Lediga jobb som Industriell tillverkning i Varberg

Se lediga jobb som Industriell tillverkning i Varberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Varberg som finns hos arbetsgivaren.

Bockoperatör till kund i Varberg

Nytt
Har du tidigare erfarenhet av att bocka? Söker du en ny utmaning? Se hit! Nu söker vi en bockoperatör till ett uppdrag åt en kund i Varbergs kommun. Din framtida arbetsgivare Inför kommande uppdrag inom industrin i Varberg söker vi en ny medarbetare som är intresserad av att arbeta som bockoperatör. Genom att skicka in din ansökan till denna annons öppnar du dina dörrar för nya utmaningar, när det dyker upp ett uppdrag som passar din profil så kontaktar v... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av att bocka? Söker du en ny utmaning? Se hit! Nu söker vi en bockoperatör till ett uppdrag åt en kund i Varbergs kommun.

Din framtida arbetsgivare
Inför kommande uppdrag inom industrin i Varberg söker vi en ny medarbetare som är intresserad av att arbeta som bockoperatör. Genom att skicka in din ansökan till denna annons öppnar du dina dörrar för nya utmaningar, när det dyker upp ett uppdrag som passar din profil så kontaktar vi dig.
Tjänsten är på heltid där skiftarbete förekommer.

Vad erbjuder rollen?
Som erfaren bockoperatör kommer du att arbeta med automatiserade bockningsmaskiner för att producera komponenter av hög kvalitet. Ditt arbete kommer att vara viktigt för att säkerställa att våra produkter uppfyller våra kunders krav och standarder.

Du kommer även att arbeta utefter ritning och skrivna instruktioner. Du jobbar både enskilt samt tillsammans med kollegor. Du behöver därför kunna ta eget ansvar samt kunna samarbeta med kollegor.

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig som har några års erfarenhet av bockning eller annan liknande industriverksamhet.
Du är trygg i din yrkesroll, självgående, flexibel, noggrann och du inte rädd att ta tag i andra arbetsuppgifter när det behövs.

Meriterande om du har följande erfarenheter:
- Erfarenhet av bockning i automatiska maskiner
- Förmåga att läsa och tolka tekniska ritningar
- Grundläggande kunskaper om metallarbetning
- Förmåga att följa säkerhetsföreskrifter
- Tidigare erfarenhet av annan industri
- Tidigare erfarenhet av andra maskiner
- Ett stort tekniskt intresse

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Johan Dahlqvist på [email protected]. Visa mindre

Däckmontörer

Nytt
Är du händig, verktygsvan och grym på att kränga däck? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker för kunds räkning flera däckmontörer som skall hjälpa till inför kommande däcksäsong. Arbetet innebär att man kommer serva kunder, byta däck samt att utföra däckreperationer. Man arbetar tillsammans med andra och arbetet sker i ett högt tempo. Start: Mitten på oktober. Ansök redan idag, urval sker löpande! Ort: Kungsbacka Omfattning: Heltid, mån-fre 07:00-16:00 An... Visa mer
Är du händig, verktygsvan och grym på att kränga däck? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker för kunds räkning flera däckmontörer som skall hjälpa till inför kommande däcksäsong. Arbetet innebär att man kommer serva kunder, byta däck samt att utföra däckreperationer. Man arbetar tillsammans med andra och arbetet sker i ett högt tempo.

Start: Mitten på oktober. Ansök redan idag, urval sker löpande!
Ort: Kungsbacka
Omfattning: Heltid, mån-fre 07:00-16:00
Anställningsform: Detta är ett konsultuppdrag som varar under hösten 2023

Din profil
Krav:
• Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande:
• Tidigare erfarenhet inom däck/däckskifte

Vi söker dig som är tycker om att arbeta fysiskt och är praktiskt lagd. Du har en god social kompetens och har en framåt personlighet mot både kunder och kollegor. Det är viktigt att du kan arbeta hela säsongen som blir avsatt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Däckskiftare - Varberg

Om jobbet Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Varberg. Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter. Arbetsuppgi... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som vill jobba som däckskiftare hos vår kund i Varberg.
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däck på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av t.ex. balansering av däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.
Arbetsuppgifter
Du jobbar i lag tillsammans med kollegor och dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera, skifta, tvätta, ställa undan och smörja däck.
Om dig:
Vill jobba med kroppen i ett högt tempo under en begränsad tidsperiod.
Flexibel
Samarbetsvillig
Noggrann
Gott kundbemötande
Talar svenska flytande, då det används i mötet med kunder.

Meriterande:
Manuellt B-körkort
Erfarenhet av däckskifte
Jobbat som däckskiftare/däckmontör

Övrig information:
Omfattning: Heltid, tidsbegränsad anställning
Arbetstid: Mån-fre 7.00-16.00
Placering: Varberg

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Maskinoperatör med truckkort sökes till kund i Varberg!

Arbetsuppgifter När du arbetar som Maskinoperatör hos vår kund i Varberg inom tillverkningsindustrin kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ställa och övervaka maskin samt fylla på material. Även övrigt produktionsarbete så som efterbearbetning, packning och orderhantering förekommer. Du kommer att vara behjälplig att köra ut färdiga produkter till lagret med hjälp av truck ingår också. Arbetet är förlagt till dagtid några veckor under up... Visa mer
Arbetsuppgifter
När du arbetar som Maskinoperatör hos vår kund i Varberg inom tillverkningsindustrin kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ställa och övervaka maskin samt fylla på material. Även övrigt produktionsarbete så som efterbearbetning, packning och orderhantering förekommer. Du kommer att vara behjälplig att köra ut färdiga produkter till lagret med hjälp av truck ingår också.

Arbetet är förlagt till dagtid några veckor under upplärningen med arbetstider mellan klockan 07:00-16:00. Arbetstiden kommer sedan övergå till 2-skift, vilket innebär att du arbetar både dagtid och eftermiddag/kväll. Uppdraget är heltid och startar omgående.

Bakgrund och personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har en praktisk utbildning i botten samt arbetslivserfarenhet inom industrin sedan innan. Truckkort med A- och B-behörighet är meriterande, då det förekommer truckkörning i tjänsten. Körkort och tillgång till bil är meriterande, eftersom kollektivtrafiken inte matchar kundföretagets skifttider.

Du har ett gott ordningssinne och gillar högt arbetstempo eftersom jobbet kräver att du kan skifta mellan olika arbetsmoment och även göra prioriteringar under arbetsdagen för att kunna effektivisera arbetet på bästa sätt. Vidare är du en given lagspelare och samarbetar för att uppnå målen som sätts för dagen. Du är även ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt.Om oss
FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Vid frågor kan du kontakta Nicklas via mail, nickla[email protected] eller Amanda via mail [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker dig som är studerande eller som är i behov av extra arbete!

Om kundföretaget Vill du ha möjligheten att dryga ut din studiekassa? Eller vill du som timanställd få fler arbetstimmar i månaden? Då bör du söka till oss! Vi söker dig som vill arbeta extra främst inom lager och industrisektorn hos våra kundföretag i och runt Varbergsområdet. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av montering, sortering, maskinövervakning, packning och avsyning av slutprodukt. Har du truckkort och har truckv... Visa mer
Om kundföretaget
Vill du ha möjligheten att dryga ut din studiekassa? Eller vill du som timanställd få fler arbetstimmar i månaden? Då bör du söka till oss! Vi söker dig som vill arbeta extra främst inom lager och industrisektorn hos våra kundföretag i och runt Varbergsområdet.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av montering, sortering, maskinövervakning, packning och avsyning av slutprodukt. Har du truckkort och har truckvana kan det förekomma truckkörning och lasta och lossa lastbilar i arbetsuppgifterna. Tjänsterna är extraarbete vid behov, vilket innebär att det kan komma arbetstillfällen som både är på fasta dagar men även vid inhopp vid frånvaro. Önskvärt är om du har möjlighet att jobba cirka två pass per vecka.

Arbetet är vanligtvis förlagd till dagtid, men skiftarbete på kvällar och helgarbete kan förekomma.

Bakgrund och personliga egenskaper
För att vara aktuell för denna tjänst behöver du antingen studera eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, det vill säga att du studerar, har ett deltidsjobb eller är egenföretagare. Vi ser gärna att du har eller vill få arbetserfarenhet av industri eller lager, men detta är inget krav. Truckkort med A och B-behörighet är meriterande. Körkort och tillgång till egen bil är önskvärt, då våra kundföretag ligger en bit utanför Varberg.

För att passa in hos våra kundföretag är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du trivs i en industrimiljö och är en given lagspelare och samarbetar för att uppnå målen som sätts. Vidare utför du alltid dina arbetsuppgifter med ett stort engagemang och driv.Om oss
FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vi tar inte emot ansökningar via mail, sök via vår hemsida.

Vid frågor kan du kontakta Nicklas via mail, nicklas@firstpersonal.se eller Amanda via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Celloperatörer till Akwel i Varberg

Är du tekniskt intresserad och vill vara med i Akwels fortsatta expansion? Vi söker dig som vill arbeta i en ren produktionsmiljö inom fordonsindustrin där nya maskiner och teknik ligger i framkant. Hos Akwel har man en positiv kultur och tycker det är viktigt att man ska ha roligt när man är på jobbet. Om företaget AKWEL Sverige AB är en förstklassig tillverkare av fordonsutrustning och system på den internationella marknaden. Vi designar, utvecklar och... Visa mer
Är du tekniskt intresserad och vill vara med i Akwels fortsatta expansion? Vi söker dig som vill arbeta i en ren produktionsmiljö inom fordonsindustrin där nya maskiner och teknik ligger i framkant. Hos Akwel har man en positiv kultur och tycker det är viktigt att man ska ha roligt när man är på jobbet.

Om företaget
AKWEL Sverige AB är en förstklassig tillverkare av fordonsutrustning och system på den internationella marknaden. Vi designar, utvecklar och distribuerar högpresterande produkter och system inom luft- och vätskedistribution, med förstklassigt industriellt och tekniskt kunnande. Vi är i framkant vad gäller toppmodern industri och teknisk expertis inom mekatronisk integration, applicering och bearbetning av material. Med fabriker i Varberg och Ulricehamn omsätter AKWEL 489 miljoner kronor och sysselsätter totalt 310 personer, varav 140 personer arbetar i Varberg.

För att läsa mer besök gärna vår hemsida www.akwel-automotive.com.

Vad erbjuder rollen?
Du kommer att arbeta i processer för framtagning av Akwels detaljer.

Som celloperatör hos Akwel övervakar och kontrollerar du en cell som innehåller flera robotar.
Du programmerar, justerar och återställer cellen enligt Akwels rutiner under arbetets gång.
En viktig del av arbetet är att kontrollera de artiklar som cellen svetsat eller bockat, detta görs enligt tydliga rutiner och med bra kontrollredskap.
I uppstarten kommer du få utbildning och möjlighet att gå bredvid dina kollegor för att ges bästa möjlighet att komma in i Akwels rutiner och arbetssätt.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk bakgrund genom skola eller arbete, alternativt har ett stort intresse av teknik.

Arbetstider: 2-skift
Språk: På grund av säkerhetsskäl kräver arbetet en god förmåga i svenska, både i tal och skrift.
Lön enligt kollektivavtal (GFL).
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2023-04-21. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Johan Dahlqvist på [email protected] eller Christoffer Källqvist på [email protected]

Sökord
automotive, produktion, Varberg, industri, Akwel, Effektiv, bilindustri, celloperatör, operatör Visa mindre

Däckskiftare sökes i Göteborg! (Utbildning ingår)

Om jobbet: Till kommande däcksäsong söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Västra Götalands län. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck från sommar till vinterdäck. Under däcksäsong... Visa mer
Om jobbet:

Till kommande däcksäsong söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Västra Götalands län. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck från sommar till vinterdäck. Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo.

Vi erbjuder en till två dagars utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder.

Din profil:

Som person är du social, kommunikativ och en lagspelare. Du arbetar på ett strukturerat arbetssätt med god prioriteringsförmåga samtidigt som du är noggrann i ditt arbete. Att ge service till kunder är något du ser som en självklarhet samtidigt som du klarar av att arbeta i högt tempo.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult på Aura Personal.

Anställningen är på heltid med start i Oktober men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om oss:

Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Sökord: däck , fordon , bilar , mekaniker Visa mindre

Tekniker till Micro Matic i Varberg

Är du en tekniskt intresserad person med tidigare erfarenhet av montering? Letar du efter ditt nästa jobb? Se hit! Till Micro Matic söker vi nu en ny medarbetare till deras verkstad. Om företaget Micro Matic Nordic är den nordeuropeiska avdelningen av multinationella Micro Matic Group, med placering i Varberg i Sverige. Vi tillhandahåller dryckesutrustning, supply chain management-koncept och marknadskunskaper till bryggerier i Norden. Vi vill bli det... Visa mer
Är du en tekniskt intresserad person med tidigare erfarenhet av montering? Letar du efter ditt nästa jobb?
Se hit!

Till Micro Matic söker vi nu en ny medarbetare till deras verkstad.

Om företaget
Micro Matic Nordic är den nordeuropeiska avdelningen av multinationella Micro Matic Group, med placering i Varberg i Sverige. Vi tillhandahåller dryckesutrustning, supply chain management-koncept och marknadskunskaper till bryggerier i Norden.

Vi vill bli det företag i Norden som bryr sig mest om kvaliteten på dryckesutrustning. Vår nyckelkompetens är högkvalitativ dryckesutrustning och snabba leveranser med stöd av erfaren personal.

Vad erbjuder rollen?
Som tekniker på Micro Matic kommer dina huvudsysslor vara

- Byggnation av kompletta öl- och läskanläggningar.
- Tvätt och reparation av begagnade öl- och läskkylare.
- Montering av bomartiklar, olika delar som monteras ihop till en komplett artikel enligt kunders önskemål.
- Renovering och ombyggnad av öl- och läsktorn.


Vem är du?
Som person är du nyfiken och har viljan att lära dig nya saker. Du är positiv, tekniskt intresserad och kan likväl arbeta i grupp som självständigt.

Det är meriterande om du har baskunskaper i ellära samt erfarenhet av att felsöka lättare elkretsar. Har du baskunskap i montering av rördelar eller tidigare arbetat med liknande typ av montering är även det meriterande.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 30/10-2022. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Christoffer Källqvist på [email protected] eller Johan Dahlqvist på [email protected]

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.


Sökord
Varberg, Montör, El, Tekniker, Verkstad, Rekond Visa mindre

Vi söker Svetsare till Kungssmide i Värö AB!

Om kundföretaget Kungssmide är ett verkstadsbolag som tillverkar projektlösningar till svensk kärnkraft, tillverkningsindustri, processindustri samt bulkindustri där våra kunder finns både i Sverige och Europa. Vi har även ett affärsområde inom Industriservice som är tillgänglig över hela Sverige och verkar inom områdena process, bulkgods och tillverkning. Hos oss kan allt inom metall beställas och vi erbjuder även industriservice med bred kunskap och dukt... Visa mer
Om kundföretaget
Kungssmide är ett verkstadsbolag som tillverkar projektlösningar till svensk kärnkraft, tillverkningsindustri, processindustri samt bulkindustri där våra kunder finns både i Sverige och Europa. Vi har även ett affärsområde inom Industriservice som är tillgänglig över hela Sverige och verkar inom områdena process, bulkgods och tillverkning. Hos oss kan allt inom metall beställas och vi erbjuder även industriservice med bred kunskap och duktiga medarbetare, vi finns bland annat på betongstationer, pappersbruk och kärnkraft. Kungssmide ingår from 2022 i MekHub-gruppen.

Läs gärna mer på kungssmide.se

Arbetsuppgifter
Hos Kungssmide erbjuds du ett omväxlande arbete där du ingår i ett team med ca 30 härliga kollegor. Kungssmide är ett mindre företag där arbetsuppgifterna kan variera och där alla hjälps åt för att skapa de förutsättningar och resultat som önskas. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av tillverkning och svetsning av stålkonstruktioner efter kunds ritning och produktkrav. Du kommer att kapa material, montera/svetsa produkter samt dokumentera svetsarbetet. Övrigt verkstadsarbete så som fräs/svarv, bockning, valsning, kantpress och vattenskärning ingår också i arbetet. Det kan även förekomma arbete ute hos kunder.

Arbetet är förlagt till dagtid.

Bakgrund och personliga egenskaper
Du har med fördel en industriteknisk bakgrund från antingen arbete eller utbildning. Vidare har du med dig ritningsläsning, materialförståelse samt har erfarenhet från svetsning/montage sedan tidigare.

Som person är du noggrann, flexibel och ansvarsfull. Du har ett starkt driv som vill arbeta mot uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. Vidare besitter du även en stark vilja att producera högsta kvalité.Om oss
FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Tjänsten är en rekrytering till kund, vilket innebär direkt anställning hos Kungssmide. Ansökningarna sker via vår hemsida firstpersonal.se

Vid frågor kan du kontakta Nicklas Karlsson via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker Svetsare till Kungssmide i Värö AB!

Om kundföretaget Kungssmide är ett verkstadsbolag som tillverkar projektlösningar till svensk kärnkraft, tillverkningsindustri, processindustri samt bulkindustri där våra kunder finns både i Sverige och Europa. Vi har även ett affärsområde inom Industriservice som är tillgänglig över hela Sverige och verkar inom områdena process, bulkgods och tillverkning. Hos oss kan allt inom metall beställas och vi erbjuder även industriservice med bred kunskap och dukt... Visa mer
Om kundföretaget
Kungssmide är ett verkstadsbolag som tillverkar projektlösningar till svensk kärnkraft, tillverkningsindustri, processindustri samt bulkindustri där våra kunder finns både i Sverige och Europa. Vi har även ett affärsområde inom Industriservice som är tillgänglig över hela Sverige och verkar inom områdena process, bulkgods och tillverkning. Hos oss kan allt inom metall beställas och vi erbjuder även industriservice med bred kunskap och duktiga medarbetare, vi finns bland annat på betongstationer, pappersbruk och kärnkraft. Kungssmide ingår from 2022 i MekHub-gruppen.

Läs gärna mer på kungssmide.se

Arbetsuppgifter
Hos Kungssmide erbjuds du ett omväxlande arbete där du ingår i ett team med ca 30 härliga kollegor. Kungssmide är ett mindre företag där arbetsuppgifterna kan variera och där alla hjälps åt för att skapa de förutsättningar och resultat som önskas. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av tillverkning och svetsning av stålkonstruktioner efter kunds ritning och produktkrav. Du kommer att kapa material, montera/svetsa produkter samt dokumentera svetsarbetet. Övrigt verkstadsarbete så som fräs/svarv, bockning, valsning, kantpress och vattenskärning ingår också i arbetet. Det kan även förekomma arbete ute hos kunder.

Arbetet är förlagt till dagtid.

Bakgrund och personliga egenskaper
Du har med fördel en industriteknisk bakgrund från antingen arbete eller utbildning. Vidare har du med dig ritningsläsning, materialförståelse samt har erfarenhet från svetsning/montage sedan tidigare.

Som person är du noggrann, flexibel och ansvarsfull. Du har ett starkt driv som vill arbeta mot uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. Vidare besitter du även en stark vilja att producera högsta kvalité.Om oss
FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Tjänsten är en rekrytering till kund, vilket innebär direkt anställning hos Kungssmide. Ansökningarna sker via vår hemsida firstpersonal.se

Vid frågor kan du kontakta Nicklas Karlsson via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker dig som är studerande eller som är i behov av extra arbete!

Om kundföretaget Vill du ha möjligheten att dryga ut din studiekassa? Eller vill du som timanställd få fler arbetstimmar i månaden? Då bör du söka till oss! Vi söker dig som vill arbeta extra främst inom lager och industrisektorn hos våra kundföretag i och runt Varbergsområdet. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av montering, sortering, maskinövervakning, packning och avsyning av slutprodukt. Har du truckkort och har truckv... Visa mer
Om kundföretaget
Vill du ha möjligheten att dryga ut din studiekassa? Eller vill du som timanställd få fler arbetstimmar i månaden? Då bör du söka till oss! Vi söker dig som vill arbeta extra främst inom lager och industrisektorn hos våra kundföretag i och runt Varbergsområdet.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av montering, sortering, maskinövervakning, packning och avsyning av slutprodukt. Har du truckkort och har truckvana kan det förekomma truckkörning och lasta och lossa lastbilar i arbetsuppgifterna. Tjänsterna är extraarbete vid behov, vilket innebär att det kan komma arbetstillfällen som både är på fasta dagar men även vid inhopp vid frånvaro. Önskvärt är om du har möjlighet att jobba cirka två pass per vecka.

Arbetet är vanligtvis förlagd till dagtid, men skiftarbete på kvällar och helgarbete kan förekomma.

Bakgrund och personliga egenskaper
För att vara aktuell för denna tjänst behöver du antingen studera eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, det vill säga att du studerar, har ett deltidsjobb eller är egenföretagare. Vi ser gärna att du har eller vill få arbetserfarenhet av industri eller lager, men detta är inget krav. Truckkort med A och B-behörighet är meriterande. Körkort och tillgång till egen bil är önskvärt, då våra kundföretag ligger en bit utanför Varberg.

För att passa in hos våra kundföretag är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du trivs i en industrimiljö och är en given lagspelare och samarbetar för att uppnå målen som sätts. Vidare utför du alltid dina arbetsuppgifter med ett stort engagemang och driv.Om oss
FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vi tar inte emot ansökningar via mail, sök via vår hemsida.

Vid frågor kan du kontakta Nicklas via mail, nicklas@firstpersonal.se eller Amanda via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Maskinoperatör med truckkort sökes till kund i Varberg!

Arbetsuppgifter När du arbetar som Maskinoperatör hos vår kund i Varberg inom tillverkningsindustrin kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ställa och övervaka maskin samt fylla på material. Även övrigt produktionsarbete så som efterbearbetning, packning och orderhantering förekommer. Du kommer att vara behjälplig att köra ut färdiga produkter till lagret med hjälp av truck ingår också. Arbetet är förlagt till dagtid några veckor under up... Visa mer
Arbetsuppgifter
När du arbetar som Maskinoperatör hos vår kund i Varberg inom tillverkningsindustrin kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ställa och övervaka maskin samt fylla på material. Även övrigt produktionsarbete så som efterbearbetning, packning och orderhantering förekommer. Du kommer att vara behjälplig att köra ut färdiga produkter till lagret med hjälp av truck ingår också.

Arbetet är förlagt till dagtid några veckor under upplärningen med arbetstider mellan klockan 07:00-16:00. Arbetstiden kommer sedan övergå till 2-skift, vilket innebär att du arbetar både dagtid och eftermiddag/kväll. Uppdraget är heltid och startar omgående.

Bakgrund och personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har en praktisk utbildning i botten samt arbetslivserfarenhet inom industrin sedan innan. Truckkort med A- och B-behörighet är meriterande, då det förekommer truckkörning i tjänsten. Körkort och tillgång till bil är meriterande, eftersom kollektivtrafiken inte matchar kundföretagets skifttider.

Du har ett gott ordningssinne och gillar högt arbetstempo eftersom jobbet kräver att du kan skifta mellan olika arbetsmoment och även göra prioriteringar under arbetsdagen för att kunna effektivisera arbetet på bästa sätt. Vidare är du en given lagspelare och samarbetar för att uppnå målen som sätts för dagen. Du är även ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt.Om oss
FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Vid frågor kan du kontakta Nicklas via mail, nickla[email protected] eller Amanda via mail [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker dig som är studerande eller som är i behov av extra arbete!

Om kundföretaget Vill du ha möjligheten att dryga ut din studiekassa? Eller vill du som timanställd få fler arbetstimmar i månaden? Då bör du söka till oss! Vi söker dig som vill arbeta extra främst inom lager och industrisektorn hos våra kundföretag i och runt Varbergsområdet. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av montering, sortering, maskinövervakning, packning och avsyning av slutprodukt. Har du truckkort och har truckv... Visa mer
Om kundföretaget
Vill du ha möjligheten att dryga ut din studiekassa? Eller vill du som timanställd få fler arbetstimmar i månaden? Då bör du söka till oss! Vi söker dig som vill arbeta extra främst inom lager och industrisektorn hos våra kundföretag i och runt Varbergsområdet.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av montering, sortering, maskinövervakning, packning och avsyning av slutprodukt. Har du truckkort och har truckvana kan det förekomma truckkörning och lasta och lossa lastbilar i arbetsuppgifterna. Tjänsterna är extraarbete vid behov, vilket innebär att det kan komma arbetstillfällen som både är på fasta dagar men även vid inhopp vid frånvaro. Önskvärt är om du har möjlighet att jobba cirka två pass per vecka.

Arbetet är vanligtvis förlagd till dagtid, men skiftarbete på kvällar och helgarbete kan förekomma.

Bakgrund och personliga egenskaper
För att vara aktuell för denna tjänst behöver du antingen studera eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, det vill säga att du studerar, har ett deltidsjobb eller är egenföretagare. Vi ser gärna att du har eller vill få arbetserfarenhet av industri eller lager, men detta är inget krav. Truckkort med A och B-behörighet är meriterande. Körkort och tillgång till egen bil är önskvärt, då våra kundföretag ligger en bit utanför Varberg.

För att passa in hos våra kundföretag är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du trivs i en industrimiljö och är en given lagspelare och samarbetar för att uppnå målen som sätts. Vidare utför du alltid dina arbetsuppgifter med ett stort engagemang och driv.Om oss
FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vi tar inte emot ansökningar via mail, sök via vår hemsida.

Vid frågor kan du kontakta Nicklas via mail, nicklas@firstpersonal.se eller Amanda via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Maskinoperatör med truckkort sökes till kund i Varberg!

Arbetsuppgifter När du arbetar som Maskinoperatör hos vår kund i Varberg inom tillverkningsindustrin kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ställa och övervaka maskin samt fylla på material. Även övrigt produktionsarbete så som efterbearbetning, packning och orderhantering förekommer. Du kommer att vara behjälplig att köra ut färdiga produkter till lagret med hjälp av truck ingår också. Arbetet är förlagt till dagtid några veckor under up... Visa mer
Arbetsuppgifter
När du arbetar som Maskinoperatör hos vår kund i Varberg inom tillverkningsindustrin kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ställa och övervaka maskin samt fylla på material. Även övrigt produktionsarbete så som efterbearbetning, packning och orderhantering förekommer. Du kommer att vara behjälplig att köra ut färdiga produkter till lagret med hjälp av truck ingår också.

Arbetet är förlagt till dagtid några veckor under upplärningen med arbetstider mellan klockan 07:00-16:00. Arbetstiden kommer sedan övergå till 2-skift, vilket innebär att du arbetar både dagtid och eftermiddag/kväll. Uppdraget är heltid och startar omgående.

Bakgrund och personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har en praktisk utbildning i botten samt arbetslivserfarenhet inom industrin sedan innan. Truckkort med A- och B-behörighet är meriterande, då det förekommer truckkörning i tjänsten. Körkort och tillgång till bil är meriterande, eftersom kollektivtrafiken inte matchar kundföretagets skifttider.

Du har ett gott ordningssinne och gillar högt arbetstempo eftersom jobbet kräver att du kan skifta mellan olika arbetsmoment och även göra prioriteringar under arbetsdagen för att kunna effektivisera arbetet på bästa sätt. Vidare är du en given lagspelare och samarbetar för att uppnå målen som sätts för dagen. Du är även ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt.Om oss
FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Vid frågor kan du kontakta Nicklas via mail, nickla[email protected] eller Amanda via mail [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker Svetsare till Kungssmide i Värö AB!

Om kundföretaget Kungssmide är ett verkstadsbolag som tillverkar projektlösningar till svensk kärnkraft, tillverkningsindustri, processindustri samt bulkindustri där våra kunder finns både i Sverige och Europa. Vi har även ett affärsområde inom Industriservice som är tillgänglig över hela Sverige och verkar inom områdena process, bulkgods och tillverkning. Hos oss kan allt inom metall beställas och vi erbjuder även industriservice med bred kunskap och dukt... Visa mer
Om kundföretaget
Kungssmide är ett verkstadsbolag som tillverkar projektlösningar till svensk kärnkraft, tillverkningsindustri, processindustri samt bulkindustri där våra kunder finns både i Sverige och Europa. Vi har även ett affärsområde inom Industriservice som är tillgänglig över hela Sverige och verkar inom områdena process, bulkgods och tillverkning. Hos oss kan allt inom metall beställas och vi erbjuder även industriservice med bred kunskap och duktiga medarbetare, vi finns bland annat på betongstationer, pappersbruk och kärnkraft. Kungssmide ingår from 2022 i MekHub-gruppen.

Läs gärna mer på kungssmide.se

Arbetsuppgifter
Hos Kungssmide erbjuds du ett omväxlande arbete där du ingår i ett team med ca 30 härliga kollegor. Kungssmide är ett mindre företag där arbetsuppgifterna kan variera och där alla hjälps åt för att skapa de förutsättningar och resultat som önskas. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av tillverkning och svetsning av stålkonstruktioner efter kunds ritning och produktkrav. Du kommer att kapa material, montera/svetsa produkter samt dokumentera svetsarbetet. Övrigt verkstadsarbete så som fräs/svarv, bockning, valsning, kantpress och vattenskärning ingår också i arbetet. Det kan även förekomma arbete ute hos kunder.

Arbetet är förlagt till dagtid.

Bakgrund och personliga egenskaper
Du har med fördel en industriteknisk bakgrund från antingen arbete eller utbildning. Vidare har du med dig ritningsläsning, materialförståelse samt har erfarenhet från svetsning/montage sedan tidigare.

Som person är du noggrann, flexibel och ansvarsfull. Du har ett starkt driv som vill arbeta mot uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. Vidare besitter du även en stark vilja att producera högsta kvalité.Om oss
FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Tjänsten är en rekrytering till kund, vilket innebär direkt anställning hos Kungssmide. Ansökningarna sker via vår hemsida firstpersonal.se

Vid frågor kan du kontakta Nicklas Karlsson via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Montörer till kund i Ätran

Om företaget Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Hos oss är det viktigt att vår per... Visa mer
Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt!


Dina arbetsuppgifter
Är du en person som gillar montering och teknik? Då är detta jobbet för dig!

Arbetsuppgifterna innebär montering av fordon och du kommer bli upplärd på plats. Du kommer att jobba med engagerade kollegor, så det krävs att du är en bra lagspelare men även bra på att jobba enskilt. För rätt person kommer det att finnas stora utvecklingsmöjligheter.

Meriterande är om du har erfarenhet kring montering/snickarkunskaper samt el/hydraulik.

Din profil
Vi söker dig som är intresserad av att meka och ha en del praktisk erfarenhet. Att ha tekniskt kunnande är meriterande. Vi ser gärna att du är en positiv person som är engagerad i ditt arbete och jobbar bra i lag men som även kan prestera individuellt.


B-körkort och bil är ett krav.

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Låter det intressant?

Har du frågor så tveka inte att kontakta ansvarig konsultchef Alexandra, enklast når du henne via mail på [email protected]
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se.
Vänta inte med din ansökan då vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt datum.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

CNC-operatörer till Varbergs Precision

Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta i en toppmodern miljö med den nyaste tekniken? Sök då jobbet som CNC-operatör hos Varberg Precision redan nu! Om företaget Varbergs Precision är specialiserade på flexibel legotillverkning i korta och medellånga serier. Med hjälp av CAD/CAM och erfaren personal fräser och svarvar man mycket komplicerade detaljer med snäva toleranser. Man är tillräckligt stora för att vara en pålitlig underleverantör och tillr... Visa mer
Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta i en toppmodern miljö med den nyaste tekniken? Sök då jobbet som CNC-operatör hos Varberg Precision redan nu!

Om företaget
Varbergs Precision är specialiserade på flexibel legotillverkning i korta och medellånga serier. Med hjälp av CAD/CAM och erfaren personal fräser och svarvar man mycket komplicerade detaljer med snäva toleranser.
Man är tillräckligt stora för att vara en pålitlig underleverantör och tillräckligt små för att ha den flexibilitet och överblick som garanterar snabb hantering och förstklassig service.
Tillsammans med sina kunder vidareutvecklar man idéer med hjälp av en modern maskinpark och kunniga medarbetare.

Största delen av tillverkningen sker i 3, 4 och 5-axliga CNC-styrda fräsar och svarvar.
Maskinparken utvecklas ständigt och man arbetar med den senaste tekniken. Varbergs Precision står i ständig utveckling för att kunna möta kundernas krav.

Vad erbjuder rollen?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet som CNC-operatör med kunskap från CNC-svarv eller CNC-fräs.

Dina vanligaste förekommande arbetsuppgifter innebär att ställa maskinerna utefter ställschema, samt löpande kvalitetskontroller. Din erfarenhet gör att du har kunskap i verktygsval kopplat mot vilken produkt som skall produceras.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har god teknisk förståelse. Beroende på din bakgrund och kunskap kommer du få arbeta med ditt specialistområde inom svarv eller fräs.
Vi tror även att du har kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik.

Som person har du en positiv inställning och tycker om att arbeta i lag.
Varbergs Precision har höga leverantörkrav och vi ser därför att du som sökande är en
ordningsam person med öga för de små detaljerna.

Du erbjuds: Ett utvecklande arbete i en toppmodern produktion där man satsar stort på trivsel och gemenskap.

Arbetstider: 2-skift
Omfattning: 100%

Är detta din perfekta match?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med god chans till förlängning eller anställning av kund.

Sökord
CNC, CNC-operatör, Operatör, Fräs, Svarv, Varberg Visa mindre

CNC operatör till stor kund i Ätran

Om företaget Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Hos oss är det viktigt att vår per... Visa mer
Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt!


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu efter en kunnig CNC Operatör som är redo för nya utmaningar!

För kunds räkning söker vi dig som har erfarenhet av styrda maskiner som CNC operatör och att du kan kontrollmäta en detalj utifrån ritning. Du kommer att jobba med engagerade kollegor, så det krävs att du är en bra lagspelare men även bra på att jobba enskilt. För rätt person kommer det att finnas stora utvecklingsmöjligheter.

Meriterande är om du har erfarenhet kring montering/snickarkunskaper samt el/hydraulik.

Din profil

Vi söker dig som trivs med att vara en del av en grupp där samarbete är nödvändigt för att få helheten att fungera. Samtidigt behöver du ha förmågan att arbeta självständigt och ta ett eget ansvar. I och med de varierande arbetsuppgifterna så ser vi att du har erfarenhet av CNC och utbildning inom relevant område. Noggrannhet och struktur värderas högt.

B-körkort och bil är ett krav.

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Låter det intressant?

Har du frågor så tveka inte att kontakta ansvarig konsultchef Alexandra, enklast når du henne via mail på [email protected]
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se.
Vänta inte med din ansökan då vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt datum.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

TAIGA IS LOOKING FOR AN EXPERIENCED SEAMSTRESS

Ansök    Sep 8    Taiga AB    Industrisömmerska
Taiga is a leading supplier of functional clothing systems in Sweden and internationally. We are now looking for a new employee for our product development/sewing department. You will be part of a team of product developers/product technicians and pattern designers who are constantly working to develop and improve our products in all our segments. Your role includes: • Test sewing and cutting • Creative participation during the creation process • Sewing ... Visa mer
Taiga is a leading supplier of functional clothing systems in Sweden and internationally. We are now looking for a new employee for our product development/sewing department. You will be part of a team of product developers/product technicians and pattern designers who are constantly working to develop and improve our products in all our segments.

Your role includes:
• Test sewing and cutting
• Creative participation during the creation process
• Sewing of details on existing garments
• Alteration sewing
• Repairs
• Other tasks occurring in the department

To succeed in your role in our product development department, you need to have solid sewing knowledge in ready-to-wear and master various industrial sewing machines.
Experience in pattern construction, production control and computer skills are meritorious.
Our garments are technically advanced with great variety, which requires broad sewing skills.
You must be service-oriented and solution-oriented, and we attach great importance to you being used to taking your own initiative.
You are meticulous, responsible, flexible and like to work together with others in a team. You have good knowledge of the Swedish language.
Taiga offers an exciting and versatile job with a high degree of freedom under responsibility. You will work in a positive environment in a business with strong growth with many exciting challenges. The service is at 100%, daytime and location is at our head office in Varberg.
Questions about the service are answered by Camilla Johansson at Taiga, mobile number 0708–670434.
The application is sent to [email protected].
The application deadline is October 15.About Taiga
Taiga is an innovative company that invests in the future. We develop and sell functional clothing systems for professional users.
The company is privately owned with approximately 30 employees and with a turnover of approximately SEK 110 million.
The head office is in Varberg. Taiga is in an exciting phase where we invest in development both in Sweden and in our export markets.
Read more about us at www.taiga. Visa mindre

Däckskiftare sökes i Göteborg! (Utbildning ingår)

Om jobbet: Till kommande däcksäsong söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Västra Götalands län. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck från sommar till vinterdäck. Under däcksäsong... Visa mer
Om jobbet:

Till kommande däcksäsong söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Västra Götalands län. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck från sommar till vinterdäck. Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo.

Vi erbjuder en till två dagars utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder.

Din profil:

Som person är du social, kommunikativ och en lagspelare. Du arbetar på ett strukturerat arbetssätt med god prioriteringsförmåga samtidigt som du är noggrann i ditt arbete. Att ge service till kunder är något du ser som en självklarhet samtidigt som du klarar av att arbeta i högt tempo.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult på Aura Personal.

Anställningen är på heltid med start i Oktober men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om oss:

Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Sökord: däck , fordon , bilar , mekaniker Visa mindre

TAIGA SÖKER EN ERFAREN PROVSÖMMERSKA

Ansök    Sep 8    Taiga AB    Industrisömmerska
Taiga är en ledande leverantör av funktionella klädsystem i Sverige och internationellt. Vi söker nu en ny medarbetare till vår produktutveckling/sömnads avdelning. Du kommer att ingå i ett team med produktutvecklare/produkt-tekniker och mönsterkonstruktörer som ständigt jobbar med att utveckla och förbättra våra produkter inom alla våra segment. Din roll inkluderar: · Provsömnad och tillskärning · Kreativt deltagande under framtagningsp... Visa mer
Taiga är en ledande leverantör av funktionella klädsystem i Sverige och internationellt. Vi söker nu en ny medarbetare till vår produktutveckling/sömnads avdelning. Du kommer att ingå i ett team med produktutvecklare/produkt-tekniker och mönsterkonstruktörer som ständigt jobbar med att utveckla och förbättra våra produkter inom alla våra segment.

Din roll inkluderar:

· Provsömnad och tillskärning
· Kreativt deltagande under framtagningsprocessen
· Sömnad av detaljer på befintliga plagg
· Ändringssömnad
· Reparationer
· Andra förekommande arbetsuppgifter på avdelningen

För att lyckas i din roll på vår produktutvecklingsavdelning behöver du ha en gedigen sömnadskunskap inom konfektion och behärska olika industrisymaskiner.
Erfarenhet av mönsterkonstruktion, produktionskontroll samt datorvana är meriterande.
Våra plagg är tekniskt avancerade med stor variation, vilket kräver bred sömnadskompetens.
Du ska vara serviceinriktad och lösningsorienterad och vi lägger stor vikt i att du är van att ta egna initiativ.
Du är noggrann, ansvarstagande, flexibel och gillar att jobba tillsammans med andra i ett team. Du har goda kunskaper i svenska språket.
Taiga erbjuder ett spännande och mångsidigt jobb med hög grad av frihet under ansvar. Du kommer att jobba i en positiv miljö i en verksamhet med stark tillväxt med många spännande utmaningar. Tjänsten är på 100%, dagtid och placeringsort är på vårt huvudkontor i Varberg.
Frågor om tjänsten besvaras av Camilla Johansson på Taiga, mobilnummer 0708–670434.
Ansökan skickas till [email protected]. Sista ansökningsdag är 15 oktoberOm Taiga
Taiga är ett innovativt företag som satsar för framtiden. Vi utvecklar och säljer funktionella klädsystem för professionella användare.
Företaget är privatägt med ca 30 anställda och med ca 110 miljoner kronor i omsättning.
Huvudkontoret ligger i Varberg. Taiga är inne i en spännande fas där vi satsar på utveckling i såväl Sverige som på våra exportmarknader.
Läs mer om oss på www.taiga.se Visa mindre

Svetsare / rörmontör till vår kund Ringhals

Ansök    Sep 5    Elajo Mekanik AB    Svetsare, manuell
Har du erfarenhet av att jobba som industrirörmontör eller svetsare inom verkstad, industri eller kärnkraft? Är du flexibel och gillar omväxlande arbetsuppgifter? Vill du ha ett jobb där du stöter på nya utmaningar och kan utvecklas? Vi erbjuder - Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där vi stöttar varandra och har kul tillsammans - Trygghet och stabilitet - Alla medarbetare får tillgång till samtalsstöd kring hälsa, kris, sorg, stress men även e... Visa mer
Har du erfarenhet av att jobba som industrirörmontör eller svetsare inom verkstad, industri eller kärnkraft?

Är du flexibel och gillar omväxlande arbetsuppgifter?

Vill du ha ett jobb där du stöter på nya utmaningar och kan utvecklas?Vi erbjuder

- Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där vi stöttar varandra och har kul tillsammans
- Trygghet och stabilitet
- Alla medarbetare får tillgång till samtalsstöd kring hälsa, kris, sorg, stress men även ekonomi och juridik
- Kollektivavtal, personalrabatter och friskvårdsbidrag tar du med enkelhet del av genom vår förmånsportal Elajo4U
- Bred kunskap inom bolaget med fokus på teknikutveckling
- En gemenskap och ett starkt affärsmannaskapMer om tjänsten

Som rörmontör/svetsare hos Elajo Mekaniks kund Ringhals arbetar du med tillverkning i kundens verkstad samt underhållsarbete ute i anläggningen.

Du jobbar i ett team där ni tillsammans ansvarar för att utföra arbetet. Det innebär ett stort egenansvar där du tillsammans med kollegorna driver på arbetet och tar de kontakter som behövs för att lösa uppgiften. Du kommer vara stationerad på kärnkraftverket Ringhals.

För att få tillträde till kärnkraftverket kommer vi att genomföra en säkerhetsintervju följd av säkerhetsprövning samt registerkontroll för säkerhetsskyddsklassade områden. Drogtest och läkarundersökning kommer även genomföras innan tillträde kan ges.Kvalifikationer

För att kunna utföra ett bra arbete hos kund ser vi gärna att du:

- Har någon form av utbildning inom verkstadstillverkning eller mångårig erfarenhet från tillverkningsindustri eller underhållsarbete i liknande anläggning
- Svetsarprövningar och kunskaper inom TIG, MMA och MIG/MAG är meriterande
- Goda kunskaper i att läsa och förstå ritningar
- Kunskaper och erfarenhet inom SS-EN ISO 3834-2 och SS EN 1090 är meriterande
- Heta arbeten certifikat, travers- och truckkort, hjullastarkort, Mobil arbetsplattform och fallskyddsutbildning är meriterande
- Behärska svenska väl i både tal och skrift
- B-körkortPersonliga egenskaper

- Noggrannhet och ett starkt säkerhetstänk
- Du är en kontaktsökande och driven lagspelare
- Du har god förmåga att kommunicera, är samarbetsvillig, flexibel och lyhörd.

Vi erbjuder dig ett arbete där ingen dag är den andra lik, du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare.Elajo värdesätter

Inom Elajo värdesätter vi att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är Engagemang, Utveckling, Öppenhet och Förtroende.

Vi värdesätter en rimlig balans mellan arbete-, privat- och familjeliv.

Vi eftersträvar en jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.Om Elajo

Elajo är sprunget ur el och elinstallation, men är idag så mycket mer. Vi är starka inom säkerhet, mekanik och har bred kompetens inom energi.

Vår bredd är ibland svår att greppa. Vi är allt från ett elföretag till ett IT-företag med vår egen öppna plattform för alla sorters smarta fastigheter. Vi har elektriker, svetsare, säkerhetsexperter och mycket mer. Hos oss kan du utvecklas.

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiföretag med verksamhet på 36 orter i Sverige. Koncernen har sedan starten 1958 växt till idag cirka 800 medarbetare och omsatte ca 1 miljard under 2022. Koncernen består av tre affärsområden: El & Energiteknik, Mekanik och Technology Solutions.Ansökan

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag är 2023-09-30. Urvalet sker löpande, där tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För ytterligare information, eller frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta:

- Lillemor Löfgren, Marknadsområdeschef Energi, telefon 0491-767601


Välkommen med din ansökan!Inför denna rekrytering har Elajo tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande. Visa mindre

Vi rekryterar Arbetsledare för lackeringen till Cycleurope

Vill du arbeta på ett av Varbergs mest spännande företag? Har du erfarenhet av lackering, arbetsledning och ett brinnande teknikintresse? Här erbjuds du en bred roll med personal- och planeringsansvar. Du arbetar i projekt och med ständiga förbättringar. Tjänsten innebär många kontaktytor, både internt och externt. Låter det intressant? Kanske är det dig vi söker! Om företaget Cycleurope Sverige är en del av familjeägda Cycleurope AB, en av Europas led... Visa mer
Vill du arbeta på ett av Varbergs mest spännande företag? Har du erfarenhet av lackering, arbetsledning och ett brinnande teknikintresse? Här erbjuds du en bred roll med personal- och planeringsansvar. Du arbetar i projekt och med ständiga förbättringar. Tjänsten innebär många kontaktytor, både internt och externt. Låter det intressant? Kanske är det dig vi söker!

Om företaget

Cycleurope Sverige är en del av familjeägda Cycleurope AB, en av Europas ledande cykelkoncerner. I Sverige finns de hos hundratals cykelspecialister runt om i landet genom sina varumärken Crescent, Monark, Spectra och TEC. Cycleurope vill bidra till en aktiv och hälsosam livsstil på cykel med kvalité, säkerhet och miljö i fokus. På huvudkontoret i Varberg arbetar man med utveckling, design och producerar cyklar för svenska förhållanden. Här har det tillverkats cyklar sedan tidigt 1900-tal. 100 000 cyklar rullar ut ur fabriken i Varberg varje år. Cycleurope kan stolta titulera sig som marknadsledande i Sverige, en stor spelare i Norden och Europa med några av de finaste och mest anrika cykelvarumärken som finns i världen. Läs gärna mer om Cycleurope på deras hemsida: https://www.cycleurope.com/

Arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare för lackeringen kommer du att ingå i ett team där den huvudsakliga arbetsuppgiften är att leda och fördela arbetet för produktionspersonalen. Du börjar dagen med ett uppstartsmöte och är ständigt involverad i driften och stöttar i prioriteringsordning. Om problem uppstår kommer du att rapportera avvikelser, dokumentera och följa upp med avdelningen. Du kommer också att arbeta med ständiga förbättringar och produktionshöjande åtgärder. För att lyckas i rollen ser vi att du är väl insatt i lackeringens alla delar samt har ett helhetsperspektiv och arbetar proaktivt. I arbetet ingår personalansvar för den egna avdelningen samt personalplanering på kort sikt. Tjänsten innebär många kontaktytor, både internt och externt, exempelvis med leverantörer. Därför krävs det att du både har en god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Om dig

Vi söker dig som är arbetsam och strukturerad. Du arbetar metodiskt med prioriteringar och planering och är alltid prestigelös i ditt arbetssätt. Med positivitet och kreativitet vill du utveckla dig själv och ditt team till att prestera bästa möjliga resultat. Du strävar efter effektivitet och drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Vi söker dig som har ett individanpassat ledarskap med högt i tak. Du är bekväm i att leda och delegera arbete samtidigt som du ser dig själv som en i gruppen.

Formell kompetens

• Utbildning och/eller erfarenhet inom pulverlackeringsapplikation
• Utbildning och/eller erfarenhet inom våtlackeringsapplikation
• Kunskaper inom processerna för upphängning, maskering, transportörsystem och härdning
• Erfarenhet av arbetsledning, gärna med personalansvar
• Obehindrad engelska och svenska i tal och skriftMeriterande

• Kunskap om Wagners pulver- och våtlackeringsanläggningar
• Erfarenhet av förbättringsarbete
• 3 – 5 års arbetserfarenhet inom berört arbetsområde

Om anställningen

Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning initialt
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Arbetstider: Dagtid, måndag-fredag
Ort: Varberg

I denna rekrytering samarbetar Cycleurope med Lernia bemanning & rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Annette Klang, [email protected]

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Tveka därför inte över att skicka in din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Vi söker Svetsare till Kungssmide i Värö AB!

Vi söker en noggrann person med högt kvalitetstänk! Om kundföretaget Kungssmide är ett verkstadsbolag som tillverkar projektlösningar till svensk kärnkraft, tillverkningsindustri, processindustri samt bulkindustri där våra kunder finns både i Sverige och Europa. Vi har även ett affärsområde inom Industriservice som är tillgänglig över hela Sverige och verkar inom områdena process, bulkgods och tillverkning. Hos oss kan allt inom metall beställas och vi ... Visa mer
Vi söker en noggrann person med högt kvalitetstänk!

Om kundföretaget

Kungssmide är ett verkstadsbolag som tillverkar projektlösningar till svensk kärnkraft, tillverkningsindustri, processindustri samt bulkindustri där våra kunder finns både i Sverige och Europa. Vi har även ett affärsområde inom Industriservice som är tillgänglig över hela Sverige och verkar inom områdena process, bulkgods och tillverkning. Hos oss kan allt inom metall beställas och vi erbjuder även industriservice med bred kunskap och duktiga medarbetare, vi finns bland annat på betongstationer, pappersbruk och kärnkraft. Kungssmide ingår from 2022 i MekHub-gruppen. Läs gärna mer på kungssmide.seArbetsuppgifter

Hos Kungssmide erbjuds du ett omväxlande arbete där du ingår i ett team med ca 30 härliga kollegor. Kungssmide är ett mindre företag där arbetsuppgifterna kan variera och där alla hjälps åt för att skapa de förutsättningar och resultat som önskas. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av tillverkning och svetsning av stålkonstruktioner efter kunds ritning och produktkrav. Du kommer att kapa material, montera/svetsa produkter samt dokumentera svetsarbetet. Övrigt verkstadsarbete så som fräs/svarv, bockning, valsning, kantpress och vattenskärning ingår också i arbetet. Det kan även förekomma arbete ute hos kunder. Arbetet är förlagt till dagtid.

Bakgrund och personliga egenskaper

Du har med fördel en industriteknisk bakgrund från antingen arbete eller utbildning. Vidare har du med dig ritningsläsning, materialförståelse samt har erfarenhet från svetsning/montage sedan tidigare.


Som person är du noggrann, flexibel och ansvarsfull. Du har ett starkt driv som vill arbeta mot uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. Vidare besitter du även en stark vilja att producera högsta kvalité.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.


Tjänsten är en rekrytering till kund, vilket innebär direkt anställning hos Kungssmide. Ansökningarna sker via vår hemsida firstpersonal.se

Vid frågor kan du kontakta Nicklas Karlsson via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Celloperatörer till Akwel i Varberg

Är du tekniskt intresserad och vill vara med i Akwels fortsatta expansion? Vi söker dig som vill arbeta i en ren produktionsmiljö inom fordonsindustrin där nya maskiner och teknik ligger i framkant. Hos Akwel har man en positiv kultur och tycker det är viktigt att man ska ha roligt när man är på jobbet. Om företaget AKWEL Sverige AB är en förstklassig tillverkare av fordonsutrustning och system på den internationella marknaden. Vi designar, utvecklar och... Visa mer
Är du tekniskt intresserad och vill vara med i Akwels fortsatta expansion? Vi söker dig som vill arbeta i en ren produktionsmiljö inom fordonsindustrin där nya maskiner och teknik ligger i framkant. Hos Akwel har man en positiv kultur och tycker det är viktigt att man ska ha roligt när man är på jobbet.

Om företaget
AKWEL Sverige AB är en förstklassig tillverkare av fordonsutrustning och system på den internationella marknaden. Vi designar, utvecklar och distribuerar högpresterande produkter och system inom luft- och vätskedistribution, med förstklassigt industriellt och tekniskt kunnande. Vi är i framkant vad gäller toppmodern industri och teknisk expertis inom mekatronisk integration, applicering och bearbetning av material. Med fabriker i Varberg och Ulricehamn omsätter AKWEL 489 miljoner kronor och sysselsätter totalt 310 personer, varav 140 personer arbetar i Varberg.

För att läsa mer besök gärna vår hemsida www.akwel-automotive.com.

Vad erbjuder rollen?
Du kommer att arbeta i processer för framtagning av Akwels detaljer.

Som celloperatör hos Akwel övervakar och kontrollerar du en cell som innehåller flera robotar.
Du programmerar, justerar och återställer cellen enligt Akwels rutiner under arbetets gång.
En viktig del av arbetet är att kontrollera de artiklar som cellen svetsat eller bockat, detta görs enligt tydliga rutiner och med bra kontrollredskap.
I uppstarten kommer du få utbildning och möjlighet att gå bredvid dina kollegor för att ges bästa möjlighet att komma in i Akwels rutiner och arbetssätt.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk bakgrund genom skola eller arbete, alternativt har ett stort intresse av teknik.

Arbetstider: 2-skift
Språk: På grund av säkerhetsskäl kräver arbetet en god förmåga i svenska, både i tal och skrift.
Lön enligt kollektivavtal (GFL).
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2023-04-21. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Johan Dahlqvist på [email protected] eller Christoffer Källqvist på [email protected]

Sökord
automotive, produktion, Varberg, industri, Akwel, Effektiv, bilindustri, celloperatör, operatör Visa mindre

Däckskiftare sökes i Göteborg! (Utbildning ingår)

Om jobbet: Till kommande däcksäsong söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Västra Götalands län. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck från sommar till vinterdäck. Under däcksäsong... Visa mer
Om jobbet:

Till kommande däcksäsong söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Västra Götalands län. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck från sommar till vinterdäck. Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo.

Vi erbjuder en till två dagars utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder.

Din profil:

Som person är du social, kommunikativ och en lagspelare. Du arbetar på ett strukturerat arbetssätt med god prioriteringsförmåga samtidigt som du är noggrann i ditt arbete. Att ge service till kunder är något du ser som en självklarhet samtidigt som du klarar av att arbeta i högt tempo.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult på Aura Personal.

Anställningen är på heltid med start i Oktober men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om oss:

Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Sökord: däck , fordon , bilar , mekaniker Visa mindre

Maskinoperatör med truckkort sökes till kund i Varberg!

Trivs du i en industrimiljö och söker nya utmaningar? Arbetsuppgifter När du arbetar som Maskinoperatör hos vår kund i Varberg inom tillverkningsindustrin kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ställa och övervaka maskin samt fylla på material. Även övrigt produktionsarbete så som efterbearbetning, packning och orderhantering förekommer. Du kommer att vara behjälplig att köra ut färdiga produkter till lagret med hjälp av truck ingår ocks... Visa mer
Trivs du i en industrimiljö och söker nya utmaningar?

Arbetsuppgifter


När du arbetar som Maskinoperatör hos vår kund i Varberg inom tillverkningsindustrin kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ställa och övervaka maskin samt fylla på material. Även övrigt produktionsarbete så som efterbearbetning, packning och orderhantering förekommer. Du kommer att vara behjälplig att köra ut färdiga produkter till lagret med hjälp av truck ingår också. Arbetet är förlagt till dagtid några veckor under upplärningen med arbetstider mellan klockan 07:00-16:00. Arbetstiden kommer sedan övergå till 2-skift, vilket innebär att du arbetar både dagtid och eftermiddag/kväll. Uppdraget är heltid och startar omgående.

Bakgrund och personliga egenskaper

Vi ser gärna att du har en praktisk utbildning i botten samt arbetslivserfarenhet inom industrin sedan innan. Truckkort med A- och B-behörighet är meriterande, då det förekommer truckkörning i tjänsten. Körkort och tillgång till bil är meriterande, eftersom kollektivtrafiken inte matchar kundföretagets skifttider.

Du har ett gott ordningssinne och gillar högt arbetstempo eftersom jobbet kräver att du kan skifta mellan olika arbetsmoment och även göra prioriteringar under arbetsdagen för att kunna effektivisera arbetet på bästa sätt. Vidare är du en given lagspelare och samarbetar för att uppnå målen som sätts för dagen. Du är även ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Vid frågor kan du kontakta Nicklas via mail, nicklas@firstpersonal.se eller Amanda via mail [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Däckskiftare sökes i Göteborg! (Utbildning ingår)

Om jobbet: Till kommande däcksäsong söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Västra Götalands län. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck från sommar till vinterdäck. Under däcksäsong... Visa mer
Om jobbet:

Till kommande däcksäsong söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Västra Götalands län. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck från sommar till vinterdäck. Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo.

Vi erbjuder en till två dagars utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder.

Din profil:

Som person är du social, kommunikativ och en lagspelare. Du arbetar på ett strukturerat arbetssätt med god prioriteringsförmåga samtidigt som du är noggrann i ditt arbete. Att ge service till kunder är något du ser som en självklarhet samtidigt som du klarar av att arbeta i högt tempo.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult på Aura Personal.

Anställningen är på heltid med start i Oktober men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om oss:

Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Sökord: däck , fordon , bilar , mekaniker Visa mindre

Maskinoperatör med truckkort sökes till kund i Varberg!

Trivs du i en industrimiljö och söker nya utmaningar? Arbetsuppgifter När du arbetar som Maskinoperatör hos vår kund i Varberg inom tillverkningsindustrin kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ställa och övervaka maskin samt fylla på material. Du kommer att vara behjälplig att köra ut färdiga produkter till lagret med hjälp av truck ingår också. Arbetet är förlagt till dagtid några veckor under upplärningen med arbetstider mellan klocka... Visa mer
Trivs du i en industrimiljö och söker nya utmaningar?

Arbetsuppgifter


När du arbetar som Maskinoperatör hos vår kund i Varberg inom tillverkningsindustrin kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ställa och övervaka maskin samt fylla på material. Du kommer att vara behjälplig att köra ut färdiga produkter till lagret med hjälp av truck ingår också. Arbetet är förlagt till dagtid några veckor under upplärningen med arbetstider mellan klockan 07:00-16:00. Arbetstiden kommer sedan övergå till 2-skift, vilket innebär att du arbetar både dagtid och eftermiddag/kväll. Uppdraget är heltid och startar omgående.

Bakgrund och personliga egenskaper

Vi ser gärna att du har en praktisk utbildning i botten samt arbetslivserfarenhet inom industrin sedan innan. Truckkort med A- och B-behörighet är meriterande, då det förekommer truckkörning i tjänsten. Körkort och tillgång till bil är meriterande, eftersom kollektivtrafiken inte matchar kundföretagets skifttider.

Du har ett gott ordningssinne och gillar högt arbetstempo eftersom jobbet kräver att du kan skifta mellan olika arbetsmoment och även göra prioriteringar under arbetsdagen för att kunna effektivisera arbetet på bästa sätt. Vidare är du en given lagspelare och samarbetar för att uppnå målen som sätts för dagen. Du är även ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Vid frågor kan du kontakta Nicklas via mail, nicklas@firstpersonal.se eller Amanda via mail [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker Svetsare till Kungssmide i Värö AB!

Vi söker en noggrann person med högt kvalitetstänk! Om kundföretaget Kungssmide är ett verkstadsbolag som tillverkar projektlösningar till svensk kärnkraft, tillverkningsindustri, processindustri samt bulkindustri där våra kunder finns både i Sverige och Europa. Vi har även ett affärsområde inom Industriservice som är tillgänglig över hela Sverige och verkar inom områdena process, bulkgods och tillverkning. Hos oss kan allt inom metall beställas och vi ... Visa mer
Vi söker en noggrann person med högt kvalitetstänk!

Om kundföretaget

Kungssmide är ett verkstadsbolag som tillverkar projektlösningar till svensk kärnkraft, tillverkningsindustri, processindustri samt bulkindustri där våra kunder finns både i Sverige och Europa. Vi har även ett affärsområde inom Industriservice som är tillgänglig över hela Sverige och verkar inom områdena process, bulkgods och tillverkning. Hos oss kan allt inom metall beställas och vi erbjuder även industriservice med bred kunskap och duktiga medarbetare, vi finns bland annat på betongstationer, pappersbruk och kärnkraft. Kungssmide ingår from 2022 i MekHub-gruppen. Läs gärna mer på kungssmide.seArbetsuppgifter

Hos Kungssmide erbjuds du ett omväxlande arbete där du ingår i ett team med ca 30 härliga kollegor. Kungssmide är ett mindre företag där arbetsuppgifterna kan variera och där alla hjälps åt för att skapa de förutsättningar och resultat som önskas. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av tillverkning och svetsning av stålkonstruktioner efter kunds ritning och produktkrav. Du kommer att kapa material, montera/svetsa produkter samt dokumentera svetsarbetet. Övrigt verkstadsarbete så som fräs/svarv, bockning, valsning, kantpress och vattenskärning ingår också i arbetet. Det kan även förekomma arbete ute hos kunder. Arbetet är förlagt till dagtid.

Bakgrund och personliga egenskaper

Du har med fördel en industriteknisk bakgrund från antingen arbete eller utbildning. Vidare har du med dig ritningsläsning, materialförståelse samt har erfarenhet från svetsning/montage sedan tidigare.


Som person är du noggrann, flexibel och ansvarsfull. Du har ett starkt driv som vill arbeta mot uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. Vidare besitter du även en stark vilja att producera högsta kvalité.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.


Tjänsten är en rekrytering till kund, vilket innebär direkt anställning hos Kungssmide. Ansökningarna sker via vår hemsida firstpersonal.se

Vid frågor kan du kontakta Nicklas Karlsson via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Operatör

Är du en lagspelare som vill testa på en ny arbetsplats inom industri? Just nu söker vi operatörer till våra kunder i Varberg med omnejd, är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vad erbjuder rollen? Rollen som operatör skiljer sig åt beroende på hos vilken av våra samarbetspartners du arbetar hos, men oavsett arbetsplats är din insats viktig. Du kommer vara delaktig i tillverkningen av kundens produkt samt att säkerställa att pro... Visa mer
Är du en lagspelare som vill testa på en ny arbetsplats inom industri? Just nu söker vi operatörer till våra kunder i Varberg med omnejd, är det dig vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vad erbjuder rollen?
Rollen som operatör skiljer sig åt beroende på hos vilken av våra samarbetspartners du arbetar hos, men oavsett arbetsplats är din insats viktig. Du kommer vara delaktig i tillverkningen av kundens produkt samt att säkerställa att produkternas kvalité efterhålls.

Dina arbetsuppgifter kan innebära övervakning av en eller flera maskiner, kontrollera produkterna som tillverkas samt inflödet av material i maskinen. Arbetet kan innebära att styra maskinerna manuellt eller via programmering.

Som operatör arbetar du heltid på 2-skift och tillträde är omgående eller enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet inom industri, och är en person som inte backar när man behöver arbeta med kroppen och hugga i lite extra när det behövs. Det kan vara en fördel att ha en teknisk bakgrund genom skola eller arbete, alternativt ett tekniskt intresse.

Vidare är du en person som har god arbetsmoral och vill göra ett bra jobb. Du har goda kunskaper i både tal och skrift, och är pålitlig och målinriktad.
Personliga egenskaper väger tungt hos oss, därför är tidigare erfarenhet inte ett krav - även om det är meriterande - utan vi tror att man med rätt inställning kan komma långt!

Intervjuer och tillsättning sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
Operatör, Celloperatör, Maskinoperatör, Industri Visa mindre

Vi söker Svetsare till Kungssmide i Värö AB!

Vi söker en noggrann person med högt kvalitetstänk! Om kundföretaget Kungssmide är ett verkstadsbolag som tillverkar projektlösningar till svensk kärnkraft, tillverkningsindustri, processindustri samt bulkindustri där våra kunder finns både i Sverige och Europa. Vi har även ett affärsområde inom Industriservice som är tillgänglig över hela Sverige och verkar inom områdena process, bulkgods och tillverkning. Hos oss kan allt inom metall beställas och vi ... Visa mer
Vi söker en noggrann person med högt kvalitetstänk!

Om kundföretaget

Kungssmide är ett verkstadsbolag som tillverkar projektlösningar till svensk kärnkraft, tillverkningsindustri, processindustri samt bulkindustri där våra kunder finns både i Sverige och Europa. Vi har även ett affärsområde inom Industriservice som är tillgänglig över hela Sverige och verkar inom områdena process, bulkgods och tillverkning. Hos oss kan allt inom metall beställas och vi erbjuder även industriservice med bred kunskap och duktiga medarbetare, vi finns bland annat på betongstationer, pappersbruk och kärnkraft. Kungssmide ingår from 2022 i MekHub-gruppen. Läs gärna mer på kungssmide.seArbetsuppgifter

Hos Kungssmide erbjuds du ett omväxlande arbete där du ingår i ett team med ca 30 härliga kollegor. Kungssmide är ett mindre företag där arbetsuppgifterna kan variera och där alla hjälps åt för att skapa de förutsättningar och resultat som önskas. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av tillverkning och svetsning av stålkonstruktioner efter kunds ritning och produktkrav. Du kommer att kapa material, montera/svetsa produkter samt dokumentera svetsarbetet. Övrigt verkstadsarbete så som fräs/svarv, bockning, valsning, kantpress och vattenskärning ingår också i arbetet. Det kan även förekomma arbete ute hos kunder. Arbetet är förlagt till dagtid.

Bakgrund och personliga egenskaper

Du har med fördel en industriteknisk bakgrund från antingen arbete eller utbildning. Vidare har du med dig ritningsläsning, materialförståelse samt har erfarenhet från svetsning/montage sedan tidigare.


Som person är du noggrann, flexibel och ansvarsfull. Du har ett starkt driv som vill arbeta mot uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. Vidare besitter du även en stark vilja att producera högsta kvalité.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.


Tjänsten är en rekrytering till kund, vilket innebär direkt anställning hos Kungssmide. Ansökningarna sker via vår hemsida firstpersonal.se

Vid frågor kan du kontakta Nicklas Karlsson via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Industriarbetare Varberg

Söker du arbete inom industrin? Då kan vi ha tjänsten just för Dig! För våra kunders räkning söker vi nu industripersonal till Varberg med omnejd. Då det kan vara start omgående gör vi löpande urval så vänta inte med att söka tjänsten! Din framtida arbetsgivare Vi på Effektiv söker nu dig som vill ha ett arbete inom industrin i Varberg. Vi jobbar med en långsiktighet vilket innebär att du initialt kommer få en visstidsanställning på sex månader hos ... Visa mer
Söker du arbete inom industrin?
Då kan vi ha tjänsten just för Dig!

För våra kunders räkning söker vi nu industripersonal till Varberg med omnejd.

Då det kan vara start omgående gör vi löpande urval så vänta inte med att söka tjänsten!

Din framtida arbetsgivare
Vi på Effektiv söker nu dig som vill ha ett arbete inom industrin i Varberg.

Vi jobbar med en långsiktighet vilket innebär att du initialt kommer få en visstidsanställning på sex månader hos oss på Effektiv och bli uthyrd till någon av våra kunder med stor chans till förlängning/anställning hos kund.

Vad erbjuder rollen?
Vi söker dig som har erfarenhet inom exempelvis:
• Maskinoperatör
• Montering Metall/Plast
• Manuell Svets
• Skärande bearbetning manuellt
• Pressoperatör
• Allmänt produktionsarbete
• Stansoperatör

Arbetstider: 2- eller 3-skift.

Saknar du erfarenhet men är händig och har bra koll på diverse maskiner med ett tekniskt intresse? Sök ändå, för det kan finnas en tjänst även för dig!

Vem är du?
Vi söker dig som är flexibel, självgående och van vid fysiskt arbete. Du är den som presterar det lilla extra och drivs av goda resultat. Vidare är du en person som har god arbetsmoral och är produktiv. Vi tror att du har utbildning inom industri och/eller arbetslivserfarenhet inom området.

Urvalet sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Sökord
produktionsmedarbetare, industri, produktion, maskinoperatör, stansoperatör, Varberg Visa mindre

Är du vår nästa Montör? Se hit!

Tycker du om att arbeta med händerna och producera under högt tempo? Då kan du vara vår nya Montör! Arbetsuppgifter Till våra kundföretag i Varberg som är verksamma inom tillverkningsindustrin söker vi nu montörer. Arbetet som Montör innebär att montera ihop samt kvalitetskontroll av olika metalldetaljer. Kundföretaget tillverkar olika metalldelar, därmed kommer dina arbetsuppgifter att variera och arbetet i sig upplevs som omväxlande. Även sortering, p... Visa mer
Tycker du om att arbeta med händerna och producera under högt tempo? Då kan du vara vår nya Montör!

Arbetsuppgifter

Till våra kundföretag i Varberg som är verksamma inom tillverkningsindustrin söker vi nu montörer. Arbetet som Montör innebär att montera ihop samt kvalitetskontroll av olika metalldetaljer. Kundföretaget tillverkar olika metalldelar, därmed kommer dina arbetsuppgifter att variera och arbetet i sig upplevs som omväxlande. Även sortering, packning och lättare verkstadsarbete ingår i tjänsten. Arbetstiden är förlagd till dagtid under upplärning men övergår sedan till 2-skift, vilket innebär att du kommer arbeta både dagtid och eftermiddag/kväll. Uppdraget har omgående start eller enligt överenskommelse.

Bakgrund och personliga egenskaper

Det är meritande om du som söker har gått en praktisk linje på gymnasiet eller om du har erfarenhet från tidigare industriarbete. Körkort och tillgång till egen bil är önskvärt, men inget krav. Truckkort är meriterande.

Arbetet som Montör kräver noggrannhet och ett tekniskt intresse. Du är en person som drivs av mål och är van vid att hålla ett högt tempo när du arbetar. Arbetet är relativt enkelt och är du en lättlärd och en arbetsvillig person kommer du att lära dig arbetet fort. Tycker du dessutom det är roligt att arbeta med händerna kommer du att trivas i jobbet som Montör galant!

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Vid frågor kan du kontakta Nicklas via mail nicklas@firstpersonal.se eller Amanda via mail [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Däckmontörer för högsäsong till Euromaster i Varberg

Nu förstärker vi vårt team i Varberg med nya kollegor! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg. Som Däckmontör arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. På våra verkstäder är det ett högt arbetstempo vilket ställer krav på att vi som team arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga service ut... Visa mer
Nu förstärker vi vårt team i Varberg med nya kollegor! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Som Däckmontör arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. På våra verkstäder är det ett högt arbetstempo vilket ställer krav på att vi som team arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga service ut till våra kunder. Till oss kommer du som är glad och positiv. Det du får av oss är att jobba i ett riktigt sammansvetsat team där du blir sedd för den du är. Vi hjälper varandra att utvecklas på alla plan.

Tillsättning av tjänsten sker i mitten av oktober och anställningstiden är ca 6-8 veckor. Utbildning får du av oss på plats.

-
Har ett intresse för bilar, erfarenhet inom däckhandel eller bilhandel är meriterande.

-
Har du B-körkort är det meriterande, men inget krav

-
Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs

-
Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag


Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, det är därför viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Euromaster AB, som är ett helägt dotterföretag i Michelinkoncernen, är Europas största däckkedja med över 2400 serviceverkstäder i 17 länder. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceerbjudande kring däck- och fordonservice kan företaget erbjuda lösningar för alla kunder liten som stor. Bolaget är marknadsledande på B2B kunder och flertalet av det största företagen i Sverige har valt Euromaster som tjänsteleverantör inom däck och fordonservice. Med en tydlig miljöprofil har Euromaster även en regummeringsfabrik för återvinning av lastbilsdäck.

Bolaget har 80 års erfarenhet i branschen, finns på över 100 orter i Sverige i ett nätverk med av 130 verkstäder, 450 anställda och en omsättning om 1,3 miljarder. Euromaster har sitt svenska huvudkontor i Varberg.

Läs mer på: www.euromaster.se Visa mindre

Däckskiftare sökes i Göteborg! (Utbildning ingår)

Om jobbet: Till kommande däcksäsong söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Västra Götalands län. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck från sommar till vinterdäck. Under däcksäsong... Visa mer
Om jobbet:

Till kommande däcksäsong söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Västra Götalands län. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck från sommar till vinterdäck. Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo.

Vi erbjuder en till två dagars utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder.

Din profil:

Som person är du social, kommunikativ och en lagspelare. Du arbetar på ett strukturerat arbetssätt med god prioriteringsförmåga samtidigt som du är noggrann i ditt arbete. Att ge service till kunder är något du ser som en självklarhet samtidigt som du klarar av att arbeta i högt tempo.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult på Aura Personal.

Anställningen är på heltid med start i Oktober men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om oss:

Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Sökord: däck , fordon , bilar , mekaniker Visa mindre

Skruvkunnig Maskinoperatör sökes kund i Varberg!

Kan du göra lättare reparationer och är händigt lagd? Arbetsuppgifter Vi söker en Maskinoperatör med bred allmän verkstadskunskap! Du som Maskinoperatör kommer att ta hand om en av kundföretagets produktionsmaskiner och har därför en viktig roll i processen. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av service- och maskinunderhåll, ställ av maskin samt diverse reparationer. Arbetet är varierande och du får upplärning på plats. Uppdraget är långsiktigt och c... Visa mer
Kan du göra lättare reparationer och är händigt lagd?

Arbetsuppgifter

Vi söker en Maskinoperatör med bred allmän verkstadskunskap! Du som Maskinoperatör kommer att ta hand om en av kundföretagets produktionsmaskiner och har därför en viktig roll i processen. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av service- och maskinunderhåll, ställ av maskin samt diverse reparationer. Arbetet är varierande och du får upplärning på plats. Uppdraget är långsiktigt och chansen till överanställning är stor. Arbetstiden är förlagd till tvåskift, där du arbetar tidigt skift ena veckan och sent skift andra veckan.

Bakgrund och personliga egenskaper

Vi ser gärna att du har gått någon typ av praktisk utbildning på gymnasiet, till exempel industriteknisk eller fordon. Körkort och tillgång till bil är ett krav, truckkort är meriterande.

Till denna tjänst krävs det en händig och lösningsfokuserad person som tycker om att skruva med olika maskiner. Du har ett genuint teknikintresse och tycker om att meka i ditt garage på fritiden. Du är noggrann i ditt arbete och tänker alltid på kvalité vilket gör att du förstår värdet med att leverera en bra slutprodukt till kund. Då du ofta arbetar i team bör du som person vara glad och positiv, du ska ha nära till skratt och ha en social förmåga. Vidare bör du vara lyhörd, initiativrik och lösningsorienterad.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta Amanda via mail [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker nyutbildade svetsare som vill utveckla sin kompetens!

Är du en noggrann person? Se hit! Arbetsuppgifter Inom industrin behövs det alltid ny personal med svetskompetens. Har du precis avslutat en svetsutbildning och känner att du vill utveckla dig mer inom svetsning? Då bör du söka till oss! Arbetsuppgifterna består av manuell svetsning i exempelvis metoderna MIG/MAG, TIG eller pinne. Enklare programmering av en robotsvets samt efterbearbetning av kundföretagets produkter ingår också. I produktionen kom... Visa mer
Är du en noggrann person? Se hit!

Arbetsuppgifter

Inom industrin behövs det alltid ny personal med svetskompetens. Har du precis avslutat en svetsutbildning och känner att du vill utveckla dig mer inom svetsning? Då bör du söka till oss! Arbetsuppgifterna består av manuell svetsning i exempelvis metoderna MIG/MAG, TIG eller pinne. Enklare programmering av en robotsvets samt efterbearbetning av kundföretagets produkter ingår också. I produktionen kommer du även arbeta med övrigt verkstadsarbete, ritningsläsning och kontrollera produkterna så att de håller kundföretagets standard och kvalité. Arbetet är förlagt 2-skift, vilket innebär att du kommer arbeta både dagtid och eftermiddag/kväll.

Bakgrund och personliga egenskaper
Du som söker har någon form av svetskunskap, exempelvis från utbildning eller tidigare arbeten. Du har goda tekniska kunskaper och har ett stort intresse för maskinella processer. Du har tidigare erfarenhet av MIG eller TIG-svetsning och kan bedöma kvalité på färdiga svetsarbeten.
Du har ett genuint intresse för teknik och är villig att lära dig nytt. Du upplevs som positivt inställd till arbete och vill alltid lämna ifrån dig bra kvalitet på de produkter som du producerat. Du är en kvalitetsmedveten person som vill få chansen att utvecklas.

Om oss


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.
Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.
Vid frågor kan du kontakta Nicklas via mail, [email protected] eller Amanda via mail, [email protected]


Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker Elektronikmontör till DA-elektronik!

Ansök    Aug 14    Manovi Varberg AB    Elektronikmontör
Vi expanderar och utökar vår elektronikavdelning. Vi letar därför efter någon som vill gå med oss i utvecklingen! Vi har en ESD-godkänd elektronikavdelning där du får möjlighet att jobba med stora namn i branschen. Främst kommer din roll bestå i att manuellt montera elektronik och elektromekanik, plocka komponenter och montera på kretskort och kompletta elektronikenheter, och ställa, bereda och köra produktionsmaskiner. Som person är du driven, strukturer... Visa mer
Vi expanderar och utökar vår elektronikavdelning. Vi letar därför efter någon som vill gå med oss i utvecklingen!
Vi har en ESD-godkänd elektronikavdelning där du får möjlighet att jobba med stora namn i branschen. Främst kommer din roll bestå i att manuellt montera elektronik och elektromekanik, plocka komponenter och montera på kretskort och kompletta elektronikenheter, och ställa, bereda och köra produktionsmaskiner. Som person är du driven, strukturerad och ordningsam. Känner du igen dig?
Tjänsten gäller dagtid.
DA-Elektronik är en del i Manovi Varberg AB, och vi tillverkar och levererar allt från enstaka komponenter till färdiga produkter åt många branscher. Vi har en bred kompetens och en modern produktion där vi använder oss av 3D-teknik. CNC-maskiner inom svarvning, fräsning, elektronikmontering, verktygstillverkning, tampongtryck, lasergravyr, montering, packning och distribution är några av våra tjänster. Vi arbetar med världsledande partners inom industri, medicinteknik, automotive, bygg mm. t.ex. Raysafe, Akwell, Envac och Luminell. Vill du jobba i vår nybyggda, ESD-godkända avdelning?
Tjänsten tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker CNC-Svarvare

Ansök    Aug 14    Manovi Varberg AB    Svarvare
Vi expanderar och har kommande investeringar, och vi letar därför efter fler medarbetare som vill gå med oss i utvecklingen! Som verktygsmakare/CNC-operatör hos oss får du möjlighet att arbeta med ett erfaret team i en modern, ISO-certifierad verkstad. Du kommer att få arbeta i olika material och huvudsakligen inom CNC-svarvning. Det krävs därför att du har erfarenhet inom branschen, gärna även en grundlig verkstadsutbildning. Som person är du driven, stru... Visa mer
Vi expanderar och har kommande investeringar, och vi letar därför efter fler medarbetare som vill gå med oss i utvecklingen!
Som verktygsmakare/CNC-operatör hos oss får du möjlighet att arbeta med ett erfaret team i en modern, ISO-certifierad verkstad. Du kommer att få arbeta i olika material och huvudsakligen inom CNC-svarvning. Det krävs därför att du har erfarenhet inom branschen, gärna även en grundlig verkstadsutbildning. Som person är du driven, strukturerad och ordningsam. Känner du igen dig?
Tjänsten gäller dagtid.
Manovi Varberg AB tillverkar och levererar allt från enstaka komponenter till färdiga produkter åt många branscher. Vi har en bred kompetens och en modern produktion. Svarvning, fräsning, elektronikmontering, verktygstillverkning, tampongtryck, lasergravyr, montering, packning och distribution är några av våra tjänster. Vi arbetar med världsledande partners inom industri, medicinteknik, automotive, bygg mm. t.ex. Raysafe, Akwell, Turon, Envac och Luminell. CAM är meriterande. Du är välkommen på ett besök i våra nybyggda lokaler!
Tjänsten tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker CNC-Fräsare

Ansök    Aug 14    Manovi Varberg AB    Fräsare
Vi expanderar och har kommande investeringar, och vi letar därför efter fler medarbetare som vill gå med oss i utvecklingen! Som verktygsmakare/CNC-operatör hos oss får du möjlighet att arbeta med ett erfaret team i en modern, ISO-certifierad verkstad. Du kommer att få arbeta i olika material och huvudsakligen inom CNC-fräsning. Det krävs därför att du har erfarenhet inom branschen, gärna även en grundlig verkstadsutbildning. Som person är du driven, struk... Visa mer
Vi expanderar och har kommande investeringar, och vi letar därför efter fler medarbetare som vill gå med oss i utvecklingen!
Som verktygsmakare/CNC-operatör hos oss får du möjlighet att arbeta med ett erfaret team i en modern, ISO-certifierad verkstad. Du kommer att få arbeta i olika material och huvudsakligen inom CNC-fräsning. Det krävs därför att du har erfarenhet inom branschen, gärna även en grundlig verkstadsutbildning. Som person är du driven, strukturerad och ordningsam. Känner du igen dig?
Tjänsten gäller dagtid.
Manovi Varberg AB tillverkar och levererar allt från enstaka komponenter till färdiga produkter åt många branscher. Vi har en bred kompetens och en modern produktion. Svarvning, fräsning, elektronikmontering, verktygstillverkning, tampongtryck, lasergravyr, montering, packning och distribution är några av våra tjänster. Vi arbetar med världsledande partners inom industri, medicinteknik, automotive, bygg mm. t.ex. Raysafe, Akwell, Turon, Envac och Luminell. CAM är meriterande. Du är välkommen på ett besök i våra nybyggda lokaler!
Tjänsten tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande. Visa mindre

Billackerare

Ansök    Aug 10    AB Varberg Bil-Depot    Fordonslackerare
Vill du vara med på vår resa? Kanske är det just dig vi letar efter? I vår Skadeverkstad har vi en hög kundnöjdhet, vi ger kunden en positiv upplevelse och omhändertagande. Vi utför reparationer av krockskadade bilar. Som billackerare är du en viktig del i lagarbetet och dina kunskaper behövs för att lösa kundens hela behov. Om dig Du har fordonsteknisk utbildning, inriktning karosseri/lackering eller motsvarande arbetslivserfarenhet och ett B-körkort. D... Visa mer
Vill du vara med på vår resa? Kanske är det just dig vi letar efter?
I vår Skadeverkstad har vi en hög kundnöjdhet, vi ger kunden en positiv upplevelse och omhändertagande. Vi utför reparationer av krockskadade bilar. Som billackerare är du en viktig del i lagarbetet och dina kunskaper behövs för att lösa kundens hela behov.
Om dig
Du har fordonsteknisk utbildning, inriktning karosseri/lackering eller motsvarande arbetslivserfarenhet och ett B-körkort.
Du är mål- och resultatorienterad och är intresserad av att arbeta i team.
Vi erbjuder dig
Hos oss får du arbeta i en helt ny toppmodern skadeverkstad.
Ett förmånspaket med bl.a. personalrabatt, försäkringsrabatt, hobbykvällar, möjlighet att hyra bil – släp - takbox - minibuss, friskvårdsbidrag, kurser, föreläsningar, teamaktiviteter. Visa mindre

Erfarna svetsare till spännande kund!

Om tjänsten Har du flerårig erfarenhet som Tig-svetsare och är redo för nästa steg? Då kan detta vara jobbet för dig! Ansök redan idag! Just nu söker vi erfarna Tig-svetsare till ett mycket spännande jobb ett par mil norr om Varberg. I denna tjänst så kommer du att arbeta i ett team som tillsammans ansvarar för att utföra arbetet. Du kommer att arbeta med tillverkning i kundens verkstad samt med underhållsarbeten ute i anläggningen vilket ger dig en vari... Visa mer
Om tjänsten
Har du flerårig erfarenhet som Tig-svetsare och är redo för nästa steg?
Då kan detta vara jobbet för dig! Ansök redan idag!

Just nu söker vi erfarna Tig-svetsare till ett mycket spännande jobb ett par mil norr om Varberg.
I denna tjänst så kommer du att arbeta i ett team som tillsammans ansvarar för att utföra arbetet.
Du kommer att arbeta med tillverkning i kundens verkstad samt med underhållsarbeten ute i anläggningen vilket ger dig en variation i arbetet.
Mycket fokus kommer att ligga på att svetsa rör med Tig i olika diametrar men även andra metoder och material förekommer.

Arbetstiden är förlagd på dagtid.
Start enligt överenskommelse.
Om du bor på annan ort finns möjlighet att veckopendla, då står Ikett Personalpartner för bra boende i närheten av arbetsplatsen.

Inför din start så kommer du att genomgå en säkerhetsintervju och registerkontroll. Du kommer även att genomgå en läkarundersökning och drogtest.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker denna tjänst har utbildning och/eller erfarenhet som svetsare inom tillverkningsindustrin eller med underhållsarbete på anläggning.
Vidare så har du goda kunskaper inom Tig, MMA och Mig/Mag. Arbetet sker utifrån ritningsläsning så du bör ha god vana av det.
Heta Arbete, Truck- och traverskort är meriterande.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Power Swap Operator till framtidens elbilsföretag

Vill du vara med på resan av etableringen av framtidens elbilsföretag? Har du ett sinne för service och ett intresse för teknik? Då har du nu en unik chans att hoppa på tåget på denna framgångs resa. Sök redan idag då urvalet sker löpande! OM TJÄNSTEN Att arbeta som PSO, Power Swap Operator innebär att vara närmst användarna när deras elbils batteri skall bytas ut. Detta är det nya sättet att ladda på då servicestationens syfte är att göra batteribytet p... Visa mer
Vill du vara med på resan av etableringen av framtidens elbilsföretag? Har du ett sinne för service och ett intresse för teknik? Då har du nu en unik chans att hoppa på tåget på denna framgångs resa. Sök redan idag då urvalet sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Att arbeta som PSO, Power Swap Operator innebär att vara närmst användarna när deras elbils batteri skall bytas ut. Detta är det nya sättet att ladda på då servicestationens syfte är att göra batteribytet på 5 minuter för att användaren skall slippa stanna för en ladnings paus. Detta är den första siten i Sverige men företaget är redan ettablerat i andra länder runt om i Europa. Arbetet du utför kommer att vara självständigt samtidigt som du träffar nya människor varje dag. Anställs du på denna tjänst kommer du få vara med och se hur ett företag tar över mark och ettablerar sig i Sverige.

Du erbjuds
- Möjlighet att vara med i starten av en framgåns resa
- Skiftarbete där du får en föränderlig vardag

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

I denna roll kommer du arbeta som Power Swap Operator på framtidens elbilsföretag. Det är ditt ansvar att se till så byten av bilens batterier sker smärtfritt samt att kunderna får en förstaklassig serviceupplevelse. Denna site håller till vid motorvägen där E20, E6 och väg 41 korsar och har öppetider veckans alla dagar mellan 7-22 där du och dina kollegor avlöser varandra i ansvaret för siten.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ansvara för det dagliga batteribytet på bilarna.
* Hantering av vanliga fel vid batteribyteplatsen, såväl mekaniska som elektriska fel.
* Daglig inspektion och underhåll av utrustningen.
* Kommunicera och hantera kundförfrågningar under arbetsdagen.
* Assistera underhållsingenjörer med felsökning och projektändring av batteribyteplatsen.
* Föra register över underhålls- och driftsdata.
* Hjälpa användarna med att byta ut batterier om problem uppstår och ge dem den bästa användarupplevelsen på plats.


VI SÖKER DIG SOM
- Godkänd gymnasial utbildning
- Talar flytande svenska samt engelska
- Har god servicevana
- Har ett tekniskt intresse
- B-körkort

Det är meriterande om du har
- Tidigare erfarenhet av industri- eller elteknik

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Serviceinriktad
- Anpassningsbar
- Självgående

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Varberg


Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Hjul & Däck montör

Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 760 anställda inom koncernen och omsätter ca 4,2 MDR. Vi har anläggningar på 18 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar samt Scania. Vi bedriver verksamhet inom tre olika bolag, men under ett gemensamt varumärke – Tov... Visa mer
Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 760 anställda inom koncernen och omsätter ca 4,2 MDR. Vi har anläggningar på 18 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar samt Scania.
Vi bedriver verksamhet inom tre olika bolag, men under ett gemensamt varumärke – Toveks Bil.
Beskrivning
För att klara arbetet krävs att du är noggrann och effektiv när du utför dina arbetsuppgifter.

Har du tidigare arbetat med hjulskifte så är det meriterande. Du samarbetar bra med dina kollegor och har inga problem med att hjälpa till där det behövs. Som person är du engagerad och har en god känsla för service och kvalitet.

 

OM FÖRETAGET
Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen! Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av våra oerhört starka varumärken, som alla är marknadsledande inom sina segment. Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget. Visa mindre

Bilplåtslagare

I vår Skadeverkstad har vi en hög kundnöjdhet, vi ger kunden en positiv upplevelse och omhändertagande. Vi utför reparationer av krockskadade bilar. Som Bilplåtslagare är du en viktig del i lagarbetet och dina kunskaper behövs för att lösa kundens hela behov. Om dig Du har fordonsteknisk utbildning, inriktning karosseri/lackering eller motsvarande arbetslivserfarenhet och ett B-körkort. Du är mål- och resultatorienterad och intresserad av att arbeta i tea... Visa mer
I vår Skadeverkstad har vi en hög kundnöjdhet, vi ger kunden en positiv upplevelse och omhändertagande. Vi utför reparationer av krockskadade bilar. Som Bilplåtslagare är du en viktig del i lagarbetet och dina kunskaper behövs för att lösa kundens hela behov.
Om dig
Du har fordonsteknisk utbildning, inriktning karosseri/lackering eller motsvarande arbetslivserfarenhet och ett B-körkort.
Du är mål- och resultatorienterad och intresserad av att arbeta i team.
Vi erbjuder dig
Hos oss får du arbeta i en helt ny toppmodern skadeverkstad.
Ett förmånspaket med bl.a. personalrabatt, försäkringsrabatt, hobbykvällar, möjlighet att hyra bil – släp - takbox - minibuss, friskvårdsbidrag, kurser, föreläsningar, teamaktiviteter. Visa mindre

Sågverksoperatör

Hos Södras sågverk och övriga träförädling omvandlas våra medlemmars skogsråvara till träprodukter som säljs över hela världen. Inom Södra Wood hittar vi ständigt nya bevis för att trä som material erbjuder närmast oändliga möjligheter. Dessutom gör vi hela kundresan så enkel som möjligt med byggsystem för hela byggprocessen, exaktkapade produkter, logistiklösningar, digitala tjänster och mycket mer. Dina arbetsuppgifter Som sågverksoperatör kommer du arb... Visa mer
Hos Södras sågverk och övriga träförädling omvandlas våra medlemmars skogsråvara till träprodukter som säljs över hela världen. Inom Södra Wood hittar vi ständigt nya bevis för att trä som material erbjuder närmast oändliga möjligheter. Dessutom gör vi hela kundresan så enkel som möjligt med byggsystem för hela byggprocessen, exaktkapade produkter, logistiklösningar, digitala tjänster och mycket mer.

Dina arbetsuppgifter
Som sågverksoperatör kommer du arbeta på Efterbehandlingen där våra torkade plankor och bräder hyvlas, justeras, klassas och emballeras före leverans till våra kunder. Arbetet innebär övervakning kombinerat med praktiskt arbete som att avhjälpa produktionsstörningar och hålla rent och snyggt i anläggningen. För oss är arbetsmiljö och säkerhet viktiga frågor och en nyckel för att du ska trivas på jobbet. Du kommer tillsammans med ditt skiftlag att arbeta med förbättringar i vardagen som gör vår arbetsplats ännu bättre.

Din erfarenhet
Som person är du arbetsam och noggrann samt har en positiv inställning som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är en lagspelare som tycker om att jobba i team och har därmed en god kommunikations- och samarbetsförmåga men kan även jobba självständigt. Vi försöker ständigt förbättra produktiviteten i anläggningen varför ett stort driv att prestera och nå bra resultat är viktigt. Eftersom både arbetsmiljö och säkerhet är viktiga frågor för oss ställer vi också krav på att du som söker är säkerhetsmedveten. Utöver detta ser vi att du:

- Är 18 år fyllda

- Har avslutad gymnasieutbildning

- Har goda kunskaper i det svenska språket utifrån ett säkerhetsperspektiv

- Har B-körkort

Utöver detta är det meriterande om du har erfarenhet från industriarbete och sågverksarbete. Det är dessutom positivt om du har traverskort och/eller truckkort men detta är inget nödvändigt.

Placering/Anställning
Tjänsterna är en tillsvidareanställning med placering i Väröbacka, norr om Varberg. Arbetstiderna är förlagda på antingen 2-skift alternativt 3-skift med startdatum enligt överenskommelse.

Så här är det att jobba på Södra

Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi sätter stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra. För din trygghets skull har vi kollektivtal och goda villkor, samt flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden.

Vad tror du, kan det här vara något för dig? Då ser vi fram emot att få höra ifrån dig!

Vill du veta mer?

Har du frågor om rekryteringsprocessen? Kontakta Södras HR-avdelning: 0470-895 00. Har du frågor om tjänsten eller arbetsplatsen? Kontakta rekryterande chef Stina Gardelin, [email protected]. Fackliga frågor hänvisas till Patrik Birgersson, [email protected].

Ansök via länken nedan senast den 6 augusti 2023.

Följ oss gärna på Facebook, #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Var med och bygg ett hållbart samhälle

Södra är ett av landets största skogsindustribolag och ägs gemensamt av 52.000 familjeskogsbruk i södra Sverige. Förutom att utveckla skogsbruket strävar vi efter att alltid använda skogsråvaran på det mest effektiva och klimatsmarta sättet. Pappersmassa, trävaror, textilmassa och bioprodukter är bara några exempel. Genom att arbeta tillsammans har vi styrkan, engagemanget och modet som krävs för att bygga ett hållbart samhälle. Det sker med fötterna på marken, med örat mot omvärlden och med blicken framåt. Visa mindre

Operatör för KL-trä till Södra Innovation

Nya innovativa lösningar baserade på hållbar skogsråvara är ett av Södras viktigaste fokusområden. Inom Södra Innovation arbetar vi både för ett fortsatt attraktivt erbjudande till marknaden - och för bygga att ett framtida hållbart samhälle. Genom våra storskaliga och långsiktiga satsningar får klimatsmarta produkter och processer möjlighet att på allvar bli en viktig del av den gröna omställningen. Nu utökar vi ytterligare och söker dig som kan och vill... Visa mer
Nya innovativa lösningar baserade på hållbar skogsråvara är ett av Södras viktigaste fokusområden. Inom Södra Innovation arbetar vi både för ett fortsatt attraktivt erbjudande till marknaden - och för bygga att ett framtida hållbart samhälle. Genom våra storskaliga och långsiktiga satsningar får klimatsmarta produkter och processer möjlighet att på allvar bli en viktig del av den gröna omställningen.

Nu utökar vi ytterligare och söker dig som kan och vill bidra med dina erfarenheter och kunskaper i vår KLT-fabrik. Vi tillverkar byggnadspaneler av korslimmat trä. Under året har vi invigt vår nya fabrik och vi söker just nu fler tekniska förmågor som vill vara med på vår resa.

Det här får du jobba med på Södra
Som operatör hos oss övervakar du självständigt produktionsprocessen och genomför mindre operatörsunderhåll av produktionsutrustningen. Vi tillämpar arbetsrotation och tjänsten är på så vis varierande med fokus på kvalité och mot kundspecifika önskemål. Du hamnar i ett härligt och teknikintresserat gäng och i en organisation i tiden. Du blir en del och bärare av Södras satsning där du kommer få ta plats som medarbetare och individ. Du blir en viktig tillgång och kommer att ha ett nära samarbete med andra operatörer och stödfunktioner runt om i verksamheten.

För oss är arbetsmiljö och säkerhet viktiga frågor och en nyckel för att du ska trivas på jobbet. Du kommer tillsammans med din arbetsgrupp att arbeta med förbättringar som gör vår arbetsplats ännu bättre. För att du ska lyckas så bra som möjligt i din nya arbetsroll kommer du självklart att få ett väl genomtänkt introduktionspaket med relevanta utbildningar.

Vem söker vi?
Det viktigaste för oss är att du som söker vill vara en pusselbit i en effektiv, kvalitativ och strukturerad tillverkningsprocess. Vi tror att du enkelt anpassar dig efter de arbetsinstruktioner som ges och känner ansvar för din arbetsuppgift i processkedjan. Du är en lagspelare ut i fingerspetsarna som genom god kommunikation och flexibilitet alltid ser till teamets bästa.

Som person söker vi dig som är intresserad av teknik, hur något funkar och hänger ihop. Du har säkert lätt för att se logiska sammanhang och gillade matematik i skolan. Då det är en ny fabrik, är inte allt ristat i sten, utan du måste ha en förmåga att kunna skapa strukturer och ha lätt för att se helheten, även om det ibland kan uppfattas som lite ostrukturerat. Utöver detta tycker du om att bidra med din positiva energi till gruppens goda stämning och har enkelt för att samarbeta med olika personligheter.

För att lyckas i din nya arbetsroll ser vi att du:

- Har en avslutad gymnasieutbildning.
- Har teknisk erfarenhet, utbildning eller intresse.
- Behärskar det svenska såväl som det engelska språket.

Har du kunskap eller erfarenhet av CNC ses det som meriterande.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi tror på en variation i gruppen och tar gärna emot ansökningar även från dig som inte har arbetslivserfarenhet av branschen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Så här är det att jobba på Södra
Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi sätter stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra. För din trygghets skull har vi kollektivtal och goda villkor, samt flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden.

Placering
Tjänsterna är tillsvidareanställningar med placering i Väröbacka, strax norr om Varberg. Arbetstiderna kommer till en början att vara förlagda på tvåskift, men kan på sikt övergå till treskift.

Vad tror du, kan det här vara något för dig? Då vet du vad du ska göra. Vi ser verkligen fram emot att få höra ifrån dig!

Vill du veta mer?
Har du frågor om rekryteringsprocessen? Kontakta Södras HR-avdelning på 0470-895 00. Har du frågor om tjänsten eller arbetsplatsen? Kontakta rekryterande chef, Ulf Jansson, på [email protected] eller 070 255 52 42.

Fackliga frågor hänvisas till Patrik Birgersson, GS-facket, på [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!
Skicka in din ansökan via länken senast den 6 augusti 2023. Vi tillämpar löpande urval i denna process. Under sommaren kan svarstiden komma att vara längre än normalt, vi ber om överseende med detta.

Vi använder tester som en del i rekryteringsprocessen, och undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Var med och bygg ett hållbart samhälle
Södra är ett av landets största skogsindustribolag och ägs gemensamt av 52.000 familjeskogsbruk i södra Sverige. Förutom att utveckla skogsbruket strävar vi efter att alltid använda skogsråvaran på det mest effektiva och klimatsmarta sättet. Pappersmassa, trävaror, textilmassa och bioprodukter är bara några exempel. Genom att arbeta tillsammans har vi styrkan, engagemanget och modet som krävs för att bygga ett hållbart samhälle. Det sker med fötterna på marken, med örat mot omvärlden och med blicken framåt. Visa mindre

Operatör för KL-trä till Södra Innovation

Nya innovativa lösningar baserade på hållbar skogsråvara är ett av Södras viktigaste fokusområden. Inom Södra Innovation arbetar vi både för ett fortsatt attraktivt erbjudande till marknaden - och för bygga att ett framtida hållbart samhälle. Genom våra storskaliga och långsiktiga satsningar får klimatsmarta produkter och processer möjlighet att på allvar bli en viktig del av den gröna omställningen. Nu utökar vi ytterligare och söker dig som kan och vill... Visa mer
Nya innovativa lösningar baserade på hållbar skogsråvara är ett av Södras viktigaste fokusområden. Inom Södra Innovation arbetar vi både för ett fortsatt attraktivt erbjudande till marknaden - och för bygga att ett framtida hållbart samhälle. Genom våra storskaliga och långsiktiga satsningar får klimatsmarta produkter och processer möjlighet att på allvar bli en viktig del av den gröna omställningen.

Nu utökar vi ytterligare och söker dig som kan och vill bidra med dina erfarenheter och kunskaper i vår KLT-fabrik. Vi tillverkar byggnadspaneler av korslimmat trä. Under året har vi invigt vår nya fabrik och vi söker just nu fler tekniska förmågor som vill vara med på vår resa.

Det här får du jobba med på Södra
Som operatör hos oss övervakar du självständigt produktionsprocessen och genomför mindre operatörsunderhåll av produktionsutrustningen. Vi tillämpar arbetsrotation och tjänsten är på så vis varierande med fokus på kvalité och mot kundspecifika önskemål. Du hamnar i ett härligt och teknikintresserat gäng och i en organisation i tiden. Du blir en del och bärare av Södras satsning där du kommer få ta plats som medarbetare och individ. Du blir en viktig tillgång och kommer att ha ett nära samarbete med andra operatörer och stödfunktioner runt om i verksamheten.

För oss är arbetsmiljö och säkerhet viktiga frågor och en nyckel för att du ska trivas på jobbet. Du kommer tillsammans med din arbetsgrupp att arbeta med förbättringar som gör vår arbetsplats ännu bättre. För att du ska lyckas så bra som möjligt i din nya arbetsroll kommer du självklart att få ett väl genomtänkt introduktionspaket med relevanta utbildningar.

Vem söker vi?
Det viktigaste för oss är att du som söker vill vara en pusselbit i en effektiv, kvalitativ och strukturerad tillverkningsprocess. Vi tror att du enkelt anpassar dig efter de arbetsinstruktioner som ges och känner ansvar för din arbetsuppgift i processkedjan. Du är en lagspelare ut i fingerspetsarna som genom god kommunikation och flexibilitet alltid ser till teamets bästa.

Som person söker vi dig som är intresserad av teknik, hur något funkar och hänger ihop. Du har säkert lätt för att se logiska sammanhang och gillade matematik i skolan. Då det är en ny fabrik, är inte allt ristat i sten, utan du måste ha en förmåga att kunna skapa strukturer och ha lätt för att se helheten, även om det ibland kan uppfattas som lite ostrukturerat. Utöver detta tycker du om att bidra med din positiva energi till gruppens goda stämning och har enkelt för att samarbeta med olika personligheter.

För att lyckas i din nya arbetsroll ser vi att du:

- Har en avslutad gymnasieutbildning.
- Har teknisk erfarenhet, utbildning eller intresse.
- Behärskar det svenska såväl som det engelska språket.

Har du kunskap eller erfarenhet av CNC ses det som meriterande.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi tror på en variation i gruppen och tar gärna emot ansökningar även från dig som inte har arbetslivserfarenhet av branschen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Så här är det att jobba på Södra
Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi sätter stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra. För din trygghets skull har vi kollektivtal och goda villkor, samt flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden.

Placering
Tjänsterna är tillsvidareanställningar med placering i Väröbacka, strax norr om Varberg. Arbetstiderna kommer till en början att vara förlagda på tvåskift, men kan på sikt övergå till treskift.

Vad tror du, kan det här vara något för dig? Då vet du vad du ska göra. Vi ser verkligen fram emot att få höra ifrån dig!

Vill du veta mer?
Har du frågor om rekryteringsprocessen? Kontakta Södras HR-avdelning på 0470-895 00. Har du frågor om tjänsten eller arbetsplatsen? Kontakta rekryterande chef, Ulf Jansson, på [email protected] eller 070 255 52 42.

Fackliga frågor hänvisas till Patrik Birgersson, GS-facket, på [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!
Skicka in din ansökan via länken senast den 6 augusti 2023. Vi tillämpar löpande urval i denna process. Under sommaren kan svarstiden komma att vara längre än normalt, vi ber om överseende med detta.

Vi använder tester som en del i rekryteringsprocessen, och undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Var med och bygg ett hållbart samhälle
Södra är ett av landets största skogsindustribolag och ägs gemensamt av 52.000 familjeskogsbruk i södra Sverige. Förutom att utveckla skogsbruket strävar vi efter att alltid använda skogsråvaran på det mest effektiva och klimatsmarta sättet. Pappersmassa, trävaror, textilmassa och bioprodukter är bara några exempel. Genom att arbeta tillsammans har vi styrkan, engagemanget och modet som krävs för att bygga ett hållbart samhälle. Det sker med fötterna på marken, med örat mot omvärlden och med blicken framåt. Visa mindre

Maskinoperatör sökes till kommande uppdrag i Varberg!

Maskinoperatörer sökes till kommande uppdrag i Varberg! Har du erfarenhet av industriproduktion och letar efter ett nytt jobb? Är du en ansvarsfull person som kan hålla ett högt tempo utan att tumma på kvaliteten? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Maskinoperatörer till våra kunder i Varberg. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Dina arbetsuppgifter Som maskinoperatör ansvarar du för att arbeta med övervakning och justering av produk... Visa mer
Maskinoperatörer sökes till kommande uppdrag i Varberg!

Har du erfarenhet av industriproduktion och letar efter ett nytt jobb? Är du en ansvarsfull person som kan hålla ett högt tempo utan att tumma på kvaliteten? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Maskinoperatörer till våra kunder i Varberg. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som maskinoperatör ansvarar du för att arbeta med övervakning och justering av produktionsmaskiner samt säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet och minska produktionsavbrott. Tillsammans med din kollegor så ansvarar ni också för den dagliga driften på avdelningen samt att se till att alla säkerhetsföreskrifter efterlevs.

Om dig

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har ett effektivt arbetssätt. Det är också viktigt att du kan ta egna initiativ och att du fokuserar på att hitta lösningar. Vidare utför du dina arbetsuppgifter på ett organiserat sätt med säkerhet i fokus.

Vi ser gärna att du har:

• Erfarenhet av att jobba med någon form av tillverkning.
• Är teknisk intresserad.
• Har arbetat som maskinoperatör tidigare.
• Det är meriterande om du har truckkort och traverskort.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Uppdragslängd: 6 månader eller längre

Typ av anställning: visstidsanställning med mål att gå över till kund.

Tillsättning: enligt överenskommelse

Placeringsort: Varberg

Skiftarbete förekommer hos våra kunder.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/). Visa mindre

Sågverksoperatör

Hos Södras sågverk och övriga träförädling omvandlas våra medlemmars skogsråvara till träprodukter som säljs över hela världen. Inom Södra Wood hittar vi ständigt nya bevis för att trä som material erbjuder närmast oändliga möjligheter. Dessutom gör vi hela kundresan så enkel som möjligt med byggsystem för hela byggprocessen, exaktkapade produkter, logistiklösningar, digitala tjänster och mycket mer. Dina arbetsuppgifter Som sågverksoperatör kommer du arb... Visa mer
Hos Södras sågverk och övriga träförädling omvandlas våra medlemmars skogsråvara till träprodukter som säljs över hela världen. Inom Södra Wood hittar vi ständigt nya bevis för att trä som material erbjuder närmast oändliga möjligheter. Dessutom gör vi hela kundresan så enkel som möjligt med byggsystem för hela byggprocessen, exaktkapade produkter, logistiklösningar, digitala tjänster och mycket mer.

Dina arbetsuppgifter
Som sågverksoperatör kommer du arbeta på Efterbehandlingen där våra torkade plankor och bräder hyvlas, justeras, klassas och emballeras före leverans till våra kunder. Arbetet innebär övervakning kombinerat med praktiskt arbete som att avhjälpa produktionsstörningar och hålla rent och snyggt i anläggningen. För oss är arbetsmiljö och säkerhet viktiga frågor och en nyckel för att du ska trivas på jobbet. Du kommer tillsammans med ditt skiftlag att arbeta med förbättringar i vardagen som gör vår arbetsplats ännu bättre.

Din erfarenhet
Som person är du arbetsam och noggrann samt har en positiv inställning som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är en lagspelare som tycker om att jobba i team och har därmed en god kommunikations- och samarbetsförmåga men kan även jobba självständigt. Vi försöker ständigt förbättra produktiviteten i anläggningen varför ett stort driv att prestera och nå bra resultat är viktigt. Eftersom både arbetsmiljö och säkerhet är viktiga frågor för oss ställer vi också krav på att du som söker är säkerhetsmedveten. Utöver detta ser vi att du:

- Är 18 år fyllda

- Har avslutad gymnasieutbildning

- Har goda kunskaper i det svenska språket utifrån ett säkerhetsperspektiv

- Har B-körkort

Utöver detta är det meriterande om du har erfarenhet från industriarbete och sågverksarbete. Det är dessutom positivt om du har traverskort och/eller truckkort men detta är inget nödvändigt.

Placering/Anställning
Tjänsterna är en tillsvidareanställning med placering i Väröbacka, norr om Varberg. Arbetstiderna är förlagda på antingen 2-skift alternativt 3-skift med startdatum enligt överenskommelse.

Så här är det att jobba på Södra

Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi sätter stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra. För din trygghets skull har vi kollektivtal och goda villkor, samt flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden.

Vad tror du, kan det här vara något för dig? Då ser vi fram emot att få höra ifrån dig!

Vill du veta mer?

Har du frågor om rekryteringsprocessen? Kontakta Södras HR-avdelning: 0470-895 00. Har du frågor om tjänsten eller arbetsplatsen? Kontakta rekryterande chef Stina Gardelin, [email protected]. Fackliga frågor hänvisas till Patrik Birgersson, [email protected].

Ansök via länken nedan senast den 6 augusti 2023.

Följ oss gärna på Facebook, #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Var med och bygg ett hållbart samhälle

Södra är ett av landets största skogsindustribolag och ägs gemensamt av 52.000 familjeskogsbruk i södra Sverige. Förutom att utveckla skogsbruket strävar vi efter att alltid använda skogsråvaran på det mest effektiva och klimatsmarta sättet. Pappersmassa, trävaror, textilmassa och bioprodukter är bara några exempel. Genom att arbeta tillsammans har vi styrkan, engagemanget och modet som krävs för att bygga ett hållbart samhälle. Det sker med fötterna på marken, med örat mot omvärlden och med blicken framåt. Visa mindre

Vill du arbeta med plock och pack med start omgående?

Ansök    Jul 10    Nr.1 Personalpartner AB    Packare
Vi söker dig som är positiv och flexibel. Sök idag! Arbetsuppgifter När du arbetar hos våra kundföretag som är verksamma inom industrisektorn, ingår det plock och pack av olika artiklar i dina arbetsuppgifter. I arbetet kommer du även sortera och kontrollera kvalitén av produkterna löpande. Lättare maskinskötsel kan förekomma. Arbetet är förlagt till 2-skift, vilket innebär att du kommer att arbeta både dagtid och eftermiddag/kväll på ett rullande schem... Visa mer
Vi söker dig som är positiv och flexibel. Sök idag!

Arbetsuppgifter

När du arbetar hos våra kundföretag som är verksamma inom industrisektorn, ingår det plock och pack av olika artiklar i dina arbetsuppgifter. I arbetet kommer du även sortera och kontrollera kvalitén av produkterna löpande. Lättare maskinskötsel kan förekomma. Arbetet är förlagt till 2-skift, vilket innebär att du kommer att arbeta både dagtid och eftermiddag/kväll på ett rullande schema.

Bakgrund och personliga egenskaper

Vi söker flinka personer som är intresserade av att jobba med praktiskt med händerna. Du behöver inte ha någon tidigare arbetserfarenhet av lager eller industri eftersom upplärning sker på plats. Arbetet är relativt enkelt och är du en lättlärd och en arbetsvillig person kommer du att lära dig arbetet fort. Vidare är du en given lagspelare och samarbetar för att uppnå målen som sätts.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär möjlighet till anställning hos kundföretaget efter inhyrningsperioden. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta Nicklas via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Montör till kund i Varberg

Är du en person med ett tekniskt intresse eller har tidigare erfarenhet av montering? Letar du efter ditt nästa jobb? Se hit! En av våra kunder söker nu nya medarbetare till deras verkstad. Din framtida arbetsgivare Vår kund är belägen i Varbergs kommun och för kommande uppdrag söker vi dig som vill arbeta som montör. Vad erbjuder rollen? Vi söker dig med erfarenhet från tidigare verkstadsarbete, gärna som montör eller tekniker. Vidare tror vi att du ... Visa mer
Är du en person med ett tekniskt intresse eller har tidigare erfarenhet av montering? Letar du efter ditt nästa jobb?
Se hit!

En av våra kunder söker nu nya medarbetare till deras verkstad.

Din framtida arbetsgivare
Vår kund är belägen i Varbergs kommun och för kommande uppdrag söker vi dig som vill arbeta som montör.


Vad erbjuder rollen?
Vi söker dig med erfarenhet från tidigare verkstadsarbete, gärna som montör eller tekniker. Vidare tror vi att du är händig, noggrann och gillar att arbeta både självständigt och i team.
Du har även en god social förmåga och är en omtyckt kollega. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, och tror att en god inställning och vilja att göra ett bra jobb räcker långt.
Saknar du erfarenhet, men är praktiskt lagd och gillar att skruva, så kan det finnas en tjänst som även passar dig!

Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Start: Vid rätt persons tillgänglighet.

Då det kan bli start omgående gör vi löpande urval, och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag - skicka därför in din ansökan redan idag!

Vem är du?
Som person är du nyfiken och har viljan att lära dig nya saker. Du är positiv, tekniskt intresserad och kan likväl arbeta i grupp som självständigt.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se.

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.


Sökord
Varberg, Montör, El, Tekniker, Verkstad Visa mindre

Operatör

Är du en lagspelare som vill testa på en ny arbetsplats inom industri? Just nu söker vi operatörer till våra kunder i Varberg med omnejd, är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vad erbjuder rollen? Rollen som operatör skiljer sig åt beroende på hos vilken av våra samarbetspartners du arbetar hos, men oavsett arbetsplats är din insats viktig. Du kommer vara delaktig i tillverkningen av kundens produkt samt att säkerställa att pro... Visa mer
Är du en lagspelare som vill testa på en ny arbetsplats inom industri? Just nu söker vi operatörer till våra kunder i Varberg med omnejd, är det dig vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vad erbjuder rollen?
Rollen som operatör skiljer sig åt beroende på hos vilken av våra samarbetspartners du arbetar hos, men oavsett arbetsplats är din insats viktig. Du kommer vara delaktig i tillverkningen av kundens produkt samt att säkerställa att produkternas kvalité efterhålls.

Dina arbetsuppgifter kan innebära övervakning av en eller flera maskiner, kontrollera produkterna som tillverkas samt inflödet av material i maskinen. Arbetet kan innebära att styra maskinerna manuellt eller via programmering.

Som operatör arbetar du heltid på 2-skift och tillträde är omgående eller enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet inom industri, och är en person som inte backar när man behöver arbeta med kroppen och hugga i lite extra när det behövs. Det kan vara en fördel att ha en teknisk bakgrund genom skola eller arbete, alternativt ett tekniskt intresse.

Vidare är du en person som har god arbetsmoral och vill göra ett bra jobb. Du har goda kunskaper i både tal och skrift, och är pålitlig och målinriktad.
Personliga egenskaper väger tungt hos oss, därför är tidigare erfarenhet inte ett krav - även om det är meriterande - utan vi tror att man med rätt inställning kan komma långt!

Intervjuer och tillsättning sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
Operatör, Celloperatör, Maskinoperatör, Industri Visa mindre

CNC-operatörer till Varbergs Precision

Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta i en toppmodern miljö med den nyaste tekniken? Sök då jobbet som CNC-operatör hos Varberg Precision redan nu! Om företaget Varbergs Precision är specialiserade på flexibel legotillverkning i korta och medellånga serier. Med hjälp av CAD/CAM och erfaren personal fräser och svarvar man mycket komplicerade detaljer med snäva toleranser. Man är tillräckligt stora för att vara en pålitlig underleverantör och tillr... Visa mer
Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta i en toppmodern miljö med den nyaste tekniken? Sök då jobbet som CNC-operatör hos Varberg Precision redan nu!

Om företaget
Varbergs Precision är specialiserade på flexibel legotillverkning i korta och medellånga serier. Med hjälp av CAD/CAM och erfaren personal fräser och svarvar man mycket komplicerade detaljer med snäva toleranser.
Man är tillräckligt stora för att vara en pålitlig underleverantör och tillräckligt små för att ha den flexibilitet och överblick som garanterar snabb hantering och förstklassig service.
Tillsammans med sina kunder vidareutvecklar man idéer med hjälp av en modern maskinpark och kunniga medarbetare.

Största delen av tillverkningen sker i 3, 4 och 5-axliga CNC-styrda fräsar och svarvar.
Maskinparken utvecklas ständigt och man arbetar med den senaste tekniken. Varbergs Precision står i ständig utveckling för att kunna möta kundernas krav.

Vad erbjuder rollen?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet som CNC-operatör med kunskap från CNC-svarv eller CNC-fräs.

Dina vanligaste förekommande arbetsuppgifter innebär att ställa maskinerna utefter ställschema, samt löpande kvalitetskontroller. Din erfarenhet gör att du har kunskap i verktygsval kopplat mot vilken produkt som skall produceras.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har god teknisk förståelse. Beroende på din bakgrund och kunskap kommer du få arbeta med ditt specialistområde inom svarv eller fräs.
Vi tror även att du har kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik.

Som person har du en positiv inställning och tycker om att arbeta i lag.
Varbergs Precision har höga leverantörkrav och vi ser därför att du som sökande är en
ordningsam person med öga för de små detaljerna.

Du erbjuds: Ett utvecklande arbete i en toppmodern produktion där man satsar stort på trivsel och gemenskap.

Arbetstider: 2-skift
Omfattning: 100%

Är detta din perfekta match?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med god chans till förlängning eller anställning av kund.

Sökord
CNC, CNC-operatör, Operatör, Fräs, Svarv, Varberg Visa mindre

Skruvkunnig Maskinoperatör sökes kund i Varberg!

Kan du göra lättare reparationer och är händigt lagd? Arbetsuppgifter Vi söker en Maskinoperatör med bred allmän verkstadskunskap! Du som Maskinoperatör kommer att ta hand om en av kundföretagets produktionsmaskiner och har därför en viktig roll i processen. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av service- och maskinunderhåll, ställ av maskin samt diverse reparationer. Arbetet är varierande och du får upplärning på plats. Uppdraget är långsiktigt och c... Visa mer
Kan du göra lättare reparationer och är händigt lagd?

Arbetsuppgifter

Vi söker en Maskinoperatör med bred allmän verkstadskunskap! Du som Maskinoperatör kommer att ta hand om en av kundföretagets produktionsmaskiner och har därför en viktig roll i processen. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av service- och maskinunderhåll, ställ av maskin samt diverse reparationer. Arbetet är varierande och du får upplärning på plats. Uppdraget är långsiktigt och chansen till överanställning är stor. Arbetstiden är förlagd till tvåskift, där du arbetar tidigt skift ena veckan och sent skift andra veckan.

Bakgrund och personliga egenskaper

Vi ser gärna att du har gått någon typ av praktisk utbildning på gymnasiet, till exempel industriteknisk eller fordon. Körkort och tillgång till bil är ett krav, truckkort är meriterande.

Till denna tjänst krävs det en händig och lösningsfokuserad person som tycker om att skruva med olika maskiner. Du har ett genuint teknikintresse och tycker om att meka i ditt garage på fritiden. Du är noggrann i ditt arbete och tänker alltid på kvalité vilket gör att du förstår värdet med att leverera en bra slutprodukt till kund. Då du ofta arbetar i team bör du som person vara glad och positiv, du ska ha nära till skratt och ha en social förmåga. Vidare bör du vara lyhörd, initiativrik och lösningsorienterad.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta Amanda via mail [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Nu söker vi dig som vill arbeta som Underhållsmekaniker!

Arbetsuppgifter Nu söker vi en teknisk kunnig person som har erfarenhet från industrin och som nu vill arbeta som Underhållsmekaniker i ett mindre arbetslag. I rollen kommer du att arbeta med förebyggande och felavhjälpande underhållsarbete för att hålla en effektiv produktion med hög kvalitet på maskinlinjerna i verksamheten. Det innebär löpande underhåll, felsökning och service på hela anläggningen. Du kommer att vara behjälplig för produktionspersonal... Visa mer
Arbetsuppgifter

Nu söker vi en teknisk kunnig person som har erfarenhet från industrin och som nu vill arbeta som Underhållsmekaniker i ett mindre arbetslag. I rollen kommer du att arbeta med förebyggande och felavhjälpande underhållsarbete för att hålla en effektiv produktion med hög kvalitet på maskinlinjerna i verksamheten. Det innebär löpande underhåll, felsökning och service på hela anläggningen. Du kommer att vara behjälplig för produktionspersonalen när problem uppstår med maskiner och utrustning. Vidare utför du större reparationsarbeten eller installationer av nya maskiner med hjälp av externa resurser. Det ingår även förbättringsarbete i tjänsten när det kommer till arbetsmiljö, produktivitet och säkerhet. Arbetet är förlagt till 2-skift.

Bakgrund och personliga egenskaper

Vi söker dig som har någon form av utbildning eller praktisk erfarenhet från underhållsarbete och reparationer. Du bör ha kännedom och erfarenhet av mekanik, hydraulik samt enklare elarbeten och gillar att skruva och meka med maskiner.

Du arbetar både självständigt och i tätt samarbete med dina medarbetare inom produktion. I rollen krävs det att du är hjälpsam, har en god social kompetens och är duktigt på att samarbeta. Som person är du analytisk och noggrann med ett högt säkerhetstänk. Vidare är du stresstålig och flexibel, eftersom det krävs att få igång maskinerna relativt snabbt igen om det blir ett akut fel på någon maskin i produktionen.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär möjlighet till anställning hos kundföretaget efter inhyrningsperioden. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.Vid frågor kan du kontakta Amanda via mail, [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Skiftchef till Södra Cell Värö

Vill du tillsammans med oss fortsätta utveckla Södra Cell Värö att på ett hållbart sätt skapa ännu mer värde av skogen? Har du ett starkt intresse av såväl teknik som människor? Läs mer om tjänsten som skiftchef! Om tjänsten Som skiftchef på Södra Cell Värö har du personalansvar och arbetsleder ett skiftlag på ca 25 processtekniker. Förutom operativ arbetsledning jobbar du för en bra arbetsmiljö och god trivsel. Du ansvarar för produktionen av pappersma... Visa mer
Vill du tillsammans med oss fortsätta utveckla Södra Cell Värö att på ett hållbart sätt skapa ännu mer värde av skogen? Har du ett starkt intresse av såväl teknik som människor? Läs mer om tjänsten som skiftchef!

Om tjänsten
Som skiftchef på Södra Cell Värö har du personalansvar och arbetsleder ett skiftlag på ca 25 processtekniker. Förutom operativ arbetsledning jobbar du för en bra arbetsmiljö och god trivsel. Du ansvarar för produktionen av pappersmassa med allt vad det innebär; produktionsplanering, personalplanering, händelserapportering, arbetsmiljöfrågor osv. Du har också hand om frågor rörande kvalité och säkerhet.

I rollen som skiftchef är du delaktig i utveckling inom det egna arbetsområdet och jobbar ständigt med att, i nära samarbete med kollegor, föreslå och implementera förbättringar. I personalansvaret ingår medarbetarsamtal, introduktion av nyanställda, kompetensutveckling, rekrytering osv.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, på 6-skift. Som skiftchef arbetar du dagar, kvällar och nätter då fabriken producerar dygnet runt. Du har 7 skiftchefskollegor, varav 2 är skiftchefsreserver.

På Södra sätter vi människor och kultur i centrum. Förutom trevliga kollegor och goda anställningsvillkor får du möjlighet att utvecklas på jobbet, både i arbetsuppgifter och som ledare.

Om dig
Vi söker dig med ingenjörsutbildning på högskolenivå eller förvärvad jämförbar utbildning och erfarenhet. Du har minst ett par års erfarenhet ifrån relevant arbete. God processkännedom och ett gediget intresse för såväl teknik som människor är viktiga framgångsfaktorer i tjänsten. Har du erfarenhet av att leda personal inom processindustri är det ett plus.

Du är en stabil person som är trygg i din profession och som trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är ytterst ansvarig på ditt skift och kan behålla lugnet även i pressade situationer. För att lyckas och trivas ser vi att du är resultatorienterad och lösningsfokuserad, och bidrar med arbetsglädje och leverans i ditt skiftlag.

Tjänsten innebär till stor del arbetsuppgifter som rör personalen, du som söker behöver därför trivas med att arbeta med människor. Du har många interna kontaktytor, det är av största vikt att du är samarbetsvillig, kommunikativ och förtroendeingivande. Goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift är krav för tjänsten.

Om Södra
Södra är ett av landets största skogsindustribolag och ägs gemensamt av 52.000 familjeskogsbruk i södra Sverige. Förutom att utveckla skogsbruket strävar vi efter att alltid använda skogsråvaran på det mest effektiva och klimatsmarta sättet. Södra Cell är med sina massabruk i Värö, Mörrum och Mönsterås en världsledande producent av marknadsmassa. Den största delen av produktionen utgörs av pappersmassa. Södra Cell är en betydande producent och leverantör även av biobränslen, grön el, fjärrvärme och råvara för biodrivmedel. Genom att arbeta tillsammans har vi styrkan, engagemanget och modet som krävs för att bygga ett hållbart samhälle. För din trygghets skull har Södra kollektivtal och goda villkor, samt flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden.

Om anställningen
Södra har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Vid frågor eller funderingar, välkommen att kontakta rekryterare Hanna Bonli 0736 84 77 73 / [email protected]. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning efter semestern eller enligt överenskommelse. Vi tar gärna emot din ansökan redan nu, rekryteringen sker löpande men med paus under vecka 28-32 med hänsyn till semestrar. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Industriarbetare för kommande behov sökes!

Har du erfarenhet från industrin och söker nya utmaningar? Då är du den vi söker! Arbetsuppgifter Till våra kundföretag som är verksamma inom fordon, metall, trä, plast, textil och livsmedelsindustrin söker vi nu fler Industrimedarbetare för kommande behov. Våra kundföretag ligger i Varberg med omnejd. Arbetstiden är förlagd till dagtid eller två-skift. Två-skift innebär att du växlar mellan att arbeta tidigt skift ena veckan och sent skift veckan därpå... Visa mer
Har du erfarenhet från industrin och söker nya utmaningar? Då är du den vi söker!

Arbetsuppgifter

Till våra kundföretag som är verksamma inom fordon, metall, trä, plast, textil och livsmedelsindustrin söker vi nu fler Industrimedarbetare för kommande behov. Våra kundföretag ligger i Varberg med omnejd. Arbetstiden är förlagd till dagtid eller två-skift. Två-skift innebär att du växlar mellan att arbeta tidigt skift ena veckan och sent skift veckan därpå. Vi söker bland annat:- Montörer
- Maskinoperatör/Ställare
- Produktionsarbetare
- Manuellsvetsare
- Lagerarbetare/Truckförare

Bakgrund och personliga egenskaper

Vi söker dig som har någon form av industri- och/eller lagerbakgrund sedan tidigare. Exempelvis har du arbetat med tekniska arbeten sedan innan, alternativt gått en teknisk eller praktisk utbildning. Du har inget emot att arbeta fysiskt med kroppen. B-körkort och tillgång till egen bil är inget krav då det går att ta sig till kundföretagen via kollektiva medel. En merit är om du har truckkort med A- och B behörighet eller annat certifikat såsom travers eller heta arbeten.

Gillar du exempelvis att skruva och meka på fritiden ses det som en fördel hos våra kundföretag. Du som person är ansvarstagande och tycker om att lämna ifrån dig ett gott utfört arbete. Du förstår att en hög kvalitetsnivå på de produkterna du monterar/svetsar ska vidare till kund, vilket medför att du är noggrann i ditt sätt att arbeta.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.


Vid frågor kan du kontakta Nicklas eller Amanda via mail, [email protected] eller [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker nyutbildade svetsare som vill utveckla sin kompetens!

Är du en noggrann person? Se hit! Arbetsuppgifter Inom industrin behövs det alltid ny personal med svetskompetens. Har du precis avslutat en svetsutbildning och känner att du vill utveckla dig mer inom svetsning? Då bör du söka till oss! Arbetsuppgifterna består av manuell svetsning i exempelvis metoderna MIG/MAG, TIG eller pinne. Enklare programmering av en robotsvets samt efterbearbetning av kundföretagets produkter ingår också. I produktionen kom... Visa mer
Är du en noggrann person? Se hit!

Arbetsuppgifter

Inom industrin behövs det alltid ny personal med svetskompetens. Har du precis avslutat en svetsutbildning och känner att du vill utveckla dig mer inom svetsning? Då bör du söka till oss! Arbetsuppgifterna består av manuell svetsning i exempelvis metoderna MIG/MAG, TIG eller pinne. Enklare programmering av en robotsvets samt efterbearbetning av kundföretagets produkter ingår också. I produktionen kommer du även arbeta med övrigt verkstadsarbete, ritningsläsning och kontrollera produkterna så att de håller kundföretagets standard och kvalité. Arbetet är förlagt 2-skift, vilket innebär att du kommer arbeta både dagtid och eftermiddag/kväll.

Bakgrund och personliga egenskaper
Du som söker har någon form av svetskunskap, exempelvis från utbildning eller tidigare arbeten. Du har goda tekniska kunskaper och har ett stort intresse för maskinella processer. Du har tidigare erfarenhet av MIG eller TIG-svetsning och kan bedöma kvalité på färdiga svetsarbeten.
Du har ett genuint intresse för teknik och är villig att lära dig nytt. Du upplevs som positivt inställd till arbete och vill alltid lämna ifrån dig bra kvalitet på de produkter som du producerat. Du är en kvalitetsmedveten person som vill få chansen att utvecklas.

Om oss


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.
Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.
Vid frågor kan du kontakta Nicklas via mail, [email protected] eller Amanda via mail, [email protected]


Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

TopWork söker industriarbetare...

...till kund  utanför Falkenberg.    Har du tidigare erfarenhet från industri och vill fortsätta utvecklas?   Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper samt att du har erfarenhet av denna sorts arbete sedan innan. Vitkigt är att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande, driven och pålitlig. Du ska vara en lagspelare och alltid vilja bidra till ett bra resultat.    Det vi söker just nu är:   - Svetsare - Truckförare - Montörer - Kantpressare - Maski... Visa mer
...till kund  utanför Falkenberg.
 
 Har du tidigare erfarenhet från industri och vill fortsätta utvecklas?
 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper samt att du har erfarenhet av denna sorts arbete sedan innan. Vitkigt är att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande, driven och pålitlig. Du ska vara en lagspelare och alltid vilja bidra till ett bra resultat. 
 
Det vi söker just nu är:
 
- Svetsare
- Truckförare
- Montörer
- Kantpressare
- Maskinoperatör
- CNC- operatör 
 
Arbetstiderna varierar beroende på tjänst, allt från arbete på dagtid till tvåskift och natt.

 

 

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Visa mindre

Arbetsledare för lackeringen sökes till Cycleurope

Ansök    Jun 22    Lernia Bemanning AB    Industrilackerare
Vill du arbeta på ett av Varbergs mest spännande företag? Har du erfarenhet av lackering, arbetsledning och ett brinnande teknikintresse? Här erbjuds du en bred roll med personal- och planeringsansvar. Du arbetar i projekt och med ständiga förbättringar. Tjänsten innebär många kontaktytor, både internt och externt. Låter det intressant? Kanske är det dig vi söker! Om företaget Cycleurope Sverige är en del av familjeägda Cycleurope AB, en av Europas led... Visa mer
Vill du arbeta på ett av Varbergs mest spännande företag? Har du erfarenhet av lackering, arbetsledning och ett brinnande teknikintresse? Här erbjuds du en bred roll med personal- och planeringsansvar. Du arbetar i projekt och med ständiga förbättringar. Tjänsten innebär många kontaktytor, både internt och externt. Låter det intressant? Kanske är det dig vi söker!

Om företaget

Cycleurope Sverige är en del av familjeägda Cycleurope AB, en av Europas ledande cykelkoncerner. I Sverige finns de hos hundratals cykelspecialister runt om i landet genom sina varumärken Crescent, Monark, Spectra och TEC. Cycleurope vill bidra till en aktiv och hälsosam livsstil på cykel med kvalité, säkerhet och miljö i fokus. På huvudkontoret i Varberg arbetar man med utveckling, design och producerar cyklar för svenska förhållanden. Här har det tillverkats cyklar sedan tidigt 1900-tal. 100 000 cyklar rullar ut ur fabriken i Varberg varje år. Cycleurope kan stolta titulera sig som marknadsledande i Sverige, en stor spelare i Norden och Europa med några av de finaste och mest anrika cykelvarumärken som finns i världen. Läs gärna mer om Cycleurope på deras hemsida: https://www.cycleurope.com/

Arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare för lackeringen kommer du att ingå i ett team där den huvudsakliga arbetsuppgiften är att leda och fördela arbetet för produktionspersonalen. Du börjar dagen med ett uppstartsmöte och är ständigt involverad i driften och stöttar i prioriteringsordning. Om problem uppstår kommer du att rapportera avvikelser, dokumentera och följa upp med avdelningen. Du kommer också att arbeta med ständiga förbättringar och produktionshöjande åtgärder. För att lyckas i rollen ser vi att du är väl insatt i lackeringens alla delar samt har ett helhetsperspektiv och arbetar proaktivt. I arbetet ingår personalansvar för den egna avdelningen samt personalplanering på kort sikt. Tjänsten innebär många kontaktytor, både internt och externt, exempelvis med leverantörer. Därför krävs det att du både har en god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Om dig

Vi söker dig som är arbetsam och strukturerad. Du arbetar metodiskt med prioriteringar och planering och är alltid prestigelös i ditt arbetssätt. Med positivitet och kreativitet vill du utveckla dig själv och ditt team till att prestera bästa möjliga resultat. Du strävar efter effektivitet och drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Vi söker dig som har ett individanpassat ledarskap med högt i tak. Du är bekväm i att leda och delegera arbete samtidigt som du ser dig själv som en i gruppen.

Formell kompetens

• Utbildning och/eller erfarenhet inom pulverlackeringsapplikation
• Utbildning och/eller erfarenhet inom våtlackeringsapplikation
• Kunskaper inom processerna för upphängning, maskering, transportörsystem och härdning
• Erfarenhet av arbetsledning, gärna med personalansvar
• Obehindrad engelska och svenska i tal och skriftMeriterande

• Kunskap om Wagners pulver- och våtlackeringsanläggningar
• Erfarenhet av förbättringsarbete
• 3 – 5 års arbetserfarenhet inom berört arbetsområde

Om anställningen

Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning initialt
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Arbetstider: Dagtid, måndag-fredag
Ort: Varberg

I denna rekrytering samarbetar Cycleurope med Lernia bemanning & rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofia Viredius: 0722-54 63 16, [email protected]

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Tveka därför inte över att skicka in din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Operatör

Är du en lagspelare som vill testa på en ny arbetsplats inom industri? Just nu söker vi operatörer till våra kunder i Varberg med omnejd, är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vad erbjuder rollen? Rollen som operatör skiljer sig åt beroende på hos vilken av våra samarbetspartners du arbetar hos, men oavsett arbetsplats är din insats viktig. Du kommer vara delaktig i tillverkningen av kundens produkt samt att säkerställa att pro... Visa mer
Är du en lagspelare som vill testa på en ny arbetsplats inom industri? Just nu söker vi operatörer till våra kunder i Varberg med omnejd, är det dig vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vad erbjuder rollen?
Rollen som operatör skiljer sig åt beroende på hos vilken av våra samarbetspartners du arbetar hos, men oavsett arbetsplats är din insats viktig. Du kommer vara delaktig i tillverkningen av kundens produkt samt att säkerställa att produkternas kvalité efterhålls.

Dina arbetsuppgifter kan innebära övervakning av en eller flera maskiner, kontrollera produkterna som tillverkas samt inflödet av material i maskinen. Arbetet kan innebära att styra maskinerna manuellt eller via programmering.

Som operatör arbetar du heltid på 2-skift och tillträde är omgående eller enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet inom industri, och är en person som inte backar när man behöver arbeta med kroppen och hugga i lite extra när det behövs. Det kan vara en fördel att ha en teknisk bakgrund genom skola eller arbete, alternativt ett tekniskt intresse.

Vidare är du en person som har god arbetsmoral och vill göra ett bra jobb. Du har goda kunskaper i både tal och skrift, och är pålitlig och målinriktad.
Personliga egenskaper väger tungt hos oss, därför är tidigare erfarenhet inte ett krav - även om det är meriterande - utan vi tror att man med rätt inställning kan komma långt!

Intervjuer och tillsättning sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
Operatör, Celloperatör, Maskinoperatör, Industri Visa mindre

Operatör för KL-trä till Södra Innovation

Nya innovativa lösningar baserade på hållbar skogsråvara är ett av Södras viktigaste fokusområden. Inom Södra Innovation arbetar vi både för ett fortsatt attraktivt erbjudande till marknaden - och för bygga att ett framtida hållbart samhälle. Genom våra storskaliga och långsiktiga satsningar får klimatsmarta produkter och processer möjlighet att på allvar bli en viktig del av den gröna omställningen. Nu utökar vi ytterligare och söker dig som kan och vill... Visa mer
Nya innovativa lösningar baserade på hållbar skogsråvara är ett av Södras viktigaste fokusområden. Inom Södra Innovation arbetar vi både för ett fortsatt attraktivt erbjudande till marknaden - och för bygga att ett framtida hållbart samhälle. Genom våra storskaliga och långsiktiga satsningar får klimatsmarta produkter och processer möjlighet att på allvar bli en viktig del av den gröna omställningen.

Nu utökar vi ytterligare och söker dig som kan och vill bidra med dina erfarenheter och kunskaper i vår KLT-fabrik. Vi tillverkar byggnadspaneler av korslimmat trä. Under året har vi invigt vår nya fabrik och vi söker just nu fler tekniska förmågor som vill vara med på vår resa.

Det här får du jobba med på Södra
Som operatör hos oss övervakar du självständigt produktionsprocessen och genomför mindre operatörsunderhåll av produktionsutrustningen. Vi tillämpar arbetsrotation och tjänsten är på så vis varierande med fokus på kvalité och mot kundspecifika önskemål. Du hamnar i ett härligt och teknikintresserat gäng och i en organisation i tiden. Du blir en del och bärare av Södras satsning där du kommer få ta plats som medarbetare och individ. Du blir en viktig tillgång och kommer att ha ett nära samarbete med andra operatörer och stödfunktioner runt om i verksamheten.

För oss är arbetsmiljö och säkerhet viktiga frågor och en nyckel för att du ska trivas på jobbet. Du kommer tillsammans med din arbetsgrupp att arbeta med förbättringar som gör vår arbetsplats ännu bättre. För att du ska lyckas så bra som möjligt i din nya arbetsroll kommer du självklart att få ett väl genomtänkt introduktionspaket med relevanta utbildningar.

Vem söker vi?
Det viktigaste för oss är att du som söker vill vara en pusselbit i en effektiv, kvalitativ och strukturerad tillverkningsprocess. Vi tror att du enkelt anpassar dig efter de arbetsinstruktioner som ges och känner ansvar för din arbetsuppgift i processkedjan. Du är en lagspelare ut i fingerspetsarna som genom god kommunikation och flexibilitet alltid ser till teamets bästa.

Som person söker vi dig som är intresserad av teknik, hur något funkar och hänger ihop. Du har säkert lätt för att se logiska sammanhang och gillade matematik i skolan. Då det är en ny fabrik, är inte allt ristat i sten, utan du måste ha en förmåga att kunna skapa strukturer och ha lätt för att se helheten, även om det ibland kan uppfattas som lite ostrukturerat. Utöver detta tycker du om att bidra med din positiva energi till gruppens goda stämning och har enkelt för att samarbeta med olika personligheter.

För att lyckas i din nya arbetsroll ser vi att du:

- Har en avslutad gymnasieutbildning.
- Har teknisk erfarenhet, utbildning eller intresse.
- Behärskar det svenska såväl som det engelska språket.

Har du kunskap eller erfarenhet av CNC ses det som meriterande.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi tror på en variation i gruppen och tar gärna emot ansökningar även från dig som inte har arbetslivserfarenhet av branschen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Så här är det att jobba på Södra
Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi sätter stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra. För din trygghets skull har vi kollektivtal och goda villkor, samt flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden.

Placering
Tjänsterna är tillsvidareanställningar med placering i Väröbacka, strax norr om Varberg. Arbetstiderna kommer till en början att vara förlagda på tvåskift, men kan på sikt övergå till treskift.

Vad tror du, kan det här vara något för dig? Då vet du vad du ska göra. Vi ser verkligen fram emot att få höra ifrån dig!

Vill du veta mer?
Har du frågor om rekryteringsprocessen? Kontakta Södras HR-avdelning på 0470-895 00. Har du frågor om tjänsten eller arbetsplatsen? Kontakta rekryterande chef, Ulf Jansson, på [email protected] eller 070 255 52 42.

Fackliga frågor hänvisas till Patrik Birgersson, GS-facket, på [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!
Skicka in din ansökan via länken senast den 6 augusti 2023. Vi tillämpar löpande urval i denna process. Under sommaren kan svarstiden komma att vara längre än normalt, vi ber om överseende med detta.

Vi använder tester som en del i rekryteringsprocessen, och undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Var med och bygg ett hållbart samhälle
Södra är ett av landets största skogsindustribolag och ägs gemensamt av 52.000 familjeskogsbruk i södra Sverige. Förutom att utveckla skogsbruket strävar vi efter att alltid använda skogsråvaran på det mest effektiva och klimatsmarta sättet. Pappersmassa, trävaror, textilmassa och bioprodukter är bara några exempel. Genom att arbeta tillsammans har vi styrkan, engagemanget och modet som krävs för att bygga ett hållbart samhälle. Det sker med fötterna på marken, med örat mot omvärlden och med blicken framåt. Visa mindre

Vi söker Produktionspersonal till kund i Varberg!

Ansök    Jun 21    Nr.1 Personalpartner AB    Packare
Vill du lära dig nya arbetsuppgifter? Sök idag! Arbetsuppgifter Vi söker nu flinka personer som är intresserade av att jobba med praktiskt med händerna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att sortera, förbereda samt mata in produkter i maskin. Du kommer även att packa färdiga produkter och avsyna/kontrollera så att produkterna håller de kvalitetsnivåer som ställs. Arbetstiden är förlagd till 2-skift, vilket innebär att du kommer att ar... Visa mer
Vill du lära dig nya arbetsuppgifter? Sök idag!

Arbetsuppgifter
Vi söker nu flinka personer som är intresserade av att jobba med praktiskt med händerna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att sortera, förbereda samt mata in produkter i maskin. Du kommer även att packa färdiga produkter och avsyna/kontrollera så att produkterna håller de kvalitetsnivåer som ställs. Arbetstiden är förlagd till 2-skift, vilket innebär att du kommer att arbeta både dagtid och eftermiddag/kväll. Arbetet är heltid och startar vecka 26 eller 27.

Bakgrund och personliga egenskaper

Som person är du positiv och tycker om att arbeta med händerna i ett högt arbetstempo. Arbetet är relativt enkelt och är du en lättlärd och en arbetsvillig person kommer du att lära dig arbetet fort. Du är noggrann, kvalitetsmedveten samt inser vikten av att färdiga produkter ska stämma överens med kundens order. Vidare är du en given lagspelare och samarbetar för att uppnå målen som sätts.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta Nicklas via mail, [email protected] eller Amanda via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Industriarbetare Varberg

Söker du arbete inom industrin? Då kan vi ha tjänsten just för Dig! För våra kunders räkning söker vi nu industripersonal till en kund strax utanför Varberg. Då det kan vara start omgående gör vi löpande urval så vänta inte med att söka tjänsten! Din framtida arbetsgivare Vi på Effektiv söker nu dig som vill ha ett arbete inom industrin i Varberg. Vi jobbar med en långsiktighet vilket innebär att du initialt kommer få en visstidsanställning på sex må... Visa mer
Söker du arbete inom industrin?
Då kan vi ha tjänsten just för Dig!

För våra kunders räkning söker vi nu industripersonal till en kund strax utanför Varberg.

Då det kan vara start omgående gör vi löpande urval så vänta inte med att söka tjänsten!

Din framtida arbetsgivare
Vi på Effektiv söker nu dig som vill ha ett arbete inom industrin i Varberg.

Vi jobbar med en långsiktighet vilket innebär att du initialt kommer få en visstidsanställning på sex månader hos oss på Effektiv och bli uthyrd till någon av våra kunder med stor chans till förlängning/anställning hos kund.

Vad erbjuder rollen?
Vi söker dig som har erfarenhet inom något av följande områden:
• Maskinoperatör
• Montering Metall/Plast
• Manuell Svets
• Skärande bearbetning manuellt
• Pressoperatör
• Allmänt produktionsarbete
• StansoperatörArbetstider: 2- eller 3-skift.

Saknar du erfarenhet men är händig och har bra koll på diverse maskiner med ett tekniskt intresse? Sök ändå, för det kan finnas en tjänst även för dig!

Vem är du?
Vi söker dig som är flexibel, självgående och van vid fysiskt arbete. Du är den som presterar det lilla extra och drivs av goda resultat. Vidare är du en person som har god arbetsmoral och är produktiv. Vi tror att du har utbildning inom industri och/eller arbetslivserfarenhet inom området.

Urvalet sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Sökord
produktionsmedarbetare, industri, produktion, maskinoperatör, stansoperatör, Varberg Visa mindre

Vi söker Svetsare till våra kundföretag i Varberg!

Är du en noggrann person? Se hit! Arbetsuppgifter När du arbetar som Svetsare hos våra kundföretag i Varberg inom metall och fordonsindustrin kommer du att ha ett varierande arbete där du tillverkar kundspecifika produkter. I produktionen kommer du huvudsakligen att arbeta med MIG-svetsning. Övrigt verkstadsarbete, ritningsläsning och kontrollera produkterna så att de håller kundföretagets standard och kvalité. Arbetet är förlagt 2-skift, vilket inn... Visa mer
Är du en noggrann person? Se hit!

Arbetsuppgifter

När du arbetar som Svetsare hos våra kundföretag i Varberg inom metall och fordonsindustrin kommer du att ha ett varierande arbete där du tillverkar kundspecifika produkter. I produktionen kommer du huvudsakligen att arbeta med MIG-svetsning. Övrigt verkstadsarbete, ritningsläsning och kontrollera produkterna så att de håller kundföretagets standard och kvalité. Arbetet är förlagt 2-skift, vilket innebär att du kommer arbeta både dagtid och eftermiddag/kväll. Uppdraget har en omgående tillsättning.

Bakgrund och personliga egenskaper


Vi tror att du som söker har ett tekniskt intresse, gärna med en bakgrund inom industrin. Du har goda tekniska kunskaper och har ett stort intresse för maskinella processer. Du har tidigare erfarenhet av MIG eller TIG-svetsning.
Du är en kvalitetsmedveten person som vill få chansen att utvecklas. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och stor utvecklingspotential finns för dig som visar driv och intresse. Som person är du noggrann i ditt arbete och du förstår vikten av kvalité, vilket gör att du alltid värdesätter en bra slutprodukt till kund. Du tycker om att ta eget ansvar, arbeta med tempo och har en god samarbetsförmåga.

Om oss


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.
Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.
Vid frågor kan du kontakta Nicklas via mail, [email protected] eller Amanda via mail, [email protected]


Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker Maskinoperatörer inom tillverkningsindustrin i Varberg!

Är du intresserad av att jobba inom produktion? Sök redan idag! Arbetsuppgifter Kundföretaget är placerat i Varberg och är verksamma inom tillverkningsindustrin. När du arbetar som Maskinoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att övervaka avdelningens maskiner. I arbetet ingår även att ställa om maskiner, fylla på material samt lättare service och underhåll. Arbetstiden är förlagd till 2-skift, vilket betyder att du kommer arbeta dag... Visa mer
Är du intresserad av att jobba inom produktion? Sök redan idag!

Arbetsuppgifter

Kundföretaget är placerat i Varberg och är verksamma inom tillverkningsindustrin. När du arbetar som Maskinoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att övervaka avdelningens maskiner. I arbetet ingår även att ställa om maskiner, fylla på material samt lättare service och underhåll. Arbetstiden är förlagd till 2-skift, vilket betyder att du kommer arbeta dag ena veckan och eftermiddag/kväll veckan därpå. Dagtid kan förekomma.

Bakgrund och personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som söker har någon form av industrivana och det är önskvärt om du tidigare arbetat som Maskinoperatör. Körkort och tillgång till bil är meriterande eftersom kollektivtrafiken inte är anpassade till kundföretagets arbetstider. En merit är om du har truckkort med A- och B behörighet .

Du som söker dig till oss är praktisk, noggrann och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Du är gillar att lösa problem och är prestigelös i det arbete du utför. Vidare är du en lagspelare som ställer upp för dina kollegor och samarbetar för att nå dagens mål.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta Nicklas via mail, [email protected] eller Amanda via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Solcellsmontörer sökes till Falkenberg/ Varberg

Ansök    Jun 15    Tigerns industribemanning AB    Elmontör
Tigerns Industribemanning hjälper företag med smarta bemanningslösningar och rätt kompetens. Vi bemannar på flera orter i södra samt mellersta Sverige och siktar ständigt på nya orter. Tigerns vision är att vara en kraftkälla för människor och företag som vill växa. Välkommen att kontakta oss. Vi söker efter en erfarna solcellsmontör för att hjälpa oss installera och underhålla solpaneler för våra kunder. Som solcellsmontör är du ansvarig för att säkers... Visa mer
Tigerns Industribemanning hjälper företag med smarta bemanningslösningar och rätt kompetens. Vi bemannar på flera orter i södra samt mellersta Sverige och siktar ständigt på nya orter. Tigerns vision är att vara en kraftkälla för människor och företag som vill växa. Välkommen att kontakta oss.

Vi söker efter en erfarna solcellsmontör för att hjälpa oss installera och underhålla solpaneler för våra kunder. Som solcellsmontör är du ansvarig för att säkerställa att solpaneler är korrekt monterade och fungerar effektivt för att producera energi. Du kommer också att ha ansvar för att diagnostisera och lösa eventuella problem som kan uppstå.

Arbetsuppgifter:

• Installera solpaneler på tak och markinstallationer
• Anslutning av solpaneler till elnätet
• Testa och diagnostisera eventuella problem med solpanelerna
• Utföra underhåll och reparationer på solpanelerna vid behov

Arbetsplats:

Falkenberg/ Varberg

Krav:

• Erfarenhet av solcellsmontage
• Kunskap om elektriska system och verktyg
• Förmåga att arbeta på höjder och på tak
• God fysisk form
• Körkort

Vi erbjuder:

• 6 månaders provanställning
• Konkurrenskraftig lön, förmåner
• Möjlighet att arbeta med den senaste tekniken inom förnybar energi
• Möjlighet till vidareutveckling

Om du är en självgående person med erfarenhet av solcellsmontage och är redo att bli en del av vårt team, skicka in din ansökan till oss idag. Visa mindre

Celloperatör till AKWEL sökes!

Nu söker vi dig som är teknisk, som tycker om att lära dig nya saker och som trivs på en industri! Om kundföretaget Är du redo att ta nästa steg i arbetslivet och jobba på en svensk teknikintensiv produktionsindustri med fokus på att tillverka rör i världsklass? Då är du den vi söker! AKWEL SWEDEN AB är fordonsindustrins resurs för formade rör och ledningar i metalliska material med hög teknisk kompetens inom luft- och vätskedistribution. Nu söker vi en... Visa mer
Nu söker vi dig som är teknisk, som tycker om att lära dig nya saker och som trivs på en industri!

Om kundföretaget

Är du redo att ta nästa steg i arbetslivet och jobba på en svensk teknikintensiv produktionsindustri med fokus på att tillverka rör i världsklass? Då är du den vi söker! AKWEL SWEDEN AB är fordonsindustrins resurs för formade rör och ledningar i metalliska material med hög teknisk kompetens inom luft- och vätskedistribution. Nu söker vi en Celloperatör som kommer att få vara med i företagets ständiga strävan till att fortsätta vara Sveriges ledande producent av rör. Med fabriker i Ulricehamn och Varberg omsätter AKWEL 630 MSEK och sysselsätter cirka 380 personer. För att läsa mer besök gärna deras hemsida www.akwel-automotive.com

Arbetsuppgifter


När du arbetar som Celloperatör på AKWEL kommer dina dagliga arbetsuppgifter bestå av att övervaka samt justera automatiserade celler, arbeta självständigt med avsyning av detaljer samt göra kontrollmätningar. Du arbetar utifrån strikta kvalitetskrav och bedömer kvalitén på såväl maskinens utförande som på produkten i sig. Vidare kommer du att läsa ritningar, genomföra lättare service och underhåll av maskin samt justera befintliga program. Arbetstiden är förlagd till 2-skift.

Bakgrund och personliga egenskaper

Du som söker har gått en CNC-utbildning sedan tidigare samt har arbetar något år efter utbildningen där du har fått erfarenhet av programmering, från styrda maskiner. Vidare är det även önskvärt att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter som nämns ovan. Körkort och tillgång till bil är meriterande.

Du är en kvalitetsmedveten person som vill få chansen att utvecklas i ett växande företag! Du tycker om att lära dig nya saker och beskriver dig själv som en engagerad, driven och tekniskt intresserad person. Du har även ett öga för detaljer, är lösningsfokuserad och har inga problem med att arbeta självständigt.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta Nicklas via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Vill du arbeta som Montör? Se hit!

Tycker du om att arbeta med händerna och producera under högt tempo? Då kan du vara vår nya Montör! Arbetsuppgifter Till våra kundföretag i Varberg som är verksamma inom tillverkningsindustrin söker vi nu montörer. Arbetet som Montör innebär att montera ihop samt kvalitetskontroll av olika metalldetaljer. Kundföretaget tillverkar olika metalldelar, därmed kommer dina arbetsuppgifter att variera och arbetet i sig upplevs som omväxlande. Även sortering, p... Visa mer
Tycker du om att arbeta med händerna och producera under högt tempo? Då kan du vara vår nya Montör!

Arbetsuppgifter

Till våra kundföretag i Varberg som är verksamma inom tillverkningsindustrin söker vi nu montörer. Arbetet som Montör innebär att montera ihop samt kvalitetskontroll av olika metalldetaljer. Kundföretaget tillverkar olika metalldelar, därmed kommer dina arbetsuppgifter att variera och arbetet i sig upplevs som omväxlande. Även sortering, packning och lättare verkstadsarbete ingår i tjänsten. Arbetstiden är förlagd till dagtid under upplärning men övergår sedan till 2-skift, vilket innebär att du kommer arbeta både dagtid och eftermiddag/kväll. Uppdraget har omgående start eller enligt överenskommelse.

Bakgrund och personliga egenskaper

Det är meritande om du som söker har gått en praktisk linje på gymnasiet eller om du har erfarenhet från tidigare industriarbete. Körkort och tillgång till egen bil är önskvärt, men inget krav. Truckkort är meriterande.

Arbetet som Montör kräver noggrannhet och ett tekniskt intresse. Du är en person som drivs av mål och är van vid att hålla ett högt tempo när du arbetar. Arbetet är relativt enkelt och är du en lättlärd och en arbetsvillig person kommer du att lära dig arbetet fort. Tycker du dessutom det är roligt att arbeta med händerna kommer du att trivas i jobbet som Montör galant!

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Vid frågor kan du kontakta Nicklas via mail nicklas@firstpersonal.se eller Amanda via mail [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Livsmedelsarbetare

Sommarjobba som Livsmedelsarbetare på Svenska Smörgåstårtor AB Greenfood är en av norra Europas ledande aktörer inom hälsosam mat. Koncernen har växt kraftigt de senaste åren och upplever en fortsatt ökad efterfrågan när allt fler väljer en mer växtbaserad livsstil med grönt som bas. Svenska Smörgåstårtor Kvalité AB som är en del av Greenfood-koncernen förser marknaden med brödprodukter såsom wraps, sandwich och frallor. SSK har ca 35 anställda och anläggn... Visa mer
Sommarjobba som Livsmedelsarbetare på Svenska Smörgåstårtor AB
Greenfood är en av norra Europas ledande aktörer inom hälsosam mat. Koncernen har växt kraftigt de senaste åren och upplever en fortsatt ökad efterfrågan när allt fler väljer en mer växtbaserad livsstil med grönt som bas. Svenska Smörgåstårtor Kvalité AB som är en del av Greenfood-koncernen förser marknaden med brödprodukter såsom wraps, sandwich och frallor. SSK har ca 35 anställda och anläggningen ligger i Varberg
Nu går vi in i högsäsong under sommarmånaderna och behöver utöka personalstyrkan med sommarjobbare.
Arbetsuppgifter
I rollen som Livsmedelsarbetare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att:
Arbeta vi löpande band
Montera och paketera sandwich, wraps, pizza, yoghurt mm

Vi tror att detta arbete passar dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo där man har att göra hela tiden. Du arbetar med varierande livsmedel som tex bröd, sallad, grönsaker, kyckling. Du trivs med att arbeta i en mångkulturell miljö.
Kvalifikationer
Som person är du arbetsvillig, lättlärd och punktlig
Har du tidigare har arbetat inom tillverkning och produktion av livsmedel är det meriterande. Du behöver vara noggrann då vårt mål är att alltid leverera hög kvalité till våra kunder. Matsäkerheten är viktig hos oss. Då vi arbetar med livsmedel har vi höga krav på hygien och det är viktigt att följa våra hygienregler. Lösnaglar/gelénaglar, lösögonfransar, smycken/piercing eller parfym/starka dofter är inte tillåtet i vår anläggning.
För att trivas på den här tjänsten behöver du vara bekväm med att arbeta i ett kyligt klimat där lättare lyft kan förekomma.
För tjänsten krävs kunskaper i svenska språket, lägsta nivå SFI, både i tal och skrift. Körkort och bil underlättar för att nå arbetsplatsen om du bor utanför Varberg
Hos oss är det viktigt att vi behåller en trevlig arbetsmiljö där vi alla kan trivas. Därför ser vi gärna att du är positiv och gör ditt bästa för en bra arbetsmiljö
Med rätt inställning kommer du kunna lära dig snabbt hos oss

Företaget följer kollektivavtalet Livsmedelsföretagen/Livsmedelsarbetarförbundet
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV till [email protected] eller platschef gazmend.halili@greendeli.se eller mobil 0768-501222. Rekrytering sker löpande Visa mindre

CNC-operatörer till Varbergs Precision

Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta i en toppmodern miljö med den nyaste tekniken? Sök då jobbet som CNC-operatör hos Varberg Precision redan nu! Om företaget Varbergs Precision är specialiserade på flexibel legotillverkning i korta och medellånga serier. Med hjälp av CAD/CAM och erfaren personal fräser och svarvar man mycket komplicerade detaljer med snäva toleranser. Man är tillräckligt stora för att vara en pålitlig underleverantör och tillr... Visa mer
Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta i en toppmodern miljö med den nyaste tekniken? Sök då jobbet som CNC-operatör hos Varberg Precision redan nu!

Om företaget
Varbergs Precision är specialiserade på flexibel legotillverkning i korta och medellånga serier. Med hjälp av CAD/CAM och erfaren personal fräser och svarvar man mycket komplicerade detaljer med snäva toleranser.
Man är tillräckligt stora för att vara en pålitlig underleverantör och tillräckligt små för att ha den flexibilitet och överblick som garanterar snabb hantering och förstklassig service.
Tillsammans med sina kunder vidareutvecklar man idéer med hjälp av en modern maskinpark och kunniga medarbetare.

Största delen av tillverkningen sker i 3, 4 och 5-axliga CNC-styrda fräsar och svarvar.
Maskinparken utvecklas ständigt och man arbetar med den senaste tekniken. Varbergs Precision står i ständig utveckling för att kunna möta kundernas krav.

Vad erbjuder rollen?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet som CNC-operatör med kunskap från CNC-svarv eller CNC-fräs.

Dina vanligaste förekommande arbetsuppgifter innebär att ställa maskinerna utefter ställschema, samt löpande kvalitetskontroller. Din erfarenhet gör att du har kunskap i verktygsval kopplat mot vilken produkt som skall produceras.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har god teknisk förståelse. Beroende på din bakgrund och kunskap kommer du få arbeta med ditt specialistområde inom svarv eller fräs.
Vi tror även att du har kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik.

Som person har du en positiv inställning och tycker om att arbeta i lag.
Varbergs Precision har höga leverantörkrav och vi ser därför att du som sökande är en
ordningsam person med öga för de små detaljerna.

Du erbjuds: Ett utvecklande arbete i en toppmodern produktion där man satsar stort på trivsel och gemenskap.

Arbetstider: 2-skift
Omfattning: 100%

Är detta din perfekta match?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med god chans till förlängning eller anställning av kund.

Sökord
CNC, CNC-operatör, Operatör, Fräs, Svarv, Varberg Visa mindre

Celloperatörer till Akwel i Varberg

Är du tekniskt intresserad och vill vara med i Akwels fortsatta expansion? Vi söker dig som vill arbeta i en ren produktionsmiljö inom fordonsindustrin där nya maskiner och teknik ligger i framkant. Hos Akwel har man en positiv kultur och tycker det är viktigt att man ska ha roligt när man är på jobbet. Om företaget AKWEL Sverige AB är en förstklassig tillverkare av fordonsutrustning och system på den internationella marknaden. Vi designar, utvecklar och... Visa mer
Är du tekniskt intresserad och vill vara med i Akwels fortsatta expansion? Vi söker dig som vill arbeta i en ren produktionsmiljö inom fordonsindustrin där nya maskiner och teknik ligger i framkant. Hos Akwel har man en positiv kultur och tycker det är viktigt att man ska ha roligt när man är på jobbet.

Om företaget
AKWEL Sverige AB är en förstklassig tillverkare av fordonsutrustning och system på den internationella marknaden. Vi designar, utvecklar och distribuerar högpresterande produkter och system inom luft- och vätskedistribution, med förstklassigt industriellt och tekniskt kunnande. Vi är i framkant vad gäller toppmodern industri och teknisk expertis inom mekatronisk integration, applicering och bearbetning av material. Med fabriker i Varberg och Ulricehamn omsätter AKWEL 489 miljoner kronor och sysselsätter totalt 310 personer, varav 140 personer arbetar i Varberg.

För att läsa mer besök gärna vår hemsida www.akwel-automotive.com.

Vad erbjuder rollen?
Du kommer att arbeta i processer för framtagning av Akwels detaljer.

Som celloperatör hos Akwel övervakar och kontrollerar du en cell som innehåller flera robotar.
Du programmerar, justerar och återställer cellen enligt Akwels rutiner under arbetets gång.
En viktig del av arbetet är att kontrollera de artiklar som cellen svetsat eller bockat, detta görs enligt tydliga rutiner och med bra kontrollredskap.
I uppstarten kommer du få utbildning och möjlighet att gå bredvid dina kollegor för att ges bästa möjlighet att komma in i Akwels rutiner och arbetssätt.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk bakgrund genom skola eller arbete, alternativt har ett stort intresse av teknik.

Arbetstider: 2-skift
Språk: På grund av säkerhetsskäl kräver arbetet en god förmåga i svenska, både i tal och skrift.
Lön enligt kollektivavtal (GFL).
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2023-04-21. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Johan Dahlqvist på [email protected] eller Christoffer Källqvist på [email protected]

Sökord
automotive, produktion, Varberg, industri, Akwel, Effektiv, bilindustri, celloperatör, operatör Visa mindre

TopWork söker industriarbetare...

...till kund  utanför Falkenberg.    Har du tidigare erfarenhet från industri och vill fortsätta utvecklas?   Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper samt att du har erfarenhet av denna sorts arbete sedan innan. Vitkigt är att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande, driven och pålitlig. Du ska vara en lagspelare och alltid vilja bidra till ett bra resultat.    Det vi söker just nu är:   - Svetsare - Truckförare - Montörer - Kantpressare - Maski... Visa mer
...till kund  utanför Falkenberg.
 
 Har du tidigare erfarenhet från industri och vill fortsätta utvecklas?
 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper samt att du har erfarenhet av denna sorts arbete sedan innan. Vitkigt är att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande, driven och pålitlig. Du ska vara en lagspelare och alltid vilja bidra till ett bra resultat. 
 
Det vi söker just nu är:
 
- Svetsare
- Truckförare
- Montörer
- Kantpressare
- Maskinoperatör
- CNC- operatör 
 
Arbetstiderna varierar beroende på tjänst, allt från arbete på dagtid till tvåskift och natt.
 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Visa mindre

Maskinoperatör i Varberg!

Har du erfarenhet av livsmedelsproduktion eller tillverkande industri sedan tidigare och vill jobba i en toppmodern anläggning i Varberg, då kanske det är dig vi söker!  Vi söker för kund räkning maskinoperatör till livsmedelsindustri och denna tjänst innebär att du initialt kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid rätt förutsättningar kommer en övergång till anställning hos kund ske. Di... Visa mer
Har du erfarenhet av livsmedelsproduktion eller tillverkande industri sedan tidigare och vill jobba i en toppmodern anläggning i Varberg, då kanske det är dig vi söker! 
Vi söker för kund räkning maskinoperatör till livsmedelsindustri och denna tjänst innebär att du initialt kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid rätt förutsättningar kommer en övergång till anställning hos kund ske.
Dina arbetsuppgifter din profil
Som maskinoperatör inom livsmedelsproduktion har du ett stort ansvar för att bibehålla den kvalitet och säkerhet som krävs i produktionen. Arbetet innefattar arbetsuppgifter som till exempel blanda ingredienser, starta upp och producera i maskiner och linjer, utföra verktygsbyten och omställningar, städa och rengöra produktionsutrustning samt övervaka och dokumentera arbetet. Du behöver en god förmåga att planera ditt arbete, ha en känsla för ordning och reda samt trivs i en omväxlande miljö. Arbetet omfattar skriftliga rutiner och daglig dokumentation, därför krävs goda kunskaper i svenska språket samt god datorvana då arbetet utförs digitalt. Du är självgående och noggrann och förstår vikten av att tillverkningen måste hålla mycket hög nivå vad gäller renlighet. I övrigt är det bra om man har körkort och tillgång till bil då verksamheten ligger utanför kollektiv transportväg. 

Krav och anställningsvillkor: 

Krav för anställning:  Du hanterar svenska i tal och skrift 
Industri-/produktionsvana 
Truckkort 
Kvalitetsmedveten
Erfarenhet från livsmedelsproduktion är meriterat 
Anställningsvillkor:  Placeringsort: Varberg
Arbetstid: Mån - Fre. kl.06-15
Tillsättning: Enligt överenskommelse.
Som anställd hos oss på OnePartnerGroup kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi erbjuder även friskvård för våra konsulter. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visst låter det bra?

Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen! Visa mindre

Industriarbetare Varberg

Söker du arbete inom industrin? Då kan vi ha tjänsten just för Dig! För våra kunders räkning söker vi nu industripersonal till en kund strax utanför Varberg. Då det kan vara start omgående gör vi löpande urval så vänta inte med att söka tjänsten! Din framtida arbetsgivare Vi på Effektiv söker nu dig som vill ha ett arbete inom industrin i Varberg. Vi jobbar med en långsiktighet vilket innebär att du initialt kommer få en visstidsanställning på sex må... Visa mer
Söker du arbete inom industrin?
Då kan vi ha tjänsten just för Dig!

För våra kunders räkning söker vi nu industripersonal till en kund strax utanför Varberg.

Då det kan vara start omgående gör vi löpande urval så vänta inte med att söka tjänsten!

Din framtida arbetsgivare
Vi på Effektiv söker nu dig som vill ha ett arbete inom industrin i Varberg.

Vi jobbar med en långsiktighet vilket innebär att du initialt kommer få en visstidsanställning på sex månader hos oss på Effektiv och bli uthyrd till någon av våra kunder med stor chans till förlängning/anställning hos kund.

Vad erbjuder rollen?
Vi söker dig som har erfarenhet inom något av följande områden:
• Maskinoperatör
• Montering Metall/Plast
• Manuell Svets
• Skärande bearbetning manuellt
• Pressoperatör
• Allmänt produktionsarbete
• StansoperatörArbetstider: 2- eller 3-skift.

Saknar du erfarenhet men är händig och har bra koll på diverse maskiner med ett tekniskt intresse? Sök ändå, för det kan finnas en tjänst även för dig!

Vem är du?
Vi söker dig som är flexibel, självgående och van vid fysiskt arbete. Du är den som presterar det lilla extra och drivs av goda resultat. Vidare är du en person som har god arbetsmoral och är produktiv. Vi tror att du har utbildning inom industri och/eller arbetslivserfarenhet inom området.

Urvalet sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Sökord
produktionsmedarbetare, industri, produktion, maskinoperatör, stansoperatör, Varberg Visa mindre

Operatör livsmedelsproduktion

I vår toppmoderna anläggning i Varberg producerar vi majonnäs och majonnäsbaserade såser, sallader och dressingar. Varbergsköket AB tillverkar allt från mindre till större volymer till kunders egna varumärken och är idag producent åt några av de största aktörerna inom livsmedelsbranschen men även till mindre och lokala företag. Varbergsköket AB är ca 35 anställda och är en del av livsmedelskoncernen Wernsing Food Family. Företaget omsätter ca 190 MSEK. Ope... Visa mer
I vår toppmoderna anläggning i Varberg producerar vi majonnäs och majonnäsbaserade såser, sallader och dressingar. Varbergsköket AB tillverkar allt från mindre till större volymer till kunders egna varumärken och är idag producent åt några av de största aktörerna inom livsmedelsbranschen men även till mindre och lokala företag.
Varbergsköket AB är ca 35 anställda och är en del av livsmedelskoncernen Wernsing Food Family. Företaget omsätter ca 190 MSEK.
Operatör livsmedelsproduktion
Efter genomgången introduktionsutbildning kommer du som Operatör vara en viktig del av vårt team för tillverkning av majonnäs och majonnäsbaserade såser, sallader och dressingar. Som operatör har du många olika arbetsuppgifter, till exempel blanda ingredienser, starta upp och producera i våra maskiner och linjer, utföra verktygsbyten och omställningar, städa och rengöra produktionsutrustning samt övervaka och dokumentera arbetet.
Du som söker har utbildning på lägst gymnasienivå – gärna livsmedelsteknisk utbildning eller motsvarande.
Tjänsten kan omfatta skiftarbete och du rapporterar till produktionsledare eller skiftansvarig.
Du som söker har:
• Erfarenhet från tillverkande industri och gärna från livsmedelsbranschen
• Goda kunskaper i svenska språket då vi har skriftliga rutiner att följa och mycket daglig dokumentation
• God datavana eftersom vår utrustning styrs och arbete utförs digitalt
Dessutom tror vi att du har en god förmåga att planera ditt arbete och att du trivs i en snabb och omväxlande miljö.
För att lyckas med dina arbetsuppgifter har du en mycket god känsla för ordning och reda. Du är självgående och noggrann och förstår vikten av att allt vi tillverkar måste hålla mycket hög nivå vad gäller renlighet. Du har en positiv karaktär, tycker om att arbeta i högt tempo och förstår att laget går före ”jaget” – du måste vara en lagspelare för att lyckas i din roll.
Vi söker dig som har stor vilja att lära dig nytt och utvecklas inom ramen för arbetet. Du bör vara i god fysisk form.
Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Skicka din ansökan via e-post till [email protected]
Sista ansökningsdag 5 juni. Märk din ansökan ”Operatör livsmedelsproduktion”.
Vid frågor kontakta Thomas Ericsson: 0340-20 31 12 Visa mindre

Extrajobb i Varberg

Ansök    Maj 24    Uniflex Sverige AB    Packare
Just nu söker vi dig som vill arbeta som packare för ett stort företag som jobbar med välgörenhet runt om i hela världen. För detta uppdrag så kommer du att packa lastbilar med påsar fyllda med kläder och nödvändigheter för folk i behov. Detta innebär att du ska vara bekväm med att arbeta fysiskt och i ett högt tempo. Du kommer arbeta nere i Varberg vilket gynnar dig som bor i närhet. Uppdraget kommer till en start pågå under måndagen den 29/5 där du star... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill arbeta som packare för ett stort företag som jobbar med välgörenhet runt om i hela världen. För detta uppdrag så kommer du att packa lastbilar med påsar fyllda med kläder och nödvändigheter för folk i behov. Detta innebär att du ska vara bekväm med att arbeta fysiskt och i ett högt tempo. Du kommer arbeta nere i Varberg vilket gynnar dig som bor i närhet.

Uppdraget kommer till en start pågå under måndagen den 29/5 där du startar arbetsdagen klockan 11:00. Arbetstiden kan variera allt från 3–6 timmar under dagen vilket innebär att sluttiden kan skifta. Efter arbetsdagen finns det chans till fortsatt arbete vid behov.

Då detta uppdrag är på deltid kräver det att du har en sysselsättning på minst 51% från studier eller annat arbete.

Meriterande:
• Van vid att arbeta fysiskt
• Har erfarenhet av att arbeta med flytt/packning/lossning
• Är tillgänglig vid fortsatt behov

Krav:
• Studier eller annan sysselsättning på 51% eller mer Visa mindre

Skiftchef till Södra Cell Värö

Vill du tillsammans med oss fortsätta utveckla Södra Cell Värö att på ett hållbart sätt skapa ännu mer värde av skogen? Har du ett starkt intresse av såväl teknik som människor? Läs mer om tjänsten som skiftchef! Om tjänsten Som skiftchef på Södra Cell Värö har du personalansvar och arbetsleder ett skiftlag på ca 25 processtekniker. Förutom operativ arbetsledning jobbar du för en bra arbetsmiljö och god trivsel. Du ansvarar för produktionen av pappersma... Visa mer
Vill du tillsammans med oss fortsätta utveckla Södra Cell Värö att på ett hållbart sätt skapa ännu mer värde av skogen? Har du ett starkt intresse av såväl teknik som människor? Läs mer om tjänsten som skiftchef!

Om tjänsten
Som skiftchef på Södra Cell Värö har du personalansvar och arbetsleder ett skiftlag på ca 25 processtekniker. Förutom operativ arbetsledning jobbar du för en bra arbetsmiljö och god trivsel. Du ansvarar för produktionen av pappersmassa med allt vad det innebär; produktionsplanering, personalplanering, händelserapportering, arbetsmiljöfrågor osv. Du har också hand om frågor rörande kvalité och säkerhet.

I rollen som skiftchef är du delaktig i utveckling inom det egna arbetsområdet och jobbar ständigt med att, i nära samarbete med kollegor, föreslå och implementera förbättringar. I personalansvaret ingår medarbetarsamtal, introduktion av nyanställda, kompetensutveckling, rekrytering osv.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, på 6-skift. Som skiftchef arbetar du dagar, kvällar och nätter då fabriken producerar dygnet runt. Du har 7 skiftchefskollegor, varav 2 är skiftchefsreserver.

På Södra sätter vi människor och kultur i centrum. Förutom trevliga kollegor och goda anställningsvillkor får du möjlighet att utvecklas på jobbet, både i arbetsuppgifter och som ledare.

Om dig
Vi söker dig med ingenjörsutbildning på högskolenivå eller förvärvad jämförbar utbildning och erfarenhet. Du har minst ett par års erfarenhet ifrån relevant arbete. God processkännedom och ett gediget intresse för såväl teknik som människor är viktiga framgångsfaktorer i tjänsten. Har du erfarenhet av att leda personal inom processindustri är det ett plus.

Du är en stabil person som är trygg i din profession och som trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är ytterst ansvarig på ditt skift och kan behålla lugnet även i pressade situationer. För att lyckas och trivas ser vi att du är resultatorienterad och lösningsfokuserad, och bidrar med arbetsglädje och leverans i ditt skiftlag.

Tjänsten innebär till stor del arbetsuppgifter som rör personalen, du som söker behöver därför trivas med att arbeta med människor. Du har många interna kontaktytor, det är av största vikt att du är samarbetsvillig, kommunikativ och förtroendeingivande. Goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift är krav för tjänsten.

Om Södra
Södra är ett av landets största skogsindustribolag och ägs gemensamt av 52.000 familjeskogsbruk i södra Sverige. Förutom att utveckla skogsbruket strävar vi efter att alltid använda skogsråvaran på det mest effektiva och klimatsmarta sättet. Södra Cell är med sina massabruk i Värö, Mörrum och Mönsterås en världsledande producent av marknadsmassa. Den största delen av produktionen utgörs av pappersmassa. Södra Cell är en betydande producent och leverantör även av biobränslen, grön el, fjärrvärme och råvara för biodrivmedel. Genom att arbeta tillsammans har vi styrkan, engagemanget och modet som krävs för att bygga ett hållbart samhälle. För din trygghets skull har Södra kollektivtal och goda villkor, samt flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden.

Om anställningen
Södra har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Vid frågor eller funderingar, välkommen att kontakta rekryterare Hanna Bonli 0736 84 77 73 / [email protected]. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning efter semestern eller enligt överenskommelse. Vi tar gärna emot din ansökan redan nu, rekryteringen sker löpande men med paus under vecka 28-32 med hänsyn till semestrar. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Limbiträde till MM Eson Pac

Har du erfarenhet av maskiner inom industrin och vill jobba i en produktionsmiljö på en stor arbetsplats? Läs vidare och sök tjänsten redan idag! Din framtida arbetsgivare MM Eson Pac utvecklar och tillverkar kompletta förpackningslösningar. På fabriken i Veddige strax utanför Varberg produceras främst kartongförpackningar mot läkemedelsindustrin. Vad erbjuder rollen? Din roll kommer att vara som biträde på limavdelningen i fabriken. Arbetsuppgifter... Visa mer
Har du erfarenhet av maskiner inom industrin och vill jobba i en produktionsmiljö på en stor arbetsplats?

Läs vidare och sök tjänsten redan idag!


Din framtida arbetsgivare
MM Eson Pac utvecklar och tillverkar kompletta förpackningslösningar. På fabriken i Veddige strax utanför Varberg produceras främst kartongförpackningar mot läkemedelsindustrin.

Vad erbjuder rollen?
Din roll kommer att vara som biträde på limavdelningen i fabriken.

Arbetsuppgifterna kan innefatta bland annat:
- Kontrollera tillflöde av material till maskin
- Ta ansvar för att kvalité och funktion är enligt kundens önskan

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från industri. Ditt arbetssätt är:
- Systematiskt
- Noggrant
- Ordningsamt

Vi tror även att du är tekniskt lagd och tycker om att förstå hur saker fungerar.

Vidare är du en person som har god arbetsmoral och är produktiv. Du är kommunikativ och har goda kunskaper i svenska i både tal och skift.

Tjänsten är på heltid och du arbetar i 2-skift.
Intervjuer och urval sker löpande, så ansök redan idag!

Du har även körkort och tillgång till bil, samt fullgott färgseende.

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Sökord
Maskinskötare, maskinoperatör, industri, limbiträde, varberg, veddige, esonpac, effektiv, fabrik, maskin, kartong, ledigajobbivarberg, jobbivarberg Visa mindre

Operatör

Är du en lagspelare som vill testa på en ny arbetsplats inom industri? Just nu söker vi operatörer till våra kunder i Varberg med omnejd, är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vad erbjuder rollen? Rollen som operatör skiljer sig åt beroende på hos vilken av våra samarbetspartners du arbetar hos, men oavsett arbetsplats är din insats viktig. Du kommer vara delaktig i tillverkningen av kundens produkt samt att säkerställa att pro... Visa mer
Är du en lagspelare som vill testa på en ny arbetsplats inom industri? Just nu söker vi operatörer till våra kunder i Varberg med omnejd, är det dig vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vad erbjuder rollen?
Rollen som operatör skiljer sig åt beroende på hos vilken av våra samarbetspartners du arbetar hos, men oavsett arbetsplats är din insats viktig. Du kommer vara delaktig i tillverkningen av kundens produkt samt att säkerställa att produkternas kvalité efterhålls.

Dina arbetsuppgifter kan innebära övervakning av en eller flera maskiner, kontrollera produkterna som tillverkas samt inflödet av material i maskinen. Arbetet kan innebära att styra maskinerna manuellt eller via programmering.

Som operatör arbetar du heltid på 2-skift och tillträde är omgående eller enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet inom industri, och är en person som inte backar när man behöver arbeta med kroppen och hugga i lite extra när det behövs. Det kan vara en fördel att ha en teknisk bakgrund genom skola eller arbete, alternativt ett tekniskt intresse.

Vidare är du en person som har god arbetsmoral och vill göra ett bra jobb. Du har goda kunskaper i både tal och skrift, och är pålitlig och målinriktad.
Personliga egenskaper väger tungt hos oss, därför är tidigare erfarenhet inte ett krav - även om det är meriterande - utan vi tror att man med rätt inställning kan komma långt!

Intervjuer och tillsättning sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
Operatör, Celloperatör, Maskinoperatör, Industri Visa mindre

Celloperatörer till Akwel i Varberg

Är du tekniskt intresserad och vill vara med i Akwels fortsatta expansion? Vi söker dig som vill arbeta i en ren produktionsmiljö inom fordonsindustrin där nya maskiner och teknik ligger i framkant. Hos Akwel har man en positiv kultur och tycker det är viktigt att man ska ha roligt när man är på jobbet. Om företaget AKWEL Sverige AB är en förstklassig tillverkare av fordonsutrustning och system på den internationella marknaden. Vi designar, utvecklar och... Visa mer
Är du tekniskt intresserad och vill vara med i Akwels fortsatta expansion? Vi söker dig som vill arbeta i en ren produktionsmiljö inom fordonsindustrin där nya maskiner och teknik ligger i framkant. Hos Akwel har man en positiv kultur och tycker det är viktigt att man ska ha roligt när man är på jobbet.

Om företaget
AKWEL Sverige AB är en förstklassig tillverkare av fordonsutrustning och system på den internationella marknaden. Vi designar, utvecklar och distribuerar högpresterande produkter och system inom luft- och vätskedistribution, med förstklassigt industriellt och tekniskt kunnande. Vi är i framkant vad gäller toppmodern industri och teknisk expertis inom mekatronisk integration, applicering och bearbetning av material. Med fabriker i Varberg och Ulricehamn omsätter AKWEL 489 miljoner kronor och sysselsätter totalt 310 personer, varav 140 personer arbetar i Varberg.

För att läsa mer besök gärna vår hemsida www.akwel-automotive.com.

Vad erbjuder rollen?
Du kommer att arbeta i processer för framtagning av Akwels detaljer.

Som celloperatör hos Akwel övervakar och kontrollerar du en cell som innehåller flera robotar.
Du programmerar, justerar och återställer cellen enligt Akwels rutiner under arbetets gång.
En viktig del av arbetet är att kontrollera de artiklar som cellen svetsat eller bockat, detta görs enligt tydliga rutiner och med bra kontrollredskap.
I uppstarten kommer du få utbildning och möjlighet att gå bredvid dina kollegor för att ges bästa möjlighet att komma in i Akwels rutiner och arbetssätt.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk bakgrund genom skola eller arbete, alternativt har ett stort intresse av teknik.

Arbetstider: 2-skift
Språk: På grund av säkerhetsskäl kräver arbetet en god förmåga i svenska, både i tal och skrift.
Lön enligt kollektivavtal (GFL).
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2023-04-21. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Johan Dahlqvist på [email protected] eller Christoffer Källqvist på [email protected]

Sökord
automotive, produktion, Varberg, industri, Akwel, Effektiv, bilindustri, celloperatör, operatör Visa mindre

Vi söker Produktionspersonal till kund i Varberg!

Ansök    Maj 22    Nr.1 Personalpartner AB    Packare
Vill du lära dig nya arbetsuppgifter? Sök idag! Arbetsuppgifter Vi söker nu flinka personer som är intresserade av att jobba med praktiskt med händerna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att sortera, förbereda samt mata in produkter i maskin. Du kommer även att packa färdiga produkter och avsyna/kontrollera så att produkterna håller de kvalitetsnivåer som ställs. Arbetstiden är förlagd till 2-skift, vilket innebär att du kommer att ar... Visa mer
Vill du lära dig nya arbetsuppgifter? Sök idag!

Arbetsuppgifter
Vi söker nu flinka personer som är intresserade av att jobba med praktiskt med händerna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att sortera, förbereda samt mata in produkter i maskin. Du kommer även att packa färdiga produkter och avsyna/kontrollera så att produkterna håller de kvalitetsnivåer som ställs. Arbetstiden är förlagd till 2-skift, vilket innebär att du kommer att arbeta både dagtid och eftermiddag/kväll. Arbetet är heltid och startar vecka 24.

Bakgrund och personliga egenskaper

Som person är du positiv och tycker om att arbeta med händerna i ett högt arbetstempo. Arbetet är relativt enkelt och är du en lättlärd och en arbetsvillig person kommer du att lära dig arbetet fort. Du är noggrann, kvalitetsmedveten samt inser vikten av att färdiga produkter ska stämma överens med kundens order. Vidare är du en given lagspelare och samarbetar för att uppnå målen som sätts.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta Nicklas via mail, [email protected] eller Amanda via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Operativ Lokal samordnare-EPS bearbetning

Ett fritt och spännande jobb som operativ lokal samordnare för återvinning av cellplast sökes. I arbetet ingår bland annat: enklare underhåll av maskinpark, lokala transporter vid behov, fördela arbetet, dokumentera produktion, vid behov agera som operatör vilket inkluderar sortering - krossning-kompaktering-inplastning-truckkörning, lasta/lossa material. Jobbet kräver truckkort. Stor vikt läggs vid att den sökande både är social och har en känsla för bra ... Visa mer
Ett fritt och spännande jobb som operativ lokal samordnare för återvinning av cellplast sökes. I arbetet ingår bland annat: enklare underhåll av maskinpark, lokala transporter vid behov, fördela arbetet, dokumentera produktion, vid behov agera som operatör vilket inkluderar sortering - krossning-kompaktering-inplastning-truckkörning, lasta/lossa material. Jobbet kräver truckkort.
Stor vikt läggs vid att den sökande både är social och har en känsla för bra service.
Arbetet är ett vikariat på 6 månader med start den 1/7 2023. Introduktion tillsammans med ordinarie personal kommer att ske minst 2 veckor innan jobbet startar Visa mindre

Tryckbiträde till Eson-pac

Har du ett intresse av att arbeta vid maskin i produktionsmiljö? Då kan vi ha ditt nästa arbete! Vi på Effektiv söker nu efter tryckbiträde till Eson Pac som har tidigare erfarenhet av industri/produktion. Om företaget Eson Pac i Veddige producerar kartongförpackningar mot läkemedelsindustrin. Eson Pac vill nu förstärka sitt team med personal för att möta ökade volymer och tillväxt av nya kunder. Vad erbjuder rollen? Som tryckbiträde hos Eson Pac komme... Visa mer
Har du ett intresse av att arbeta vid maskin i produktionsmiljö? Då kan vi ha ditt nästa arbete!
Vi på Effektiv söker nu efter tryckbiträde till Eson Pac som har tidigare erfarenhet av industri/produktion.


Om företaget
Eson Pac i Veddige producerar kartongförpackningar mot läkemedelsindustrin. Eson Pac vill nu förstärka sitt team med personal för att möta ökade volymer och tillväxt av nya kunder.

Vad erbjuder rollen?
Som tryckbiträde hos Eson Pac kommer du säkerställa en korrekt och effektiv produktionsprocess, samt att produktionen håller den höga standard som de önskar.

Arbetsuppgifterna kan innefatta att:
– Övervaka, ställa och köra tryckmaskiner.
– Rapportera eventuella störningar i produktionen så de kan bli reparerade.
– Kontrollera tillflöde av material till maskiner.

Villkor:
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 3-skift
Ort: Veddige

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från industri. Ditt arbetssätt är systematiskt, noggrant och du är ordningsam.
Du har en god teknisk förståelse och tycker om att förstå hur saker fungerar.

Vidare är du en person som har god arbetsmoral och är produktiv. Du är kommunikativ och har goda kunskaper i svenska i båda tal och skift.

På denna arbetsplatsen är det ett krav att man har fullgott färgseende för att kunna utföra arbetet.
Man behöver också ha körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig till arbetsplatsen.

Är detta din perfekta match?
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
Tryckbiträde, veddige, maskin, industri, läkemedelsindustri, varberg Visa mindre

CNC-operatörer till Varbergs Precision

Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta i en toppmodern miljö med den nyaste tekniken? Sök då jobbet som CNC-operatör hos Varberg Precision redan nu! Om företaget Varbergs Precision är specialiserade på flexibel legotillverkning i korta och medellånga serier. Med hjälp av CAD/CAM och erfaren personal fräser och svarvar man mycket komplicerade detaljer med snäva toleranser. Man är tillräckligt stora för att vara en pålitlig underleverantör och tillr... Visa mer
Är du en erfaren CNC-operatör och vill arbeta i en toppmodern miljö med den nyaste tekniken? Sök då jobbet som CNC-operatör hos Varberg Precision redan nu!

Om företaget
Varbergs Precision är specialiserade på flexibel legotillverkning i korta och medellånga serier. Med hjälp av CAD/CAM och erfaren personal fräser och svarvar man mycket komplicerade detaljer med snäva toleranser.
Man är tillräckligt stora för att vara en pålitlig underleverantör och tillräckligt små för att ha den flexibilitet och överblick som garanterar snabb hantering och förstklassig service.
Tillsammans med sina kunder vidareutvecklar man idéer med hjälp av en modern maskinpark och kunniga medarbetare.

Största delen av tillverkningen sker i 3, 4 och 5-axliga CNC-styrda fräsar och svarvar.
Maskinparken utvecklas ständigt och man arbetar med den senaste tekniken. Varbergs Precision står i ständig utveckling för att kunna möta kundernas krav.

Vad erbjuder rollen?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet som CNC-operatör med kunskap från CNC-svarv eller CNC-fräs.

Dina vanligaste förekommande arbetsuppgifter innebär att ställa maskinerna utefter ställschema, samt löpande kvalitetskontroller. Din erfarenhet gör att du har kunskap i verktygsval kopplat mot vilken produkt som skall produceras.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har god teknisk förståelse. Beroende på din bakgrund och kunskap kommer du få arbeta med ditt specialistområde inom svarv eller fräs.
Vi tror även att du har kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik.

Som person har du en positiv inställning och tycker om att arbeta i lag.
Varbergs Precision har höga leverantörkrav och vi ser därför att du som sökande är en
ordningsam person med öga för de små detaljerna.

Du erbjuds: Ett utvecklande arbete i en toppmodern produktion där man satsar stort på trivsel och gemenskap.

Arbetstider: 2-skift
Omfattning: 100%

Är detta din perfekta match?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med god chans till förlängning eller anställning av kund.

Sökord
CNC, CNC-operatör, Operatör, Fräs, Svarv, Varberg Visa mindre

Industrimålare till Alucrom Göteborg /Veddige

Om Kunden Alucrom erbjuder avancerad ytbehandling, rostskyddsmålning och blästring?ute på fält och vid våra fasta målningsstationer. Sedan 1996 ingår Alucrom i Granitor som idag finns på 70 orter runt om I Sverige.?Nu söker vi industrimålare till en ny fabrik som byggs i Arendal Göteborg. Det finns även möjlighet att arbeta i deras fabrik i Veddige. Kultur och värderingar På Alucrom tror vi på samarbete, transparens och högt i tak. Du som medarbetare är ... Visa mer
Om Kunden
Alucrom erbjuder avancerad ytbehandling, rostskyddsmålning och blästring?ute på fält och vid våra fasta målningsstationer. Sedan 1996 ingår Alucrom i Granitor som idag finns på 70 orter runt om I Sverige.?Nu söker vi industrimålare till en ny fabrik som byggs i Arendal Göteborg. Det finns även möjlighet att arbeta i deras fabrik i Veddige.

Kultur och värderingar

På Alucrom tror vi på samarbete, transparens och högt i tak. Du som medarbetare är vår viktigaste tillgång för att vi ska kunna fortsätta vår resa. Därför är vi måna om att du ska trivas, utvecklas och känna glädje varje dag på arbetet.

Ständigt lärande och goda utvecklingsmöjligheter

Vi tror på att utveckling och lärande går hand i hand med att trivas på jobbet. Vi kan erbjuda stora möjligheter till att utvecklas inom nya roller och även specialisera dig inom ditt kompetensområde.

Arbetsbeskrivning
Har du en bakgrund inom Rostskyddsmåleri/Järnmåleri så är det en merit.

Det är ett plus om man är diplomerad målare (1 veckas kurs)

Fördel är om man har målat Container.

Viktig egenskap är att man är kvalitetsmedveten och känner en stolthet för sitt arbete.

Viktigt med lojalitet. Mycket samarbete så viktigt att kunna samarbeta med kollegor.

Även viktigt att ha ett sinne för logistik och förflyttningar.

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal

Startdatum
Omgående

Om oss
Bra anställningsvillkor:

Vi har kollektivavtal och erbjuder dig avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjuklön och pension.

God sammanhållning, lojalitet och kamratskap

Teamwork är ett nyckelord hos oss på Alucrom som genomsyrar allt vi gör. Vi stöttar varandra och lär av varandra och hjälps åt för att vi genuint bryr oss om varandra. Visa mindre

Celloperatörer till Akwel i Varberg

Är du tekniskt intresserad och vill vara med i Akwels fortsatta expansion? Vi söker dig som vill arbeta i en ren produktionsmiljö inom fordonsindustrin där nya maskiner och teknik ligger i framkant. Hos Akwel har man en positiv kultur och tycker det är viktigt att man ska ha roligt när man är på jobbet. Om företaget AKWEL Sverige AB är en förstklassig tillverkare av fordonsutrustning och system på den internationella marknaden. Vi designar, utvecklar och... Visa mer
Är du tekniskt intresserad och vill vara med i Akwels fortsatta expansion? Vi söker dig som vill arbeta i en ren produktionsmiljö inom fordonsindustrin där nya maskiner och teknik ligger i framkant. Hos Akwel har man en positiv kultur och tycker det är viktigt att man ska ha roligt när man är på jobbet.

Om företaget
AKWEL Sverige AB är en förstklassig tillverkare av fordonsutrustning och system på den internationella marknaden. Vi designar, utvecklar och distribuerar högpresterande produkter och system inom luft- och vätskedistribution, med förstklassigt industriellt och tekniskt kunnande. Vi är i framkant vad gäller toppmodern industri och teknisk expertis inom mekatronisk integration, applicering och bearbetning av material. Med fabriker i Varberg och Ulricehamn omsätter AKWEL 489 miljoner kronor och sysselsätter totalt 310 personer, varav 140 personer arbetar i Varberg.

För att läsa mer besök gärna vår hemsida www.akwel-automotive.com.

Vad erbjuder rollen?
Du kommer att arbeta i processer för framtagning av Akwels detaljer.

Som celloperatör hos Akwel övervakar och kontrollerar du en cell som innehåller flera robotar.
Du programmerar, justerar och återställer cellen enligt Akwels rutiner under arbetets gång.
En viktig del av arbetet är att kontrollera de artiklar som cellen svetsat eller bockat, detta görs enligt tydliga rutiner och med bra kontrollredskap.
I uppstarten kommer du få utbildning och möjlighet att gå bredvid dina kollegor för att ges bästa möjlighet att komma in i Akwels rutiner och arbetssätt.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk bakgrund genom skola eller arbete, alternativt har ett stort intresse av teknik.

Arbetstider: 2-skift
Språk: På grund av säkerhetsskäl kräver arbetet en god förmåga i svenska, både i tal och skrift.
Lön enligt kollektivavtal (GFL).
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2023-04-21. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Johan Dahlqvist på [email protected] eller Christoffer Källqvist på [email protected]

Sökord
automotive, produktion, Varberg, industri, Akwel, Effektiv, bilindustri, celloperatör, operatör Visa mindre

Arbetsledare för lackeringen sökes till Cycleurope

Ansök    Maj 8    Lernia Bemanning AB    Industrilackerare
Vill du arbeta på ett av Varbergs mest spännande företag? Har du erfarenhet av lackering, arbetsledning och ett brinnande teknikintresse? Här erbjuds du en bred roll med personal- och planeringsansvar. Du arbetar i projekt och med ständiga förbättringar. Tjänsten innebär många kontaktytor, både internt och externt. Låter det intressant? Kanske är det dig vi söker! Om företaget Cycleurope Sverige är en del av familjeägda Cycleurope AB, en av Europas led... Visa mer
Vill du arbeta på ett av Varbergs mest spännande företag? Har du erfarenhet av lackering, arbetsledning och ett brinnande teknikintresse? Här erbjuds du en bred roll med personal- och planeringsansvar. Du arbetar i projekt och med ständiga förbättringar. Tjänsten innebär många kontaktytor, både internt och externt. Låter det intressant? Kanske är det dig vi söker!

Om företaget

Cycleurope Sverige är en del av familjeägda Cycleurope AB, en av Europas ledande cykelkoncerner. I Sverige finns de hos hundratals cykelspecialister runt om i landet genom sina varumärken Crescent, Monark, Spectra och TEC. Cycleurope vill bidra till en aktiv och hälsosam livsstil på cykel med kvalité, säkerhet och miljö i fokus. På huvudkontoret i Varberg arbetar man med utveckling, design och producerar cyklar för svenska förhållanden. Här har det tillverkats cyklar sedan tidigt 1900-tal. 100 000 cyklar rullar ut ur fabriken i Varberg varje år. Cycleurope kan stolta titulera sig som marknadsledande i Sverige, en stor spelare i Norden och Europa med några av de finaste och mest anrika cykelvarumärken som finns i världen. Läs gärna mer om Cycleurope på deras hemsida: https://www.cycleurope.com/

Arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare för lackeringen kommer du att ingå i ett team där den huvudsakliga arbetsuppgiften är att leda och fördela arbetet för produktionspersonalen. Du börjar dagen med ett uppstartsmöte och är ständigt involverad i driften och stöttar i prioriteringsordning. Om problem uppstår kommer du att rapportera avvikelser, dokumentera och följa upp med avdelningen. Du kommer också att arbeta med ständiga förbättringar och produktionshöjande åtgärder. För att lyckas i rollen ser vi att du är väl insatt i lackeringens alla delar samt har ett helhetsperspektiv och arbetar proaktivt. I arbetet ingår personalansvar för den egna avdelningen samt personalplanering på kort sikt. Tjänsten innebär många kontaktytor, både internt och externt, exempelvis med leverantörer. Därför krävs det att du både har en god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Om dig

Vi söker dig som är arbetsam och strukturerad. Du arbetar metodiskt med prioriteringar och planering och är alltid prestigelös i ditt arbetssätt. Med positivitet och kreativitet vill du utveckla dig själv och ditt team till att prestera bästa möjliga resultat. Du strävar efter effektivitet och drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Vi söker dig som har ett individanpassat ledarskap med högt i tak. Du är bekväm i att leda och delegera arbete samtidigt som du ser dig själv som en i gruppen.

Formell kompetens

• Utbildning och/eller erfarenhet inom pulverlackeringsapplikation
• Utbildning och/eller erfarenhet inom våtlackeringsapplikation
• Kunskaper inom processerna för upphängning, maskering, transportörsystem och härdning
• Erfarenhet av arbetsledning, gärna med personalansvar
• Obehindrad engelska och svenska i tal och skriftMeriterande

• Kunskap om Wagners pulver- och våtlackeringsanläggningar
• Erfarenhet av förbättringsarbete
• 3 – 5 års arbetserfarenhet inom berört arbetsområde

Om anställningen

Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning initialt
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Arbetstider: Dagtid, måndag-fredag
Ort: Varberg

I denna rekrytering samarbetar Cycleurope med Lernia bemanning & rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofia Viredius: 0722-54 63 16, [email protected]

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Tveka därför inte över att skicka in din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Grönt är skönt – eller hur? Jobba som solcellsmontör hos oss!

Vill du få möjligheten att vara med att bygga ett hållbart samhälle? Är du lärovillig, händig och klarar av att jobba på högre höjder? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker nu ett par goa personer som vill jobba ute hos vår härliga kund i Varberg! Som solcellsmontör är det din uppgift att montera och installera solceller på tak tillsammans med en eller flera kollegor ute på fält. Du förses med bil som du kan ta dig runt till de olika arbetsplatserna med, ... Visa mer
Vill du få möjligheten att vara med att bygga ett hållbart samhälle? Är du lärovillig, händig och klarar av att jobba på högre höjder? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker nu ett par goa personer som vill jobba ute hos vår härliga kund i Varberg!
Som solcellsmontör är det din uppgift att montera och installera solceller på tak tillsammans med en eller flera kollegor ute på fält. Du förses med bil som du kan ta dig runt till de olika arbetsplatserna med, verktyg och kläder ordnar vi självklart också. Allt för att du ska kunna utföra ditt jobb så exemplariskt som möjligt!
Du behöver inte ha någon specifik utbildning eller tidigare erfarenhet, så länge du är villig att lära, gillar att jobba praktiskt och är händig så fixar du säkert detta galant! Är du van vid att jobba utomhus och inte är rädd för höga höjder är det ett plus i kanten.
Vi lägger stor vikt i personliga egenskaper!
Du bör vara villig att resa inom tjänsten då det kan förekomma arbeten på andra platser än din hemort.
Krav:
B-körkort
Obehindrad svenska i tal o skrift
Händig och inte rädd för att ta i

Har du erfarenhet av montering är det meriterande!
Du kommer att vara anställd hos oss på Toptemp med arbete ute hos kund.
Uppstart: Enligt överenskommelse.
Se nu till att skicka in din ansökan snarast, vi anställer löpande! Visa mindre

Vill du arbeta med plock och pack?

Ansök    Apr 27    Nr.1 Personalpartner AB    Packare
Vi söker dig som är positiv och flexibel. Sök idag! Arbetsuppgifter När du arbetar hos våra kundföretag som är verksamma inom industrisektorn, ingår det plock och pack av olika artiklar i dina arbetsuppgifter. I arbetet kommer du även sortera och kontrollera kvalitén av produkterna löpande. Lättare maskinskötsel kan förekomma. Arbetet är förlagt till 2-skift, vilket innebär att du kommer att arbeta både dagtid och eftermiddag/kväll på ett rullande schem... Visa mer
Vi söker dig som är positiv och flexibel. Sök idag!

Arbetsuppgifter

När du arbetar hos våra kundföretag som är verksamma inom industrisektorn, ingår det plock och pack av olika artiklar i dina arbetsuppgifter. I arbetet kommer du även sortera och kontrollera kvalitén av produkterna löpande. Lättare maskinskötsel kan förekomma. Arbetet är förlagt till 2-skift, vilket innebär att du kommer att arbeta både dagtid och eftermiddag/kväll på ett rullande schema.

Bakgrund och personliga egenskaper

Vi söker flinka personer som är intresserade av att jobba med praktiskt med händerna. Du behöver inte ha någon tidigare arbetserfarenhet av lager eller industri eftersom upplärning sker på plats. Arbetet är relativt enkelt och är du en lättlärd och en arbetsvillig person kommer du att lära dig arbetet fort. Vidare är du en given lagspelare och samarbetar för att uppnå målen som sätts.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär möjlighet till anställning hos kundföretaget efter inhyrningsperioden. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta Nicklas via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Operatör

Är du en lagspelare som vill testa på en ny arbetsplats inom industri? Just nu söker vi operatörer till våra kunder i Varberg med omnejd, är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vad erbjuder rollen? Rollen som operatör skiljer sig åt beroende på hos vilken av våra samarbetspartners du arbetar hos, men oavsett arbetsplats är din insats viktig. Du kommer vara delaktig i tillverkningen av kundens produkt samt att säkerställa att pro... Visa mer
Är du en lagspelare som vill testa på en ny arbetsplats inom industri? Just nu söker vi operatörer till våra kunder i Varberg med omnejd, är det dig vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vad erbjuder rollen?
Rollen som operatör skiljer sig åt beroende på hos vilken av våra samarbetspartners du arbetar hos, men oavsett arbetsplats är din insats viktig. Du kommer vara delaktig i tillverkningen av kundens produkt samt att säkerställa att produkternas kvalité efterhålls.

Dina arbetsuppgifter kan innebära övervakning av en eller flera maskiner, kontrollera produkterna som tillverkas samt inflödet av material i maskinen. Arbetet kan innebära att styra maskinerna manuellt eller via programmering.

Som operatör arbetar du heltid på 2-skift och tillträde är omgående eller enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet inom industri, och är en person som inte backar när man behöver arbeta med kroppen och hugga i lite extra när det behövs. Det kan vara en fördel att ha en teknisk bakgrund genom skola eller arbete, alternativt ett tekniskt intresse.

Vidare är du en person som har god arbetsmoral och vill göra ett bra jobb. Du har goda kunskaper i både tal och skrift, och är pålitlig och målinriktad.
Personliga egenskaper väger tungt hos oss, därför är tidigare erfarenhet inte ett krav - även om det är meriterande - utan vi tror att man med rätt inställning kan komma långt!

Intervjuer och tillsättning sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
Operatör, Celloperatör, Maskinoperatör, Industri Visa mindre

Däckskiftare sökes i Varberg!

Om jobbet: Till kommande däcksäsong söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Varberg. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av landets mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck från sommar till vinterdäck. Under däcksäsongen arbetar man ... Visa mer
Om jobbet:

Till kommande däcksäsong söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Varberg. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av landets mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck från sommar till vinterdäck. Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo.

Vi erbjuder två dagars utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder.

Din profil:

Som person är du social, kommunikativ och en lagspelare. Du arbetar på ett strukturerat arbetssätt med god prioriteringsförmåga samtidigt som du är noggrann i ditt arbete. Att ge service till kunder är något du ser som en självklarhet samtidigt som du klarar av att arbeta i högt tempo.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult på Aura Personal.

Anställningen är på heltid med start i mitten på mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om oss:

Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

 

Sökord: däck , fordon , bilar , mekaniker Visa mindre

Vill du utbilda blivande solenergiprojektörer i solcellsanläggningar?

Ansök    Apr 26    Ackebrink AB    Solskyddsmontör
Vill du vara med och bidra till Sveriges framtid och tillväxt? Vill du vara med och utveckla vuxna i utbildning? Vill du dela med dig av den kunskap du samlat på dig under ditt yrkesliv? Tycker du om att föreläsa? Om du har svarat ja på alla frågor är det självklart att du ska utbilda med oss på Ackebrink! Ackebrink AB är ett kunskapsföretag som hjälper yrkeshögskoleanordnare med att hitta duktiga yrkeskompetenta och branscherfarna utbildare till sina kurs... Visa mer
Vill du vara med och bidra till Sveriges framtid och tillväxt? Vill du vara med och utveckla vuxna i utbildning? Vill du dela med dig av den kunskap du samlat på dig under ditt yrkesliv? Tycker du om att föreläsa? Om du har svarat ja på alla frågor är det självklart att du ska utbilda med oss på Ackebrink!
Ackebrink AB är ett kunskapsföretag som hjälper yrkeshögskoleanordnare med att hitta duktiga yrkeskompetenta och branscherfarna utbildare till sina kurser och utbildningar. Läs mer om oss på ackebrink.se.
Vi erbjuder dig möjligheten att utbilda morgondagens kollegor inom just din bransch. Utbildningsuppdrag via oss innebär att du jobbar ute hos Yrkeshögskoleanordnare . Det är en fantastisk dynamisk och stimulerande arbetsmiljö. Du jobbar direkt med vuxna motiverade studerande som läser olika yrkeshögskoleutbildningar på olika orter runt om i Sverige.
Vi tror du är egen företagare som vid sidan av dina övriga uppdrag vill utbilda blivande yrkeskollegor eller att du har en lucka i ditt yrkesliv och därför äntligen kan ta chansen att få utbilda andra.
Vi söker dig som brinner för att kunskapsöverföra till andra och som trivs i en utbildande roll. Du är prestigelös som person men vågar sätta ner foten där det behövs. Du gillar att befinna dig i sociala sammanhang och handleda både grupper och individer och locka fram det bästa hos båda.
Du behöver inte ha utbildat förut men älska att förmedla kunskap och brinna för att utbilda blivande branschkollegor!
Vi söker någon som vill utbilda blivande solenergiprojektörer i teknik och komponenter för solcellsanläggningar i höst för studerande som läser sin första termin kommande läsår. Man undervisar cirka två till tre dagar i veckan och främst på plats men distansdagar kan förekomma.
Syftet med kursen är att ge studeranden grundläggande kunskap om olika typer av solenergianläggningar hur de är uppbyggda och fungerar samt förståelse för tillhörande system och verktyg. Vidare syftar kursen till att ge en överblick över system- och produktsortiment samt fabrikat på marknaden. Målet med kursen är att den studerande självständigt ska, utifrån givna ramar och ett projekts förutsättningar, kunna föreslå effektiva och kompatibla kombinationer av komponenter, system och material för en solenergianläggning.
Vi tar endast emot ansökan via mail!
Utbildarintroduktion
Alla våra utbildare genomgår innan kursstart en lärarintroduktion, där vi går igenom vad som förväntas av dig som utbildare. Vi hjälper dig även med att planera din första kurs och ditt kursmaterial. Vi ger dig även tips, råd och stöd på vägen.
Ackebrink har funnits i mer än 15 år och år 2013 och 2014 blev vi utnämnda till ett Gasellföretag. Idag levererar vi upp mot 250 kurser per år och våra kunder finns idag från Luleå i norr till Malmö i söder. Vi levererar utbildningskonsulter inom allt från projektledning och ekonomi till sprängteknik, VA-teknik och matematik med mycket mera.
Om du nu inte har just den här kompetensen men är grym på något annat, skicka gärna in en ansökan till oss eller registrera dig via vår hemsida så kontaktar vi dig - ackebrink.se/kontakta-mig Visa mindre

Internutbilda dig till Celloperatör hos vår kund i Varberg!

Nu söker vi dig som är teknisk, som tycker om att lära dig nya saker och som trivs på en industri! Arbetsuppgifter I början av din anställning hos oss på First Personalpartner kommer du att bli internutbildad på kundföretagets styrda maskiner. Kundföretaget är verksamma inom fordonsindustrin och eftersom de ser ett stort behov av Celloperatörer framöver, söker de personer som har någon form av industriteknisk bakgrund sedan innan, antingen från utbildn... Visa mer
Nu söker vi dig som är teknisk, som tycker om att lära dig nya saker och som trivs på en industri!

Arbetsuppgifter


I början av din anställning hos oss på First Personalpartner kommer du att bli internutbildad på kundföretagets styrda maskiner. Kundföretaget är verksamma inom fordonsindustrin och eftersom de ser ett stort behov av Celloperatörer framöver, söker de personer som har någon form av industriteknisk bakgrund sedan innan, antingen från utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet, som de kan bygga upp kompetensen hos.


När du arbetar som Celloperatör kommer dina dagliga arbetsuppgifter bestå av att övervaka samt justera automatiserade celler, arbeta självständigt med avsyning av detaljer samt göra kontrollmätningar. Du arbetar utifrån strikta kvalitetskrav och bedömer kvalitén på såväl maskinens utförande som på produkten i sig. Vidare kommer du att läsa ritningar, genomföra lättare service och underhåll av maskin samt justera befintliga program. Arbetstiden är förlagd till 2-skift med omgående start.

Bakgrund och personliga egenskaperDet är en klar fördel om du som söker har tidigare erfarenhet av programmering, exempelvis från styrda maskiner, eller om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter som nämns ovan. Vi ser gärna att du har någon form av praktisk utbildning i botten och vi tror att du har ett gediget tekniskt intresse.

Du är en kvalitetsmedveten person som vill få chansen att utvecklas i ett växande företag! Du tycker om att lära dig nya saker och beskriver dig själv som en engagerad, driven och tekniskt intresserad person. Du har även ett öga för detaljer, är lösningsfokuserad och har inga problem med att arbeta självständigt.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta Amanda Sevestedt via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Produktionsmedarbetare

Söker du ett sommarjobb där din insats bidrar och du får arbeta i ett högt tempo? Då kan vi ha jobbet för dig! Om företaget För 40 år sedan grundades tvätteriet Ekotvätt Varberg, som numera sedan 2008 går under namnet CWS-Boco Varberg. Tvätteriet är miljömärkt enligt ISO 14001 och Svanen. Företaget har en av Europas modernaste produktionsanläggningar för textiltvätt. Deras kunder är bland annat hotell- och restaurangbranschen och lättare industri. För ... Visa mer
Söker du ett sommarjobb där din insats bidrar och du får arbeta i ett högt tempo? Då kan vi ha jobbet för dig!

Om företaget
För 40 år sedan grundades tvätteriet Ekotvätt Varberg, som numera sedan 2008 går under namnet CWS-Boco Varberg. Tvätteriet är miljömärkt enligt ISO 14001 och Svanen. Företaget har en av Europas modernaste produktionsanläggningar för textiltvätt. Deras kunder är bland annat hotell- och restaurangbranschen och lättare industri.

För att läsa mer om CWS-Boco, besök gärna deras hemsida https://www.cws.com/se

Vad erbjuder rollen?
Just nu söker vi personal inför högsäsongen på CWS-Boco, där du kommer få känna att du bidrar till att uppnå målen och leverera produkter med hög kvalitet till kunderna.

I rollen som produktionsmedarbetare kan du få utföra arbetsuppgifter såsom att:
- Förse maskiner med produkter
- Sortera produkter
- Utföra kvalitetskontroller
- Kontrollera att produkterna överensstämmer med kundens order

Arbetsort: Varberg
Arbetstider: 2-skift
Omfattning: Heltid
Start: Omgående, eller efter överenskommelse.

Det finns stor chans till förlängning efter sommaren.


Vem är du?
Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom industriarbete, men det är inget krav. Däremot måste du ha körkort och bil, alternativt bo i centrala Varberg, för att vara aktuell för rollen.

Vi tror att du som söker föredrar att arbeta effektivt och tycker om att känna att du får saker gjort. Du har inga problem med högt tempo och tycker om att jobba i ett team för att uppnå målen.
Som person är du noggrann och gillar att arbeta med kroppen. Vidare strävar du alltid efter att göra ett gott arbete, och är inte rädd för att hugga i.

Vi lägger stor vikt vid det personliga, och tror att man kommer långt med rätt inställning och viljan att göra ett bra jobb!

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
Sommarjobb, industri, varberg, produktion, tvätteri Visa mindre

Underhållsprojektledare till kärnkraftsanläggning

Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning AFRY har i många år framgångsrikt stöttat både svenska och internationella energiproducenter, och vi satsar nu på ytterli... Visa mer
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.


Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning


AFRY har i många år framgångsrikt stöttat både svenska och internationella energiproducenter, och vi satsar nu på ytterligare expansion på denna spännande marknad!
Vi söker nu en underhållsprojektledare för konsultuppdrag inom kärnkraftsbranschen.
I denna roll kommer du in tidigt in i kedjan och arbetar bl.a. som teknisk projektledare för underhållsprojekt eller projektombud i större projekt för modernisering av anläggningen. Du får här därmed möjligheten att utvecklas som projektledare och får en helhetssyn i hur projekt drivs, här ingår bl.a. beredningsunderlag, behovsanalyser, offertgranskning, förstudier och utredningar inför projekt inom kärnkraftsområdet bl.a. inom tekniskt underhåll. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med utmanande uppdrag i ett härligt gäng.


Projekten genomförs i team med erfarna kollegor och erbjuder därmed löpande en möjlighet till utveckling!


Kravspecifikation


Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning som ingenjör eller motsvarande.
Personliga egenskaper är något som vi värderar högt, och för att du ska trivas i rollen - och på AFRY - ser vi att du känner igen dig i våra värdeord BRAVE, DEVOTED, TEAM PLAYERS. Som person är du flexibel, driven och engagerad. Du har förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt och är både strukturerad och analytisk. Vidare är du en lagspelare med ett genuint intresse av att bygga kontakter internt så väl som externt, med ett kundorienterat mindset.
För att lyckas i rollen behöver du ha följande erfarenheter och bakgrund:
Att tidigare ha jobbat inom kärnkraft är såklart meriterande men vi och våra beställare ser även att erfarenheter från andra industrier eller anläggningar kan vara värdefull. Ett extra plus i kanten får du om du innan eller under din utbildning har skaffat dig praktisk erfarenhet av att arbeta i projekt.
Det här ser vi som meriterande:
Masterexamen, gärna med inriktning mot energi, maskin, bygg, eller liknande.
Erfarenhet av att arbeta inom energi, bygg, processindustrin eller annan teknisk inriktning.
Erfarenhet av kärnkrafts- och/eller energibranschen.
1-3 års erfarenhet av projektledning/koordinering.
Teknisk eller praktisk bakgrund från bygg/industri/energibranschen.Ytterligare information


På AFRY är vi passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du bättre. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete. Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga!
Vi tror att du letar efter en arbetsgivare som kommer att erbjuda dig kompetensutveckling, teamkänsla och roliga uppdrag. Vi förmodar att du presterar på topp när arbetet innehåller intressanta och utmanande arbetsuppgifter och när du får använda din vassa kommunikativa förmåga i mötet med kunder och kollegor. Vi vågar även gissa på att du letar efter en trygg arbetsgivare som erbjuder kollektivavtal och bra villkor. Och, du vill nog ha en riktigt bra, engagerad chef som tillsammans med dig tar fram en utvecklingsplan som passar just dig och dina personliga karriärsmål.
Något av det vi erbjuder dig:
Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss!
Utfyllnad av lön vid föräldraledighet
Vidareutveckling i form av utbildningar och våra uppdrag samt genom att nätverka med våra duktiga konsulter
Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga mm.

Har vi fångat ditt intresse? Bra! Vi bedömer alla kandidaters specifika profil och gör kontinuerligt en utvärdering och bedömning mot marknadens efterfrågan. Hör av dig om du har några frågor! Vi ser fram emot att höra från dig på ett eller annat sätt!
Sista ansökningsdatum är 2023-05-19.
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Celloperatörer till Akwel i Varberg

Är du tekniskt intresserad och vill vara med i Akwels fortsatta expansion? Vi söker dig som vill arbeta i en ren produktionsmiljö inom fordonsindustrin där nya maskiner och teknik ligger i framkant. Hos Akwel har man en positiv kultur och tycker det är viktigt att man ska ha roligt när man är på jobbet. Om företaget AKWEL Sverige AB är en förstklassig tillverkare av fordonsutrustning och system på den internationella marknaden. Vi designar, utvecklar och... Visa mer
Är du tekniskt intresserad och vill vara med i Akwels fortsatta expansion? Vi söker dig som vill arbeta i en ren produktionsmiljö inom fordonsindustrin där nya maskiner och teknik ligger i framkant. Hos Akwel har man en positiv kultur och tycker det är viktigt att man ska ha roligt när man är på jobbet.

Om företaget
AKWEL Sverige AB är en förstklassig tillverkare av fordonsutrustning och system på den internationella marknaden. Vi designar, utvecklar och distribuerar högpresterande produkter och system inom luft- och vätskedistribution, med förstklassigt industriellt och tekniskt kunnande. Vi är i framkant vad gäller toppmodern industri och teknisk expertis inom mekatronisk integration, applicering och bearbetning av material. Med fabriker i Varberg och Ulricehamn omsätter AKWEL 489 miljoner kronor och sysselsätter totalt 310 personer, varav 140 personer arbetar i Varberg.

För att läsa mer besök gärna vår hemsida www.akwel-automotive.com.

Vad erbjuder rollen?
Du kommer att arbeta i processer för framtagning av Akwels detaljer.

Som celloperatör hos Akwel övervakar och kontrollerar du en cell som innehåller flera robotar.
Du programmerar, justerar och återställer cellen enligt Akwels rutiner under arbetets gång.
En viktig del av arbetet är att kontrollera de artiklar som cellen svetsat eller bockat, detta görs enligt tydliga rutiner och med bra kontrollredskap.
I uppstarten kommer du få utbildning och möjlighet att gå bredvid dina kollegor för att ges bästa möjlighet att komma in i Akwels rutiner och arbetssätt.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk bakgrund genom skola eller arbete, alternativt har ett stort intresse av teknik.

Arbetstider: 2-skift
Språk: På grund av säkerhetsskäl kräver arbetet en god förmåga i svenska, både i tal och skrift.
Lön enligt kollektivavtal (GFL).
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2023-04-21. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Johan Dahlqvist på [email protected] eller Christoffer Källqvist på [email protected]

Sökord
automotive, produktion, Varberg, industri, Akwel, Effektiv, bilindustri, celloperatör, operatör Visa mindre

Erfarna svetsare till spännande kund!

Om tjänsten Har du flerårig erfarenhet som Tig-svetsare och är redo för nästa steg? Då kan detta vara jobbet för dig! Ansök redan idag! Just nu söker vi erfarna Tig-svetsare till ett mycket spännande jobb ett par mil norr om Varberg. I denna tjänst så kommer du att arbeta i ett team som tillsammans ansvarar för att utföra arbetet. Du kommer att arbeta med tillverkning i kundens verkstad samt med underhållsarbeten ute i anläggningen vilket ger dig en vari... Visa mer
Om tjänsten
Har du flerårig erfarenhet som Tig-svetsare och är redo för nästa steg?
Då kan detta vara jobbet för dig! Ansök redan idag!

Just nu söker vi erfarna Tig-svetsare till ett mycket spännande jobb ett par mil norr om Varberg.
I denna tjänst så kommer du att arbeta i ett team som tillsammans ansvarar för att utföra arbetet.
Du kommer att arbeta med tillverkning i kundens verkstad samt med underhållsarbeten ute i anläggningen vilket ger dig en variation i arbetet.
Mycket fokus kommer att ligga på att svetsa rör med Tig i olika diametrar men även andra metoder och material förekommer.

Start enligt överenskommelse. Inför din start så kommer du att genomgå en säkerhetsintervju samt registerkontroll.
Du kommer även att genomgå en läkarundersökning och drogtest innan start.
Arbetstiden är förlagd på dagtid.


Din profil
Vi ser gärna att du som söker denna tjänst har utbildning och/eller erfarenhet som svetsare inom tillverkningsindustrin eller med underhållsarbete på anläggning.
Vidare så har du goda kunskaper inom Tig, MMA och Mig/Mag. Arbetet sker utifrån ritningsläsning så du bör ha god vana av det.
Heta Arbete, Truck- och traverskort är meriterande.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre