Lediga jobb XEL Elinstallationer AB i Varberg

Se alla lediga jobb från XEL Elinstallationer AB i Varberg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Varberg som finns inom det yrket.

Vi söker elektriker

XEL Elinstallationer AB söker dig som brinner för elektrikeryrket och vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Du har avslutad el-utbildning och minst 2 års erfarenhet inom yrket. Du har bra samarbetsförmåga och är mån om att utföra installationer av högsta klass. Som elektriker hos oss får du en varierande och självständig roll där du arbetar med olika typer av serviceuppdrag och mindre entreprenader som omfattar el-, laddbox- och solcellsinsta... Visa mer
XEL Elinstallationer AB söker dig som brinner för elektrikeryrket och vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Du har avslutad el-utbildning och minst 2 års erfarenhet inom yrket. Du har bra samarbetsförmåga och är mån om att utföra installationer av högsta klass.


Som elektriker hos oss får du en varierande och självständig roll där du arbetar med olika typer av serviceuppdrag och mindre entreprenader som omfattar el-, laddbox- och solcellsinstallationer. Hos oss har du stor frihet under ansvar och arbetar med hela flödet mot dina kunder, från första kontakt och beställning till utförande och fakturering.


Krav.
B-körkort är ett krav.
Minst 3 årig gymnasial utbildning eller motsvarande
ECY-certifikat ska uppvisas vid anställning


Kollektivavtal finns


Vi ser fram emot er ansökan. Visa mindre