Lediga jobb som Bilrekonditionerare i Varberg

Se lediga jobb som Bilrekonditionerare i Varberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Varberg som finns hos arbetsgivaren.

Rekondare

Ansök    Feb 12    FA AUTOCENTER AB    Bilrekonditionerare
Vi på FA AUTOCENTER AB söker en bilrekonditionerare/mekaniker till vårt team. Vi söker dig som har ett genuint bil intresse och gärna erfarenhet kring polering och enklare mekaniskt arbete på bilar. Du kommer att arbeta med rengöring av bilars in- och utsida. Det kan vara bilar som ska iordningställas inför en försäljning eller bilar som behöver en uppfräschning. Du skall även hämta och lämna bilar runt om i Sverige därav är körkort ett krav. Arbetsplatse... Visa mer
Vi på FA AUTOCENTER AB söker en bilrekonditionerare/mekaniker till vårt team.
Vi söker dig som har ett genuint bil intresse och gärna erfarenhet kring polering och enklare mekaniskt arbete på bilar.
Du kommer att arbeta med rengöring av bilars in- och utsida. Det kan vara bilar som ska iordningställas inför en försäljning eller bilar som behöver en uppfräschning. Du skall även hämta och lämna bilar runt om i Sverige därav är körkort ett krav.
Arbetsplatsen ligger i Varberg, Hallands Län
Vi söker dig som är glad, utåtriktad och självgående. Du tycker om att arbeta med människor, både kunder och medarbetare.
Du får gärna ha några års erfarenhet och men det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för bilar och bilvård. Ett stort plus i kanten är om du har erfarenhet av lättare mekaniska jobb såsom broms byten, däckskiften m.m.
Tjänsten är heltid och det finns stor utvecklingsmöjlighet inom företaget då vi växer i snabb takt.
Vi ser fram emot din ansökan! Skicka den via mejl till [email protected] Visa mindre

Bilrekonditionerare

På Bildepån är vi måna om varandra och att vi har det trivsamt runt oss, det bidrar till att vi har roligare på jobbet. Vi satsar långsiktigt och anser att det är mycket viktigt att vi ligger i framkant i vår bransch. Tillsammans skapar vi en skön känsla och framtidens hållbara mobilitetslösningar som är värda att delas och längta efter. Som Bilrekonditionerare ansvarar du för all kontakt mot kunden, syftet med rollen är att skapa en nära och personlig rel... Visa mer
På Bildepån är vi måna om varandra och att vi har det trivsamt runt oss, det bidrar till att vi har roligare på jobbet. Vi satsar långsiktigt och anser att det är mycket viktigt att vi ligger i framkant i vår bransch. Tillsammans skapar vi en skön känsla och framtidens hållbara mobilitetslösningar som är värda att delas och längta efter.
Som Bilrekonditionerare ansvarar du för all kontakt mot kunden, syftet med rollen är att skapa en nära och personlig relation mellan kund och teknikern. I ditt dagliga arbete tidsbokar du, genomför arbetet, fakturerar och följer upp. Du har ett nära samarbete med bilvårdscoach, övriga tekniker och försäljningsteamet.
Arbetsuppgifterna är t ex. lättare tvätt så som dammsugning till större och mer omfattande poleringar och lackförseglingar, färdigställande av nya bilar samt interiörrengöring på nya och begagnade bilar. Du kommer också arbeta i vår däckverksamhet under däckbytarsäsongerna.
Om dig
Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
B-körkort
Du vill och är intresserad av att arbeta i team
Du är målmedveten och resultatorienterad

Vi erbjuder dig
En spännande och utvecklande resa där du blir viktig i vår organisation.
Del i vårt förmånspaket med bl.a. personalrabatt, försäkringsrabatt, hobbykvällar, möjlighet att hyra bil – släp - takbox - minibuss, friskvårdsbidrag, kurser, föreläsningar, teamaktiviteter.
Som anställd kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Ta första klivet mot att bli en del i vårt fantastiska Bildepåteam redan idag. Visa mindre

Bilrekonditionerare sökes

Ansök    Sep 8    Ärlebo Bil AB    Bilrekonditionerare
Bilrekonditionerare sökes! Ärlebo Bil är ett familjeföretag som etablerades i Varberg 1981 Vi är auktoriserad återförsäljare samt serviceverkstad för nya Hyundai och Mazda. Vi är också auktoriserad serviceverkstad för Subaru och Saab. Vi är i nuläget 17 st anställda. Ärlebo bil söker en bilrekonditionerare. I jobbet ingår städ, tvätt, polering, vaxning och allt det innebär för att få en bil snygg både invändigt och utvändigt. Du arbetar med våra... Visa mer
Bilrekonditionerare sökes!

Ärlebo Bil är ett familjeföretag som etablerades i Varberg 1981
Vi är auktoriserad återförsäljare samt serviceverkstad för nya Hyundai och Mazda.
Vi är också auktoriserad serviceverkstad för Subaru och Saab.
Vi är i nuläget 17 st anställda.

Ärlebo bil söker en bilrekonditionerare.
I jobbet ingår städ, tvätt, polering, vaxning och allt det innebär för att få en bil snygg både
invändigt och utvändigt.
Du arbetar med våra lagerbilar och sålda bilar, både nya och begagnade, samt ser till att våra demo och hyrbilar är rena och fräscha.
Även besiktning, hjulskiften samt andra uppgifter som hantering av nya hemkomna
bilar m.m. ingår i tjänsten
Ett sinne för ordning och reda är ett måste.
Du är ofta spindeln i nätet och samarbetar nära med både försäljning, verkstad och skadeavdelning
Vi ser att du är en engagerad, utåtriktad och initiativtagande person som kan passa in i vårt team.
Samarbetsförmåga och gott kundomhändertagande är av största vikt
Erfarenhet från liknande verksamhet är en fördel
I gengäld vill vi som arbetar här välkomna dig till:
Ett härligt gäng i blandade åldrar som trivs och har kul tillsammans på jobbet
Ett gott och rättvist arbetsklimat
Moderna varumärken med bra produktmix
Hos oss på Ärlebo Bil finns en starkt värdegrund som bygger på noggrannhet, ärlighet och professionalism.
Därför ser vi att du, förutom att vara en duktigt rekonditionerare, också är en engagerad,
utåtriktad och positiv person som kan passa in i vårt team

Körkort B erfordras
Omfattning: Heltid med tillträde enligt överenskommelse
Vid frågor och funderingar kring tjänsten hör av er till
försäljningschef Johan Sundqvist på Tel 0340-64 56 08
eller Anette Ärlebo på Tel 0340-64 56 04
Intervjuer för tjänsten kommer ske löpande
Ansökningar skickas till: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker rekondpersonal till en kund i Varberg

Arbetsbeskrivning Till kommande uppdrag söker vi nu en rekondare till en kund i Varberg. Som rekonditionerare består dina arbetsuppgifter till huvudsak av invändig och utvändig tvätt, städning, polering, vaxning, avtorkning och motortvätt. Din Profil Vi söker dig som är en noggrann glad och serviceinriktad person. Då rollen innefattar mycket kundkontakt är det viktigt att du har intresset att skapa goda relationer och att göra det lilla extra för kunden... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till kommande uppdrag söker vi nu en rekondare till en kund i Varberg.

Som rekonditionerare består dina arbetsuppgifter till huvudsak av invändig och utvändig tvätt, städning, polering, vaxning, avtorkning och motortvätt.


Din Profil
Vi söker dig som är en noggrann glad och serviceinriktad person. Då rollen innefattar mycket kundkontakt är det viktigt att du har intresset att skapa goda relationer och att göra det lilla extra för kunden.

Vi söker dig som har:
-God datavana
-Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
-B-körkort

Meriterande:
-Erfarenhet av bilvård

Vi lägger stor vikt vid din personlighet där vi värdesätter din sociala kompetens och energi samt din förmåga att lösa problem som kan uppstå.


Om företaget
Mer information om kundföretaget ges vid en eventuell intervju.

Autorekrytering samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står bakom dig när du är ute på uppdrag – stöttar och peppar dig så att du ska nå nya nivåer i din karriär och i din personliga utveckling.


Kontaktuppgifter
Frågor kring tjänsten besvaras av konsultchef Felix Taylor på felix,[email protected]

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Jobba med bilvård och rekonditionering av fritidsfordon!

Vincents i Varberg är en av Sveriges största handlare av begagnade husbilar & husvagnar. Som en del av vår fortsatta expansion framåt söker vi nu en förstärkning inom fordonsrekonditionering. Är du noggrann, yrkesstolt och gillar att arbeta fysiskt är detta jobb för dig! Erfarenhet och kunskap är värdefullt men vi värdesätter din personlighet högt och ser därför alla profiler som intressanta kandidater. Stundtals har vi mycket att göra och du behöver triva... Visa mer
Vincents i Varberg är en av Sveriges största handlare av begagnade husbilar & husvagnar. Som en del av vår fortsatta expansion framåt söker vi nu en förstärkning inom fordonsrekonditionering. Är du noggrann, yrkesstolt och gillar att arbeta fysiskt är detta jobb för dig! Erfarenhet och kunskap är värdefullt men vi värdesätter din personlighet högt och ser därför alla profiler som intressanta kandidater. Stundtals har vi mycket att göra och du behöver trivas med att jobba i ett högt tempo. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av biltvätt för att få jobb hos oss, vi lär dig gärna.
 
Vincents har sedan verksamhetsstarten 2000 målmedvetet arbetat för att skapa en attraktiv arbetsmiljö och positiv företagskultur med övertygelsen om att arbetsglädje ger kostnadseffektivitet och lönsamhet. Personalen är Vincents viktigaste tillgång och utmärkelserna från Great Place to Work® är ett kvitto på att vi är en riktigt bra och attraktiv arbetsgivare.
 
Om tjänsten
Som rekondare kommer du att ingå i ett team av 3 personer. Arbetet som rekondare hos oss innebär att tvätta och rengöra husbilar och husvagnar, både utvändigt och invändigt, utföra allmän rekond av fritidsfordon både i vår tvätthall och ute på vår fordonsgård.  Du levererar ett väl utfört arbete samt säkerställer att arbetet utförs enligt uppsatt standard. Rekondarbete ska göras med hög kvalitet och effektivitet från början till slut. 
 
Vi tror att du:
Är social och är bekväm med att jobba självständigt och att tillhöra ett team
Har viljan att lära dig, motivation att lyckas ihop med en hög arbetsmoral. Du satsar på att alltid göra ett bra jobb!
Är noggrann, strukturerad och flexibel.
Har god fysik och är frisk 
 
Om dig och din profil
Under högsäsong har vi hög belastning på samtliga avdelningar på grund av hög efterfrågan, stort kundflöde och många affärer. Bästa tänkbara service och ett glatt humör genomsyrar vårt företag och det är viktigt att dessa egenskaper behålls även under stress.

Som person vill vi att du är noggrann, yrkesstolt, pålitlig och har hög arbetsmoral. Du har lätt för att samarbeta, hugger i där det behövs och du är inte rädd för att kavla upp skjortärmarna. Då arbetet erbjuder frihet under ansvar är det viktigt att du är självgående, flexibel och öppen för coachning.
Om du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som rekondare är det meriterande men inget krav från oss. Arbetet kan stundtals vara fysiskt ansträngande. 
 
Kvalifikationer
-       Goda kunskaper i svenska
-       Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande, dock inget krav
-       Fordonsutbildning är meriterande, dock inget krav
-       Grundläggande datakunskap.
-       Lösningsorienterad, ansvarstagande och noggrann.
 
Du erbjuds
Ett spännande och varierande arbete i ett expansivt företag där alla är nyckelpersoner och du har stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och företagets utveckling. Vi tror att du – genom ditt engagemang och tillgänglighet – kan göra skillnad för hur våra kunder upplever Vincents Husbil & Husvagn. Hos oss blir du inte bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.
 
Detta får du hos oss.
Arbetsglädje och trivsel
Friskvård (vi har eget företagsgym på plats med kostnadsfri träning och gemensamma träningspass några ggr/veckan)
Modern och sund företagskultur med fokus på LEAN och 5S
Kan oftast har din hund med dig (visa undantag finns)
Hållbarhets fokus för både personal och vår miljö
 
Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.
 
Tillträde: Vid överenskommelse 
Arbetstider vardagar mellan klockan 08.00-17.00
Kollektivavtal gäller på denna arbetsplatsen
Lön: MånadslönVincents i Varberg är en av Sveriges största handlare av husbilar och husvagnar och fyller 23 år i 2023.

Företaget har valt att satsa på professionell husbil- och husvagnsförmedling genom en unik ”8-stegs förmedlingsprocess” baserat i LEAN och 5s. Detta innebär att våra personal upplever stabilitet och balans i sitt arbetsliv och våra kunder upplever maximal trygghet och smidighet genom beprövade rutiner och klara besked.

Vincents är en certifierat "Great Place to Work®" enligt undersökning ”Sveriges bästa arbetsplatser” 2022.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Bilrekonditionerare Toveks Bil I Varberg

Nu söker vi en bilrekonditionerare till Toveks Bil i Varberg . Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 760 anställda inom koncernen och omsätter ca 4,2 MDR. Vi har anläggningar på 18 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar samt Scania. Vi bedriver verksa... Visa mer
Nu söker vi en bilrekonditionerare till Toveks Bil i Varberg .

Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 760 anställda inom koncernen och omsätter ca 4,2 MDR. Vi har anläggningar på 18 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar samt Scania.

Vi bedriver verksamhet inom tre olika bolag, men under ett gemensamt varumärke – Toveks Bil.

Som bilrekonditionerare ska du se till att våra kunders bilar lämnar vår tvätthall i bästa, tänkbara skick. Du kommer till exempel att arbeta med lättare tvätt så som dammsugning till större och mer omfattande poleringar och lackförseglingar, samt interiörrengöring på nya och begagnade bilar. Det är meriterande om du har Verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande, likaså om du har erfarenhet av att arbeta i däckverksamhet/ däckhotell. Du kommer att arbeta tillsammans med verkstads- och rekonditioneringsteamet samt ha en tät dialog med försäljningsavdelningen. Du ansvarar för att arbetet utförs med högsta kvalitet och för att processer och rutiner följs.
För att klara arbetet krävs att du är noggrann och effektiv när du utför dina arbetsuppgifter. Har du tidigare arbetat med rekonditionering så är det meriterande. Du samarbetar bra med dina kollegor och har inga problem med att hjälpa till där det behövs. Som person är du engagerad och har en god känsla för service och kvalitet.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Tillsammans på Toveks Bil vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör. Vi tror att du som passar in hos oss är en lagspelare och mån om att både du och dina kollegor gör ett bra jobb tillsammans.

Tillträde: snarast, enligt överenskommelse

Arbetsort: Varberg

Omfattning: heltid

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb in med din ansökan.

Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen! Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av våra oerhört starka varumärken, som alla är marknadsledande inom sina segment. Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget. Visa mindre

Sommarjobba med bilvård och rekonditionering av fritidsfordon!

Vincents i Varberg är en av Sveriges största handlare av begagnade husbilar & husvagnar. Som en del av vår fortsatta expansion framåt söker vi nu en förstärkning under sommaren inom fordonsrekonditionering. Är du noggrann, yrkesstolt och gillar att arbeta fysiskt är detta jobb för dig! Erfarenhet och kunskap är värdefullt men vi värdesätter din personlighet högt och ser därför alla profiler som intressanta kandidater. Stundtals har vi mycket att göra och d... Visa mer
Vincents i Varberg är en av Sveriges största handlare av begagnade husbilar & husvagnar. Som en del av vår fortsatta expansion framåt söker vi nu en förstärkning under sommaren inom fordonsrekonditionering. Är du noggrann, yrkesstolt och gillar att arbeta fysiskt är detta jobb för dig! Erfarenhet och kunskap är värdefullt men vi värdesätter din personlighet högt och ser därför alla profiler som intressanta kandidater. Stundtals har vi mycket att göra och du behöver trivas med att jobba i ett högt tempo. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av biltvätt för att få jobb hos oss, vi lär dig gärna.
 
Vincents har sedan verksamhetsstarten 2000 målmedvetet arbetat för att skapa en attraktiv arbetsmiljö och positiv företagskultur med övertygelsen om att arbetsglädje ger kostnadseffektivitet och lönsamhet. Personalen är Vincents viktigaste tillgång och utmärkelserna från Great Place to Work® är ett kvitto på att vi är en riktigt bra och attraktiv arbetsgivare.
 
Om tjänsten
Som rekondare kommer du att ingå i ett team av 3 personer. Arbetet som rekondare hos oss innebär att tvätta och rengöra husbilar och husvagnar, både utvändigt och invändigt, utföra allmän rekond av fritidsfordon både i vår tvätthall och ute på vår fordonsgård.  Du levererar ett väl utfört arbete samt säkerställer att arbetet utförs enligt uppsatt standard. Rekondarbete ska göras med hög kvalitet och effektivitet från början till slut. 
 
Vi tror att du:
Är social och är bekväm med att jobba självständigt och att tillhöra ett team
Har viljan att lära dig, motivation att lyckas ihop med en hög arbetsmoral. Du satsar på att alltid göra ett bra jobb!
Är noggrann, strukturerad och flexibel.
Har god fysik och är frisk 
 
Om dig och din profil
Under högsäsong har vi hög belastning på samtliga avdelningar på grund av hög efterfrågan, stort kundflöde och många affärer. Bästa tänkbara service och ett glatt humör genomsyrar vårt företag och det är viktigt att dessa egenskaper behålls även under stress.

Som person vill vi att du är noggrann, yrkesstolt, pålitlig och har hög arbetsmoral. Du har lätt för att samarbeta, hugger i där det behövs och du är inte rädd för att kavla upp skjortärmarna. Då arbetet erbjuder frihet under ansvar är det viktigt att du är självgående, flexibel och öppen för coachning.
Om du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som rekondare är det meriterande men inget krav från oss. Arbetet kan stundtals vara fysiskt ansträngande. 
 
Kvalifikationer
-       Goda kunskaper i svenska
-       Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande, dock inget krav
-       Fordonsutbildning är meriterande, dock inget krav
-       Grundläggande datakunskap.
-       Lösningsorienterad, ansvarstagande och noggrann.
 
Du erbjuds
Ett spännande och varierande arbete i ett expansivt företag där alla är nyckelpersoner och du har stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och företagets utveckling. Vi tror att du – genom ditt engagemang och tillgänglighet – kan göra skillnad för hur våra kunder upplever Vincents Husbil & Husvagn. Hos oss blir du inte bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.
 
Detta får du hos oss.
Arbetsglädje och trivsel
Friskvård (vi har eget företagsgym på plats med kostnadsfri träning och gemensamma träningspass några ggr/veckan)
Modern och sund företagskultur med fokus på LEAN och 5S
Kan oftast har din hund med dig (visa undantag finns)
Hållbarhets fokus för både personal och vår miljö
 
Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.
 
Tillträde: Vid överenskommelse 
Arbetstider vardagar mellan klockan 08.00-17.00
Kollektivavtal gäller på denna arbetsplatsen
Lön: MånadslönVincents i Varberg är en av Sveriges största handlare av begagnade husbilar och fyller 23 år i 2023.

Företaget har valt att satsa på professionell husbil- och husvagnsförmedling genom en unik ”8-stegs förmedlingsprocess” baserat i LEAN och 5s. Detta innebär att våra personal upplever stabilitet och balans i sitt arbetsliv och våra kunder upplever maximal trygghet och smidighet genom beprövade rutiner och klara besked.

Vincents är en certifierat "Great Place to Work®" enligt undersökning ”Sveriges bästa arbetsplatser” 2022.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Sommarjobba med bilvård och rekonditionering av fritidsfordon!

Vincents i Varberg är en av Sveriges största handlare av begagnade husbilar & husvagnar. Som en del av vår fortsatta expansion framåt söker vi nu en förstärkning under sommaren inom fordonsrekonditionering. Är du noggrann, yrkesstolt och gillar att arbeta fysiskt är detta jobb för dig! Erfarenhet och kunskap är värdefullt men vi värdesätter din personlighet högt och ser därför alla profiler som intressanta kandidater. Stundtals har vi mycket att göra och d... Visa mer
Vincents i Varberg är en av Sveriges största handlare av begagnade husbilar & husvagnar. Som en del av vår fortsatta expansion framåt söker vi nu en förstärkning under sommaren inom fordonsrekonditionering. Är du noggrann, yrkesstolt och gillar att arbeta fysiskt är detta jobb för dig! Erfarenhet och kunskap är värdefullt men vi värdesätter din personlighet högt och ser därför alla profiler som intressanta kandidater. Stundtals har vi mycket att göra och du behöver trivas med att jobba i ett högt tempo. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av biltvätt för att få jobb hos oss, vi lär dig gärna.
 
Vincents har sedan verksamhetsstarten 2000 målmedvetet arbetat för att skapa en attraktiv arbetsmiljö och positiv företagskultur med övertygelsen om att arbetsglädje ger kostnadseffektivitet och lönsamhet. Personalen är Vincents viktigaste tillgång och utmärkelserna från Great Place to Work® är ett kvitto på att vi är en riktigt bra och attraktiv arbetsgivare.
 
Om tjänsten
Som rekondare kommer du att ingå i ett team av 3 personer. Arbetet som rekondare hos oss innebär att tvätta och rengöra husbilar och husvagnar, både utvändigt och invändigt, utföra allmän rekond av fritidsfordon både i vår tvätthall och ute på vår fordonsgård.  Du levererar ett väl utfört arbete samt säkerställer att arbetet utförs enligt uppsatt standard. Rekondarbete ska göras med hög kvalitet och effektivitet från början till slut. 
 
Vi tror att du:
Är social och är bekväm med att jobba självständigt och att tillhöra ett team
Har viljan att lära dig, motivation att lyckas ihop med en hög arbetsmoral. Du satsar på att alltid göra ett bra jobb!
Är noggrann, strukturerad och flexibel.
Har god fysik och är frisk 
 
Om dig och din profil
Under högsäsong har vi hög belastning på samtliga avdelningar på grund av hög efterfrågan, stort kundflöde och många affärer. Bästa tänkbara service och ett glatt humör genomsyrar vårt företag och det är viktigt att dessa egenskaper behålls även under stress.

Som person vill vi att du är noggrann, yrkesstolt, pålitlig och har hög arbetsmoral. Du har lätt för att samarbeta, hugger i där det behövs och du är inte rädd för att kavla upp skjortärmarna. Då arbetet erbjuder frihet under ansvar är det viktigt att du är självgående, flexibel och öppen för coachning.
Om du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som rekondare är det meriterande men inget krav från oss. Arbetet kan stundtals vara fysiskt ansträngande. 
 
Kvalifikationer
-       Goda kunskaper i svenska
-       Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande, dock inget krav
-       Fordonsutbildning är meriterande, dock inget krav
-       Grundläggande datakunskap.
-       Lösningsorienterad, ansvarstagande och noggrann.
 
Du erbjuds
Ett spännande och varierande arbete i ett expansivt företag där alla är nyckelpersoner och du har stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och företagets utveckling. Vi tror att du – genom ditt engagemang och tillgänglighet – kan göra skillnad för hur våra kunder upplever Vincents Husbil & Husvagn. Hos oss blir du inte bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.
 
Detta får du hos oss.
Arbetsglädje och trivsel
Friskvård (vi har eget företagsgym på plats med kostnadsfri träning och gemensamma träningspass några ggr/veckan)
Modern och sund företagskultur med fokus på LEAN och 5S
Kan oftast har din hund med dig (visa undantag finns)
Hållbarhets fokus för både personal och vår miljö
 
Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.
 
Tillträde: Vid överenskommelse 
Arbetstider vardagar mellan klockan 08.00-17.00
Kollektivavtal gäller på denna arbetsplatsen
Lön: MånadslönVincents i Varberg är en av Sveriges största handlare av begagnade husbilar och fyller 23 år i 2023.

Företaget har valt att satsa på professionell husbil- och husvagnsförmedling genom en unik ”8-stegs förmedlingsprocess” baserat i LEAN och 5s. Detta innebär att våra personal upplever stabilitet och balans i sitt arbetsliv och våra kunder upplever maximal trygghet och smidighet genom beprövade rutiner och klara besked.

Vincents är en certifierat "Great Place to Work®" enligt undersökning ”Sveriges bästa arbetsplatser” 2022. Visa mindre

Flexibel Ekologisk Servicetjänst: Elbilspooler i Varberg

Ansök    Jan 30    Move About AB    Bilrekonditionerare
Gör skillnad i en hållbar framtid som servicemedarbetare för Varbergs elbilspooler hos Move About! Som servicemedarbetare hos Move About kommer du att bidra till en mer hållbar värld genom att ta hand om våra elbilar. Move About är ledande inom elbilspooler och optimering av fordonsflottor. Vi erbjuder enkel tillgång till delade elbilar genom vår app, både till företag och privatpersoner. Vi är i en snabb tillväxtfas och finns idag i Sverige, Norge och Tys... Visa mer
Gör skillnad i en hållbar framtid som servicemedarbetare för Varbergs elbilspooler hos Move About!
Som servicemedarbetare hos Move About kommer du att bidra till en mer hållbar värld genom att ta hand om våra elbilar. Move About är ledande inom elbilspooler och optimering av fordonsflottor. Vi erbjuder enkel tillgång till delade elbilar genom vår app, både till företag och privatpersoner. Vi är i en snabb tillväxtfas och finns idag i Sverige, Norge och Tyskland.
Anpassa arbetet efter ditt schema & håll bilarna i toppskick
Tjänsten är en behovsanställning på ca 20 timmar i månaden och passar dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% eller mer. Vi hoppas naturligtvis på att utöka vår närvaro i Varberg och som ett resultat av detta, kommer tjänstens timmar att öka.
Aktuella elbilspooler ligger vid följande stadsområden/platser:
Campus Varberg

Som servicemedarbetare kommer du jobba med:
Rengöring och vård av elbilar
Agera på akuta eller planerade situationer kring bilarnas skick
Sköta service, besiktningar, däckbyten och reparationer via verkstäder
Delta vid event

Arbetstiderna är flexibla och kan variera, både dag, kväll och helg kan förekomma men i regel är det du som sätter egna arbetstider.
Lön startar vid 140 kr/tim, med en ökning till 150 kr/tim efter 6 månaders anställning, inklusive semesterersättning.
Bli en del av vår gemenskap
Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående och ansvarsfull med ett stort mått eget driv. Du bör vara kommunikativ, flexibel och social. Du bör ha lätt för att förstå dig på teknik då du kommer arbeta i flera av våra system.
Boende i eller nära Varberg, eget intresse för miljöfrågor, lätt för appar, datorer och viljan att lära dig nya system samt tidigare erfarenhet från event/bil/rekond är meriterande.
Som servicemedarbetare hos oss kommer du att bli en del av en gemenskap där du kommer i kontakt med andra personer som delar samma passion för hållbarhet, service och elbilar.
Låter det intressant?
Ta chansen att hänga med på vår resa mot ett hållbart samhälle genom att skicka din ansökan till [email protected]. Märk din ansökan med "Servicemedarbetare Varberg”.
Vi planerar att anställa två personer i Varbergs-området, en huvudsaklig ansvarig samt en som kan assistera vid behov.
Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum då urval och intervjuer sker löpande. Så vänta inte, ansök redan idag eller tipsa en vän som skulle passa för jobbet!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Två bilrekonditionerare till Toveks Bil i Varberg

Vi söker nu två kollegor till vår rekond på Toveks Bil i Varberg. Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 760 anställda inom koncernen och omsätter ca 4,2 MDR. Vi har anläggningar på 18 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar samt Scania. Vi bedriver ver... Visa mer
Vi söker nu två kollegor till vår rekond på Toveks Bil i Varberg.

Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 760 anställda inom koncernen och omsätter ca 4,2 MDR. Vi har anläggningar på 18 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar samt Scania.

Vi bedriver verksamhet inom tre olika bolag, men under ett gemensamt varumärke – Toveks Bil

Som bilrekonditionerare är din arbetsuppgift att se till att våra kunders bilar är i bästa, tänkbara skick. Du kommer att arbeta med lättare tvätt så som dammsugning till större och mer omfattande poleringar och lackförseglingar, samt interiörrengörning på nya och begagnade bilar. Du ansvarar för att arbetet utförs med hög kvalitet och för att processer och rutiner följs.
För att klara arbetet krävs att du är noggrann och effektiv när du utför dina arbetsuppgifter. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med rekonditionering samt att du har en gymnasial fordonsutbildning eller motsvarande.

Du samarbetar bra med dina kollegor och har inga problem med att hjälpa till där det behövs. Som person är du engagerad och har en god känsla för service och kvalitet.

Krav
• B-körkort

Meriter
• Tidigare arbetserfarenhet inom rekonditionering
• Tidigare erfarenhet inom fordonsbranschen eller relevant utbildning

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Tillsammans på Toveks Bil vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör. Vi tror att du som passar in hos oss är en lagspelare och mån om att både du och dina kollegor gör ett bra jobb tillsammans.

Vill du söka tjänsten? Skicka då in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Urval och intervjuer sker löpande.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Arbetsort: Varberg

Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen! Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av våra oerhört starka varumärken, som alla är marknadsledande inom sina segment. Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget. Visa mindre

BILVÅRDARE TILL VARBERG

Ansök    Sep 14    Carclean JR AB    Bilrekonditionerare
Carclean JR i Varberg söker bilvårdare för omgående anställning. En plats avser tillsvidare och heltid En plats avser anställning på timmar Vi tillämpar provanställning Arbetsuppgifter: Biltvätt, rekonditionering, vaxning och polering. Kompetens: Körkort B. Du ska kunna köra både manuell och automatisk växel. Grundläggande kunskaper i svenska. Viktigt att man är stresstålig och kan arbeta väl tillsammans med andra. Jobbet är fysiskt krävande och tu... Visa mer
Carclean JR i Varberg söker bilvårdare för omgående anställning.

En plats avser tillsvidare och heltid

En plats avser anställning på timmar

Vi tillämpar provanställning

Arbetsuppgifter:
Biltvätt, rekonditionering, vaxning och polering.

Kompetens:
Körkort B. Du ska kunna köra både manuell och automatisk växel.

Grundläggande kunskaper i svenska.

Viktigt att man är stresstålig och kan arbeta väl tillsammans med andra. Jobbet är fysiskt krävande och tungt.

Tidigare erfarenhet av bilvård är meriterande men inte ett krav.

Vi finns på Signalvägen 2 i Varberg. Visa mindre

Två bilrekonditionerare till Toveks Bil i Varberg

Vi söker nu två kollegor till vår rekond på Toveks Bil i Varberg. Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 760 anställda inom koncernen och omsätter ca 4,2 MDR. Vi har anläggningar på 18 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar samt Scania. Vi bedriver ver... Visa mer
Vi söker nu två kollegor till vår rekond på Toveks Bil i Varberg.

Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 760 anställda inom koncernen och omsätter ca 4,2 MDR. Vi har anläggningar på 18 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar samt Scania.

Vi bedriver verksamhet inom tre olika bolag, men under ett gemensamt varumärke – Toveks Bil

Som bilrekonditionerare är din arbetsuppgift att se till att våra kunders bilar är i bästa, tänkbara skick. Du kommer att arbeta med lättare tvätt så som dammsugning till större och mer omfattande poleringar och lackförseglingar, samt interiörrengörning på nya och begagnade bilar. Du ansvarar för att arbetet utförs med hög kvalitet och för att processer och rutiner följs.
För att klara arbetet krävs att du är noggrann och effektiv när du utför dina arbetsuppgifter. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med rekonditionering samt att du har en gymnasial fordonsutbildning eller motsvarande.

Du samarbetar bra med dina kollegor och har inga problem med att hjälpa till där det behövs. Som person är du engagerad och har en god känsla för service och kvalitet.

Krav
• B-körkort

Meriter
• Tidigare arbetserfarenhet inom rekonditionering
• Tidigare erfarenhet inom fordonsbranschen eller relevant utbildning

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Tillsammans på Toveks Bil vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör. Vi tror att du som passar in hos oss är en lagspelare och mån om att både du och dina kollegor gör ett bra jobb tillsammans.

Vill du söka tjänsten? Skicka då in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Urval och intervjuer sker löpande.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Arbetsort: Varberg

Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen! Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av våra oerhört starka varumärken, som alla är marknadsledande inom sina segment. Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget. Visa mindre

Bilrekonditionerare till Toveks Bil

Vi söker nu efter en kollega till vår rekond på Toveks Bil i Varberg. Dina arbetsuppgifter Som bilrekonditionerare är din arbetsuppgift att se till att våra kunders bilar är i bästa, tänkbara skick. Du kommer till exempel att arbeta med lättare tvätt så som dammsugning till större och mer omfattande poleringar och lackförseglingar, samt interiörrengörning på nya och begagnade bilar. Du ansvarar för att arbetet utförs med högsta kvalitet och för att proce... Visa mer
Vi söker nu efter en kollega till vår rekond på Toveks Bil i Varberg.

Dina arbetsuppgifter
Som bilrekonditionerare är din arbetsuppgift att se till att våra kunders bilar är i bästa, tänkbara skick. Du kommer till exempel att arbeta med lättare tvätt så som dammsugning till större och mer omfattande poleringar och lackförseglingar, samt interiörrengörning på nya och begagnade bilar.
Du ansvarar för att arbetet utförs med högsta kvalitet och för att processer och rutiner följs. Det kommer även bli aktuellt med andra arbetsuppgifter som kan förekomma i vår verkstad.

Vem är du?
För att klara arbetet krävs det att du är noggrann när du utför dina arbetsuppgifter. Du samarbetar bra med dina kollegor och har inga problem med att hjälpa till där det behövs!
Som person är du social, utåtriktad och trivs med att arbeta i grupp samtidigt som du självständigt tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad och gillar ett högt tempo. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att meka, även på hobbynivå.

Krav
• Innehar B-körkort

Meriter
• Tidigare arbetserfarenhet inom rekonditionering
• Tidigare erfarenhet inom fordonsbranschen eller relevant utbildning
• Gymnasiekompetens

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Tillsammans på Toveks Bil vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör. Vi tror att du som passar in hos oss är en lagspelare och mån om att både du och dina kollegor gör ett bra jobb tillsammans.

Vill du söka tjänsten? Skicka då in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Urval och intervjuer sker löpande.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Löneform: Månadslön
Arbetsort: Varberg

Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen! Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av våra oerhört starka varumärken, som alla är marknadsledande inom sina segment. Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget. Visa mindre

Bilvårdare - Varberg - Noggrant och effektivt arbete för dig som gillar ...

Ansök    Jan 15    Consultify AB    Bilrekonditionerare
Om Företaget Företaget är ett av Varbergs största företag inom bilvård. De samarbetar med stora företag och med Varberg kommun, till mindre företag och privatpersoner. De bedriver service av fordon där av bland annat biltvätt, rekonditionering och polering ingår. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna omfattar allt kring biltvätt, rekonditionering och polering av fordon. Det kommer även innebära kundkontakt då man ibland är ensam i lokalen och kommer att t... Visa mer
Om Företaget

Företaget är ett av Varbergs största företag inom bilvård. De samarbetar med stora företag och med Varberg kommun, till mindre företag och privatpersoner. De bedriver service av fordon där av bland annat biltvätt, rekonditionering och polering ingår.Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar allt kring biltvätt, rekonditionering och polering av fordon. Det kommer även innebära kundkontakt då man ibland är ensam i lokalen och kommer att ta emot kunder och svara på samtal.Personliga Egenskaper

För detta jobbet krävs det någon som är fysisk och stresstålig då det hela tiden finns jobb att göra. Det krävs en bra person med social förmåga. En person som kan ta eget ansvar och som ser det självklart att bemöta både kollegor och kunder med en god energi.Krav

- Svenska i tal och skrift
- B-Körkort
- Tidigare yrkeserfarenhet/liknande erfarenhet

Meriter

- Utbildning inom bilvård

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona och Halmstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Vi söker en Husbil- and husvagnsrekondare!

Vincents i Varberg är en av Sveriges största handlare av begagnade husbilar. Företaget har valt att satsa på professionell förmedling genom en unik ”7-stegs förmedlingsprocess”. Detta innebär att våra kunder upplever maximal trygghet och smidighet genom beprövade rutiner och klara besked.    Personalen är vår allra största tillgång! Vårt gemensamma engagemang och strävan efter 100% nöjda kunder och trygga affärer är en stor del av Vincents enorma framgång.... Visa mer
Vincents i Varberg är en av Sveriges största handlare av begagnade husbilar. Företaget har valt att satsa på professionell förmedling genom en unik ”7-stegs förmedlingsprocess”. Detta innebär att våra kunder upplever maximal trygghet och smidighet genom beprövade rutiner och klara besked. 
 
Personalen är vår allra största tillgång! Vårt gemensamma engagemang och strävan efter 100% nöjda kunder och trygga affärer är en stor del av Vincents enorma framgång. 

Personliga egenskaper  
 
Under högsäsong har vi hög belastning på samtliga avdelningar på grund av hög efterfrågan av campingfordon, stort kundflöde och många affärer. Bästa tänkbara service och ett glatt humör genomsyrar vårt bemötande både internt och externt mot våra kunder. Det är viktigt att dessa egenskaper behålls även under stress. Vi söker dig som levererar högklassig service i alla ärenden och van med att arbeta med olika fordon. 
 
Du ska ha god social förmåga, vara prestigelös och öppensinnad med en positiv attityd... en A-spelare helt enkelt!
 
Du är bra på att samarbeta och bidrar till en god arbetsmiljö. Vi ser gärna att du har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. 
 
Vi gillar personer som gillar problemlösning, som har mentaliteten att alla kan göra allt och gillar att hugga i där det behövs oavsett om det är din arbetsuppgift eller inte. 
 
Tjänsten
 
Vi söker en person som kan rekonda och iordningställa begagnade husbilar och husvagnar för utleverans till kunder vilket även innebär städning på insidan av fordonen.
 
Kvalifikationer
 
Du som söker till denna tjänst ska gärna ha utbildning inom fordon eller tidigare erfarenhet av rekond. Det är viktigt att du som person är engagerad, noggrann i ditt arbete, du är flexibel och har en bra samarbetsförmåga. Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att ansöka.
 
Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
 
Vi omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.
Körkort B - Egen bil


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Bilvårdare - Varberg - Noggrant och effektivt arbete för dig som gillar ...

Ansök    Dec 11    Consultify AB    Bilrekonditionerare
Om Företaget Företaget är ett av Varbergs största företag inom bilvård. De samarbetar med stora företag och med Varberg kommun, till mindre företag och privatpersoner. De bedriver service av fordon där av bland annat biltvätt, rekonditionering och polering ingår. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna omfattar allt kring biltvätt, rekonditionering och polering av fordon. Det kommer även innebära kundkontakt då man ibland är ensam i lokalen och kommer att t... Visa mer
Om Företaget

Företaget är ett av Varbergs största företag inom bilvård. De samarbetar med stora företag och med Varberg kommun, till mindre företag och privatpersoner. De bedriver service av fordon där av bland annat biltvätt, rekonditionering och polering ingår.Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar allt kring biltvätt, rekonditionering och polering av fordon. Det kommer även innebära kundkontakt då man ibland är ensam i lokalen och kommer att ta emot kunder och svara på samtal.Personliga Egenskaper

För detta jobbet krävs det någon som är fysisk och stresstålig då det hela tiden finns jobb att göra. Det krävs en bra person med social förmåga. En person som kan ta eget ansvar och som ser det självklart att bemöta både kollegor och kunder med en god energi.Krav

- Svenska i tal och skrift
- B-Körkort
- Tidigare yrkeserfarenhet/liknande erfarenhet

Meriter

- Utbildning inom bilvård

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona och Halmstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Bilvårdare - Varberg - Noggrant och effektivt arbete för dig som gillar ...

Ansök    Jan 8    Consultify AB    Bilrekonditionerare
Om Företaget Företaget är ett av Varbergs största företag inom bilvård. De samarbetar med stora företag och med Varberg kommun, till mindre företag och privatpersoner. De bedriver service av fordon där av bland annat biltvätt, rekonditionering och polering ingår. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna omfattar allt kring biltvätt, rekonditionering och polering av fordon. Det kommer även innebära kundkontakt då man ibland är ensam i lokalen och kommer att t... Visa mer
Om Företaget

Företaget är ett av Varbergs största företag inom bilvård. De samarbetar med stora företag och med Varberg kommun, till mindre företag och privatpersoner. De bedriver service av fordon där av bland annat biltvätt, rekonditionering och polering ingår.Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar allt kring biltvätt, rekonditionering och polering av fordon. Det kommer även innebära kundkontakt då man ibland är ensam i lokalen och kommer att ta emot kunder och svara på samtal.Personliga Egenskaper

För detta jobbet krävs det någon som är fysisk och stresstålig då det hela tiden finns jobb att göra. Det krävs en bra person med social förmåga. En person som kan ta eget ansvar och som ser det självklart att bemöta både kollegor och kunder med en god energi.Krav

- Svenska i tal och skrift
- B-Körkort
- Tidigare yrkeserfarenhet/liknande erfarenhet

Meriter

- Utbildning inom bilvård

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona och Halmstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Bilvårdare - Varberg - Noggrant och effektivt arbete för dig som gillar ...

Ansök    Dec 3    Consultify AB    Bilrekonditionerare
Om Företaget Företaget är ett av Varbergs största företag inom bilvård. De samarbetar med stora företag och med Varberg kommun, till mindre företag och privatpersoner. De bedriver service av fordon där av bland annat biltvätt, rekonditionering och polering ingår. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna omfattar allt kring biltvätt, rekonditionering och polering av fordon. Det kommer även innebära kundkontakt då man ibland är ensam i lokalen och kommer att t... Visa mer
Om Företaget

Företaget är ett av Varbergs största företag inom bilvård. De samarbetar med stora företag och med Varberg kommun, till mindre företag och privatpersoner. De bedriver service av fordon där av bland annat biltvätt, rekonditionering och polering ingår.Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar allt kring biltvätt, rekonditionering och polering av fordon. Det kommer även innebära kundkontakt då man ibland är ensam i lokalen och kommer att ta emot kunder och svara på samtal.Personliga Egenskaper

För detta jobbet krävs det någon som är fysisk och stresstålig då det hela tiden finns jobb att göra. Det krävs en bra person med social förmåga. En person som kan ta eget ansvar och som ser det självklart att bemöta både kollegor och kunder med en god energi.Krav

- Svenska i tal och skrift
- B-Körkort
- Tidigare yrkeserfarenhet/liknande erfarenhet

Meriter

- Utbildning inom bilvård

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona och Halmstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Extra jobb som Tanka - Tvätt Värd till Bildepån

Om du är vill jobba extra, är student eller pensionär är detta en chans för dig att ta en plats i vårt gäng på Bildepån!Vi är måna om varandra och att vi har det trivsamt runt oss, det bidrar till att vi har roligare på jobbet. Vi satsar långsiktigt och anser att det är mycket viktigt att vi ligger i framkant i vår bransch. Vår målsättning är att alla kunder som kommer hit skall få ett vänligt och seriöst bemötande och gå härifrån och vara helnöjda med kva... Visa mer
Om du är vill jobba extra, är student eller pensionär är detta en chans för dig att ta en plats i vårt gäng på Bildepån!Vi är måna om varandra och att vi har det trivsamt runt oss, det bidrar till att vi har roligare på jobbet. Vi satsar långsiktigt och anser att det är mycket viktigt att vi ligger i framkant i vår bransch. Vår målsättning är att alla kunder som kommer hit skall få ett vänligt och seriöst bemötande och gå härifrån och vara helnöjda med kvalitén på utfört arbete. Detta kan vi endast uppnå genom medarbetare som trivs och som har hög kompetens och dessutom gillar att ge service.Tillsammans vill vi skapa en skön känsla som är värd att delas med andra och längta efter!Vi söker en Värd till vår tvätt- och tankanläggningVi söker en person till Bildepåns nya Bilspa och Tankanläggning för att ge service till våra kunder och deras bilar. I det dagliga jobbet ingår kundkontakt främst vid tvättanläggningen där kunden oftast behöver hjälp med val av tvätt och hur det går till samt skötsel/underhåll på av tvätt- och tankanläggningen. Vi värdesätter att du har social kompetens, är ansvarstagande, initiativrik, noggrann.Vi erbjuder digEn spännande och utvecklande resa där du blir viktig i vår organisation. Din arbetsplats är i en helt ny anläggning för biltvätt, som möter Svanen-märkningens höga krav utan att ge avkall på kvaliteten. Del i vårt förmånspaket med bl.a. personalrabatt, försäkringsrabatt, hobbykvällar, möjlighet att hyra bil – släp - takbox - minibuss, mobiltelefon, friskvårdsbidrag, kurser, föreläsningar, teamaktiviteter. Om du gillar att träna har vi vårt eget nyöppnade gym! Som anställd kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Arbetstid: lördagar 09.00-14.00, söndagar 10.00-15.00 med möjligheter till extra timmar under sommaren! Visa mindre

Bilvårdare - Varberg - Noggrant och effektivt arbete för du som gillar b...

Ansök    Nov 19    Consultify AB    Bilrekonditionerare
Om Företaget Företaget är ett av Varbergs största företag inom bilvård. De samarbetar med stora företag och med Varberg kommun, till mindre företag och privatpersoner. De bedriver service av fordon där av bland annat biltvätt, rekonditionering och polering ingår. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna omfattar allt kring biltvätt, rekonditionering och polering av fordon. Det kommer även innebära kundkontakt då man ibland är ensam i lokalen och kommer att t... Visa mer
Om Företaget

Företaget är ett av Varbergs största företag inom bilvård. De samarbetar med stora företag och med Varberg kommun, till mindre företag och privatpersoner. De bedriver service av fordon där av bland annat biltvätt, rekonditionering och polering ingår.Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar allt kring biltvätt, rekonditionering och polering av fordon. Det kommer även innebära kundkontakt då man ibland är ensam i lokalen och kommer att ta emot kunder och svara på samtal.Personliga Egenskaper

För detta jobbet krävs det någon som är fysisk och stresstålig då det hela tiden finns jobb att göra. Det krävs en bra person med social förmåga. En person som kan ta eget ansvar och som ser det självklart att bemöta både kollegor och kunder med en god energi.Krav

- Svenska i tal och skrift
- B-Körkort
- Tidigare yrkeserfarenhet/liknande erfarenhet

Meriter

- Utbildning inom bilvård

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona och Halmstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Bilvårdare - Varberg - Noggrant och effektivt arbete för dig som gillar ...

Ansök    Nov 27    Consultify AB    Bilrekonditionerare
Om Företaget Företaget är ett av Varbergs största företag inom bilvård. De samarbetar med stora företag och med Varberg kommun, till mindre företag och privatpersoner. De bedriver service av fordon där av bland annat biltvätt, rekonditionering och polering ingår. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna omfattar allt kring biltvätt, rekonditionering och polering av fordon. Det kommer även innebära kundkontakt då man ibland är ensam i lokalen och kommer att t... Visa mer
Om Företaget

Företaget är ett av Varbergs största företag inom bilvård. De samarbetar med stora företag och med Varberg kommun, till mindre företag och privatpersoner. De bedriver service av fordon där av bland annat biltvätt, rekonditionering och polering ingår.Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar allt kring biltvätt, rekonditionering och polering av fordon. Det kommer även innebära kundkontakt då man ibland är ensam i lokalen och kommer att ta emot kunder och svara på samtal.Personliga Egenskaper

För detta jobbet krävs det någon som är fysisk och stresstålig då det hela tiden finns jobb att göra. Det krävs en bra person med social förmåga. En person som kan ta eget ansvar och som ser det självklart att bemöta både kollegor och kunder med en god energi.Krav

- Svenska i tal och skrift
- B-Körkort
- Tidigare yrkeserfarenhet/liknande erfarenhet

Meriter

- Utbildning inom bilvård

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona och Halmstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre