Lediga jobb som Innesäljare i Varberg

Se lediga jobb som Innesäljare i Varberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Varberg som finns hos arbetsgivaren.

Jobba Hemma

Ansök    Feb 10    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på Rojdix för att jobba hemma! Pratar du flytande svenska & vill jobba hemma? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba hemma. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Garantilön & provision ? Jobba hemma/på våra kontor ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har jobbat med försäljning ? Har dator, internet & he... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Rojdix för att jobba hemma!
Pratar du flytande svenska & vill jobba hemma? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba hemma. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Garantilön & provision
? Jobba hemma/på våra kontor
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Har dator, internet & headset Visa mindre

Jobba Hemifrån

Ansök    Feb 3    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att jobba hemifrån! Pratar du flytande svenska & vill jobba hemifrån? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba hemifrån. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba hemifrån/på våra kontor ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har jobbat med försäljning ? Har dator, inter... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Adept Group för att jobba hemifrån!
Pratar du flytande svenska & vill jobba hemifrån? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba hemifrån. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba hemifrån/på våra kontor
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har jobbat med försäljning
? Har dator, internet & headset Visa mindre

Innesäljare LED-belysning - Varberg

Ansök    Feb 19    Beelectric AB    Innesäljare
Har du tekniskt intresse, ett extra öga för LED-belysning och vill vara en del av ett dynamiskt team? Vi är specialister inom just LED-belysning och söker nu en engagerad och kundfokuserad innesäljare till oss i Varberg. Som bolag är vi fokuserade på att tillhandahålla en helhetslösning till våra kunder där vi är med redan från planeringsstadiet. Vi värnar om att våra produkter alltid håller hög kvalité och att våra kunder får det bästa för sin investering... Visa mer
Har du tekniskt intresse, ett extra öga för LED-belysning och vill vara en del av ett dynamiskt team?
Vi är specialister inom just LED-belysning och söker nu en engagerad och kundfokuserad innesäljare till oss i Varberg.
Som bolag är vi fokuserade på att tillhandahålla en helhetslösning till våra kunder där vi är med redan från planeringsstadiet. Vi värnar om att våra produkter alltid håller hög kvalité och att våra kunder får det bästa för sin investering.
I detta uppdrag sköter Beelectric rekryteringen. Känner du att detta uppdrag är för dig är det bara att höra av dig vid frågor eller liknande till [email protected].
Som innesäljare blir detta en instegsroll där det finns utrymme att växa in i rollen. Du kommer att få stöttning av resten av teamet och du kommer att få en gedigen onboarding.
Vi erbjuder:
Möjlighet att växa och utvecklas inom företaget.
Varierande arbetsuppgifter.
En härlig arbetsplats med fokus på personlig utveckling.
Ett stödjande team och en positiv arbetsmiljö.
Tillgång till de senaste och mest innovativa belysningsprodukterna.
Friskvårdsbidrag.

Ansvarsområden:
Hantera kundkontakt:
Du blir den första kontaktpunkten för våra kunder via spontanbesök, telefon och e-post.
Ge teknisk rådgivning:
Du kommer att ge råd om olika belysningsprodukter och hjälpa kunder att hitta de bästa lösningarna för just dem.
Orderhantering:
Ta emot och behandla beställningar samt säkerställa korrekt leverans.
Försäljning:
- Proaktivt söka och etablera nya affärsmöjligheter inom belysningssektorn.
- Aktivt arbeta med att öka försäljningen av belysningsprodukter.
- Bygga och underhålla starka kundrelationer genom att förstå deras behov och erbjuda skräddarsydda belysningslösningar.
- Presentera och demonstrera våra produkter på ett övertygande sätt.
Hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna inom belysningsindustrin för att kunna ge expertrådgivning till kunderna.
Arbeta nära med teamet för att säkerställa en smidig orderhantering och kundupplevelse.

Vi ser gärna att du:
Är stark i din kommunikationsförmåga och har förmåga att bygga långsiktiga relationer.
Du har ett öga för affärer och ser affärsmöjligheter även utanför boxen.
Är driven och målinriktad med förmåga att arbeta självständigt.
Har körkort
Har teknisk förståelse för olika belysningsprodukter och deras tillämpningar.
Har erfarenhet av försäljning av LED-lösningar är meriterande.

Om du delar vår passion för belysning och har försäljning i blodet, skicka in ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är rätt person för denna roll. Visa mindre

Rådgivare inom Sociala Medier

Ansök    Okt 9    Citiboard AB    Innesäljare
Om Citiboard Citiboard grundades 2013 och är en etablerad köp- och säljsajt. Vi har idag kunder över hela Sverige, där vi hjälpt företag med digital marknadsföring via banners på citiboard.se. I dagsläget hjälper vi varumärken så som Elajo, Assemblin och Sportson men även lokala hantverkare, städfirmor och många fler företag i olika branscher med sin synlighet. Under hösten 2022 tog Citiboard in två nya delägare och ett arbete med att förnya och förbättra ... Visa mer
Om Citiboard
Citiboard grundades 2013 och är en etablerad köp- och säljsajt. Vi har idag kunder över hela Sverige, där vi hjälpt företag med digital marknadsföring via banners på citiboard.se. I dagsläget hjälper vi varumärken så som Elajo, Assemblin och Sportson men även lokala hantverkare, städfirmor och många fler företag i olika branscher med sin synlighet.
Under hösten 2022 tog Citiboard in två nya delägare och ett arbete med att förnya och förbättra hela bolaget inleddes. Vi satte upp en målsättning om att vi i framtiden ville vara så mycket mer än bara en köp- och säljsajt!
Sedan 1 september 2023 finns även Citiboard Media, där fokuset är att hjälpa bolag med marknadsföring i sociala medier, främst genom leadsgenerering via Facebook Ads.
Om jobbet
Nu söker vi fler säljare. Med start under vintern -23 eller våren -24 söker vi en ny säljare/rådgivare inom sociala medier till vårt kontor i Varberg där vi sitter i nybyggda och fräscha lokaler på Birger Svenssons väg.
Tjänsten är en sälj-tjänst men den innefattar mycket kundkontakt och är beroende av att du är bra på att vårda dina kundrelationer. Eftersom det är sociala medier vi jobbar med är det också bra om du har erfarenhet av, eller åtminstone ett intresse för, sociala medier och/eller Facebook Ads.
Är du driven, lösningsorienterad och ödmjuk?
I så fall hade du platsat in perfekt hos oss!
Vi söker dig som
· Är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kundens behov
· Har en hög social kompetens
· Är målmedveten
· Har lätt för att bygga tillitsfulla relationer
· Behärskar svenska i både tal och skrift
Vi erbjuder dig
· Garantilön + provision
· Vägledning, coachning och stöd i din säljkarriär samt kring social medier och Facebook Ads
· Ett spännande arbete med helhetsgrepp om dina kunder
· Möjlighet att tjäna riktigt hög inkomst då vi inte har något lönetak
Arbetsbeskrivning
Rollen som rådgivare och säljare hos oss innebär att du ringer potentiella kunder för att boka in en tid där du sedan presenterar vår tjänst via ett digitalt möte. Vi arbetar mycket med säljtekniken NEPQ, om du känner till den eller redan arbetar med den är det meriterande men inget krav. Även meriterade om du har kunskap kring annonsering inom sociala medier, men inte heller det är något krav.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, så för oss är det viktigare att du har drivet och är villig att lära dig än att du har mångårig erfarenhet!
Är du en person som vill utvecklas i takt med bolaget och ha stora chanser till att klättra vidare på karriärstegen?
Då är det här ett jobb för dig!
Vi letar främst efter någon som kan jobba heltid och kan jobba på plats på kontoret i Varberg. Men vi är givetvis flexibla om något behöver anpassas för din skull.
Varmt välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Innesäljare inom Skönhet

Ansök    Nov 9    Gildhouse AB    Innesäljare
Om oss: Som en ledande aktör i skönhets- och accessoarbranschen står Gildhouse inför en spännande utveckling. Med en stark närvaro i både detalj- och dagligvaruhandeln i Sverige och Norden, söker vi nu en passionerad Innesäljare med hög energi, stark datorvana och en förmåga att hantera många bollar i luften. Vem söker vi? Vi letar efter dig med en passion för försäljning och förkärlek för skönhet och mode. Du trivs i en miljö där försäljning, struktur och... Visa mer
Om oss:
Som en ledande aktör i skönhets- och accessoarbranschen står Gildhouse inför en spännande utveckling. Med en stark närvaro i både detalj- och dagligvaruhandeln i Sverige och Norden, söker vi nu en passionerad Innesäljare med hög energi, stark datorvana och en förmåga att hantera många bollar i luften.
Vem söker vi?
Vi letar efter dig med en passion för försäljning och förkärlek för skönhet och mode. Du trivs i en miljö där försäljning, struktur och effektivitet är nyckeln till framgång.
Dina arbetsuppgifter:
Som Innesäljare kommer du att:
Skapa och vidareutveckla kundrelationer och sälja in våra unika koncept.
Upprätthålla ordning i säljprocesser och kunddatabaser.
Driva försäljningen framåt inom ditt ansvarsområde mot tydligt uppsatta mål.
Representera och stärka Gildhouse som den ledande aktören på marknaden.

Dina kvalifikationer:
Erfarenhet av B2B-försäljning, helst inom detalj- och dagligvaruhandeln.
Utmärkta kunskaper i administration och digitala verktyg.
Ett etablerat affärsnätverk inom branschen är meriterande.
En relevant högskoleutbildning är meriterande.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Personliga egenskaper:
Du är strukturerad och energisk, trivs med att lära dig och utvecklas i en utmanande arbetsmiljö, och är en utåtriktad person som bygger relationer naturligt.
Övrig information:
Anställningen är heltid och baserad i Varberg. Skicka din ansökan med CV och personligt brev så snart du har möjlighet, då vi anställer löpande.
Om Gildhouse:
Med ett dedikerat team och en omsättning på ca 35 MSEK, är vi stolta över att erbjuda produkter som förskönar både vardag och fest. Vår företagskultur värdesätter innovation, kreativitet och ett teamarbete som är inriktat mot gemensamma mål. Vi välkomnar dig som delar vår vision att bli en del av vårt framgångsrika team. Visa mindre

Servicetekniker / Innesäljare till Varberg

Ansök    Feb 1    Cramo AB    Innesäljare
Vi söker nu en Servicetekniker/Innesäljare till vår depå i Varberg. I rollen som Servicetekniker/Innesäljare kommer du i huvudsak jobba med returhantering av våra produkter. Vid behov kommer du även att jobba med maskinuthyrning och försäljning av Cramos produkter i butik. Tjänsten I rollen som servicetekniker lastar och lossar du maskiner, tar emot returer och genomför skadekontroller, rengör och funktionskontrollerar maskiner samt utför enklare repar... Visa mer
Vi söker nu en Servicetekniker/Innesäljare till vår depå i Varberg. I rollen som Servicetekniker/Innesäljare kommer du i huvudsak jobba med returhantering av våra produkter. Vid behov kommer du även att jobba med maskinuthyrning och försäljning av Cramos produkter i butik.

Tjänsten

I rollen som servicetekniker lastar och lossar du maskiner, tar emot returer och genomför skadekontroller, rengör och funktionskontrollerar maskiner samt utför enklare reparationer. Du kommer att arbeta med hela vårt uthyrningssortiment som består av byggmaskiner, liftar och anläggningsmaskiner. När du arbetar med maskinuthyrning och försäljning följer du upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar, bokar och samordnar transporter. Du kommer utifrån kundens behov ge service, råd och information om Cramos produkter.
Du har följande profil:

- B-körkort
- god datorvana
- goda kunskaper i svenska och engelska

Vi ser gärna att du har erfarenhet av servicerelaterat- och/eller tekniskt arbete men det viktigaste är att du har en vilja att ge fantastisk service och ett intresse för teknik. Du gillar att ta tag i situationen med kunden, där din målsättning är att skapa värde och möta ett behov eller lösa ett problem, även i situationer som kan bli lite mer stressiga. Du tar ansvar och agerar proaktivt, till exempel föreslår andra lösningar som är bättre för kunden, och förstår att det bidrar till kundens nöjdhet. Din goda struktur och detaljförståelse bidrar också till att kunden tycker att du har överträffat deras förväntningar.

Vi förväntar oss inte att du ska ha kunskap om våra produkter men värdesätter nyfikenhet och vilja att lära sig och utvecklas tillsammans med oss. Det är meriterande om du har truckkort.

Ansökan:

Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum. Vi tillämpar
alkohol- och drogtest för att säkra en trygg arbetsmiljö för alla.

För att alla ska få samma chans till en rättvis process använder vi oss av en personlighetstest i rekryteringsprocessen. Vi arbetar med att öka vår mångfald och välkomnar alla typer av ansökanden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Mohlin på 070-558 87 50

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna)

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer av företaget. Det är vad som skapar vår sanna laganda!

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur fina anställningsvillkor och bra personalförmåner.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.


Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland och Litauen. Vi erbjuder moderna maskiner och servicelösningar, delar med oss av vår kunskap och har en passion för service vilket gör oss till ett av de ledande företagen inom uthyrning av maskin- och verktygsbranschen. Visa mindre

Vi söker Teknisk Säljare!

Ansök    Jun 20    Grad-In AB    Innesäljare
Vi söker Teknisk Innesäljare! Den idealiska kandidaten är en erfaren VVSare som trivs i en snabb, rörlig miljö. Förutom att erbjuda teknisk support agerar du även säljare och måste därför vara bekväm med att ringa samtal, skapa intresse hos potentiella kunder och delta i försäljningen. Tjänsten kan utvecklas med större kundansvar och kundbesök. Hos Grad-in utgör du en avgörande del av ett starkt säljteam! Övergripande ansvarsområden Bygga relation med före... Visa mer
Vi söker Teknisk Innesäljare!
Den idealiska kandidaten är en erfaren VVSare som trivs i en snabb, rörlig miljö. Förutom att erbjuda teknisk support agerar du även säljare och måste därför vara bekväm med att ringa samtal, skapa intresse hos potentiella kunder och delta i försäljningen. Tjänsten kan utvecklas med större kundansvar och kundbesök. Hos Grad-in utgör du en avgörande del av ett starkt säljteam!
Övergripande ansvarsområden
Bygga relation med föreskrivande led och kund
Erbjuda teknisk rådgivning till kund såväl som internt
Utföra beräkning och dimensionering
Utföra priskalkylering och lämna offerter, samt följa upp offerter
Ansvara för sortiment tillsammans med övrig teknisk personal
Hålla kontakt med leverantörer, både inom och utom Sverige
Ansvara för egen kundbasSärskilda områden
Undersöka alternativa/ersättningsprodukter på marknaden
Undersöka möjliga nya sortiment på marknadenProfil
Möjlighet att multi-taska, organisera och prioritera arbete
Teknikintresse
Säljorienterad
Social kompetensKvalifikationer
VVS- och fastighetsprogrammet eller likvärdig utbildning
Minst 1 - 3 års praktisk erfarenhet inom VVS-branschen
Språkkunskaper Engelska
Goda kunskaper Office-paketetStämmer detta in på dig? Kontakta Patrik Johansson på +46 340-64 68 27 eller [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Innesäljare för långt uppdrag till Euromaster i Varberg!

Vill du vara en del av ett energiskt försäljningsteam med god sammanhållning och stor arbetsglädje i ett internationellt bolag med möjligheten att utveckla dina försäljningsfärdigheter, arbeta med spännande kunder och bygga långsiktiga affärsrelationer? Kom då och bli en del av vårt framgångsrika team på Euromasters huvudkontor i Varberg! Din framtida arbetsgivare Euromaster är Europas ledande kedja för däck- och fordonsservice. Med djup kunskap, stort ... Visa mer
Vill du vara en del av ett energiskt försäljningsteam med god sammanhållning och stor arbetsglädje i ett internationellt bolag med möjligheten att utveckla dina försäljningsfärdigheter, arbeta med spännande kunder och bygga långsiktiga affärsrelationer?

Kom då och bli en del av vårt framgångsrika team på Euromasters huvudkontor i Varberg!

Din framtida arbetsgivare
Euromaster är Europas ledande kedja för däck- och fordonsservice. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar Euromaster ett helhetsgrepp. Hos Euromaster hittar du marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör.

Dessutom erbjuder Euromaster ett heltäckande tjänsteerbjudande som till exempel rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice samt en egen regummeringsfabrik. Lägg därtill 80 års erfarenhet inom branschen samt att Euromaster alltid finns nära dig då företaget är representerat på över 100 orter i Sverige.

På kontoret i Varberg arbetar 50 medarbetare och redan till våren 2024 kommer vi kunna inviga vårt nya kontor i kvarteret Tärnan dit du och dina framtida kollegor kommer att sitta.

Vad erbjuder rollen?
I din roll som innesäljare, på Euromasters huvudkontor i Varberg kommer du bli del av en viktig funktion där du representerar företaget och våra produkter med fokus på att bibehålla en hög servicegrad och fina kundrelationer. Du blir en del av ett erfaret team på 5 personer med nära dialog och många kontaktytor där ni samarbetar med flera avdelningar inom Euromasters koncern.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
- Hantering av inkommande beställningar och orderförfrågningar via mail och telefon
- Utföra uppsökande kundbearbetning genom telefon och mejl
- Sköta tillhörande administration och enklare ekonomihantering
- Hålla dig uppdaterad på marknaden och kundernas behov
- Aktivt bidra till fortsatt verksamhetsutveckling

Du kommer arbeta 80% (4 dagar per vecka) måndag till fredag enligt överenskommelse, under klassiska kontorstider där du utgår från kontoret i Varberg.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd av Effektiv och arbetar som konsult hos Euromaster. Uppdraget är tänkt att starta i början av september med varaktighet till sommaren 2025. Efter ca ett år är tjänsten tänkt att uppgå till 100%.

Vem är du?
För att vara den vi söker tror vi att du är en person med erfarenhet från likande arbetsuppgifter eller har en önskan om att öka dina kunskaper inom försäljning och administration. Du har ett prestigelöst tillvägagångssätt med en serviceinriktad inställning som trivs i en familjär atmosfär med öppen kommunikation och korta beslutsvägar.

Vidare tror vi även att du har:
- Avslutad gymnasieutbildning. Det upplevs meriterande med högre utbildningsnivå men är inget krav.
- Hanterar svenska obehindrat i tal och skrift med kunskaper i engelska.
- Har god system- och datorvana.
- Det upplevs meriterande om du har erfarenheter från försäljning, kundtjänst eller liknande service sedan tidigare.

Vi tror även att du är en duktig relationsbyggare med hög ansvarskänsla och ett strukturerat arbetssätt som är en initiativtagande person med eget driv, stor nyfikenhet och god kommunikationsförmåga. Du värdesätter samarbete och god gemenskap. Du har en känsla för detaljer, lätt för att knyta nya kontakter och arbetar prestigelöst med fokus på kvalitét och kundnöjdhet.

Är detta din perfekta match?
Är du en person med en nyfiken och lösningsorienterad inställning som alltid månar om att bibehålla fina kundrelationer och alltid vill göra ditt yttersta för att hitta bra lösningar som både du och kunden vinner på? Trivs du i en dynamisk arbetsmiljö med många kontaktytor där du får känna ägandeskap för dina processer samtidigt som du värdesätter en bra gemenskap och kunniga kollegor?

Perfekt, då är det dig vi söker till rollen som Innesäljare på Euromaster Huvudkontor i Varberg!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Varmt välkommen med din ansökan via effektiv.se.
Intervjuer sker löpande.
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Christoffer Källqvist på: [email protected] eller efter v. 30, Emelie Lindskog på: [email protected]

Sökord
Innesäljare, försäljning, sälj, däckdata, däck, fälg, service, kundkontakt, administration, Euromaster, Varberg, Effektiv Visa mindre

Innesäljare Varberg (Veddige)

Vill du arbeta i en bransch som andas personlig service, försäljning och framåtanda? Var med på vår tillväxresa då ASTRAK investerar och växer i Sverige. Vi siktar på att vara det självklara valet när det gäller reservdelar och slitdetaljer för grävmaskiner och andra anlägnings maskiner. Om rollen, Som innesäljare präglas dina dagar av samtal med såväl kunder och kollegor på affärsenheter i Europa. Du ges också utlopp för dina administrativa färdigheter... Visa mer
Vill du arbeta i en bransch som andas personlig service, försäljning och framåtanda? Var med på vår tillväxresa då ASTRAK investerar och växer i Sverige. Vi siktar på att vara det självklara valet när det gäller reservdelar och slitdetaljer för grävmaskiner och andra anlägnings maskiner.

Om rollen,
Som innesäljare präglas dina dagar av samtal med såväl kunder och kollegor på affärsenheter i Europa. Du ges också utlopp för dina administrativa färdigheter då vi arbetar i bland annat affärssystemet Netsuit men även officepaketet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Utveckla kundrelationer och arbeta proaktivt med nyförsäljning och merförsäljning.
Ordermottagning
Uppföljning av offerter och prisfrågor


Vem är du?

Du motiveras av att arbeta med försäljning och mot uppsatta mål. Du har en positiv inställning och gillar att hitta lösningar. Du tycker det är roligt att skapa långsiktiga relationer. Dina personliga egenskaper är viktigast för att trivas i rollen och vi tror att följande stämmer in på dig:
Serviceinriktad
Datorvana
Flytande i svenska samt bekväm med engelska
Positivt med erfarenhet från maskinentreprenör-branschen men inget krav, din personlighet och ambition är viktigast.
Du kan också vara någon som idag är maskinoperatör eller jobbar med reparantioner/underhåll av bandmaskiner men har ambitioner om att börja inom sälj


Vad vi kan erbjuda,
Marknadsmässig lön och möjlighet till bonus som en del av säljteamet.
30 dagars semester.
Goda utvecklings möjligeheter för rätt person.Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Veddige(Ca 15 min Norr om Varberg). Det är en heltidstjänst där arbetspassen är förlagda under våra öppettider, vardagar mellan 07.00 – 16.00.

Vi läser ansökningarna löpande så skicka gärna in din ansökan så snart du kan, men senast den 30 september 2023.

Varmt välkommen till oss!

ASTRAK
Astrak grundades 2003 med Huvudkontor i Scotland och är den ledande paneuropeiska leverantören av underredsdelar och markverktyg till byggbranschen. ASTRAK har flera strategiskt placerade internationella lager som ger deras omfattande sortiment av produkter global räckvidd. I Sverige finns ASTRAK I Veddige utanför Varberg med kontor och 1700 kvadratmeter höglager. Visa mindre

Innesäljare

Ansök    Maj 23    Novo Utbildning AB    Innesäljare
Vi expanderar och söker därför en Innesäljare till vårt kontor i Varberg. Novo Utbildning är ett tjänsteföretag som startades 1990. Vi marknadsför och genomför olika specialistutbildningar i hela Sverige och Online inom bland annat byggregler, entreprenadjuridik, projektledning, ekonomi m.m. Våra kunder är stora som små företag samt hela den offentliga sektorn. Arbetsuppgifter är försäljning och uppföljning mot befintliga och nya kunder. Du bör ha ett br... Visa mer
Vi expanderar och söker därför en Innesäljare till vårt kontor i Varberg.
Novo Utbildning är ett tjänsteföretag som startades 1990.
Vi marknadsför och genomför olika specialistutbildningar i hela Sverige och Online inom bland annat byggregler, entreprenadjuridik, projektledning, ekonomi m.m.
Våra kunder är stora som små företag samt hela den offentliga sektorn.
Arbetsuppgifter är försäljning och uppföljning mot befintliga och nya kunder.
Du bör ha ett brinnande intresse för försäljning, vara positiv, entusiastisk, resultatinriktad och ha trevlig telefonröst. Det är din personliga inställning, motivation och vilja att lyckas som räknas!
Formell kompetens / utbildningskrav:
Erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem.
Behärska svenska språket fullständigt i tal och skrift
Erfarenhet av försäljning via telefon mot företag och offentlig sektor (ej ordermottagning)
Erfarenhet från bygg, fastighet, anläggning eller installationssektorn är meriterande

Personliga egenskaper:
Kund och serviceinriktad
Initiativrik
Noggrann
Ansvarsfull
Självgående
God organisationsförmåga Visa mindre

Innesäljare

Ansök    Jun 19    Novo Utbildning AB    Innesäljare
Vi expanderar och söker därför en Innesäljare till vårt kontor i Varberg. Novo Utbildning är ett tjänsteföretag som startades 1990. Vi marknadsför och genomför olika specialistutbildningar i hela Sverige och Online inom bland annat byggregler, entreprenadjuridik, projektledning, ekonomi m.m. Våra kunder är stora som små företag samt hela den offentliga sektorn. Arbetsuppgifter är försäljning och uppföljning mot befintliga och nya kunder. Du bör ha ett br... Visa mer
Vi expanderar och söker därför en Innesäljare till vårt kontor i Varberg.
Novo Utbildning är ett tjänsteföretag som startades 1990.
Vi marknadsför och genomför olika specialistutbildningar i hela Sverige och Online inom bland annat byggregler, entreprenadjuridik, projektledning, ekonomi m.m.
Våra kunder är stora som små företag samt hela den offentliga sektorn.
Arbetsuppgifter är försäljning och uppföljning mot befintliga och nya kunder.
Du bör ha ett brinnande intresse för försäljning, vara positiv, entusiastisk, resultatinriktad och ha trevlig telefonröst. Det är din personliga inställning, motivation och vilja att lyckas som räknas!
Formell kompetens / utbildningskrav:
Erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem.
Behärska svenska språket fullständigt i tal och skrift
Erfarenhet av försäljning via telefon mot företag och offentlig sektor (ej ordermottagning)
Erfarenhet från bygg, fastighet, anläggning eller installationssektorn är meriterande

Personliga egenskaper:
Kund och serviceinriktad
Initiativrik
Noggrann
Ansvarsfull
Självgående
God organisationsförmåga Visa mindre

Tjäna 55 000 SEK/M

Ansök    Maj 11    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M! Pratar du flytande svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & hög provision ? Friskvård, försäkring & pension ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säl... Visa mer
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Tjäna 55 000 SEK/M

Ansök    Maj 11    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M! Pratar du flytande svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & hög provision ? Friskvård, försäkring & pension ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säl... Visa mer
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Tjäna 55 000 SEK/M

Ansök    Maj 9    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M! Pratar du flytande svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & hög provision ? Friskvård, försäkring & pension ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säl... Visa mer
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Tjäna 55 000 SEK/M

Ansök    Maj 8    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M! Pratar du flytande svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & hög provision ? Friskvård, försäkring & pension ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säl... Visa mer
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Tjäna 55 000 SEK/M

Ansök    Maj 4    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M! Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & hög provision ? Friskvård, försäkring & pension ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säljerfarenhe... Visa mer
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Tjäna 55 000 SEK/M

Ansök    Maj 6    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M! Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & hög provision ? Friskvård, försäkring & pension ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säljerfarenhe... Visa mer
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Barcelona

Ansök    Maj 3    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på CLE Barcelona för att jobba i Barcelona! Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar CLE Barcelona dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön & provision ? Jobba i Barcelona ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Har säljerfarenhet & vill ... Visa mer
Sök jobbet som säljare på CLE Barcelona för att jobba i Barcelona!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar CLE Barcelona dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön & provision
? Jobba i Barcelona
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Har säljerfarenhet & vill jobba i Barcelona
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Tjäna 55 000 SEK/M

Ansök    Apr 30    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M! Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & hög provision ? Friskvård, försäkring & pension ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säljerfarenhe... Visa mer
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Tjäna 55 000 SEK/M

Ansök    Maj 3    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M! Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & hög provision ? Friskvård, försäkring & pension ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säljerfarenhe... Visa mer
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Barcelona

Ansök    Maj 1    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på CLE Barcelona för att jobba i Barcelona! Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar CLE Barcelona dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön & provision ? Jobba i Barcelona ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Har säljerfarenhet & vill ... Visa mer
Sök jobbet som säljare på CLE Barcelona för att jobba i Barcelona!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar CLE Barcelona dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön & provision
? Jobba i Barcelona
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Har säljerfarenhet & vill jobba i Barcelona
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Tjäna 55 000 SEK/M

Ansök    Apr 27    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M! Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & hög provision ? Friskvård, försäkring & pension ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säljerfarenhe... Visa mer
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Barcelona

Ansök    Apr 29    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på CLE Barcelona för att jobba i Barcelona! Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar CLE Barcelona dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön & provision ? Jobba i Barcelona ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Har säljerfarenhet & vill ... Visa mer
Sök jobbet som säljare på CLE Barcelona för att jobba i Barcelona!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar CLE Barcelona dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön & provision
? Jobba i Barcelona
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Har säljerfarenhet & vill jobba i Barcelona
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Tjäna 55 000 SEK/M

Ansök    Apr 26    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M! Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & hög provision ? Friskvård, försäkring & pension ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säljerfarenhe... Visa mer
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Tjäna 55 000 SEK/M

Ansök    Apr 24    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M! Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & hög provision ? Friskvård, försäkring & pension ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säljerfarenhe... Visa mer
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Rådgivare inom Sociala Medier

Ansök    Apr 26    Citiboard AB    Innesäljare
Om Citiboard Citiboard grundades 2013 och är en etablerad köp- och säljsajt. Vi har idag kunder över hela Sverige, där vi hjälpt företag med digital marknadsföring via banners på citiboard.se. I dagsläget hjälper vi varumärken så som Däckpartner, XL-BYGG och Sportson men även lokala hantverkare, städfirmor och många fler företag i olika branscher med sin synlighet. Under hösten 2022 tog Citiboard in två nya delägare och ett arbete med att förnya och förbät... Visa mer
Om Citiboard
Citiboard grundades 2013 och är en etablerad köp- och säljsajt. Vi har idag kunder över hela Sverige, där vi hjälpt företag med digital marknadsföring via banners på citiboard.se. I dagsläget hjälper vi varumärken så som Däckpartner, XL-BYGG och Sportson men även lokala hantverkare, städfirmor och många fler företag i olika branscher med sin synlighet.
Under hösten 2022 tog Citiboard in två nya delägare och ett arbete med att förnya och förbättra hela bolaget har inletts. Vi vill i framtiden vara så mycket mer än bara en köp- och säljsajt!
Om jobbet
Vi har efter årsskiftet öppnat ett helt nytt kontor i Varberg och nu söker vi fler säljare. Med start under våren eller efter sommaren söker vi 2 nya säljare till Varberg där vi sitter i nybyggda och fräscha lokaler på Birger Svenssons väg.
Under hösten har vi börjat smyga igång med annonsering på sociala medier för våra kunder, och det är framförallt den biten vi kommer storsatsa på framöver.
Är du driven, lösningsorienterad och ödmjuk?
I så fall hade du platsat in perfekt hos oss!
Vi söker dig som
· Är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kundens behov
· Har en hög social kompetens
· Är målmedveten
· Har lätt för att bygga tillitsfulla relationer
· Behärskar svenska i både tal och skrift
Vi erbjuder dig
· Garantilön + provision
· Vägledning, coachning och stöd i din säljkarriär
· Ett spännande arbete med helhetsgrepp om dina kunder
· Möjlighet att tjäna riktigt hög inkomst då vi inte har något lönetak
Arbetsbeskrivning
Rollen som rådgivare och säljare hos oss innebär att du ringer potentiella kunder för att boka in möten där du sedan presenterar och säljer främst annonsering via sociala medier. Vi arbetar mycket med säljtekniken NEPQ, om du känner till den eller redan arbetar med den är det meriterande men inget krav. Även meriterade om du har kunskap kring annonsering inom sociala medier, men inte heller det är något krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, så för oss är det viktigare att du har drivet och är villig att lära dig än att du har mångårig erfarenhet!
Är du en person som vill utvecklas i takt med bolaget och ha stora chanser till att klättra vidare på karriärstegen?
Då är det här ett jobb för dig!
Vi letar främst efter någon som kan börja i vår eller efter sommaren, jobba heltid och kan jobba på plats på kontoret i Varberg. Men vi är givetvis flexibla om något behöver anpassas för din skull.
Varmt välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Jobba I Barcelona

Ansök    Apr 26    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på CLE Barcelona för att jobba i Barcelona! Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar CLE Barcelona dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön & provision ? Jobba i Barcelona ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Har säljerfarenhet & vill ... Visa mer
Sök jobbet som säljare på CLE Barcelona för att jobba i Barcelona!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar CLE Barcelona dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön & provision
? Jobba i Barcelona
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Har säljerfarenhet & vill jobba i Barcelona
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Barcelona

Ansök    Apr 23    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på CLE Barcelona för att jobba i Barcelona! Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar CLE Barcelona dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön & provision ? Jobba i Barcelona ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Har säljerfarenhet & vill ... Visa mer
Sök jobbet som säljare på CLE Barcelona för att jobba i Barcelona!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar CLE Barcelona dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön & provision
? Jobba i Barcelona
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Har säljerfarenhet & vill jobba i Barcelona
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Barcelona

Ansök    Apr 22    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på CLE Barcelona för att jobba i Barcelona! Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar CLE Barcelona dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön & provision ? Jobba i Barcelona ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Har säljerfarenhet & vill ... Visa mer
Sök jobbet som säljare på CLE Barcelona för att jobba i Barcelona!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar CLE Barcelona dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön & provision
? Jobba i Barcelona
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Har säljerfarenhet & vill jobba i Barcelona
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Barcelona

Ansök    Apr 24    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på CLE Barcelona för att jobba i Barcelona! Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar CLE Barcelona dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön & provision ? Jobba i Barcelona ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Har säljerfarenhet & vill ... Visa mer
Sök jobbet som säljare på CLE Barcelona för att jobba i Barcelona!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar CLE Barcelona dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön & provision
? Jobba i Barcelona
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Har säljerfarenhet & vill jobba i Barcelona
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Tjäna 55 000 SEK/M

Ansök    Apr 19    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M! Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & hög provision ? Friskvård, försäkring & pension ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säljerfarenhe... Visa mer
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Barcelona

Ansök    Apr 19    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på Smultron Mobil för att jobba i Barcelona! Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Smultron Mobil dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön & provision ? Jobba i Barcelona ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Har säljerfarenhet & vil... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Smultron Mobil för att jobba i Barcelona!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Smultron Mobil dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön & provision
? Jobba i Barcelona
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Har säljerfarenhet & vill jobba i Barcelona
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Tjäna 55 000 SEK/M

Ansök    Apr 22    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M! Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & hög provision ? Friskvård, försäkring & pension ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säljerfarenhe... Visa mer
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Kundansvarig säljare till Reco i Varberg

Din framtida arbetsgivare Vill du jobba med försäljning och med en produkt i framkant? Trivs du i en snabbfotad organisation med höga ambitioner och härliga kollegor? Sök då jobbet som kundansvarig säljare hos Reco! Om företaget Varje dag kopplar Reco ihop besökare på sajten med skickliga företag där kunderna beskrivit sina tidigare kundupplevelser. Skillnaden är att vi gör det digitalt på nätet och om vi har förtjänat ditt förtroende litar du på våra ti... Visa mer
Din framtida arbetsgivare
Vill du jobba med försäljning och med en produkt i framkant? Trivs du i en snabbfotad organisation med höga ambitioner och härliga kollegor? Sök då jobbet som kundansvarig säljare hos Reco!

Om företaget
Varje dag kopplar Reco ihop besökare på sajten med skickliga företag där kunderna beskrivit sina tidigare kundupplevelser. Skillnaden är att vi gör det digitalt på nätet och om vi har förtjänat ditt förtroende litar du på våra tips för att hitta rätt företag.

Vi är värderingsdrivna och väljer alltid transparens före kommersiella intressen utan att för den delen vara ointresserade av företagande, tvärtom tror vi att de mest framgångsrika företagen är genuint intresserade av kundupplevelsen och låter kunderna påverka affärsutvecklingen till ett bättre företag med nöjdare kunder.

Reco Sverige AB grundades redan 2007 och är idag den största omdömesplattformen i Sverige med drygt 1 miljon kundomdömen om olika företag och nära 2000 partners inom 60 olika branscher. 2021 etablerade vi oss i Varberg.
Läs gärna mer om oss på: https://www.recoforetag.se/

Vad erbjuder rollen?
Som Kundansvarig Säljare eller Account Executive som det också heter internt, är du i dialog med kunder över hela Sverige, bygger relationer och hjälper dem att komma igång med Recos tjänster. Din arbetsuppgifter kommer innefatta att:
- Hjälpa kunden sätta upp en kostnadsfri testperiod.
- Utbilda och stötta kunden i sitt användande.
- Konverterar samarbetet till ett kommersiellt avtal och en långsiktig kund med stor användarkunskap med hög nöjdhet.

Du kommer få en gedigen introduktion gällande både produkter och försäljning för att ha de bästa förutsättningarna att bli framgångsrik och trivas i din roll hos oss på Reco.

Du kommer arbeta heltid, måndag- fredag kl. 8-17 med möjlighet till flex från kontoret i centrala Varberg.

Vem är du?
För att vara den vi söker brinner du för kundkontakt, service och försäljning med en förmåga att snabbt sätta dig in i dina kunders behov och marknad. Vi ser även att du:
- Har komplett gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi, marknad eller kommunikation. Högre utbildningsnivå är meriterande men inget krav.
- Har erfarenhet från försäljning, kundkontakt eller service sedan tidigare.
- Hanterar svenska obehindrat i tal och skrift, samt förstår engelska.
- Har en god system-och datorvana.

Vidare tror vi att du är en samarbetsvillig relationsbyggare med driv och nyfikenhet, mån om detaljerna. Du bidrar gärna till arbetsglädje, har en hög servicekänsla som mynnar ut i ett gott samarbete med strakt förtroende hos både kunder och kollegor.

Är detta din perfekta match?
Detta är den perfekta matchen för dig som trivs med kundkontakt, får glädje av att skapa långsiktiga relationer och vill arbeta med en stark produkt på ett stabilt och kreativt bolag där ni får chansen att växa tillsammans!

Om Team Effektiv
Detta är en direktrekrytering där Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du blir anställd direkt hos Reco i Varberg.

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Varmt välkommen med din ansökan via effektiv.se.
Intervjuer sker löpande.
Sista ansökningsdatum är 14/5-2023
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jessica Andersson på [email protected]/ 0735-127257. Visa mindre

Tjäna 55 000 SEK/M

Ansök    Apr 17    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M! Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & hög provision ? Friskvård, försäkring & pension ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säljerfarenhe... Visa mer
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Barcelona

Ansök    Apr 17    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på Smultron Mobil för att jobba i Barcelona! Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Smultron Mobil dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön & provision ? Jobba i Barcelona ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Har säljerfarenhet & vil... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Smultron Mobil för att jobba i Barcelona!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Smultron Mobil dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön & provision
? Jobba i Barcelona
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Har säljerfarenhet & vill jobba i Barcelona
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Tjäna 55 000 SEK/M

Ansök    Apr 11    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M! Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & hög provision ? Friskvård, försäkring & pension ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säljerfarenhe... Visa mer
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Tjäna 55 000 SEK/M

Ansök    Apr 13    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M! Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & hög provision ? Friskvård, försäkring & pension ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säljerfarenhe... Visa mer
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Barcelona

Ansök    Apr 13    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på Smultron Mobil för att jobba i Barcelona! Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Smultron Mobil dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön & provision ? Jobba i Barcelona ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Har säljerfarenhet & vil... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Smultron Mobil för att jobba i Barcelona!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Smultron Mobil dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön & provision
? Jobba i Barcelona
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Har säljerfarenhet & vill jobba i Barcelona
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Tjäna 55 000 SEK/M

Ansök    Apr 7    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M! Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & hög provision ? Friskvård, försäkring & pension ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säljerfarenhe... Visa mer
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Barcelona

Ansök    Apr 7    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på Smultron Mobil för att jobba i Barcelona! Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Smultron Mobil dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön & provision ? Jobba i Barcelona ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Har säljerfarenhet & vil... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Smultron Mobil för att jobba i Barcelona!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Smultron Mobil dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön & provision
? Jobba i Barcelona
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Har säljerfarenhet & vill jobba i Barcelona
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Barcelona

Ansök    Apr 11    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på Smultron Mobil för att jobba i Barcelona! Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Smultron Mobil dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön & provision ? Jobba i Barcelona ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Har säljerfarenhet & vil... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Smultron Mobil för att jobba i Barcelona!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Smultron Mobil dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön & provision
? Jobba i Barcelona
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Har säljerfarenhet & vill jobba i Barcelona
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Tjäna 55 000 SEK/M

Ansök    Apr 4    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M! Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & hög provision ? Friskvård, försäkring & pension ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säljerfarenhe... Visa mer
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Barcelona

Ansök    Apr 5    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på Smultron Mobil för att jobba i Barcelona! Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Smultron Mobil dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön & provision ? Jobba i Barcelona ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Har säljerfarenhet & vil... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Smultron Mobil för att jobba i Barcelona!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Smultron Mobil dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön & provision
? Jobba i Barcelona
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Har säljerfarenhet & vill jobba i Barcelona
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Tjäna 55 000 SEK/M

Ansök    Apr 5    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M! Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & hög provision ? Friskvård, försäkring & pension ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säljerfarenhe... Visa mer
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Tjäna 55 000 SEK/M

Ansök    Apr 2    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M! Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & hög provision ? Friskvård, försäkring & pension ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säljerfarenhe... Visa mer
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Barcelona

Ansök    Apr 3    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på Smultron Mobil för att jobba i Barcelona! Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Smultron Mobil dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Grundlön & provision ? Jobba i Barcelona ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Har säljerfarenhet & vil... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Smultron Mobil för att jobba i Barcelona!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Barcelona? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar Smultron Mobil dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Barcelona. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Grundlön & provision
? Jobba i Barcelona
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Har säljerfarenhet & vill jobba i Barcelona
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Tjäna 55 000 SEK/M

Ansök    Apr 3    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M! Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & hög provision ? Friskvård, försäkring & pension ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säljerfarenhe... Visa mer
Sök jobbet som säljare på We Quest för att tjäna 55 000 SEK/M!
Pratar du ren svenska & vill tjäna 55 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & tjäna 55 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & hög provision
? Friskvård, försäkring & pension
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Malta

Ansök    Mar 4    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Malta! Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & provision ? Jobba i Malta ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säljerfarenhet ? Driven & ... Visa mer
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Malta!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & provision
? Jobba i Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Malta

Ansök    Mar 7    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Malta! Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & provision ? Jobba i Malta ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säljerfarenhet ? Driven & ... Visa mer
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Malta!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & provision
? Jobba i Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Malta

Ansök    Mar 9    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Malta! Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & provision ? Jobba i Malta ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säljerfarenhet ? Driven & ... Visa mer
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Malta!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & provision
? Jobba i Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Malta

Ansök    Feb 23    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Malta! Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & provision ? Jobba i Malta ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Har säljerfarenhet ? Driven & resultatorien... Visa mer
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Malta!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & provision
? Jobba i Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Malta

Ansök    Feb 27    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Malta! Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & provision ? Jobba i Malta ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & har säljerfarenhet ? Driven & ... Visa mer
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Malta!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & provision
? Jobba i Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & har säljerfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

B2B Säljare till Telenor Företag på Cypern

Ansök    Feb 1    Sitel Sweden AB    Innesäljare
B2B Säljare till Telenor Företag på Cypern Om rollen Som B2B Säljare på Telenor hjälper du deras kunder primärt via utgående försäljning men även inkommande befintliga kunder. Som en del av vårt team är du ansiktet utåt och representerar Telenors produkter och varumärke. Du ansvarar för att självständigt coacha kunden och göra ditt yttersta för att lösa dennes problem för att skapa mervärde och fantastiska upplevelser för kunderna. I rollen kommer du att... Visa mer
B2B Säljare till Telenor Företag på Cypern

Om rollen
Som B2B Säljare på Telenor hjälper du deras kunder primärt via utgående försäljning men även inkommande befintliga kunder. Som en del av vårt team är du ansiktet utåt och representerar Telenors produkter och varumärke. Du ansvarar för att självständigt coacha kunden och göra ditt yttersta för att lösa dennes problem för att skapa mervärde och fantastiska upplevelser för kunderna.
I rollen kommer du att jobba primärt med varm försäljning av befintliga kunder, vilket innebär att du har stor möjlighet att själv påverka din lön då vi tillämpar fast grundlön med tillhörande provisionsmodell.
Dagliga arbetsuppgifterna inkluderar:
Utgående försäljning riktat till befintliga kunder.
Besvara samtal från kunder rörande t.ex. abonnemang, produkter, fakturor och felsökning.
Förse kunder med högklassig service och stödja våra kunder när de använder digitala lösningar.
Sträva efter att uppnå dina dagliga mål som rör försäljning, kundnöjdhet, effektivitet och kvalitét.
Administrera kring kundrelaterade ärenden

Fördelar med att jobba hos oss
Betald utbildning och upplärning på 4 veckor där du får lära dig allt du behöver veta om de produkter och tjänster som du kommer jobba med samt försäljning, samtalshantering, fakturahantering och felsökning av de lösningar vi säljer.
Goda utvecklingsmöjligheter inom företaget med olika karriärvägar och inriktningar.
Heltidstjänst med fast grundlön.
Du kan själv påverka din lön med provision.

Vad du får om du vill arbeta hos på Larnaca:
Sjuk- och olycksfallsförsäkring under såväl arbete som fritid
Boende alternativt bostadsbidrag
21 dagars semester per år
Betald flygbiljett till Cypern

Vem söker vi?
I den här rollen söker vi dig som är intresserad av att utvecklas, ambitiös, tävlingsinriktad och motiveras av att uppnå hög försäljning. Du har en förmåga att förstå och prioritera kundens behov. Vidare gillar du att arbeta på en arbetsplats med högt tempo, snabba förändringar och härlig teamkänsla där den goda gemenskapen genomsyrar hela kontoret.
Du har erfarenhet av att jobba som säljare B2B och trivs med att ha telefon och mail som främsta arbetsredskap. Du ska ha ambition, passion och ett starkt driv! För att bli framgångsrik i rollen som säljare ser vi att du har en entreprenöriell ådra och både vill och kan bryta ny mark.
Är du dessutom en inspirerande och flexibel person och har en riktig vinnarskalle så passar du in!
I vår rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi rekryterar baserat på din inställning och potential, erfarenhet är en bonus!

Krav:
Fullgjord gymnasieexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Goda kunskaper i att kommunicera på svenska och engelska både skriftligt och muntligt.
Goda kunskaper i att söka och ta till dig information via dator samt vana att arbeta i Windows och MS Office.
Du har goda kunskaper gällande smartphones och kan lätt orientera dig i digitala lösningar.
Du kan jobba under våra öppettider vardagar 8-19:00 och även helger kan förekomma.
Du kan flytta ner till Cypern i Februari.


Om tjänsten
Anställningsform, Tillsvidare
Placeringsort, Larnaca
Tjänstgöringsgrad, Heltid
Startdatum, Preliminärt 13 Februari 2023 på Cypern
Sista ansökningsdag. 4 Februari, Rekrytering sker löpande

Kontaktpersoner
Sarah el Ters Learning & Recruitment Manager
[email protected]
Ansök ej via mail – dessa kommer ej behandlas. Visa mindre

Jobba I Cypern

Ansök    Jan 18    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern! Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & bonus ? Jobba i Cypern ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & bo i Cypern ? Driven & resulta... Visa mer
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & bo i Cypern
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Cypern

Ansök    Jan 23    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern! Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & bonus ? Jobba i Cypern ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & bo i Cypern ? Driven & resulta... Visa mer
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & bo i Cypern
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Cypern

Ansök    Jan 28    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern! Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & bonus ? Jobba i Cypern ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & bo i Cypern ? Driven & resulta... Visa mer
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & bo i Cypern
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Cypern

Ansök    Jan 4    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern! Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & bonus ? Jobba i Cypern ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & bo i Cypern ? Driven & resulta... Visa mer
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & bo i Cypern
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Cypern

Ansök    Jan 16    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern! Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & bonus ? Jobba i Cypern ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & bo i Cypern ? Driven & resulta... Visa mer
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & bo i Cypern
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Cypern

Ansök    Jan 10    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern! Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & bonus ? Jobba i Cypern ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & bo i Cypern ? Driven & resulta... Visa mer
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & bo i Cypern
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Innesäljare till Skanska Industrial Solutions - Varberg

Ansök    Dec 19    Skanska Sverige AB    Innesäljare
Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt. I våra anläggningar i Halland (Valinge och Falkenberg) bryter och processar vi berg och vidareförädlar till o... Visa mer
Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt.

I våra anläggningar i Halland (Valinge och Falkenberg) bryter och processar vi berg och vidareförädlar till olika ballastfraktioner, samt tillverkar asfalt. Materialet säljs till diverse användningsområden exempelvis betongballast, vägbyggnadsmaterial med mera. Vi söker nu förstärkning av innesäljare som vill vara med där det händer.

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer ditt huvudsakliga ansvarsområde att vara kundmottagning i form av vägning/registrering av fordon, samt fakturering och vara behjälplig för Produktionschefen i olika frågor.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

-
Ansvara för kundkontakter

-
Ordermottagning

-
Informera kunder kring ballastprodukter

-
Löpande dialog och samarbete internt med kollegor såsom säljsupport och ansvarig säljare

-
Arbete med tillhörande administration i Oracle och Excel

-
Transportkoordinering

-
Stötta verksamheten med varierande arbetsuppgifter


Du kommer huvudsakligen att vara placerad vid vår anläggning i Valinge/Varberg.
Din profil

För att trivas i rollen som innesäljare behöver du vara en positiv, noggrann, stresstålig och självständig person. Vidare är du utåtriktad, brinner för kundservice och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer både med kollegor och kunder. Ett högt tempo och varierande arbetsuppgifter är något som ger dig extra energi. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade förutsättningar och trivs med många bollar i luften.

Vi ser gärna att du har:

-
Bra IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-paketet och större affärssystem

-
Några års erfarenheter från en koordinerande roll samt erfarenhet av kundkontakter

-
Flytande kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift

-
B-körkort


Ansök senast den 24 januari 2023 eller helst redan idag

Vi rekryterar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. För frågor gällande tjänsten kontakta Thore Eriksson 010-448 47 98 eller Jan Helltegen 010-449 32 44. Vi har dock begränsad möjlighet att ta telefonsamtal före den 9 januari 2023.

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid. Visa mindre

Jobba I Cypern

Ansök    Dec 27    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern! Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & bonus ? Jobba i Cypern ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & bo i Cypern ? Driven & resulta... Visa mer
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & bo i Cypern
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba I Cypern

Ansök    Dec 24    Getdet AB    Innesäljare
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern! Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & bonus ? Jobba i Cypern ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill sälja & bo i Cypern ? Driven & resulta... Visa mer
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & bo i Cypern
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Innesäljare - Driven säljare sökes!

Ansök    Nov 18    Industritorget Sweden AB    Innesäljare
Industritorget Sweden AB arbetar med internetbaserad mediaförsäljning och marknadsföring till företag över hela Sverige. Industritorget har vart verksamt sedan 2001 och har de senaste 15 åren drivit Sveriges mest besökta industrisajt. Vi erbjuder marknadens bredaste nätverk där företag skapar nya kontakter och affärsmöjligheter. I samma takt som företaget har växt senaste åren har vårt tjänsteutbud gjort detsamma. Vi har det senaste året börjat erbjuda: Go... Visa mer
Industritorget Sweden AB arbetar med internetbaserad mediaförsäljning och marknadsföring till företag över hela Sverige.
Industritorget har vart verksamt sedan 2001 och har de senaste 15 åren drivit Sveriges mest besökta industrisajt. Vi erbjuder marknadens bredaste nätverk där företag skapar nya kontakter och affärsmöjligheter.
I samma takt som företaget har växt senaste åren har vårt tjänsteutbud gjort detsamma. Vi har det senaste året börjat erbjuda: Google Ads, Sökordsoptimering (SEO), Hemsidor och Företagsfilm. På kort tid har vi erhållit Googles egna certifikat för ett kvalitativt arbete och är en av få byråer i Sverige som kan titulera sig som Google Partner!
Med en stor framtidsvision att fortsätta växa i denna takt söker vi därför nu ytterligare en säljare som vill vara med på denna resan!


Dina arbetsuppgifter:
Aktivt bygga upp en egen kundstock och skapa långvariga kundrelationer.
Ansvara över hela säljprocessen, från försäljning, uppföljning till kundvård.
Fungera som ett rådgivande bollplank för dina kunder för att hitta deras optimala marknadsföringsmetod.Arbetsbeskrivning:?
Som Innesäljare/Account Manager är du bra på att lyssna till kundens behov, styra samtal och agera professionellt.
Arbetsklimatet präglas av en hög aktivitetsnivå med mycket energi och glädje där alla gemensamt strävar efter uppsatta mål och gemensamma bonusar.


Vi söker dig som:
Har goda sociala förmågor och trivs med att skapa nya relationer.
Är målfokuserad, driven och engagerad.
Trivs med att hålla en hög aktivitetsnivå.
Har en fingertoppkänsla för service i världsklass.
Är en lagspelare som bidrar med positiv energi.

Meriterande är erfarenhet av försäljning. Särskilt försäljning utav digital media så som: Google Ads, SEO eller Hemsidor. Men inget krav då vi utbildar på plats.

Vi erbjuder:
Goda löneförutsättningar i form av grundlön och provision.
Karriärmöjligheter.
Friskvårdsbidrag.
Utbildning i säljteknik, individuell coachning och uppföljning.
Jobba på ett kontor med 5 min till fots ifrån Halmstad centrum.
Säljtävlingar i form av aktiviteter, bonus och utlandsresor.Skicka in CV och personligt brev till: [email protected]
Intervjuer sker löpande! Visa mindre

Säljsupport till Reco i Varberg

Är du i början av din säljkarriär, tycker om service och vill jobba med en produkt i framkant? Trivs du även i en snabbfotad organisation med höga ambitioner och härliga kollegor? Då har vi jobbet för dig! Din framtida arbetsgivare Varje dag kopplar Reco ihop besökare på sajten med skickliga företag där kunderna beskrivit sina tidigare kundupplevelser. Skillnaden är att vi gör det digitalt på nätet och om vi har förtjänat ditt förtroende litar du på våra ... Visa mer
Är du i början av din säljkarriär, tycker om service och vill jobba med en produkt i framkant? Trivs du även i en snabbfotad organisation med höga ambitioner och härliga kollegor? Då har vi jobbet för dig!

Din framtida arbetsgivare
Varje dag kopplar Reco ihop besökare på sajten med skickliga företag där kunderna beskrivit sina tidigare kundupplevelser. Skillnaden är att vi gör det digitalt på nätet och om vi har förtjänat ditt förtroende litar du på våra tips för att hitta rätt företag.

Vi är värderingsdrivna och väljer alltid transparens före kommersiella intressen utan att för den delen vara ointresserade av företagande, tvärtom tror vi att de mest framgångsrika företagen är genuint intresserade av kundupplevelsen och låter kunderna påverka affärsutvecklingen till ett bättre företag med nöjdare kunder.

Reco Sverige AB grundades redan 2007 och är idag den största omdömesplattformen i Sverige med drygt 1 miljon kundomdömen om olika företag och cirka 2000 partners inom 60 olika branscher. 2021 etablerade vi oss i Varberg.
Läs gärna mer om oss på: https://www.recoforetag.se/

Vad erbjuder rollen?
I din roll som Säljsupport på Reco är du i dialog med företag över hela Sverige som på olika sätt visat intresse för Recos tjänster. Du bygger relation med beslutfattare och hjälper dessa med mer information om Recos tjänster.

Förutom en kundnära roll samarbetar du även nära dina kollegor på både marknad och sälj med främsta fokus att analysera och följa upp leads från hemsidan och annan marknadsföring. Efter en välgjord analys följer du taktiskt och metodiskt upp dina kunder genom samtal eller mejl. Detta ställer krav på både goda språkkunskaper och ett professionellt tillvägagångssätt, ihop med ett lyhört tillvägagångssätt.

Under din introduktion kommer du få en gedigen upplärning i både produkter och kundbemötande genom vår säljutbildning. Du kommer också alltid ha tillgång till coachning från dina erfarna kollegor på kontoret i Varberg.


Vem är du?
Vi söker dig som älskar kundkontakt, marknadsföring och försäljning. Du är en do-er och arbetar för att skapa goda relationer som mynnar ut i ett gott och långsiktigt samarbete. Antingen har du tidigare arbetat med försäljning, eller så har du drivet och ambitionen att starta upp din säljkarriär. Vidare är du nyfiken, social och en riktig glädjespridare med en administrativ ådra. I denna rekrytering är din personlighet och ditt driv viktigare än din erfarenhet.

Är detta din perfekta match?
Du erbjuds:
- Att få vara med i uppstarten på ett nytt kontor
- Att arbeta med en väletablerad produkt i framkant
- Härliga kollegor
- Goda möjligheter att påverka din lön
- En fantastisk säljskola som du kan använda i resten av din karriär
- Roliga resor med bolaget när vi tillsammans uppnår våra mål

Du kommer erbjudas en grundlön ihop med provision utan tak.
För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Reco.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Reco.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se.
Intervjuer kommer att ske löpande.
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jessica Andersson på [email protected].

Sökord
Säljare, Innesälj, Försäljning, Sälj, Service, Inbound, Inbound sales, Reco, Varberg Visa mindre

Säljare till bolag i expansiv fas

Ansök    Nov 29    Citiboard AB    Innesäljare
Om Citiboard Citiboard grundades 2013 och är en etablerad köp- och säljsajt. Vi har idag kunder över hela Sverige, där vi hjälpt företag med digital marknadsföring via banners på citiboard.se. I dagsläget hjälper vi varumärken så som Däckpartner, ICA, Ditec men även lokala hantverkare, städfirmor och många fler företag i olika branscher med sin synlighet. Under hösten har vi tagit in två nya delägare och ett arbete med att förnya och förbättra hela Citiboa... Visa mer
Om Citiboard
Citiboard grundades 2013 och är en etablerad köp- och säljsajt. Vi har idag kunder över hela Sverige, där vi hjälpt företag med digital marknadsföring via banners på citiboard.se. I dagsläget hjälper vi varumärken så som Däckpartner, ICA, Ditec men även lokala hantverkare, städfirmor och många fler företag i olika branscher med sin synlighet.
Under hösten har vi tagit in två nya delägare och ett arbete med att förnya och förbättra hela Citiboard har inletts. Vi vill i framtiden vara så mycket mer än bara en köp- och säljsajt!
Om jobbet
Vi söker nu fler säljare, både till vårt befintliga kontor i Växjö och till vårt helt nyöppnade kontor i Varberg. Med start i januari söker vi 2 nya säljare till Växjö och 4 nya säljare till Varberg. I Växjö sitter vi i nyrenoverade och fräscha lokaler på Norremark. I Varberg kommer vi sitta i nybyggda lokaler på Birger Svenssons väg med utsikt över vattnet och industrihamnen och med gångavstånd till centrum och stationen.
Under hösten har vi börjat smyga igång med annonsering på sociala medier för våra kunder, och det är framförallt den biten vi kommer storsatsa på under våren.
Är du driven, lösningsorienterad och ödmjuk?
Då hade du platsat in perfekt hos oss!
Vi söker dig som
· Är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kundens behov
· Har en hög social kompetens
· Är målmedveten
· Har lätt för att bygga tillitsfulla relationer
· Behärskar svenska i både tal och skrift
Vi erbjuder dig
· Garantilön + provision
· Vägledning, coachning och stöd i din säljkarriär
· Ett spännande arbete med helhetsgrepp om dina kunder
· Möjlighet att tjäna riktigt hög inkomst då vi inte har något lönetak
Arbetsbeskrivning
Rollen som säljare hos oss innebär att du ringer potentiella kunder för att boka in möten där du sedan presenterar och säljer främst annonsering via sociala medier. Vi arbetar mycket med säljtekniken NEPQ, om du känner till den eller redan arbetar med den är det meriterande men inget krav. Även meriterade att du har kunskap kring annonsering inom sociala medier, men inte heller det är något krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, så för oss är det viktigare att du har drivet och är villig att lära dig än att du har mångårig erfarenhet!
Citiboard är bara i början på sin nya resa! Vill du vara med på den resan?
Är du en person som vill utvecklas i takt med bolaget och ha stora chanser till att klättra vidare på karriärstegen?
Då är det här ett jobb för dig!
Vi letar främst efter någon som kan börja i januari, jobba heltid och kan jobba på plats på kontoret i Växjö eller Varberg. Men vi är givetvis flexibla om något behöver anpassas för din skull.
Varmt välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Innesäljare

Ansök    Sep 20    Novo Utbildning AB    Innesäljare
Vi expanderar och söker en innesäljare till vårt kontor i Varberg. Novo Utbildning är ett tjänsteföretag som startades 1990. Vi marknadsför och genomför olika specialistutbildningar i hela Sverige och online inom bl.a. byggregler, juridik, projektledning, ekonomi m.m. Våra kunder är stora som små företag samt hela den offentliga sektorn. Arbetsuppgifter är försäljning och uppföljning mot befintliga och nya kunder. Du bör ha ett brinnande intresse för förs... Visa mer
Vi expanderar och söker en innesäljare till vårt kontor i Varberg.
Novo Utbildning är ett tjänsteföretag som startades 1990. Vi marknadsför och genomför olika specialistutbildningar i hela Sverige och online inom bl.a. byggregler, juridik, projektledning, ekonomi m.m.
Våra kunder är stora som små företag samt hela den offentliga sektorn.
Arbetsuppgifter är försäljning och uppföljning mot befintliga och nya kunder.
Du bör ha ett brinnande intresse för försäljning, vara positiv, entusiastisk, resultatinriktad och ha trevlig telefonröst. Erfarenhet och dokument på bra säljresultat är önskvärt, annars utbildar vi dig. Det är din personliga inställning, motivation och vilja att lyckas som räknas!
Formell kompetens / utbildningskrav:
Erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem.
Behärska svenska språket fullständigt i tal och skrift
Erfarenhet från bygg, anläggning eller installationssektorn är meriterande

Personliga egenskaper:
Kund och serviceinriktad
Initiativrik
Noggrann
Ansvarsfull
Självgående
God organisationsförmåga Visa mindre

Säljare / Inbound sales till Reco i Varberg

Ansök    Okt 28    AB Effektiv Borås    Innesäljare
Är du i början av din säljkarriär, tycker om service och vill jobba med en produkt i framkant? Trivs du även i en snabbfotad organisation med höga ambitioner och härliga kollegor? Då har vi jobbet för dig! Din framtida arbetsgivare Varje dag kopplar Reco ihop besökare på sajten med skickliga företag där kunderna beskrivit sina tidigare kundupplevelser. Skillnaden är att vi gör det digitalt på nätet och om vi har förtjänat ditt förtroende litar du på våra ... Visa mer
Är du i början av din säljkarriär, tycker om service och vill jobba med en produkt i framkant? Trivs du även i en snabbfotad organisation med höga ambitioner och härliga kollegor? Då har vi jobbet för dig!

Din framtida arbetsgivare
Varje dag kopplar Reco ihop besökare på sajten med skickliga företag där kunderna beskrivit sina tidigare kundupplevelser. Skillnaden är att vi gör det digitalt på nätet och om vi har förtjänat ditt förtroende litar du på våra tips för att hitta rätt företag.

Vi är värderingsdrivna och väljer alltid transparens före kommersiella intressen utan att för den delen vara ointresserade av företagande, tvärtom tror vi att de mest framgångsrika företagen är genuint intresserade av kundupplevelsen och låter kunderna påverka affärsutvecklingen till ett bättre företag med nöjdare kunder.

Reco Sverige AB grundades redan 2007 och är idag den största omdömesplattformen i Sverige med drygt 1 miljon kundomdömen om olika företag och cirka 2000 partners inom 60 olika branscher. 2021 etablerade vi oss i Varberg.
Läs gärna mer om oss på: https://www.recoforetag.se/

Vad erbjuder en dag hos företaget?
I din roll som säljare / Inbound sales på Reco är du i dialog med företag över hela Sverige som på olika sätt visat intresse för Recos tjänster. Du bygger relation med beslutfattare och hjälper dessa med mer information om Recos tjänster.

Förutom en kundnära roll samarbetar du även nära dina kollegor på både marknad och sälj med främsta fokus att analysera och följa upp leads från hemsida eller annan marknadsföring. Efter en välgjord analys följer du taktiskt och metodiskt upp dina kunder genom samtal eller mejl, vilket ställer krav på både goda språkkunskaper och professionalism, ihop med ett lyhört tillvägagångssätt.

Ditt mål är att kunden ska sätta upp en kostnadsfri testperiod av tjänsten och att en Account Executive efter denna period konverterar trial-perioden till ett kommersiellt avtal.

Under din introduktion kommer du få en gedigen upplärning både kring produkter och kundbemötande genom vår säljutbildning. Du kommer också alltid ha tillgång till coachning från dina erfarna kollegor här på kontoret i Varberg.

Vem är du?
Vi söker dig som älskar kundkontakt, marknadsföring och försäljning. Du är en do-er och arbetar för att skapa goda relationer som mynnar ut i ett gott och långsiktigt samarbete. Antingen har du tidigare arbetat med försäljning, eller så har du drivet och ambitionen att starta upp din säljkarriär. Vidare är du nyfiken, social och en riktig glädjespridare. I denna rekrytering är din personlighet och ditt driv viktigare än din erfarenhet.

Är detta din perfekta match?
Du erbjuds:
- Att få vara med i uppstarten på ett nytt kontor
- Att arbeta med en väletablerad produkt i framkant
- Härliga kollegor
- Goda möjligheter att påverka din lön
- En fantastisk säljskola som du kan använda i resten av din karriär
- Roliga resor med bolaget när vi tillsammans uppnår våra mål

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Reco

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se.
Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 25/10-2022
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jessica Andersson på [email protected].

Sökord
Säljare, Innesälj, Försäljning, Sälj, Service, Inbound, Inbound sales, Reco, Varberg Visa mindre

Servicemarknadssäljare - Scania Sverige AB, region Väst

Ansök    Sep 21    Scania CV AB    Innesäljare
Spännande utmaningar finns i en region på tillväxt och vi söker nu en Servicemarknadssäljare. Transportbehoven ökar och branschen som helhet är inne i en spännande fas. Vi på Scania ser en stor möjlighet i att lösa våra kunders behov och samtidigt utveckla och växa i vår serviceaffär. Som en del i detta söker vi nu en Servicemarknadssäljare till Region Väst med placering i Himle.  Servicemarknadssäljarens huvudsakliga ansvar är att proaktivt marknadsföra... Visa mer
Spännande utmaningar finns i en region på tillväxt och vi söker nu en Servicemarknadssäljare.

Transportbehoven ökar och branschen som helhet är inne i en spännande fas. Vi på Scania ser en stor möjlighet i att lösa våra kunders behov och samtidigt utveckla och växa i vår serviceaffär. Som en del i detta söker vi nu en Servicemarknadssäljare till Region Väst med placering i Himle. 

Servicemarknadssäljarens huvudsakliga ansvar är att proaktivt marknadsföra och sälja Scanias alla tjänster och serviceprodukter för att få in mer jobb i verkstaden. Du ansvarar även för att uppfylla affärsmässiga samt finansiella mål och därigenom bidra till Scanias lönsamma tillväxt. 

Uppdrag
Rollen kommer att fokusera på oexploaterad potential hos kunder med fordon i drift och det innebär att kontakta kunder där fordonet redan har sålts. Exempel på uppgifter och försäljningstillfällen:


• underhåll och reparationsavtal till kunder utan avtal
• kunder med egen verkstad där det finns potential att tillhandahålla reservdelar eller överta verkstadsaktiviteter
• återvinna förtroende hos kunder som ej använder våra verkstadstjänster och få dem att se värdet i att använda auktoriserade serviceverkstäder
• arbeta med servicebehov från fordonskontroller av myndigheter
• fånga ägarbyte för fordon
• sälja Förarutbildning eller Fleet Management för att stötta kunderna i effektivt användning av fordonsflottan
• arbeta för att vi tar hand om släp och påbyggnationer för kundens fordon

Att fokusera på kunden, förstå och omvandla deras behov till värdeskapande lösningar samt att upprätthålla en positiv märkesimage är också viktiga aspekter i rollen. Bidra till att identifiera potentiella kunder och skapa försäljningsmöjligheter där Scania kan ge värde till kunden och vara lönsamma. Att verka för ett positivt samarbetet med kollegorna på serviceverkstäderna och övrig försäljning där alla driver åt samma håll och hjälps åt.

Din profil
Vi vill att du har erfarenhet från säljande arbete och/eller kundbearbetning. Vi ser gärna att du är van att arbeta systematiskt med försäljning och har en känsla för affärer. Det är en stor fördel är om du har kännedom om vårt produktutbud och om våra tjänster samt en god förståelse för våra kunder och branschen. Du är van att arbeta självständigt såväl som i grupp och du har en hög social kompetens. Körkortsbehörighet minst B, gärna CDE.

Ytterligare information
Kontakta gärna Björn Jonsson, servicechef Himle på telefon 010-706 60 60. 

Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och relevanta betygskopior. Urval samt intervjuer kan ske ansökningsperioden. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Scania Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med 90-talet Scaniaanläggningar och 2 000 medarbetare, varav drygt 800 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö samt inom Gävleborg och Dalarna. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. 2021 registrerade Scania Sverige 5 304 tunga fordon samt 157 Scaniabussar och blev med det marknadsledare på den svenska marknaden med 44,8%. Visa mindre

Säljare / Inbound sales till Reco i Varberg

Ansök    Jun 16    AB Effektiv Borås    Innesäljare
Är du i början av din säljkarriär eller vill du starta upp den? Tycker du om service och vill jobba med en produkt i framkant? Trivs du även i en snabbfotad organisation med höga ambitioner och härliga kollegor? Då har vi jobbet för dig! Om vår kund Varje dag kopplar Reco ihop besökare på sajten med skickliga företag där kunderna beskrivit sina tidigare kundupplevelser. Skillnaden är att vi gör det digitalt på nätet och om vi har förtjänat ditt förtroende... Visa mer
Är du i början av din säljkarriär eller vill du starta upp den? Tycker du om service och vill jobba med en produkt i framkant? Trivs du även i en snabbfotad organisation med höga ambitioner och härliga kollegor? Då har vi jobbet för dig!

Om vår kund
Varje dag kopplar Reco ihop besökare på sajten med skickliga företag där kunderna beskrivit sina tidigare kundupplevelser. Skillnaden är att vi gör det digitalt på nätet och om vi har förtjänat ditt förtroende litar du på våra tips för att hitta rätt företag.

Vi är värderingsdrivna och väljer alltid transparens före kommersiella intressen utan att för den delen vara ointresserade av företagande, tvärtom tror vi att de mest framgångsrika företagen är genuint intresserade av kundupplevelsen och låter kunderna påverka affärsutvecklingen till ett bättre företag med nöjdare kunder.

Reco Sverige AB grundades redan 2007 och är idag den största omdömesplattformen i Sverige med drygt 1 miljon kundomdömen om olika företag och ca. 2000 partners inom 60 olika branscher. 2021 etablerade vi oss i Varberg.

Läs gärna mer om oss på: https://www.recoforetag.se/

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Junior säljare / Inbound sales är du i dialog med företag över hela Sverige som på olika sätt visat intresse för Recos tjänster. Du bygger relation med beslutfattare och hjälper dessa med mer information om Recos tjänster. Detta görs via mail och telefon både via marketing automation och personlig kommunikation i ett nära samarbete med marknadsavdelningen. Vi arbetar från kontoret i centrala Varberg.

Ert mål är att kunden ska sätta upp en kostnadsfri testperiod av tjänsten och att en Account Executive efter denna period konverterar trial-perioden till ett kommersiellt avtal.

Under din introduktion kommer du få upplärning både kring dina produkter men även genom vår interna säljutbildning, vilket ger dig de bästa förutsättningarna att bli framgångsrik i din roll och nå dina/era mål. Du kommer ha möjlighet för löpande coachning genom hela introduktionen.

Din profil
Vi söker dig som älskar kundkontakt, marknadsföring och försäljning. Du är en driven doer och arbetar för att skapa goda relationer som mynnar ut i ett gott och långsiktigt samarbete. Antingen har du tidigare arbetat med försäljning, eller så har du drivet och ambitionen att starta upp din säljkarriär. Vidare är du nyfiken, social och en riktig glädjespridare. I denna rekrytering är din personlighet och driv viktigare än din erfarenhet.

Du erbjuds:
- Att få vara med i uppstarten på ett nytt kontor
- Att arbeta med en väletablerad produkt i framkant
- Härliga kollegor
- Goda möjligheter att påverka din lön
- En fantastisk säljskola som du kan använda resten av din karriär
- Roliga resor med bolaget när vi tillsammans uppnår våra mål

Arbetstider: Dagtid
Lön: Grundlön + generös provision utan tak

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Reco.
Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jessica Andersson på [email protected].


Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

Sökord
Säljare, Junior säljare, Innesälj, Försäljning, Sälj, Service, Inbound, Inbound sales, Reco, Varberg Visa mindre

B2B & Leasingsupport till vårt huvudkontor i Varberg

Ansök    Jul 8    Euromaster AB    Innesäljare
Till vårt huvudkontor i Varberg söker vi nu en driven och serviceinriktad B2B & Leasingsupport. Vill du vara en del av en kundorienterad grupp som strävar efter att ge våra kunder den bästa servicen som marknaden har att erbjuda och skapa en enkel tillvaro för alla på väg? Rollen: På B2B & Leasingsupport tillhör du säljavdelningen och ett team av kollegor som arbetar för att driva vår affär framåt. Som en del i teamet arbetar du nära kollegor inom hela... Visa mer
Till vårt huvudkontor i Varberg söker vi nu en driven och serviceinriktad B2B & Leasingsupport. Vill du vara en del av en kundorienterad grupp som strävar efter att ge våra kunder den bästa servicen som marknaden har att erbjuda och skapa en enkel tillvaro för alla på väg?

Rollen:

På B2B & Leasingsupport tillhör du säljavdelningen och ett team av kollegor som arbetar för att driva vår affär framåt. Som en del i teamet arbetar du nära kollegor inom hela vår säljavdelning, vi är en avdelning som stöttar och hjälper varandra för kundernas bästa. Du rapporterar till Sales Force Manager.

Vår avdelning ansvarar huvudsakligen för hantering av beställningar och support till Euromasters leasingkunder, besvarar och förmedlar inkommande uppdrag under dagtid till Breakdown - vår jour för företagskunder som behöver däckservice på väg samt supportar kunder anknutna till vårt MasterCARE program för förebyggande underhåll av tunga flottor.

I arbetet ingår det även att administrera nya kunder anslutna till något av våra program, att följa upp beställningar samt säkerställa att arbetet blivit utfört enligt rutin och överenskommelse med kund. Du deltar också aktivt med försäljning för att skapa fler affärer med både nya och befintliga kunder. Vårt mål är att vara en strategisk partner som bidrar till en hög kundnöjdhet och servicegrad till våra kunder.
Vi söker dig som:

Har tidigare erfarenhet inom kundservice, säljsupport eller liknande. Du är en engagerad lagspelare som hjälper och stöttar dina kollegor samtidigt som du kan arbeta på egen hand och planera din arbetsdag utefter avdelningens uppdrag. För att lyckas I rollen har du vana av att arbeta strukturerat med uppföljning och återkoppling till kunder och intressenter, både interna och externa. Du är administrativt skicklig och kan arbeta med många kontaktytor såsom telefon och mail samt i olika system (Microsoft Office, Hantera, InCenter mfl.). Du bör behärska både svenska och engelska i både tal och skrift. Har du tidigare arbetat inom däck- eller fordonsbranschen, gärna med försäljning, ser vi det som meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt huvudkontor i Varberg, startdatum så snart som möjligt. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Självklart delar du vårt intresse för fordon!

Frågor om tjänsten besvaras av Sales Force Manager Patrik Andersson via mail: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Euromaster AB, som är ett helägt dotterföretag i Michelinkoncernen, är Europas största däckkedja med över 2400 serviceverkstäder i 17 länder. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceerbjudande kring däck- och fordonservice kan företaget erbjuda lösningar för alla kunder liten som stor. Bolaget är marknadsledande på B2B kunder och flertalet av det största företagen i Sverige har valt Euromaster som tjänsteleverantör inom däck och fordonservice. Med en tydlig miljöprofil har Euromaster även en regummeringsfabrik för återvinning av lastbilsdäck.

Bolaget har 80 års erfarenhet i branschen, finns på över 100 orter i Sverige i ett nätverk med av 130 verkstäder, 450 anställda och en omsättning om 1,3 miljarder. Euromaster har sitt svenska huvudkontor i Varberg.

Läs mer på: www.euromaster.se Visa mindre

Testtekniker till vårt säljteam

Ansök    Sep 6    Pickering Interfaces AB    Innesäljare
Testtekniker till vårt säljteam Om jobbet Hårdvara, problemlösning, kundsupport, rådgivning och kollegor i hela världen. Är det jobbet för dig? Nu har du chansen att jobba på internationella Pickering Interfaces som erbjuder test- och simuleringsutrustning till industrin. Som en del av Pickering får du arbeta i en trevlig arbetsmiljö på ett nytt kontorshotell i centrala Varberg tillsammans med 2 andra kollegor. Pickering har kontor i flera Europeiska l... Visa mer
Testtekniker till vårt säljteam
Om jobbet
Hårdvara, problemlösning, kundsupport, rådgivning och kollegor i hela världen. Är det jobbet för dig?
Nu har du chansen att jobba på internationella Pickering Interfaces som erbjuder test- och simuleringsutrustning till industrin. Som en del av Pickering får du arbeta i en trevlig arbetsmiljö på ett nytt kontorshotell i centrala Varberg tillsammans med 2 andra kollegor.
Pickering har kontor i flera Europeiska länder samt China och USA. Nu är Pickering inne i en expanderande fas på Sverigekontoret och söker en teknisk support med elektronik/hårdvarukunskaper.
I Rollen Som Säljande Teknisk Support Kommer Du Arbeta Med
Svara på tekniska frågor inom test och mätteknik
Hjälpa kunden att hitta rätt lösning för deras testbehov
Teknisk rådgivning, hantera kundförfrågningar och skicka offerter
Ta kontakt med befintliga kunder och undersöka om de behöver hjälp i kundvårdssyfteLyhörd och kundorienterad!
För att passa i rollen som teknisk support på Pickering är det viktigt du har ett intresse för teknik, gillar att utveckla nya lösningar och att få hjälpa kunder.
För Rollen Krävs
Utbildning inom teknik eller elektronik
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
God kunskap i svenska och engelska i tal och skriftMeriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med svagström
Bra att veta!
Detta är en rekrytering där du anställs av Pickering Interfaces Heltid med start så snart som möjligt.
Låter rollen som teknisk support som något för dig?
Sök tjänsten redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.
Pickering har valt att samarbeta med TEMP-TEAM i denna rekrytering så har du frågor kring tjänsten så kontakta rekryterare Eva Mellquist 070-858 23 86 eller Sara Rönneberg Carr på TEMPTEAM 073-384 48 50.
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Innesäljare - Driven säljare sökes!

Ansök    Maj 10    Industritorget Sweden AB    Innesäljare
Industritorget Sweden AB arbetar med internetbaserad mediaförsäljning och marknadsföring till företag över hela Sverige. Industritorget har vart verksamt sedan 2001 och har de senaste 15 åren varit Sveriges mest besökta industrisajt. Vi erbjuder marknadens bredaste nätverk där företag skapar nya kontakter och affärsmöjligheter. I samma takt som företaget har vuxit senaste åren har vårt erbjudande gällande våra tjänster och produkter gjort detsamma. Vi har ... Visa mer
Industritorget Sweden AB arbetar med internetbaserad mediaförsäljning och marknadsföring till företag över hela Sverige.
Industritorget har vart verksamt sedan 2001 och har de senaste 15 åren varit Sveriges mest besökta industrisajt. Vi erbjuder marknadens bredaste nätverk där företag skapar nya kontakter och affärsmöjligheter.
I samma takt som företaget har vuxit senaste åren har vårt erbjudande gällande våra tjänster och produkter gjort detsamma. Vi har det senaste året börjat erbjuda Google Ads, Sökordsoptimering (SEO) och Hemsidor till våra kunder.
Med en stor framtidsvision att fortsätta växa i denna takt söker vi därför nu ytterliggare säljare som vill vara med på denna resan!


Dina arbetsuppgifter:
Aktivt bygga upp en egen kundstock och skapa långvariga kundrelationer.
Ansvara över hela säljprocessen, från försäljning, uppföljning till kundvård.
Fungera som ett rådgivande bollplank för dina kunder för att hitta deras optimala marknadsföringsmetod.Arbetsbeskrivning:?
Som Innesäljare/Account Manager är du bra på att lyssna till kundens behov, styra samtal och agera professionellt.
Arbetsklimatet präglas av en hög aktivitetsnivå med mycket energi och glädje där alla gemensamt strävar efter uppsatta mål och gemensamma bonusar.


Vi söker dig som:
Har goda sociala förmågor och trivs med att skapa nya relationer.
Är målfokuserad, driven och engagerad.
Trivs med att hålla en hög aktivitetsnivå.
Har en fingertoppkänsla för service i världsklass.
Är en lagspelare som bidrar med positiv energi.

Meriterande är erfarenhet av försäljning. Särskilt försäljning utav digital media så som; Google Ads, SEO eller hemsidor. Men inget krav då vi utbildar på plats.

Vi erbjuder:
Goda löneförutsättningar i form av grundlön och provision.
Karriärmöjligheter.
Friskvårdsbidrag.
Utbildning i säljteknik, individuell coachning och uppföljning.
Jobba på ett kontor med 5 min till fots ifrån Halmstad centrum.
Säljtävlingar i form av aktiviteter, utlandsresor och bonusar.Skicka in CV och personligtbrev till: [email protected]
Intervjuer sker löpande! Visa mindre

Vi söker Innesäljare till Varbergs Skyltgravyr i Varberg!

Ansök    Apr 13    Nr.1 Personalpartner AB    Innesäljare
Söker du nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig! Om kundföretaget Varbergs skyltgravyr är ett familjeägt företag som har sin fabrik i Varberg. I produktionen designas och graveras det i olika hårda material som plast, trä, aluminium, corten, mässing, koppar och stål. Varbergs skyltgravyr levererar till många industrier som behöver hållbara skyltar och märkning som hiss, hotell-, el- och fastighetsmarknader. Inom hissindustrin är de marknadsledande ... Visa mer
Söker du nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!Om kundföretaget
Varbergs skyltgravyr är ett familjeägt företag som har sin fabrik i Varberg. I produktionen designas och graveras det i olika hårda material som plast, trä, aluminium, corten, mässing, koppar och stål. Varbergs skyltgravyr levererar till många industrier som behöver hållbara skyltar och märkning som hiss, hotell-, el- och fastighetsmarknader. Inom hissindustrin är de marknadsledande och levererar till över 25 länder genom sina kunder. För att läsa mer om kundföretaget, besök gärna deras hemsida varbergsskyltgravyr.se

Beskrivning av tjänstDetta är tjänsten för dig som trivs med varierande arbetsuppgifter! När du arbetar som Innesäljare kommer du att arbeta med kundservice via telefon och mail där du hjälper befintliga och nya kunder med diverse information om produkter och leveranser. I arbetet ingår det även orderberedning samt att du kommer arbeta digitalt med korrekturritning. Arbetstiden är förlagt till dagtid, måndag till fredag med start omgående.

Bakgrund och personliga egenskaper


Vi tror att du som söker har ett gediget digitalt intresse med en bakgrund inom industrin sedan några år tillbaka. Du har goda digitala kunskaper samt har ritat i CAD- program eller liknande. En fördel är om du har arbetat med orderberedning.
Du är en kvalitetsmedveten person som vill få chansen att utvecklas i ett växande företag. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och stor utvecklingspotential finns för dig som visar driv och intresse. Som person är du noggrann i ditt arbete och du förstår vikten av kvalité, vilket gör att du alltid värdesätter en bra slutprodukt till kund. Vidare är du organiserad, strukturerad, utvecklingsinriktad och flexibel. Du tycker om att ta eget ansvar, arbeta med tempo och har en god samarbetsförmåga. Kundföretaget värdesätter en positiv, prestigelös samt hjälpsam inställning.

Om oss


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.
Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.
Vid frågor kan du kontakta Nicklas Karlsson via mail, [email protected] eller Heidi Vister via mail, [email protected]


Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Säljare

Ansök    Jun 13    Stegerud Steel AB    Innesäljare
Stegerud Steel är ett familjeföretag som tillverkar och säljer gallerdurk & ståltrappor. Vi håller till i vår egna lokaler på Susvinds industriområde i Varberg. Då vi är inne i ett expansivt skede behöver vi förstärka gruppen med en teknisk säljare. Vi söker dig som har gymnasial teknisk bakgrund. Arbetet innefattar att du måste kunna uttrycka dig i både tal och skrift. Som säljare behöver du trivas med telefonen och kunna använda datorn som verktyg. Du be... Visa mer
Stegerud Steel är ett familjeföretag som tillverkar och säljer gallerdurk & ståltrappor. Vi håller till i vår egna lokaler på Susvinds industriområde i Varberg. Då vi är inne i ett expansivt skede behöver vi förstärka gruppen med en teknisk säljare.
Vi söker dig som har gymnasial teknisk bakgrund. Arbetet innefattar att du måste kunna uttrycka dig i både tal och skrift. Som säljare behöver du trivas med telefonen och kunna använda datorn som verktyg. Du behöver kunna använda Microsoft Office och Autocad el dylikt. I tjänsten ingår att ringa, ta emot samtal och skicka offerter. Visa mindre

Innesäljare till Reco i Varberg

Vill du jobba med försäljning och med en produkt i framkant? Vill du jobba med försäljning men inte med kalla samtal? Sök då jobbet som Innesäljare/Account Executive hos Reco! Om vår kund Varje dag kopplar Reco ihop besökare på sajten med skickliga företag där kunderna beskrivit sina tidigare kundupplevelser. Skillnaden är att vi gör det digitalt på nätet och om vi har förtjänat ditt förtroende litar du på våra tips för att hitta rätt företag. Vi är värd... Visa mer
Vill du jobba med försäljning och med en produkt i framkant? Vill du jobba med försäljning men inte med kalla samtal? Sök då jobbet som Innesäljare/Account Executive hos Reco!

Om vår kund
Varje dag kopplar Reco ihop besökare på sajten med skickliga företag där kunderna beskrivit sina tidigare kundupplevelser. Skillnaden är att vi gör det digitalt på nätet och om vi har förtjänat ditt förtroende litar du på våra tips för att hitta rätt företag.

Vi är värderingsdrivna och väljer alltid transparens före kommersiella intressen utan att för den delen vara ointresserade av företagande, tvärtom tror vi att de mest framgångsrika företagen är genuint intresserade av kundupplevelsen och låter kunderna påverka affärsutvecklingen till ett bättre företag med nöjdare kunder.

Reco Sverige AB grundades redan 2007 och är idag den största omdömesplattformen i Sverige med drygt 1 miljon kundomdömen om olika företag och nära 3000 partners inom 60 olika branscher. 2021 etablerade vi oss i Varberg.
Läs mer om oss här: https://www.recoforetag.se/

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innefattar att kontakta företag som visat intresse för Recos tjänster. Du ringer alltså inga kalla samtal, utan enbart samtal där motparten önskat få en kontakt av dig.

Som Innesäljare/Account Executive är du i dialog med företag över hela Sverige som hört av sig till Reco för att få mer information. Du bygger relation med beslutfattare och hjälper dessa att komma igång med Recos tjänster. Du hjälper kunden sätta upp en kostnadsfri testperiod och håller sedan nära kontakt de kommande månaderna för att utbilda och följa upp nöjdheten. Efter denna period konverterar du trial-perioden till ett kommersiellt avtal.

Under din introduktion kommer du få upplärning både kring dina produkter men även säljutbildning så att du har de bästa förutsättningarna att bli framgångsrik och nå dina/era mål. Löpande coachning får du givetvis på veckobasis.

Din profil
Vi söker dig som älskar kundkontakt, service och försäljning. Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i din motparts vardag och skapar goda relationer som mynnar ut i ett gott samarbete. Troligtvis har du tidigare erfarenhet från försäljning, antingen via telefon eller fysiskt möte. Vidare är du nyfiken, social och en riktig glädjespridare. Vi tror att du som söker är i början av din försäljningskarriär men har god erfarenhet av kundkontakt och hungrar efter din nästa utmaning!

Du erbjuds:
- Att få vara med i uppstarten på ett nytt kontor
- Härliga kollegor
- Goda möjligheter att påverka din lön
- Ett bolag som vill ha roligt tillsammans både på och utanför jobbet

Arbetstider: Dagtid
Lön: Grundlön + generös provision

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Reco.
Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Johannes Forsberg på [email protected].

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

Sökord
Försäljning, Säljare, Varberg, Innesälj, Account Manager, Account Executive, Säljare Varberg, Innesäljare Varberg Visa mindre

INNESÄLJARE / ACCOUNT EXECUTIVE - RECO

Ansök    Apr 7    FSK Group AB    Innesäljare
Brukar du läsa omdömen innan du anlitar eller kontaktar ett företag? Du är inte ensam, 9 av 10 personer som är ute efter att engagera ett företag för att lösa ett behov läser omdömen innan de tar kontakt. Kundomdömen har alltid varit viktigt för företag som vill uppnå en bättre lönsamhet eller en starkare tillväxt. Reco är Sveriges största oberoende omdömessajt med över en miljon kundomdömen. Med en accelererande digitalisering är det nu ännu viktigare än... Visa mer
Brukar du läsa omdömen innan du anlitar eller kontaktar ett företag? Du är inte ensam, 9 av 10 personer som är ute efter att engagera ett företag för att lösa ett behov läser omdömen innan de tar kontakt.

Kundomdömen har alltid varit viktigt för företag som vill uppnå en bättre lönsamhet eller en starkare tillväxt. Reco är Sveriges största oberoende omdömessajt med över en miljon kundomdömen. Med en accelererande digitalisering är det nu ännu viktigare än tidigare då 59% fler läser kundomdömen idag än innan Covid-19 bröt ut.

VILL DU, PRECIS SOM VI VARA MED OCH GÖRA SKILLNAD PÅ RIKTIGT?

VI SÖKER NU EFTER VÅR NÄSTA KOLLEGA OCH STJÄRNA TILL VÅRT TEAM MED HÖGT I TAK, STOR DELAKTIGHET OCH HÄRLIG LAGKÄNSLA. VI BEHÖVER DIG!

VAD SKALL DU GÖRA?

Som Account Executive är du i dialog med företag över hela Sverige som hört av sig till Reco för att få mer information. Du bygger relation med beslutfattare och hjälper dessa att komma igång med Recos tjänster. Du hjälper kunden sätta upp en kostnadsfri testperiod och håller sedan nära kontakt de kommande månaderna för att utbilda och följa upp nöjdheten.

Vi är ett tajt team där vi tillsammans ser till att nå våra mål, men där varje individ ansvarar för sin egen leverans. Vi har ett tydligt fokus på individuell kompetensutveckling för att lyfta teamet och ständigt utveckla bolaget.

VI SÖKER DIG SOM…

…är en person som andra alltid räknar med. De andra vet att du är avgörande när något behöver bli gjort - dels för att du är skicklig på att lyssna och förstå vad det egentligen är som behöver göras, dels för du snabbt listar ut hur det ska gå till.

Vi tror att du är engagerad och har ett intresse av att utvecklas inom försäljning. Du får ansvar från dag ett, där det stundtals kan krävas att du kavlar upp ärmarna och gör det som krävs för att ni ska lyckas tillsammans. Vidare visar du på stort ansvarstagande i processen och driver den framåt på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Då du arbetar kundnära förutsätter vi att du besitter en social säkerhet och god samarbetsförmåga.

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG

• Har tidigare erfarenhet av långsiktiga och goda kundrelationer.
• Har ett starkt driv.
• Löser problem och skapar resultat.
• Motiveras av att nå mål och vara en del av en tillväxtresa och ett bra team.

VARFÖR RECO?

Vi är bra på att fira våra segrar och ser problem som stimulerande utmaningar eftersom vi tror på oss själva som individer och som team.

Vi prioriterar utvecklingspotential och en stark vilja att lära och utvecklas. I teamet stöttar vi varandra i detta och vi lägger stor vikt vid din introduktion för att du ska lära känna bolaget, våra produkter, team och kultur på ett bra sätt.

Vi hoppas att kundframgång är ett område med särskilt intresse för dig, och om det stämmer kommer vi att kunna ge dig mycket tid, uppmärksamhet och träning för att säkerställa din framgång och påskynda din tillväxt.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Varberg

OMFATTNING: Heltid, 100%

LÖN: Månadslön + provision

Fem minuter senare och du har redan börjat skriva din ansökan? Bra!

Skicka in den så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval.

I denna rekrytering samarbetar RECO med FSK PEOPLE och Johan Lyckaro Visa mindre

Innesäljare till Reco i Varberg

Vill du jobba med försäljning och med en produkt i framkant? Trivs du i en snabbfotad organisation med höga ambitioner och härliga kollegor? Sök då jobbet som Innesäljare/Account Executive hos Reco! Om vår kund Varje dag kopplar Reco ihop besökare på sajten med skickliga företag där kunderna beskrivit sina tidigare kundupplevelser. Skillnaden är att vi gör det digitalt på nätet och om vi har förtjänat ditt förtroende litar du på våra tips för att hitta rä... Visa mer
Vill du jobba med försäljning och med en produkt i framkant? Trivs du i en snabbfotad organisation med höga ambitioner och härliga kollegor? Sök då jobbet som Innesäljare/Account Executive hos Reco!

Om vår kund
Varje dag kopplar Reco ihop besökare på sajten med skickliga företag där kunderna beskrivit sina tidigare kundupplevelser. Skillnaden är att vi gör det digitalt på nätet och om vi har förtjänat ditt förtroende litar du på våra tips för att hitta rätt företag.

Vi är värderingsdrivna och väljer alltid transparens före kommersiella intressen utan att för den delen vara ointresserade av företagande, tvärtom tror vi att de mest framgångsrika företagen är genuint intresserade av kundupplevelsen och låter kunderna påverka affärsutvecklingen till ett bättre företag med nöjdare kunder.

Reco Sverige AB grundades redan 2007 och är idag den största omdömesplattformen i Sverige med drygt 1 miljon kundomdömen om olika företag och nära 3000 partners inom 60 olika branscher. 2021 etablerade vi oss i Varberg.
Läs mer om oss här: https://www.recoforetag.se/

Dina arbetsuppgifter
Som Account Executive är du i dialog med företag över hela Sverige som hört av sig till Reco för att få mer information. Du bygger relation med beslutfattare och hjälper dessa att komma igång med Recos tjänster. Du hjälper kunden sätta upp en kostnadsfri testperiod och håller sedan nära kontakt de kommande månaderna för att utbilda och följa upp nöjdheten. Efter denna period konverterar du trial-perioden till ett kommersiellt avtal.

Under din introduktion kommer du få upplärning både kring dina produkter men även säljutbildning så att du har de bästa förutsättningarna att bli framgångsrik och nå dina/era mål. Löpande coachning får du givetvis på veckobasis.

Din profil
Vi söker dig som älskar kundkontakt, service och försäljning. Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i din motparts vardag och skapar goda relationer som mynnar ut i ett gott samarbete. Troligtvis har du tidigare erfarenhet från försäljning, antingen via telefon eller fysiskt möte. Vidare är du nyfiken, social och en riktig glädjespridare. Vi tror att du som söker är i början av din försäljningskarriär men har god erfarenhet av kundkontakt och hungrar efter din nästa utmaning!

Du erbjuds:
- Att få vara med i uppstarten på ett nytt kontor
- Härliga kollegor
- Goda möjligheter att påverka din lön
- En fantastisk säljskola som du kan använda resten av din karriär

Arbetstider: Dagtid
Lön: Grundlön + generös provision

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Reco.
Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Johannes Forsberg på [email protected].

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

Sökord
Försäljning, Säljare, Varberg, Innesälj, Account Manager, Account Executive, Säljare Varberg, Innesäljare Varberg Visa mindre

Säljkoordinator till Cifab Trading AB

CIFAB har mer än 50 års erfarenhet som leverantör av högkvalitativ fordonsvård. Verksamheten bedrivs utifrån kontoret i Klippan, Göteborg. CIFAB har haft en god ekonomisk tillväxt de senaste åren och omsätter idag ca 66 MSEK med en god lönsamhet. Vår säljkoordinator ska i februari gå på föräldraledighet och vi söker nu en ersättare. Säljkoordinator Hos oss får du möjligheten att vara en del av ett trevligt företag med stort engagemang och höga ambitioner, ... Visa mer
CIFAB har mer än 50 års erfarenhet som leverantör av högkvalitativ fordonsvård. Verksamheten bedrivs utifrån kontoret i Klippan, Göteborg. CIFAB har haft en god ekonomisk tillväxt de senaste åren och omsätter idag ca 66 MSEK med en god lönsamhet. Vår säljkoordinator ska i februari gå på föräldraledighet och vi söker nu en ersättare.
Säljkoordinator
Hos oss får du möjligheten att vara en del av ett trevligt företag med stort engagemang och höga ambitioner, som jobbar efter att alltid leverera i världsklass. Med stor passion för våra produkter och att sätta kunden i fokus motiverar vi varandra att hela tiden ligga i framkant och vara en ledande aktör i branschen.
Tjänsten är ett föräldravikariat på ca åtta månader

Dina arbetsuppgifter i huvudsak:
· Kundtjänst
· Orderläggning
· Fakturering
· Lager och logistik

Som säljkoordinator hos oss har du en viktig roll att bibehålla och utveckla relationerna med såväl kunder, leverantörer och distributörer. Du är vår spindel i nätet som arbetar tillsammans med alla våra avdelningar ut mot alla våra intressenter.
Du kommer att ansvara för orderflöden och vara den som hjälper kunderna med bland annat leveransbevakning men även stå för fakturering och ha koll på våra lagersaldon.

Din profil
För att du skall trivas/lyckas i den här tjänsten vill vi att du har tidigare erfarenhet inom administration, orderhantering och någon form av lagerhantering.
Erfarenhet inom liknande tjänst är ett krav och intresse för IT är ett plus för tjänsten. Vi arbetar i Visma Administration 2000 och ser gärna att du har erfarenhet från detta eller liknande system. Du är en social person som är duktig på service och att samarbeta, trivs med många kontaktytor och naturligtvis har ordning och reda.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Omfattning: Heltid, dagtid, vikariat
Start: Snarast

I denna rekrytering samarbetar vi med COAST Konsult & Rekrytering AB.
Frågor om tjänsten besvaras av Pernilla Allhage, tel: 0722-16 84 00. Läs mer på: https://www.coastkonsult.se/lediga-tjanster/
Din ansökan skickar du till [email protected] senast den 6 mars
Märk ditt mejl med ”Säljkoordinator”
Vi behandlar ansökningarna löpande, så tjänsten kan tillsättas tidigare än utsatt slutdatum, så skicka in så snart du kan.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Account Executive till Reco i Varberg

Vill du jobba med försäljning och med en produkt i framkant? Trivs du i en snabbfotad organisation med höga ambitioner och härliga kollegor? Sök då jobbet som Account Executive hos Reco! Om vår kund Varje dag kopplar Reco ihop besökare på sajten med skickliga företag där kunderna beskrivit sina tidigare kundupplevelser. Skillnaden är att vi gör det digitalt på nätet och om vi har förtjänat ditt förtroende litar du på våra tips för att hitta rätt företag. ... Visa mer
Vill du jobba med försäljning och med en produkt i framkant? Trivs du i en snabbfotad organisation med höga ambitioner och härliga kollegor? Sök då jobbet som Account Executive hos Reco!

Om vår kund
Varje dag kopplar Reco ihop besökare på sajten med skickliga företag där kunderna beskrivit sina tidigare kundupplevelser. Skillnaden är att vi gör det digitalt på nätet och om vi har förtjänat ditt förtroende litar du på våra tips för att hitta rätt företag.

Vi är värderingsdrivna och väljer alltid transparens före kommersiella intressen utan att för den delen vara ointresserade av företagande, tvärtom tror vi att de mest framgångsrika företagen är genuint intresserade av kundupplevelsen och låter kunderna påverka affärsutvecklingen till ett bättre företag med nöjdare kunder.

Reco Sverige AB grundades redan 2007 och är idag den största omdömesplattformen i Sverige med drygt 1 miljon kundomdömen om olika företag och nära 3000 partners inom 60 olika branscher. 2021 etablerade vi oss i Varberg.
Läs mer om oss här: https://www.recoforetag.se/

Dina arbetsuppgifter
Som Account Executive är du i dialog med företag över hela Sverige som hört av sig till Reco för att få mer information. Du bygger relation med beslutfattare och hjälper dessa att komma igång med Recos tjänster. Du hjälper kunden sätta upp en kostnadsfri testperiod och håller sedan nära kontakt de kommande månaderna för att utbilda och följa upp nöjdheten. Efter denna period konverterar du trial-perioden till ett kommersiellt avtal.

Under din introduktion kommer du få upplärning både kring dina produkter men även säljutbildning så att du har de bästa förutsättningarna att bli framgångsrik och nå dina/era mål. Löpande coachning får du givetvis på veckobasis.

Din profil
Vi söker dig som älskar kundkontakt, service och försäljning. Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i din motparts vardag och skapar goda relationer som mynnar ut i ett gott samarbete. Troligtvis har du tidigare erfarenhet från försäljning, antingen via telefon eller fysiskt möte. Vidare är du nyfiken, social och en riktig glädjespridare. Vi tror att du som söker är i början av din försäljningskarriär men har god erfarenhet av kundkontakt och hungrar efter din nästa utmaning!

Du erbjuds:
- Att få vara med i uppstarten på ett nytt kontor
- Härliga kollegor
- Goda möjligheter att påverka din lön
- En fantastisk säljskola som du kan använda resten av din karriär

Arbetstider: Dagtid
Lön: Grundlön + generös provision

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Reco.
Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Johannes Forsberg på [email protected].

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. Visa mindre

Innesäljare till Reco i Varberg

Vill du jobba med försäljning och med en produkt i framkant? Trivs du i en snabbfotad organisation med höga ambitioner och härliga kollegor? Sök då jobbet som Innesäljare/Account Executive hos Reco! Om vår kund Varje dag kopplar Reco ihop besökare på sajten med skickliga företag där kunderna beskrivit sina tidigare kundupplevelser. Skillnaden är att vi gör det digitalt på nätet och om vi har förtjänat ditt förtroende litar du på våra tips för att hitta rä... Visa mer
Vill du jobba med försäljning och med en produkt i framkant? Trivs du i en snabbfotad organisation med höga ambitioner och härliga kollegor? Sök då jobbet som Innesäljare/Account Executive hos Reco!

Om vår kund
Varje dag kopplar Reco ihop besökare på sajten med skickliga företag där kunderna beskrivit sina tidigare kundupplevelser. Skillnaden är att vi gör det digitalt på nätet och om vi har förtjänat ditt förtroende litar du på våra tips för att hitta rätt företag.

Vi är värderingsdrivna och väljer alltid transparens före kommersiella intressen utan att för den delen vara ointresserade av företagande, tvärtom tror vi att de mest framgångsrika företagen är genuint intresserade av kundupplevelsen och låter kunderna påverka affärsutvecklingen till ett bättre företag med nöjdare kunder.

Reco Sverige AB grundades redan 2007 och är idag den största omdömesplattformen i Sverige med drygt 1 miljon kundomdömen om olika företag och nära 3000 partners inom 60 olika branscher. 2021 etablerade vi oss i Varberg.
Läs mer om oss här: https://www.recoforetag.se/

Dina arbetsuppgifter
Som Account Executive är du i dialog med företag över hela Sverige som hört av sig till Reco för att få mer information. Du bygger relation med beslutfattare och hjälper dessa att komma igång med Recos tjänster. Du hjälper kunden sätta upp en kostnadsfri testperiod och håller sedan nära kontakt de kommande månaderna för att utbilda och följa upp nöjdheten. Efter denna period konverterar du trial-perioden till ett kommersiellt avtal.

Under din introduktion kommer du få upplärning både kring dina produkter men även säljutbildning så att du har de bästa förutsättningarna att bli framgångsrik och nå dina/era mål. Löpande coachning får du givetvis på veckobasis.

Din profil
Vi söker dig som älskar kundkontakt, service och försäljning. Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i din motparts vardag och skapar goda relationer som mynnar ut i ett gott samarbete. Troligtvis har du tidigare erfarenhet från försäljning, antingen via telefon eller fysiskt möte. Vidare är du nyfiken, social och en riktig glädjespridare. Vi tror att du som söker är i början av din försäljningskarriär men har god erfarenhet av kundkontakt och hungrar efter din nästa utmaning!

Du erbjuds:
- Att få vara med i uppstarten på ett nytt kontor
- Härliga kollegor
- Goda möjligheter att påverka din lön
- En fantastisk säljskola som du kan använda resten av din karriär

Arbetstider: Dagtid
Lön: Grundlön + generös provision

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Reco.
Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Johannes Forsberg på [email protected].

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. Visa mindre

Säljkoordinator till Cifab Trading AB

CIFAB har mer än 50 års erfarenhet som leverantör av högkvalitativ fordonsvård. Verksamheten bedrivs utifrån kontoret i Klippan, Göteborg. CIFAB har haft en god ekonomisk tillväxt de senaste åren och omsätter idag ca 66 MSEK med en god lönsamhet. Vår säljkoordinator ska i februari gå på föräldraledighet och vi söker nu en ersättare. Säljkoordinator Hos oss får du möjligheten att vara en del av ett trevligt företag med stort engagemang och höga ambitioner, ... Visa mer
CIFAB har mer än 50 års erfarenhet som leverantör av högkvalitativ fordonsvård. Verksamheten bedrivs utifrån kontoret i Klippan, Göteborg. CIFAB har haft en god ekonomisk tillväxt de senaste åren och omsätter idag ca 66 MSEK med en god lönsamhet. Vår säljkoordinator ska i februari gå på föräldraledighet och vi söker nu en ersättare.
Säljkoordinator
Hos oss får du möjligheten att vara en del av ett trevligt företag med stort engagemang och höga ambitioner, som jobbar efter att alltid leverera i världsklass. Med stor passion för våra produkter och att sätta kunden i fokus motiverar vi varandra att hela tiden ligga i framkant och vara en ledande aktör i branschen.
Tjänsten är ett föräldravikariat på ca åtta månader

Dina arbetsuppgifter i huvudsak:
· Kundtjänst
· Orderläggning
· Fakturering
· Lager och logistik

Som säljkoordinator hos oss har du en viktig roll att bibehålla och utveckla relationerna med såväl kunder, leverantörer och distributörer. Du är vår spindel i nätet som arbetar tillsammans med alla våra avdelningar ut mot alla våra intressenter.
Du kommer att ansvara för orderflöden och vara den som hjälper kunderna med bland annat leveransbevakning men även stå för fakturering och ha koll på våra lagersaldon.

Din profil
För att du skall trivas/lyckas i den här tjänsten vill vi att du har tidigare erfarenhet inom administration, orderhantering och någon form av lagerhantering.
Erfarenhet inom liknande tjänst är ett krav och intresse för IT är ett plus för tjänsten. Vi arbetar i Visma Administration 2000 och ser gärna att du har erfarenhet från detta eller liknande system. Du är en social person som är duktig på service och att samarbeta, trivs med många kontaktytor och naturligtvis har ordning och reda.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Omfattning: Heltid, dagtid, vikariat
Start: 10 januari 2022

I denna rekrytering samarbetar vi med COAST Konsult & Rekrytering AB.
Frågor om tjänsten besvaras av Pernilla Allhage, tel: 0722-16 84 00. Läs mer på: https://www.coastkonsult.se/lediga-tjanster/
Din ansökan skickar du till [email protected] senast den 27 december 2021.
Märk ditt mejl med ”Säljkoordinator”
Vi behandlar ansökningarna löpande, så tjänsten kan tillsättas tidigare än utsatt slutdatum, så skicka in så snart du kan.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Innesäljare med digitalt fokus på snabbväxande handelsbolag

Ansök    Feb 14    Gildhouse AB    Innesäljare
Innesäljare med digitalt fokus på snabbväxande handelsbolag Till vårt huvudkontor i Varberg söker vi dig, en hungrig säljare som bearbetar kunder runtom i Sverige. Tjänsten kommer att ha ett stort mått av fokus att driva försäljning digitalt och till vår/via vår hemsida. Men du räds inte att lyfta telefonen och kontakta potentiella kunder direkt. Vi erbjuder en spännande chans för personer med "sälj i blodet" att vara med på en expansiv fas i bolagets utv... Visa mer
Innesäljare med digitalt fokus på snabbväxande handelsbolag
Till vårt huvudkontor i Varberg söker vi dig, en hungrig säljare som bearbetar kunder runtom i Sverige. Tjänsten kommer att ha ett stort mått av fokus att driva försäljning digitalt och till vår/via vår hemsida. Men du räds inte att lyfta telefonen och kontakta potentiella kunder direkt.
Vi erbjuder en spännande chans för personer med "sälj i blodet" att vara med på en expansiv fas i bolagets utveckling och tillsammans med oss utveckla våra kunder och kategorier. Vi är ett växande bolag med höga ambitioner.
Du kommer att arbeta självständigt men få bra ledning och stöd i organisationen som finns på plats för att hjälpa till att ständigt utveckla vårt kunderbjudande.
Gildhouse har siktet inställt på att växa till nya marknader och inom nya kategorier genom att vidareutveckla vårt erbjudande med Smarta Skönhetskoncept för detalj- och dagligvaruhandeln. Vår målsättning är att vara Sveriges ledande leverantör till handeln inom våra kategorier som i dagsläget innefattar smycken, håraccessoarer och skönhetsprodukter (naturlig hudvård, naglar och fransar).
Våra varumärken är Dazzling, Kiss och Bon.
Vi som arbetar på Gildhouse brinner för att tillföra glädje och att sälja produkter av hög kvalitet till bra pris som lyfter folk i vardagen.
Tjänsten omfattar 50-100 % helt beroende på den sökandes ambition och kompetens.
Vi rekryterar löpande och fyller positionen när vi hittar en lämplig kandidat, vänta inte med att skicka in din ansökan.
Du är en driven och målinriktad säljare som triggas av att arbeta mot budget och att leverera riktigt bra service till dina kunder. Du är kommunikativ och har mycket lätt för att skapa nya kontakter. Du har gärna erfarenhet av att arbeta som säljare sedan tidigare och med goda meriter. Ordning och reda och att självständigt kunna planera sitt arbete är av största vikt. Du är prestigelös och flexibel med förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter samt arbeta självständigt. Du gillar ansvar, korta beslutsvägar och är van att skapa resultat. Du uppskattar att ha ett stort inflytande och är flexibel och hugger i där det behövs. Tidigare erfarenhet av försäljning mot dagligvaruhandeln och detaljhandeln inom skönhet är meriterande men absolut inget krav.
Tillsammans kan vi åstadkomma något riktigt kul och spännande om det här låter som din typ av utmaning?
Välkommen med din ansökan till Gildhouse, ett roligt företag med starka varumärken och marknadens mest populära produkter.
Välkommen med din ansökan till Gildhouse, ett roligt företag med starka varumärken och marknadens mest populära produkter.
Gildhouse affärsidé är att designa, producera, sälja och serva dagligvaru- och detaljhandeln i Norden med smarta skönhetskoncept inom kategorierna smycken, skönhet och håraccessoarer.
Huvudkontor och lager ligger i Varberg. Vi är totalt 15 medarbetare och bolaget omsätter på årsbasis cirka 25 MSEK. Bland kunderna märks bland annat ICA, Coop, Åhléns, Kicks, Lyko, Gekås med flera
Vi brinner för att leverera produkter av hög kvalitet till ett bra pris, som lyfter människor både i vardagen och till fest! Visa mindre

Innesäljare - Orderadministration

Ansök    Jan 25    Briv AB    Innesäljare
Arbetsuppgifter Ordermottagning (telefon, mejl, webshop) Orderadministration (orderregistrering, plocklistor, utleverans, fraktbokning) Telefonsamtal med kunder   Hemsideuppdatering/Webshop – uppdatering, registervård (Abicart, fd Textalk) Facebook/Instagram Deltagande vid containertömning Sporadiska inköp och leveranser samt orderplock och -packning    Nödvändiga personliga egenskaper Ordningsam Självgående   Kunskapskrav B-körkort Svenska i tal och skr... Visa mer
Arbetsuppgifter

Ordermottagning (telefon, mejl, webshop)
Orderadministration (orderregistrering, plocklistor, utleverans, fraktbokning)
Telefonsamtal med kunder
 
Hemsideuppdatering/Webshop – uppdatering, registervård (Abicart, fd Textalk)
Facebook/Instagram
Deltagande vid containertömning
Sporadiska inköp och leveranser samt orderplock och -packning
  
Nödvändiga personliga egenskaper
Ordningsam
Självgående
 
Kunskapskrav
B-körkort
Svenska i tal och skrift
 
Meriterande kunskaper
Engelska i tal och skrift
Adobe Photoshop, Indesign, Illustrator 
Google Ads
Abicart webshop
 
Anställningstidpunkt
Snarast. Anställning kommer att ske så snart rätt kandidat blivit funnen.

Tjänsteomfattning
I första läget är tjänsten på deltid, initialt mellan 50 och 80 %, men den kan utvecklas till heltid med tiden om så önskas och är möjligt.

Om BRIV
Briv grundades 2007 med målsättningen att erbjuda prisvärda produkter av god kvalitet. BRIV är ett entreprenörsdrivet bolag och drivs sedan 2015 av andra uppsättningen ägare.
Huvudsakligen säljer vi våra produkter genom vårt stora nät av återförsäljare från sydligaste Skåne till nordligaste Lappland, men det går också bra att handla direkt i vår webshop, www.briv.se.
 
Kunderna består av allt från små enskilda specialbutiker, till sportkedjor, varuhus och webshoppar.
 
Vi är i dagsläget 4 heltidsanställda, varav 3 i Varberg och en säljare ”på fältet”. Därtill sker försäljning via provisionssäljare. Vi räknar med att fortsätta växa framöver och vara i behov av förstärkningar på personalsidan. Visa mindre

Teknisk Innesäljare

Vi söker en teknisk innesäljare EPW Energy i Varberg söker nu en driven Teknisk Innesäljare. Tjänsten är på heltid och är inledningsvis en provanställning på 6 månader. Om tjänsten Vill du arbeta i ett långsiktigt företag? Är du intresserad av att främst jobba med innesälj men att även ibland kunna åka ut till kund och ha en tjänst som ger möjlighet till personlig utveckling? Söker du en arbetsgivare som har en hög ambitionsnivå och korta beslutsvägar? V... Visa mer
Vi söker en teknisk innesäljare
EPW Energy i Varberg söker nu en driven Teknisk Innesäljare. Tjänsten är på heltid och är inledningsvis en provanställning på 6 månader.

Om tjänsten
Vill du arbeta i ett långsiktigt företag? Är du intresserad av att främst jobba med innesälj men att även ibland kunna åka ut till kund och ha en tjänst som ger möjlighet till personlig utveckling? Söker du en arbetsgivare som har en hög ambitionsnivå och korta beslutsvägar?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Din primära arbetsuppgift som teknisk innesäljare är att driva vårt projekt laddteknik framåt. Laddinfrastruktur, hållbarhet och innovation är en del av övergången från vårt fossila samhälle till grön teknik. Möjligheterna är många och du får vara med oss från start och sätta ramarna för hur vi tillsammans skall komma framåt i detta projekt. Efterfrågan på marknaden är stor och potentialen hög.

I dina ansvarsområden ingår:

• Bearbetning av nya och befintliga kunder
• Sköta löpande kundkontakt och inkommande förfrågningar
• Orderhantering
• Kundofferter
• Ansvara för att resultat- och budgetmål hålls
• Kundkontakt sker framförallt via telefon och e-mail

 

Din Profil
Som person är du både driven och engagerad och ser det som en självklarhet att alltid hålla dig uppdaterad i utvecklingen för att hitta nya och effektiva lösningar. Det är viktigt att du har teknisk förståelse, kan arbeta självständigt och i grupp. Att jobba med högt uppsatta mål och har ett driv för att uppnå goda resultat är en självklarhet.

För att lyckas i rollen är följande egenskaper viktiga:

• Proaktiv och självgående
• Strukturerad
• Kommunikativ och samarbetsinriktad
• Flexibel och prestigelös
• Hög effektivitet och kvalitét i ditt arbete
• Lätt för att bygga relationer
• Tidigare säljerfarenhet
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Kunskap och erfarenhet i Officepaketet

Har du dessutom en utbildning inom el är det en fördel.

 

Om företaget
Vi är ett innovativt företag inom solenergi, laddteknik och installation.
Vårt fokus ligger i att utveckla energieffektiva system för framtiden, i allt från automationsstyrningar, till laddteknik för fordon. Vi utnyttjar vår erfarenhet från den industriella automationen för att ta fram nya lösningar till en värld som behöver effektiviseras och anpassas till grön el från sol och vind.

Vi erbjuder dig:

• Ett mycket fritt och självständigt arbete där du kan påverka både din och företagets framtid
• Positiva kollegor med lång erfarenhet som kommer att stötta dig i arbetet
• Internutbildning

Du kommer att jobba i en arbetsmiljö som kännetecknas av en engagerad och kreativ personal som inte är rädd för utmaningar.

 

Om anställningen
Tjänsten inleds med en anställning hos Tigerns Industribemanning AB med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund.

Detta är en rekrytering i samarbete mellan EPW Electro Pro West AB och Tigerns Rekrytering- och Bemanning AB. Tjänsten är på heltid med omgående start efter överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

Tigerns Industribemanning hjälper företag med smarta bemanningslösningar och rätt kompetens. Vi har en bred kunskap och erfarenhet från kompetensförsörjning till industrin. Tigerns vision är att vara en kraftkälla för människor och företag som vill växa. Till oss kan du vända dig när du vill ta nästa steg i karriären eller som företag när du behöver kompetens. På Tigerns är vi proaktiva och vi gör saker i stället för att prata om det. Vi är transparanta, ansvarsfulla, personliga och prestigelösa. Det är det som ger oss våra kandidater och kunder. Vare sig du söker jobb eller personal ska du känna att vi gör vårt yttersta för att leverera högsta kvalitet i vår rekryteringsprocess och ska det kännas tryggt. Hos oss är det människorna som gör skillnad, för det är med goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Visa mindre

Till dig som gillar ansvar, utveckling, struktur och försäljning

Vincents Husbilar & Husvagnar i Varberg är en av Sveriges största handlare av begagnade husbilar. Vi har valt att satsa på professionell förmedling genom en unik ”8-stegs förmedlingsprocess” som ger våra kunder trygghet och tydlighet. Våra medarbetare är vår allra största tillgång och är professionella hela vägen från första kundkontakten till handslaget vid affären. Hos oss möts man av engagerade och kompetenta människor som vill göra drömmar till verklig... Visa mer
Vincents Husbilar & Husvagnar i Varberg är en av Sveriges största handlare av begagnade husbilar. Vi har valt att satsa på professionell förmedling genom en unik ”8-stegs förmedlingsprocess” som ger våra kunder trygghet och tydlighet. Våra medarbetare är vår allra största tillgång och är professionella hela vägen från första kundkontakten till handslaget vid affären. Hos oss möts man av engagerade och kompetenta människor som vill göra drömmar till verklighet. www.vincents.se

Älskar du precis som oss försäljning och att leverera mer än vad kunden förväntar sig? Har du viljan att lära, motivationen att lyckas samt suget efter en ny utmaning? Är du i början av din karriär, men har redan hunnit visa framfötterna? Ja, då kanske det är just dig vi söker.
 
Arbetsuppgifter

• Försäljning av husbilar & husvagnar där du finns till för kunderna - från första kontakt till en avslutande affär
• Till största del sker kundmötet i butik men också via telefon/e-post
• Att räkna på inbyten och inköp
• Hantera kontakten med både ägare och köpare vid affär
• Leverans av fordon samt skötsel av tillhörande administration
• Löpande kontakt med förmedlingskunder där återkoppling är extremt viktigt
Du kommer att bli en del av ett härligt team på 40 personer och arbeta både självständigt och i grupp. Hela organisationen jobbar efter en "daglig förbättringsmodell" som heter LEAN vilket innebär att vi gärna lyfter både förbättringsidéer och avvikelser för att kunna bli 1% bättre varje dag. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
 
 
Arbetstider högsäsong:
Vardagar 09:30-18:00  Vissa lördagar 09:45-15:15
 
Arbetstider lågsäsong (nov-feb):
Vardagar 08:30-17.00  Vissa lördagar 09:45-15.15
 
 
Din bakgrund/Du som person
Erfarenhet och kunskap är värdefullt, men vi värdesätter främst din produktiva förmåga.
 
Vi söker dig som redan har visat prov på att du kan åstadkomma goda resultat hos tidigare arbetsgivare. Har du gjort bra ifrån dig inom försäljning/kundservice i tidigare arbeten så är det meriterande, likaså om du har erfarenhet av husvagnar/husbilar eller närliggande bransch.
 
Allra viktigast är dock att du är en driven och resultatinriktad person med hög arbetsmoral och en hög nivå av servicekänsla sittandes i ryggmärgen. Som säljare är du omhändertagande och får varje kund att känna sig sedd och unik. Att ge återkoppling och snabba svar är en självklarhet för dig. 
 
Då det ingår en del planering och administrativa uppgifter i arbetet samt att det under högsäsong är hög belastning på samtliga avdelningar är det mycket viktigt att du är strukturerad. Det är naturligt för dig att arbeta systematiskt och ha god ordning omkring dig. Du behöver också ha förmågan att behålla ett glatt humör och hög servicenivå även under högt arbetstempo och pressade förhållanden. Du är självgående, men också en utpräglad lagspelare som hjälper dina kollegor, kavlar upp ärmarna och rycker in där det behövs. Vi utgår ifrån att du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift samt att du har baskunskaper i engelska. 
 
Du erbjuds
Ett spännande arbete med frihet under ansvar i ett expansivt företag där alla är nyckelpersoner och du har stora möjligheter att påverka både ditt eget arbete och företagets utveckling. Hos oss blir du inte bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke. Är du en resultatfokuserad, glad och positiv person så kommer du sannolikt att passa in och trivas mycket bra hos oss! 
 
Verkar det intressant? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Vi söker säljare till säkerhetstjänster! Höga Provisioner, Heltidstjänst

Ansök    Nov 19    FB Supportteam AB    Innesäljare
Vi söker innesäljare som vill anta nya spännande utmaningar och som är nyfikna på säljbranschen Letar du efter nya utmaningar och spännande utvecklingsmöjligheter? Vi söker dig som är målmedveten och nyfiken på säljbranschen, med eller utan tidigare erfarenheter, oavsett om du varit butikssäljare, fältsäljare, canvasförsäljning, servicesäljare och telefonförsäljare eller aldrig sålt något förut. Vi arbetar i ett varierat klimat i en innovativ bransch, med ... Visa mer
Vi söker innesäljare som vill anta nya spännande utmaningar och som är nyfikna på säljbranschen
Letar du efter nya utmaningar och spännande utvecklingsmöjligheter? Vi söker dig som är målmedveten och nyfiken på säljbranschen, med eller utan tidigare erfarenheter, oavsett om du varit butikssäljare, fältsäljare, canvasförsäljning, servicesäljare och telefonförsäljare eller aldrig sålt något förut. Vi arbetar i ett varierat klimat i en innovativ bransch, med goda möjligheter för dig att växa vidare tillsammans med oss.
Tillsammans med Framgångsakademin erbjuder vi de bland de absolut bästa utbildningarna i Sverige.


Om tjänsten
Jobbet faller inom kategorin telemarketing och innebär att du ringer som innesäljare till befintliga och nya privat- och företagskunder från vårt kontor i centrala Varberg.
Genom att arbeta som säljare på Vendo förser du kunden med säkerhetslösningar genom god service, attraktiva erbjudanden och kompetens. För rollen krävs det en social kompetens som hanterar båda sidorna av en dialog - en duktig talare som även behärskar konsten att lyssna. Vi erbjuder vi dig utbildning och daglig personlig coaching inom kommunikationsteknik, självkänsla och ledarskap. Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna till att kunna ta dig från där du är idag till din fulla potential.
En av våra värderingar är långsiktighet. Vilket innebär att vi gärna ser att du vill arbeta långsiktigt med oss och utvecklas tillsammans med vårt team av duktiga säljare och ledare. Det finns goda möjligheter att avancera inom företaget och axla nya roller som leder till större ansvarsområden med bättre förmåner.
Vi arbetar aktivt för att utveckla nya talanger inom försäljning och ledarskap med målet att skapa en av Sveriges bästa arbetsplatser. Vi erbjuder dig en arbetsplats inom en spännande bransch med goda möjligheter att påverka din egen lön.


Om företaget
Vendo är ett innovativt sälj- och servicebolag med ett framgångstänk som präglas av härliga individer som alla vill utvecklas. För oss är det viktigt att du ska trivas och verkligen vilja gå till jobbet varje morgon. Vår arbetskultur och klimatet vi har på kontoret är därför något vi prioriterar för att bidra till en positiv energi och stämning.
Våra uppdragsgivare är främst verksamma inom vardagssäkerhet och finans. Idag är vi över 120 medarbetare som jobbar med Vendo antingen internt eller externt med att öka vardagssäkerheten hos våra uppdragsgivares kunder i Sverige. Vi är en växande start-up med ambitionen att kunna bidra till en bättre och tryggare vardag för allmänheten, med hjälp av moderna tjänster av högsta kvalité.

Vi söker dig som
Är tävlingsinriktad och målmedveten.
Är stresstålig och kan jobba med högt tempo.
Behärskar svenska både i tal och skrift.
Har en positiv inställning.
Älskar utmaningar.
Tidigare erfarenhet av telemarketing är meriterande.Vi erbjuder dig
Produkt- & säljutbildning.
Fast/garantilön och generösa provisioner.
Personlig daglig coachning så att du utvecklas på bästa möjliga sätt.
Möjligheter att jobba långsiktigt och klättra inom bolaget.
Säljtävlingar med fina priser månadsvis.
Unika utbildningsmöjligheter med Framgångsakademin av Alexander Pärleros.
Heltidstjänster (Arbetstid 09.00-18.00).
En härlig gemenskap och regelbundna AWs med olika teman.
Lunch via catering

Intervjuer sker löpande, så ansök nu så bokar vi in en arbetsintervju tidigast möjligt!
Jobbtyp: Heltid Visa mindre

Säljare kök/interiör till Varbergs Trä

Drivs du av försäljning och att skapa långsiktiga relationer? Har du erfarenhet eller stort intresse av sälj inom byggsektorn och har ett öga för design? Sök då jobbet som säljare kök/interiör hos Varbergs Trä! Om vår kund Varbergs Trä är ett lokalt familjeföretag som bedriver byggvaruhandel. Vi finns i Varberg & Falkenberg, och är delägare i Woody Bygghandel. Försäljningen är ca 80% till proffskunder och företag, 20% till privatpersoner. E-handeln Villaf... Visa mer
Drivs du av försäljning och att skapa långsiktiga relationer? Har du erfarenhet eller stort intresse av sälj inom byggsektorn och har ett öga för design? Sök då jobbet som säljare kök/interiör hos Varbergs Trä!

Om vår kund
Varbergs Trä är ett lokalt familjeföretag som bedriver byggvaruhandel. Vi finns i Varberg & Falkenberg, och är delägare i Woody Bygghandel. Försäljningen är ca 80% till proffskunder och företag, 20% till privatpersoner. E-handeln Villafönster.se med försäljning av snickeriprodukter över hela Sverige är en del av bolaget. Vi omsätter 230 Mkr i bolaget och i Varberg är vi 35 personer som jobbar inom bygghandeln.

Varbergs Trä AB ingår i en koncern som omsätter ca 900 Mkr med produktion till bygg- industri och handel: Varberg Timber, Sunnerbo Fönster, Bröderna Johanssons Träförädling & GFAB Sweden.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som säljare kök/interiör hos Varbergs Trä erbjuds du en varierande roll i ett stabilt bolag. Arbetet innebär att du skapar långsiktiga relationer med befintliga kunder samtidigt som du bearbetar och utvecklar nya kunder inom segmenten proffskunder och privatpersoner.

Du kommer att sälja allt som finns i bygghandeln, men din spetskompetens kommer vara att sälja köksinredningar, badrum, kaminer, golv, dörrar, fönster och garderober. Du kommer bland annat vara kunden behjälplig gällande prisfrågor, offerter, beställningar och övrig rådgivning. En central del i ditt arbete blir att ta fram den bästa lösningen utifrån varje kunds specifika behov.

Tycker du, precis som vi, att personlig och professionell service är det bästa som finns? Då är det dig vi söker!Din profil
För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är affärsmässig och strategisk i ditt försäljningsarbete. Du sätter kunden i centrum och förstår vikten av att bygga relationer. Du är social, lösningsorienterad och hjälper gärna dina kollegor i deras arbete.

Viktigt för tjänsten:
• Att du har stort personligt driv och är resultatorienterad och gillar att arbeta med mål
• Att du är en kundorienterad person som noga lyssnar in kunders behov och utmaningar
• Att du är ambitiös och strukturerad i ditt arbetssätt
• Att du trivs med att skapa nya kontakter och bygga starka relationer

Meriterande är försäljningserfarenhet från byggbranschen som exempelvis kökssäljare, byggsäljare eller snickare. Vi tror att du är en person med intresse och fallenhet för form och design och är duktig på att se möjligheter för kunden. Som person är du öppen, social och nyfiken. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och dina drivkrafter.


Krav:
- Svenska i tal och skrift
- Körkort
- Datorvana

Omfattning av tjänst: 100%
Löneform: Fast månadslön

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt på Varbergs Trä i Varberg. Visa mindre

Vi söker dig som brinner för försäljningar och förstklassig kundbemötande!

Vincents i Varberg är en av Sveriges största handlare av begagnade husbilar. Företaget har valt att satsa på professionell förmedling genom en unik ”8-stegs förmedlingsprocess”. Detta innebär att våra kunder upplever maximal trygghet och smidighet genom beprövade rutiner och klara besked. Personalen är vår allra största tillgång. Vårt gemensamma engagemang och strävan efter 100% nöjda kunder och trygga affärer är en stor del av Vincents enorma framgång. ... Visa mer
Vincents i Varberg är en av Sveriges största handlare av begagnade husbilar. Företaget har valt att satsa på professionell förmedling genom en unik ”8-stegs förmedlingsprocess”. Detta innebär att våra kunder upplever maximal trygghet och smidighet genom beprövade rutiner och klara besked.

Personalen är vår allra största tillgång. Vårt gemensamma engagemang och strävan efter 100% nöjda kunder och trygga affärer är en stor del av Vincents enorma framgång.

Älskar du att ge kunder förstklassig service och brinner du för kundkontakt och försäljning? Har du viljan att lära, motivationen att lyckas och är du sugen på att prova på något du aldrig gjort förr? Då är det dig vi söker!
Erfarenhet och kunskap är värdefullt men vi värdesätter din personlighet högt och ser därför alla profiler som intressanta kandidater.
 
Vi söker nu en världsklass säljare som brinner för att ge kunder en högre service än de förväntar sig.
Hos oss blir du en blir du en del av ett härligt team på 40 personer.
 
Om rollen
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag där du kommer att arbeta både självständigt och i grupp och därför ska du vara en självklar teamspelare. Hela organisationen jobbar efter en "dagliga förbättringsmodell" som heter LEAN vilket innebär att vi gärna lifta både förbättringsidéer och avvikelser för att kunna bli 1% bättre varje dag! 
 
Vi söker dig som vill ha en långsiktig anställning där du får lov att utvecklas, vara självständig och vara med och påverka företaget. Vi har inte kommit till där vi är idag genom en person... vi har kommit hit genom vårt lag! Alla här är nyckelpersoner och du får gärna vara motiverade av den ansvar och driv som krävs att vara en viktig del av teamet.
 
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara försäljning av husbilar och husvagnar där du finns till för kunderna - allt från första kontakt till en avslutande affär. Vår säljare som klara jobbet bäst har struktur, målmedvetenhet och styrkan att leda kunden till ett avslut som egenskaper.
 
I tjänsten ingår även att bland annat:
 

• Kundkontakt i butiken och genom att svara i telefon/epost
• Räkna på inbyten och inköp
• Förhandla med ägare och köpare vid en affär
• Levererar fordon och administrativa uppgifter som ingår i leveranser
• Håller löpande kontakt med förmedlingskunder. Återkoppling är ett nyckelord - ETT MÅSTE!!!
• Gör uppföljningar på offerter som har skickats till ev. kunder
I rollen som säljare är det av stor vikt att du är omhändertagande och får varje kund att känna sig sedd och unik, att du är duktig på återkoppling och ger snabba svar.
 
Om dig och din profil
Under högsäsong har vi hög belastning på samtliga avdelningar på grund av hög efterfrågan, stort kundflöde och många affärer. Bästa tänkbara service, bra stämning och ett glatt humör genomsyrar vårt företag och det är viktigt att dessa egenskaper behålls även under stress.
 
Som person tror vi att du är social, målmedveten, pålitlig och har hög arbetsmoral. Vi gillar personer som ser lösningar istället för problem, som är prestigelösa och som sätter laget framför jaget. Du behöver vara stresstålig, strukturerad och gilla att hugga i där det behövs oavsett om det är din arbetsuppgift eller inte. Du ska helt enkelt inte vara rädd för att kavla upp skjortärmarna.
Då arbetet erbjuder frihet under ansvar är det viktigt att du är självgående, flexibel och öppen för coachning.
 
Vi vill att du har goda kunskaper i svenska (tal och skrift) och baskunskaper i engelska.
Är du dessutom glad, social och engagerad så kommer du passa mycket bra hos oss!
Vi tror att du – genom ditt engagemang och tillgänglighet – kan göra skillnad för hur våra kunder upplever Vincents Husbil & Husvagn. Hos oss blir du inte bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.
 
Kravprofil

• B-körkort
• Grundläggande datakunskap (Office-paket och Google sheets)
• Stresstålig
• Tävlingsinriktad och målmedveten men samtidigt ödmjuk och en hög "likability factor".
• Brinner för att ge god service till kunder

 
Meriterande

• Erfarenhet av försäljning i någon form
• Erfarenheter av husbilar och husvagnar
 
Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning (6 månaders standard provanställning).
Arbetstider högsäsong;
Vardagar mellan klockan 09.45-18.15 samt lördagar 09.45-15.15
 
Arbetstider lågsäsong:
Vardagar mellan klockan 08.45-17.15 samt lördagar 09.45-14.15


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Säljare till KungSängen Varberg

Ansök    Aug 3    Ls Jobbet AB    Innesäljare
Nu söker vi en säljare till vår butik i Varberg! Om jobbet Brinner du för kundbemötande, älskar sälj och har ett stort intresse för inredning och design? Vi söker dig som trivs i ett serviceyrke med mycket kundkontakt. Som säljare hos oss är kunden din högsta prioritet. Dina främsta arbetsuppgifter är försäljning av sängar och bäddtillbehör. Du kommer arbeta utifrån satta mål och ansvara för butikens drift, och vi vill att du alltid strävar efter att butik... Visa mer
Nu söker vi en säljare till vår butik i Varberg!
Om jobbet
Brinner du för kundbemötande, älskar sälj och har ett stort intresse för inredning och design?
Vi söker dig som trivs i ett serviceyrke med mycket kundkontakt. Som säljare hos oss är kunden din högsta prioritet. Dina främsta arbetsuppgifter är försäljning av sängar och bäddtillbehör. Du kommer arbeta utifrån satta mål och ansvara för butikens drift, och vi vill att du alltid strävar efter att butiken ska vara i fint och städat skick.Arbetet i butik ser olika ut från dag till dag. Vissa dagar har du många kunder som alla behöver servas på hög nivå och ibland har du lugna dagar där det finns chans att göra extra fint i butiken.
Du får en stimulerande och varierad vardag med chansen att utveckla ditt affärsmannaskap. Ditt arbete kantas av en nära kundkontakt och du får möjligheten att guida varje kund genom viktiga köp som ska ge glädje i många år.
Om KungSängen
KungSängen är en ledande detaljhandelskedja som sedan 1998 tillverkar sängar för hand i Enköping. Vi har ett fyrtiotal butiker runt om i Sverige, från Malmö i söder till Sundsvall i norr. Vår affärsidé är svensktillverkade kvalitetssängar med högsta standard för komfort och hållbarhet, och vi äger själva hela processen - från försäljning i butik eller online till produktion efter beställning och leverans till kunden. Utöver sängar formger och säljer KungSängen även sängtillbehör och sängkläder.
KungSängens mål är att på två olika sätt öka människors livskvalitet: genom att skapa bättre sängar på ett bättre sätt än konkurrenten och genom att vara en bättre arbetsplats för sina anställda. För att uppnå dessa fokuserar vi på design, kvalitet, hantverk och personlig service, samt på att skapa en arbetsmiljö som präglas av samarbete, engagemang och balans i livet.
Att jobba hos oss
KungSängen är en slimmad organisation trots att vi finns i nästan hela landet. Här är varje individ en oerhört viktig kugge i maskineriet där alla har ett gemensamt mål – att överträffa kundens förväntan. På KungSängen är vi personliga, ärliga och jordnära och arbetsmiljön präglas av arbetsglädje, samarbete och utvecklingsvilja. Kostnadsmedvetenhet, kvalitetsmedvetenhet och miljömedvetenhet är viktiga ledord för oss. Vi strävar efter en mångfaldig och inkluderande arbetsmiljö där varje individ känner sig uppskattad.
Läs mer om KungSängen som arbetsplats på www.kungsangen.com/jobba-hos-oss.
Du som söker
Även du som söker till oss behöver förstås dela våra värdegrunder. Du som älskar att möta dina kunder varje dag, du som tycker om utmaningar och att ta personligt ansvar. Du som ser att alla människor har lika värde och som möter alla med respekt. Du som vill vara en del av ett sammansvetsat team och som på alla sätt känner igen dig i texten ovan. Dig vill vi gärna träffa.
Som säljare söker vi dig som är driven, social och alltid sätter kunden i fokus. Du ska vara positiv, lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som mot medarbetare. Det är viktigt att du är både kund- och säljorienterad, och att du har ett stort intresse för försäljning och kundbemötande. Vi ser att du är ansvarstagande, lösningsorienterad och har ett intresse för inredning och design.
Krav:
- Tidigare butikserfarenhet
- Positiv
- Glädjespridare
Meriterande:
- Erfarenhet av att sälja liknande produkter.
- Erfarenhet av att arbeta mot tydliga försäljningsmål och nyckeltal
Vi söker en deltidstjänst om ca 50%
Lön enligt Handels.
Frågor om tjänsten besvaras av butikschef Patrik Kindberg, [email protected]
Skicka in din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb".
Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Vi söker Teknisk Innesäljare!

Ansök    Jun 15    Grad-In AB    Innesäljare
Vi söker Teknisk Innesäljare! Den idealiska kandidaten är en erfaren VVSare som trivs i en snabb, rörlig miljö. Förutom att erbjuda teknisk support agerar du även innesäljare och måste därför vara bekväm med att ringa samtal, skapa intresse hos potentiella kunder och delta i försäljningen. Hos Grad-in utgör du en avgörande del av ett starkt säljteam! Övergripande ansvarsområden Bygga relation med föreskrivande led och kund Erbjuda teknisk rådgivning till ... Visa mer
Vi söker Teknisk Innesäljare!
Den idealiska kandidaten är en erfaren VVSare som trivs i en snabb, rörlig miljö. Förutom att erbjuda teknisk support agerar du även innesäljare och måste därför vara bekväm med att ringa samtal, skapa intresse hos potentiella kunder och delta i försäljningen. Hos Grad-in utgör du en avgörande del av ett starkt säljteam!
Övergripande ansvarsområden
Bygga relation med föreskrivande led och kund
Erbjuda teknisk rådgivning till kund såväl som internt
Utföra beräkning och dimensionering
Utföra priskalkylering och lämna offerter, samt följa upp offerter
Ansvara för sortiment tillsammans med övrig teknisk personal
Hålla kontakt med leverantörer, både inom och utom Sverige
Ansvara för egen kundbasSärskilda områden
Undersöka alternativa/ersättningsprodukter på marknaden
Undersöka möjliga nya sortiment på marknadenProfil
Möjlighet att multi-taska, organisera och prioritera arbete
Teknikintresse
Säljorienterad
Social kompetensKvalifikationer
VVS- och fastighetsprogrammet eller likvärdig utbildning
Minst 1 - 3 års praktisk erfarenhet inom VVS-branschen
Språkkunskaper Engelska
Goda kunskaper Office-paketetStämmer detta in på dig? Kontakta Patrik Johansson på +46 340-64 68 27 eller [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker dig som brinner för försäljningar och förstklassig kundbemötande!

Vincents i Varberg är en av Sveriges största handlare av begagnade husbilar. Företaget har valt att satsa på professionell förmedling genom en unik ”8-stegs förmedlingsprocess”. Detta innebär att våra kunder upplever maximal trygghet och smidighet genom beprövade rutiner och klara besked. Personalen är vår allra största tillgång. Vårt gemensamma engagemang och strävan efter 100% nöjda kunder och trygga affärer är en stor del av Vincents enorma framgång. ... Visa mer
Vincents i Varberg är en av Sveriges största handlare av begagnade husbilar. Företaget har valt att satsa på professionell förmedling genom en unik ”8-stegs förmedlingsprocess”. Detta innebär att våra kunder upplever maximal trygghet och smidighet genom beprövade rutiner och klara besked.

Personalen är vår allra största tillgång. Vårt gemensamma engagemang och strävan efter 100% nöjda kunder och trygga affärer är en stor del av Vincents enorma framgång.

Älskar du att ge kunder förstklassig service och brinner du för kundkontakt och försäljning? Har du viljan att lära, motivationen att lyckas och är du sugen på att prova på något du aldrig gjort förr? Då är det dig vi söker!
Erfarenhet och kunskap är värdefullt men vi värdesätter din personlighet högt och ser därför alla profiler som intressanta kandidater.
 
Vi söker nu en världsklass säljare som brinner för att ge kunder en högre service än de förväntar sig.
Hos oss blir du en blir du en del av ett härligt team på 40 personer.
 
Om rollen
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag där du kommer att arbeta både självständigt och i grupp och därför ska du vara en självklar teamspelare. Hela organisationen jobbar efter en "dagliga förbättringsmodell" som heter LEAN vilket innebär att vi gärna lifta både förbättringsidéer och avvikelser för att kunna bli 1% bättre varje dag! 
 
Vi söker dig som vill ha en långsiktig anställning där du får lov att utvecklas, vara självständig och vara med och påverka företaget. Vi har inte kommit till där vi är idag genom en person... vi har kommit hit genom vårt lag! Alla här är nyckelpersoner och du får gärna vara motiverade av den ansvar och driv som krävs att vara en viktig del av teamet.
 
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara försäljning av husbilar och husvagnar där du finns till för kunderna - allt från första kontakt till en avslutande affär. Vår säljare som klara jobbet bäst har struktur, målmedvetenhet och styrkan att leda kunden till ett avslut som egenskaper.
 
I tjänsten ingår även att bland annat:
 

• Kundkontakt i butiken och genom att svara i telefon/epost
• Räkna på inbyten och inköp
• Förhandla med ägare och köpare vid en affär
• Levererar fordon och administrativa uppgifter som ingår i leveranser
• Håller löpande kontakt med förmedlingskunder. Återkoppling är ett nyckelord - ETT MÅSTE!!!
• Gör uppföljningar på offerter som har skickats till ev. kunder
I rollen som säljare är det av stor vikt att du är omhändertagande och får varje kund att känna sig sedd och unik, att du är duktig på återkoppling och ger snabba svar.
 
Om dig och din profil
Under högsäsong har vi hög belastning på samtliga avdelningar på grund av hög efterfrågan, stort kundflöde och många affärer. Bästa tänkbara service, bra stämning och ett glatt humör genomsyrar vårt företag och det är viktigt att dessa egenskaper behålls även under stress.
 
Som person tror vi att du är social, målmedveten, pålitlig och har hög arbetsmoral. Vi gillar personer som ser lösningar istället för problem, som är prestigelösa och som sätter laget framför jaget. Du behöver vara stresstålig, strukturerad och gilla att hugga i där det behövs oavsett om det är din arbetsuppgift eller inte. Du ska helt enkelt inte vara rädd för att kavla upp skjortärmarna.
Då arbetet erbjuder frihet under ansvar är det viktigt att du är självgående, flexibel och öppen för coachning.
 
Vi vill att du har goda kunskaper i svenska (tal och skrift) och baskunskaper i engelska.
Är du dessutom glad, social och engagerad så kommer du passa mycket bra hos oss!
Vi tror att du – genom ditt engagemang och tillgänglighet – kan göra skillnad för hur våra kunder upplever Vincents Husbil & Husvagn. Hos oss blir du inte bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.
 
Kravprofil

• B-körkort
• Grundläggande datakunskap (Office-paket och Google sheets)
• Stresstålig
• Tävlingsinriktad och målmedveten men samtidigt ödmjuk och en hög "likability factor".
• Brinner för att ge god service till kunder

 
Meriterande

• Erfarenhet av försäljning i någon form
• Erfarenheter av husbilar och husvagnar
 
Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning (6 månaders standard provanställning).
Arbetstider högsäsong;
Vardagar mellan klockan 09.45-18.15 samt lördagar 09.45-15.15
 
Arbetstider lågsäsong:
Vardagar mellan klockan 08.45-17.15 samt lördagar 09.45-14.15


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Innesäljare - Varberg

Ansök    Jun 28    Cramo AB    Innesäljare
Om tjänsten Vi söker nu en innesäljare till depån i Varberg. Som innesäljare på Cramo kommer du att hantera bokningar av Cramos arbetsmaskiner och övriga produkter ifrån kund, primärt via telefon men också på plats i butiken. Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvar för flödet från beställning till leverans och återlämning av produkterna. Det innebär att följa upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar, boka och samordna transporter. Du kommer a... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en innesäljare till depån i Varberg. Som innesäljare på Cramo kommer du att hantera bokningar av Cramos arbetsmaskiner och övriga produkter ifrån kund, primärt via telefon men också på plats i butiken. Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvar för flödet från beställning till leverans och återlämning av produkterna. Det innebär att följa upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar, boka och samordna transporter. Du kommer att utifrån kundens behov och din kunskap ge service, råd och information om Cramos produkter och hitta den bästa lösningen för varje situation och kund. I rollen som innesäljare förkommer även butiksförsäljning, det kan även förekomma inslag av uppsökande försäljning både på telefon och genom besök ute hos kund.

Tjänsten som Innesäljare innebär en variation av uppgifter och varierande tryck på beställningar och det kräver i stunder ett stort sinne för problemlösning och stresstålighet.
Om dig
För att trivas i rollen som Innesäljare är du driven och har en vilja att lära dig, är en ansvarstagande, lösningsorienterad och en trygg person som ser samarbete som en självklarhet i vardagen. Du är öppen, händig och orädd att ta i när det behövs och gillar när det är ett högt tempo. Det är viktigt att du har en hög servicekänsla, inte rätt för att prova nytt och tycker om att ge det lilla extra då du är Cramos ansikte gentemot våra kunder. Det är meriterande om du har erfarenhet inom sälj eller servicerelaterade yrken samt om du har truckkort.

• Du har B-körkort.
• God datorvana
• Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Vad vi erbjuder dig
På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Produktutbildning kommer att tillhandahållas av oss vid anställning.

Kollektivavtal: Basindustrin - Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna.

Ansökan
Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum, så tveka inte med din ansökan. Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta: Depåchef Fredrik Mohlin, tel: 070 – 558 87 50

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar. Visa mindre

Är du vår nya Innesäljare i Varberg?

Ansök    Maj 24    Renta AB    Innesäljare
Vi är Renta – maskinuthyrarna som bryr sig Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Och som definierar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas helt enkelt under samma flagg, som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och närområdet hela vä... Visa mer
Vi är Renta – maskinuthyrarna som bryr sig
Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Och som definierar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas helt enkelt under samma flagg, som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Vill du med?


Vad kommer du som innesäljare/uthyrare att göra?
Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Lite varsomhelst dessutom. Du däremot, du kommer bygga relationer. Du möter kunder, ger råd om lämplig utrustning, träffar avtal, skriver order och levererar; för avhämtning eller leverans. Du är också leendet kunden möter vid återlämning då du bedömer maskinernas kondition och kundens framtida behov. På tal om behov är du alltid redo att rycka in och hjälpa till med enklare reparationer och utkörning av utrustning. Vi hjälps åt. För den här resan gör vi nämligen tillsammans.


Vi söker dig som...
… älskar sociala sammanhang och sällskap. Framför allt sällskapet. För du är social. På riktigt. För ändring? Visst läste du -förändring? Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande entreprenörsådra. Vi är ett -entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi frågade: ska du med?
Vi ser gärna att både tjejer och killar söker tjänsten.


Våra tre önskemål till dig:
· Erfarenhet från bygg- och anläggningsmaskiner är meriterande
· Datorvana då all offert -, order- och dokumenthantering sker i vårt administrativa system
· Du är problemlösare med god initiativförmåga: snabb på fötterna


·
Varför Renta?
Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård 3000kr/år, 5 veckors semester, arbetstidsförkortning och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas. Om du är en som bryr sig är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa (CV). För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

Varaktighet & Lön
Provanställning 6 mån, för att sedan övergå till tillsvidareanställning. Tillträde snarast. Fast lön

Kontaktperson & ansökan
Ytterligare information ringer du Platschef Mattias Olsson, 0703170543
Ansökan görs via e-post till [email protected]
Märk mailet med: Ansökan Innesäljare Varberg
Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2021-06-24


Välkommen med din ansökan snarast!


Om Renta
Vi finns för hela Sverige. Från norr till söder, öst till väst. För vi bryr oss om ditt bygge. Som maskinuthyrare till främst bygg- och anläggningsbranschen erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar för byggarbetsplatser. Vi är 560 anställda som vet att frihet skapar engagemang, och det är det som förenar oss. Idag har vi 41 depåer runt om i Sverige och vi fortsätter växa eftersom vi fortsätter investera i nya depåer och utrustning av högsta kvalitet. Men framför allt för att vi bryr oss om det lokala närområdet, om varandra och våra kunder. Vi kallar det sunt Rentaförnuft. Visa mindre

Säljare IT/Fibernät

Ansök    Jun 2    Varberg Energi AB    Innesäljare
Har du ett genuint intresse för att prata med kunder, då kan det här vara tjänsten för dig. Varberg Energi söker nu en positiv, nyfiken och noggrann lagspelare som vill vara en del av ett härligt team! Om Varberg Energi Varberg Energi är en energi- och IT-koncern som ägs av Varberg kommun genom Varbergs Stadshus AB. Vi är idag ca 120 anställda och omsätter årligen drygt 800 miljoner. Våra verksamhetsgrenar är el, fjärrvärme, energioptimeringstjänster, gas ... Visa mer
Har du ett genuint intresse för att prata med kunder, då kan det här vara tjänsten för dig. Varberg Energi söker nu en positiv, nyfiken och noggrann lagspelare som vill vara en del av ett härligt team!
Om Varberg Energi
Varberg Energi är en energi- och IT-koncern som ägs av Varberg kommun genom Varbergs Stadshus AB. Vi är idag ca 120 anställda och omsätter årligen drygt 800 miljoner. Våra verksamhetsgrenar är el, fjärrvärme, energioptimeringstjänster, gas och stadsnät. Vår omtanke om miljön innebär satsningar på egen produktion av förnybar energi. Läs mer på www.varbergenergi.se
Om tjänsten
Affärsområde IT bygger och underhåller datakommunikationsnät, optiskt fibernät.
Genom fiberutbyggnaden bidrar vi till en attraktivare kommun att bo och verka i, såväl i tätorten som på landsbygden. Kommunens bredbandsmål är att 99 % av kommunens hushåll och företag ska vara anslutna eller ha möjlighet att ansluta sig till fibernätet.
Vi behöver dig som gillar att ta hand om våra kunder, både befintliga och potentiella. Du är serviceinriktad och intresserad av att lära dig ny teknik i en bransch där det händer mycket.
Tillsammans med dina kollegor kommer du aktivt att delta i planering, information och kontinuerlig uppföljning med kundvård samt i övrigt förekommande administrativa uppgifter.
Om dig
Du är en positiv, prestigelös och kommunikativ person med tidigare erfarenhet av kundkontakter. Att ge god service är naturligt för dig och du sätter alltid kunden i fokus.
Viktiga egenskaper för tjänsten:
- Van vid att jobba i olika IT-system och programmen i Microsoft Office.
- Social, flexibel och tycker om att samarbeta med andra.
- Sälj- och serviceinriktad.
- Lyhörd mot marknadens önskemål och krav.
- Du måste ha B-körkort.
Meriterande är om du har en eftergymnasial utbildning samt om du kommer ifrån energibranschen eller har erfarenhet inom telekombranschen.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning.
Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande!
Är du intresserad ber vi dig därför att snarast maila ditt CV och personliga brev till [email protected]. Vänligen skriv Säljare IT/fibernät i ämnesraden.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johan Lindström, Försäljningschef, tel. 0340-62 88 28.
Facklig kontaktperson är Robert Jyllhed, VISION. Honom når du på 0340-62 88 29.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker dig som brinner för försäljningar och förstklassig kundbemötande!

Vincents i Varberg är en av Sveriges största handlare av begagnade husbilar. Företaget har valt att satsa på professionell förmedling genom en unik ”8-stegs förmedlingsprocess”. Detta innebär att våra kunder upplever maximal trygghet och smidighet genom beprövade rutiner och klara besked. Personalen är vår allra största tillgång. Vårt gemensamma engagemang och strävan efter 100% nöjda kunder och trygga affärer är en stor del av Vincents enorma framgång. ... Visa mer
Vincents i Varberg är en av Sveriges största handlare av begagnade husbilar. Företaget har valt att satsa på professionell förmedling genom en unik ”8-stegs förmedlingsprocess”. Detta innebär att våra kunder upplever maximal trygghet och smidighet genom beprövade rutiner och klara besked.

Personalen är vår allra största tillgång. Vårt gemensamma engagemang och strävan efter 100% nöjda kunder och trygga affärer är en stor del av Vincents enorma framgång.

Älskar du att ge kunder förstklassig service och brinner du för kundkontakt och försäljning? Har du viljan att lära, motivationen att lyckas och är du sugen på att prova på något du aldrig gjort förr? Då är det dig vi söker!
Erfarenhet och kunskap är värdefullt men vi värdesätter din personlighet högt och ser därför alla profiler som intressanta kandidater.
 
Vi söker nu en världsklass säljare som brinner för att ge kunder en högre service än de förväntar sig.
Hos oss blir du en blir du en del av ett härligt team på 40 personer.
 
Om rollen
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag där du kommer att arbeta både självständigt och i grupp och därför ska du vara en självklar teamspelare. Hela organisationen jobbar efter en "dagliga förbättringsmodell" som heter LEAN vilket innebär att vi gärna lifta både förbättringsideer och avvikelser för att kunna bli 1% bättre varje dag! 
 
Vi söker dig som vill ha en långsiktig anställning där du får lov att utvecklas, vara självständig och vara med och påverka företaget. Vi har inte kommit till där vi är idag genom en person... vi har kommit hit genom vårt lag! Alla här är nyckelpersoner och du får gärna vara motiverade av den ansvar och driv som krävs att vara en viktig del av teamet.
 
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara försäljning av husbilar och husvagnar där du finns till för kunderna - allt från första kontakt till en avslutande affär. Vår säljare som klara jobbet bäst har struktur, målmedvetenhet och styrkan att leda kunden till en avslut som egenskapar.
 
I tjänsten ingår även att bland annat:
 

• Kundkontakt i butiken och genom att svara i telefon/epost
• Räkna på inbyten och inköp
• Förhandla med ägare och köpare vid en affär
• Levererar fordon och administrativa uppgifter som ingår i leveranser
• Håller löpande kontakt med förmedlingskunder. Återkoppling är ett nyckelord - ETT MÅSTE!!!
• Gör uppföljningar på offerter som har skickats till ev. kunder
I rollen som säljare är det av stor vikt att du är omhändertagande och får varje kund att känna sig sedd och unik, att du är duktig på återkoppling och ger snabba svar.
 
Om dig och din profil
Under högsäsong har vi hög belastning på samtliga avdelningar på grund av hög efterfrågan, stort kundflöde och många affärer. Bästa tänkbara service, bra stämning och ett glatt humör genomsyrar vårt företag och det är viktigt att dessa egenskaper behålls även under stress.
 
Som person tror vi att du är social, målmedveten, pålitlig och har hög arbetsmoral. Vi gillar personer som ser lösningar istället för problem, som är prestigelösa och som sätter laget framför jaget. Du behöver vara stresstålig, strukturerad och gilla att hugga i där det behövs oavsett om det är din arbetsuppgift eller inte. Du ska helt enkelt inte vara rädd för att kavla upp skjortärmarna.
Då arbetet erbjuder frihet under ansvar är det viktigt att du är självgående, flexibel och öppen för coachning.
 
Vi vill att du har goda kunskaper i svenska (tal och skrift) och baskunskaper i engelska.
Är du dessutom glad, social och engagerad så kommer du passa mycket bra hos oss!
Vi tror att du – genom ditt engagemang och tillgänglighet – kan göra skillnad för hur våra kunder upplever Vincents Husbil & Husvagn. Hos oss blir du inte bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.
 
Kravprofil

• B-körkort
• Grundläggande datakunskap (Office-paket och Google sheets)
• Stresstålig
• Tävlingsinriktad och målmedveten men samtidigt ödmjuk och en hög "likability factor".
• Brinner för att ge god service till kunder

 
Meriterande

• Erfarenhet av försäljning i någon form
• Erfarenheter av husbilar och husvagnar
 
Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning (6 månaders standard provanställning).
Arbetstider högsäsong;
Vardagar mellan klockan 09.45-18.15 samt lördagar 09.45-15.15
 
Arbetstider lågsäsong:
Vardagar mellan klockan 08.45-17.15 samt lördagar 09.45-14.15


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Varbergs roligaste säljjobb - Account Executive

Ansök    Apr 27    Talent & Partner AB    Innesäljare
Brukar du läsa omdömen innan du anlitar eller kontaktar ett företag? Du är inte ensam, 9 av 10 personer vill läsa kundomdömen för att veta vilket företag de kan lita på. Reco är Sveriges största oberoende omdömessajt med över 3 000 anslutna företagskunder, över 2,2 miljoner unika besökare/år och snart 1 miljon omdömen. Vad innebär det att vara Account Executive på Reco? Som Account Executive ingår du i Reco ?s Growth Team som sitter i fräscha kontor mitt... Visa mer
Brukar du läsa omdömen innan du anlitar eller kontaktar ett företag? Du är inte ensam, 9 av 10 personer vill läsa kundomdömen för att veta vilket företag de kan lita på. Reco är Sveriges största oberoende omdömessajt med över 3 000 anslutna företagskunder, över 2,2 miljoner unika besökare/år och snart 1 miljon omdömen.

Vad innebär det att vara Account Executive på Reco?

Som Account Executive ingår du i Reco ?s Growth Team som sitter i fräscha kontor mitt i Varberg. Teamet består idag av 5 personer och förväntas växa till det dubbla inom 6 - 18 månader. Därmed kommer det, för rätt person, ges möjlighet att göra karriär i bolaget.

Du kommer att bearbeta företag som själva aktivt tar kontakt med Reco för att få möjligheten att testa vår produkt/tjänst under en 2 månaders testperiod. (Inbound leads). Ditt jobb är att förklara/sälja in Reco som tjänst och med hög servicegrad hjälpa nya potentiella företagspartners genom sin testperiod.

I samband med avslutat test kommer du att motivera företagen att ansluta sitt företag på ett månadsabonnemang. Sedan lämnar du med varm hand över vår nya partner till vårt Customer Success Team.

Detta får du

- En inspirerande teamkänsla med tydliga mål är viktigt för oss

- Goda utvecklingsmöjligheter - Fokus på personlig och professionell utveckling

- Löpande coachning och uppföljningssamtal med närmsta chef, varje vecka

- Spännande resor som är kopplade till våra övergripande mål

- Möjlighet att påverka ditt lönekuvert - fast lön och prestationsbaserad provision

- Framtida karriärmöjligheter

Vad söker vi för person?

- Du är skicklig på att lyssna och förstå vad som behöver göras och hur du hjälper företagen på bästa sätt.

- Du vill bygga din egen karriär inom försäljning och är villig att kämpa hårt, lära dig av de bästa för att bli en av de bästa.

- Du har hög integritet som person samtidigt som du är mycket angelägen att överträffa kundens förväntan.

Dina kvalifikationer

- Du har jobbat minst 3 år med kundrelationer på något sätt

- Minst 1 års erfarenhet av uppsökande försäljning

- Dokumenterat skicklig företagssäljare (B2B)

- Mycket god datorvana, Office- /Google-paketet

- Behärska minst svenska och engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper som vi tycker är viktiga:

- Självgående med ett stort eget driv

- Du är en optimistisk och energisk problemlösare

- Vilja att lära och att utvecklas

- Strukturerad och planerad

- Är på ett naturligt sätt en lagspelare

- Social kompetens

Ansökan

Skicka ansökan via länk eller direkt till [email protected] Visa mindre

Varbergs roligaste säljjobb - Account Executive

Ansök    Maj 14    Talent & Partner AB    Innesäljare
Brukar du läsa omdömen innan du anlitar eller kontaktar ett företag? Du är inte ensam, 9 av 10 personer vill läsa kundomdömen för att veta vilket företag de kan lita på. Reco är Sveriges största oberoende omdömessajt med över 3 000 anslutna företagskunder, över 2,2 miljoner unika besökare/år och snart 1 miljon omdömen. Vad innebär det att vara Account Executive på Reco? Som Account Executive ingår du i Reco ?s Growth Team som sitter i fräscha kontor mitt... Visa mer
Brukar du läsa omdömen innan du anlitar eller kontaktar ett företag? Du är inte ensam, 9 av 10 personer vill läsa kundomdömen för att veta vilket företag de kan lita på. Reco är Sveriges största oberoende omdömessajt med över 3 000 anslutna företagskunder, över 2,2 miljoner unika besökare/år och snart 1 miljon omdömen.

Vad innebär det att vara Account Executive på Reco?

Som Account Executive ingår du i Reco ?s Growth Team som sitter i fräscha kontor mitt i Varberg. Teamet består idag av 5 personer och förväntas växa till det dubbla inom 6 - 18 månader. Därmed kommer det, för rätt person, ges möjlighet att göra karriär i bolaget.

Du kommer att bearbeta företag som själva aktivt tar kontakt med Reco för att få möjligheten att testa vår produkt/tjänst under en 2 månaders testperiod. (Inbound leads). Ditt jobb är att förklara/sälja in Reco som tjänst och med hög servicegrad hjälpa nya potentiella företagspartners genom sin testperiod.

I samband med avslutat test kommer du att motivera företagen att ansluta sitt företag på ett månadsabonnemang. Sedan lämnar du med varm hand över vår nya partner till vårt Customer Success Team.

Detta får du

- En inspirerande teamkänsla med tydliga mål är viktigt för oss

- Goda utvecklingsmöjligheter - Fokus på personlig och professionell utveckling

- Löpande coachning och uppföljningssamtal med närmsta chef, varje vecka

- Spännande resor som är kopplade till våra övergripande mål

- Möjlighet att påverka ditt lönekuvert - fast lön och prestationsbaserad provision

- Framtida karriärmöjligheter

Vad söker vi för person?

- Du är skicklig på att lyssna och förstå vad som behöver göras och hur du hjälper företagen på bästa sätt.

- Du vill bygga din egen karriär inom försäljning och är villig att kämpa hårt, lära dig av de bästa för att bli en av de bästa.

- Du har hög integritet som person samtidigt som du är mycket angelägen att överträffa kundens förväntan.

Dina kvalifikationer

- Du har jobbat minst 3 år med kundrelationer på något sätt

- Minst 1 års erfarenhet av uppsökande försäljning

- Dokumenterat skicklig företagssäljare (B2B)

- Mycket god datorvana, Office- /Google-paketet

- Behärska minst svenska och engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper som vi tycker är viktiga:

- Självgående med ett stort eget driv

- Du är en optimistisk och energisk problemlösare

- Vilja att lära och att utvecklas

- Strukturerad och planerad

- Är på ett naturligt sätt en lagspelare

- Social kompetens

Ansökan

Skicka ansökan via länk eller direkt till [email protected] Visa mindre

Kökssäljare

Ansök    Apr 22    Derome AB    Innesäljare
1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor. Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter o... Visa mer
1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu förstärkning i form av en kökssäljare!
Som kökssäljare är du specialiserad på kök & interiörprodukter och du kommer huvudsakligen arbeta med försäljningen mot våra småkunder med styckeskök. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att rita och sälja kök till proffskunder samt att hålla dig uppdaterad gällande regler och branschtrender.

I din roll är du en resurs, för kundansvariga säljare, för att öka försäljningen av kök & interiörprodukter till nya och befintliga kunder och är även ansvarig för köks- och badrumstillval i samband med större objekt.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tycker det är roligt att sälja och göra affärer i ett högt tempo. Du är serviceinriktad, strukturerad och har stor drivkraft samt kunskap om och erfarenhet av försäljning av kök. Du har erfarenhet från branschen och en utbildning inom bygg och järnhandel är en merit. Meriterande är övrig snickeriförsäljning, vana av ritningsprogram för kök företrädesvis Configura och erfarenhet av prissättning/kalkyl.ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är i Varberg.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Mathias Franzén på tel. 031-334 15 17.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 9 maj eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.Derome är mer än bara virke och skruv. Vi förenklar vardagen för våra yrkeskunder och i våra bygg- och industrivaruanläggningar i västra och södra Sverige jobbar vi nära våra kunder. Hos oss ingår du i ett team som brinner för att utmana ? tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för yrkesproffs. Läs mer på derome.se Visa mindre

Varbergs roligaste säljjobb - Account Executive

Ansök    Apr 9    Talent & Partner AB    Innesäljare
Brukar du läsa omdömen innan du anlitar eller kontaktar ett företag? Du är inte ensam, 9 av 10 personer vill läsa kundomdömen för att veta vilket företag de kan lita på. Reco är Sveriges största oberoende omdömessajt med över 3 000 anslutna företagskunder, över 2,2 miljoner unika besökare/år och snart 1 miljon omdömen. Vad innebär det att vara Account Executive på Reco? Som Account Executive ingår du i Reco ?s Growth Team som sitter i fräscha kontor mitt... Visa mer
Brukar du läsa omdömen innan du anlitar eller kontaktar ett företag? Du är inte ensam, 9 av 10 personer vill läsa kundomdömen för att veta vilket företag de kan lita på. Reco är Sveriges största oberoende omdömessajt med över 3 000 anslutna företagskunder, över 2,2 miljoner unika besökare/år och snart 1 miljon omdömen.

Vad innebär det att vara Account Executive på Reco?

Som Account Executive ingår du i Reco ?s Growth Team som sitter i fräscha kontor mitt i Varberg. Teamet består idag av 5 personer och förväntas växa till det dubbla inom 6 - 18 månader. Därmed kommer det, för rätt person, ges möjlighet att göra karriär i bolaget.

Du kommer att bearbeta företag som själva aktivt tar kontakt med Reco för att få möjligheten att testa vår produkt/tjänst under en 2 månaders testperiod. (Inbound leads). Ditt jobb är att förklara/sälja in Reco som tjänst och med hög servicegrad hjälpa nya potentiella företagspartners genom sin testperiod.

I samband med avslutat test kommer du att motivera företagen att ansluta sitt företag på ett månadsabonnemang. Sedan lämnar du med varm hand över vår nya partner till vårt Customer Success Team.

Detta får du

- En inspirerande teamkänsla med tydliga mål är viktigt för oss

- Goda utvecklingsmöjligheter - Fokus på personlig och professionell utveckling

- Löpande coachning och uppföljningssamtal med närmsta chef, varje vecka

- Spännande resor som är kopplade till våra övergripande mål

- Möjlighet att påverka ditt lönekuvert - fast lön och prestationsbaserad provision

- Framtida karriärmöjligheter

Vad söker vi för person?

- Du är skicklig på att lyssna och förstå vad som behöver göras och hur du hjälper företagen på bästa sätt.

- Du vill bygga din egen karriär inom försäljning och är villig att kämpa hårt, lära dig av de bästa för att bli en av de bästa.

- Du har hög integritet som person samtidigt som du är mycket angelägen att överträffa kundens förväntan.

Dina kvalifikationer

- Du har jobbat minst 3 år med kundrelationer på något sätt

- Minst 1 års erfarenhet av uppsökande försäljning

- Dokumenterat skicklig företagssäljare (B2B)

- Mycket god datorvana, Office- /Google-paketet

- Behärska minst svenska och engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper som vi tycker är viktiga:

- Självgående med ett stort eget driv

- Du är en optimistisk och energisk problemlösare

- Vilja att lära och att utvecklas

- Strukturerad och planerad

- Är på ett naturligt sätt en lagspelare

- Social kompetens

Ansökan

Skicka ansökan via länk eller direkt till [email protected] Visa mindre