefon 0768334021, [email protected]
alternativt kan du kontakta platschef Johan Viskalyck på telefon 0706421264, [email protected] Visa mindre

Demontör - Rivning

Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet. Vi söker nu demontörer till rivningsprojekt på Ringhals. Arbetsuppgifter Tjänsten som D... Visa mer
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet.

Vi söker nu demontörer till rivningsprojekt på Ringhals.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som Demontör - Rivning består i huvudsak av att demontera processrör och andra metallkomponenter, det vill säga rivning med stort säkerhetstänkande. Vanliga arbetsmoment är att montera isär komponenter, kapa, såga, skärbränna, klippa loss kablar etc. Det kommer att monteras ned stora mängder metall som ska sorteras och packas enligt instruktioner.

Allt eftersom projekten fortlöper kan andra mekaniska arbetsmoment som montering och demonteringsarbeten eller bilning av betong och betongslipning komma att ingå beroende på personligt intresse och erfarenheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort vid Ringhals Kärnkraftverk.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som genomgått gymnasial utbildning, gärna inom något tekniskt område, har förståelse för och intresse av teknik. Du är händig och van vid mekaniska arbeten, gillar en omväxlande vardag och är lyhörd för kundens och verksamhetens behov.

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.

Erfarenhet av att jobba om arbetsledare eller köra travers är meriterande men inte ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med löpande tillträde beroende på personlig bakgrund och projektets framdrift.

Eftersom tjänsten är placerad på Ringhals Kärnkraftverk kommer du att behöva genomgå drogtest och en säkerhetsprövning innan anställningen kan påbörjas.

Ansökan

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval görs löpande.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Demontageledare Oscar Senby på telefon 0768334618 eller mail till [email protected] . Alternativt kan du kontakta siteansvarig Don Weiss på telefon 0768334609 eller mail till [email protected] Obs! Vi tar bara emot ansökningar via webbplatsen. Visa mindre

Intresseanmälan till strålskyddskurs

Ansök    Okt 23    Nuvia Nordic AB    Mättekniker, fysik
Nuvia Nordic AB har idag uppdrag på samtliga kärntekniska anläggningar i Sverige. Vi bistår våra kunder med kvalificerad personal under deras årliga revisionsavställningar men även under drift och avveckling. För att möta våra kunders behov erbjuder vi årligen strålskyddsutbildningar för dig som vill komma att arbeta som strålskyddstekniker. Utbildningen uppfyller Strålsäkerhetsmyndighetens allmänna krav och kommer ge dig kunskaper för att kunna arbeta h... Visa mer
Nuvia Nordic AB har idag uppdrag på samtliga kärntekniska anläggningar i Sverige. Vi bistår våra kunder med kvalificerad personal under deras årliga revisionsavställningar men även under drift och avveckling.

För att möta våra kunders behov erbjuder vi årligen strålskyddsutbildningar för dig som vill komma att arbeta som strålskyddstekniker.

Utbildningen uppfyller Strålsäkerhetsmyndighetens allmänna krav och kommer ge dig kunskaper för att kunna arbeta hos våra kunder inom kärnkraftindustrin.

Under våren 2024 kommer nästa strålskyddsutbildning hålla, vilka veckor är inte fastställt ännu men troligtvis under februari.

Utbildningen innefattar både teoretiska och praktiska delar och kan, för rätt person, komma att leda till anställning som strålskyddstekniker inom Nuvia Nordic AB.

Bakgrund och kompetenser:

Vi ser gärna att du har teknisk högskoleutbildning, yrkesutbildning eller gymnasium.

Övriga egenskaper som efterfrågas är

- förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska
- noggrannhet och serviceinriktad
- initiativrik
- viljan att arbeta i team
- god social kompetens
- positiv och lyhörd för verksamhetens och kundens behov
- B-körkort OBS! Krav


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Arbetsuppgifter:

Beroende på vilken kategori man tillhör kan arbetsuppgifterna bestå i att:

- utföra operativt arbete gällande: avsökningskontroll av utrustning och material, rumsklassning, dosrat, luft-, och strykprovstagning samt etablera skogränser
- medverka i att planera/utföra dosreducerande åtgärder samt utföra åtgärder som eliminerar arbetsmiljörisker
- bereda och lämna ut skyddstillstånd
- bevaka och följa upp doser för arbetsområden
- utfärda rapporter inom ansvarsområdet
- utföra information/utbildningsinsatser inom verksamhetsområdet


Ansökan

För ytterligare information om arbetet/utbildningen är du välkommen att kontakta utbildningsansvarig Jonas Johansson på telefon 076-776 06 07 eller [email protected] eller affärsområdeschef Anders Lindh på telefon 070-340 88 45 eller [email protected].

Inför denna rekrytering har Nuvia tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande. Visa mindre

Håltagare - Betongbearbetning

Ansök    Okt 9    Nuvia Nordic AB    Betonghåltagare
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet. Vi söker nu Håltagare - Betongbearbetning till Ringhals. Arbetsuppgifter Tjänsten som Hå... Visa mer
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet.

Vi söker nu Håltagare - Betongbearbetning till Ringhals.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som Håltagare består i huvudsak av betongbearbetning i olika former med fokus på håltagning genom kärnborrning för öppningar av transportvägar för ”Special Items” projektet på Ringhals, men även vajersågning kommer att ingå. Hög känsla för säkerhet är av stor vikt vid arbete på kärnkrafttekniska anläggningar därför kommer personliga egenskaper vara viktiga vid urvalet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort vid Ringhals Kärnkraftverk.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning från bygg och anläggningsprogrammet eller motsvarande. Du är en händig byggare och vi ser gärna att du har erfarenhet av både kärnborrning och vajersåg samt mer vanliga verktyg som bilning och betongslipning.

Som person är du noggrann och strukturerad. Du är positiv och lyhörd för kundens och verksamhetens behov.

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift, samt kan förstå instruktioner på engelska.

B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse med placering på Ringhals Kärnkraftverk.

Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtest och säkerhetsprövning innan anställningen kan påbörjas.

Ansökan

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval görs löpande.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetsledare Christian Ljungström på telefon 0768334021, [email protected] alternativt kan du kontakta platschef Johan Viskalyck på telefon 0706421264, [email protected] Visa mindre

Rekryterare

Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet. Nuvia växer och nu söker vi dig som vill arbeta som rekryterare. Arbetsuppgifter Nuvia b... Visa mer
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet.

Nuvia växer och nu söker vi dig som vill arbeta som rekryterare.

Arbetsuppgifter
Nuvia befinner sig i en stark tillväxtfas och kompetensbehovet framöver är stort.

Vi förstärker därför organisationen med en rekryterare som vill växa tillsammans med oss. Tjänsten är ny och det finns stora möjligheter att vara med och forma arbetet.

Som rekryterare hos oss har du till uppgift att hantera rekryteringsuppdrag från hela Nuvias verksamheter. En stor del av rekryteringsuppdragen kommer att vara kopplade till större projekt. Tjänsterna som ska rekryteras varierar under projektens gång men tyngdpunkten ligger på ingenjörer och tekniker.

Som rekryterare är ditt huvudsakliga ansvar att operativt ansvara för hela rekryteringsprocessen; från uppstart till val av slutkandidat. Det innebär exempelvis sökning i kandidatbanken, annonsering och urval, genomföra telefonintervjuer samt administrativa uppgifter kopplat till anställningsförfarandet. Du ansvarar för att planera hela processen och genomför samtliga steg i samarbete med chefer och projektledare.

Som rekryterare representerar du Nuvia gentemot både interna och externa kandidater och det är viktigt att du säkerställer en god kandidatupplevelse under processens gång. Tillsammans med HR- chef och chefer utvecklar och kvalitetssäkrar du rekryteringsprocessen.

Du kommer att rapportera till HR- chef men planerar självständigt ditt arbete i samverkan med övriga organisationen.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har en examen inom personal-/HR området eller annan motsvarande utbildning. Du har erfarenhet av rekrytering, gärna projektrekryteringar med stora volymer. Du har en förmåga att arbeta på både svenska och engelska i tal och skrift. Vi arbetar i rekryteringssystemet Teamtailor och vi ser gärna att du är bekant med det sedan tidigare.

Vi söker dig som är serviceinriktad, flexibel och självgående. Du är van att arbeta strukturerat och har kapacitet att hantera en större rekryteringsvolym.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är placerad i Norrköping alternativt Varberg. Resor förekommer i tjänsten.

Frågor om tjänsten sker till HR-chef Carina Cato telefon 0768-334630 alternativt [email protected]. Under v. 42 nås jag enklast via e-post.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 26 oktober. Du söker tjänsten via vår webbplats. Visa mindre

Demontageledare till Ringhals

Ansök    Okt 9    Nuvia Nordic AB    Arbetsledare, rivning
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet. Vi söker nu en demontageledare till rivningsprojekt på Ringhals Kärnkraftverk. Arbetsupp... Visa mer
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet.

Vi söker nu en demontageledare till rivningsprojekt på Ringhals Kärnkraftverk.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som demontageledare innebär arbetsledning med tyngdpunkt och fokus på planeringsdelen och dokumentation. Som demontageledare planerar du och leder större och mindre uppdrag men har även förmågan att aktivt delta i det praktiska arbetet om som så krävs. Planeringen sker i Primavera och tjänsten är baserad på Ringhals Kärnkraftverk. Vi söker nu en trygg ledare som är intresserad av spännande rivningsprojekt.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som genomgått gymnasial utbildning, gärna inom något tekniskt område, har förståelse för och intresse av teknik. Du är allmänhändig men är framförallt en tydlig ledare. Du gillar en mycket omväxlande vardag och är lyhörd för kundens och verksamhetens behov.

Du behärskar svenska och engelska tal och skrift. Vana vid kärnkraftsbranschen och förståelse för demontage/rivning är starkt meriterande.

B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med löpande tillträde beroende på personlig bakgrund och projektets framdrift. Placeringen är på Ringhals Kärnkraftverk.

Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtest och säkerhetsprövning innan anställningen kan påbörjas.

Ansökan

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval görs löpande.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta demontageledare Oscar Senby på telefon 0768334618 eller mail till [email protected] . Alternativt kan du kontakta siteansvarig Don Weiss på telefon 0768334609 eller mail till [email protected] Visa mindre

Förrådsansvarig

Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet. Vi söker nu en Förrådsansvarig till Ringhals kärnkraftverk. Arbetsuppgifter Tjänsten som... Visa mer
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet.

Vi söker nu en Förrådsansvarig till Ringhals kärnkraftverk.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som Förrådsansvarig består i huvudsak av tre delar.

- Att beställa material utifrån behov

- Att tillse så att verktyg och material finns tillgängligt och lämnas ut på rätt sätt

- Att på egen hand reparera elverktyg alternativ beställa service av dessa

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort vid Ringhals.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som arbetar strukturerat och är duktig på att planera. Du är praktiskt lagd och har fallenhet för enklare reparationer. Vi ser gärna att du har någon form av utbildning och/eller erfarenhet inom el- området.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde från juli och framåt med placering på Ringhals kärnkraftverk.

Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtest och säkerhetsprövning innan anställningen kan påbörjas.

Ansökan
Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval görs löpande.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Projektledare Johan Antonsson på telefon 076-833 46 02 eller [email protected]. Alternativt kan du kontakta affärsområdeschef Anders Lindström på telefon 076 833 45 05 [email protected] Visa mindre

Avfallstekniker till Ringhals

Ansök    Sep 20    Nuvia Nordic AB    Kärnkraftsanerare
Nuvia Nordic AB har idag uppdrag på samtliga kärntekniska anläggningar i Sverige. Vi bistår våra kunder med kvalificerad personal under drift och avveckling, men även deras årliga revisionsavställningar Då det är mycket jobb med pågående och kommande avvecklingsprojekt söker vi nu en avfallstekniker till Ringhals. Arbetsuppgifter Som avfallstekniker på Ringhals får du ett varierande arbete. Du arbetar mestadels operativt på decont och avfallsanläggning. ... Visa mer
Nuvia Nordic AB har idag uppdrag på samtliga kärntekniska anläggningar i Sverige. Vi bistår våra kunder med kvalificerad personal under drift och avveckling, men även deras årliga revisionsavställningar

Då det är mycket jobb med pågående och kommande avvecklingsprojekt söker vi nu en avfallstekniker till Ringhals.

Arbetsuppgifter
Som avfallstekniker på Ringhals får du ett varierande arbete. Du arbetar mestadels operativt på decont och avfallsanläggning.

Utbildning och erfarenhet
Till den här tjänsten söker vi dig som har en bakgrund inom kärnkraftsområdet. Du kan exempelvis ha arbetat tex sanerings- eller avfallstekniker. Det är viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Har du traverskort, truckkort och höga tryck ser vi det som meriterande.

Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och lyhörd för verksamhetens och kundens behov. Du trivs med att arbeta i team och har god social kompetens.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.
Heltid med start omgående.

Eftersom arbetet utförs vid kärntekniska anläggningar kommer säkerhetsintervju, registerkontroll, läkarundersökning samt drogtest att genomföras.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Ulf Johansson på telefonnummer 0768334604.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsmiljöingenjör

Ansök    Okt 9    Nuvia Nordic AB    Arbetsmiljöingenjör
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet. Arbetsuppgifter Arbetsmiljöfrågor är högt prioriterade på Nuvia och nu söker vi dig som t... Visa mer
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet.

Arbetsuppgifter
Arbetsmiljöfrågor är högt prioriterade på Nuvia och nu söker vi dig som tillsammans med oss vill att ta nästa steg i kvalitets och arbetsmiljöarbetet. Vi söker dig som är redo att ansvara för vårt kvalitets och arbetsmiljöarbete och samtidigt vara engagerad i våra projekts genomförande, tjänsten beskrivs bäst som en operativ KMA.

Som KMA på Nuvia kommer du ha följande arbetsuppgifter:

- Vara delaktig i projekt och arbeta med förebyggande åtgärder för att säkra en god arbetsmiljö.

- Delta i projekt som konsult inom området

- Ha ett ansvar som företagets KMA-samordnare med uppgift att utveckla och förbättra processer och ledningssystem.

- Att självständigt driva, stödja och coacha chefer och medarbetare i systematiskt arbetsmiljöarbete och kvalitets samt miljöfrågor.

- Ansvar för rapportering i koncernen, utredningar och förebyggande arbete lokalt i projekt.

- Ta fram och genomföra verksamhetsanpassade arbetsmiljöutbildningar och implementera dessa i verksamheten

- Delta i ledningsgrupp som expertstöd i frågor som rör arbetsmiljö, miljö och kvalitet.

- Sammanställa rapporter och ta fram presentationsmaterial och beslutsunderlag

- Lagbevakning och lagefterlevnad utifrån arbetsmiljölagstiftningen

- Koordinera och medverka vid arbetsmiljöronder samt interna revisioner

- Genomföra riskanalyser samt orsaksutredningar

- Samverka med skyddsombuden

I din roll kommer du ha många kontakter internt och externt. Inom företaget finns många kollegor som dagligen arbetar med vårt systematiska arbetsmiljöarbete. Dessutom finns det kollegor som stöttar upp i frågor gällande HR, säkerhet och utbildning. Du kommer också att ha regelbunden kontakt med arbetsmiljöorganisationerna på respektive anläggning.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har:

En naturvetenskaplig högskoleutbildning med inriktning mot kvalitet samt påbyggnadsutbildning till arbetsmiljöingenjör eller motsvarande

Några års arbetserfarenhet som Arbetsmiljöingenjör, gärna med både strategiskt och operativt fokus, gärna med erfarenhet från byggindustrin eller energibranschen.

En konsultativ approach och trivs i mötet med kunder och kollegor.

Förmågan att kunna utföra interna revisioner enligt ISO 45001, gärna även ISO 14001 och ISO 9001

Erfarenhet av riskanalyser samt orsaksutredningar

Gedigen kunskap om arbetsmiljölagstiftning

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från kärnkraftsbranschen.Du är en strukturerad och kommunikativ person som har ett starkt engagemang för arbetsmiljöfrågor. Du har förmåga att inspirera andra i arbetsmiljöarbetet och driver dessa frågor självständigt. Du är utvecklingsorienterad med insikten i att allt vi gör ska leda till trygga och säkra anläggningar och arbetsplatser. Du har god vana att arbeta i Officepaketet och din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska är god.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Tjänsten
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid.

Placering i Varberg eller Norrköping.

Frågor om tjänsten sker till HR-chef Carina Cato telefon 0768-334630 alternativt [email protected].

Då delar av arbetet sker på skyddsklassat område kommer säkerhetsprövning och drogtest att göras före anställning.

Ansökan

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval görs löpande. Visa mindre

Projektplanerare

Ansök    Mar 13    Nuvia Nordic AB    Materialplanerare
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Vi söker nu en projektplanerare för arbete med avveckling av nukleära anläggningar. Tjänsten kommer vara placerad inom affärsområdet Projekt. Eftersom Sverige står inför flertalet stora avvecklingsprojekt av äldre reaktorer förvänt... Visa mer
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder.

Vi söker nu en projektplanerare för arbete med avveckling av nukleära anläggningar.

Tjänsten kommer vara placerad inom affärsområdet Projekt.
Eftersom Sverige står inför flertalet stora avvecklingsprojekt av äldre reaktorer förväntas en snabb tillväxt inom området. Det är därför viktigt att du har ett intresse för att arbeta brett i flera olika projekt.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som Projektplanerare innebär att du kommer vara en del av våra projekt ute hos kund och rapporterar till projektledningen.

Du kommer bland annat att arbeta med:

- Sammanställning och förmedling av information i Primavera

- Vara en del av projektledningen för att stötta projektets framdrift

- Stödja arbetsmiljöområdet och dokumentera riskanalyser

- Kostnadsuppföljning

- Planering och koordinering av projekt, t.ex. tidsplaner och resurstillsättning

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har en relevant utbildning på högskolenivå, eller motsvarande, och djupgående kunskaper inom projektplanering samt inom de projektverktyg du kommer arbeta med såsom Primavera, Microsoft Project och Excel. Vi ser att du har arbetat i några år inom liknande befattningar.

Vi söker dig som prestigelöst vill bidra till ett effektivt projektgenomförande. Du är en strukturerad och ordningsam utförare som kan hantera oförutsedda händelser, beslut och dagliga förändringar med ett stort lugn och god situationskontroll.
Som person är du nyfiken och noggrann, dina sociala egenskaper är goda och du kan enkelt ingå i ett team och samarbeta internationellt med alla typer av projektmedarbetare med olika kompetensnivåer för att leverera rätt och i tid.

Övrig kompetens och egenskaper som uppskattas är:

- Viss erfarenhet från kärnkraft

- Dokumentation

- B-körkort då jobbet innebär resor

- Förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde från juni och framåt med placering på Ringhals kärnkraftverk.

Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtest och säkerhetsprövning innan anställningen kan påbörjas.

Ansökan
Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval görs löpande.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Projektledare Don Weiss på telefon 076-833 46 09 eller [email protected]. Alternativt kan du kontakta Projektledare Johan Antonsson på telefon 076-833 46 02 eller [email protected].

Inför denna rekrytering har Nuvia tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande. Visa mindre

Platschef för specialprojekt på Ringhals

Ansök    Mar 15    Nuvia Nordic AB    Platschef, anläggning
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet. Vi söker nu en Platschef för ett specialprojekt på Ringhals. Arbetsuppgifter Tjänsten in... Visa mer
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet.

Vi söker nu en Platschef för ett specialprojekt på Ringhals.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att driva den dagliga verksamheten på plats och genom sina ca 20 medarbetare leverera tekniska tjänster inom den nukleära avvecklingen. Säkerhets- och kvalitetsmedvetandet är högt i organisationen givet de krav som verksamhet vid kärnkraftverk kräver.

Rollen är ett kvalificerat ledaruppdrag där du leder, motiverar och engagerar genom direkt ledarskap. Som Platschef rapporterar du till Projektledaren.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort vid Ringhals. Det förväntas att du som Platschef dagligen är på plats i verksamheten.

Utbildning och erfarenhet
Rollen kräver flerårig ledarerfarenhet. Du har ett affärsmässigt och förtroendeingivande sätt samt bygger långsiktiga relationer både internt och externt. Vi tror att du drivs av att på ett lyhört sätt inspirera och engagera gruppen att sträva mot gemensamma mål. Du har goda kunskaper och stort intressen för det tekniska området samt arbetsmiljöfrågor.

Som person är du trygg, affärsmässig, professionell och trivs i rollen som ledare och inspiratör. Du har god förmåga att verka i större organisationer med många kontaktytor och intressenter. Dessutom har du god förståelse för administrativt arbete.

Yrkesmässig erfarenhet från kärnkraftsindustri och/eller tung industri är meriterande men inget krav.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde från maj och framåt med placering på Ringhals kärnkraftverk.

Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtest och säkerhetsprövning innan anställningen kan påbörjas.

Ansökan
Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval görs löpande.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Projektledare Johan Antonsson på telefon 076-833 46 02 eller [email protected]. Alternativt kan du kontakta affärsområdeschef Anders Lindström på telefon 076 833 45 05 [email protected] Visa mindre

Strålskyddstekniker med erfarenhet

Ansök    Feb 1    Nuvia Nordic AB    Mättekniker, fysik
Nuvia Nordic AB har idag uppdrag på samtliga kärntekniska anläggningar i Sverige. Vi bistår våra kunder med kvalificerad personal under deras årliga revisionsavställningar men även under drift och avveckling. Då det är mycket jobb med pågående och kommande avvecklingsprojekt söker vi nu strålskyddstekniker med branschspecifik utbildning, kategori A, B och C, till de långa tjänster som följer med dessa projekt. Bakgrund och kompetenser: Vi söker dig med erf... Visa mer
Nuvia Nordic AB har idag uppdrag på samtliga kärntekniska anläggningar i Sverige. Vi bistår våra kunder med kvalificerad personal under deras årliga revisionsavställningar men även under drift och avveckling.
Då det är mycket jobb med pågående och kommande avvecklingsprojekt söker vi nu strålskyddstekniker med branschspecifik utbildning, kategori A, B och C, till de långa tjänster som följer med dessa projekt.
Bakgrund och kompetenser:
Vi söker dig med erfarenhet som strålskyddstekniker kategori A, B och C och som är intresserad av att arbeta som strålskyddstekniker med operativt strålskydd. Vi ser gärna att du har teknisk högskoleutbildning, yrkesutbildning eller gymnasium.
OBS! Krav på godkänd strålskyddsutbildning och erfarenhet från arbetet.
Övriga egenskaper som efterfrågas är
- förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
- noggrannhet och serviceinriktad
- initiativrik
- viljan att arbeta i team
- god social kompetens
- positiv och lyhörd för verksamhetens och kundens behov
- B-körkort OBS! Krav
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.
Arbetsuppgifter:
Beroende på vilken kategori man tillhör är kan arbetsuppgifterna bestå i att:
- utföra operativt arbete gällande: avsökningskontroll av utrustning och material, rumsklassning, dosrat, luft-, och strykprovstagning samt etablera skogränser
- medverka i att planera/utföra dosreducerande åtgärder samt utföra åtgärder som eliminerar arbetsmiljörisker
- bereda och lämna ut skyddstillstånd
- bevaka och följa upp doser för arbetsområden
- utfärda rapporter inom ansvarsområdet
- utföra information/utbildningsinsatser inom verksamhetsområdet
Ansökan
Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval görs löpande.
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta strålskyddschef Anders Lindh på telefon 070-340 88 45 eller [email protected].
Inför denna rekrytering har Nuvia tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande. Visa mindre

Tekniker - Avveckling

Ansök    Nov 16    Nuvia Nordic AB    Underhållsmekaniker
Nuvia Nordic AB har idag uppdrag på samtliga kärntekniska anläggningar i Sverige. Vi bistår våra kunder med kvalificerad personal under drift och avveckling, men även deras årliga revisionsavställningar. Nu bygger vi upp en bank med kvalificerade tekniker till kommande avvecklingsuppdrag på Ringhals kärnkraftverk, registrera ditt CV nu för jobb med start under våren 2023. Bakgrund och kompetenser: Vi söker vi dig med hög servicekänsla som är driven, soc... Visa mer
Nuvia Nordic AB har idag uppdrag på samtliga kärntekniska anläggningar i Sverige. Vi bistår våra kunder med kvalificerad personal under drift och avveckling, men även deras årliga revisionsavställningar.

Nu bygger vi upp en bank med kvalificerade tekniker till kommande avvecklingsuppdrag på Ringhals kärnkraftverk, registrera ditt CV nu för jobb med start under våren 2023.

Bakgrund och kompetenser:

Vi söker vi dig med hög servicekänsla som är driven, social och som trivs i ett omväxlande och praktiskt arbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av något inom: rivning- eller byggsektorn, mekaniskt underhållsarbete, industrisanering eller motsvarande. Erfarenhet från kärnkraftsbranschen är meriterande, men inte ett krav.

Övriga egenskaper som efterfrågas är att

- du delar vårt säkerhetstänk och fokuserar på att arbeta säkert i alla lägen för ditt och kollegornas bästa
- du kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga
- du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift, grundläggande engelska kunskaper
- du är mångsidig och arbetsvillig
- du har viljan att arbeta i team

- du är positiv och lyhörd för verksamhetens och kundens behov
- B-körkort är meriterande.


Att du är händig och har erfarenhet av arbete inom närliggande verksamhet är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Arbetsuppgifter:

Arbetet innebär mycket varierande arbetsuppgifter, allt från sortering av material till demontering av processystem. Dessutom finns det stora möjligheter till vidareutbildning. Vanligt förkommande arbetsuppgifter är

- demontering och uppkapning av komponenter
- sortering och paketering av demonterat material
- hantering av stora komponenter
- travers/truckkörning/logistik
- betongbearbetning.


Då arbetet sker på skyddsklassat område kommer säkerhetsprövning och drogtest göras för samtliga kandidater som är aktuella för tjänsten.

Du erbjuds möjlighet att vara delaktig i ett stort industriprojekt i ett glatt och positivt gäng på en säker arbetsplats. Vår ambition är att tillsammans med vår kund genomföra en säker och effektiv rivning på ett hållbart sätt. Tveka inte att registrera ditt intresse för framtida jobbmöjligheter.

Anställning:

Visstid med möjlighet till tillsvidareanställning för rätt person. Längden på visstidsanställningarna varierar.

Ansökan

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan snarast då urval görs löpande.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta projektledare Don Weiss på telefon 076-833 46 09 eller [email protected].Inför denna rekrytering har Nuvia tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande. Visa mindre

Arbetsmiljöingenjör

Ansök    Dec 21    Nuvia Nordic AB    Arbetsmiljöingenjör
Nuvia Nordic AB har idag uppdrag på samtliga kärntekniska anläggningar i Sverige. Vi bistår våra kunder med kvalificerad personal under deras årliga revisionsavställningar men även under drift och avveckling. Då det är mycket jobb med pågående och kommande avvecklingsprojekt söker vi nu Arbetsmiljöingenjörer till de långa tjänster som följer med dessa projekt. Bakgrund och kompetenser: Som arbetsmiljöingenjör kommer du att arbeta tillsammans med teamet f... Visa mer
Nuvia Nordic AB har idag uppdrag på samtliga kärntekniska anläggningar i Sverige. Vi bistår våra kunder med kvalificerad personal under deras årliga revisionsavställningar men även under drift och avveckling.
Då det är mycket jobb med pågående och kommande avvecklingsprojekt söker vi nu Arbetsmiljöingenjörer till de långa tjänster som följer med dessa projekt.


Bakgrund och kompetenser:
Som arbetsmiljöingenjör kommer du att arbeta tillsammans med teamet för arbetsmiljö med främsta fokus på fysisk arbetsmiljö och arbetsmiljölagstiftningen.
I din roll kommer du ha flera kollegor som arbetar med vårt systematiska arbetsmiljöarbete. Dessutom finns det kollegor som stöttar upp i frågor gällande HR, säkerhet, kompetenssäkring med mera.
Vi söker dig med erfarenhet som arbetsmiljöingenjör eller liknande arbete, där du är en del av den operativa verksamheten. Vi ser gärna att du har teknisk högskoleutbildning, yrkesutbildning eller gymnasium.
Det finns stora möjligheter att forma tjänsten utefter din kompetens och erfarenhet. Vi ser dock att du gärna har erfarenhet av:


Vi ser gärna att du:
- Har erfarenhet av praktiskt arbetsmiljöarbete på stor industri med installationsarbeten.
- Har utbildning inom arbetsmiljö och grundläggande kunskaper om den europeiska och svenska arbetsmiljölagstiftningen.
- Har en väl utvecklad förmåga att lyssna på och diskutera med andra och att kommunicera med hög integritet.
- Har goda engelska kunskaper, både verbalt och i skriven form.
- Eventuellt har erfarenhet av att arbeta i ett internationellt sammanhang.
- Kan arbeta i ett internationellt, dynamiskt och föränderlig miljö.
Då arbetet sker på skyddsklassat område kommer säkerhetsprövning och drogtest göras.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.


Arbetsuppgifter:
I rollen ingår uppgifter som:
- Handlingsplaner, riskbedömningar, analyser mm.
- Vara en stödfunktion till övriga medarbetare i det systematiska arbetsmiljöarbetet.
- Se till att vi följer arbetsmiljölagstiftningen.
- Agera specialist i till exempel skyddsronder, utbildningar mfl.
- Administrativt arbete så som dokumentation och rapportering.
- Samarbete med andra aktörer i vår koncern och bransch.


Ansökan
Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval görs löpande.
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Anders Lindh på telefon 070-340 88 45 eller [email protected].
Inför denna rekrytering har Nuvia tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande. Visa mindre

Tekniker - Avveckling

Ansök    Nov 2    Nuvia Nordic AB    Underhållsmekaniker
Nuvia Nordic AB har idag uppdrag på samtliga kärntekniska anläggningar i Sverige. Vi bistår våra kunder med kvalificerad personal under drift och avveckling, men även deras årliga revisionsavställningar. Nu bygger vi upp en bank med kvalificerade tekniker till kommande avvecklingsuppdrag på Ringhals kärnkraftverk, registrera ditt CV nu för jobb med start under våren 2023. Bakgrund och kompetenser: Vi söker vi dig med hög servicekänsla som är driven, soc... Visa mer
Nuvia Nordic AB har idag uppdrag på samtliga kärntekniska anläggningar i Sverige. Vi bistår våra kunder med kvalificerad personal under drift och avveckling, men även deras årliga revisionsavställningar.

Nu bygger vi upp en bank med kvalificerade tekniker till kommande avvecklingsuppdrag på Ringhals kärnkraftverk, registrera ditt CV nu för jobb med start under våren 2023.

Bakgrund och kompetenser:

Vi söker vi dig med hög servicekänsla som är driven, social och som trivs i ett omväxlande och praktiskt arbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av något inom: rivning- eller byggsektorn, mekaniskt underhållsarbete, industrisanering eller motsvarande. Erfarenhet från kärnkraftsbranschen är meriterande, men inte ett krav.

Övriga egenskaper som efterfrågas är att

- du delar vårt säkerhetstänk och fokuserar på att arbeta säkert i alla lägen för ditt och kollegornas bästa
- du kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga
- du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift, grundläggande engelska kunskaper
- du är mångsidig och arbetsvillig
- du har viljan att arbeta i team

- du är positiv och lyhörd för verksamhetens och kundens behov
- B-körkort är meriterande.


Att du är händig och har erfarenhet av arbete inom närliggande verksamhet är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Arbetsuppgifter:

Arbetet innebär mycket varierande arbetsuppgifter, allt från sortering av material till demontering av processystem. Dessutom finns det stora möjligheter till vidareutbildning. Vanligt förkommande arbetsuppgifter är

- demontering och uppkapning av komponenter
- sortering och paketering av demonterat material
- hantering av stora komponenter
- travers/truckkörning/logistik
- betongbearbetning.


Då arbetet sker på skyddsklassat område kommer säkerhetsprövning och drogtest göras för samtliga kandidater som är aktuella för tjänsten.

Du erbjuds möjlighet att vara delaktig i ett stort industriprojekt i ett glatt och positivt gäng på en säker arbetsplats. Vår ambition är att tillsammans med vår kund genomföra en säker och effektiv rivning på ett hållbart sätt. Tveka inte att registrera ditt intresse för framtida jobbmöjligheter.

Anställning:

Visstid med möjlighet till tillsvidareanställning för rätt person. Längden på visstidsanställningarna varierar.

Ansökan

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan snarast då urval görs löpande.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta projektledare Don Weiss på telefon 076-833 46 09 eller [email protected].Inför denna rekrytering har Nuvia tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande. Visa mindre

Projektplanerare

Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer som till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att kombinera tjänst, produkt samt ingenjörskunnande för att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Vi söker nu projektplanerare för arbete med avveckling av nukleära anläggningar Aktuell tjänst kommer vara placerad inom affärsområdet Projekt. Då Sverige står inför flert... Visa mer
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer som till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att kombinera tjänst, produkt samt ingenjörskunnande för att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder.

Vi söker nu projektplanerare för arbete med avveckling av nukleära anläggningar

Aktuell tjänst kommer vara placerad inom affärsområdet Projekt. Då Sverige står inför flertalet stora avvecklingsprojekt av äldre reaktorer förväntas en snabb tillväxt inom området varför tjänsten kräver ett intresse för att vara med och utveckla verksamhet.

Bakgrund och kompetenser:

Du bör ha en relevant utbildning på högskolenivå, eller motsvarande, och djupgående kunskaper inom projektplanering samt inom de projektverktyg du kommer arbeta med såsom Primavera, Microsoft Project och Excel. Du har arbetat i några år inom liknande befattningar.

Vi söker dig som prestigelöst vill bidra till ett effektivt projektgenomförande. Du är en strukturerad och ordningsam doer som kan hantera oförutsedda händelser, beslut och dagliga förändringar med ett stort lugn och god situationskontroll. Som person är du nyfiken och noggrann, dina sociala egenskaper är goda och du kan enkelt ingå i ett team och samarbeta internationellt med alla typer av projektmedarbetare med olika kompetensnivåer för att leverera rätt och i tid. Du prioriterar alltid rätt för att komma i mål med kvalitet. Du är inlyssnande, kommunikativ och konstruktivt lösningsorienterad och du behåller alltid ett gott humör oavsett arbetssituation.

Övrig kompetens och egenskaper som uppskattas är:

- Viss erfarenhet från kärnkraft

- Dokumentation

- B-körkort då jobbet innebär resor

- Förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start i september 2022 med placering på Ringhals kärnkraftverk.

Arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du vara en del av våra projekt ute hos kund och rapporterar till projektledaren. Arbetsuppgifter som kan förekomma är:

- Sammanställning och förmedling av information
- Tidsplanering
- Riskanalyser
- Kostnadsuppföljning
- Planering och koordinering av projekt


Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtest och säkerhetsprövning innan anställningen kan påbörjas.

Ansökan

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval görs löpande.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta affärsområdeschef Anders Lindström på telefon 076-833 45 05 eller [email protected].

Inför denna rekrytering har Nuvia tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande. Visa mindre

Tekniker

Ansök    Nov 1    Nuvia Nordic AB    Underhållsmekaniker
Nuvia Nordic AB har idag uppdrag på samtliga kärntekniska anläggningar i Sverige. Vi bistår våra kunder med kvalificerad personal under drift och avveckling, men även deras årliga revisionsavställningar. Nu bygger vi upp en bank med kvalificerade tekniker till kommande avvecklingsuppdrag på Ringhals kärnkraftverk, registrera ditt CV nu för jobb med start under våren 2023. Bakgrund och kompetenser: Vi söker vi dig med hög servicekänsla som är driven, soc... Visa mer
Nuvia Nordic AB har idag uppdrag på samtliga kärntekniska anläggningar i Sverige. Vi bistår våra kunder med kvalificerad personal under drift och avveckling, men även deras årliga revisionsavställningar.

Nu bygger vi upp en bank med kvalificerade tekniker till kommande avvecklingsuppdrag på Ringhals kärnkraftverk, registrera ditt CV nu för jobb med start under våren 2023.

Bakgrund och kompetenser:

Vi söker vi dig med hög servicekänsla som är driven, social och som trivs i ett omväxlande och praktiskt arbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av något inom: rivning- eller byggsektorn, mekaniskt underhållsarbete, industrisanering eller motsvarande. Erfarenhet från kärnkraftsbranschen är meriterande, men inte ett krav.

Övriga egenskaper som efterfrågas är att

- du delar vårt säkerhetstänk och fokuserar på att arbeta säkert i alla lägen för ditt och kollegornas bästa
- du kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga
- du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift, grundläggande engelska kunskaper
- du är mångsidig och arbetsvillig
- du har viljan att arbeta i team

- du är positiv och lyhörd för verksamhetens och kundens behov
- B-körkort är meriterande.


Att du är händig och har erfarenhet av arbete inom närliggande verksamhet är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Arbetsuppgifter:

Arbetet innebär mycket varierande arbetsuppgifter, allt från sortering av material till demontering av processystem. Dessutom finns det stora möjligheter till vidareutbildning. Vanligt förkommande arbetsuppgifter är

- demontering och uppkapning av komponenter
- sortering och paketering av demonterat material
- hantering av stora komponenter
- travers/truckkörning/logistik
- betongbearbetning.


Då arbetet sker på skyddsklassat område kommer säkerhetsprövning och drogtest göras för samtliga kandidater som är aktuella för tjänsten.

Du erbjuds möjlighet att vara delaktig i ett stort industriprojekt i ett glatt och positivt gäng på en säker arbetsplats. Vår ambition är att tillsammans med vår kund genomföra en säker och effektiv rivning på ett hållbart sätt. Tveka inte att registrera ditt intresse för framtida jobbmöjligheter.

Anställning:

Visstid med möjlighet till tillsvidareanställning för rätt person. Längden på visstidsanställningarna varierar.

Ansökan

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan snarast då urval görs löpande.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta projektledare Don Weiss på telefon 076-833 46 09 eller [email protected].Inför denna rekrytering har Nuvia tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande. Visa mindre

Kärnkraftstekniker

Ansök    Jul 8    Nuvia Nordic AB    Underhållsmekaniker
Nuvia Nordic AB har idag uppdrag på samtliga kärntekniska anläggningar i Sverige. Vi bistår våra kunder med kvalificerad personal under drift och avveckling, men även deras årliga revisionsavställningar Då det är mycket jobb med pågående och kommande avvecklingsprojekt söker vi nu kärnkraftstekniker. Bakgrund och kompetenser: Vi söker dig som vill jobba med service, underhåll och montage/demontage i en mycket intressant industri. Du har kompetens inom m... Visa mer
Nuvia Nordic AB har idag uppdrag på samtliga kärntekniska anläggningar i Sverige. Vi bistår våra kunder med kvalificerad personal under drift och avveckling, men även deras årliga revisionsavställningar

Då det är mycket jobb med pågående och kommande avvecklingsprojekt söker vi nu kärnkraftstekniker.

Bakgrund och kompetenser:

Vi söker dig som vill jobba med service, underhåll och montage/demontage i en mycket intressant industri. Du har kompetens inom mekaniskt underhåll eller med erfarenhet från bygg- och eller rivningsbranschen. Branscherfarenhet är meriterande, men inte ett krav.

Övriga egenskaper som efterfrågas är

- förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
- noggrannhet och serviceinriktad
- initiativrik
- viljan att arbeta i team
- god social kompetens
- positiv och lyhörd för verksamhetens och kundens behov
- B-körkort OBS! Krav


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna spänner över ett brett område, allt från att arbeta med underhåll av specifika mekaniska komponenter till att demontera kärnkraftsanläggningar.

Vi arbetar på samtliga kärntekniska anläggningar i Sverige, men med körkort och bil så spelar din bostadsort ingen roll då tjänsten kan innebära arbete på olika orter.

Vi erbjuder specifik kompetensutveckling för arbetsuppgifter och industri samt möjlighet till spännande uppdrag i en komplex miljö.

Hos oss arbetar vi med att stötta svensk kärnkraft som en del av vår viktiga energiförsörjning. Vill du medverka till att Sverige ska ha bättre planerbar kraftproduktion med kortare stillestånd då är detta ett jobb att söka.

Anställning:

Visstid med möjlighet till tillsvidareanställning för rätt person. Längden på visstidsanställningarna varierar.

Ansökan

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan snarast då urval kommer att ske löpande.

För ytterligare information om utbildningen är du välkommen att kontakta affärsområdeschef Anders Lindh på telefon 070-340 88 45 eller [email protected].Inför denna rekrytering har Nuvia tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande. Visa mindre

Siteansvarig Ringhals

Ansök    Maj 23    Nuvia Nordic AB    Platschef, anläggning
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer som till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att kombinera tjänst, produkt samt ingenjörskunnande för att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet. Vi söker nu Siteansvarig till... Visa mer
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer som till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att kombinera tjänst, produkt samt ingenjörskunnande för att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet.

Vi söker nu Siteansvarig till vår verksamhet på Ringhals kärnkraftverk.

Tjänsten innebär att driva den dagliga verksamheten på plats och genom sina ca 30 medarbetare levererar tekniska- och nukleära tjänster. Säkerhets- och kvalitetsmedvetandet är högt i organisationen givet de krav som verksamhet vid kärnkraftverk kräver.

Rollen är ett kvalificerat ledaruppdrag där Siteansvarig leder, motiverar och engagerar genom direkt ledarskap. Som Siteansvarig rapporterar du till affärsområdeschefen och deltar i regelbundna styrgruppsmöten. Nuvia Nordics centrala staber inom Projektledning, HR, Ekonomi, IT och övriga administration finns tillgängliga som stöd från huvudkontoret i Norrköping.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort vid Ringhals. Det förväntas att du som Siteansvarig dagligen är på plats i verksamheten.

Kvalifikationer:

Yrkesmässig erfarenhet från kärnkraftsindustri och/eller bemanningsverksamhet är meriterande men inget krav. Utbildning inom teknik och/eller ekonomi på högskolenivå är meriterande.

Rollen kräver flerårig ledarerfarenhet. Du har ett affärsmässigt och förtroendeingivande sätt samt bygger långsiktiga relationer både internt och externt. Vi tror att du drivs av att på ett lyhört sätt inspirera och engagera gruppen att sträva mot gemensamma mål. Du har goda kunskaper och stort intressen inom det tekniska området.

Du är van vid resultatansvar som omfattar både intäkter och kostnader. Du har god erfarenhet av att bygga och utveckla kundrelationer, gärna inom området komplexa tjänsteleveranser.

Som person är du trygg, affärsmässig, professionell och trivs i rollen som ledare och inspiratör. Du har god förmåga att verka i större organisationer med många kontaktytor och intressenter. Dessutom har du god förståelse för administrativt arbete och har stor IT-vana och förståelse för effektiva och nya digitala system för optimering, planering.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtest och säkerhetsprövning innan anställningen kan påbörjas.

Ansökan

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval görs löpande.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta affärsområdeschef Anders Lindh på telefon 070-340 88 45 eller [email protected].

Inför denna rekrytering har Nuvia tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande. Visa mindre

Projektplanerare

Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer som till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att kombinera tjänst, produkt samt ingenjörskunnande för att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Vi söker nu projektplanerare för arbete med avveckling av nukleära anläggningar Aktuell tjänst kommer vara placerad inom affärsområdet Projekt. Då Sverige står inför flert... Visa mer
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer som till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att kombinera tjänst, produkt samt ingenjörskunnande för att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder.

Vi söker nu projektplanerare för arbete med avveckling av nukleära anläggningar

Aktuell tjänst kommer vara placerad inom affärsområdet Projekt. Då Sverige står inför flertalet stora avvecklingsprojekt av äldre reaktorer förväntas en snabb tillväxt inom området varför tjänsten kräver ett intresse för att vara med och utveckla verksamhet.

Bakgrund och kompetenser:

Du bör ha en relevant utbildning på högskolenivå, eller motsvarande, och djupgående kunskaper inom projektplanering samt inom de projektverktyg du kommer arbeta med såsom Primavera, Microsoft Project och Excel. Du har arbetat i några år inom liknande befattningar.

Vi söker dig som prestigelöst vill bidra till ett effektivt projektgenomförande. Du är en strukturerad och ordningsam doer som kan hantera oförutsedda händelser, beslut och dagliga förändringar med ett stort lugn och god situationskontroll. Som person är du nyfiken och noggrann, dina sociala egenskaper är goda och du kan enkelt ingå i ett team och samarbeta internationellt med alla typer av projektmedarbetare med olika kompetensnivåer för att leverera rätt och i tid. Du prioriterar alltid rätt för att komma i mål med kvalitet. Du är inlyssnande, kommunikativ och konstruktivt lösningsorienterad och du behåller alltid ett gott humör oavsett arbetssituation.

Övrig kompetens och egenskaper som uppskattas är:

- Viss erfarenhet från kärnkraft

- Dokumentation

- B-körkort då jobbet innebär resor

- Förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start i september 2022 med placering på Ringhals kärnkraftverk.

Arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du vara en del av våra projekt ute hos kund och rapporterar till projektledaren. Arbetsuppgifter som kan förekomma är:

- Sammanställning och förmedling av information
- Tidsplanering
- Riskanalyser
- Kostnadsuppföljning
- Planering och koordinering av projekt


Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtest och säkerhetsprövning innan anställningen kan påbörjas.

Ansökan

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval görs löpande.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta affärsområdeschef Anders Lindström på telefon 076-833 45 05 eller [email protected].

Inför denna rekrytering har Nuvia tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande. Visa mindre

Vi söker medarbetare till strålskyddsuppdrag på Ringhalsverket

Ansök    Sep 13    Nuvia Nordic AB    Diversearbetare
STRÅLSKYDDSTEKNIKER NUVIA erbjuder Praktikutbildning under vintern/våren 2021/2022 på Ringhals kärnkraftverk. Efter genomförd utbildning kan anställning erbjudas under nedmontering och friklassning av anläggningen Nuvia Nordic är ett företag som är specialiserade på att leverera kvalificerade tjänster till bl. a kärnkraftsbranschen. Strålskyddstekniker är en av dessa tjänster och är en stor och viktig del i vår verksamhet och där vi ser ett ökat behov, Vad... Visa mer
STRÅLSKYDDSTEKNIKER
NUVIA erbjuder
Praktikutbildning under vintern/våren 2021/2022 på Ringhals kärnkraftverk.
Efter genomförd utbildning kan anställning erbjudas under nedmontering och friklassning av anläggningen
Nuvia Nordic är ett företag som är specialiserade på att leverera kvalificerade tjänster till bl. a kärnkraftsbranschen. Strålskyddstekniker är en av dessa tjänster och är en stor och viktig del i vår verksamhet och där vi ser ett ökat behov,
Vad innebär yrket
Strålskyddstekniker är en viktig kugge och en förutsättning för att arbete ska kunna utföras på ett kärnkraftverk och inom andra Nukleära miljöer. Yrket ger möjlighet att kunna arbeta på olika kärnkraftsanläggningar i Sverige och utomlands.
Vilka Arbetsuppgifter utför Strålskyddtekniker
Kontrollerar strålnivåer och kontaminations nivåer
Instruerar personal, ger råd och anvisningar samt ge skyddsdirektiv
Att minimera stråldoser och att kontamination uppstår och/eller sprids
Utföra miljö mätningar
Kontrollera att myndigheternas regler efterlevs

Hur utbildar jag mig till Strålskyddstekniker
Genom en Traineeutbildning får du en grundläggande kunskap och praktisk erfarenhet för att arbeta på Ringhals som Strålskyddstekniker, kategori C.
Efter genomförd Traineeutbildning finns möjlighet att utbildas vidare till Strålskyddstekniker, kategori B.
Vi söker dig som har följande profil
Gymnasieutbildning med Naturvetenskaplig- eller Teknisk inriktning eller motsvarande kunskap/erfarenhet
Förmåga att utrycka sig väl i tal och skrift på både engelska och svenska
Datorvana; Officepaketet
God fysik
Stresstålig och kan arbeta både självständigt och i grupp
Arbetslivserfarenhet från kärnkraftsbranschen och/eller något tekniskt yrke är meriterande
För att få arbeta inom kärnkraftsbranschen krävs registerkontroll från belastningsregistret samt hälso- och drogkontroll (detta görs när du är antagen)

Vill du veta mer?
Kontakta: Frida Stafne 076-8330048
Ansök med Cv och Personligt brev till [email protected] senast fredagen den 1/10. Visa mindre