Lediga jobb som Industrisömmerska i Varberg

Se lediga jobb som Industrisömmerska i Varberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Varberg som finns hos arbetsgivaren.

Sömnad av markisväv

Ansök    Feb 12    Sunteam AB    Industrisömmerska
Om oss Sunteam AB är en markisgrossist i Veddige som arbetar med markisväv. Vi syr markisväv samt svetsar screenväv till våra kunder i Sverige, Norge och Danmark. Vi är en liten grupp på 8 stycken anställda som arbetar året om. Om tjänsten Arbetet består av att sy markisväv på våra automatmaskiner och vanliga symaskiner. Meriterade kunskaper är sömnadsvana, men inget krav då vi lär upp på plats. Vi söker dig som gillar att arbeta fysiskt, svenska i t... Visa mer
Om oss
Sunteam AB är en markisgrossist i Veddige som arbetar med markisväv.
Vi syr markisväv samt svetsar screenväv till våra kunder i Sverige, Norge och Danmark. Vi är en liten grupp på 8 stycken anställda som arbetar året om.

Om tjänsten
Arbetet består av att sy markisväv på våra automatmaskiner och vanliga symaskiner.
Meriterade kunskaper är sömnadsvana, men inget krav då vi lär upp på plats.
Vi söker dig som gillar att arbeta fysiskt, svenska i tal och skrift, stresstålig och lätt för att samarbeta.
Körkort och tillgång till bil är en fördel, då vår anläggning ligger lite utanför Veddige, och kollektivtrafiken fungerar dåligt med våra arbetstider.
Kan förekomma övertid med kort varsel.
Vi har kollektivavtal och är anslutna till IF Metall

Om anställningen
Lön enligt IF Metalls kollektivavtal
Varaktighet: Mitten av mars- början av juli.
Arbetstid: mån-tors 7-16, fre 7-13
Urval sker löpande, då det är start rätt så omgående Visa mindre

TAIGA SÖKER EN ERFAREN PROVSÖMMERSKA

Ansök    Sep 8    Taiga AB    Industrisömmerska
Taiga är en ledande leverantör av funktionella klädsystem i Sverige och internationellt. Vi söker nu en ny medarbetare till vår produktutveckling/sömnads avdelning. Du kommer att ingå i ett team med produktutvecklare/produkt-tekniker och mönsterkonstruktörer som ständigt jobbar med att utveckla och förbättra våra produkter inom alla våra segment. Din roll inkluderar: · Provsömnad och tillskärning · Kreativt deltagande under framtagningsp... Visa mer
Taiga är en ledande leverantör av funktionella klädsystem i Sverige och internationellt. Vi söker nu en ny medarbetare till vår produktutveckling/sömnads avdelning. Du kommer att ingå i ett team med produktutvecklare/produkt-tekniker och mönsterkonstruktörer som ständigt jobbar med att utveckla och förbättra våra produkter inom alla våra segment.

Din roll inkluderar:

· Provsömnad och tillskärning
· Kreativt deltagande under framtagningsprocessen
· Sömnad av detaljer på befintliga plagg
· Ändringssömnad
· Reparationer
· Andra förekommande arbetsuppgifter på avdelningen

För att lyckas i din roll på vår produktutvecklingsavdelning behöver du ha en gedigen sömnadskunskap inom konfektion och behärska olika industrisymaskiner.
Erfarenhet av mönsterkonstruktion, produktionskontroll samt datorvana är meriterande.
Våra plagg är tekniskt avancerade med stor variation, vilket kräver bred sömnadskompetens.
Du ska vara serviceinriktad och lösningsorienterad och vi lägger stor vikt i att du är van att ta egna initiativ.
Du är noggrann, ansvarstagande, flexibel och gillar att jobba tillsammans med andra i ett team. Du har goda kunskaper i svenska språket.
Taiga erbjuder ett spännande och mångsidigt jobb med hög grad av frihet under ansvar. Du kommer att jobba i en positiv miljö i en verksamhet med stark tillväxt med många spännande utmaningar. Tjänsten är på 100%, dagtid och placeringsort är på vårt huvudkontor i Varberg.
Frågor om tjänsten besvaras av Camilla Johansson på Taiga, mobilnummer 0708–670434.
Ansökan skickas till [email protected]. Sista ansökningsdag är 15 oktoberOm Taiga
Taiga är ett innovativt företag som satsar för framtiden. Vi utvecklar och säljer funktionella klädsystem för professionella användare.
Företaget är privatägt med ca 30 anställda och med ca 110 miljoner kronor i omsättning.
Huvudkontoret ligger i Varberg. Taiga är inne i en spännande fas där vi satsar på utveckling i såväl Sverige som på våra exportmarknader.
Läs mer om oss på www.taiga.se Visa mindre

TAIGA IS LOOKING FOR AN EXPERIENCED SEAMSTRESS

Ansök    Sep 8    Taiga AB    Industrisömmerska
Taiga is a leading supplier of functional clothing systems in Sweden and internationally. We are now looking for a new employee for our product development/sewing department. You will be part of a team of product developers/product technicians and pattern designers who are constantly working to develop and improve our products in all our segments. Your role includes: • Test sewing and cutting • Creative participation during the creation process • Sewing ... Visa mer
Taiga is a leading supplier of functional clothing systems in Sweden and internationally. We are now looking for a new employee for our product development/sewing department. You will be part of a team of product developers/product technicians and pattern designers who are constantly working to develop and improve our products in all our segments.

Your role includes:
• Test sewing and cutting
• Creative participation during the creation process
• Sewing of details on existing garments
• Alteration sewing
• Repairs
• Other tasks occurring in the department

To succeed in your role in our product development department, you need to have solid sewing knowledge in ready-to-wear and master various industrial sewing machines.
Experience in pattern construction, production control and computer skills are meritorious.
Our garments are technically advanced with great variety, which requires broad sewing skills.
You must be service-oriented and solution-oriented, and we attach great importance to you being used to taking your own initiative.
You are meticulous, responsible, flexible and like to work together with others in a team. You have good knowledge of the Swedish language.
Taiga offers an exciting and versatile job with a high degree of freedom under responsibility. You will work in a positive environment in a business with strong growth with many exciting challenges. The service is at 100%, daytime and location is at our head office in Varberg.
Questions about the service are answered by Camilla Johansson at Taiga, mobile number 0708–670434.
The application is sent to [email protected].
The application deadline is October 15.About Taiga
Taiga is an innovative company that invests in the future. We develop and sell functional clothing systems for professional users.
The company is privately owned with approximately 30 employees and with a turnover of approximately SEK 110 million.
The head office is in Varberg. Taiga is in an exciting phase where we invest in development both in Sweden and in our export markets.
Read more about us at www.taiga. Visa mindre

Sömmerska Veddige

Ansök    Feb 22    Sunteam AB    Industrisömmerska
Sömmerska Veddige Kommun:Varberg Arbetsgivare: Sunteam AB Thårstorp 7 432 68 Veddige Omfattning: Heltid Varaktighet: mars-juli, ev länge Anställningstid: Tidsbegränsad anställning, kan ev leda till en tillsvidareanställning Arbetslivserfarenhet Ingen arbetslivserfarenhet krävs Om oss Sunteam AB är en markisgrossist i Veddige som arbetar med markisväv. Vi syr markisväv samt s... Visa mer
Sömmerska Veddige Kommun:Varberg
Arbetsgivare: Sunteam AB
Thårstorp 7
432 68 Veddige
Omfattning: Heltid
Varaktighet: mars-juli, ev länge
Anställningstid: Tidsbegränsad anställning, kan ev leda till en tillsvidareanställning


Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Om oss
Sunteam AB är en markisgrossist i Veddige som arbetar med markisväv.
Vi syr markisväv samt svetsar screenväv till våra kunder i Sverige, Norge och Danmark. Vi är en liten grupp på 9 stycken anställda som arbetar året om.

Om tjänsten
Arbetet består av att sy markisväv på våra automatmaskiner och vanliga symaskiner.
Meriterade kunskaper är sömnadsvana men inget krav, då vi lär upp på plats. Vi söker dig som gillar att arbeta fysiskt, och har lätt för att samarbeta i grupp. Svenska i tal och skrift är ett krav.
Körkort och bil inget krav, men en fördel då vår anläggning ligger lite utanför Veddige.
Kan förekomma övertid med kort varsel.
Vi har kollektivavtal och är anslutna till IF Metall

Om anställningen
Lön enligt IF Metalls kollektivavtal
Timlön
Arbetstid: mån-tors 7-16, fre 7-13.30
Urval sker löpande, då det är start rätt så omgående
Skicka CV och personligt brev till [email protected] Visa mindre

Markis sömmerska

Ansök    Jan 30    Sunteam AB    Industrisömmerska
Om oss Sunteam AB är en markisgrossist i Veddige som arbetar med att sy måttbeställd markisväv. Vi är en liten grupp på 8 stycken anställda som arbetar året om. Om tjänsten Arbetet består av att sy markisväv på våra automatmaskiner och vanliga symaskiner. Meriterade kunskaper är sömnadsvana men inget krav, då vi lär upp på plats. Vi söker dig som gillar att arbeta fysiskt, har flytande svenska i tal och skrift, har lätt för att samarbeta, inte är rädd fö... Visa mer
Om oss
Sunteam AB är en markisgrossist i Veddige som arbetar med att sy måttbeställd markisväv. Vi är en liten grupp på 8 stycken anställda som arbetar året om.
Om tjänsten
Arbetet består av att sy markisväv på våra automatmaskiner och vanliga symaskiner.
Meriterade kunskaper är sömnadsvana men inget krav, då vi lär upp på plats. Vi söker dig som gillar att arbeta fysiskt, har flytande svenska i tal och skrift, har lätt för att samarbeta, inte är rädd för att lära sig olika saker som krävs för att en mindre arbetsplats ska fungera. Har du erfarenhet av gardinsömnad/ försäljning så finns eventuellt en bra chans till att vara med att utveckla det till sommaren/hösten. Körkort och bil inget krav, men en fördel då vår anläggning ligger lite utanför Veddige.
Kan förekomma övertid med kort varsel.
Vi har kollektivavtal och är anslutna till IF Metall
Om anställningen
Lön enligt IF Metalls kollektivavtal
Timlön
Arbetstid: mån-tors 7-16, fre 7-13
Start i mars månad enligt överenskommelse.
Skicka CV och personligt brev till [email protected] Visa mindre

Sömmerskor till Sunteam i Veddige

Ansök    Feb 5    Sunteam AB    Industrisömmerska
Sömmerskor Veddige Arbetsgivare: Sunteam AB Thårstorp 7 432 68 Veddige Arbetsort: Platsbeskriving: Sunteam AB är en markisgrossist i Veddige som konfektionerat markisväv i över 20 år. Vi syr markisväv samt svetsar screenväv till våra kunder i Sverige, Norge och Danmark. Till vår anläggning i Veddige söker vi nu två engagerade, glada och prestigelösa medarbetare med gott ordningssinne som kan arbeta i grupp. Arbetet består av att sy markisväv på vå... Visa mer
Sömmerskor Veddige

Arbetsgivare:
Sunteam AB
Thårstorp 7
432 68 Veddige


Arbetsort: Platsbeskriving:
Sunteam AB är en markisgrossist i Veddige som konfektionerat markisväv i över 20 år. Vi syr markisväv samt svetsar screenväv till våra kunder i Sverige, Norge och Danmark.

Till vår anläggning i Veddige söker vi nu två engagerade, glada och prestigelösa medarbetare med gott ordningssinne som kan arbeta i grupp.
Arbetet består av att sy markisväv på våra automatmaskiner och vanliga symaskiner.
Kunskaper hos dem vi söker är sömnadsvana, svenska i tal och skrift, god fysik, stresstålig och lätt för att samarbeta. Extra meriterande är erfarenhet av gardinsömnad.'


Under högsäsong från april till juli kan det förekomma övertid med kort varsel. Vi har kollektivavtal och är fackligt anslutna till IF metall.


Arbetstid: Mån - tors 07.00-16.00 Fredag 07.00-13.00
Lön: Månadslön enligt avtal
Sista ansökn. datum: 2021-02-28


Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected] Visa mindre

Sömmerska

Ansök    Sep 14    Sunteam AB    Industrisömmerska
Sunteam AB är en markisgrossist i Veddige som konfektionerat markisväv i över 20 år. Vi syr markisväv samt svetsar screenväv till våra kunder i Sverige, Norge och Danmark. Det vi söker: Vi söker en engagerade och glad, prestigelös medarbetare med gott ordningssinne som kan arbeta i grupp. Fungerar det bra, så finns det möjlighet till heltidsanställning. Arbetet består av att sy markisväv på våra automatmaskiner och vanliga symaskiner. Vi syr även dynor til... Visa mer
Sunteam AB är en markisgrossist i Veddige som konfektionerat markisväv i över 20 år.
Vi syr markisväv samt svetsar screenväv till våra kunder i Sverige, Norge och Danmark.
Det vi söker:
Vi söker en engagerade och glad, prestigelös medarbetare med gott ordningssinne som kan arbeta i grupp.
Fungerar det bra, så finns det möjlighet till heltidsanställning.
Arbetet består av att sy markisväv på våra automatmaskiner och vanliga symaskiner.
Vi syr även dynor till utemöbler från september till mars.
Meriterande kunskaper hos den vi söker är naturligtvis sömnadsvana, svenska i tal och
skrift, god fysik, stresstålig och lätt för att samarbeta.
Under högsäsong (april-Juli) kan det förekomma övertid med kort varsel.
Arbetstid: mån-torsdag 07.00-16.00
fredagar 07.00-13.00
Vi har kollektivavtal och är fackligt anslutna till IF metall. Visa mindre