Lediga jobb som Instrumentelektriker/Instrumenttekniker i Varberg

Se lediga jobb som Instrumentelektriker/Instrumenttekniker i Varberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Varberg som finns hos arbetsgivaren.

Sommarjobb - Instrumenttekniker på Ringhals

Företagsbeskrivning Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg. Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld... Visa mer
Företagsbeskrivning
Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.
Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.
Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals
Följ oss gärna!
Linkedin: Vattenfall
Instagram: Vattenfall


Jobbeskrivning
Är du student eller planerar du att ta din examen till sommaren och vill använda dina kunskaper och idéer för att vara med och påverka utvecklingen mot ett fossilfritt samhälle? Då borde du söka ett sommarjobb hos oss!
Sommarjobben på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få erfarenhet och en inblick i hur det är att arbeta på ett stort svenskt energibolag. På Vattenfall jobbar vi för att alla ska kunna välja fossilfria sätt att transportera, producera och leva. Du kommer få träffa människor med olika erfarenheter som kan bidra till din utveckling och ditt nätverk. Du som antingen har sommaruppehåll från studier, övergår till en ny utbildning till hösten eller som avslutar en utbildning under vårterminen kan söka ett sommarjobb hos oss. Vi ser fram emot din ansökan!
Om tjänsten
Du kommer att arbeta i gruppen som arbetar med underhåll på komponent-, system- och apparatfunktioner i anläggningarnas skydd-, process- och servicesystem. I våra verkstäder arbetar vi med elektronikreparationer, kalibrering och mottagningskontroll av mät- och styrutrustning samt utveckling av inspektionsutrustning och datorer.
Dina arbetsuppgifter som Instrumenttekniker innefattar bland annat:
Förebyggande underhåll av elektronikkort och mobil utrustning
Kalibrering av handhållen mätutrustning
Mottagningskontroll av ankommande anläggningsutrustning.
Förebyggande och avhjälpande underhåll på styr-, regler- och automationsutrustning i våra anläggningar.

Hos oss får du möjlighet att tillämpa dina teoretiska kunskaper och få praktisk erfarenhet inom ellära/elektronik, processmätutrustning och styrutrustning.


Kravspecifikation
Vi söker dig som har fyllt 18 år och studerar på gymnasiet, gärna med teknisk inriktning. Studerar du på eftergymnasial nivå är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. B-körkort är meriterande.
Som person är du noggrann och strukturerad. Du handlar i enlighet med fattade beslut, policys och riktlinjer. Arbetet kräver en god samarbetsförmåga, ett serviceinriktat förhållningssätt och att du kan anpassa dig efter skiftande omständigheter. Även i stressade situationer kan du behålla ett lugn och lägga fokus på rätt saker.


Ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Mikael Råström, 076-821 86 67 eller Ellinor Karlsson, 070-576 77 15. Vill du veta mer om själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Jennifer Wikström, 070-209 63 35.
Fackliga representanter för sommarjobbet är Patrik Andersson (Akademikerna), Anders Karlsson (Ledarna), Alexander Johnsson (SEKO) och Eva-Lena Green (Unionen).
Tjänsten är placerad i Väröbacka och kommer pågå mellan den 17 juni och 9 augusti 2024.
Så här ansöker du
Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår utbildning, relevanta erfarenheter och bostadsort. Inga ansökningar tas emot via mail.
Låter detta som ett sommarjobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 22 februari 2024!
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här. Visa mindre

Instrumenttekniker med samordningsansvar

Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet. Arbetsuppgifter Som instrumenttekniker med samordningsansvar kommer du ha det övergripan... Visa mer
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet.

Arbetsuppgifter

Som instrumenttekniker med samordningsansvar kommer du ha det övergripande ansvaret för alla radiologi- och strålskyddsinstrument. Du kommer ansvara för att instrumenten finns dokumenterade i berörda system och att det finns instruktioner samt användarhandledning till instrumenten. Du kommer också vara kontaktpersonen gentemot leverantör.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har avklarad gymnasieutbildning, gärna inom el/elektronikområdet och har vana eller intresse av att samordna instrument samt skapa tydliga instruktioner och rutiner kring användande. Du har en god kommunikativ förmåga och ser inga hinder i att finnas tillgänglig för såväl kollegor som leverantörer. Har du erfarenhet av strålskyddsarbete är detta starkt meriterande men inte ett krav.

Övriga egenskaper som efterfrågas är:

- Förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i tal och skrift

- Noggrannhet och ordningsamhet

- Initiativrik

- Viljan att arbeta i team

- God social kompetens

- Positiv och lyhörd för verksamhetens och kundens behov

- B-körkort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Tjänsten

Eftersom arbetet utförs vid kärntekniska anläggningar kommer säkerhetsintervju, registerkontroll, läkarundersökning samt drogtest att genomföras.

Tjänsten har placering i Varberg, Ringhals kärnkraftverk.

Ansökan

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan snarast då urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonsen löpt ut.

Om du har frågor så är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Anders Lindh 070-340 88 45 alternativt [email protected].

Inför denna rekrytering har Nuvia tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande. Visa mindre

Förrådsansvarig

Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet. Vi söker nu en Förrådsansvarig till Ringhals kärnkraftverk. Arbetsuppgifter Tjänsten som... Visa mer
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer, till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet.

Vi söker nu en Förrådsansvarig till Ringhals kärnkraftverk.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som Förrådsansvarig består i huvudsak av tre delar.

- Att beställa material utifrån behov

- Att tillse så att verktyg och material finns tillgängligt och lämnas ut på rätt sätt

- Att på egen hand reparera elverktyg alternativ beställa service av dessa

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort vid Ringhals.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som arbetar strukturerat och är duktig på att planera. Du är praktiskt lagd och har fallenhet för enklare reparationer. Vi ser gärna att du har någon form av utbildning och/eller erfarenhet inom el- området.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde från juli och framåt med placering på Ringhals kärnkraftverk.

Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtest och säkerhetsprövning innan anställningen kan påbörjas.

Ansökan
Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval görs löpande.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Projektledare Johan Antonsson på telefon 076-833 46 02 eller [email protected]. Alternativt kan du kontakta affärsområdeschef Anders Lindström på telefon 076 833 45 05 [email protected] Visa mindre

Tekniker och Ingenjörer till Instrumentunderhåll - Ringhals

Tekniker och Ingenjörer till Instrumentunderhåll – Ringhals Är du Tekniker eller Ingenjör? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning? Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Ringhals. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet. Vi ... Visa mer
Tekniker och Ingenjörer till Instrumentunderhåll – Ringhals
Är du Tekniker eller Ingenjör? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?
Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Ringhals. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.
Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/
För att kunna producera el i minst 25 år till på Ringhals 3 och 4 söker vi flera tekniker och ingenjörer till Underhåll inom automation, instrumentering, och teleteknik.


Om jobbet
Verksamheten består framför allt av underhåll på komponent-, system- och apparatfunktioner i anläggningarnas skydd-, process- och servicesystem. Vi genomför underhållskampanjer och komponentutbyten samt deltar i ändringsverksamheten på anläggningarna.
Instrumentunderhåll på Ringhals består av:
• Konventionell instrumentering för skydd-, process- och servicesystem
• Digitala styr- och processdatorsystem
• Teleteknisk utrustning, områdesskydd, skyddsinstrumentering
• Reaktornära instrumentering, aktivitetsmätning och brandlarmsystem
• Vibrationsmätning och analys. Tillfällig mätning och mätdatainsamling
• Verkstäder för elektronikreparationer, kalibrering och mottagningskontroll samt utveckling av inspektionsutrustning och datorer


Dina arbetsuppgifter
Du arbetar i huvudsak med förebyggande och avhjälpande underhåll på styr-, regler- och automationsutrustning i våra anläggningar. Arbetsuppgifterna innebär också felsökning, optimering, åtgärder vid störningar och ombyggnader Vissa områden och tjänster är inriktade till verkstadsarbeten i instrumentmiljö.
Du kommer dessutom att medverka i projekt och processutredningar samt medverka i framtagande av underhållsrapporter, dokumentationsupprättningar och upprättande av reservdelsbehov. Vi närmar oss en uppgradering på delar av anläggningarna, vilket ger oss intressanta och spännande utmaningar. Vi ser fram emot dina förslag till utveckling och förbättring av våra hjälpmedel inom instrumentunderhåll.


Om dig
Vi ser gärna att du har teknisk utbildningsbakgrund eller motsvarande kompetens inom instrumentområdet. Det gör inget om du är relativt nyutexaminerad, även om vi gärna ser att du har erfarenhet av praktiskt underhållsarbete, antingen inom processmätutrustning, styrutrustning eller arbete i instrumentverkstad. Du behärskar svenska och engelska väl och bör ha en god datorvana.
Arbetet kräver täta samarbeten och vi värdesätter därför att du är en lagspelare som bidrar till ett bra gruppklimat. Vidare är du noggrann och trygg som person samt flexibel och kan anpassa dig efter ändrade omständigheter.


Om oss
Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.
Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.
Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals


Övrig information
Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chefer Ellinor Karlsson 0705767715 eller Mikael Råström 0768218667
Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Lina Friberg [email protected]
Våra fackliga representanter är: Johanna Dannberg - Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Lars Nydén - Ledarna, Mårten Walfridsson - SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.


Placeringsort: Ringhals


Välkommen med din ansökan senast den 30/1 2022
Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte - sök redan i dag!


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sommarjobb Instrumenttekniker, Ringhals AB, Ringhals

Vill du jobba med en av mänsklighetens största utmaningar? Och ha kul medan du gör det? Då borde du söka ett sommarjobb hos oss! Var med i kampen och hjälp oss mot vårt mål att bli fossilfria inom en generation! Sommarjobben på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få erfarenhet och en inblick av hur det är att arbeta på ett stort svenskt energibolag. Du kommer få träffa ett flertal människor med olika erfarenheter som kan bidra till din utvec... Visa mer
Vill du jobba med en av mänsklighetens största utmaningar? Och ha kul medan du gör det? Då borde du söka ett sommarjobb hos oss! Var med i kampen och hjälp oss mot vårt mål att bli fossilfria inom en generation!
Sommarjobben på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få erfarenhet och en inblick av hur det är att arbeta på ett stort svenskt energibolag. Du kommer få träffa ett flertal människor med olika erfarenheter som kan bidra till din utveckling och nätverk. Du som antingen har sommaruppehåll från studier, övergår till en ny utbildning till hösten eller som avslutar en utbildning under vårterminen kan söka ett sommarjobb hos oss. Vi ser fram emot din ansökan!


Dina arbetsuppgifter som Instrumenttekniker
Du kommer att tillhöra enheten instrument NUI som har ansvaret för Instrument & Control (I&C) underhållet på Ringhals och består av ca. 70 medarbetare, fördelat på 4 grupper. Verksamheten består framför allt av underhåll på komponent-, system- och apparatfunktioner i anläggningarnas skydd-, process- och servicesystem.
Du kommer bland annat att arbeta i vår verkstad med:
• Förebyggande underhåll av elektronikkort.
• Kalibrering av handhållen mätutrustning.
• Mottagningskontroll av nyinkomna anläggningsutrustningar.
• Förebyggande underhåll av mobil utrustning.


Ute i våra anläggningar kommer du arbeta med:
• Förebyggande och avhjälpande underhåll på styr-, regler- och automationsutrustning
Hos oss får du möjlighet att tillämpa dina teoretiska kunskaper och få praktisk erfarenhet inom ellära/elektronik.


Vi söker dig som
Du har gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning. Utbildning på yrkeshögskola eller universitet är meriterande. Du behärskar svenska och engelska väl och bör ha en god datorvana.
Arbetet kräver nära samarbete och vi värdesätter därför att du är en lagspelare som bidrar till ett bra gruppklimat. Vidare är du noggrann, serviceinriktad och trygg som person samt flexibel och kan anpassa dig efter ändrade omständigheter.


Övrig information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande Mikael Råström, 076-821 86 67 eller Ellinor Karlsson 070-576 77 15. Vill du veta mer om själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Ida Fågelqvist 070-048 76 82.
Fackliga representanter för sommarjobbet är Johanna Dannberg Akademikerna, Eva-Lena Green Unionen, Lars Nydén Ledarna och Mårten Walfridsson SEKO. Du når samtliga representanter på 0340-66 70 00.
Tjänsten är placerad på Ringhals och kommer pågå mellan 20 juni till 12 augusti 2022.


Så här ansöker du
Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår utbildning, relevanta erfarenheter och bostadsort. Inga ansökningar tas emot via mail.


Låter detta som ett sommarjobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 22 februari 2022!


Det kan förekomma att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen görs drogtest.
Om exportkontroll: Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.


Om oss
Ringhals AB ingår i Vattenfallkoncernen och är Nordens största kraftverk. Vi har över 40 års erfarenhet av elproduktion och står nu inför nya utmaningar av olika slag som kräver säkerhetsmedvetande och nytänkande. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.
Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss, varför vi ser individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.
Läs gärna mer om vår verksamhet: https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals


Följ oss gärna!
Linkedin: Vattenfall
Instagram: Vattenfall
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sommarjobb Instrumenttekniker, Ringhals

Företagsbeskrivning Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg. Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld... Visa mer
Företagsbeskrivning
Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.
Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.
Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals

Följ oss gärna!
Linkedin: Vattenfall
Instagram: Vattenfall
Jobbeskrivning
Vill du jobba med en av mänsklighetens största utmaningar? Och ha kul medan du gör det? Då borde du söka ett sommarjobb hos oss! Var med i kampen och hjälp oss mot vårt mål att bli fossilfria inom en generation!
Sommarjobben på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få erfarenhet och en inblick av hur det är att arbeta på ett stort svenskt energibolag. Du kommer få träffa ett flertal människor med olika erfarenheter som kan bidra till din utveckling och nätverk. Du som antingen har sommaruppehåll från studier, övergår till en ny utbildning till hösten eller som avslutar en utbildning under vårterminen kan söka ett sommarjobb hos oss. Vi ser fram emot din ansökan!

Dina arbetsuppgifter som Instrumenttekniker
Du kommer att tillhöra enheten instrument NUI som har ansvaret för Instrument & Control (I&C) underhållet på Ringhals består av ca. 70 medarbetare, fördelat på 4 grupper. Verksamheten består framför allt av underhåll på komponent-, system- och apparatfunktioner i anläggningarnas skydd-, process- och servicesystem.
Du kommer bland annat att arbeta i vår verkstad med:
Förebyggande underhåll av elektronikkort.
Kalibrering av handhållen mätutrustning.
Mottagningskontroll av nyinkomna anläggningsutrustningar.
Förebyggande underhåll av mobil utrustning.

Ute i våra anläggningar kommer du arbeta med:
Förebyggande och avhjälpande underhåll på styr-, regler- och automationsutrustning

Hos oss får du möjlighet att tillämpa dina teoretiska kunskaper och få praktisk erfarenhet inom ellära/elektronik.
Kravspecifikation
Du har gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning. Utbildning på yrkeshögskola eller universitet är meriterande. Du behärskar svenska och engelska väl och bör ha en god datorvana.
Arbetet kräver nära samarbete och vi värdesätter därför att du är en lagspelare som bidrar till ett bra gruppklimat. Vidare är du noggrann, serviceinriktad och trygg som person samt flexibel och kan anpassa dig efter ändrade omständigheter
Ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande Mikael Råström, 076-821 86 67 eller Ellinor Karlsson 070-576 77 15. Vill du veta mer om själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Ida Fågelqvist 070-048 76 82.
Fackliga representanter för sommarjobbet är Patrik Harrysson - Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Lars Nydén - Ledarna, Alexander Wallberg - SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.
Tjänsten är placerad på Ringhals och kommer pågå mellan 19 juni till 11 augusti 2023.

Så här ansöker du
Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår utbildning, relevanta erfarenheter och bostadsort. Inga ansökningar tas emot via mail.

Låter detta som ett sommarjobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 26 februari 2023!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Visa mindre

Automations / Instrumenttekniker

På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 100 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång. Är du en drivande person som tycker om att jobba med problemlösning och vill arbeta inom ett framgångsrikt företag som sat... Visa mer
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 100 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.


Är du en drivande person som tycker om att jobba med problemlösning och vill arbeta inom ett framgångsrikt företag som satsar stort på framtiden? Vi söker en automations-/instrumenttekniker
till vårt moderna massabruk i Värö.

Dina arbetsuppgifter

Som automations-/instrumenttekniker är du en viktig spelare i vårt goa team som ansvarar för både avhjälpande och förebyggande underhåll på vår styr- och reglerutrustning, felsökning, optimering, installation och åtgärder vid processtörningar. Du jobbar även med fabrikens processdatorsystem och du bidrar i projekt och process­utredningar. Arbetet är till stora delar självständigt men innebär ett nära samarbete och dialog med driftspersonal samt teknisk personal både internt och externt.

Din erfarenhet

För att trivas i tjänsten har du ett självständigt och engagerat angreppssätt där du driver dig själv och ditt arbete framåt på ett strukturerat sätt. Du har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och en kreativ problemlösare. Att du har förståelse och intresse för förebyggande underhåll och att utveckla underhållsmetoder är självklart. Du har gymnasiekompetens och behärskar svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlighet och inställning.

Din arbetsgivare Södra

Vi erbjuder ett utvecklande och spännande arbete i en medlemsägd koncern med hög förändringstakt. Södras gemensamma värdegrund är långsiktigt agerande, värdeskapande relationer . Medarbetare som trivs och visar ett stort engagemang är avgörande för vår framgång och utgör kärnan i vår verksamhet. För oss är en frisk och säker arbetsplats en central del av vårt kontinuerliga arbete med att utveckla våra medarbetares kompetens och yrkeskunnande. Vi vill att våra medarbetare ska må bra och erbjuder därför bland annat hälsoprofilbedömningar, friskvårdsbidrag och sjukförsäkring till våra anställda. Vi har intressanta arbetsuppgifter i teknikens framkant med goda utvecklingsmöjligheter genom företagsinterna och externa utbildningar, projekt och erfarenhetsutbyten.

Placering

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och på dagtid, för rätt person kan skiftgång på sikt bli en möjlighet. Placering är i Värö som ligger på Väröhalvön i Varbergs kommun, cirka 6 mil söder om Göteborg. Tillträde sker enligt överenskommelse och så snart som möjligt. Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Vill du veta mer?

Tala då med Mattias Korskulle, Chef Instrument, tel 0340-63 35 95. Förfrågor om rekryteringsprocessen kontakta Monica Kempe Engh, HR-partner, tfn0340-62 81 12. För fackliga frågor ring Peter Nilsson, Pappers, tfn 0340-63 35 62.

Hoppas vi hörs snart! Ansök via länken nedan senast den 1 sep 2019. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post. Vi har drog- och alkoholtester i vår urvalsprocess.

 

Följ oss gärna på  Facebook ,  #jobbapåsödra #sodraivaro

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre