Lediga jobb som Industriell tillverkning i Varberg

Se lediga jobb som Industriell tillverkning i Varberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Varberg som finns hos arbetsgivaren.

Billackerare

Ansök    Feb 23    Toveks Personbilar AB    Fordonslackerare
Nytt
Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 800 anställda inom koncernen och omsätter ca 4,6 MDR. Vi har anläggningar på 18 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar samt Scania. Vi bedriver verksamhet inom tre olika bolag, men under ett gemensamt varumärke – Tov... Visa mer
Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 800 anställda inom koncernen och omsätter ca 4,6 MDR. Vi har anläggningar på 18 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar samt Scania.
Vi bedriver verksamhet inom tre olika bolag, men under ett gemensamt varumärke – Toveks Bil.
Nu söker vi en billackerare till vår lackeringsverkstad i Varberg.

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av lackerings arbete. Det är även meriterande om du har har en verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande.

Som person är du engagerad och ansvarsfull och initiativtagande. Din ambitionsnivå är hög och du är mån om att alltid lämna ifrån dig ett bra arbete. Du är en god lagspelare som har ett utåtriktad och positivt sätt när du bemöter dina medarbetare. Du har inga problem med att hjälpa till där det behövs.

Vi ställer höga krav på kvalitet. Flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Du ansvarar för att arbetet utförs med högsta kvalitet och för att processer och rutiner efterlevs. 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Tillsammans på Toveks Bil vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör. Vi tror att du som passar in hos oss är en lagspelare och mån om att både du och dina kollegor gör ett bra jobb tillsammans.

Tillträde: snarast, enligt överenskommelse

Arbetsort: Varberg

Omfattning: heltid

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb in med din ansökan.

 


 

OM FÖRETAGET
Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen! Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av våra oerhört starka varumärken, som alla är marknadsledande inom sina segment. Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget. Visa mindre

CNC-operatörer till Varbergs Precision

Nytt
Vill du jobba med den nyaste tekniken i en toppmodern miljö, och är en erfaren CNC-operatör? Sök då jobbet som CNC-operatör hos Varbergs Precision redan nu! Om företaget Varbergs Precision är specialiserade på flexibel legotillverkning i korta och medellånga serier. Med hjälp av CAD/CAM och erfaren personal fräser och svarvar man mycket komplicerade detaljer med snäva toleranser. Man är tillräckligt stora för att vara en pålitlig underleverantör och till... Visa mer
Vill du jobba med den nyaste tekniken i en toppmodern miljö, och är en erfaren CNC-operatör? Sök då jobbet som CNC-operatör hos Varbergs Precision redan nu!

Om företaget
Varbergs Precision är specialiserade på flexibel legotillverkning i korta och medellånga serier. Med hjälp av CAD/CAM och erfaren personal fräser och svarvar man mycket komplicerade detaljer med snäva toleranser.
Man är tillräckligt stora för att vara en pålitlig underleverantör och tillräckligt små för att ha den flexibilitet och överblick som garanterar snabb hantering och förstklassig service.
Tillsammans med sina kunder vidareutvecklar man idéer med hjälp av en modern maskinpark och kunniga medarbetare.

Största delen av tillverkningen sker i 3, 4 och 5-axliga CNC-styrda fräsar och svarvar.
Maskinparken utvecklas ständigt och man arbetar med den senaste tekniken. Varbergs Precision står i ständig utveckling för att kunna möta kundernas krav.

Vad erbjuder rollen?
I denna roll kommer dina vanligaste förekommande arbetsuppgifter innebära att ställa maskinerna utefter ställschema, samt utföra löpande kvalitetskontroller. Din erfarenhet gör att du har kunskap i verktygsval kopplat mot vilken produkt som skall produceras.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet som CNC-operatör med kunskap från CNC-svarv eller CNC-fräs.

Vem är du?
Du som söker denna tjänst har god teknisk förståelse. Vi tror även att du har kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik. Beroende på din bakgrund och kunskap kommer du få arbeta med ditt specialistområde inom svarv eller fräs.

Varbergs Precision har höga leverantörkrav och vi ser därför att du som sökande är en ordningsam person med öga för de små detaljerna.
Som person har du en positiv inställning och tycker om att arbeta i lag.

Du erbjuds: Ett utvecklande arbete i en toppmodern produktion där man satsar stort på trivsel och gemenskap.

Arbetstider: 2-skift
Omfattning: 100%

Är detta din perfekta match?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med god chans till förlängning eller anställning av kund.

Sökord
CNC, CNC-operatör, Operatör, Fräs, Svarv, Varberg Visa mindre

CNC-operatör sökes till expansivt företag!

Nytt
TopWork söker CNC-operatör som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med vår kund! Vi söker nu dig som vill utvecklas i din roll som CNC-Operatör. Du kommer arbeta som operatör och självständigt ställa maskin och starta upp jobb, utföra justering av program samt tillhörande efterkontroll och mätningar. Som operatör kan du få jobba i skift och du kommer bli en viktig del i gruppen. Här ställs en del krav på eget ansvar, förmåga att prioritera samt ha e... Visa mer
TopWork söker CNC-operatör som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med vår kund!
Vi söker nu dig som vill utvecklas i din roll som CNC-Operatör. Du kommer arbeta som operatör och självständigt ställa maskin och starta upp jobb, utföra justering av program samt tillhörande efterkontroll och mätningar. Som operatör kan du få jobba i skift och du kommer bli en viktig del i gruppen.

Här ställs en del krav på eget ansvar, förmåga att prioritera samt ha ett öga för viss struktur.
 
Din profil:
För att lyckas i rollen CNC-Operatör krävs det att du är noggrann, strukturerad, analytisk och resultatinriktad. Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom skärande bearbetning och arbetslivserfarenhet med goda kunskaper inom fräsning i styrda maskiner.
Du uppskattar att jobba både självständigt och i grupp. Du trivs med ansvar och kan jobba strukturerat även när tempot är högt.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Vill vår kund i Varberg söker vi nu svetsare. Vi ser gärna att du som söker denna tjänst bor i närregionen då tjänsten kan övergå till kund efter inhyrningsperioden. Vi söker dig som självgående svetsare. Du bör kunna behärska de flesta svetsmetoderna såsom MIG/MAG, TIG och MMA. Du kommer att svetsa i alla slags stålkonstruktioner. Arbetet innebär att du åker ut till kunder och utför arbeten hos dem, så du bör vara flexibel i att ligga borta ... Visa mer
Om tjänsten
Vill vår kund i Varberg söker vi nu svetsare. Vi ser gärna att du som söker denna tjänst bor i närregionen då tjänsten kan övergå till kund efter inhyrningsperioden.

Vi söker dig som självgående svetsare. Du bör kunna behärska de flesta svetsmetoderna såsom MIG/MAG, TIG och MMA. Du kommer att svetsa i alla slags stålkonstruktioner. Arbetet innebär att du åker ut till kunder och utför arbeten hos dem, så du bör vara flexibel i att ligga borta hemifrån. Du bör även vara flexibel i att skifta mellan svetsmetoder beroende på uppdrag hos kunderna. Orterna kan skilja sig med allt från Halmstad till Göteborg.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Krav:
- Självgående svetsare
- Behärskar de flesta svetsmetoderna
- Körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Däckmontörer

Är du händig, verktygsvan och grym på att kränga däck? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker för kunds räkning flera däckmontörer som skall hjälpa till inför kommande däcksäsong. Arbetet innebär att man kommer serva kunder, byta däck samt att utföra däckreperationer. Man arbetar tillsammans med andra och arbetet sker i ett högt tempo. Start: Mitten av mars. Ansök redan idag, urval sker löpande! Ort: Kungsbacka Omfattning: Heltid, mån-fre 07:00-16:00 Anstä... Visa mer
Är du händig, verktygsvan och grym på att kränga däck? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker för kunds räkning flera däckmontörer som skall hjälpa till inför kommande däcksäsong. Arbetet innebär att man kommer serva kunder, byta däck samt att utföra däckreperationer. Man arbetar tillsammans med andra och arbetet sker i ett högt tempo.

Start: Mitten av mars. Ansök redan idag, urval sker löpande!
Ort: Kungsbacka
Omfattning: Heltid, mån-fre 07:00-16:00
Anställningsform: Detta är ett konsultuppdrag som varar under våren 2024

Din profil
Krav:
• Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande:
• Tidigare erfarenhet inom däck/däckskifte

Vi söker dig som är tycker om att arbeta fysiskt och är praktiskt lagd. Du har en god social kompetens och har en framåt personlighet mot både kunder och kollegor. Det är viktigt att du kan arbeta hela säsongen som blir avsatt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

TopWork söker svetsare

Ansök    Feb 23    TopWork Sverige AB    Svetsare, manuell
Nytt
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg! Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!   Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering.    Vi ser att du som person ä... Visa mer
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg!
Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!
 
Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering. 
 
Vi ser att du som person är engagerad och ansvarstagande. Du har en förmåga att arbeta under press och färdigställa dina resultat innan deadline. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

CNC operatör till kund i Varberg

Vad vi erbjuder Som uthyrd konsult via oss på Today Consulting får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Dina arbetsuppgifter Vi söker vassa och erfarna CNC-operatörer till ku... Visa mer
Vad vi erbjuder

Som uthyrd konsult via oss på Today Consulting får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker vassa och erfarna CNC-operatörer till kund i Varberg. Vi letar efter dig som vill bli en del av ett spännande företag med goda framtidsutsikter. Trivs du i en verkstadsmiljö med varierande arbetsuppgifter? Tycker du om ett arbete som innefattar ansvar och stor noggrannhet? Dina huvudsakliga uppgifter är arbete i CNC-styrda maskiner där du förbereder, övervakar samt kontrollerar ditt utförda arbete.Din profil

Du jobbar idag inom CNC och har några års erfarenhet, gärna inom fräs men även svarvning är ett plus. Du ska ha goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Det är meriterande om du har truckkort samt B-körkort.

Förutom ovan kompetenser och erfarenheter söker vi dig som är en positiv kollega som uppskattar att vara en del av ett härligt team. Samarbete värderas högt men du behöver också kunna vara självgående i ditt arbete. Du är noggrann och vill alltid leverera hög kvalité. Vi tror att du som söker har en utbildning inom CNC. Vi ser gärna att du har en vilja att utvecklas och lära dig mer tillsammans med företaget och dina kollegor. Du behöver ha goda kunskaper i svenska - tal och skrift.Om oss

Ta chansen att arbeta som konsult för Today Consulting AB - med lång erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen vet vi hur viktigt det är att ha rätt person på rätt plats, vid rätt tillfälle. Vi är snabba. Vi är effektiva. Och vi jobbar med hjärtat.

Så du kan vara lugn, och lita på att vi förbereder din morgondag på bästa möjliga sätt. Redan idag.

Today Consulting Syd AB är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag samt ISO-Certifierat
Vårt team förstärks av lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med en stark lokal förankring. Vi ställer höga krav på oss som er kompetensförsörjare och grunderna är att ni ska känna att våra samarbeten byggs av förtroende, långsiktighet och engagemang!
-Det ska kännas enkelt och tryggt att jobba med oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet.
Jag som arbetar med detta uppdrag är Affärsområdeschef Alexandra Daher med Konsultchef Dennis Berg och vid frågor om tjänsten når ni oss enklast på mail (se nedan)

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

CNC-operatör sökes till expansivt företag!

TopWork söker CNC-operatör som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med vår kund! Vi söker nu dig som vill utvecklas i din roll som CNC-Operatör. Du kommer arbeta som operatör och självständigt ställa maskin och starta upp jobb, utföra justering av program samt tillhörande efterkontroll och mätningar. Som operatör kan du få jobba i skift och du kommer bli en viktig del i gruppen. Här ställs en del krav på eget ansvar, förmåga att prioritera samt ha e... Visa mer
TopWork söker CNC-operatör som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med vår kund!
Vi söker nu dig som vill utvecklas i din roll som CNC-Operatör. Du kommer arbeta som operatör och självständigt ställa maskin och starta upp jobb, utföra justering av program samt tillhörande efterkontroll och mätningar. Som operatör kan du få jobba i skift och du kommer bli en viktig del i gruppen.

Här ställs en del krav på eget ansvar, förmåga att prioritera samt ha ett öga för viss struktur.
 
Din profil:
För att lyckas i rollen CNC-Operatör krävs det att du är noggrann, strukturerad, analytisk och resultatinriktad. Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom skärande bearbetning och arbetslivserfarenhet med goda kunskaper inom fräsning i styrda maskiner.
Du uppskattar att jobba både självständigt och i grupp. Du trivs med ansvar och kan jobba strukturerat även när tempot är högt.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Livsmedelsarbetare Varberg

Har du tidigare arbetat inom livsmedelsproduktion eller är du nyfiken på att testa? Då kan vi ha tjänsten just för Dig! För våra kunders räkning söker vi nu livsmedelsproduktions-personal till Varberg med omnejd. Din framtida arbetsgivare Vi på Effektiv söker nu dig som vill ha ett arbete inom livsmedelsproduktion i Varbergsområdet med omnejd. Vi jobbar med en långsiktighet vilket innebär att du initialt kommer få en visstidsanställning på sex månade... Visa mer
Har du tidigare arbetat inom livsmedelsproduktion eller är du nyfiken på att testa?
Då kan vi ha tjänsten just för Dig!

För våra kunders räkning söker vi nu livsmedelsproduktions-personal till Varberg med omnejd.


Din framtida arbetsgivare
Vi på Effektiv söker nu dig som vill ha ett arbete inom livsmedelsproduktion i Varbergsområdet med omnejd.

Vi jobbar med en långsiktighet vilket innebär att du initialt kommer få en visstidsanställning på sex månader hos oss på Effektiv och bli uthyrd till någon av våra kunder med stor chans till förlängning/anställning hos kund.

Vad erbjuder rollen?
I denna roll kommer du få arbeta inom en livsmedelsindustri i Varbergs kommun. Tjänsterna ser olika ut på olika företag, och vi söker därför dig som har erfarenhet inom något av följande områden:
• Livsmedelsproduktion
• Maskinoperatör
• Produktion
• Livsmedel

Villkor:
Ort: Varberg med omnejd
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 2-skift, dagtid kan förekomma


Vem är du?
Vi söker dig som har en hög ambitionsnivå, är van vid att arbeta fysiskt och vågar ta egna initiativ när det krävs. Du tycker om att visa framfötterna genom goda resultat och har inga problem att arbeta i högt tempo. Det är viktigt för dig att ha en god arbetsmoral och göra ett så bra jobb som möjligt.

Krav:
Körkort och bil.
Truckkort A+B
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande:
Erfarenhet inom livsmedelsindustri
Erfarenhet av att arbeta med maskiner
Utbildning inom produktion/livsmedel

Urvalet sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
produktionsmedarbetare, varberg, maskinoperatör, jobb, jobbivarberg, livsmedel, produktion, tillverkning, industri Visa mindre

TopWork söker svetsare

Ansök    Feb 9    TopWork Sverige AB    Svetsare, manuell
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg! Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!   Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering.    Vi ser att du som person ä... Visa mer
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg!
Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!
 
Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering. 
 
Vi ser att du som person är engagerad och ansvarstagande. Du har en förmåga att arbeta under press och färdigställa dina resultat innan deadline. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Sömnad av markisväv

Ansök    Feb 12    Sunteam AB    Industrisömmerska
Om oss Sunteam AB är en markisgrossist i Veddige som arbetar med markisväv. Vi syr markisväv samt svetsar screenväv till våra kunder i Sverige, Norge och Danmark. Vi är en liten grupp på 8 stycken anställda som arbetar året om. Om tjänsten Arbetet består av att sy markisväv på våra automatmaskiner och vanliga symaskiner. Meriterade kunskaper är sömnadsvana, men inget krav då vi lär upp på plats. Vi söker dig som gillar att arbeta fysiskt, svenska i t... Visa mer
Om oss
Sunteam AB är en markisgrossist i Veddige som arbetar med markisväv.
Vi syr markisväv samt svetsar screenväv till våra kunder i Sverige, Norge och Danmark. Vi är en liten grupp på 8 stycken anställda som arbetar året om.

Om tjänsten
Arbetet består av att sy markisväv på våra automatmaskiner och vanliga symaskiner.
Meriterade kunskaper är sömnadsvana, men inget krav då vi lär upp på plats.
Vi söker dig som gillar att arbeta fysiskt, svenska i tal och skrift, stresstålig och lätt för att samarbeta.
Körkort och tillgång till bil är en fördel, då vår anläggning ligger lite utanför Veddige, och kollektivtrafiken fungerar dåligt med våra arbetstider.
Kan förekomma övertid med kort varsel.
Vi har kollektivavtal och är anslutna till IF Metall

Om anställningen
Lön enligt IF Metalls kollektivavtal
Varaktighet: Mitten av mars- början av juli.
Arbetstid: mån-tors 7-16, fre 7-13
Urval sker löpande, då det är start rätt så omgående Visa mindre

Däckmontörer

Är du händig, verktygsvan och grym på att kränga däck? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker för kunds räkning flera däckmontörer som skall hjälpa till inför kommande däcksäsong. Arbetet innebär att man kommer serva kunder, byta däck samt att utföra däckreperationer. Man arbetar tillsammans med andra och arbetet sker i ett högt tempo. Start: Mitten av mars. Ansök redan idag, urval sker löpande! Ort: Kungsbacka Omfattning: Heltid, mån-fre 07:00-16:00 Anstä... Visa mer
Är du händig, verktygsvan och grym på att kränga däck? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker för kunds räkning flera däckmontörer som skall hjälpa till inför kommande däcksäsong. Arbetet innebär att man kommer serva kunder, byta däck samt att utföra däckreperationer. Man arbetar tillsammans med andra och arbetet sker i ett högt tempo.

Start: Mitten av mars. Ansök redan idag, urval sker löpande!
Ort: Kungsbacka
Omfattning: Heltid, mån-fre 07:00-16:00
Anställningsform: Detta är ett konsultuppdrag som varar under våren 2024

Din profil
Krav:
• Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande:
• Tidigare erfarenhet inom däck/däckskifte

Vi söker dig som är tycker om att arbeta fysiskt och är praktiskt lagd. Du har en god social kompetens och har en framåt personlighet mot både kunder och kollegor. Det är viktigt att du kan arbeta hela säsongen som blir avsatt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Sommarvikarier till processlaboratoriet i Värö

Har du ett intresse för kemi och skulle vilja få erfarenhet av att jobba inom en stor processindustri? I sommar kommer vi anställa sommarvikarier på vårt processlaboratorium. Ta chansen och ansök! Dina arbetsuppgifter: Som sommarvikarie på processlaboratoriet arbetar du med daglig process- och miljökontroll på pappersmassafabriken. Efter en grundlig introduktion ersätter du ordinarie personal under semesterperioden, vilket innebär en del eget ansvar. Sjä... Visa mer
Har du ett intresse för kemi och skulle vilja få erfarenhet av att jobba inom en stor processindustri? I sommar kommer vi anställa sommarvikarier på vårt processlaboratorium. Ta chansen och ansök!

Dina arbetsuppgifter:

Som sommarvikarie på processlaboratoriet arbetar du med daglig process- och miljökontroll på pappersmassafabriken. Efter en grundlig introduktion ersätter du ordinarie personal under semesterperioden, vilket innebär en del eget ansvar. Självklart finns medarbetare nära till hand för stöd vid frågor. Arbetsuppgifter som förekommer är främst analyser i labbmiljö och provinhämtning i fabriken.

Dina erfarenheter:

Som person är du strukturerad och noggrann. Du har en positiv inställning och trivs med att ta egna initiativ och tycker om att samarbeta. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med medarbetare i verksamheten är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga. En självklarhet är att du är intresserad av att lära dig mer om laboratorieinriktat arbete.

Du behöver vara minst 18 år gammal för att sommarjobba inom Södra.

Det är ett krav att du har en pågående eller klar utbildning inom kemi eller laborant och meriterande om du har liknande tidigare arbetslivserfarenhet. Körkort och tillgång till bil ses som en fördel eftersom Södras anläggning ligger utanför det område som kontinuerligt täcks av allmänna kommunikationer.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Period och placering:

Tjänsterna är placerade på massabruket Södra Cell i Väröbacka utanför Varberg. Tjänsterna är på heltid under perioden 17/6 - 16/8 2024. Du behöver vara tillgänglig under hela den utsatta perioden.

Hoppas vi ses i sommar!

Vill du veta mer?

Har du frågor kring sommarjobb är du välkommen att kontakta HR-Direkt på 0470-895 00.

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 29 februari.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum för ansökan.

Följ oss gärna på Facebook, Instagram #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post. Visa mindre

Däckmontörer

Är du händig, verktygsvan och grym på att kränga däck? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker för kunds räkning flera däckmontörer som skall hjälpa till inför kommande däcksäsong. Arbetet innebär att man kommer serva kunder, byta däck samt att utföra däckreperationer. Man arbetar tillsammans med andra och arbetet sker i ett högt tempo. Start: Mitten av mars. Ansök redan idag, urval sker löpande! Ort: Kungsbacka Omfattning: Heltid, mån-fre 07:00-16:00 Anstä... Visa mer
Är du händig, verktygsvan och grym på att kränga däck? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker för kunds räkning flera däckmontörer som skall hjälpa till inför kommande däcksäsong. Arbetet innebär att man kommer serva kunder, byta däck samt att utföra däckreperationer. Man arbetar tillsammans med andra och arbetet sker i ett högt tempo.

Start: Mitten av mars. Ansök redan idag, urval sker löpande!
Ort: Kungsbacka
Omfattning: Heltid, mån-fre 07:00-16:00
Anställningsform: Detta är ett konsultuppdrag som varar under våren 2024

Din profil
Krav:
• Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande:
• Tidigare erfarenhet inom däck/däckskifte

Vi söker dig som är tycker om att arbeta fysiskt och är praktiskt lagd. Du har en god social kompetens och har en framåt personlighet mot både kunder och kollegor. Det är viktigt att du kan arbeta hela säsongen som blir avsatt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Sommarvikariat på Processutveckling och miljö-avdelningen i Värö

Till sommaren anställer vi tre vikarier till avdelningen Processteknik som har fokus på att utveckla områdena produktion, kvalitét och miljö. Är du ingenjörsstudent eller miljövetare och vill ha ett inspirerande och ansvarsfullt sommarvikariat inom de områdena, sök nu! Som sommarvikarie kommer du ersätta ordinarie personal under sommarledigheten. Du arbetar i nära samarbete med ordinarie personal på avdelningen Processteknik som består av processutvecklin... Visa mer
Till sommaren anställer vi tre vikarier till avdelningen Processteknik som har fokus på att utveckla områdena produktion, kvalitét och miljö. Är du ingenjörsstudent eller miljövetare och vill ha ett inspirerande och ansvarsfullt sommarvikariat inom de områdena, sök nu!

Som sommarvikarie kommer du ersätta ordinarie personal under sommarledigheten. Du arbetar i nära samarbete med ordinarie personal på avdelningen Processteknik som består av processutveckling, miljö, labb, kvalité, energi, produktivitet och verksamhetsutveckling. Vi kommer anställa tre vikarier till avdelningen med fokus på processutveckling och miljö.

Dina arbetsuppgifter:

Processteknik
På processteknik jobbar vi med olika utvecklingsuppdrag riktade mot pappersmassafabrikens processavsnitt flisfabrik, kokeri, massafabrik, pappsalen, lut & kraft, återvinngen. Du kommer att få ansvar för en eller flera delar i något av våra pågående uppdrag. Exempel på arbetsuppgifter är; förberedelse av fabrikstester, datainsamling och inhämtning av prover, analys och sammanställning av resultat samt framtagande av förbättringsförslag. Uppdragen avslutas med en redovisning för handledare och medarbetare på den berörda avdelningen.

Som vikarie för vår kvalitetssamordnare kommer dina arbetsuppgifter bestå delvis enligt ovan men även av daglig uppföljning av produktion och kvalitet, ansvara för morgonmötesprotokollet, hämta och analysera flis-och barkprover och rapportera resultat m.m.

Miljö
Miljöavdelningen är en del av avdelningen processteknik. Dina arbetsuppgifter här består till viss del av desamma som beskrivs ovan men även av att ansvara för dagliga miljörapporter och energirapporter kopplade till produktionen. Du kommer delta och förväntas vara aktiv på fabriksmöten och ha ansvar för att föra noteringar kopplade till dina ansvarsuppgifter.

Dina erfarenheter:
Som person är du strukturerad, noggrann och driven. Du har en positiv inställning och trivs med att ta egna initiativ och tycker om att samarbeta. En självklarhet är att du är intresserad av att lära dig mer om processen på Södra Cell Värö.

Du behöver vara minst 18 år gammal för att sommarjobba inom Södra. Vi söker dig som är studerande på ingenjörsnivå eller miljövetare med inriktning som matchar tjänsternas innehåll. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet inom liknande tjänst. Körkort och tillgång till bil ses som en fördel eftersom Södras anläggning ligger utanför det område som kontinuerligt täcks av allmänna kommunikationer.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Placering och period:

Tjänsterna är placerade på massabruket Södra Cell i Väröbacka utanför Varberg. Tjänsten gäller under perioden 17/6 - 16/8 och du behöver vara tillgänglig under hela den utsatta perioden. Tjänsterna gäller dagtid.

Hoppas vi ses i sommar!

Vill du veta mer?
Har du frågor kring sommarjobb är du välkommen att kontakta HR-Direkt på 0470-895 00.

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 29 februari.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum för ansökan.

Följ oss gärna på Facebook, Instagram #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post. Visa mindre

TopWork söker svetsare

Ansök    Feb 2    TopWork Sverige AB    Svetsare, manuell
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg! Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!   Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering.    Vi ser att du som person ä... Visa mer
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg!
Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!
 
Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering. 
 
Vi ser att du som person är engagerad och ansvarstagande. Du har en förmåga att arbeta under press och färdigställa dina resultat innan deadline. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Livsmedelsarbetare Varberg

Har du tidigare arbetat inom produktion eller är nyfiken på att testa på? Då kan vi ha tjänsten just för Dig! För våra kunders räkning söker vi nu livsmedelsproduktions-personal till Varberg med omnejd. Din framtida arbetsgivare Vi på Effektiv söker nu dig som vill ha ett arbete inom livsmedelsproduktion i Varbergsområdet med omnejd. Vi jobbar med en långsiktighet vilket innebär att du initialt kommer få en visstidsanställning på sex månader hos oss... Visa mer
Har du tidigare arbetat inom produktion eller är nyfiken på att testa på?
Då kan vi ha tjänsten just för Dig!

För våra kunders räkning söker vi nu livsmedelsproduktions-personal till Varberg med omnejd.


Din framtida arbetsgivare
Vi på Effektiv söker nu dig som vill ha ett arbete inom livsmedelsproduktion i Varbergsområdet med omnejd.

Vi jobbar med en långsiktighet vilket innebär att du initialt kommer få en visstidsanställning på sex månader hos oss på Effektiv och bli uthyrd till någon av våra kunder med stor chans till förlängning/anställning hos kund.

Vad erbjuder rollen?
I denna roll kommer du få arbeta inom en livsmedelsindustri i Varbergs kommun. Tjänsterna ser olika ut på olika företag, och vi söker därför dig som har erfarenhet inom något av följande områden:
• Livsmedelsproduktion
• Maskinoperatör
• Produktion
• Livsmedel

Villkor:
Ort: Varberg med omnejd
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 2-skift, dagtid kan förekomma


Vem är du?
Vi söker dig som har en hög ambitionsnivå, är van vid att arbeta fysiskt och vågar ta egna initiativ när det krävs. Du tycker om att visa framfötterna genom goda resultat och har inga problem att arbeta i högt tempo. Det är viktigt för dig att ha en god arbetsmoral och göra ett så bra jobb som möjligt.

Krav:
Körkort och bil.
Truckkort A+B
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande:
Erfarenhet inom livsmedelsindustri
Erfarenhet av att arbeta med maskiner
Utbildning inom produktion/livsmedel

Urvalet sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
produktionsmedarbetare, varberg, maskinoperatör, jobb, jobbivarberg, livsmedel, produktion, tillverkning, industri Visa mindre

Elajo söker svetsare till sitt team på Ringhals i Varberg!

Ansök    Jan 30    Lernia Bemanning AB    Svetsare, manuell
Elajo söker svetsare till sitt team på Ringhals i Varberg! Trivs du i en dynamisk arbetsmiljö där varje dag bjuder på nya utmaningar? Är du en skicklig svetsare med erfarenhet från verkstad, industri eller kärnkraft? Då kan du vara den vi söker! Arbetsuppgifter Den här rollen är såväl bred som omväxlande. Som svetsare hos Elajo kommer du huvudsakligen att arbeta med tillverkning och förtillverkning i verkstaden, nyinstallationer och underhållsarbete ute... Visa mer
Elajo söker svetsare till sitt team på Ringhals i Varberg!

Trivs du i en dynamisk arbetsmiljö där varje dag bjuder på nya utmaningar? Är du en skicklig svetsare med erfarenhet från verkstad, industri eller kärnkraft? Då kan du vara den vi söker!

Arbetsuppgifter

Den här rollen är såväl bred som omväxlande. Som svetsare hos Elajo kommer du huvudsakligen att arbeta med tillverkning och förtillverkning i verkstaden, nyinstallationer och underhållsarbete ute i anläggningen. Du kommer vara en del av ett engagerat team och ansvara för att utföra arbetsuppgifter med ett stort mått av egenansvar. Det är viktigt att du känner dig trygg i rollen som svetsare då du emellanåt kommer arbeta självständigt.

Du kommer vara stationerad på kärnkraftverket Ringhals.

Formell kompetens
För att vara den vi söker ser vi att du har:

• Har en utbildning inom verkstad eller lång erfarenhet inom tillverkningsindustrin eller underhållsarbete i liknande anläggning, 5 års erfarenhet krävs.
• Goda kunskaper i att läsa och förstå ritningar/isometrier.
• Svetsarprövningar och kunskaper inom TIG, MMA.
• Mycket god förmåga att läsa ritningar och bygghandlingar.
• Du behärskar svenska väl i både tal och skrift.

• Du har B-körkort.

Meriterande

• Svets kunskap MIG/MAG
• Heta arbeten certifikat, travers- och truckkort, hjullastarkort, Mobil arbetsplattform och fallskyddsutbildning.
• Kunskaper och erfarenhet inom SS-EN ISO 3834-2 och SS EN 1090.

För att säkerställa säkerheten på kärnkraftverket genomgår du en säkerhetsintervju, säkerhetsprövning och registerkontroll för säkerhetsskyddsklassade områden. Drogtest och läkarundersökning genomförs också innan tillträde.

Personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll är du noggrann, strukturerad och självgående. I ditt arbetssätt är du lugn och metodisk samt har ett högt säkerhetstänkande. Du är kontaktsökande och en driven lagspelare. Du är lyhörd och duktig på att kommunicera både med kollegor och andra externa parter. Av stor vikt att de finns en transparant och ärlig approach som skapar tillit i teamet. Du har även en stark samarbetsvilja och är flexibel.

Elajo Erbjuder

• En arbetsplats med ett öppet arbetsklimat präglat av stark laganda, där samarbete och gemenskap är i fokus.
• Alla medarbetare får tillgång till samtalsstöd kring hälsa, kris, sorg, stress men även ekonomi och juridik.
• Dra nytta av förmåner som kollektivavtal, personalrabatter och friskvårdsbidrag genom Elajos förmånsportal.
• Utvecklas med stöd från kollegor och företagets fokus på teknikutveckling.
• En gemenskap och ett starkt affärsmannaskap.

Om Elajo
Elajo är sprunget ur el och elinstallation, men är idag så mycket mer. Elajo är starka inom säkerhet, mekanik och har bred kompetens inom energi. Elajo bredd är ibland svår att greppa. De är allt från ett elföretag till ett IT-företag med sin egen öppna plattform för alla sorters smarta fastigheter. De har elektriker, svetsare, säkerhetsexperter och mycket mer. Hos Elajo kan du utvecklas!

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiföretag med verksamhet på 36 orter i Sverige. Koncernen har sedan starten 1958 växt till idag cirka 800 medarbetare och omsatte ca 1 miljard under 2022. Koncernen består av tre affärsområden: El & Energiteknik, Mekanik och Technology Solutions.

Elajo värdesätter att din personlighet stämmer överens med deras värdegrund, där värdeorden är;
Engagemang, Utveckling, Öppenhet och Förtroende. Elajo värdesätter en rimlig balans mellan arbete, privat- och familjeliv.

Elajo eftersträvar en jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.

Anställningsform/tillträde/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning hos Elajo. Tillträde enligt överenskommelse. Heltid 100%, placering kärnkraftverket Ringhals i Varberg.

Vid frågor kontakta rekryterare: [email protected]

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se. Visa mindre

CNC-operatörer till Varbergs Precision

Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta i en toppmodern miljö med den nyaste tekniken? Sök då jobbet som CNC-operatör hos Varberg Precision redan nu! Om företaget Varbergs Precision är specialiserade på flexibel legotillverkning i korta och medellånga serier. Med hjälp av CAD/CAM och erfaren personal fräser och svarvar man mycket komplicerade detaljer med snäva toleranser. Man är tillräckligt stora för att vara en pålitlig underleverantör och tillr... Visa mer
Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta i en toppmodern miljö med den nyaste tekniken? Sök då jobbet som CNC-operatör hos Varberg Precision redan nu!

Om företaget
Varbergs Precision är specialiserade på flexibel legotillverkning i korta och medellånga serier. Med hjälp av CAD/CAM och erfaren personal fräser och svarvar man mycket komplicerade detaljer med snäva toleranser.
Man är tillräckligt stora för att vara en pålitlig underleverantör och tillräckligt små för att ha den flexibilitet och överblick som garanterar snabb hantering och förstklassig service.
Tillsammans med sina kunder vidareutvecklar man idéer med hjälp av en modern maskinpark och kunniga medarbetare.

Största delen av tillverkningen sker i 3, 4 och 5-axliga CNC-styrda fräsar och svarvar.
Maskinparken utvecklas ständigt och man arbetar med den senaste tekniken. Varbergs Precision står i ständig utveckling för att kunna möta kundernas krav.

Vad erbjuder rollen?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet som CNC-operatör med kunskap från CNC-svarv eller CNC-fräs.

Dina vanligaste förekommande arbetsuppgifter innebär att ställa maskinerna utefter ställschema, samt löpande kvalitetskontroller. Din erfarenhet gör att du har kunskap i verktygsval kopplat mot vilken produkt som skall produceras.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har god teknisk förståelse. Beroende på din bakgrund och kunskap kommer du få arbeta med ditt specialistområde inom svarv eller fräs.
Vi tror även att du har kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik.

Som person har du en positiv inställning och tycker om att arbeta i lag.
Varbergs Precision har höga leverantörkrav och vi ser därför att du som sökande är en
ordningsam person med öga för de små detaljerna.

Du erbjuds: Ett utvecklande arbete i en toppmodern produktion där man satsar stort på trivsel och gemenskap.

Arbetstider: 2-skift
Omfattning: 100%

Är detta din perfekta match?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med god chans till förlängning eller anställning av kund.

Sökord
CNC, CNC-operatör, Operatör, Fräs, Svarv, Varberg Visa mindre

Planeringsingenjörer till Mekaniskt Underhåll– Ringhals

Företagsbeskrivning Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg. Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld... Visa mer
Företagsbeskrivning
Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.
Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.
Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals
Jobbeskrivning
Vi söker dig som har erfarenhet av underhållsarbete och som trivs med att arbeta planerat och strukturerat för att lösa ditt uppdrag. Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?
Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Ringhals. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.
Nu söker vi två stycken Planeringsingenjörer till enheten Mekaniskt Underhåll på Ringhals.


Om jobbet
Mekaniskt underhåll på Ringhals består bland annat av två operativa underhållsgrupper som planerar och utför underhållsaktiviteter inom mekaniskt underhåll. Grupperna består av Planeringsingenjörer, Arbetsledare samt Tekniker och har planerings- och genomförandeansvar för förebyggande (FU) samt avhjälpande underhåll (AU) på mekaniska komponenter och system. Ansvaret innefattar också de verktyg och utrustningar som krävs för att driva och utveckla verksamheten. Grupperna arbetar med att säkerställa driftsäkerheten på mekanisk utrustning, och att dessa lever upp till de ställda kraven. Detta tillsammans med ständigt fokus på person- och anläggningssäkerhet är vår huvudsakliga prioritet.
Långsiktighet och proaktivitet är två nyckelord för att fortsatt utveckla underhållsverksamhetens planeringsförmåga. De båda underhållsgrupperna inom Mekaniskt underhåll består tillsammans av ungefär 30 kollegor. Verksamheten är omfattande och spänner över flera teknikområden, därför finns det också goda möjligheter att både bredda och fördjupa sina tekniska och administrativa färdigheter hos oss.
Vi söker två stycken tjänster med något skilda fokusområden. Båda inom strategisk och långsiktig underhållsplanering, men med olika tidshorisonter.
Dina arbetsuppgifter
Som Planeringsingenjör tillser du en korrekt och långsiktig planering av det förebyggande underhållet, vilket är nödvändigt för att säkerställa att rätt underhåll utförs med rätt resurser för att uppfylla ställda driftsäkerhetskrav. Som Planeringsingenjör kommer du bl.a. arbeta med:
Långsiktig planering, resurssättning samt beredning av arbetspaket som genererar ett genomförande av underhållsarbeten i anläggningen
Leda, utföra och utveckla ändringar av underhållsplaner som utgör själva fundamentet för underhållsverksamheten
Uppföljning av underhållsaktiviteter
Beställarombud och kontaktperson för inhyrd personal
Representera underhållsgruppen i olika planeringsforum
Ansvara för att ditt eget, och dina kollegors, arbete utförs på ett kompetent, säkert och miljöriktigt sätt för person och anläggning

Arbetet bygger på samverkan med flera yrkesgrupper för att få helheten att fungera, såväl innanför, som utanför den egna gruppen.
Kravspecifikation
Vi ser gärna att du som söker har:
Gymnasie- eller Högskoleingenjörsutbildning med underhållsinriktning, alternativt motsvarande kunskaper eller erfarenhet
Erfarenhet av underhållsarbete vid kärnkraftsanläggningar eller annan komplex processindustri
Erfarenhet från underhållsplanering
God vana och erfarenhet av att arbeta med IT-system
Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift, samt behärskar engelska
EFNMS-certifiering som Underhållsledare eller Underhållstekniker är meriterande.

För att nå framgång i den långsiktiga planeringen av Ringhals underhåll krävs både struktur och uthållighet, där du arbetar för att skapa en stabil grund. Som person är du ansvarstagande, driver ditt arbete framåt och sätter alltid säkerheten i främsta rummet. I rollen finns många intressenter att både samverka och samplanera med för att uppnå effektivitet och krävd driftsäkerhet. Vi värdesätter därför att du är en lagspelare som bidrar till ett bra gruppklimat.
Ytterligare information
Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.
Placeringsort: Ringhals
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 29 februari 2024. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.
För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Alexander Landstedt 0705-862078. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Sofia Berggren [email protected].
Fackliga representanter: Patrik Andersson- Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Anders Karlsson - Ledarna, Alexander Johansson- SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här. Visa mindre

Erfaren CNC-Operatör sökes!

Arbetsuppgifter Nu söker vi dig som är teknisk, som tycker om att lära dig nya saker och som trivs på en industri. Till vår kund söker vi nu en erfaren CNC-operatör där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av arbete med beredning, programmering och köra företagets CNC-styrda maskiner. Kundföretaget har olika typer av fräsar, svarvar och slipmaskiner, vilket gör att du får ett varierande arbete mellan maskinerna där det sker en styrd tillverknin... Visa mer
Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som är teknisk, som tycker om att lära dig nya saker och som trivs på en industri.

Till vår kund söker vi nu en erfaren CNC-operatör där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av arbete med beredning, programmering och köra företagets CNC-styrda maskiner. Kundföretaget har olika typer av fräsar, svarvar och slipmaskiner, vilket gör att du får ett varierande arbete mellan maskinerna där det sker en styrd tillverkning. Vidare förekommer också arbetsuppgifter som kvalitetskontroller samt ställa maskiner utefter ställschema.

Arbetstiden är förlagd till 2-skift.

Bakgrund och personliga egenskaper
Du som söker har en industriutbildning i grunden eller arbetslivserfarenhet som väger upp utbildningskravet. Vidare har du god teknisk förståelse, en verkstadsvana och ett krav är att du tidigare har arbetat med antingen fräsmaskiner eller svarvmaskiner.

Vi söker dig som är noggrann och som alltid ser till att lämna god kvalité på det arbete som du utför. Vidare bidrar du självklart till att skapa ett bra arbetsklimat och en god gemenskap på avdelningen. Du tycker själv att du är flexibel i ditt arbete, du tycker om att arbeta självständigt och kan prioritera i ditt arbete när det behövs samt att du är en lagspelare med hög servicekänsla.


Om oss
FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Vid frågor kan du kontakta Nicklas Karlsson, mejl: [email protected]


Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

TopWork söker svetsare

Ansök    Jan 26    TopWork Sverige AB    Svetsare, manuell
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg! Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!   Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering.    Vi ser att du som person ä... Visa mer
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg!
Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!
 
Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering. 
 
Vi ser att du som person är engagerad och ansvarstagande. Du har en förmåga att arbeta under press och färdigställa dina resultat innan deadline. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Vi söker Maskinoperatör till kund i Varberg!

Arbetsuppgifter Trivs du i en industrimiljö och söker nya utmaningar? Trivs du med att vara en lagspelare och tillsammans med dina kollegor lösa problem och nå uppsatta mål? Då är det dig vi söker! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Maskinoperatör kommer bestå av att övervaka avdelningens maskiner på ett kundföretag som är verksam inom tillverkningsindustrin. I arbetet ingår även att ställa om maskiner, fylla på material samt lättare service och under... Visa mer
Arbetsuppgifter
Trivs du i en industrimiljö och söker nya utmaningar? Trivs du med att vara en lagspelare och tillsammans med dina kollegor lösa problem och nå uppsatta mål? Då är det dig vi söker!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Maskinoperatör kommer bestå av att övervaka avdelningens maskiner på ett kundföretag som är verksam inom tillverkningsindustrin. I arbetet ingår även att ställa om maskiner, fylla på material samt lättare service och underhåll.

Arbetstiden är förlagd till dagtid men kan komma att gå över till 2-skift.


Bakgrund och personliga egenskaper
Vi söker en maskinoperatör med ett starkt tekniskt intresse och med goda mekaniska färdigheter. Det är meriterande om du har någon form av industrivana och tidigare ar arbetat med liknande roller, särskilt inom tillverkningsindustrin. Vi värdesätter kvalitet, noggrannhet och struktur i arbetet och det är viktigt att du kan ta egna initiativ och samarbeta väl i team. Önskvärt att du har truckkort med A- och B behörighet.

Du som söker dig till oss är självgående och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Du är noggrann, gillar att lösa problem och är prestigelös i det arbete du utför. Vidare motiveras du av att hjälpa till där det behövs och du är inte rädd att pröva nya arbetsuppgifter.


Om oss
FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.
Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.
Vid frågor kan du kontakta Nicklas via mail, [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

TopWork söker CNC-operatör

TopWork söker CNC-operatör som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med vår kund! Vi söker nu dig som vill utvecklas i din roll som CNC-Operatör. Du kommer arbeta som operatör och självständigt ställa maskin och starta upp jobb, utföra justering av program samt tillhörande efterkontroll och mätningar. Som operatör kan du få jobba i skift och du kommer bli en viktig del i gruppen. Här ställs en del krav på eget ansvar, förmåga att prioritera samt ha e... Visa mer
TopWork söker CNC-operatör som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med vår kund!
Vi söker nu dig som vill utvecklas i din roll som CNC-Operatör. Du kommer arbeta som operatör och självständigt ställa maskin och starta upp jobb, utföra justering av program samt tillhörande efterkontroll och mätningar. Som operatör kan du få jobba i skift och du kommer bli en viktig del i gruppen.

Här ställs en del krav på eget ansvar, förmåga att prioritera samt ha ett öga för viss struktur.
 
Din profil:
För att lyckas i rollen CNC-Operatör krävs det att du är noggrann, strukturerad, analytisk och resultatinriktad. Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom skärande bearbetning och arbetslivserfarenhet med goda kunskaper inom fräsning i styrda maskiner.
Du uppskattar att jobba både självständigt och i grupp. Du trivs med ansvar och kan jobba strukturerat även när tempot är högt.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Operatör för KL-trä till Södra Innovation

Nya innovativa lösningar baserade på hållbar skogsråvara är ett av Södras viktigaste fokusområden. Inom Södra Innovation arbetar vi både för ett fortsatt attraktivt erbjudande till marknaden - och för bygga att ett framtida hållbart samhälle. Nu utökar vi ytterligare och söker dig som kan och vill bidra med dina erfarenheter och kunskaper i vår KLT-fabrik. Vi tillverkar byggnadspaneler av korslimmat trä. Under året har vi invigt vår nya fabrik och vi söke... Visa mer
Nya innovativa lösningar baserade på hållbar skogsråvara är ett av Södras viktigaste fokusområden. Inom Södra Innovation arbetar vi både för ett fortsatt attraktivt erbjudande till marknaden - och för bygga att ett framtida hållbart samhälle.

Nu utökar vi ytterligare och söker dig som kan och vill bidra med dina erfarenheter och kunskaper i vår KLT-fabrik. Vi tillverkar byggnadspaneler av korslimmat trä. Under året har vi invigt vår nya fabrik och vi söker just nu fler tekniska förmågor som vill vara med på vår resa.

Det här får du jobba med på Södra
Som operatör hos oss övervakar du självständigt produktionsprocessen och genomför mindre operatörsunderhåll av produktionsutrustningen. Vi tillämpar arbetsrotation och tjänsten är på så vis varierande med fokus på kvalité och mot kundspecifika önskemål. Du hamnar i ett härligt och teknikintresserat gäng och i en organisation i tiden. Du blir en del och bärare av Södras satsning där du kommer få ta plats som medarbetare och individ. Du blir en viktig tillgång och kommer att ha ett nära samarbete med andra operatörer och stödfunktioner runt om i verksamheten.

För oss är arbetsmiljö och säkerhet viktiga frågor och en nyckel för att du ska trivas på jobbet. Du kommer tillsammans med din arbetsgrupp att arbeta med förbättringar som gör vår arbetsplats ännu bättre. För att du ska lyckas så bra som möjligt i din nya arbetsroll kommer du självklart att få ett väl genomtänkt introduktionspaket med relevanta utbildningar.

Vem söker vi?
Det viktigaste för oss är att du som söker vill vara en pusselbit i en effektiv, kvalitativ och strukturerad tillverkningsprocess. Vi tror att du enkelt anpassar dig efter de arbetsinstruktioner som ges och känner ansvar för din arbetsuppgift i processkedjan. Du är en lagspelare ut i fingerspetsarna som genom god kommunikation och flexibilitet alltid ser till teamets bästa.

Som person söker vi dig som är intresserad av teknik, hur något funkar och hänger ihop. Du har säkert lätt för att se logiska sammanhang och gillade matematik i skolan. Då det är en ny fabrik, är inte allt ristat i sten, utan du måste ha en förmåga att kunna skapa strukturer och ha lätt för att se helheten, även om det ibland kan uppfattas som lite ostrukturerat. Utöver detta tycker du om att bidra med din positiva energi till gruppens goda stämning och har enkelt för att samarbeta med olika personligheter.

För att lyckas i din nya arbetsroll ser vi att du:

- Har en avslutad gymnasieutbildning.
- Har teknisk erfarenhet, utbildning eller intresse.
- Behärskar det svenska såväl som det engelska språket.

Har du kunskap eller erfarenhet av CNC ses det som meriterande.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi tror på en variation i gruppen och tar gärna emot ansökningar även från dig som inte har arbetslivserfarenhet av branschen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Så här är det att jobba på Södra
Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi sätter stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra. För din trygghets skull har vi kollektivtal och goda villkor, samt flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden.

Placering
Tjänsterna är tillsvidareanställningar med placering i Väröbacka, strax norr om Varberg. Arbetstiderna kommer till en början att vara förlagda på tvåskift, men kan på sikt övergå till treskift.

Vad tror du, kan det här vara något för dig? Då vet du vad du ska göra. Vi ser verkligen fram emot att få höra ifrån dig!

Vill du veta mer?
Har du frågor om rekryteringsprocessen? Kontakta Södras HR-avdelning på 0470-895 00. Har du frågor om tjänsten eller arbetsplatsen? Kontakta rekryterande chef, Ulf Jansson, på [email protected] eller 070 255 52 42.

Fackliga frågor hänvisas till Patrik Birgersson, GS-facket, på [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!
Skicka in din ansökan via länken senast den 10 december 2023. Vi tillämpar löpande urval i denna process.

Vi använder tester som en del i rekryteringsprocessen, och undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Var med och bygg ett hållbart samhälle
Södra är ett av landets största skogsindustribolag och ägs gemensamt av 52.000 familjeskogsbruk i södra Sverige. Förutom att utveckla skogsbruket strävar vi efter att alltid använda skogsråvaran på det mest effektiva och klimatsmarta sättet. Pappersmassa, trävaror, textilmassa och bioprodukter är bara några exempel. Genom att arbeta tillsammans har vi styrkan, engagemanget och modet som krävs för att bygga ett hållbart samhälle. Det sker med fötterna på marken, med örat mot omvärlden och med blicken framåt. Visa mindre

Svetsare Sökes

Om Bewico AB Vi tillverkar bland annat avfallshantering systemer. Vi utför legoarbeten inom plåt, balk och svets i svart material, rostfritt samt aluminium, upp till alla typer av godstjocklekar. Vi kan utföra alla typer av operationer. Vi har även ett eget måleri med våtlack samt goda kontakter på pulverlack, galvanisering, elförzinkning och elpolering. Prototyp tillverkning är än varda till oss. Hos oss är det viktigt att du som medarbetare är lösningsor... Visa mer
Om Bewico AB
Vi tillverkar bland annat avfallshantering systemer. Vi utför legoarbeten inom plåt, balk och svets i svart material, rostfritt samt aluminium, upp till alla typer av godstjocklekar. Vi kan utföra alla typer av operationer. Vi har även ett eget måleri med våtlack samt goda kontakter på pulverlack, galvanisering, elförzinkning och elpolering. Prototyp tillverkning är än varda till oss.
Hos oss är det viktigt att du som medarbetare är lösningsorienterad, noggrann och att du drivs av en vilja att utvecklas. Vi söker MAG/TIG svetsare.
Rekryteringarna sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Erfaren CNC-operatör sökes till företag i Varberg!

Om företaget Just nu söker vi för kunds räkning en erfaren CNC-operatör till ett väletablerad företag i Varberg. Du kommer att jobba i ett sammansvetsat team, med stort eget ansvar och flexibelt arbete. Företaget specialiserar sig på flexibel legotillverkning och levererar kvalitetsprodukter med snäva toleranser. Ta chansen att arbeta med en modern maskinpark och vara en del av ett team som strävar efter ständig utveckling och förstklassig service. Arbe... Visa mer
Om företaget

Just nu söker vi för kunds räkning en erfaren CNC-operatör till ett väletablerad företag i Varberg. Du kommer att jobba i ett sammansvetsat team, med stort eget ansvar och flexibelt arbete. Företaget specialiserar sig på flexibel legotillverkning och levererar kvalitetsprodukter med snäva toleranser. Ta chansen att arbeta med en modern maskinpark och vara en del av ett team som strävar efter ständig utveckling och förstklassig service.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har mångårig erfaren och har goda kunskaper inom CNC-fräs. Vi söker framförallt dig som vill utmana dig själv och lära dig mera inom detta högteknologiska segment. Har du en längre erfarenhet med ställ inom CNC-svarv så är detta också av intresse. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera att ställa maskinerna, utföra kvalitetskontroller och välja verktyg baserat på produkt och material. Vi söker dig som har god teknisk förståelse, kan läsa ritningar och har kunskap inom mätteknik och materialkännedom. Maskinparken består av 3, 4 och 5-axliga CNC-styrda fräs och svarv med styrsystem så som Siemens och Faunc. Du är en ordningsam person med öga för detaljer och trivs med att arbeta i team där den senaste tekniken används.

Formell kompetens

Du har formell utbildning inom CNC-området med gedigen mångårig erfarenhet inom CNC-tillverkning. Goda kunskaper i ritningsläsning, olika mättekniker med snäva toleranser, god materialkännedom. Har du erfarenhet av programmering eller CAM beredning så är det väldigt meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven som person och tycker om nya utmaningar. Som person är du självgående, flexibel och har lätt att arbeta i team. Vi ser gärna att du är noggrann och motiveras av att arbeta med kvalité. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning ,6 mån med möjlighet till övergång till kund,

Arbetstid: 2-skift, alternativt för rätt kompetens ständig kväll, eller ständigt natt

Tjänstgöringsort; Varberg

Anställningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Shkodran Zejneli: 0722541350, mail: [email protected]

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Visa mindre

CNC-operatörer till kund i Varberg

Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta i en toppmodern miljö med den nyaste tekniken? Sök då jobbet som CNC-operatör redan nu! Din framtida arbetsgivare Vi på Effektiv söker nu dig som vill ha ett arbete som CNC-operatör hos vår kund i Varberg. Vi jobbar med en långsiktighet vilket innebär att du initialt kommer få en visstidsanställning på sex månader hos oss på Effektiv och bli uthyrd till någon av våra kunder, med stor chans till förlängning/a... Visa mer
Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta i en toppmodern miljö med den nyaste tekniken? Sök då jobbet som CNC-operatör redan nu!

Din framtida arbetsgivare
Vi på Effektiv söker nu dig som vill ha ett arbete som CNC-operatör hos vår kund i Varberg.

Vi jobbar med en långsiktighet vilket innebär att du initialt kommer få en visstidsanställning på sex månader hos oss på Effektiv och bli uthyrd till någon av våra kunder, med stor chans till förlängning/anställning hos kund.

Vad erbjuder rollen?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet som CNC-operatör med kunskap från CNC-svarv eller CNC-fräs.

Dina vanligaste förekommande arbetsuppgifter innebär att ställa maskinerna utefter ställschema, samt löpande kvalitetskontroller. Din erfarenhet gör att du har kunskap i verktygsval kopplat mot vilken produkt som skall produceras.
Största delen av tillverkningen sker i 3, 4 och 5-axliga CNC-styrda fräsar och svarvar.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har god teknisk förståelse. Beroende på din bakgrund och kunskap kommer du få arbeta med ditt specialistområde inom svarv eller fräs.
Vi tror även att du har kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik.

Som person har du en positiv inställning och tycker om att arbeta i lag.
Vår kund har höga leverantörskrav och vi ser därför att du som sökande är en
ordningsam person med öga för de små detaljerna.

Du erbjuds: Ett utvecklande arbete i en toppmodern produktion där man satsar stort på trivsel och gemenskap.

Arbetstider: 2-skift
Omfattning: 100%

Är detta din perfekta match?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Sökord
CNC, CNC-operatör, Operatör, Fräs, Svarv, Varberg Visa mindre

TopWork söker CNC-operatör

TopWork söker CNC-operatör som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med vår kund! Vi söker nu dig som vill utvecklas i din roll som CNC-Operatör. Du kommer arbeta som operatör och självständigt ställa maskin och starta upp jobb, utföra justering av program samt tillhörande efterkontroll och mätningar. Som operatör kan du få jobba i skift och du kommer bli en viktig del i gruppen. Här ställs en del krav på eget ansvar, förmåga att prioritera samt ha e... Visa mer
TopWork söker CNC-operatör som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med vår kund!
Vi söker nu dig som vill utvecklas i din roll som CNC-Operatör. Du kommer arbeta som operatör och självständigt ställa maskin och starta upp jobb, utföra justering av program samt tillhörande efterkontroll och mätningar. Som operatör kan du få jobba i skift och du kommer bli en viktig del i gruppen.

Här ställs en del krav på eget ansvar, förmåga att prioritera samt ha ett öga för viss struktur.
 
Din profil:
För att lyckas i rollen CNC-Operatör krävs det att du är noggrann, strukturerad, analytisk och resultatinriktad. Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom skärande bearbetning och arbetslivserfarenhet med goda kunskaper inom fräsning i styrda maskiner.
Du uppskattar att jobba både självständigt och i grupp. Du trivs med ansvar och kan jobba strukturerat även när tempot är högt.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Däcktekniker för högsäsong till Euromaster i Varberg

Nu förstärker vi vårt team i Varberg med nya kollegor! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg. Som Däcktekniker arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. På våra verkstäder är det ett högt arbetstempo vilket ställer krav på att vi som team arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga service ... Visa mer
Nu förstärker vi vårt team i Varberg med nya kollegor! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Som Däcktekniker arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. På våra verkstäder är det ett högt arbetstempo vilket ställer krav på att vi som team arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga service ut till våra kunder. Till oss kommer du som är glad och positiv. Det du får av oss är att jobba i ett riktigt sammansvetsat team där du blir sedd för den du är. Vi hjälper varandra att utvecklas på alla plan.

Tillsättning av tjänsten sker i slutet av mars och anställningstiden är ca 6-8 veckor. Utbildning får du av oss på plats.

-
Har ett intresse för bilar, erfarenhet inom däckhandel eller bilhandel är meriterande.

-
Har du B-körkort (Manuell och Automatiskt) är det meriterande, men inget krav

-
Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs

-
Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag


Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, det är därför viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Euromaster AB, som är ett helägt dotterföretag i Michelinkoncernen, är Europas största däckkedja med över 2400 serviceverkstäder i 17 länder. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceerbjudande kring däck- och fordonservice kan företaget erbjuda lösningar för alla kunder liten som stor. Bolaget är marknadsledande på B2B kunder och flertalet av det största företagen i Sverige har valt Euromaster som tjänsteleverantör inom däck och fordonservice. Med en tydlig miljöprofil har Euromaster även en regummeringsfabrik för återvinning av lastbilsdäck.

Bolaget har 80 års erfarenhet i branschen, finns på över 100 orter i Sverige i ett nätverk med av 130 verkstäder, 450 anställda och en omsättning om 1,3 miljarder. Euromaster har sitt svenska huvudkontor i Varberg.

Läs mer på: www.euromaster.se Visa mindre

Montageledare El och I&C till Ringhals

Företagsbeskrivning Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg. Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld... Visa mer
Företagsbeskrivning
Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.
Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.
Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals


Jobbeskrivning
Har du erfarenhet av ledarskap och elarbeten inom industrin? Vill du ha roligt på jobbet och samtidigt vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?
Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Ringhals. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.
Nu söker vi Montageledare till gruppen Montage/Provning El och I&C på Ringhals.
Om jobbet
Gruppen Montage/Provning El och I&C ansvarar för att inom anläggningsändringsprocessen genomföra installationsuppdrag inom el och I&C. Vi utför installationer och provar dessa med hög säkerhet och rätt kvalitet enligt tidplan. Vid anläggningsändringar har Montageledaren inom el och I&C ansvaret för det elektriska montaget och deltar i projektgrupper (med representanter från många delar av Ringhals organisation) som sakkunnig inom montagefrågor.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
hantering/bevakning av montagefrågor under projekteringsskedet
ta fram kostnadskalkyler och tids- & resursplanering för genomförandet
ta hand om ändringsunderlag från konstruktion och sammanställa/bereda detta till montageunderlag (ritningar, skåpsdokumentation, kontrollplaner, detaljerade avbrottsunderlag m.m.)
ta fram införandebeskrivningar
utföra riskanalyser
ansvara för att arbetsgenomgång genomförs innan genomförandet

Montageledaren har det övergripande ansvaret för planerade installationer under genomförandefasen och styr då aktuella resurser samt genomför montagebesiktningar.


Kravspecifikation
Vi söker dig som är gymnasie- eller högskoleingenjör med inriktning el alternativt har arbetat dig till motsvarande kunskap. Du har även arbetserfarenhet av elmontage t.ex. som installatör eller som ledande montör. Du bör också ha erfarenhet av arbetsledning för att lyckas i din roll. Vidare har du god kännedom om kärnkraftsverk alternativt har erfarenhet från annan komplex processindustri. Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift krävs för tjänsten.
För att trivas och lyckas i din roll är det viktigt att du trivs i en ledande position där stort ansvar läggs på dig och ditt ledarskap. Vi letar efter någon som är skicklig på att lösa problem och kan arbeta självständigt. En god kommunikationsförmåga och förmågan att samarbeta i team är viktiga egenskaper för denna roll. Du är social och trivs att arbeta med människor. Du har även en god förmåga att planera och organisera ditt arbete samt har lätt för att se saker ur ett helhetsperspektiv.


Ytterligare information
Vi erbjuder
För att nå våra strategiska mål utvecklar vi ständigt våra medarbetare för att se till att alla anställda är rustade på bästa sätt för sina uppgifter och ansvarsområden, både nu och i framtiden. Vattenfall och Ringhals är en arbetsgivare som tar ansvar och lyssnar på sina medarbetares behov, vidareutveckling och internutbildning är viktigt för oss.
Det är enbart du själv som sätter gränsen för dina möjligheter att utvecklas inom organisationen. Ringhals erbjuder flertalet internutbildningar där du kommer kunna vidareutveckla dig och skapa den spetskompetens som krävs inom just ditt område.
Vi har även en hel del fina personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.


Placeringsort
Ringhals


För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Fredrik Arnesson tfn 0725006741.
För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare [email protected]

Fackliga representanter: Patrik Andersson- Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Anders Karlsson- Ledarna, Alexander Johnsson - SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.


Välkommen med din ansökan senast 18/2 . Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.
Vi ser fram emot din ansökan!


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Visa mindre

Solskydds montör

Ansök    Jan 19    Svalahem AB    Solskyddsmontör
SVALAHEM SÖKER NY MEDARBETARE Svalahem AB är ett Varbergsbaserat solskyddsföretag som jobbar mot både privatkunder och företag. Vi växer och är nu i behov av förstärkning i form av en montör. I rollen som montör är din roll varierande men i huvudsak gäller det montage av invändigt och utvändigt solskydd hos privatpersoner och företag. Vi monterar bland annat persienner, plisségardiner, terrassmarkiser, screenmarkiser och pergolalösningar. Vårt utbud av so... Visa mer
SVALAHEM SÖKER NY MEDARBETARE
Svalahem AB är ett Varbergsbaserat solskyddsföretag som jobbar mot både privatkunder och företag.
Vi växer och är nu i behov av förstärkning i form av en montör. I rollen som montör är din roll varierande men i huvudsak gäller det montage av invändigt och utvändigt solskydd hos privatpersoner och företag. Vi monterar bland annat persienner, plisségardiner, terrassmarkiser, screenmarkiser och pergolalösningar. Vårt utbud av solskydd är stort och vi erbjuder individuella lösningar för kunden, vilket gör att arbetet blir varierande. Vi utgår från Varberg och jobbar främst här men gör jobb från Halmstad till Kungsbacka.
Vårt mål på Svalahem är att leverera solskydd av främsta kvalité och förstklassig personlig service till våra kunder. Det viktigaste för oss är att du som söker tjänsten är servicemedveten, noggrann och flexibel – som montör är du på plats hos kunden och ser till att varje kund är helt nöjd vid slutfört arbete. Du behöver ha förmåga till att både vara självgående samt kunna arbeta i team med andra montörer och kollegor.
Erfarenhet från solskyddsbranschen är inget krav, vi lär upp och assisterar vår personal till de är självgående och trygga i sin roll. Tidigare erfarenhet från byggbranschen är meriterande, men så länge du är händig är du varmt välkommen att söka. Tunga lyft förekommer. B-körkort är ett krav. Svenska i tal och skrift är ett krav.
Tjänsten är en visstidsanställning på 100% med start från våren 2024(viss flexibilitet finns). Chans till tillsvidareanställning finns om vi hittar rätt person för Svalahem. Lön enligt överenskommelse.
Känner du dig manad att bli en del av Svalahem och jobba i en varierande och rolig bransch? Varmt välkommen med din ansökan samt CV till [email protected]. Visa mindre

TopWork söker svetsare

Ansök    Jan 19    TopWork Sverige AB    Svetsare, manuell
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg! Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!   Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering.    Vi ser att du som person ä... Visa mer
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg!
Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!
 
Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering. 
 
Vi ser att du som person är engagerad och ansvarstagande. Du har en förmåga att arbeta under press och färdigställa dina resultat innan deadline. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Skiftgående sågverksoperatör Södra Wood Värö

Hos Södras sågverk och övriga träförädlingar omvandlas våra medlemmars skogsråvara till träprodukter som säljs över hela världen. Inom Södra Wood hittar vi ständigt nya bevis för att trä som material erbjuder närmast oändliga möjligheter. Dessutom gör vi hela kundresan så enkel som möjligt med byggsystem för hela byggprocessen, exaktkapade produkter, logistiklösningar, digitala tjänster och mycket mer. Vill du vara med i en bransch med framåtanda? Då tyck... Visa mer
Hos Södras sågverk och övriga träförädlingar omvandlas våra medlemmars skogsråvara till träprodukter som säljs över hela världen. Inom Södra Wood hittar vi ständigt nya bevis för att trä som material erbjuder närmast oändliga möjligheter. Dessutom gör vi hela kundresan så enkel som möjligt med byggsystem för hela byggprocessen, exaktkapade produkter, logistiklösningar, digitala tjänster och mycket mer.

Vill du vara med i en bransch med framåtanda? Då tycker vi att du ska söka rollen hos oss som Sågverksoperatör i Värö.

Dina framtida arbetsuppgifter
På Södra Wood i Värö är vi övertygade om att säkerhet och samarbete är viktiga frågor och en nyckel för att du ska trivas på jobbet. Du kommer tillsammans med dina kollegor, att vara en stor del i vårt dagliga förbättringsarbete för att göra vår arbetsplats ännu bättre.

Som Sågverksoperatör hos oss består ditt uppdrag av att övervaka produktionsprocessen i kombination med praktiskt arbete som att avhjälpa mindre produktionsstörningar och hålla rent och snyggt i anläggningen. För att åstadkomma en god arbetsmiljö tillämpar vi ett rotationsschema på våra avdelningar.

Din erfarenhet?
Vi söker dig som är en nyfiken, lyhörd och plikttrogen med en positiv inställning som bidrar till ett gott arbetsklimat i skiftlaget. Du har en god problemlösningsförmåga och är inte rädd för att ta dig an nya utmaningar. Du tycker om att jobba i team och har därmed god samarbetsförmåga utan att för den sakens skull glömma bort det självständiga arbetet som krävs. Eftersom både arbetsmiljö och säkerhet är viktiga frågor för oss ställer vi också krav på att du som söker är väldigt säkerhetsmedveten. Har du erfarenhet från sågverk eller annan förädlingsindustri är det meriterande.

Utöver detta ser vi att du:

- Har avslutad gymnasieutbildning

- B-körkort

- Har god datorvana

- Har goda kunskaper i det svenska språket utifrån ett säkerhetsperspektiv

- Har du erfarenhet av att arbeta i någon form av produktionsflöde eller tidigare i rollen som sågverksoperatör är det meriterande

Utöver ovan så ser vi att truck- och/eller traverskort är meriterande.

Placering/anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Värö.

Arbetstiderna är förlagda på 2-skift med startdatum enligt överenskommelse.

Din arbetsgivare Södra
Medarbetare som trivs och visar ett stort engagemang är avgörande för vår framgång och utgör kärnan i vår verksamhet. För oss är en frisk och säker arbetsplats en central del av vårt kontinuerliga arbete med att utveckla våra medarbetares kompetens och yrkeskunnande. Vi vill att våra medarbetare ska må bra och erbjuder därför bland annat hälsoprofilbedömningar, friskvårdsbidrag och sjukförsäkring till våra anställda.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller arbetsplatsen är du välkommen att kontakta rekryterande Produktionschef Stina Gardelin, [email protected].

För frågor kring rekryteringsprocessen hänvisas till ansvarig rekryterare Kristina Tingdahl, [email protected].

Fackliga kontaktpersoner:

Patrik Birgesson, [email protected]

Fredrik Yngbro, [email protected]

Vi använder oss av tester i våra rekryteringsprocesser.

Ansök via länken nedan senast den 31 januari .

Följ oss gärna på Facebook, #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Var med och bygg ett hållbart samhälle

Södra är ett av landets största skogsindustribolag och ägs gemensamt av 52.000 familjeskogsbruk i södra Sverige. Förutom att utveckla skogsbruket strävar vi efter att alltid använda skogsråvaran på det mest effektiva och klimatsmarta sättet. Pappersmassa, trävaror, textilmassa och bioprodukter är bara några exempel. Genom att arbeta tillsammans har vi styrkan, engagemanget och modet som krävs för att bygga ett hållbart samhälle. Det sker med fötterna på marken, med örat mot omvärlden och med blicken framåt. Visa mindre

TopWork söker montör/resemontör...

TopWork söker nu en erfaren och skicklig montör som vill vara med på en spännande resa hos vår kund i Falkenberg!   Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner, både på plats i Falkenberg men även på andra platser i Sverige samt i andra länder. På hemmaplan består arbetet av att montera ihop stora maskiner efter givna ritningar, ute hos kund sker sedan återigen montagearbete för att maskinen ska fungera felfritt på deras arbets... Visa mer
TopWork söker nu en erfaren och skicklig montör som vill vara med på en spännande resa hos vår kund i Falkenberg!
 
Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner, både på plats i Falkenberg men även på andra platser i Sverige samt i andra länder. På hemmaplan består arbetet av att montera ihop stora maskiner efter givna ritningar, ute hos kund sker sedan återigen montagearbete för att maskinen ska fungera felfritt på deras arbetsplats.
 
Vi söker dig som har: 
 
- Maskinteknisk bakgrund
- Goda kunskaper om ritningsläsning
- Goda kunskaper kring pneumatik, el och hydraulik
- God förståelse för automation
 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Livsmedelsarbetare Varberg

Söker du arbete inom livsmedelsproduktion? Då kan vi ha tjänsten just för Dig! För våra kunders räkning söker vi nu produktionspersonal till Varberg med omnejd. Din framtida arbetsgivare Vi på Effektiv söker nu dig som vill ha ett arbete inom livsmedelsproduktion i Varbergsområdet med omnejd. Vi jobbar med en långsiktighet vilket innebär att du initialt kommer få en visstidsanställning på sex månader hos oss på Effektiv och bli uthyrd till någon av ... Visa mer
Söker du arbete inom livsmedelsproduktion?
Då kan vi ha tjänsten just för Dig!

För våra kunders räkning söker vi nu produktionspersonal till Varberg med omnejd.


Din framtida arbetsgivare
Vi på Effektiv söker nu dig som vill ha ett arbete inom livsmedelsproduktion i Varbergsområdet med omnejd.

Vi jobbar med en långsiktighet vilket innebär att du initialt kommer få en visstidsanställning på sex månader hos oss på Effektiv och bli uthyrd till någon av våra kunder med stor chans till förlängning/anställning hos kund.

Vad erbjuder rollen?
I denna roll kommer du få arbeta inom en livsmedelsindustri i Varbergs kommun. Tjänsterna ser olika ut på olika företag, och vi söker därför dig som har erfarenhet inom något av följande områden:
• Livsmedelsproduktion
• Maskinoperatör
• Produktion
• Livsmedel

Villkor:
Ort: Varberg med omnejd
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 2-skift, dagtid kan förekomma


Vem är du?
Vi söker dig som är flexibel, självgående och van vid fysiskt arbete. Du är den som presterar det lilla extra och drivs av goda resultat. Vidare är du en person som har god arbetsmoral och är produktiv.
Vi tror att du har utbildning inom industri och/eller arbetslivserfarenhet inom området.

Krav:
Körkort och bil.
Truckkort A+B
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande:
Erfarenhet inom livsmedelsindustri
Erfarenhet av att arbeta med maskiner

Urvalet sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
produktionsmedarbetare, varberg, maskinoperatör, jobb, jobbivarberg, livsmedel, produktion, tillverkning Visa mindre

Vi söker nu en elektronikmontör till Robur Safe

Om kundföretaget Robur Safe är en ledande tillverkare och leverantör av fysiska säkerhetsprodukter. De erbjuder högkvalitativ, testad utrustning till banker, detaljhandel, kontanthantering, regeringskontor och multinationella företag över hela världen. Robur Safe är ett familjeägt företag grundat i Göteborg och har skyddat kundernas tillgångar sedan 1970. Robur Safe är en strategisk leverantör av fysiska säkerhetsprodukter, tjänster och programvara till fi... Visa mer
Om kundföretaget
Robur Safe är en ledande tillverkare och leverantör av fysiska säkerhetsprodukter. De erbjuder högkvalitativ, testad utrustning till banker, detaljhandel, kontanthantering, regeringskontor och multinationella företag över hela världen. Robur Safe är ett familjeägt företag grundat i Göteborg och har skyddat kundernas tillgångar sedan 1970. Robur Safe är en strategisk leverantör av fysiska säkerhetsprodukter, tjänster och programvara till finans- och detaljhandelsbranschen. De har sitt huvudkontor beläget i Falkenberg på västkusten i Sverige och har närvaro i över 50 länder.
Läs mer på www.robursafe.se

Är du en teknikintresserad och engagerad elmontör som vill vara med och stärka Roburs team samt bidra till spännande projekt inom säkerhetsbranschen?

Arbetsuppgifter
Hos Robur erbjuds du ett omväxlande arbete där du ingår i ett team med härliga kollegor.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

- Elektronikmontering och lödning av komponenter.
- Tillämpning av elektronikkunskap i arbetsprocessen.
- Läsa och tolka tekniska ritningar för korrekt montage.
- Datoranvändning och grundläggande kunskaper i filhantering.

Du kommer också vara en viktig del i vårt supportteam och det är därmed nödvändigt att du talar flytande svenska och engelska för att kunna kommunicera med våra kunder.

Bakgrund och personliga egenskaper
Vi söker en flink, driven och positiv medarbetare med kunskap inom elektronik - el och tele.
Elektronikkunskap, Elektronikutbildning samt lödning är meriterande och vi ser även att ett starkt tekniskt intresse är en förutsättning för att lära och förstå vår kunds produkter.

Vi ser gärna att du som söker även har erfarenhet av att hantera datorer, system och har grundläggande kunskaper i filhantering.
Som person är du uthållig och noggrann men har även en god social kompetens då det förekommer arbetsuppgifter som innebär kundkontakt via kundsupport. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse.

Om oss
FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt. Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär möjlighet till anställning hos kundföretaget efter inhyrningsperioden. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta Nicklas Karlsson via mail, [email protected] Visa mindre

TopWork söker svetsare

Ansök    Jan 12    TopWork Sverige AB    Svetsare, manuell
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg! Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!   Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering.    Vi ser att du som person ä... Visa mer
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg!
Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!
 
Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering. 
 
Vi ser att du som person är engagerad och ansvarstagande. Du har en förmåga att arbeta under press och färdigställa dina resultat innan deadline. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

TopWork söker operatör

TopWork söker nu en erfaren operatör till vår kund belägen i Ullared! Är du en skicklig operatör med erfarenhet av formblåsning? Då har vi din nästa utmaning.  Vi söker nu en operatör till vår kund i Ullared, vi söker dig som har tidigare erfarenhet av formblåsning eller liknande arbetsuppgifter. Du kommer utgöra en viktig del i produktionen och kommer få mycket ansvar när det kommer till att få ett gott produktionsutfall. Erfarenhet av industri och tidig... Visa mer
TopWork söker nu en erfaren operatör till vår kund belägen i Ullared!
Är du en skicklig operatör med erfarenhet av formblåsning? Då har vi din nästa utmaning. 

Vi söker nu en operatör till vår kund i Ullared, vi söker dig som har tidigare erfarenhet av formblåsning eller liknande arbetsuppgifter. Du kommer utgöra en viktig del i produktionen och kommer få mycket ansvar när det kommer till att få ett gott produktionsutfall. Erfarenhet av industri och tidigare arbete som exempelvis maskinoperatör är även det meriterande för tjänsten hos vår kund. 
Arbetsuppgifter:
Ansvara för "din" maskin i produktionen
Kvalitetskontrollera produkten
Förpacka produkt

Din profil:
Fysiskt stark då arbetet bitvis kan vara väldigt tungt
Noggrann och har en förmåga att arbeta systematiskt
Förmåga att arbeta under hög tempo
Har ett tekniskt intresse
Truckkort är meriterande men inget krav.

Låter detta som din nästa utmaning? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Vi söker nyutbildade svetsare som vill utveckla sin kompetens!

Arbetsuppgifter Inom industrin behövs det alltid ny personal med svetskompetens. Har du precis avslutat en svetsutbildning och känner att du vill utveckla dig mer inom svetsning? Då bör du söka till oss! Arbetsuppgifterna består av manuell svetsning i exempelvis metoderna MIG/MAG, TIG eller pinne. Enklare programmering av en robotsvets samt efterbearbetning av kundföretagets produkter ingår också. I produktionen kommer du även arbeta med övrigt verkstadsa... Visa mer
Arbetsuppgifter
Inom industrin behövs det alltid ny personal med svetskompetens. Har du precis avslutat en svetsutbildning och känner att du vill utveckla dig mer inom svetsning? Då bör du söka till oss!

Arbetsuppgifterna består av manuell svetsning i exempelvis metoderna MIG/MAG, TIG eller pinne. Enklare programmering av en robotsvets samt efterbearbetning av kundföretagets produkter ingår också. I produktionen kommer du även arbeta med övrigt verkstadsarbete, ritningsläsning och kontrollera produkterna så att de håller kundföretagets standard och kvalité. Arbetet är förlagt 2-skift, vilket innebär att du kommer arbeta både dagtid och eftermiddag/kväll.

Bakgrund och personliga egenskaper
Du som söker har någon form av svetskunskap, exempelvis från utbildning eller tidigare arbeten. Du har goda tekniska kunskaper och har ett stort intresse för maskinella processer. Du har tidigare erfarenhet av MIG eller TIG-svetsning och kan bedöma kvalité på färdiga svetsarbeten.

Du har ett genuint intresse för teknik och är villig att lära dig nytt. Du upplevs som positivt inställd till arbete och vill alltid lämna ifrån dig bra kvalitet på de produkter som du producerat. Du är en kvalitetsmedveten person som vill få chansen att utvecklas.

Om oss
FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta Nicklas via mail, [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Processtekniker Återvinning

Södra Cell Värö är ett av världens största och modernaste massabruk. Vårt främsta fokus är pappersmassa men vi producerar även grön el, fjärrvärme och biobränsle. Är du en lagspelare med ett eget driv och tekniskt intresse och vill ha ett omväxlande arbete i en välinvesterad och modern fabrik? Sök tjänsten som processtekniker! Det här får du jobba med på Södra Vi söker nu efter en processtekniker till avdelningen för Återvinning. Arbetet som processtek... Visa mer
Södra Cell Värö är ett av världens största och modernaste massabruk. Vårt främsta fokus är pappersmassa men vi producerar även grön el, fjärrvärme och biobränsle.

Är du en lagspelare med ett eget driv och tekniskt intresse och vill ha ett omväxlande arbete i en välinvesterad och modern fabrik? Sök tjänsten som processtekniker!

Det här får du jobba med på Södra

Vi söker nu efter en processtekniker till avdelningen för Återvinning.

Arbetet som processtekniker innebär ett nära samarbete mellan andra processtekniker, skiftchef, driftingenjör och vår underhållsorganisation. Som processtekniker fyller du en unik och viktig funktion för att produktionsprocessens alla delar, från massaved till färdig massaprodukt, ska fungera och nyttjas optimalt. Tjänsten som processtekniker inkluderar bland annat förebyggande arbete, driftoptimering och processövervakning. Stora delar av arbetet sker i manöverrummet med övervakning av driften och styr/regler, men du är även ute i fabriken och utför mer praktiskt arbete som rondering, provtagning och visst underhåll.

När man är ny på jobbet är introduktion och upplärning A och O. Södra har därför utsett inskolningssamordnare som tillsammans med goda kollegor ger dig en arbetsplatsförlagd utbildning under din upplärning.

Tjänsten som processtekniker är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Värö. Arbetet innebär kontinuerligt skiftarbete förlagd på dag- kväll och nattskift.

Vem söker vi?

Vi utvecklar och effektiviserar ständigt produktionsprocessen, vilket medför att ett tydligt eget driv och engagemang är avgörande för att du ska trivas hos oss. Tillsammans med ditt skiftlag löser ni problem som uppstår för att uppnå en optimal produktion. Vi ser därför att du är en person som är bra på att samarbeta med andra, är nyfiken samt har ett tekniskt intresse. Du har också förmågan att hantera stress och löser de problem som uppstår i produktionen på ett säkerhetsmedvetet sätt. Säkerhet är högt prioriterat hos oss och därför behöver du som söker ha ett högt säkerhetstänk.

Vi söker dig i första hand dig som har en eftergymnasial processteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet och kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet från exempelvis energibranschen eller processindustrin. Du behöver också ha goda kunskaper svenska i tal och skrift.

B-körkort är krav.

Så här är det att jobba på Södra

Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi sätter stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra. För din trygghets skull har vi kollektivtal och goda villkor, samt flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden.

Här kan du läsa mer om de förmåner du som anställd får ta del av. (https://karriar.sodra.com/pages/formaner)

Vill du veta mer?

Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta rekryterare Kristina Tingdahl på [email protected] (mailto:[email protected]).

Fackliga frågor besvaras av Jan-Åke Friskvik, Pappers, 0340-633701

Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka din ansökan via länken senast den 14 januari.

Vi använder tester som en del i rekryteringsprocessen, och undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Vill du redan nu ta en närmare titt på rollen som processtekniker? Starta klippet nedan. Visa mindre

Rostskyddsmålare med gesällbrev

Om tjänsten Till vår kund i Varberg söker vi en målare inom rostskydd! Som rostskyddsmålare kommer du att arbetat med alla förekommande moment såsom blästring, målning och lackering ute på olika entrepenader eller vid någon av företagets måleristationer. Du ska ha vana av arbete inom rostskyddsmålning och brandskyddsmålning för att passa till denna tjänst. Du är även certifierad som diplommålare, har fagbrev eller liknande. Till denna tjänst är körkort ... Visa mer
Om tjänsten
Till vår kund i Varberg söker vi en målare inom rostskydd!

Som rostskyddsmålare kommer du att arbetat med alla förekommande moment såsom blästring, målning och lackering ute på olika entrepenader eller vid någon av företagets måleristationer. Du ska ha vana av arbete inom rostskyddsmålning och brandskyddsmålning för att passa till denna tjänst. Du är även certifierad som diplommålare, har fagbrev eller liknande.

Till denna tjänst är körkort ett krav.
Du bör vara flexibel för att ligga borta då arbetet är utfört på andra orter och du kan komma att vara borta i några veckor i taget!

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Vi söker dig som är studerande eller som är i behov av extra arbete!

Om kundföretaget Vill du ha möjligheten att dryga ut din studiekassa? Eller vill du som timanställd få fler arbetstimmar i månaden? Då bör du söka till oss! Vi söker dig som vill arbeta extra främst inom lager och industrisektorn hos våra kundföretag i och runt Varbergsområdet. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av montering, sortering, maskinövervakning, packning och avsyning av slutprodukt. Har du truckkort och har truckv... Visa mer
Om kundföretaget
Vill du ha möjligheten att dryga ut din studiekassa? Eller vill du som timanställd få fler arbetstimmar i månaden? Då bör du söka till oss! Vi söker dig som vill arbeta extra främst inom lager och industrisektorn hos våra kundföretag i och runt Varbergsområdet.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av montering, sortering, maskinövervakning, packning och avsyning av slutprodukt. Har du truckkort och har truckvana kan det förekomma truckkörning och lasta och lossa lastbilar i arbetsuppgifterna. Tjänsterna är extraarbete vid behov, vilket innebär att det kan komma arbetstillfällen som både är på fasta dagar men även vid inhopp vid frånvaro. Önskvärt är om du har möjlighet att jobba cirka två pass per vecka.

Arbetet är vanligtvis förlagd till dagtid, men skiftarbete på kvällar och helgarbete kan förekomma.

Bakgrund och personliga egenskaper
För att vara aktuell för denna tjänst behöver du antingen studera eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, det vill säga att du studerar, har ett deltidsjobb eller är egenföretagare. Vi ser gärna att du har eller vill få arbetserfarenhet av industri eller lager, men detta är inget krav. Truckkort med A och B-behörighet är meriterande. Körkort och tillgång till egen bil är önskvärt, då våra kundföretag ligger en bit utanför Varberg.

För att passa in hos våra kundföretag är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du trivs i en industrimiljö och är en given lagspelare och samarbetar för att uppnå målen som sätts. Vidare utför du alltid dina arbetsuppgifter med ett stort engagemang och driv.Om oss
FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vi tar inte emot ansökningar via mail, sök via vår hemsida.

Vid frågor kan du kontakta Nicklas via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

TopWork söker CNC-operatör

TopWork söker CNC-operatör som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med vår kund! Vi söker nu dig som vill utvecklas i din roll som CNC-Operatör. Du kommer arbeta som operatör och självständigt ställa maskin och starta upp jobb, utföra justering av program samt tillhörande efterkontroll och mätningar. Som operatör kan du få jobba i skift och du kommer bli en viktig del i gruppen. Här ställs en del krav på eget ansvar, förmåga att prioritera samt ha e... Visa mer
TopWork söker CNC-operatör som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med vår kund!
Vi söker nu dig som vill utvecklas i din roll som CNC-Operatör. Du kommer arbeta som operatör och självständigt ställa maskin och starta upp jobb, utföra justering av program samt tillhörande efterkontroll och mätningar. Som operatör kan du få jobba i skift och du kommer bli en viktig del i gruppen.

Här ställs en del krav på eget ansvar, förmåga att prioritera samt ha ett öga för viss struktur.
 
Din profil:
För att lyckas i rollen CNC-Operatör krävs det att du är noggrann, strukturerad, analytisk och resultatinriktad. Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom skärande bearbetning och arbetslivserfarenhet med goda kunskaper inom fräsning i styrda maskiner.
Du uppskattar att jobba både självständigt och i grupp. Du trivs med ansvar och kan jobba strukturerat även när tempot är högt.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

TopWork söker operatör

TopWork söker nu en erfaren operatör till vår kund belägen i Ullared! Är du en skicklig operatör med erfarenhet av formblåsning? Då har vi din nästa utmaning.  Vi söker nu en operatör till vår kund i Ullared, vi söker dig som har tidigare erfarenhet av formblåsning eller liknande arbetsuppgifter. Du kommer utgöra en viktig del i produktionen och kommer få mycket ansvar när det kommer till att få ett gott produktionsutfall. Erfarenhet av industri och tidig... Visa mer
TopWork söker nu en erfaren operatör till vår kund belägen i Ullared!
Är du en skicklig operatör med erfarenhet av formblåsning? Då har vi din nästa utmaning. 

Vi söker nu en operatör till vår kund i Ullared, vi söker dig som har tidigare erfarenhet av formblåsning eller liknande arbetsuppgifter. Du kommer utgöra en viktig del i produktionen och kommer få mycket ansvar när det kommer till att få ett gott produktionsutfall. Erfarenhet av industri och tidigare arbete som exempelvis maskinoperatör är även det meriterande för tjänsten hos vår kund. 
Arbetsuppgifter:
Ansvara för "din" maskin i produktionen
Kvalitetskontrollera produkten
Förpacka produkt

Din profil:
Fysiskt stark då arbetet bitvis kan vara väldigt tungt
Noggrann och har en förmåga att arbeta systematiskt
Förmåga att arbeta under hög tempo
Har ett tekniskt intresse
Truckkort är meriterande men inget krav.

Låter detta som din nästa utmaning? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Däcktekniker PV/Försteman till Euromaster i Varberg!

Nu förstärker vi vårt team i Varberg med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg. Arbetet innebär att du kommer vara med och utveckla vår filial i Varberg framåt! Du ingår i ett sammansvetsat team som arbetar med däck och bilservice för personbilar, lastvagnar och entreprenadmaskiner. I din roll kommer du att arbeta som däcktekniker för per... Visa mer
Nu förstärker vi vårt team i Varberg med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Arbetet innebär att du kommer vara med och utveckla vår filial i Varberg framåt! Du ingår i ett sammansvetsat team som arbetar med däck och bilservice för personbilar, lastvagnar och entreprenadmaskiner. I din roll kommer du att arbeta som däcktekniker för personvagnar men del av ditt huvudfokus kommer vara att avlasta Platschefen i det administrativa arbetet och den dagliga driften i verkstaden. En merit är om du har tidigare erfarenhet av att ha personalansvar eller har arbetat i en arbetsledande position.
Vi söker dig som:

-
Innehar B-körkort

-
Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs

-
Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag

-
Tidigare haft kundkontakt och försäljningserfarenhet är meriterande

-
Tidigare haft personalansvar eller arbetat i en arbetsledande position är meriterande

-
Har datorvana och erfarenhet av administration är meriterande.


I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, varför det är viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person.

Välkommen med din ansökan!

Euromaster AB, som är ett helägt dotterföretag i Michelinkoncernen, är Europas största däckkedja med över 2400 serviceverkstäder i 17 länder. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceerbjudande kring däck- och fordonservice kan företaget erbjuda lösningar för alla kunder liten som stor. Bolaget är marknadsledande på B2B kunder och flertalet av det största företagen i Sverige har valt Euromaster som tjänsteleverantör inom däck och fordonservice. Med en tydlig miljöprofil har Euromaster även en regummeringsfabrik för återvinning av lastbilsdäck.

Bolaget har 80 års erfarenhet i branschen, finns på över 100 orter i Sverige i ett nätverk med av 130 verkstäder, 450 anställda och en omsättning om 1,3 miljarder. Euromaster har sitt svenska huvudkontor i Varberg.

Läs mer på: www.euromaster.se Visa mindre

TopWork söker svetsare

Ansök    Jan 5    TopWork Sverige AB    Svetsare, manuell
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg! Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!   Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering.    Vi ser att du som person ä... Visa mer
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg!
Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!
 
Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering. 
 
Vi ser att du som person är engagerad och ansvarstagande. Du har en förmåga att arbeta under press och färdigställa dina resultat innan deadline. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

TopWork söker montör/resemontör...

TopWork söker nu en erfaren och skicklig montör som vill vara med på en spännande resa hos vår kund i Falkenberg!   Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner, både på plats i Falkenberg men även på andra platser i Sverige samt i andra länder. På hemmaplan består arbetet av att montera ihop stora maskiner efter givna ritningar, ute hos kund sker sedan återigen montagearbete för att maskinen ska fungera felfritt på deras arbets... Visa mer
TopWork söker nu en erfaren och skicklig montör som vill vara med på en spännande resa hos vår kund i Falkenberg!
 
Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner, både på plats i Falkenberg men även på andra platser i Sverige samt i andra länder. På hemmaplan består arbetet av att montera ihop stora maskiner efter givna ritningar, ute hos kund sker sedan återigen montagearbete för att maskinen ska fungera felfritt på deras arbetsplats.
 
Vi söker dig som har: 
 
- Maskinteknisk bakgrund
- Goda kunskaper om ritningsläsning
- Goda kunskaper kring pneumatik, el och hydraulik
- God förståelse för automation
 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

CNC-operatörer till kund i Varberg

Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta i en toppmodern miljö med den nyaste tekniken? Sök då jobbet som CNC-operatör redan nu! Din framtida arbetsgivare Vi på Effektiv söker nu dig som vill ha ett arbete som CNC-operatör hos vår kund i Varberg. Vi jobbar med en långsiktighet vilket innebär att du initialt kommer få en visstidsanställning på sex månader hos oss på Effektiv och bli uthyrd till någon av våra kunder, med stor chans till förlängning/a... Visa mer
Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta i en toppmodern miljö med den nyaste tekniken? Sök då jobbet som CNC-operatör redan nu!

Din framtida arbetsgivare
Vi på Effektiv söker nu dig som vill ha ett arbete som CNC-operatör hos vår kund i Varberg.

Vi jobbar med en långsiktighet vilket innebär att du initialt kommer få en visstidsanställning på sex månader hos oss på Effektiv och bli uthyrd till någon av våra kunder, med stor chans till förlängning/anställning hos kund.

Vad erbjuder rollen?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet som CNC-operatör med kunskap från CNC-svarv eller CNC-fräs.

Dina vanligaste förekommande arbetsuppgifter innebär att ställa maskinerna utefter ställschema, samt löpande kvalitetskontroller. Din erfarenhet gör att du har kunskap i verktygsval kopplat mot vilken produkt som skall produceras.
Största delen av tillverkningen sker i 3, 4 och 5-axliga CNC-styrda fräsar och svarvar.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har god teknisk förståelse. Beroende på din bakgrund och kunskap kommer du få arbeta med ditt specialistområde inom svarv eller fräs.
Vi tror även att du har kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik.

Som person har du en positiv inställning och tycker om att arbeta i lag.
Vår kund har höga leverantörskrav och vi ser därför att du som sökande är en
ordningsam person med öga för de små detaljerna.

Du erbjuds: Ett utvecklande arbete i en toppmodern produktion där man satsar stort på trivsel och gemenskap.

Arbetstider: 2-skift
Omfattning: 100%

Är detta din perfekta match?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Sökord
CNC, CNC-operatör, Operatör, Fräs, Svarv, Varberg Visa mindre

Maskinoperatör till tryckeri

Har du en bakgrund inom tryckeribranschen? Vill du fortsätta utvecklas på ett litet och familjärt företag med god gemenskap? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en maskinoperatör till vår samarbetspartner som är ett tryckeri vars verksamhet ligger söder om Göteborg. Företaget erbjuder ett brett sortiment av tjänster inom tryck och visuell kommunikation. Exempelvis trycker de visitkort, broschyrer, roll ups och klistermärken. I rollen som maskinoperat... Visa mer
Har du en bakgrund inom tryckeribranschen? Vill du fortsätta utvecklas på ett litet och familjärt företag med god gemenskap? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu en maskinoperatör till vår samarbetspartner som är ett tryckeri vars verksamhet ligger söder om Göteborg. Företaget erbjuder ett brett sortiment av tjänster inom tryck och visuell kommunikation. Exempelvis trycker de visitkort, broschyrer, roll ups och klistermärken. I rollen som maskinoperatör kommer du att ställa in maskiner, övervaka processer och förbereda för utgående leverans. Du kommer även att arbeta med orderhantering där dator används dagligen. Du kommer att ingå i en liten och härlig arbetsgrupp med en tät kommunikation och ett gott samarbete.

Start: Mars. Ansök redan idag, urval sker löpande
Ort: Södra Göteborg
Omfattning: Heltid, måndag-fredag 08.00-17.00
Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag, men för rätt person kan det leda till anställning hos vår samarbetspartner

Din profil
Krav:
• Behärska svenska obehindrat både muntligt och skriftligt
• Datorvana
• Fullt färgseende

Meriterande:
• B-körkort
• Truckkort A och B
• Erfarenhet av bildredigeringsprogram, exempelvis Adobe Photoshop

Vi söker dig som är noggrann, flexibel och initiativtagande. Du har ett intresse för tryckeribranschen och uppskattar att arbeta både med stora och små detaljer samt har ett öga för kvalitet. Som person ser vi att du är social och uppskattar att samarbeta i en mindre arbetsgrupp. Det är även fördelaktigt om du arbetat i programmet Adobe Photoshop sedan tidigare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna process.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

CNC-operatörer till Varbergs Precision

Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta i en toppmodern miljö med den nyaste tekniken? Sök då jobbet som CNC-operatör hos Varberg Precision redan nu! Om företaget Varbergs Precision är specialiserade på flexibel legotillverkning i korta och medellånga serier. Med hjälp av CAD/CAM och erfaren personal fräser och svarvar man mycket komplicerade detaljer med snäva toleranser. Man är tillräckligt stora för att vara en pålitlig underleverantör och tillr... Visa mer
Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta i en toppmodern miljö med den nyaste tekniken? Sök då jobbet som CNC-operatör hos Varberg Precision redan nu!

Om företaget
Varbergs Precision är specialiserade på flexibel legotillverkning i korta och medellånga serier. Med hjälp av CAD/CAM och erfaren personal fräser och svarvar man mycket komplicerade detaljer med snäva toleranser.
Man är tillräckligt stora för att vara en pålitlig underleverantör och tillräckligt små för att ha den flexibilitet och överblick som garanterar snabb hantering och förstklassig service.
Tillsammans med sina kunder vidareutvecklar man idéer med hjälp av en modern maskinpark och kunniga medarbetare.

Största delen av tillverkningen sker i 3, 4 och 5-axliga CNC-styrda fräsar och svarvar.
Maskinparken utvecklas ständigt och man arbetar med den senaste tekniken. Varbergs Precision står i ständig utveckling för att kunna möta kundernas krav.

Vad erbjuder rollen?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet som CNC-operatör med kunskap från CNC-svarv eller CNC-fräs.

Dina vanligaste förekommande arbetsuppgifter innebär att ställa maskinerna utefter ställschema, samt löpande kvalitetskontroller. Din erfarenhet gör att du har kunskap i verktygsval kopplat mot vilken produkt som skall produceras.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har god teknisk förståelse. Beroende på din bakgrund och kunskap kommer du få arbeta med ditt specialistområde inom svarv eller fräs.
Vi tror även att du har kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik.

Som person har du en positiv inställning och tycker om att arbeta i lag.
Varbergs Precision har höga leverantörkrav och vi ser därför att du som sökande är en
ordningsam person med öga för de små detaljerna.

Du erbjuds: Ett utvecklande arbete i en toppmodern produktion där man satsar stort på trivsel och gemenskap.

Arbetstider: 2-skift
Omfattning: 100%

Är detta din perfekta match?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med god chans till förlängning eller anställning av kund.

Sökord
CNC, CNC-operatör, Operatör, Fräs, Svarv, Varberg Visa mindre

TopWork söker svetsare

Ansök    Dec 22    TopWork Sverige AB    Svetsare, manuell
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg! Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!   Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering.    Vi ser att du som person ä... Visa mer
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg!
Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!
 
Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering. 
 
Vi ser att du som person är engagerad och ansvarstagande. Du har en förmåga att arbeta under press och färdigställa dina resultat innan deadline. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

TopWork söker montör/resemontör...

TopWork söker nu en erfaren och skicklig montör som vill vara med på en spännande resa hos vår kund i Falkenberg!   Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner, både på plats i Falkenberg men även på andra platser i Sverige samt i andra länder. På hemmaplan består arbetet av att montera ihop stora maskiner efter givna ritningar, ute hos kund sker sedan återigen montagearbete för att maskinen ska fungera felfritt på deras arbets... Visa mer
TopWork söker nu en erfaren och skicklig montör som vill vara med på en spännande resa hos vår kund i Falkenberg!
 
Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner, både på plats i Falkenberg men även på andra platser i Sverige samt i andra länder. På hemmaplan består arbetet av att montera ihop stora maskiner efter givna ritningar, ute hos kund sker sedan återigen montagearbete för att maskinen ska fungera felfritt på deras arbetsplats.
 
Vi söker dig som har: 
 
- Maskinteknisk bakgrund
- Goda kunskaper om ritningsläsning
- Goda kunskaper kring pneumatik, el och hydraulik
- God förståelse för automation
 
Låter detta spännande? Ett arbete där du kommer få resa och upptäcka nya platser runtom i världen? Sök då tjänsten redan idag! Visa mindre

TopWork söker CNC-operatör...

Vi söker nu dig som vill utvecklas i din roll som CNC-Operatör. Du kommer arbeta som operatör och självständigt ställa maskin och starta upp jobb, utföra justering av program samt tillhörande efterkontroll och mätningar. Som operatör kan du få jobba i skift och du kommer bli en viktig del i gruppen. Här ställs en del krav på eget ansvar, förmåga att prioritera samt ha ett öga för viss struktur.   Din profil För att lyckas i rollen CNC-Operatör krävs det a... Visa mer
Vi söker nu dig som vill utvecklas i din roll som CNC-Operatör. Du kommer arbeta som operatör och självständigt ställa maskin och starta upp jobb, utföra justering av program samt tillhörande efterkontroll och mätningar. Som operatör kan du få jobba i skift och du kommer bli en viktig del i gruppen.

Här ställs en del krav på eget ansvar, förmåga att prioritera samt ha ett öga för viss struktur.
 
Din profil
För att lyckas i rollen CNC-Operatör krävs det att du är noggrann, strukturerad, analytisk och resultatinriktad. Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom skärande bearbetning och arbetslivserfarenhet med goda kunskaper inom fräsning i styrda maskiner.
Du uppskattar att jobba både självständigt och i grupp. Du trivs med ansvar och kan jobba strukturerat även när tempot är högt.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

CNC-operatörer till kund i Varberg

Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta i en toppmodern miljö med den nyaste tekniken? Sök då jobbet som CNC-operatör redan nu! Din framtida arbetsgivare Vi på Effektiv söker nu dig som vill ha ett arbete som CNC-operatör hos vår kund i Varberg. Vi jobbar med en långsiktighet vilket innebär att du initialt kommer få en visstidsanställning på sex månader hos oss på Effektiv och bli uthyrd till någon av våra kunder, med stor chans till förlängning/a... Visa mer
Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta i en toppmodern miljö med den nyaste tekniken? Sök då jobbet som CNC-operatör redan nu!

Din framtida arbetsgivare
Vi på Effektiv söker nu dig som vill ha ett arbete som CNC-operatör hos vår kund i Varberg.

Vi jobbar med en långsiktighet vilket innebär att du initialt kommer få en visstidsanställning på sex månader hos oss på Effektiv och bli uthyrd till någon av våra kunder, med stor chans till förlängning/anställning hos kund.

Vad erbjuder rollen?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet som CNC-operatör med kunskap från CNC-svarv eller CNC-fräs.

Dina vanligaste förekommande arbetsuppgifter innebär att ställa maskinerna utefter ställschema, samt löpande kvalitetskontroller. Din erfarenhet gör att du har kunskap i verktygsval kopplat mot vilken produkt som skall produceras.
Största delen av tillverkningen sker i 3, 4 och 5-axliga CNC-styrda fräsar och svarvar.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har god teknisk förståelse. Beroende på din bakgrund och kunskap kommer du få arbeta med ditt specialistområde inom svarv eller fräs.
Vi tror även att du har kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik.

Som person har du en positiv inställning och tycker om att arbeta i lag.
Vår kund har höga leverantörskrav och vi ser därför att du som sökande är en
ordningsam person med öga för de små detaljerna.

Du erbjuds: Ett utvecklande arbete i en toppmodern produktion där man satsar stort på trivsel och gemenskap.

Arbetstider: 2-skift
Omfattning: 100%

Är detta din perfekta match?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Sökord
CNC, CNC-operatör, Operatör, Fräs, Svarv, Varberg Visa mindre

Svetsare till kunduppdrag på Ringhals

Ansök    Dec 19    Elajo Mekanik AB    Svetsare, manuell
Har du erfarenhet av att jobba som svetsare inom verkstad, industri eller kärnkraft? Är du flexibel och gillar omväxlande arbetsuppgifter? Vill du ha ett jobb där du stöter på nya utmaningar och kan utvecklas? Vi erbjuder - Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där vi stöttar varandra och har kul tillsammans - Trygghet och stabilitet - Alla medarbetare får tillgång till samtalsstöd kring hälsa, kris, sorg, stress men även ekonomi och juridik - Ko... Visa mer
Har du erfarenhet av att jobba som svetsare inom verkstad, industri eller kärnkraft?

Är du flexibel och gillar omväxlande arbetsuppgifter?

Vill du ha ett jobb där du stöter på nya utmaningar och kan utvecklas?Vi erbjuder

- Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där vi stöttar varandra och har kul tillsammans
- Trygghet och stabilitet
- Alla medarbetare får tillgång till samtalsstöd kring hälsa, kris, sorg, stress men även ekonomi och juridik
- Kollektivavtal, personalrabatter och friskvårdsbidrag tar du med enkelhet del av genom vår förmånsportal Elajo4U
- Bred kunskap inom bolaget med fokus på teknikutveckling
- En gemenskap och ett starkt affärsmannaskapMer om tjänsten

Som svetsare hos Elajo Mekaniks kund Ringhals arbetar du med tillverkning i kundens verkstad samt underhållsarbete ute i anläggningen.

Du jobbar i ett team där ni tillsammans ansvarar för att utföra arbetet. Det innebär ett stort egenansvar där du tillsammans med kollegorna driver på arbetet och tar de kontakter som behövs för att lösa uppgiften. Du kommer vara stationerad på kärnkraftverket Ringhals.

För att få tillträde till kärnkraftverket kommer vi att genomföra en säkerhetsintervju följd av säkerhetsprövning samt registerkontroll för säkerhetsskyddsklassade områden. Drogtest och läkarundersökning kommer även genomföras innan tillträde kan ges.Kvalifikationer

För att kunna utföra ett bra arbete hos kund ser vi gärna att du:

- Har någon form av utbildning inom verkstadstillverkning eller mångårig erfarenhet från tillverkningsindustri eller underhållsarbete i liknande anläggning, 5 års erfarenhet krävs.
- Svetsarprövningar och kunskaper inom TIG, MMA och MIG/MAG är meriterande
- Goda kunskaper i att läsa och förstå ritningar/isometrier
- Kunskaper och erfarenhet inom SS-EN ISO 3834-2 och SS EN 1090 är meriterande
- Kunskaper inom industrirör är meriterande
- Heta arbeten certifikat, travers- och truckkort, hjullastarkort, Mobil arbetsplattform och fallskyddsutbildning är meriterande
- Behärska svenska väl i både tal och skrift
- B-körkortPersonliga egenskaper

- Noggrannhet och ett starkt säkerhetstänk
- Du är en kontaktsökande och driven lagspelare
- Du har god förmåga att kommunicera, är samarbetsvillig, flexibel och lyhörd.

Vi erbjuder dig ett arbete där ingen dag är den andra lik, du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare.Elajo värdesätter

Inom Elajo värdesätter vi att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är Engagemang, Utveckling, Öppenhet och Förtroende.

Vi värdesätter en rimlig balans mellan arbete-, privat- och familjeliv.

Vi eftersträvar en jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.Om Elajo

Elajo är sprunget ur el och elinstallation, men är idag så mycket mer. Vi är starka inom säkerhet, mekanik och har bred kompetens inom energi.

Vår bredd är ibland svår att greppa. Vi är allt från ett elföretag till ett IT-företag med vår egen öppna plattform för alla sorters smarta fastigheter. Vi har elektriker, svetsare, säkerhetsexperter och mycket mer. Hos oss kan du utvecklas.

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiföretag med verksamhet på 36 orter i Sverige. Koncernen har sedan starten 1958 växt till idag cirka 800 medarbetare och omsatte ca 1 miljard under 2022. Koncernen består av tre affärsområden: El & Energiteknik, Mekanik och Technology Solutions.Ansökan

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag är 2024-01-31 Urvalet sker löpande, där tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För ytterligare information, eller frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta:

- Leif Skoglund, Resurs- och projektkoordinator, telefon 076-7623773
- Lillemor Löfgren, Marknadsområdeschef Energi, telefon 0491-767601


Välkommen med din ansökan!Inför denna rekrytering har Elajo tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande. Visa mindre

Vi söker Svetsare till Kungssmide i Värö AB!

Om kundföretaget Kungssmide är ett verkstadsbolag som tillverkar projektlösningar till svensk kärnkraft, tillverkningsindustri, processindustri samt bulkindustri där våra kunder finns både i Sverige och Europa. Vi har även ett affärsområde inom Industriservice som är tillgänglig över hela Sverige och verkar inom områdena process, bulkgods och tillverkning. Hos oss kan allt inom metall beställas och vi erbjuder även industriservice med bred kunskap och dukt... Visa mer
Om kundföretaget
Kungssmide är ett verkstadsbolag som tillverkar projektlösningar till svensk kärnkraft, tillverkningsindustri, processindustri samt bulkindustri där våra kunder finns både i Sverige och Europa. Vi har även ett affärsområde inom Industriservice som är tillgänglig över hela Sverige och verkar inom områdena process, bulkgods och tillverkning. Hos oss kan allt inom metall beställas och vi erbjuder även industriservice med bred kunskap och duktiga medarbetare, vi finns bland annat på betongstationer, pappersbruk och kärnkraft. Kungssmide ingår from 2022 i MekHub-gruppen.

Läs gärna mer på kungssmide.se

Arbetsuppgifter
Hos Kungssmide erbjuds du ett omväxlande arbete där du ingår i ett team med ca 30 härliga kollegor. Kungssmide är ett mindre företag där arbetsuppgifterna kan variera och där alla hjälps åt för att skapa de förutsättningar och resultat som önskas. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av tillverkning och svetsning av stålkonstruktioner efter kunds ritning och produktkrav. Du kommer att kapa material, montera/svetsa produkter samt dokumentera svetsarbetet. Övrigt verkstadsarbete så som fräs/svarv, bockning, valsning, kantpress och vattenskärning ingår också i arbetet. Det kan även förekomma arbete ute hos kunder.

Arbetet är förlagt till dagtid.

Bakgrund och personliga egenskaper
Du har med fördel en industriteknisk bakgrund från antingen arbete eller utbildning. Vidare har du med dig ritningsläsning, materialförståelse samt har erfarenhet från svetsning/montage sedan tidigare.

Som person är du noggrann, flexibel och ansvarsfull. Du har ett starkt driv som vill arbeta mot uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. Vidare besitter du även en stark vilja att producera högsta kvalité.Om oss
FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Tjänsten är en rekrytering till kund, vilket innebär direkt anställning hos Kungssmide. Ansökningarna sker via vår hemsida firstpersonal.se

Vid frågor kan du kontakta Nicklas Karlsson via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Rostskyddsmålare med gesällbrev

Om tjänsten Till vår kund i Varberg söker vi en målare inom rostskydd! Som rostskyddsmålare kommer du att arbetat med alla förekommande moment såsom blästring, målning och lackering ute på olika entrepenader eller vid någon av företagets måleristationer. Du ska ha vana av arbete inom rostskyddsmålning och brandskyddsmålning för att passa till denna tjänst. Du är även certifierad som diplommålare, har fagbrev eller liknande. Till denna tjänst är körkort ... Visa mer
Om tjänsten
Till vår kund i Varberg söker vi en målare inom rostskydd!

Som rostskyddsmålare kommer du att arbetat med alla förekommande moment såsom blästring, målning och lackering ute på olika entrepenader eller vid någon av företagets måleristationer. Du ska ha vana av arbete inom rostskyddsmålning och brandskyddsmålning för att passa till denna tjänst. Du är även certifierad som diplommålare, har fagbrev eller liknande.

Till denna tjänst är körkort ett krav.
Du bör vara flexibel för att ligga borta då arbetet är utfört på andra orter och du kan komma att vara borta i några veckor i taget!

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

TopWork söker svetsare

Ansök    Dec 8    TopWork Sverige AB    Svetsare, manuell
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg! Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!   Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering.    Vi ser att du som person ä... Visa mer
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg!
Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!
 
Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering. 
 
Vi ser att du som person är engagerad och ansvarstagande. Du har en förmåga att arbeta under press och färdigställa dina resultat innan deadline. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

TopWork söker montör/resemontör...

TopWork söker nu en erfaren och skicklig montör som vill vara med på en spännande resa hos vår kund i Falkenberg!   Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner, både på plats i Falkenberg men även på andra platser i Sverige samt i andra länder. På hemmaplan består arbetet av att montera ihop stora maskiner efter givna ritningar, ute hos kund sker sedan återigen montagearbete för att maskinen ska fungera felfritt på deras arbets... Visa mer
TopWork söker nu en erfaren och skicklig montör som vill vara med på en spännande resa hos vår kund i Falkenberg!
 
Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner, både på plats i Falkenberg men även på andra platser i Sverige samt i andra länder. På hemmaplan består arbetet av att montera ihop stora maskiner efter givna ritningar, ute hos kund sker sedan återigen montagearbete för att maskinen ska fungera felfritt på deras arbetsplats.
 
Vi söker dig som har: 
 
- Maskinteknisk bakgrund
- Goda kunskaper om ritningsläsning
- Goda kunskaper kring pneumatik, el och hydraulik
- God förståelse för automation
 
Låter detta spännande? Ett arbete där du kommer få resa och upptäcka nya platser runtom i världen? Sök då tjänsten redan idag! Visa mindre

TopWork söker svetsare

Ansök    Dec 1    TopWork Sverige AB    Svetsare, manuell
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg! Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!   Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering.    Vi ser att du som person ä... Visa mer
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg!
Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!
 
Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering. 
 
Vi ser att du som person är engagerad och ansvarstagande. Du har en förmåga att arbeta under press och färdigställa dina resultat innan deadline. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

TopWork söker montör/resemontör...

TopWork söker nu en erfaren och skicklig montör som vill vara med på en spännande resa hos vår kund i Falkenberg!   Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner, både på plats i Falkenberg men även på andra platser i Sverige samt i andra länder. På hemmaplan består arbetet av att montera ihop stora maskiner efter givna ritningar, ute hos kund sker sedan återigen montagearbete för att maskinen ska fungera felfritt på deras arbets... Visa mer
TopWork söker nu en erfaren och skicklig montör som vill vara med på en spännande resa hos vår kund i Falkenberg!
 
Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner, både på plats i Falkenberg men även på andra platser i Sverige samt i andra länder. På hemmaplan består arbetet av att montera ihop stora maskiner efter givna ritningar, ute hos kund sker sedan återigen montagearbete för att maskinen ska fungera felfritt på deras arbetsplats.
 
Vi söker dig som har: 
 
- Maskinteknisk bakgrund
- Goda kunskaper om ritningsläsning
- Goda kunskaper kring pneumatik, el och hydraulik
- God förståelse för automation
 
Låter detta spännande? Ett arbete där du kommer få resa och upptäcka nya platser runtom i världen? Sök då tjänsten redan idag! Visa mindre

TopWork söker operatör

TopWork söker nu en erfaren operatör till vår kund belägen i Ullared! Är du en skicklig operatör med erfarenhet av formblåsning? Då har vi din nästa utmaning.  Vi söker nu en operatör till vår kund i Ullared, vi söker dig som har tidigare erfarenhet av formblåsning eller liknande arbetsuppgifter. Du kommer utgöra en viktig del i produktionen och kommer få mycket ansvar när det kommer till att få ett gott produktionsutfall. Erfarenhet av industri och tidig... Visa mer
TopWork söker nu en erfaren operatör till vår kund belägen i Ullared!
Är du en skicklig operatör med erfarenhet av formblåsning? Då har vi din nästa utmaning. 

Vi söker nu en operatör till vår kund i Ullared, vi söker dig som har tidigare erfarenhet av formblåsning eller liknande arbetsuppgifter. Du kommer utgöra en viktig del i produktionen och kommer få mycket ansvar när det kommer till att få ett gott produktionsutfall. Erfarenhet av industri och tidigare arbete som exempelvis maskinoperatör är även det meriterande för tjänsten hos vår kund. 
Arbetsuppgifter:
Ansvara för "din" maskin i produktionen
Kvalitetskontrollera produkten
Förpacka produkt

Din profil:
Fysiskt stark då arbetet bitvis kan vara väldigt tungt
Noggrann och har en förmåga att arbeta systematiskt
Förmåga att arbeta under hög tempo
Har ett tekniskt intresse
Truckkort är meriterande men inget krav.

Låter detta som din nästa utmaning? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? E

Nu söker vi dig som vill arbeta extra och dryga ut kassan! Är du pensionär, driver ett eget företag eller student och i behov av en extra inkomst vid sidan om din huvudsakliga sysselsättning? Då kan denna tjänst vara något för dig! Just nu söker vi på Lernia flexibla personer som vill arbeta extra vid behov under vardagar hos våra kunder i Varberg. Observera att förutsättningarna för att arbeta extra hos oss är att du har en annan sysselsättning på minst... Visa mer
Nu söker vi dig som vill arbeta extra och dryga ut kassan!

Är du pensionär, driver ett eget företag eller student och i behov av en extra inkomst vid sidan om din huvudsakliga sysselsättning? Då kan denna tjänst vara något för dig! Just nu söker vi på Lernia flexibla personer som vill arbeta extra vid behov under vardagar hos våra kunder i Varberg. Observera att förutsättningarna för att arbeta extra hos oss är att du har en annan sysselsättning på minst 50%.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta inom lager och industri. Du ingår i team där diverse arbetsuppgifter kan förekomma såsom maskin-övervakning och justering av maskiner, avsyning, sortering samt truckkörning mm.

Din bakgrund

Det viktigaste är att du ha rätt inställning, är punktlig, arbetsam och har lite jäkla anamma. Du får gärna ha ett tekniskt intresse och vara nyfiken på att jobba inom industrin och/eller lager.

Formella krav

• Körkort och tillgång till bil

Meriterande

• Truckkort
• Erfarenhet av lager och industri

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst behöver du vara flexibel och ansvarstagande. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare. Då arbetet stundtals kan vara tungt och monotont behöver du vara i god fysisk form.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Som extra arbetare kommer du få en behov/timanställning hos oss. Uppdragen sker i Varberg med omnejd.
Arbetstiderna kan variera från dagtid till skift. Mängden arbetstid kan variera utifrån behov samt din egen tillgänglighet.

Tillträde

Omgående eller enligt överenskommelse.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

TopWork söker CNC-operatör...

Vi söker nu dig som vill utvecklas i din roll som CNC-Operatör. Du kommer arbeta som operatör och självständigt ställa maskin och starta upp jobb, utföra justering av program samt tillhörande efterkontroll och mätningar. Som operatör kan du få jobba i skift och du kommer bli en viktig del i gruppen. Här ställs en del krav på eget ansvar, förmåga att prioritera samt ha ett öga för viss struktur.   Din profil För att lyckas i rollen CNC-Operatör krävs det at... Visa mer
Vi söker nu dig som vill utvecklas i din roll som CNC-Operatör. Du kommer arbeta som operatör och självständigt ställa maskin och starta upp jobb, utföra justering av program samt tillhörande efterkontroll och mätningar. Som operatör kan du få jobba i skift och du kommer bli en viktig del i gruppen.
Här ställs en del krav på eget ansvar, förmåga att prioritera samt ha ett öga för viss struktur.
 
Din profil
För att lyckas i rollen CNC-Operatör krävs det att du är noggrann, strukturerad, analytisk och resultatinriktad. Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom skärande bearbetning och arbetslivserfarenhet med goda kunskaper inom fräsning i styrda maskiner.
Du uppskattar att jobba både självständigt och i grupp. Du trivs med ansvar och kan jobba strukturerat även när tempot är högt.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Svetsare sökes i Varberg med omnejd!

Vi söker dig som har viljan att växa tillsammans med vår innovativa kund! Arbetsuppgifter Vi söker dig som har goda kunskaper inom svetsning samt erfarenhet av att arbeta som svetsare. Du är strukturerad, noggrann och tillmötesgående i din yrkesroll, och du drivs av att leverera kvalitet i allt det du gör. Formell kompetens • Krav: Erfarenhet av manuell svetsning TIG / MIG • B-körkort Meriterande kompetens • Truckkort • Ritningsläsning • Verksta... Visa mer
Vi söker dig som har viljan att växa tillsammans med vår innovativa kund!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har goda kunskaper inom svetsning samt erfarenhet av att arbeta som svetsare. Du är strukturerad, noggrann och tillmötesgående i din yrkesroll, och du drivs av att leverera kvalitet i allt det du gör.

Formell kompetens

• Krav: Erfarenhet av manuell svetsning TIG / MIG
• B-körkort

Meriterande kompetens

• Truckkort
• Ritningsläsning
• Verkstadsvana

Din bakgrund

Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag och har erfarenhet av att jobba med kvalitet. Du är noggrann, strukturerad och har en positiv inställning till problemlösningar. Vi söker dig som har svets utbildning och arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare gärna inom TIG och MIG samt andra svetsmetoder kan vara relevanta i bedömningen.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du är kommunikativ och har god social förmåga. Som person är du engagerad i ditt arbete, lyhörd och har lätt till samarbete.

Arbetstider: Heltid
Tjänstgöringsort: Varberg med omnejd
Anställningsform: Visstidsanställning

Tillträdesdag

Omgående / enl. överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

CNC-operatörer till Varbergs Precision

Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta i en toppmodern miljö med den nyaste tekniken? Sök då jobbet som CNC-operatör hos Varberg Precision redan nu! Om företaget Varbergs Precision är specialiserade på flexibel legotillverkning i korta och medellånga serier. Med hjälp av CAD/CAM och erfaren personal fräser och svarvar man mycket komplicerade detaljer med snäva toleranser. Man är tillräckligt stora för att vara en pålitlig underleverantör och tillr... Visa mer
Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta i en toppmodern miljö med den nyaste tekniken? Sök då jobbet som CNC-operatör hos Varberg Precision redan nu!

Om företaget
Varbergs Precision är specialiserade på flexibel legotillverkning i korta och medellånga serier. Med hjälp av CAD/CAM och erfaren personal fräser och svarvar man mycket komplicerade detaljer med snäva toleranser.
Man är tillräckligt stora för att vara en pålitlig underleverantör och tillräckligt små för att ha den flexibilitet och överblick som garanterar snabb hantering och förstklassig service.
Tillsammans med sina kunder vidareutvecklar man idéer med hjälp av en modern maskinpark och kunniga medarbetare.

Största delen av tillverkningen sker i 3, 4 och 5-axliga CNC-styrda fräsar och svarvar.
Maskinparken utvecklas ständigt och man arbetar med den senaste tekniken. Varbergs Precision står i ständig utveckling för att kunna möta kundernas krav.

Vad erbjuder rollen?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet som CNC-operatör med kunskap från CNC-svarv eller CNC-fräs.

Dina vanligaste förekommande arbetsuppgifter innebär att ställa maskinerna utefter ställschema, samt löpande kvalitetskontroller. Din erfarenhet gör att du har kunskap i verktygsval kopplat mot vilken produkt som skall produceras.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har god teknisk förståelse. Beroende på din bakgrund och kunskap kommer du få arbeta med ditt specialistområde inom svarv eller fräs.
Vi tror även att du har kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik.

Som person har du en positiv inställning och tycker om att arbeta i lag.
Varbergs Precision har höga leverantörkrav och vi ser därför att du som sökande är en
ordningsam person med öga för de små detaljerna.

Du erbjuds: Ett utvecklande arbete i en toppmodern produktion där man satsar stort på trivsel och gemenskap.

Arbetstider: 2-skift
Omfattning: 100%

Är detta din perfekta match?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med god chans till förlängning eller anställning av kund.

Sökord
CNC, CNC-operatör, Operatör, Fräs, Svarv, Varberg Visa mindre

Vill du arbeta med plock och pack?

Ansök    Nov 27    Nr.1 Personalpartner AB    Packare
Arbetsuppgifter När du arbetar hos våra kundföretag som är verksamma inom industrisektorn, ingår det plock och pack av olika artiklar i dina arbetsuppgifter. I arbetet kommer du även sortera och kontrollera kvalitén av produkterna löpande. Lättare maskinskötsel kan förekomma. Arbetet kan vara förlagt till både dagtid och 2-skift där 2-skift innebär att du kommer att arbeta både dagtid och eftermiddag/kväll på ett rullande schema. Bakgrund och personliga e... Visa mer
Arbetsuppgifter
När du arbetar hos våra kundföretag som är verksamma inom industrisektorn, ingår det plock och pack av olika artiklar i dina arbetsuppgifter. I arbetet kommer du även sortera och kontrollera kvalitén av produkterna löpande. Lättare maskinskötsel kan förekomma. Arbetet kan vara förlagt till både dagtid och 2-skift där 2-skift innebär att du kommer att arbeta både dagtid och eftermiddag/kväll på ett rullande schema.

Bakgrund och personliga egenskaper
Vi söker flinka personer som är intresserade av att jobba med praktiskt med händerna. Du behöver inte ha någon tidigare arbetserfarenhet av lager eller industri eftersom upplärning sker på plats. Arbetet är relativt enkelt och är du en lättlärd och en arbetsvillig person kommer du att lära dig arbetet fort. Vidare är du en given lagspelare och samarbetar för att uppnå målen som sätts.

Om oss
FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär möjlighet till anställning hos kundföretaget efter inhyrningsperioden. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta Nicklas via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Industriarbetare sökes till Varberg med omnejd

För kommande och aktuella uppdrag hos kunder i Varberg med omnejd söker vi nu industriarbetare! Arbetsuppgifter Vi söker just nu drivna och engagerade industriarbetare med intresse för produktion som vill arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen. Vi söker dig som är flexibel för både nuvarande och kommande uppdrag. Startdag, uppdragslängd och arbetsuppgifter kan komma att variera beroende på vad som blir aktuellt. Du blir anställd som konsult ho... Visa mer
För kommande och aktuella uppdrag hos kunder i Varberg med omnejd söker vi nu industriarbetare!

Arbetsuppgifter

Vi söker just nu drivna och engagerade industriarbetare med intresse för produktion som vill arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen. Vi söker dig som är flexibel för både nuvarande och kommande uppdrag. Startdag, uppdragslängd och arbetsuppgifter kan komma att variera beroende på vad som blir aktuellt. Du blir anställd som konsult hos Lernia bemanning & rekrytering och behöver därför vara redo att snabbt anpassa dig till nya uppdragsgivare och arbetsuppgifter. Vi söker dig som tycker om ett varierande arbete med hög flexibilitet kring arbetstider och tillgänglighet.

Formell kompetens

• Körkort B och tillgång till bil
• Svenska i tal och skrift
• Tekniskt intresse

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom industrin eller har truckkort och/eller traverskort.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du är tekniskt intresserad, nyfiken med god inlärningsförmåga. Du har alltid ett positivt sätt i bemötandet av andra medarbetare och uppdragsgivare.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Varberg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

TopWork söker montör/resemontör...

TopWork söker nu en erfaren och skicklig montör som vill vara med på en spännande resa hos vår kund i Falkenberg!   Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner, både på plats i Falkenberg men även på andra platser i Sverige samt i andra länder. På hemmaplan består arbetet av att montera ihop stora maskiner efter givna ritningar, ute hos kund sker sedan återigen montagearbete för att maskinen ska fungera felfritt på deras arbets... Visa mer
TopWork söker nu en erfaren och skicklig montör som vill vara med på en spännande resa hos vår kund i Falkenberg!
 
Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner, både på plats i Falkenberg men även på andra platser i Sverige samt i andra länder. På hemmaplan består arbetet av att montera ihop stora maskiner efter givna ritningar, ute hos kund sker sedan återigen montagearbete för att maskinen ska fungera felfritt på deras arbetsplats.
 
Vi söker dig som har: 
 
- Maskinteknisk bakgrund
- Goda kunskaper om ritningsläsning
- Goda kunskaper kring pneumatik, el och hydraulik
- God förståelse för automation
 
Låter detta spännande? Ett arbete där du kommer få resa och upptäcka nya platser runtom i världen? Sök då tjänsten redan idag! Visa mindre

TopWork söker svetsare

Ansök    Nov 24    TopWork Sverige AB    Svetsare, manuell
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg! Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!   Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering.    Vi ser att du som person ä... Visa mer
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg!
Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!
 
Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering. 
 
Vi ser att du som person är engagerad och ansvarstagande. Du har en förmåga att arbeta under press och färdigställa dina resultat innan deadline. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Operatör för KL-trä till Södra Innovation

Nya innovativa lösningar baserade på hållbar skogsråvara är ett av Södras viktigaste fokusområden. Inom Södra Innovation arbetar vi både för ett fortsatt attraktivt erbjudande till marknaden - och för bygga att ett framtida hållbart samhälle. Nu utökar vi ytterligare och söker dig som kan och vill bidra med dina erfarenheter och kunskaper i vår KLT-fabrik. Vi tillverkar byggnadspaneler av korslimmat trä. Under året har vi invigt vår nya fabrik och vi söke... Visa mer
Nya innovativa lösningar baserade på hållbar skogsråvara är ett av Södras viktigaste fokusområden. Inom Södra Innovation arbetar vi både för ett fortsatt attraktivt erbjudande till marknaden - och för bygga att ett framtida hållbart samhälle.

Nu utökar vi ytterligare och söker dig som kan och vill bidra med dina erfarenheter och kunskaper i vår KLT-fabrik. Vi tillverkar byggnadspaneler av korslimmat trä. Under året har vi invigt vår nya fabrik och vi söker just nu fler tekniska förmågor som vill vara med på vår resa.

Det här får du jobba med på Södra
Som operatör hos oss övervakar du självständigt produktionsprocessen och genomför mindre operatörsunderhåll av produktionsutrustningen. Vi tillämpar arbetsrotation och tjänsten är på så vis varierande med fokus på kvalité och mot kundspecifika önskemål. Du hamnar i ett härligt och teknikintresserat gäng och i en organisation i tiden. Du blir en del och bärare av Södras satsning där du kommer få ta plats som medarbetare och individ. Du blir en viktig tillgång och kommer att ha ett nära samarbete med andra operatörer och stödfunktioner runt om i verksamheten.

För oss är arbetsmiljö och säkerhet viktiga frågor och en nyckel för att du ska trivas på jobbet. Du kommer tillsammans med din arbetsgrupp att arbeta med förbättringar som gör vår arbetsplats ännu bättre. För att du ska lyckas så bra som möjligt i din nya arbetsroll kommer du självklart att få ett väl genomtänkt introduktionspaket med relevanta utbildningar.

Vem söker vi?
Det viktigaste för oss är att du som söker vill vara en pusselbit i en effektiv, kvalitativ och strukturerad tillverkningsprocess. Vi tror att du enkelt anpassar dig efter de arbetsinstruktioner som ges och känner ansvar för din arbetsuppgift i processkedjan. Du är en lagspelare ut i fingerspetsarna som genom god kommunikation och flexibilitet alltid ser till teamets bästa.

Som person söker vi dig som är intresserad av teknik, hur något funkar och hänger ihop. Du har säkert lätt för att se logiska sammanhang och gillade matematik i skolan. Då det är en ny fabrik, är inte allt ristat i sten, utan du måste ha en förmåga att kunna skapa strukturer och ha lätt för att se helheten, även om det ibland kan uppfattas som lite ostrukturerat. Utöver detta tycker du om att bidra med din positiva energi till gruppens goda stämning och har enkelt för att samarbeta med olika personligheter.

För att lyckas i din nya arbetsroll ser vi att du:

- Har en avslutad gymnasieutbildning.
- Har teknisk erfarenhet, utbildning eller intresse.
- Behärskar det svenska såväl som det engelska språket.

Har du kunskap eller erfarenhet av CNC ses det som meriterande.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi tror på en variation i gruppen och tar gärna emot ansökningar även från dig som inte har arbetslivserfarenhet av branschen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Så här är det att jobba på Södra
Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi sätter stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra. För din trygghets skull har vi kollektivtal och goda villkor, samt flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden.

Placering
Tjänsterna är tillsvidareanställningar med placering i Väröbacka, strax norr om Varberg. Arbetstiderna kommer till en början att vara förlagda på tvåskift, men kan på sikt övergå till treskift.

Vad tror du, kan det här vara något för dig? Då vet du vad du ska göra. Vi ser verkligen fram emot att få höra ifrån dig!

Vill du veta mer?
Har du frågor om rekryteringsprocessen? Kontakta Södras HR-avdelning på 0470-895 00. Har du frågor om tjänsten eller arbetsplatsen? Kontakta rekryterande chef, Ulf Jansson, på [email protected] eller 070 255 52 42.

Fackliga frågor hänvisas till Patrik Birgersson, GS-facket, på [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!
Skicka in din ansökan via länken senast den 13:e oktober. Vi tillämpar löpande urval i denna process.

Vi använder tester som en del i rekryteringsprocessen, och undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Var med och bygg ett hållbart samhälle
Södra är ett av landets största skogsindustribolag och ägs gemensamt av 52.000 familjeskogsbruk i södra Sverige. Förutom att utveckla skogsbruket strävar vi efter att alltid använda skogsråvaran på det mest effektiva och klimatsmarta sättet. Pappersmassa, trävaror, textilmassa och bioprodukter är bara några exempel. Genom att arbeta tillsammans har vi styrkan, engagemanget och modet som krävs för att bygga ett hållbart samhälle. Det sker med fötterna på marken, med örat mot omvärlden och med blicken framåt. Visa mindre

Erfarna svetsare till spännande kund!

Om tjänsten Har du flerårig erfarenhet som Tig-svetsare och är redo för nästa steg? Då kan detta vara jobbet för dig! Ansök redan idag! Just nu söker vi erfarna Tig-svetsare till ett mycket spännande jobb ett par mil norr om Varberg. I denna tjänst så kommer du att arbeta i ett team som tillsammans ansvarar för att utföra arbetet. Du kommer att arbeta med tillverkning i kundens verkstad samt med underhållsarbeten ute i anläggningen vilket ger dig en vari... Visa mer
Om tjänsten
Har du flerårig erfarenhet som Tig-svetsare och är redo för nästa steg?
Då kan detta vara jobbet för dig! Ansök redan idag!

Just nu söker vi erfarna Tig-svetsare till ett mycket spännande jobb ett par mil norr om Varberg.
I denna tjänst så kommer du att arbeta i ett team som tillsammans ansvarar för att utföra arbetet.
Du kommer att arbeta med tillverkning i kundens verkstad samt med underhållsarbeten ute i anläggningen vilket ger dig en variation i arbetet.
Mycket fokus kommer att ligga på att svetsa rör med Tig i olika diametrar men även andra metoder och material förekommer.

Arbetstiden är förlagd på dagtid.
Start enligt överenskommelse.
Om du bor på annan ort finns möjlighet att veckopendla, då står Ikett Personalpartner för bra boende i närheten av arbetsplatsen.

Inför din start så kommer du att genomgå en säkerhetsintervju och registerkontroll. Du kommer även att genomgå en läkarundersökning och drogtest.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker denna tjänst har utbildning och/eller erfarenhet som svetsare inom tillverkningsindustrin eller med underhållsarbete på anläggning.
Vidare så har du goda kunskaper inom Tig, MMA och Mig/Mag. Arbetet sker utifrån ritningsläsning så du bör ha god vana av det.
Heta Arbete, Truck- och traverskort är meriterande.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Däckskiftare sökes i Göteborg! (Utbildning ingår)

Om jobbet: Till kommande däcksäsong söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Västra Götalands län. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck från sommar till vinterdäck. Under däcksäsong... Visa mer
Om jobbet:

Till kommande däcksäsong söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Västra Götalands län. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck från sommar till vinterdäck. Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo.

Vi erbjuder en till två dagars utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder.

Din profil:

Som person är du social, kommunikativ och en lagspelare. Du arbetar på ett strukturerat arbetssätt med god prioriteringsförmåga samtidigt som du är noggrann i ditt arbete. Att ge service till kunder är något du ser som en självklarhet samtidigt som du klarar av att arbeta i högt tempo.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult på Aura Personal.

Anställningen är på heltid med start i Oktober men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om oss:

Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Sökord: däck , fordon , bilar , mekaniker Visa mindre

Billackerare

Ansök    Nov 21    Toveks Personbilar AB    Lackerare
Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 760 anställda inom koncernen och omsätter ca 4,2 MDR. Vi har anläggningar på 18 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar samt Scania. Vi bedriver verksamhet inom tre olika bolag, men under ett gemensamt varumärke – Tov... Visa mer
Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 760 anställda inom koncernen och omsätter ca 4,2 MDR. Vi har anläggningar på 18 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar samt Scania.
Vi bedriver verksamhet inom tre olika bolag, men under ett gemensamt varumärke – Toveks Bil.
Nu söker vi en billackerare till vår lackeringsverkstad i Varberg.

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av lackerings arbete. Det är även meriterande om du har har en verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande.

Som person är du engagerad och ansvarsfull och initiativtagande. Din ambitionsnivå är hög och du är mån om att alltid lämna ifrån dig ett bra arbete. Du är en god lagspelare som har ett utåtriktad och positivt sätt när du bemöter dina medarbetare. Du har inga problem med att hjälpa till där det behövs.

Vi ställer höga krav på kvalitet. Flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Du ansvarar för att arbetet utförs med högsta kvalitet och för att processer och rutiner efterlevs. 

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Tillsammans på Toveks Bil vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör. Vi tror att du som passar in hos oss är en lagspelare och mån om att både du och dina kollegor gör ett bra jobb tillsammans.

Tillträde: snarast, enligt överenskommelse

Arbetsort: Varberg 

Omfattning: heltid

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb in med din ansökan.

 


 

OM FÖRETAGET
Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen! Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av våra oerhört starka varumärken, som alla är marknadsledande inom sina segment. Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget. Visa mindre

TopWork söker CNC-operatör...

Vi söker nu dig som vill utvecklas i din roll som CNC-Operatör. Du kommer arbeta som operatör och självständigt ställa maskin och starta upp jobb, utföra justering av program samt tillhörande efterkontroll och mätningar. Som operatör kan du få jobba i skift och du kommer bli en viktig del i gruppen. Här ställs en del krav på eget ansvar, förmåga att prioritera samt ha ett öga för viss struktur.   Din profil För att lyckas i rollen CNC-Operatör krävs det at... Visa mer
Vi söker nu dig som vill utvecklas i din roll som CNC-Operatör. Du kommer arbeta som operatör och självständigt ställa maskin och starta upp jobb, utföra justering av program samt tillhörande efterkontroll och mätningar. Som operatör kan du få jobba i skift och du kommer bli en viktig del i gruppen.
Här ställs en del krav på eget ansvar, förmåga att prioritera samt ha ett öga för viss struktur.
 
Din profil
För att lyckas i rollen CNC-Operatör krävs det att du är noggrann, strukturerad, analytisk och resultatinriktad. Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom skärande bearbetning och arbetslivserfarenhet med goda kunskaper inom fräsning i styrda maskiner.
Du uppskattar att jobba både självständigt och i grupp. Du trivs med ansvar och kan jobba strukturerat även när tempot är högt.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

TopWork söker montör/resemontör...

...till ett spännande företag med utgångspunkt i Falkenberg!   Är du en erfaren montör som är ute efter nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!   Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner, både på plats i Falkenberg men även på andra platser i Sverige samt i andra länder. På hemmaplan består arbetet av att montera ihop stora maskiner efter givna ritningar, ute hos kund sker sedan återigen montagearbete för att maskinen sk... Visa mer
...till ett spännande företag med utgångspunkt i Falkenberg!
 
Är du en erfaren montör som är ute efter nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!
 
Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner, både på plats i Falkenberg men även på andra platser i Sverige samt i andra länder. På hemmaplan består arbetet av att montera ihop stora maskiner efter givna ritningar, ute hos kund sker sedan återigen montagearbete för att maskinen ska fungera felfritt på deras arbetsplats.
 
Vi söker dig som har: 
 
- Maskinteknisk bakgrund
- Goda kunskaper om ritningsläsning
- Goda kunskaper kring pneumatik, el och hydraulik
- God förståelse för automation
 
Låter detta spännande? Ett arbete där du kommer få resa och upptäcka nya platser runtom i världen? Sök då tjänsten redan idag! Visa mindre

Vi söker Svetsare till Kungssmide i Värö AB!

Om kundföretaget Kungssmide är ett verkstadsbolag som tillverkar projektlösningar till svensk kärnkraft, tillverkningsindustri, processindustri samt bulkindustri där våra kunder finns både i Sverige och Europa. Vi har även ett affärsområde inom Industriservice som är tillgänglig över hela Sverige och verkar inom områdena process, bulkgods och tillverkning. Hos oss kan allt inom metall beställas och vi erbjuder även industriservice med bred kunskap och dukt... Visa mer
Om kundföretaget
Kungssmide är ett verkstadsbolag som tillverkar projektlösningar till svensk kärnkraft, tillverkningsindustri, processindustri samt bulkindustri där våra kunder finns både i Sverige och Europa. Vi har även ett affärsområde inom Industriservice som är tillgänglig över hela Sverige och verkar inom områdena process, bulkgods och tillverkning. Hos oss kan allt inom metall beställas och vi erbjuder även industriservice med bred kunskap och duktiga medarbetare, vi finns bland annat på betongstationer, pappersbruk och kärnkraft. Kungssmide ingår from 2022 i MekHub-gruppen.

Läs gärna mer på kungssmide.se

Arbetsuppgifter
Hos Kungssmide erbjuds du ett omväxlande arbete där du ingår i ett team med ca 30 härliga kollegor. Kungssmide är ett mindre företag där arbetsuppgifterna kan variera och där alla hjälps åt för att skapa de förutsättningar och resultat som önskas. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av tillverkning och svetsning av stålkonstruktioner efter kunds ritning och produktkrav. Du kommer att kapa material, montera/svetsa produkter samt dokumentera svetsarbetet. Övrigt verkstadsarbete så som fräs/svarv, bockning, valsning, kantpress och vattenskärning ingår också i arbetet. Det kan även förekomma arbete ute hos kunder.

Arbetet är förlagt till dagtid.

Bakgrund och personliga egenskaper
Du har med fördel en industriteknisk bakgrund från antingen arbete eller utbildning. Vidare har du med dig ritningsläsning, materialförståelse samt har erfarenhet från svetsning/montage sedan tidigare.

Som person är du noggrann, flexibel och ansvarsfull. Du har ett starkt driv som vill arbeta mot uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. Vidare besitter du även en stark vilja att producera högsta kvalité.Om oss
FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Tjänsten är en rekrytering till kund, vilket innebär direkt anställning hos Kungssmide. Ansökningarna sker via vår hemsida firstpersonal.se

Vid frågor kan du kontakta Nicklas Karlsson via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Industriarbetare för kommande behov sökes!

Arbetsuppgifter Har du erfarenhet från industrin och söker nya utmaningar? Då är du den vi söker! Till våra kundföretag som är verksamma inom fordon, metall, trä, plast, textil och livsmedelsindustrin söker vi nu fler Industrimedarbetare för kommande behov. Våra kundföretag ligger i Varberg med omnejd. Arbetstiden är förlagd till dagtid eller två-skift. Två-skift innebär att du växlar mellan att arbeta tidigt skift ena veckan och sent skift veckan därpå. ... Visa mer
Arbetsuppgifter
Har du erfarenhet från industrin och söker nya utmaningar? Då är du den vi söker!

Till våra kundföretag som är verksamma inom fordon, metall, trä, plast, textil och livsmedelsindustrin söker vi nu fler Industrimedarbetare för kommande behov. Våra kundföretag ligger i Varberg med omnejd. Arbetstiden är förlagd till dagtid eller två-skift. Två-skift innebär att du växlar mellan att arbeta tidigt skift ena veckan och sent skift veckan därpå. Vi söker bland annat:

Montörer
Produktionsarbetare
Maskinoperatör/Ställare
Manuellsvetsare/Robotsvetsare
Lagerarbetare/Truckförare

Bakgrund och personliga egenskaper
Vi söker dig som har någon form av industri- och/eller lagerbakgrund sedan tidigare. Exempelvis har du arbetat med tekniska arbeten sedan innan, alternativt gått en teknisk eller praktisk utbildning. Du har inget emot att arbeta fysiskt med kroppen. B-körkort och tillgång till egen bil är inget krav då det går att ta sig till kundföretagen via kollektiva medel. En merit är om du har truckkort med A- och B behörighet eller annat certifikat såsom travers eller heta arbeten.

Gillar du exempelvis att skruva och meka på fritiden ses det som en fördel hos våra kundföretag. Du som person är ansvarstagande och tycker om att lämna ifrån dig ett gott utfört arbete. Du förstår att en hög kvalitetsnivå på de produkterna du monterar/svetsar ska vidare till kund, vilket medför att du är noggrann i ditt sätt att arbeta.

Om oss
FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta Nicklas via mail [email protected]


Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Erfarna Svetsare för kommande behov sökes!

Arbetsuppgifter Som Svetsare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara svetsning i rostfritt material och svartstål utefter ritningar. Du utför arbetet utifrån höga kvalitéts -och miljökrav och kommer att ha ett varierande arbete där du tillverkar kundspecifika produkter. Övrigt verkstadsarbete, ritningsläsning och kontrollera produkterna så att de håller kundföretagets standard. Arbetet är förlagt till dagtid. Uppdraget har en omgående tillsättnin... Visa mer
Arbetsuppgifter
Som Svetsare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara svetsning i rostfritt material och svartstål utefter ritningar. Du utför arbetet utifrån höga kvalitéts -och miljökrav och kommer att ha ett varierande arbete där du tillverkar kundspecifika produkter. Övrigt verkstadsarbete, ritningsläsning och kontrollera produkterna så att de håller kundföretagets standard. Arbetet är förlagt till dagtid. Uppdraget har en omgående tillsättning.

Bakgrund och personliga egenskaper
Du har i grunden en utbildning inom svets, verkstad, fordon eller industri samt ett stort intresse för teknik. Vi ser gärna att du arbetat som svetsare tidigare och har kunskap om olika material. Licenser inom svetsning är meriterande. Vidare har du erfarenhet av ritningsläsning samt goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Önskvärt är om du har truckkort, traverskort, heta arbeten och/eller säkra lyft.

Som person gillar du att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och i grupp. Du tycker om att ta ett stort ansvar då det ställs höga krav på kvalitet, finish och precision i det arbete du utför. Du är fokuserad och engagerad och ser det som en självklarhet att hålla tider och respekterar deadlines. Du har inga problem med att ta direktiv och du förstår vikten av att vara uppmärksam och fokuserad. Vidare ser vi att du har god fysik och trivs med ett fysiskt arbete.


Om oss
FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta Nicklas Karlsson, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

TopWork söker maskinoperatör...

...till kund i Falkenberg.   Har du tidigare erfarenhet av arbete som maskinoperatör och vill ha en ny utmaning? Då har vi tjänsten för dig!   TopWork söker nu en maskinoperatör till kund i Falkenberg. Vi letar efter en engagerad maskinoperatör som vill vara med och utveckla vår kunds produktion till nya höjder. Vi tror att du är den perfekta personen att ta ett helhetsansvar för att maskiner fungerar och att produktionen fungerar smärtfritt!   Om rollen: ... Visa mer
...till kund i Falkenberg.
 
Har du tidigare erfarenhet av arbete som maskinoperatör och vill ha en ny utmaning? Då har vi tjänsten för dig!
 
TopWork söker nu en maskinoperatör till kund i Falkenberg. Vi letar efter en engagerad maskinoperatör som vill vara med och utveckla vår kunds produktion till nya höjder. Vi tror att du är den perfekta personen att ta ett helhetsansvar för att maskiner fungerar och att produktionen fungerar smärtfritt!
 
Om rollen:
 
Rollen som maskinoperatör hos vår kund är en central position som kräver att du har erfarenhet av arbete som maskinoperatör eller liknande arbetsuppgifter, god hand-öga-koordination, förståelse för tekniska data och förmåga att agera på data indikationer. Du kommer att arbeta med deras maskiner och processer och se till att produktionen körs smidigt och effektivt. Rollen kommer att erbjuda dig en chans att utmana dig själv och utvecklas i ditt yrke som maskinoperatör. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Rostskyddsmålare med gesällbrev

Om tjänsten Till vår kund i Varberg söker vi en målare inom rostskydd! Som rostskyddsmålare kommer du att arbetat med alla förekommande moment såsom blästring, målning och lackering ute på olika entrepenader eller vid någon av företagets måleristationer. Du ska ha vana av arbete inom rostskyddsmålning och brandskyddsmålning för att passa till denna tjänst. Du är även certifierad som diplommålare, har fagbrev eller liknande. Till denna tjänst är körkort ... Visa mer
Om tjänsten
Till vår kund i Varberg söker vi en målare inom rostskydd!

Som rostskyddsmålare kommer du att arbetat med alla förekommande moment såsom blästring, målning och lackering ute på olika entrepenader eller vid någon av företagets måleristationer. Du ska ha vana av arbete inom rostskyddsmålning och brandskyddsmålning för att passa till denna tjänst. Du är även certifierad som diplommålare, har fagbrev eller liknande.

Till denna tjänst är körkort ett krav.
Du bör vara flexibel för att ligga borta då arbetet är utfört på andra orter och du kan komma att vara borta i några veckor i taget!

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

CNC-operatörer till Varbergs Precision

Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta i en toppmodern miljö med den nyaste tekniken? Sök då jobbet som CNC-operatör hos Varberg Precision redan nu! Om företaget Varbergs Precision är specialiserade på flexibel legotillverkning i korta och medellånga serier. Med hjälp av CAD/CAM och erfaren personal fräser och svarvar man mycket komplicerade detaljer med snäva toleranser. Man är tillräckligt stora för att vara en pålitlig underleverantör och tillr... Visa mer
Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta i en toppmodern miljö med den nyaste tekniken? Sök då jobbet som CNC-operatör hos Varberg Precision redan nu!

Om företaget
Varbergs Precision är specialiserade på flexibel legotillverkning i korta och medellånga serier. Med hjälp av CAD/CAM och erfaren personal fräser och svarvar man mycket komplicerade detaljer med snäva toleranser.
Man är tillräckligt stora för att vara en pålitlig underleverantör och tillräckligt små för att ha den flexibilitet och överblick som garanterar snabb hantering och förstklassig service.
Tillsammans med sina kunder vidareutvecklar man idéer med hjälp av en modern maskinpark och kunniga medarbetare.

Största delen av tillverkningen sker i 3, 4 och 5-axliga CNC-styrda fräsar och svarvar.
Maskinparken utvecklas ständigt och man arbetar med den senaste tekniken. Varbergs Precision står i ständig utveckling för att kunna möta kundernas krav.

Vad erbjuder rollen?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet som CNC-operatör med kunskap från CNC-svarv eller CNC-fräs.

Dina vanligaste förekommande arbetsuppgifter innebär att ställa maskinerna utefter ställschema, samt löpande kvalitetskontroller. Din erfarenhet gör att du har kunskap i verktygsval kopplat mot vilken produkt som skall produceras.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har god teknisk förståelse. Beroende på din bakgrund och kunskap kommer du få arbeta med ditt specialistområde inom svarv eller fräs.
Vi tror även att du har kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik.

Som person har du en positiv inställning och tycker om att arbeta i lag.
Varbergs Precision har höga leverantörkrav och vi ser därför att du som sökande är en
ordningsam person med öga för de små detaljerna.

Du erbjuds: Ett utvecklande arbete i en toppmodern produktion där man satsar stort på trivsel och gemenskap.

Arbetstider: 2-skift
Omfattning: 100%

Är detta din perfekta match?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med god chans till förlängning eller anställning av kund.

Sökord
CNC, CNC-operatör, Operatör, Fräs, Svarv, Varberg Visa mindre

TopWork söker svetsare

Ansök    Nov 13    TopWork Sverige AB    Svetsare, manuell
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg! Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!   Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering.    Vi ser att du som person ä... Visa mer
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg!
Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!
 
Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering. 
 
Vi ser att du som person är engagerad och ansvarstagande. Du har en förmåga att arbeta under press och färdigställa dina resultat innan deadline. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Operatörer sökes

Är du en lagspelare som vill testa på en ny arbetsplats inom produktion? Just nu söker vi operatörer till våra kunder i Falkenberg med omnejd, är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vad erbjuder rollen? Rollen som operatör skiljer sig åt beroende på hos vilken av våra samarbetspartners du arbetar hos, men oavsett arbetsplats är din insats viktig. Du kommer vara delaktig i tillverkningen av kundens produkt samt att säkerställa at... Visa mer
Är du en lagspelare som vill testa på en ny arbetsplats inom produktion? Just nu söker vi operatörer till våra kunder i Falkenberg med omnejd, är det dig vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vad erbjuder rollen?
Rollen som operatör skiljer sig åt beroende på hos vilken av våra samarbetspartners du arbetar hos, men oavsett arbetsplats är din insats viktig. Du kommer vara delaktig i tillverkningen av kundens produkt samt att säkerställa att produkternas kvalité efterhålls.

Dina arbetsuppgifter kan innebära övervakning av en eller flera maskiner, kontrollera produkterna som tillverkas samt inflödet av material i maskinen. Arbetet kan innebära att styra maskinerna manuellt eller via programmering.

Som operatör arbetar du heltid under dagtid alternativt 2-skift och tillträde är omgående eller enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet inom industri, och är en person som inte backar när man behöver arbeta med kroppen och hugga i lite extra när det behövs. Det kan vara en fördel att ha en teknisk bakgrund genom skola eller arbete, alternativt ett tekniskt intresse.

Vidare är du en person som har god arbetsmoral och vill göra ett bra jobb. Du har goda kunskaper i både tal och skrift, och är pålitlig och målinriktad.
Personliga egenskaper väger tungt hos oss, därför är tidigare erfarenhet inte ett krav - även om det är meriterande - utan vi tror att man med rätt inställning kan komma långt!

Intervjuer och tillsättning sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
Operatör, Maskinoperatör, Industri, Produktion Visa mindre

TopWork söker svetsare

Ansök    Nov 3    TopWork Sverige AB    Svetsare, manuell
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg! Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!   Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering.    Vi ser att du som person ä... Visa mer
TopWork söker nu svetsare till kund i Falkenberg!
Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!
 
Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering. 
 
Vi ser att du som person är engagerad och ansvarstagande. Du har en förmåga att arbeta under press och färdigställa dina resultat innan deadline. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

TopWork söker montör/resemontör...

...till ett spännande företag med utgångspunkt i Falkenberg!   Är du en erfaren montör som är ute efter nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!   Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner, både på plats i Falkenberg men även på andra platser i Sverige samt i andra länder. På hemmaplan består arbetet av att montera ihop stora maskiner efter givna ritningar, ute hos kund sker sedan återigen montagearbete för att maskinen sk... Visa mer
...till ett spännande företag med utgångspunkt i Falkenberg!
 
Är du en erfaren montör som är ute efter nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!
 
Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner, både på plats i Falkenberg men även på andra platser i Sverige samt i andra länder. På hemmaplan består arbetet av att montera ihop stora maskiner efter givna ritningar, ute hos kund sker sedan återigen montagearbete för att maskinen ska fungera felfritt på deras arbetsplats.
 
Vi söker dig som har: 
 
- Maskinteknisk bakgrund
- Goda kunskaper om ritningsläsning
- Goda kunskaper kring pneumatik, el och hydraulik
- God förståelse för automation
 
Låter detta spännande? Ett arbete där du kommer få resa och upptäcka nya platser runtom i världen? Sök då tjänsten redan idag! Visa mindre

Celloperatörer till Akwel i Varberg

Är du tekniskt intresserad och vill vara med i Akwels fortsatta expansion? Vi söker dig som vill arbeta i en ren produktionsmiljö inom fordonsindustrin där nya maskiner och teknik ligger i framkant. Hos Akwel har man en positiv kultur och tycker det är viktigt att man ska ha roligt när man är på jobbet. Om företaget AKWEL Sverige AB är en förstklassig tillverkare av fordonsutrustning och system på den internationella marknaden. Vi designar, utvecklar och... Visa mer
Är du tekniskt intresserad och vill vara med i Akwels fortsatta expansion? Vi söker dig som vill arbeta i en ren produktionsmiljö inom fordonsindustrin där nya maskiner och teknik ligger i framkant. Hos Akwel har man en positiv kultur och tycker det är viktigt att man ska ha roligt när man är på jobbet.

Om företaget
AKWEL Sverige AB är en förstklassig tillverkare av fordonsutrustning och system på den internationella marknaden. Vi designar, utvecklar och distribuerar högpresterande produkter och system inom luft- och vätskedistribution, med förstklassigt industriellt och tekniskt kunnande. Vi är i framkant vad gäller toppmodern industri och teknisk expertis inom mekatronisk integration, applicering och bearbetning av material. Med fabriker i Varberg och Ulricehamn omsätter AKWEL 489 miljoner kronor och sysselsätter totalt 310 personer, varav 140 personer arbetar i Varberg.

För att läsa mer besök gärna vår hemsida www.akwel-automotive.com.

Vad erbjuder rollen?
Du kommer att arbeta i processer för framtagning av Akwels detaljer.

Som celloperatör hos Akwel övervakar och kontrollerar du en cell som innehåller flera robotar.
Du programmerar, justerar och återställer cellen enligt Akwels rutiner under arbetets gång.
En viktig del av arbetet är att kontrollera de artiklar som cellen svetsat eller bockat, detta görs enligt tydliga rutiner och med bra kontrollredskap.
I uppstarten kommer du få utbildning och möjlighet att gå bredvid dina kollegor för att ges bästa möjlighet att komma in i Akwels rutiner och arbetssätt.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk bakgrund genom skola eller arbete, alternativt har ett stort intresse av teknik.

Arbetstider: 2-skift
Språk: På grund av säkerhetsskäl kräver arbetet en god förmåga i svenska, både i tal och skrift.
Lön enligt kollektivavtal (GFL).
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2023-04-21. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Johan Dahlqvist på [email protected] eller Christoffer Källqvist på [email protected]

Sökord
automotive, produktion, Varberg, industri, Akwel, Effektiv, bilindustri, celloperatör, operatör Visa mindre

Däckmontörer

Är du händig, verktygsvan och grym på att kränga däck? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker för kunds räkning flera däckmontörer som skall hjälpa till inför kommande däcksäsong. Arbetet innebär att man kommer serva kunder, byta däck samt att utföra däckreperationer. Man arbetar tillsammans med andra och arbetet sker i ett högt tempo. Start: Mitten på oktober. Ansök redan idag, urval sker löpande! Ort: Kungsbacka Omfattning: Heltid, mån-fre 07:00-16:00 An... Visa mer
Är du händig, verktygsvan och grym på att kränga däck? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker för kunds räkning flera däckmontörer som skall hjälpa till inför kommande däcksäsong. Arbetet innebär att man kommer serva kunder, byta däck samt att utföra däckreperationer. Man arbetar tillsammans med andra och arbetet sker i ett högt tempo.

Start: Mitten på oktober. Ansök redan idag, urval sker löpande!
Ort: Kungsbacka
Omfattning: Heltid, mån-fre 07:00-16:00
Anställningsform: Detta är ett konsultuppdrag som varar under hösten 2023

Din profil
Krav:
• Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande:
• Tidigare erfarenhet inom däck/däckskifte

Vi söker dig som är tycker om att arbeta fysiskt och är praktiskt lagd. Du har en god social kompetens och har en framåt personlighet mot både kunder och kollegor. Det är viktigt att du kan arbeta hela säsongen som blir avsatt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Industriarbetare Varberg

Söker du arbete inom industrin? Då kan vi ha tjänsten just för Dig! För våra kunders räkning söker vi nu industripersonal till Varberg med omnejd. Då det kan vara start omgående gör vi löpande urval så vänta inte med att söka tjänsten! Din framtida arbetsgivare Vi på Effektiv söker nu dig som vill ha ett arbete inom industrin i Varberg. Vi jobbar med en långsiktighet vilket innebär att du initialt kommer få en visstidsanställning på sex månader hos ... Visa mer
Söker du arbete inom industrin?
Då kan vi ha tjänsten just för Dig!

För våra kunders räkning söker vi nu industripersonal till Varberg med omnejd.

Då det kan vara start omgående gör vi löpande urval så vänta inte med att söka tjänsten!

Din framtida arbetsgivare
Vi på Effektiv söker nu dig som vill ha ett arbete inom industrin i Varberg.

Vi jobbar med en långsiktighet vilket innebär att du initialt kommer få en visstidsanställning på sex månader hos oss på Effektiv och bli uthyrd till någon av våra kunder med stor chans till förlängning/anställning hos kund.

Vad erbjuder rollen?
Vi söker dig som har erfarenhet inom exempelvis:
• Maskinoperatör
• Montering Metall/Plast
• Manuell Svets
• Skärande bearbetning manuellt
• Pressoperatör
• Allmänt produktionsarbete
• Stansoperatör

Arbetstider: 2- eller 3-skift.

Saknar du erfarenhet men är händig och har bra koll på diverse maskiner med ett tekniskt intresse? Sök ändå, för det kan finnas en tjänst även för dig!

Vem är du?
Vi söker dig som är flexibel, självgående och van vid fysiskt arbete. Du är den som presterar det lilla extra och drivs av goda resultat. Vidare är du en person som har god arbetsmoral och är produktiv. Vi tror att du har utbildning inom industri och/eller arbetslivserfarenhet inom området.

Urvalet sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Sökord
produktionsmedarbetare, industri, produktion, maskinoperatör, stansoperatör, Varberg Visa mindre

TopWork söker montör...

...till kund i Falkenberg.   TopWork söker nu en montör till vår kund belägen i Falkenberg. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana samt vana av ritningsläsning är meriterande.   Låter detta som din nästa utmaning? Ansö... Visa mer
...till kund i Falkenberg.
 
TopWork söker nu en montör till vår kund belägen i Falkenberg. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana samt vana av ritningsläsning är meriterande.
 
Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Bockoperatör till kund i Varberg

Har du tidigare erfarenhet av att bocka? Söker du en ny utmaning? Se hit! Nu söker vi en bockoperatör till ett uppdrag åt en kund i Varbergs kommun. Din framtida arbetsgivare Inför kommande uppdrag inom industrin i Varberg söker vi en ny medarbetare som är intresserad av att arbeta som bockoperatör. Genom att skicka in din ansökan till denna annons öppnar du dina dörrar för nya utmaningar, när det dyker upp ett uppdrag som passar din profil så kontaktar v... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av att bocka? Söker du en ny utmaning? Se hit! Nu söker vi en bockoperatör till ett uppdrag åt en kund i Varbergs kommun.

Din framtida arbetsgivare
Inför kommande uppdrag inom industrin i Varberg söker vi en ny medarbetare som är intresserad av att arbeta som bockoperatör. Genom att skicka in din ansökan till denna annons öppnar du dina dörrar för nya utmaningar, när det dyker upp ett uppdrag som passar din profil så kontaktar vi dig.
Tjänsten är på heltid där skiftarbete förekommer.

Vad erbjuder rollen?
Som erfaren bockoperatör kommer du att arbeta med automatiserade bockningsmaskiner för att producera komponenter av hög kvalitet. Ditt arbete kommer att vara viktigt för att säkerställa att våra produkter uppfyller våra kunders krav och standarder.

Du kommer även att arbeta utefter ritning och skrivna instruktioner. Du jobbar både enskilt samt tillsammans med kollegor. Du behöver därför kunna ta eget ansvar samt kunna samarbeta med kollegor.

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig som har några års erfarenhet av bockning eller annan liknande industriverksamhet.
Du är trygg i din yrkesroll, självgående, flexibel, noggrann och du inte rädd att ta tag i andra arbetsuppgifter när det behövs.

Meriterande om du har följande erfarenheter:
- Erfarenhet av bockning i automatiska maskiner
- Förmåga att läsa och tolka tekniska ritningar
- Grundläggande kunskaper om metallarbetning
- Förmåga att följa säkerhetsföreskrifter
- Tidigare erfarenhet av annan industri
- Tidigare erfarenhet av andra maskiner
- Ett stort tekniskt intresse

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Johan Dahlqvist på [email protected]. Visa mindre

Vi söker Svetsare till Kungssmide i Värö AB!

Om kundföretaget Kungssmide är ett verkstadsbolag som tillverkar projektlösningar till svensk kärnkraft, tillverkningsindustri, processindustri samt bulkindustri där våra kunder finns både i Sverige och Europa. Vi har även ett affärsområde inom Industriservice som är tillgänglig över hela Sverige och verkar inom områdena process, bulkgods och tillverkning. Hos oss kan allt inom metall beställas och vi erbjuder även industriservice med bred kunskap och dukt... Visa mer
Om kundföretaget
Kungssmide är ett verkstadsbolag som tillverkar projektlösningar till svensk kärnkraft, tillverkningsindustri, processindustri samt bulkindustri där våra kunder finns både i Sverige och Europa. Vi har även ett affärsområde inom Industriservice som är tillgänglig över hela Sverige och verkar inom områdena process, bulkgods och tillverkning. Hos oss kan allt inom metall beställas och vi erbjuder även industriservice med bred kunskap och duktiga medarbetare, vi finns bland annat på betongstationer, pappersbruk och kärnkraft. Kungssmide ingår from 2022 i MekHub-gruppen.

Läs gärna mer på kungssmide.se

Arbetsuppgifter
Hos Kungssmide erbjuds du ett omväxlande arbete där du ingår i ett team med ca 30 härliga kollegor. Kungssmide är ett mindre företag där arbetsuppgifterna kan variera och där alla hjälps åt för att skapa de förutsättningar och resultat som önskas. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av tillverkning och svetsning av stålkonstruktioner efter kunds ritning och produktkrav. Du kommer att kapa material, montera/svetsa produkter samt dokumentera svetsarbetet. Övrigt verkstadsarbete så som fräs/svarv, bockning, valsning, kantpress och vattenskärning ingår också i arbetet. Det kan även förekomma arbete ute hos kunder.

Arbetet är förlagt till dagtid.

Bakgrund och personliga egenskaper
Du har med fördel en industriteknisk bakgrund från antingen arbete eller utbildning. Vidare har du med dig ritningsläsning, materialförståelse samt har erfarenhet från svetsning/montage sedan tidigare.

Som person är du noggrann, flexibel och ansvarsfull. Du har ett starkt driv som vill arbeta mot uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. Vidare besitter du även en stark vilja att producera högsta kvalité.Om oss
FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Tjänsten är en rekrytering till kund, vilket innebär direkt anställning hos Kungssmide. Ansökningarna sker via vår hemsida firstpersonal.se

Vid frågor kan du kontakta Nicklas Karlsson via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

CNC-Operatör

Om tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en CNC-Operatör till en av våra kunder i sydvästra Sverige. Företaget arbetar mycket med enstyckstillverkning och korta serier Främst krävs kunskaper inom svarvning och fräsning med programmering i något av följande system Mazatrol, Siemens och Heidenhain. Här önskar man en bred kunskap inom bearbetning i stort, och då både i styrda och manuella maskiner Är du riktigt duktig och kör endast manuella maskiner så är... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu för kunds räkning en CNC-Operatör till en av våra kunder i sydvästra Sverige.

Företaget arbetar mycket med enstyckstillverkning och korta serier
Främst krävs kunskaper inom svarvning och fräsning med programmering i något av följande system Mazatrol, Siemens och Heidenhain.
Här önskar man en bred kunskap inom bearbetning i stort, och då både i styrda och manuella maskiner
Är du riktigt duktig och kör endast manuella maskiner så är detta också av intresse.
Arbetstiden är normalt dagtid men skiftarbete kan förekomma


Din profil
Meriterande
-Programmeringskunskaper i Siemens, Mazatrol och Heidenhain.
-Du behärskar även manuella svarvar
-Goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik
-Van vid tillverkning i enstyckstillverkning samt korta serier
-Körkort samt tillgång till bil
-Vana av att arbeta i MasterCam

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!


Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Hjulskiftare för vintersäsongen

Vi söker en engagerad och pålitlig hjulskiftare för att ansluta sig till vårt team. Som hjulskiftare kommer du att spela en viktig roll i att se till att våra kunders fordon är säkra och i optimalt skick inför vintern. Arbetsuppgifter: Demontera och montera däck på fordon enligt tillverkarens specifikationer. Inspektera och rapportera eventuella skador på däck och fälgar. Hantera och förvara däck och fälgar på ett organiserat sätt. Kvalifikationer: Erfa... Visa mer
Vi söker en engagerad och pålitlig hjulskiftare för att ansluta sig till vårt team. Som hjulskiftare kommer du att spela en viktig roll i att se till att våra kunders fordon är säkra och i optimalt skick inför vintern.
Arbetsuppgifter:
Demontera och montera däck på fordon enligt tillverkarens specifikationer.
Inspektera och rapportera eventuella skador på däck och fälgar.
Hantera och förvara däck och fälgar på ett organiserat sätt.Kvalifikationer:
Erfarenhet av däckskifte är meriterande, men inte ett krav.
Noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer.
Fysiskt frisk och förmåga att lyfta tunga föremål.
Teamspelare med god kommunikationsförmåga.Anställningen sträcker sig från 1/11-15/12 med möjlighet till förlängning.
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, där vi alltid har nära till skratt och vi alltid gör det lilla extra för att få våra kunder nöjda!
Ansök nu och bli en del av vårt dedikerade team inför vintern! Visa mindre

Svetsare sökes i Varberg med omnejd!

Vi söker dig som har viljan att växa tillsammans med vår innovativa kund! Arbetsuppgifter Vi söker dig som har goda kunskaper inom svetsning samt erfarenhet av att arbeta som svetsare. Du är strukturerad, noggrann och tillmötesgående i din yrkesroll, och du drivs av att leverera kvalitet i allt det du gör. Formell kompetens • Krav: Erfarenhet av manuell svetsning TIG / MIG • B-körkort Meriterande kompetens • Truckkort • Ritningsläsning • Verksta... Visa mer
Vi söker dig som har viljan att växa tillsammans med vår innovativa kund!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har goda kunskaper inom svetsning samt erfarenhet av att arbeta som svetsare. Du är strukturerad, noggrann och tillmötesgående i din yrkesroll, och du drivs av att leverera kvalitet i allt det du gör.

Formell kompetens

• Krav: Erfarenhet av manuell svetsning TIG / MIG
• B-körkort

Meriterande kompetens

• Truckkort
• Ritningsläsning
• Verkstadsvana

Din bakgrund

Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag och har erfarenhet av att jobba med kvalitet. Du är noggrann, strukturerad och har en positiv inställning till problemlösningar. Vi söker dig som har svets utbildning och arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare gärna inom TIG och MIG samt andra svetsmetoder kan vara relevanta i bedömningen.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du är kommunikativ och har god social förmåga. Som person är du engagerad i ditt arbete, lyhörd och har lätt till samarbete.

Arbetstider: Heltid
Tjänstgöringsort: Varberg med omnejd
Anställningsform: Visstidsanställning

Tillträdesdag

Omgående / enl. överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Maskinoperatör (extra jobb)

Om företaget Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Hos oss är det viktigt att vår pe... Visa mer
Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som studerar eller redan jobbar deltid på minst 50%. Har du erfarenhet inom industrin och har jobbat tidigare som maskinoperatörer är det ett stort plus. Man arbetar med att övervaka och justera produktionsmaskinerna och ansvarar för att kontrollera tillflödet av material i maskinen samt att packa material inför leverans. Där ingår även att man får hugga in där det behövs, då det kan bli högt tempo emellanåt.


Din profil
Egenskaper som är meriterande för tjänsten är att du är uppmärksam, noggrann och har en förmåga att se helheten kring det du gör. Viktigt är att du kan samarbeta och är en god lagspelare. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Krav:
B Körkort


Känner du igen dig? Sök då denna tjänst!

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en Konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Låter det intressant?

Har du frågor så tveka inte att kontakta ansvarig Konsultchef Alexandra, enklast når du henne via mail på [email protected]
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se.

Vänta inte med din ansökan då vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt datum.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

TopWork söker svetsare...

Ansök    Okt 23    TopWork Sverige AB    Svetsare, manuell
...till kund i Falkenberg.   Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!   Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering. Arbetet utförs både utomhus och inomhus och tar in... Visa mer
...till kund i Falkenberg.
 
Är du en erfaren svetsare som är på jakt efter nya utmaningar? Då har vi en spännande tjänst till dig!
 
Vi söker nu en svetsare till vår kund i Falkenberg. Arbetet kommer bestå av svetsning med många olika metoder, vi ser därför att du har vana av arbete med olika metoder och är en riktig allround svetsare! Andra arbetsuppgifter utöver svetsning kan förekomma så som montering. Arbetet utförs både utomhus och inomhus och tar inte hänsyn till vädret, arbete i dåliga väderförhållanden kan därför förekomma men även i strålande solsken!
 
Vi ser att du som person är engagerad och ansvarstagande. Du har en förmåga att arbeta under press och färdigställa dina resultat innan deadline. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

TopWork söker montör/resemontör...

...till ett spännande företag med utgångspunkt i Falkenberg!   Är du en erfaren montör som är ute efter nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!   Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner, både på plats i Falkenberg men även på andra platser i Sverige samt i andra länder. På hemmaplan består arbetet av att montera ihop stora maskiner efter givna ritningar, ute hos kund sker sedan återigen montagearbete för att maskinen sk... Visa mer
...till ett spännande företag med utgångspunkt i Falkenberg!
 
Är du en erfaren montör som är ute efter nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!
 
Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner, både på plats i Falkenberg men även på andra platser i Sverige samt i andra länder. På hemmaplan består arbetet av att montera ihop stora maskiner efter givna ritningar, ute hos kund sker sedan återigen montagearbete för att maskinen ska fungera felfritt på deras arbetsplats.
 
Vi söker dig som har: 
 
- Maskinteknisk bakgrund
- Goda kunskaper om ritningsläsning
- Goda kunskaper kring pneumatik, el och hydraulik
- God förståelse för automation
 
Låter detta spännande? Ett arbete där du kommer få resa och upptäcka nya platser runtom i världen? Sök då tjänsten redan idag! Visa mindre

Erfarna Svetsare för kommande behov sökes!

Arbetsuppgifter Som Svetsare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara svetsning i rostfritt material och svartstål utefter ritningar. Du utför arbetet utifrån höga kvalitéts -och miljökrav och kommer att ha ett varierande arbete där du tillverkar kundspecifika produkter. Övrigt verkstadsarbete, ritningsläsning och kontrollera produkterna så att de håller kundföretagets standard. Arbetet är förlagt till dagtid. Uppdraget har en omgående tillsättnin... Visa mer
Arbetsuppgifter
Som Svetsare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara svetsning i rostfritt material och svartstål utefter ritningar. Du utför arbetet utifrån höga kvalitéts -och miljökrav och kommer att ha ett varierande arbete där du tillverkar kundspecifika produkter. Övrigt verkstadsarbete, ritningsläsning och kontrollera produkterna så att de håller kundföretagets standard. Arbetet är förlagt till dagtid. Uppdraget har en omgående tillsättning.

Bakgrund och personliga egenskaper
Du har i grunden en utbildning inom svets, verkstad, fordon eller industri samt ett stort intresse för teknik. Vi ser gärna att du arbetat som svetsare tidigare och har kunskap om olika material. Licenser inom svetsning är meriterande. Vidare har du erfarenhet av ritningsläsning samt goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Önskvärt är om du har truckkort, traverskort, heta arbeten och/eller säkra lyft.

Som person gillar du att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och i grupp. Du tycker om att ta ett stort ansvar då det ställs höga krav på kvalitet, finish och precision i det arbete du utför. Du är fokuserad och engagerad och ser det som en självklarhet att hålla tider och respekterar deadlines. Du har inga problem med att ta direktiv och du förstår vikten av att vara uppmärksam och fokuserad. Vidare ser vi att du har god fysik och trivs med ett fysiskt arbete.


Om oss
FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta Nicklas Karlsson, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre