Lediga jobb som Arbetsledare, elkraft i Varberg

Se lediga jobb som Arbetsledare, elkraft i Varberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Varberg som finns hos arbetsgivaren.

Arbetsledare till kunduppdrag på Ringhals

Ansök    Feb 16    Vattenfall AB    Arbetsledare, elkraft
Företagsbeskrivning Vattenfall Services Nordic AB bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för energi- och elanläggningar. Vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur för att skapa en hållbar framtid där vi hittar nya innovationer som bidrar till ett fossilfritt samhälle. Vi jobbar med många olika kunder och leverantörer som innebär stora investeringar för energiomställningen. Med oss arbetar du i en samhällsviktig verksamhet och ser till allt funge... Visa mer
Företagsbeskrivning
Vattenfall Services Nordic AB bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för energi- och elanläggningar. Vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur för att skapa en hållbar framtid där vi hittar nya innovationer som bidrar till ett fossilfritt samhälle. Vi jobbar med många olika kunder och leverantörer som innebär stora investeringar för energiomställningen. Med oss arbetar du i en samhällsviktig verksamhet och ser till allt fungerar.
Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Våra huvudmarknader är Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark och Storbritannien. Inom Vattenfallkoncernen finns cirka 20?000 anställda. Vi har elektrifierat industrier, levererat energi till bostäder och förvandlat tillvaron genom innovation i över hundra års tid. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation och vi driver på övergången till ett hållbart energisystem.
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Jobbeskrivning
Du kommer att ingå i en av Vattenfall Services avdelningar inom Kärnkraftsservice Ringhals . Vår uppgift är att leverera högkvalitativa underhålls- och projekttjänster till våra olika beställare inom Ringhals. Vi arbetar med bland annat mek- och byggunderhåll, svets och montage i löpande uppdrag samt projekt.
Vi är idag ca 50 medarbetare fördelade på två avdelningar med blandad teknisk kompetens och erfarenhet.
Vi söker nu en arbetsledare som vill hjälpa oss i våra kunduppdrag! Är du en driven och ansvarsfull ledare med ett affärsmässigt tänk och som gillar kundkontakter? Då är det dig vi söker!
Som anställd hos oss på Vattenfall Services kommer du att vara en del av ett gott gäng kollegor och arbeta i vår kunds organisation. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på kunduppdrag.
Din roll som Arbetsledare
Vattenfall Service tillhandahåller tjänster inom underhåll och projekt. Vi är måna om att hitta rätt personer på rätt plats. Vi verkar på uppdrag av kund, och därmed så styrs det dagliga arbetet tillsammans med våra beställare.
I rollen som Arbetsledare ingår det bland annat att:
Arbetsleda och ansvara för framdrift i det dagliga arbetet
Planera och resurssäkra av projekt
Själv delta i det praktiska arbetet vid behov
Sammanställa och rapportera till uppdragsgivare
Arbeta för att tidplan och kvalitet uppnås
Dagligt samarbeta med andra kompetenser och yrkeskategorier

Kravspecifikation
Vi söker dig som har en gymnasial eller högre utbildningsnivå inom mek/bygg/maskin/verkstad/industri, eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Du besitter en teknisk kompetens och vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet av planering, arbetsledning eller montagearbete.
Arbetet som arbetsledare ställer krav på att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Därför är goda språkkunskaper i svenska en förutsättning, och i engelska meriterande.
För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad, prestigelös och alltid se till kundens bästa. Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer och har ett naturligt driv samt är en god problemlösare. Du behöver vara strukturerad och samtidigt flexibel för förändringar i arbetssätt och arbetsuppgifter.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Ytterligare information
Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.
Placeringsort: Ringhals (Varberg)
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Christian Allansson, [email protected]. För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Andreas Nordgren, [email protected] Inga ansökningar tas emot via mejl.
Fackliga representanter för denna tjänst är Caroline Trogen Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
Välkommen med din ansökan senast 18 mars 2024. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Vi ser fram emot din ansökan!
#Vattenfall Visa mindre

Arbetsledare svets- och mekunderhåll, kunduppdrag på Ringhals

Vill du vara en del av ett härligt team men samtidigt vara den ledande nyckelpersonen för teamet? Vill du känna att varje dag aldrig är den andra lik? Som arbetsledare hos vår kund Ringhals får du ingå i ett team som leder och motiverar arbetsgruppen på Ringhals underhållsavdelning inom svets och mek. Det innebär en central roll med utvecklande och varierande arbetsuppgifter. Arbetsuppgifter och ansvar Som arbetsledare på Ringhals kärnkraftverk är din... Visa mer
Vill du vara en del av ett härligt team men samtidigt vara den ledande nyckelpersonen för teamet? Vill du känna att varje dag aldrig är den andra lik?

Som arbetsledare hos vår kund Ringhals får du ingå i ett team som leder och motiverar arbetsgruppen på Ringhals underhållsavdelning inom svets och mek. Det innebär en central roll med utvecklande och varierande arbetsuppgifter.Arbetsuppgifter och ansvar

Som arbetsledare på Ringhals kärnkraftverk är din huvudsakliga uppgift att leda och fördela svets- och montagearbeten samt att hantera personalledning och kundkontakt. I denna roll kommer du att vara i nära samarbete med kunden, andra underleverantörer och Elajos personal för att säkerställa effektivitet och kvalitet i arbetet.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Leda, motivera och utveckla medarbetarna enligt verksamhetens vision och mål.
- Noggrant följa upp projekt och stödja medarbetarna vid behov.

Din placering kommer att vara på Ringhals anläggning, där du kommer att ha ansvaret för att utveckla och driva Elajos avdelning på plats.

Dina ansvarsområden inkluderar:

- Leda och fördela arbeten för både Elajos personal och övrig personal inom underhållsavdelningen.
- Kompetensutveckla medarbetare.
- Se till att arbetsförhållandena på avdelningen är säkra, meningsfulla och stimulerande.

Vi söker en kandidat med affärsmässighet och ett långsiktigt perspektiv för att säkerställa framgång i rollen.Kvalifikationer och bakgrund

Vi söker dig med flerårig erfarenhet från ledande roll inom svets och montage eller med starka ledaregenskaper inom svetsning. Du är resultatorienterad, har god problemlösningsförmåga och trivs med utmaningar. Dessutom är du strukturerad, serviceinriktad och flexibel.

Erfarenhet från kärnkraftsbranschen är mycket meriterande. Vi ser att någon som har erfarenhet från service/underhållsverksamhet, projektverksamhet och arbetsledning inom kärnkraftsområdet kommer trivas och lyckas väl i rollen.

Bra datorkunskaper och B-körkort är ett krav. Utbildning på gymnasienivå eller motsvarande är önskvärt, med goda kunskaper inom montage och svets.

Du är en drivkraftig person med god samordnings- och planeringsförmåga som trivs med att skapa kontakter och ta egna initiativ. Som ledare är du lyhörd och coachande, och du bidrar aktivt till ett positivt arbetsklimat.För att säkerställa säkerheten på kärnkraftverket genomgår du en säkerhetsintervju, säkerhetsprövning och registerkontroll för säkerhetsskyddsklassade områden. Krav är också drogtest och läkarundersökning.Upptäck fördelarna med att ansluta till vårt team

- Lär känna en spännande och dynamisk arbetsmiljö som ständigt utvecklas för att passa dina behov och intressen.
- Upplev friheten och möjligheten till självständigt arbete, där din kreativitet och initiativ uppmuntras.
- Utforska mångsidiga möjligheter till personlig och professionell tillväxt, med en mängd olika arbetsuppgifter som utmanar och inspirerar.
- Känn dig hemma och engagerad i vårt härliga team, där gemenskap och delaktighet är nyckeln till vår framgång.
- Upplev ett öppet och inkluderande arbetsklimat, där vi inte bara arbetar tillsammans utan också skapar minnesvärda ögonblick och har roligt under arbetet.
- Njut av en känsla av trygghet och stabilitet i din anställning, med förmåner som kollektivavtal, personalrabatter och friskvårdsbidrag som enkelt är tillgängliga genom vår förmånsportal Elajo4U.
- Bli en del av vår gemenskap och delta i ett starkt affärsmannaskap där vi tillsammans strävar efter framgång och utveckling.Vi värdesätter

Inom Elajo värdesätter vi att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är Engagemang, Utveckling och Öppenhet.

Vi värdesätter en rimlig balans mellan arbete-, privat- och familjeliv.

Vi eftersträvar en jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.Om Elajo

Elajo är sprunget ur el och elinstallation, men är idag så mycket mer. Vi är starka inom säkerhet, mekanik och har bred kompetens inom energi.

Vår bredd är ibland svår att greppa. Vi är allt från ett elföretag till ett IT-företag med vår egen öppna plattform för alla sorters smarta fastigheter. Vi har elektriker, svetsare, säkerhetsexperter och mycket mer. Hos oss kan du utvecklas.

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiföretag med verksamhet på 36 orter i Sverige. Koncernen har sedan starten 1958 växt till idag cirka 800 medarbetare och omsatte ca 1 miljard under 2021. Koncernen består av tre affärsområden: El & Energiteknik, Mekanik och Technology Solutions.Ansökan

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt där tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag som är 31 mars. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta

- Lillemor Löfgren, marknadsområdeschef på telefon 0491-76 76 01

Ansök via länken nedan:
https://karriar.elajo.se/jobs/3601353-arbetsledare-svets-och-mekunderhall-kunduppdrag-pa-ringhals/7e44e5ac-a919-4367-9bb4-e8aaf8d0a743

Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar per mail eller post utan hänvisar alla sökande till att söka via jobbannonsen.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serviceledare EL

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi installationsproffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en serviceledare inom el till vårt kontor i Varberg eller Falkenberg. Välkommen med din ansökan! Om jobbet Rollen som serviceledare på Bravida innebär att du ansvarar för serviceuppdrag från kundbearbetning, försäljning till leverans. Arbetsuppgifterna innebär bland annat:  • An... Visa mer
Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi installationsproffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en serviceledare inom el till vårt kontor i Varberg eller Falkenberg. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Rollen som serviceledare på Bravida innebär att du ansvarar för serviceuppdrag från kundbearbetning, försäljning till leverans. Arbetsuppgifterna innebär bland annat: 


• Ansvar för försäljning av våra tjänster och produkter inom EL-service
• Utveckla och bevara befintliga kundrelationer samt delta i arbetet med att erhålla nya kunder.
• Ansvar för avtal och ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation i uppdrag
• Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• Leda och engagera dina medarbetare som idag består av 6 st tekniker.

Som serviceledare på Bravida får du stor frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att möta kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt engagemang. Du kommer att ha möjligheten att vara med och växa vår serviceavdelning och sätta din egen prägel på arbetet tillsammans med vår Servicechef.

Tjänsten innebär arbete i Varberg och Falkenberg med omnejd och du väljer själv vilket kontor som passar dig bäst att utgå från. 

Vem är du?

Du är serviceminded och drivs av personliga kontakter. Du har lämplig el-teknisk bakgrund och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från rollen som serviceledare, kundansvarig hos grossist eller erfarenhet av kalkyl alternativt projektering. Förmodligen har du mångårig erfarenhet av servicearbete med känsla för säljarbete och goda kundrelationer och har redan ett brett kontaktnät.

Vi ser att du har goda kunskaper i ekonomi samt brinner för ledarskap då du ansvarar för våra servicetekniker. B-körkort är ett krav.

Som person trivs du i sociala sammanhang, du trivs med att arbeta med mycket kundkontakter och att vårda relationer. Du är lyhörd för kundens behov och har lätt att skapa förtroende på marknaden. Du har förmåga att motivera dina medarbetare och leda gruppen på ett effektivt sätt. Arbetet som serviceledare kräver ibland snabba beslut och ageranden vilket medför att du bör ha en hög stresstålighet och kan arbeta problemlösande.

Bravida sätter alltid kundens behov i centrum och vår mål är att alltid försöka överträffa kundens förväntningar.

Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation och automation. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning och ser därför gärna kvinnliga sökande.

Mer om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Ansök
Varmt välkommen med din ansökan till oss senast den 31 augusti. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har över 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i hela Norden.

Bravida har utsetts till Karriärföretag 2023 för fjärde året i rad för vårt stora fokus på karriär- och utvecklingsmöjligheter.

www.Bravida.se Visa mindre

Arbetsledare – Vi söker arbetsledare

Ansök    Dec 16    Vattenfall AB    Arbetsledare, elkraft
Företagsbeskrivning Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Våra huvudmarknader är Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark och Storbritannien. Inom Vattenfallkoncernen finns cirka 20?000 anställda. Vi har elektrifierat industrier, levererat energi till bostäder och förvandlat tillvaron genom innovation i över hundra års tid. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation och vi driver på öv... Visa mer
Företagsbeskrivning
Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Våra huvudmarknader är Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark och Storbritannien. Inom Vattenfallkoncernen finns cirka 20?000 anställda. Vi har elektrifierat industrier, levererat energi till bostäder och förvandlat tillvaron genom innovation i över hundra års tid. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation och vi driver på övergången till ett hållbart energisystem.
Jobbeskrivning
Vattenfall Services affärsområde Kärnkraftsservice och processindustri söker arbetsledare till avdelningen som heter Industri. Vi arbetar med mek, svets och underhåll åt process- och tillverkningsindustrin i Sverige.
Vi söker nu en arbetsledare som vill hjälpa oss i våra kunduppdrag! Är du en driven Svetsare/Montör samt har ett affärsmässigt tänk och som gillar kundkontakter? Då är det dig vi söker!
Som anställd hos oss på Vattenfall Services kommer du att arbeta med ett flertal spännande arbetsuppgifter tillsammans med dina kollegor i Limabacka och ute på våra kundprojekt.
Din roll som Arbetsledare
Avdelningen Industri tillhandahåller tjänster inom underhåll och entreprenader till process- och tillverkningsindustrin i Sverige. Det handlar om projekt av olika storlek inom svets, rör- och stålkonstruktioner. I rollen ingår det att:
Som arbetsledare rapportera till projektledare och avdelningschef
Arbetsleda och ansvara för framdrift i kunduppdrag inom svets, mek och underhåll
Beroende på din kompetens kan du bli montageledare för uppdraget
Arbeta för att sammanställa svetsdokumentation
Arbeta för att tidplan och kvalitet uppnås
Ha kontakt med kunden och underentreprenörer
Vid behov montera och eller svetsa

Eftersom våra kunder finns i hela Sverige kan det bli en del resande i tjänsten med flera hotellnätter, du behöver därför se positivt på resor.
Kravspecifikation
Som arbetsledare behöver du följande kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasial eller högre utbildningsnivå inom maskin/verkstad/industri, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du besitter kompetens inom svets och vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet liknande denna tjänst. Erfarenhet av planering, arbetsledning eller montagearbete inom svets och mek är meriterande. Erfarenhet från livsmedels/läkemedelsjobb (FDA) är meriterande. Du ska kunna läsa och tyda ritningar (ISO) och flödesscheman (P&ID;). Arbetet som arbetsledare ställer krav på att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Därför är goda språkkunskaper i svenska en förutsättning för att lyckas i rollen. B-körkort är ett krav.
För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad och alltid representera Vattenfall Services. Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer och trivs i rollen som ansiktet utåt. Du ser hela tiden nya affärsmöjligheter och har ett naturligt driv samt är en god problemlösare. Vidare är struktur och planering något som personifierar dig men du är flexibel gentemot förändringar i planering och arbetsuppgifter.

Ytterligare information
Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.


Placeringsort
Limabacka


För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Amanda Örnborg, [email protected]. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Berivan Bozan, [email protected]


Fackliga representanter via Vattenfalls växel, 08 739 50 00
Patrik Eriksson (Jordbro), Unionen, Kaisa Lithander, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping), Ledarna.


Välkommen med din ansökan senast 12 Januari. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre