Lediga jobb som Sjuksköterska, psykiatrisk vård i Varberg

Se lediga jobb som Sjuksköterska, psykiatrisk vård i Varberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Varberg som finns hos arbetsgivaren.

Specialistsjuksköterska till preventiva enheten

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? ARBETSUPPGIFTER Brinner du för demensvård och gillar att arbeta... Visa mer
I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens.
Vill du växa med oss?ARBETSUPPGIFTER
Brinner du för demensvård och gillar att arbeta med att utbilda och handleda med individens behov i centrum? Då är du rätt medarbetare för oss!

Som specialistsjuksköterska i Varbergs kommuns preventiva enhet kommer du handleda och utbilda medarbetare och vägleda och lotsa personer med kognitiv sjukdom/ demenssjukdom och deras anhöriga inom de olika verksamheterna i region och kommun samt ge råd och information kring sjukdomar. Du kommer att ingå i resursteam demens och tillsammans med dina kollegor i teamet vara med och utveckla demensvården i Varbergs kommun utifrån nationella riktlinjer för demensvård.
I rollen ingår att utbilda medarbetare och anhöriga om Kognitiva sjukdomar/ demenssjukdomar och bemötande av utmanande beteenden till följd av psykisksjukdom eller missbruk.

I din roll kan även ingå att initiera och vara behjälplig vid demensutredning, samverka med närsjukvården och minnesmottagningen/specialistvården kring t.ex. medicinska och sociala uppföljningar, anhörigutbildning, informationsträffar samt vid behov medverka vid vårdplaneringar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som inom ditt yrkesområde har kompetens och intresse av att arbeta med demensfrågor och psykisk sjukdom och ser vikten av förebyggande arbete och tidiga insatser. Specialistutbildning inom demens och kunskap om missbruk och samsjuklighet är meriterande. Du är legitimerad specialistsjuksköterska inom vård av äldre/kognitiv sjukdom eller psykiatri eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig.

Du bör ha en god kommunikativ och organisatorisk förmåga, vara flexibel och lyhörd. Som specialistsjuksköterska ska du ha egen drivkraft och vara engagerad och ansvarstagande. Avgörande för att lyckas är struktur, planeringsförmåga, god samarbetsförmåga och kompetens att driva utvecklingsarbete. Kunskaper inom SoL och HSL är meriterande. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Intervjuer kommer hållas 8:e mars.

ÖVRIGT
Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Rekrytering sker löpande.

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag! Visa mindre

Psykiatrisjuksköterska till höst/vinteruppdrag i Sydvästra Sverige

Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care.  OM UPPDRAGET Nu söker jag dig som är en trygg och erfaren psykiatrisjuksköterska till ett bemanningsuppdrag i Sydvästra Sverige. Uppdraget innebär arbete till klinikens fem avdelningar :  PIVA, avd 21 rättspsykiatri, avd 22 allmänpsykiatri, avd 23... Visa mer
Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. 

OM UPPDRAGET
Nu söker jag dig som är en trygg och erfaren psykiatrisjuksköterska till ett bemanningsuppdrag i Sydvästra Sverige.
Uppdraget innebär arbete till klinikens fem avdelningar : 
PIVA, avd 21 rättspsykiatri, avd 22 allmänpsykiatri, avd 23 psykos, avd 24 beroende.
Prognosen nu är att verksamheten kommer ha störst behov på avd 21, avd 24, och PIVA under våren 2024.

Önskvärt att du ska kunna fungera på alla avdelningar och byta avd utifrån verksamhetens behov, och måste vara flexibel i detta.
Schema läggs en månad i taget.
Verksamheten kan erbjuda i första hand tjänstgöring på 75-80% eller lägre. Störst behov finns kväll och helg, så vi ser gärna dig som kan arbeta fler än varannan helg, alternativt som bara arbetar helger eller kväll/helg.
Ett absolut minimum är 2 av 4 helger. Storhelger ingår och kan inte väljas bort.

Behovet finns från 1 januari och sträcker sig till 31 maj 2024. 
Arbetstiderna är dag, kväll eller rotation inklusive helgtjänstgöring. 

DIN PROFIL
Legitimerad psykiatrisjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet inom psykiatrisk heldygnsvård. Journalkunskaper i VAS/NCS är meriterande.
Som psykiatrisjuksköterska är du trygg och flexibel i din roll. Du kan arbeta självständigt samtidigt som du värdesätter samarbete med kollegor. 

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen! Visa mindre

Psykiatrisjuksköterska/Sjuksköterska sökes till Vårdcentralen Tvååker

Nu söker vi en psykiatrisjuksköterska/sjuksköterska till vårt psykosociala team på Vårdcentralen Tvååker. Här kommer du till en vårdcentral där vi lägger stort fokus på ett öppet arbetsklimat och där vi respekterar och kommunicerar med varandra. Om tjänsten Du kommer främst att arbeta i vårt psykosociala team och tjänsten innehåller en variation av arbetsuppgifter, allt utifrån patienternas vårdbehov. Det innebär dels mottagningsarbete, tidsbokning, be... Visa mer
Nu söker vi en psykiatrisjuksköterska/sjuksköterska till vårt psykosociala team på Vårdcentralen Tvååker.

Här kommer du till en vårdcentral där vi lägger stort fokus på ett öppet arbetsklimat och där vi respekterar och kommunicerar med varandra.

Om tjänsten
Du kommer främst att arbeta i vårt psykosociala team och tjänsten innehåller en variation av arbetsuppgifter, allt utifrån patienternas vårdbehov. Det innebär dels mottagningsarbete, tidsbokning, bedömning, triagering och rådgivning, både via telefon och chatt. I tjänsten ingår det även att vara Rehabkoordinator. 

Arbetstiden är dagtid med viss kvälls- och helgtjänstgöring.

Vårdcentralen Tvååker är en trivsam vårdcentral och arbetsplats där vi tillsammans arbetar för patientens bästa och där alla i teamet hjälps åt. Här är vi är cirka 25 medarbetare som arbetar med att ta hand om våra 6 000 listade patienter. För oss är det viktigt att patienten upplever det enkelt och välkomnande i sina kontakter med oss. Vi delar lokal med apotek.

Vi erbjuder en välfungerande vård och har förutom läkarmottagning en stabil tvärprofessionell vård med distriktssköterskor, BVC, sjukgymnastik, arbetsterapeut, psykolog och lab. Vi har även ett psykosocialt team och är också asylnod, vilket innebär att vi har ett särskilt ansvar för planering och genomförande av hälsoundersökningar.

Vårdcentralen ligger centralt i samhället Tvååker, endast en kvarts resa från Varberg och du tar dig lätt hit med kollektivtrafik. Om du kör bil finns här goda parkeringsmöjligheter och vårdcentralen ligger nära motorvägsavfarten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad psykiatrisjuksköterska/sjuksköterska och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av vårdcentralsarbete/mottagningsarbete. För tjänsten krävs att du har läst KBT steg 1. För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift.

Du som söker är en serviceinriktad och lösningsorienterad person med ett gott bemötande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i team. I rollen krävs det att du kan arbeta självständigt och har förmågan att vara flexibel. Vi ser även att du har engagemang och vilja att aktivt bidra i utvecklingen av vår verksamhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande
För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka https://www.regionhalland.se/jobb-och-karriar/formaner/ vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! https://www.regionhalland.se/om-region-halland/

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.


Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal. Visa mindre

Sjuksköterska till psykiatri i Varberg

Information om uppdraget: Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska inom psykiatri i Varberg I rollen som sjuksköterska inom psykiatri arbetar du med omvårdnad inom psykiatrisk sluten- och öppenvård. Du hjälper patienter att hantera psykisk ohälsa eller psykisk sjukdom, att hantera känslor av meningslöshet och att stärka personens känsla av att ha kontroll över sitt liv. Det är viktigt att arbeta utifrån ett helhetsperspektiv och att se både patien... Visa mer
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska inom psykiatri i Varberg

I rollen som sjuksköterska inom psykiatri arbetar du med omvårdnad inom psykiatrisk sluten- och öppenvård. Du hjälper patienter att hantera psykisk ohälsa eller psykisk sjukdom, att hantera känslor av meningslöshet och att stärka personens känsla av att ha kontroll över sitt liv. Det är viktigt att arbeta utifrån ett helhetsperspektiv och att se både patient och närstående i deras livssituationer.

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet.

- VUB inom psykiatri.

Var: Varberg


Omfattning: 75-80%


Tidsperiod: 240101-240531


Arbetstider Störst behov finns kväll och helg, så vi ser gärna konsulter som kan arbeta fler än varannan helg, alternativt som bara arbetar helger eller kväll/helg. Ett absolut minimum är 2 av 4 helger. Storhelger ingår och kan inte väljas bort


Journalsystem: Melior

Sista ansökningsdag: 231106


Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Vi är ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge sjuksköterskor en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Anna, Magnus & Rebecka Visa mindre

Sjuksköterska till psykiatri i Varberg

Information om uppdraget: Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska inom psykiatri i Varberg I rollen som sjuksköterska inom psykiatri arbetar du med omvårdnad inom psykiatrisk sluten- och öppenvård. Du hjälper patienter att hantera psykisk ohälsa eller psykisk sjukdom, att hantera känslor av meningslöshet och att stärka personens känsla av att ha kontroll över sitt liv. Det är viktigt att arbeta utifrån ett helhetsperspektiv och att se både patien... Visa mer
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. sjuksköterska inom psykiatri i Varberg

I rollen som sjuksköterska inom psykiatri arbetar du med omvårdnad inom psykiatrisk sluten- och öppenvård. Du hjälper patienter att hantera psykisk ohälsa eller psykisk sjukdom, att hantera känslor av meningslöshet och att stärka personens känsla av att ha kontroll över sitt liv. Det är viktigt att arbeta utifrån ett helhetsperspektiv och att se både patient och närstående i deras livssituationer.

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet.

- VUB inom psykiatri.

Var: Varberg


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 240101-240531


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: Melior

Sista ansökningsdag: 231106


Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Vi är ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge sjuksköterskor en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Anna, Magnus & Rebecka Visa mindre

Psykiatrisjuksköterska till höst/vinteruppdrag i Sydvästra Sverige

Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care.  OM UPPDRAGET Nu söker jag dig som är en trygg och erfaren psykiatrisjuksköterska till ett bemanningsuppdrag i Sydvästra Sverige. Uppdraget innebär arbete till klinikens fem avdelningar :  PIVA, avd 21 rättspsykiatri, avd 22 allmänpsykiatri, avd 23... Visa mer
Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. 

OM UPPDRAGET
Nu söker jag dig som är en trygg och erfaren psykiatrisjuksköterska till ett bemanningsuppdrag i Sydvästra Sverige.
Uppdraget innebär arbete till klinikens fem avdelningar : 
PIVA, avd 21 rättspsykiatri, avd 22 allmänpsykiatri, avd 23 psykos, avd 24 beroende.
Prognosen nu är att verksamheten kommer ha störst behov på avd 21, avd 24, och PIVA under våren 2024.

Önskvärt att du ska kunna fungera på alla avdelningar och byta avd utifrån verksamhetens behov, och måste vara flexibel i detta.
Schema läggs en månad i taget.
Verksamheten kan erbjuda i första hand tjänstgöring på 75-80% eller lägre. Störst behov finns kväll och helg, så vi ser gärna dig som kan arbeta fler än varannan helg, alternativt som bara arbetar helger eller kväll/helg.
Ett absolut minimum är 2 av 4 helger. Storhelger ingår och kan inte väljas bort.

Behovet finns från 1 januari och sträcker sig till 31 maj 2024. 
Arbetstiderna är dag, kväll eller rotation inklusive helgtjänstgöring. 

DIN PROFIL
Legitimerad psykiatrisjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet inom psykiatrisk heldygnsvård. Journalkunskaper i VAS/NCS är meriterande.
Som psykiatrisjuksköterska är du trygg och flexibel i din roll. Du kan arbeta självständigt samtidigt som du värdesätter samarbete med kollegor. 

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen! Visa mindre

Almia söker Specialistsjuksköterska till psykiatri klinik i Varberg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag och finner tjänsten som Specialistsjuksköterska till Varberg intressant? Skicka in din ansökan idag, vi på Almia ser fram emot att höra från dig! Om uppdraget: Tjänsten är på visstid och omfattar arbete på Psykiatri klinik. Period: 24-01-01 - 24-05-31, stor chans till förlängning!  Kvalifikationer: Vi söker dig som är Specialistsjuksköterska med minst två års erfarenhet.  Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter på ... Visa mer
Är du intresserad av nytt jobbuppdrag och finner tjänsten som Specialistsjuksköterska till Varberg intressant? Skicka in din ansökan idag, vi på Almia ser fram emot att höra från dig!
Om uppdraget:
Tjänsten är på visstid och omfattar arbete på Psykiatri klinik.
Period: 24-01-01 - 24-05-31, stor chans till förlängning! 
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är Specialistsjuksköterska med minst två års erfarenhet. 
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter på Psykiatri klinik. 
Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 
Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Kostnadsfri coaching via Bluecall
Mingelträffar med andra sjuksköterskor
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning
Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. 

Om Varberg
Varberg är en pärla till kuststad med nära till allt. Här finns en härlig blandning av hav, kultur, shopping och stadsliv. På sommaren finns goda möjligheter till surfing. Du kan också besöka det vackra Kallbadhuset, promenera längs strandpromenaden med fantastisk utsikt över havslinjen, köpa färsk fisk på Rökeriet eller handla på Varbergs torg. Här finns även Hallands kulturhistoriska museum.
Sista svarsdag:
22.11.2023 - Urval görs löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdag. 
www.almia.se Visa mindre

Psykiatrisjuksköterska till höst/vinteruppdrag i Sydvästra Sverige

Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care.  OM UPPDRAGET Nu söker jag dig som är en trygg och erfaren psykiatrisjuksköterska till ett bemanningsuppdrag i Sydvästra Sverige. Uppdraget innebär arbete till klinikens fem avdelningar :  PIVA, avd 21 rättspsykiatri, avd 22 allmänpsykiatri, avd 23... Visa mer
Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. 

OM UPPDRAGET
Nu söker jag dig som är en trygg och erfaren psykiatrisjuksköterska till ett bemanningsuppdrag i Sydvästra Sverige.
Uppdraget innebär arbete till klinikens fem avdelningar : 
PIVA, avd 21 rättspsykiatri, avd 22 allmänpsykiatri, avd 23 psykos, avd 24 beroende.
Prognosen nu är att verksamheten kommer ha störst behov på avd 21, avd 24, och PIVA under våren 2024.

Önskvärt att du ska kunna fungera på alla avdelningar och byta avd utifrån verksamhetens behov, och måste vara flexibel i detta.
Schema läggs en månad i taget.
Verksamheten kan erbjuda i första hand tjänstgöring på 75-80% eller lägre. Störst behov finns kväll och helg, så vi ser gärna dig som kan arbeta fler än varannan helg, alternativt som bara arbetar helger eller kväll/helg.
Ett absolut minimum är 2 av 4 helger. Storhelger ingår och kan inte väljas bort.

Behovet finns från 1 januari och sträcker sig till 31 maj 2024. 
Arbetstiderna är dag, kväll eller rotation inklusive helgtjänstgöring. 

DIN PROFIL
Legitimerad psykiatrisjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet inom psykiatrisk heldygnsvård. Journalkunskaper i VAS/NCS är meriterande.
Som psykiatrisjuksköterska är du trygg och flexibel i din roll. Du kan arbeta självständigt samtidigt som du värdesätter samarbete med kollegor. 

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen! Visa mindre

AnnSam söker Psykiatrisjuksköterska! Uppdrag v1-22 Varberg

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Psykiatrisjuksköterskor för uppdrag i Varberg!   Perioden:   2024.01.01 - 2024.05.31 Arbetstid: 75-80%  i huvudsak kväll och helg. Storhelger ingår. Berätta för oss hur du kan arbeta! Erfarenhet: Psykiatrisjuksköterska alt. Allmänsjuksköterska med erfarenhet inom psykiatri och trygg i din yrkesroll. Journalsystem:   Ev. övrigt:  Erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård. Tidigare arbe... Visa mer
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Psykiatrisjuksköterskor för uppdrag i Varberg!  
Perioden:   2024.01.01 - 2024.05.31
Arbetstid: 75-80%  i huvudsak kväll och helg. Storhelger ingår. Berätta för oss hur du kan arbeta!
Erfarenhet: Psykiatrisjuksköterska alt. Allmänsjuksköterska med erfarenhet inom psykiatri och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem:  
Ev. övrigt:  Erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård. Tidigare arbete inom Psykiatrin Halland är meriterande.
Ref.nr: 231023

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

Sjuksköterska till Ätstörningsmottagningen Varberg

Vill du arbeta i ett härligt team med kollegor som värdesätter ett öppet arbetsklimat? Då är vår arbetsplats något för dig. Vi söker nu en sjuksköterska/ psykiatrisköterska som vill bli en del av vårt team. Är du vår nya kollega? Om arbetet och oss I tjänsten som sjuksköterska på ätstörningsmottagningen kommer du att arbeta bland annat med somatiska kontroller, psykopedagogik, dagvård, familjesamtal, individuella samtal och måltidsstöd. Arbetet innebär... Visa mer
Vill du arbeta i ett härligt team med kollegor som värdesätter ett öppet arbetsklimat? Då är vår arbetsplats något för dig.

Vi söker nu en sjuksköterska/ psykiatrisköterska som vill bli en del av vårt team. Är du vår nya kollega?

Om arbetet och oss
I tjänsten som sjuksköterska på ätstörningsmottagningen kommer du att arbeta bland annat med somatiska kontroller, psykopedagogik, dagvård, familjesamtal, individuella samtal och måltidsstöd. Arbetet innebär också konsultation/rådgivning och bedömning i samarbete med övriga professioner.

Ätstörningsmottagningarnas uppdrag är bedömning/utredning, behandling och konsultation. Målgruppen är personer med Anorexi Nervosa, Bulimia Nervosa och andra specificerade ätstörningar. Vi arbetar tvärprofessionellt utifrån psykiatrisk diagnostik och låter psykosociala, psykologiska och farmakologiska behandlingsinsatser komplettera varandra.

Ätstörningsvården i Halland är det minsta verksamhetsområdet i Region Halland och tillhör organisatoriskt Barn- och ungdomspsykiatrin. Vi är en läns- och åldersövergripande verksamhet med öppenvårdsmottagningar samt dagvårdsverksamhet i Halmstad och Varberg. Inom verksamheten finns sjuksköterskor, skötare, kuratorer, sekreterare, psykologer, arbetsterapeut, fysioterapeut, dietist, behandlingsassistenter, läkare samt avdelningschef. Då vi är en åldersövergripande verksamhet har vi ett nära samarbete med såväl barn- som vuxenpsykiatrin.

Som en del av vår härliga arbetsgrupp på mottagningen i Varberg kommer du ingå in ett kompetent och utvecklande team på 15 personer. Vi värdesätter ett öppet arbetsklimat och egenskaper vi värdesätter är nyfikenhet, öppenhet, mod att ifrågasätta, humor och engagemang. Vi anser att dessa egenskaper driver vår mottagning framåt och till utveckling.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du har specialist-/ vidareutbildning inom psykiatri. Ytterligare utbildning inom KBT ser vi som ett plus, men det är inget krav.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av behandlingsarbete med patienter med ätstörningar och deras familjer. Har du tidigare arbetat med psykiatriska och/ eller neuropsykiatriska diagnoser är det en önskvärd erfarenhet. I den här tjänsten kräver vi goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Arbetets utformning kräver en flexibel och professionell medarbetare som är trygg i sin yrkeskompetens. Du motiveras av att förbättra verksamheten med patientens bästa som utgångspunkt. Du som söker till oss bidrar till ett gott samarbete på arbetsplatsen genom ett starkt engagemang, god kommunikation, positiv inställning samt att du delar med dig av din kunskap. Att du värderar vårt kollegiala arbete är lika viktigt för oss som att du tar ansvar för dina egna processer och arbetsuppgifter.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer, vilket innebär att du kan bli kontaktad för intervju innan sista ansökningsdag. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 

Vårt erbjudande
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka https://www.regionhalland.se/jobb-och-karriar/formaner/ vi kan erbjuda dig som anställd.

Övrigt

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! https://www.regionhalland.se/om-region-halland/

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.


Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal. Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterska till psykiatrisk slutenvårdsavdelning

Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu sjuksköterskor till psykiatrisk slutenvårdavdelning. Uppdragsperiod: 230901- 240131 Arbetstid: dag/kväll helg Omfattning: Heltid/deltid Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter på psykiatrisk slutenvårdsavdelning. För mer information om uppdraget, kontakta ... Visa mer
Information om uppdraget
Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care.

Vi söker nu sjuksköterskor till psykiatrisk slutenvårdavdelning.

Uppdragsperiod: 230901- 240131
Arbetstid: dag/kväll helg
Omfattning: Heltid/deltid

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter på psykiatrisk slutenvårdsavdelning.

För mer information om uppdraget, kontakta Mathias Johansson, [email protected], 0761-680360

Kvalifikationer
- Legitimerad sjuksköterska
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- Dokumentationssystem, VAS


Personliga egenskaper
Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke.

Vi erbjuder dig
- Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar
- Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige
- Pension och försäkringar
- Förmånlig lön
- Konsult- och mingelträffar


Ansökan
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com. Visa mindre

Sjuksköterska

Om oss Capio Ätstörningscenter finns i natursköna Apelviken i Varberg. Nära till natur, hav, strandpromenad, centrum och inte minst restauranger. Hos oss vill vi göra skillnad och rusta våra patienter för livet. Efter att ha varit sjuk i många år och träffat på olika vårdformer har vi möjligheten att erbjuda en behandling i KBT-E samt ett program med regelstyrt ätande och distraherande. Vi är i ständig förändring och tittar till vilka behov vi har för... Visa mer
Om oss

Capio Ätstörningscenter finns i natursköna Apelviken i Varberg.

Nära till natur, hav, strandpromenad, centrum och inte minst restauranger.

Hos oss vill vi göra skillnad och rusta våra patienter för livet.

Efter att ha varit sjuk i många år och träffat på olika vårdformer har vi möjligheten att erbjuda en behandling i KBT-E samt ett program med regelstyrt ätande och distraherande.

Vi är i ständig förändring och tittar till vilka behov vi har för att göra det bästa för patienten.

Just nu har vi möjligheter att ta emot patienter från hela Norden men merparten av patienterna kommer från olika delar av Sverige.

12 vårdplatser för vuxna (över 18 år)

5 vårdplatser för vuxna i växelvård ( över 18 år)

6 vårdplatser för unga ( under 18 år ) med närstående.

Vi möter våra patienter med ett lågaffektivt bemötande och tänker att som jag själv vill bli bemött så bemöter jag dig.

Extremly nice!Din roll

Som sjuksköterska på Capio Ätstörningscenter har du en central roll och kommer vara med i de flesta sammanhang.

Du kommer att jobba med läkemedelsfrågor, utredningar, uppföljningar, verksamhetsutveckling.

Den stora delen av din tid jobbar du med specialistpsykiatri och lite akut medicin.

Vi erbjuder dig

Att göra skillnad!

Du kommer att vara tillsammans med ett härligt gäng av medarbetare ur många professioner.

Läkare, psykolog, socionom, sjuksköterskor, kock, undersköterskor/skötare, sekreterare och chef finns på plats.

Vi har kollektivavtal och du kommer att ingå i Capio Familjen.

Här finns en mängd utbildningsmaterial som du kommer kunna ta del av i vårt Capio Academy där du gör utbildningarna på webben.

Vi sitter nära varandra och vi finns för dig som är ny på jobbet.

Friskvårdsbidrag samt terminalglasögon när detta behövs fixar arbetsgivaren.

Om dig

Vem är då du?

Du har ett gott förhållningssätt och bemötande.

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet från ätstörningsvården eller psykiatrin.

Du är modig och tydlig i din kommunikation och vill göra skillnad för våra patienter.

Publicerat:231018

Sista ansökningsdag:231118 Visa mindre

Psykiatrissk till höstuppdrag i Sydvästra Sverige

Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care.  OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är en trygg och erfaren psykiatrisjuksköterska till ett bemanningsuppdrag. Behov finns under perioden september 2023 - januari 2024 med stor chans till förlängning. Vi ser gärna att du som söker kan jobba med konti... Visa mer
Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. 

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är en trygg och erfaren psykiatrisjuksköterska till ett bemanningsuppdrag. Behov finns under perioden september 2023 - januari 2024 med stor chans till förlängning. Vi ser gärna att du som söker kan jobba med kontinuitet genom hela uppdraget, men även du som kan jobba delar av perioden är varmt välkommen in med din ansökan. Det finns möjlighet att jobba enbart natt eller enbart helg.

DIN PROFIL
Legitimerad psykiatrisjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet inom slutenvården. Du har erfarenhet av både akut- och planerad verksamhet. Journalkunskaper i VAS/NCS är meriterande. Nattjänstgöring är meriterande. 

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen! Visa mindre

Psykiatrisjuksköterska Heltid/Deltid HT-23

A?r du en legitimerad Specialistsjuksköterska som vill ha en trygg ansta?llning med bra villkor? Perfekt! Da? har du kommit helt ra?tt. Just nu so?ker vi en Magnifiq Specialistsjuksköterska till spa?nnande uppdrag på en Psykiatrisk Klinik i Varberg Klinikens fem avdelningar; PIVA, Rättspsykiatri, Allmänpsykiatri, Psykos samt Beroende. Arbetstid: dag/kväll eller Rotation 3-skift. Vi söker även dig som enbart vill arbeta enstaka ströpass/helger. Uppdraget... Visa mer
A?r du en legitimerad Specialistsjuksköterska som vill ha en trygg ansta?llning med bra villkor? Perfekt! Da? har du kommit helt ra?tt.

Just nu so?ker vi en Magnifiq Specialistsjuksköterska till spa?nnande uppdrag på en Psykiatrisk Klinik i Varberg

Klinikens fem avdelningar; PIVA, Rättspsykiatri, Allmänpsykiatri, Psykos samt Beroende. Arbetstid: dag/kväll eller Rotation 3-skift. Vi söker även dig som enbart vill arbeta enstaka ströpass/helger.

Uppdraget pågår från 23-09-01 till 24-01-31

Du som la?ser detta hoppas vi a?r legitimerad Specialistsjuksköterska i Psykiatri och har na?gra a?rs erfarenhet fra?n yrket samt arbetet på psykiatrisk heldygnsvård.

Som person tror vi att du a?r glad, trivs med att tra?ffa nya ma?nniskor och vill axla rollen som ambassado?r ute pa? uppdrag hos va?ra kunder.

Magnifiq - det familja?ra va?rdbemanningsbolaget

Magnifiq a?r ingen va?rdja?tte. Ista?llet bygger va?r framga?ng pa? no?jda medarbetare med trygga ansta?llningar och tja?nster av ho?gsta kvalitet.

Idag jobbar vi med så gott som alla regioner, kommuner och privata vårdgivare över hela Sverigekartan och vår ambition har alltid varit att kunna erbjuda våra konsulter bästa tänkbara uppdrag, trygga villkor och höga ersättningar oavsett var i landet du önskar arbeta.

Som konsult hos oss får du bland annat;

- En personlig kontakt som alltid finns tillgänglig för dig
- En konkurrenskraftig lön
- Försäkring, tjänstepension och sjuklön
- Reseersättning och boende utanför hemorten

La?ter detta som na?got fo?r dig? Det både tror och hoppas vi.
Va?nta i sa? fall inte - uppdraget tillsätts löpande.

Varmt välkommen!

Teamet på Magnifiq

Växel: 090-136200 Visa mindre

Psykiatrissk till höstuppdrag i Sydvästra Sverige

Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care.  OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är en trygg och erfaren psykiatrisjuksköterska till ett bemanningsuppdrag i Sydvästra Sverige. Uppdraget innebär arbete inom Behov finns under perioden september 2023 till januari 2024 med stor chans till förlängni... Visa mer
Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. 

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är en trygg och erfaren psykiatrisjuksköterska till ett bemanningsuppdrag i Sydvästra Sverige. Uppdraget innebär arbete inom Behov finns under perioden september 2023 till januari 2024 med stor chans till förlängning. Arbetstiderna är dag, kväll eller rotation inklusive helgtjänstgöring 75-90%. Vi ser gärna att du som söker kan jobba med kontinuitet genom hela uppdraget, men även du som kan jobba delar av perioden är varmt välkommen in med din ansökan. 

DIN PROFIL
Legitimerad psykiatrisjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet inom psykiatrisk heldygnsvård. Erfarenhet av arbete inom rättpsykiatri, allmänpsykiatri, psykos och/eller beroende är ett krav. Journalkunskaper i VAS/NCS är meriterande. Som sjuksköterska är du trygg och flexibel i din roll. Du kan arbeta självständigt samtidigt som du värdesätter samarbete med kollegor. 

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen! Visa mindre

Psykosociala teamet söker ny kollega i Breared, Varberg!

Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta inom vårt psykosociala team. Vårdcentralen Breared är numera en egen vårdcentral, från att tidigare ha varit en filial och vi växer hela tiden. Nu behöver vi dina kunskaper i vårt team! Arbetsuppgifter Du kommer vara den samordnande länken inom vårt rehabiliteringsuppdrag och vara vårdcentralens kontakt mot externa partners. Att verka för bedömning och behandling av patienter med krisreaktion, ångest, d... Visa mer
Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta inom vårt psykosociala team.

Vårdcentralen Breared är numera en egen vårdcentral, från att tidigare ha varit en filial och vi växer hela tiden. Nu behöver vi dina kunskaper i vårt team!

Arbetsuppgifter
Du kommer vara den samordnande länken inom vårt rehabiliteringsuppdrag och vara vårdcentralens kontakt mot externa partners.

Att verka för bedömning och behandling av patienter med krisreaktion, ångest, depression, stressrelaterade sjukdomar och smärtproblematik ingår i ditt uppdrag. Du kommer även att arbeta med bland annat telefonrådgivning, individuella terapier och gruppbehandling. Här har du ett nära samarbete med kollegor där ni exempelvis tillsammans går igenom inkommande remisser. 

En stor del av ditt arbete kommer att vara konsultation till personal och föräldrar, psykologisk behandling av korttidskaraktär samt viss bedömning och utredningsarbete. Du vägleder och guidar rehabiliteringsteamet, men även patienter i sjukskrivningsprocessen. 

Hos oss arbetar vi mycket i team och våra patienter är alltid i centrum, därför är allas kunskaper och erfarenheter viktiga i vårt arbete för att stötta och guida på bästa sätt. 

Du anställs hos oss på Breared vårdcentral i din grundanställning men du kommer även att träffa patienter på Västra valls vårdcentral. 

Om arbetsplatsen
Vi på Breared har nu vuxit oss tillräckligt stora för att vara en självständig vårdcentral, från att tidigare varit en filial till Västra Vall. Vi ligger i ett expansivt område bara fem minuter från centrum. 

Personalen består av en samling erfarna och kvalificerade läkare, sjuksköterskor och administrativ personal som alla har en passion för att ge den bästa möjliga vården till sina patienter. Vårdcentralen har också en varm och välkomnande atmosfär, med ett fokus på att skapa en personlig och empatisk relation med varje patient. Personalen arbetar tätt tillsammans för att se till att patienterna får den omsorg och stöd som de behöver för att återhämta sig och förbättra sin hälsa. 

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person till vårt team och ser att du kan ha en varierad bakgrund. Du är antingen psykiatrisjuksköterska med KBT steg 1 eller utbildad socionom med KBT steg 1.

Som person arbetar du självständigt och strukturerat och tar gärna initiativ i olika sammanhang. Du har ett flexibelt arbetssätt samt en god förmåga att samarbeta med andra. Du är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande mot andra människor och anpassar arbetet efter varje individs förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Övrig information
Rekryteringsprocess under sommaren
I den här rekryteringen har vi valt att tillämpa löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad till intervju innan sista ansökningsdag. Vi vill också göra dig uppmärksam på att vi går in i semestertider och på grund av detta kan återkoppling till dig som sökande dra ut på tiden. Under v. 26-28 går det bra att kontakta Johanna vid frågor, se kontaktuppgifter nedan.

Förmåner
För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka https://www.regionhalland.se/jobb-och-karriar/formaner/ vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! https://www.regionhalland.se/om-region-halland/

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.


Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal. Visa mindre

AnnSam söker Psykiatrisjuksköterska! Uppdrag v35-5 Varberg

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Psykiatrisjuksköterskor för uppdrag i Varberg!   Perioden:   2023.09.01 - 2024.01.31 Arbetstid: 75-90%  i huvudsak dag/kväll, eller rotation. Berätta för oss hur du kan arbeta! Erfarenhet: Psykiatrisjuksköterska alt. Allmänsjuksköterska med erfarenhet inom psykiatri och trygg i din yrkesroll. Journalsystem:   Ev. övrigt:   Tidigare arbete inom Psykiatrin Halland är meriterande. Ref... Visa mer
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Psykiatrisjuksköterskor för uppdrag i Varberg!  
Perioden:   2023.09.01 - 2024.01.31
Arbetstid: 75-90%  i huvudsak dag/kväll, eller rotation. Berätta för oss hur du kan arbeta!
Erfarenhet: Psykiatrisjuksköterska alt. Allmänsjuksköterska med erfarenhet inom psykiatri och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem:  
Ev. övrigt:   Tidigare arbete inom Psykiatrin Halland är meriterande.
Ref.nr: 230621

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

Sjuksköterska sökes till Vuxenpsykiatrimottagningen i Varberg

Då en av våra sjuksköterskor gått vidare för att arbeta med det nya journalsystemet söker vi nu en ersättare till vår välfungerande mottagning. Vi kan erbjuda en varierad och stimulerande arbetsvardag där du blir en viktig del av den goda arbetsgemenskapen inom öppenvården! Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av psykiatrisk omvårdnad, som t.ex. samtalsbehandling, läkemedelsuppföljning, läkemedelsadministration och bedömningar. Här ingår även samve... Visa mer
Då en av våra sjuksköterskor gått vidare för att arbeta med det nya journalsystemet söker vi nu en ersättare till vår välfungerande mottagning.

Vi kan erbjuda en varierad och stimulerande arbetsvardag där du blir en viktig del av den goda arbetsgemenskapen inom öppenvården!

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av psykiatrisk omvårdnad, som t.ex. samtalsbehandling, läkemedelsuppföljning, läkemedelsadministration och bedömningar. Här ingår även samverkansarbete med bland annat SIP och andra sedvanliga arbetsuppgifter på öppenvårdsmottagning. Du kommer att ingå i en sjuksköterskegrupp med hög kompetens. Här erbjuds du handledning och det finns även möjlighet till internutbildning. Som sjuksköterska inom psykiatriska öppenvården i Varberg kommer du att arbeta i nära samarbete med andra professioner. Vi träffar patienterna via mottagningsbesök, hembesök och i vissa fall digitala besök.  
Arbetstider är förlagda till måndag till fredag, kl. 8-17.Om arbetsplatsen
Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. 

Öppenvården erbjuder psykiatri nära invånarna och har mottagningar i varje kommun. Vår verksamhetsinriktning Rätt vård i rätt tid! innebär ett ständigt arbete mot ökad kvalitet, kortare ledtider och bättre patientdelaktighet. Förbättringsarbete sker löpande och involverar all personal.

Vuxenpsykiatrimottagningen i Varberg har som uppdrag att utreda och behandla specialistpsykiatriska patienter. På mottagningen arbetar personalen i tvärprofessionella team, mottagningen präglas av en positiv anda och det bedrivs kontinuerligt förbättringsarbete.

Mottagningen i Varberg har två allmänpsykiatriska team, ett DBT-team och ett psykosteam. Vuxenpsykiatrimottagningen (VPM) i Varberg är en specialistpsykiatrisk mottagning med cirka 40 medarbetare som arbetar i tvärprofessionella team, i samarbete med såväl heldygnsvård som närsjukvård. I teamen ingår läkare, psykologer, socionomer, sjuksköterskor, skötare, dietist, rehabkoordinator och arbetsterapeut. Målgruppen är personer över 18 år med svåra depressions- och ångesttillstånd, bipolärt tillstånd, personlighetsstörning, autismspektrumtillstånd, ADHD, psykotiska tillstånd och suicidalitet.Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning i psykiatri är meriterande, likväl erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom psykiatrisk vård. Har du erfarenhet av vård av patienter med psykossjukdomar är det meriterande. Då hembesök ingår i tjänsten erfordras B-körkort. Ett plus om du har erfarenhet av arbete med IPT-K, NECT, Fit for Life, VOSS - vård och stöd samordning.

Vi söker dig som bidrar till ett gott samarbete på arbetsplatsen genom ett starkt engagemang, god kommunikation, positiv inställning samt att du delar med dig av din kunskap. Arbetets utformning kräver en flexibel och professionell medarbetare som är trygg i sin yrkeskompetens och van vid att arbeta självständigt. Du motiveras av att förbättra verksamheten med patientens bästa som utgångspunkt. Du har en god samarbets- och initiativförmåga och strävar hela tiden efter personlig och yrkesmässig utveckling. Du behöver även ha en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan!Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka https://www.regionhalland.se/jobb-och-karriar/formaner/ vi kan erbjuda dig som anställd.

Övrigt

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! https://www.regionhalland.se/om-region-halland/

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.


Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal. Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterska till psykiatrisk slutenvårdsavdelning

Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu sjuksköterskor till psykiatrisk slutenvårdavdelning. Uppdragsperiod: 230601- 230831 Arbetstid: dag/kväll helg Omfattning: Heltid/deltid Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter på psykiatrisk slutenvårdsavdelning. För mer information om uppdraget, kontakta ... Visa mer
Information om uppdraget
Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care.

Vi söker nu sjuksköterskor till psykiatrisk slutenvårdavdelning.

Uppdragsperiod: 230601- 230831
Arbetstid: dag/kväll helg
Omfattning: Heltid/deltid

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter på psykiatrisk slutenvårdsavdelning.

För mer information om uppdraget, kontakta Mathias Johansson, [email protected], 0761-680360

Kvalifikationer
- Legitimerad sjuksköterska
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- Dokumentationssystem, VAS


Personliga egenskaper
Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke.

Vi erbjuder dig
- Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar
- Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige
- Pension och försäkringar
- Förmånlig lön
- Konsult- och mingelträffar


Ansökan
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com. Visa mindre

AnnSam söker Psykiatrisjuksköterska! Uppdrag v22-35 Varberg.

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu en Psykiatrisjuksköterska för uppdrag i Varberg!   Perioden:   2023.06.01 - 2023.08.31 Arbetstid: Måndag-fredag Erfarenhet: Psykiatrisjuksköterska och trygg i din yrkesroll. Journalsystem:   Ev. övrigt: Ref.nr: 230208 Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam: Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda... Visa mer
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu en Psykiatrisjuksköterska för uppdrag i Varberg!  
Perioden:   2023.06.01 - 2023.08.31
Arbetstid: Måndag-fredag
Erfarenhet: Psykiatrisjuksköterska och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem:  
Ev. övrigt:
Ref.nr: 230208

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

AnnSam söker Psykiatrisjuksköterska! Uppdrag -v22 i Varberg.

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu en Psykiatrisjuksköterska för uppdrag i Varberg!   Perioden: Snarast-2023.05.31 Arbetstid: Måndag-fredag Erfarenhet: Psykiatrisjuksköterska och trygg i din yrkesroll. Journalsystem:   Ev. övrigt: Ref.nr: 230207 Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam: Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder... Visa mer
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu en Psykiatrisjuksköterska för uppdrag i Varberg!  
Perioden: Snarast-2023.05.31
Arbetstid: Måndag-fredag
Erfarenhet: Psykiatrisjuksköterska och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem:  
Ev. övrigt:
Ref.nr: 230207

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

Psykiatrisk Klinik - Omgående behov av Specialister

A?r du en legitimerad specialistsjuksko?terska som vill ha en trygg ansta?llning med bra villkor? Perfekt! Da? har du kommit helt ra?tt. Just nu so?ker vi Magnifiqa Psykiatrisjuksköterskor till spa?nnande uppdrag inom den Psykiatriska heldygnsvården i Varberg Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår till 23-05-31 det finns goda chanser till förlängning av uppdragsperioden. Du som la?ser detta hoppas vi a?r legitimerad Specialistsjuksköterska in... Visa mer
A?r du en legitimerad specialistsjuksko?terska som vill ha en trygg ansta?llning med bra villkor? Perfekt! Da? har du kommit helt ra?tt.

Just nu so?ker vi Magnifiqa Psykiatrisjuksköterskor till spa?nnande uppdrag inom den Psykiatriska heldygnsvården i Varberg

Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår till 23-05-31 det finns goda chanser till förlängning av uppdragsperioden.

Du som la?ser detta hoppas vi a?r legitimerad Specialistsjuksköterska inom Psykiatri alternativt är Sjuksköterska och har några års erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård. Som person tror vi att du a?r glad, trivs med att tra?ffa nya ma?nniskor och vill axla rollen som ambassado?r ute pa? uppdrag hos va?ra kunder.

Magnifiq - det familja?ra va?rdbemanningsbolaget

Magnifiq a?r ingen va?rdja?tte. Ista?llet bygger va?r framga?ng pa? no?jda medarbetare med trygga ansta?llningar och tja?nster av ho?gsta kvalitet.

Idag jobbar vi med så gott som alla regioner, kommuner och privata vårdgivare över hela Sverigekartan och vår ambition har alltid varit att kunna erbjuda våra konsulter bästa tänkbara uppdrag, trygga villkor och höga ersättningar oavsett var i landet du önskar arbeta.

- En personlig kontakt som alltid finns tillgänglig för dig
- En konkurrenskraftig lön
- Försäkring, tjänstepension och sjuklön
- Reseersättning och boende utanför hemorten

La?ter detta som na?got fo?r dig? Det både tror och hoppas vi.
Va?nta i sa? fall inte - uppdraget tillsätts löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Teamet på Magnifiq

Växel: 090-136200 Visa mindre

Te Crea Care söker sjuksköterska till psykiatrisk slutenvårdsavdelning

Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu sjuksköterskor till psykiatrisk slutenvårdavdelning. Uppdragsperiod: 230601- 230831 Arbetstid: dag/kväll helg Omfattning: Heltid/deltid Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter på psykiatrisk slutenvårdsavdelning. För mer information om uppdraget, kontakta ... Visa mer
Information om uppdraget
Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care.

Vi söker nu sjuksköterskor till psykiatrisk slutenvårdavdelning.

Uppdragsperiod: 230601- 230831
Arbetstid: dag/kväll helg
Omfattning: Heltid/deltid

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter på psykiatrisk slutenvårdsavdelning.

För mer information om uppdraget, kontakta Mathias Johansson, [email protected], 0761-680360

Kvalifikationer
- Legitimerad sjuksköterska
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- Dokumentationssystem, VAS


Personliga egenskaper
Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke.

Vi erbjuder dig
- Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar
- Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige
- Pension och försäkringar
- Förmånlig lön
- Konsult- och mingelträffar


Ansökan
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com. Visa mindre

AnnSam söker Psykiatrisjuksköterska! Uppdrag -v22 i Varberg.

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu en Psykiatrisjuksköterska för uppdrag i Varberg!   Perioden: Snarast-2023.05.31 Arbetstid: Måndag-fredag Erfarenhet: Psykiatrisjuksköterska och trygg i din yrkesroll. Journalsystem:   Ev. övrigt: Ref.nr: 230207 Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam: Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder... Visa mer
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu en Psykiatrisjuksköterska för uppdrag i Varberg!  
Perioden: Snarast-2023.05.31
Arbetstid: Måndag-fredag
Erfarenhet: Psykiatrisjuksköterska och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem:  
Ev. övrigt:
Ref.nr: 230207

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

Capio Ätstörningscenter söker leg sjuksköterska

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval. Vi är ett behandlingshem, en specialistpsykiatrisk enhet och vänder oss till patienter med ätstörningsdiagn... Visa mer
Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Vi är ett behandlingshem, en specialistpsykiatrisk enhet och vänder oss till patienter med ätstörningsdiagnos Vårt mål är att erbjuda bästa möjliga kvalitet i diagnostik, behandling och bemötande. Vi arbetar utifrån KBT-E, som är en evidensbaserad, kognitiv beteendeterapeutisk metod särskilt anpassad för ätstörningar. Samtliga medarbetare är utbildade i metoden. Vi följer internationella, nationella och regionala riktlinjer.

Vi arbetar på uppdrag av Region Värmland och Region Jönköpings län.

Capio Ätstörningscenter söker leg sjuksköterska 

Vi söker nu en leg sjuksköterska med  KBT steg 1 till vår verksamhet i Varberg.

Vi erbjuder specialiserad behandling för personer med olika typer av ätstörningar. Vårt behandlingshem/vårdenhet är beläget i vackra Apelviken i Varberg.
Enheten har 23 vårdplatser och tar emot patienter från hela Sverige.

Nu söker vi dig som vill vara med på vår spännande utvecklingsresa!
Arbetet är mycket stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar. Du blir en del i teamet kring patienten under behandlingsperioden med ansvar för individuella terapeutiska samtal och
gruppbehandling.
Personalen har regelbunden handledning och utbildning. 

Kvalifikationer  
Leg sjuksköterska med KBT steg 1 eller leg psykolog. 

Anställningsvillkor
Heltid, tjänstgöring måndag - fredag. Tillträde efter överenskommelse. 6 månaders provanställning. 

Personliga egenskaper:
Som person är du självständig, initiativrik, flexibel, ansvarstagande och professionell. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna. Som anställd erbjuder vi dig en konkurrenskraftig pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval, så väna inte med att skicka in din ansökan.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska till Ätstörningsmottagningen Varberg

Vill du arbeta i ett härligt team med kollegor som värdesätter ett öppet arbetsklimat? Då är vår arbetsplats något för dig. Vi söker nu en sjuksköterska/ psykiatrisköterska som vill bli en del av vårt team. Är du vår nya kollega? Om arbetet I tjänsten som sjuksköterska på ätstörningsmottagningen kommer du att arbeta med somatiska kontroller, psykopedagogik, dagvård, familjesamtal, individuella samtal och måltidsstöd. Arbetet innebär också konsultation/... Visa mer
Vill du arbeta i ett härligt team med kollegor som värdesätter ett öppet arbetsklimat? Då är vår arbetsplats något för dig.

Vi söker nu en sjuksköterska/ psykiatrisköterska som vill bli en del av vårt team. Är du vår nya kollega?

Om arbetet
I tjänsten som sjuksköterska på ätstörningsmottagningen kommer du att arbeta med somatiska kontroller, psykopedagogik, dagvård, familjesamtal, individuella samtal och måltidsstöd. Arbetet innebär också konsultation/rådgivning och bedömning i samarbete med övriga professioner.

Ätstörningsmottagningarnas uppdrag är bedömning/utredning, behandling och konsultation. Målgruppen är personer med Anorexi Nervosa, Bulimia Nervosa och andra specificerade ätstörningar. Vi arbetar tvärprofessionellt utifrån psykiatrisk diagnostik och låter psykosociala, psykologiska och farmakologiska behandlingsinsatser komplettera varandra.

Ätstörningsvården i Halland är det minsta verksamhetsområdet i Region Halland och tillhör organisatoriskt Barn- och ungdomspsykiatrin. Vi är en läns- och åldersövergripande verksamhet med öppenvårdsmottagningar samt dagvårdsverksamhet i Halmstad och Varberg. Inom verksamheten finns sjuksköterskor, skötare, kuratorer, sekreterare, psykologer, arbetsterapeut, fysioterapeut, dietist, behandlingsassistenter, läkare samt avdelningschef. Då vi är en åldersövergripande verksamhet har vi ett nära samarbete med såväl barn- som vuxenpsykiatrin.

Som en del av vår härliga arbetsgrupp på mottagningen i Varberg kommer du ingå in ett kompetent och utvecklande team på 15 personer. Vi värdesätter ett öppet arbetsklimat och egenskaper vi värdesätter är nyfikenhet, öppenhet, mod att ifrågasätta, humor och engagemang. Vi anser att dessa egenskaper driver vår mottagning framåt och till utveckling.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du har specialist-/ vidareutbildning inom psykiatri. Ytterligare utbildning inom KBT ser vi som ett plus, men det är inget krav.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av behandlingsarbete med patienter med ätstörningar och deras familjer. Har du tidigare arbetat med psykiatriska och/ eller neuropsykiatriska diagnoser är det en önskvärd erfarenhet. I den här tjänsten kräver vi goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Arbetets utformning kräver en flexibel och professionell medarbetare som är trygg i sin yrkeskompetens. Du motiveras av att förbättra verksamheten med patientens bästa som utgångspunkt. Du som söker till oss bidrar till ett gott samarbete på arbetsplatsen genom ett starkt engagemang, god kommunikation, positiv inställning samt att du delar med dig av din kunskap. Att du värderar vårt kollegiala arbete är lika viktigt för oss som att du tar ansvar för dina egna processer och arbetsuppgifter.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka https://www.regionhalland.se/jobb-och-karriar/formaner/ vi kan erbjuda dig som anställd.

Övrigt

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! https://www.regionhalland.se/om-region-halland/

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.


Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal. Visa mindre

Capio söker sjuksköterska, psykolog eller socionom med KBT-steg 1

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval. Vi är ett behandlingshem, en specialistpsykiatrisk enhet och vänder oss till patienter med ätstörningsdiagn... Visa mer
Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Vi är ett behandlingshem, en specialistpsykiatrisk enhet och vänder oss till patienter med ätstörningsdiagnos Vårt mål är att erbjuda bästa möjliga kvalitet i diagnostik, behandling och bemötande. Vi arbetar utifrån KBT-E, som är en evidensbaserad, kognitiv beteendeterapeutisk metod särskilt anpassad för ätstörningar. Samtliga medarbetare är utbildade i metoden. Vi följer internationella, nationella och regionala riktlinjer.

Vi arbetar på uppdrag av Region Värmland och Region Jönköpings län.

Capio Ätstörningscenter söker sjuksköterska, socionom, psykolog eller annan högskoleutbildning med KBT-steg 1 som arbetsgivare bedömer likvärdig.

Vi erbjuder specialiserad behandling för personer med olika typer av ätstörningar. Vårt behandlingshem/vårdenhet är beläget i vackra Apelviken i Varberg.
Enheten har 23 vårdplatser och tar emot patienter från hela Sverige.

Nu söker vi dig som vill vara med på vår spännande utvecklingsresa!
Arbetet är mycket stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar. Du blir en del i teamet kring patienten under behandlingsperioden med ansvar för individuella terapeutiska samtal och
gruppbehandling.
Personalen har regelbunden handledning och utbildning. 

Kvalifikationer 
Leg sjuksköterska, socionom, psykolog eller annan högskoleutbildning med KBT steg 1 som arbetsgivare bedömer likvärdig.

Anställningsvillkor
Heltid, tjänstgöring måndag - fredag. Tillträde efter överenskommelse. 6 månaders provanställning. 

Personliga egenskaper:
Som person är du självständig, initiativrik, flexibel, ansvarstagande och professionell. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna. Som anställd erbjuder vi dig en konkurrenskraftig pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Psykiatrisjuksköterska till psykiatriska kliniken i Halland

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor. OM UPPDRAGET Är du sjuksköterska och är intresserad av att jobba i psykiatrin? Nu har Centric Care uppdrag på psykiatrimottagning i Halland Vi söker specialistsjuksköterskor inom psy... Visa mer
Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET
Är du sjuksköterska och är intresserad av att jobba i psykiatrin? Nu har Centric Care uppdrag på psykiatrimottagning i Halland
Vi söker specialistsjuksköterskor inom psykiatri och/eller allmänsjuksköterskor med erfarenhet inom psykiatri, till klinikens avdelningar: PIVA, avd 21 rättspsykiatri, avd 22 allmänpsykiatri, avd 23 psykos, avd 24 beroende. Konsulten ska vara beredd på att arbeta på mer än en avdelning utifrån efterfrågat behov. Schema läggs ca en månad i taget. Ändringar kan förekomma. Helgtjänstgöring varannan helg.

Uppdraget sträcker sig från 230201 till 230531

DIN PROFIL
Specialistsjuksköterskor inom psykiatri och/eller allmänsjuksköterskor med erfarenhet inom psykiatri.

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 

Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.


OM CENTRIC CARE 

Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen! Visa mindre

Projektledare Resursteam Psykisk hälsa

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktivit... Visa mer
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé.

I Varbergs Hälso- och sjukvårdsenhet arbetar vi med ett hälsofrämjande arbetssätt där människans behov sätts i centrum. Vi arbetar även utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt där fokus ligger på de resurser som finns hos varje indevid. Våra mål är att förenkla männinskors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Det gör vi genom samarbete, kreativitet och öppenhet.

ARBETSUPPGIFTER
Projektet Resursteam Psykisk hälsa ska leda till att Socialförvaltningens verksamheter för äldre utvecklar sin förmåga att identifiera och stötta personer med psykisk ohälsa.

Som projektledare kommer du att ingå i Hälso- och sjukvårdsavdelningens Preventiva enhet tillsammans med Resursteam demens, dietist, demenssamordnare och utvecklingsledare. Ditt uppdrag är kompetens- och metodutveckling tillsammans med vård- och omvårdnadspersonal för att implementera förebyggande arbetssätt med fokus på depression och ångest hos äldre. Du kommer att skapa utbildningsmaterial och genomföra kompetenshöjande aktiviteter såsom utbildningar, workshops, föreläsningar och handledningar.

Resursteam psykisk hälsa blir navet för kunskap och kompetens inom området och ska föra utvecklingen mot en personcentrerad och kunskapsbaserad vård och omsorg.


KVALIFIKATIONER
Vi söker nu dig som har högskolekompetens motsvarande minst tre år. Du ska ha arbetat inom området psykisk ohälsa samt ha erfarenhet av kompetensutveckling för personalgrupper. Specialistutbildning psykiatri och erfarenhet av BPSD kvalitetsregister är meriterande.

Som projektledare ska du självständigt kunna planera, organisera och genomföra aktiviteterna i projektet. Du ska ha en god kommunikativ och organisatorisk förmåga, vara flexibel och lyhörd. Du har egen drivkraft, är engagerad och ansvarstagande.

Avgörande för att lyckas är god förmåga att strukturera, planera och omvandla projektets mål till handling. Du är en organiserad "doer" helt enkelt!

Stor vikt lägges vid personlig lämplighet, där vi värdesätter en väl utvecklad social kompetens och att du har lätt för att samarbeta. För att utbilda och handleda grupper behöver du även en god förmåga att säkert kunna tala inför och inspirera en grupp.

B-körkort krävs samt datorvana. Du skall ha arbetslivserfarenhet inom ditt yrkesområde.

ÖVRIGT
• Intervjuer kan komma att ske löpande under rekryteringsperioden. Visa mindre

Sjuksköterska, Bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som sjuksköterska till psykiatrin i Varberg, Halland. Fördelar: -Hög ersättning -Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal -Enkelt o... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som sjuksköterska till psykiatrin i Varberg, Halland.


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Vi söker en sektionsledare till Avd. 22!

Om arbetsplatsen Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer, avdelningschefer samt medicinskt ledningsansvariga. Nu söker vi sektionsledare till Avdelning 22 i Varberg som är en allmänps... Visa mer
Om arbetsplatsen
Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri.

Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer, avdelningschefer samt medicinskt ledningsansvariga.

Nu söker vi sektionsledare till Avdelning 22 i Varberg som är en allmänpsykiatrisk avdelning och består av 8 vårdplatser samt 2 platser för Brukarstyrd inläggning. Även Dagsjukvård och ECT-mottagningen är verksamheter som tillhör avdelning 22. Arbetsgivaren vill med tjänsten som sektionsledare på ett tydligt sätt få kontinuitet i det dagliga arbetet på avdelningen och på det sättet förbättra ledning/styrning, arbetsmiljö och vården för patienterna på avdelningen.

Om arbetet
Sektionsledaren är direkt underställd avdelningschefen och uppdraget medför att personen i huvudsak arbetar dagtid måndag till fredag, men vid behov kan andra tider vara aktuella. Följande arbetsuppgifter ingår i uppdraget:

- Leda och samordna det dagliga arbetet på avdelningen
- Vara en länk i den kliniska vardagen mellan avdelningen och vårdgrannar genom till exempel medverkan på rapporter, ronder och vid SIP
- Ansvara för introduktion och introduktionsprogram för nyanställda
- På uppdrag av avdelningschefen och MLA (medicinskt ledningsansvarig) kunna leda utvalda delar av avdelningens förändrings- och utvecklingsarbete
- Bistå avdelningschef och MLA i planering och utveckling av patientsäkerhetsarbetet på avdelningen
- Tillsammans med avdelningschef och MLA genomföra och följa upp internutredningar
- Ansvara för att de nationella mätningar, som Region Halland beslutat om och som Psykiatrin ingår i, genomförs så som till exempel vårdhygien, trycksår med flera
- Vid behov kunna arbeta kliniskt med patientarbete på avdelningen, även kväll och helg kan bli aktuellt
- Ersätta avdelningschef vid kortare frånvaro och eventuellt vid längre frånvaro beroende på kompetens

Tjänsten är en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat uppdrag som sektionsledare på 2 år. 6 månader innan uppdraget upphör sker en utvärdering om eventuell förlängning eller avslut.

Om dig
Vi söker dig med lämplig utbildning inom hälso- och sjukvård; psykolog, socionom, sjuksköterska eller skötare med flerårig erfarenhet från psykiatrisk heldygnsvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda andra medarbetare samt förmåga att entusiasmera i förändringsprocesser. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Om oss
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal. Visa mindre

Psykiatrisjuksköterska sökes till sommaruppdrag i Västra Götaland

UPPDRAG & PERIOD Vi söker nu dig som är psykiatrisjuksköterska till konsultuppdrag i Västra Götaland, för olika sorters uppdrag under sommaren. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet, vidareutbildning och erfarenhet av psykiatri är meriterande. Du ska kunna uttrycka dig väl i det svenska språket i både tal och skrift. Vi ser även att du som söker månar om patienterna och upprätthåller en hög kvalitet i di... Visa mer
UPPDRAG & PERIOD
Vi söker nu dig som är psykiatrisjuksköterska till konsultuppdrag i Västra Götaland, för olika sorters uppdrag under sommaren.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet, vidareutbildning och erfarenhet av psykiatri är meriterande. Du ska kunna uttrycka dig väl i det svenska språket i både tal och skrift. Vi ser även att du som söker månar om patienterna och upprätthåller en hög kvalitet i ditt arbetet genom en god omvårdnad, ett personligt bemötande och professionalitet. Du har en positivt grundinställning, en förmåga att anpassa dig till olika situationer och ändrade omständigheter och är noggrann, prestigelös och ansvarstagande.


VARFÖR BONLIVA?
? Alltid en fast kontaktperson som arbetar för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt före, under och efter uppdraget.
? Hög marknadsmässig ersättning som speglar din kompetens och uppdragets karaktär.
? Alltid full trygghet med full försäkring via vårt trygghetspaket och samarbete med SEB och AFA.


ANSÖKAN
Ansök direkt via länken så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.


ENGAGERAT STÖD LÄNGS VÄGEN
När du arbetar tillsammans med oss gör vi allt för att du ska trivas och vi finns med hela vägen för att säkerställa att du mår bra och utvecklas i den riktning du vill. Det är viktigt att du som sjuksköterska erbjuds en marknadsmässig lön och vi erbjuder därför individuell lönesättning utifrån din erfarenhet och uppdragets karaktär. Vi betalar ut lön varje vecka och erbjuder våra konsulter en personlig kontaktperson. Om du arbetar på annan ort hjälper vi dig med boende och resor.


OM OSS
Bonliva är Sveriges ledande vårdbemanningsföretag och är upphandlade i samtliga regioner samt flertalet kommuner och privata verksamheter. Med dedikerade team inom samtliga specialiteter är vår främsta uppgift att säkerställa att din kompetens kommer till rätt plats, att du utvecklas i den riktning du vill och att du får en marknadsmässig ersättning för din insats. Visa mindre

Capio Ätstörningscenter söker legitimerad sjuksköterska!

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård. Capios uppdrag är att ge varje enskild patient bästa möjliga livskvalité vilket vi levererar med stöd av vår Capiomodell. Modellen bygger på ständig förbättring och strukturerad uppföljning med kontinuerlig mätning av verksamhetens resultat, såväl inom kvalité som produktion och ekono... Visa mer
Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård.

Capios uppdrag är att ge varje enskild patient bästa möjliga livskvalité vilket vi levererar med stöd av vår Capiomodell. Modellen bygger på ständig förbättring och strukturerad uppföljning med kontinuerlig mätning av verksamhetens resultat, såväl inom kvalité som produktion och ekonomi. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår.

Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.

Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland och Halland. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Vi är ett behandlingshem, en specialistpsykiatrisk enhet och vänder oss till patienter med ätstörningsdiagnos Vårt mål är att erbjuda bästa möjliga kvalitet i diagnostik, behandling och bemötande. Vi arbetar utifrån KBT-E, som är en evidensbaserad, kognitiv beteendeterapeutisk metod särskilt anpassad för ätstörningar. Samtliga medarbetare är utbildade i metoden. Vi följer internationella, nationella och regionala riktlinjer.

Vi arbetar på uppdrag av Region Värmland och Region Jönköpings län.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet i en fortsatt positiv riktning?

Vi söker legitimerad sjuksköterska till vårt Ätstörningscenter i Varberg, som ligger ett stenkast från havet.

Vi kan erbjuda ett arbete som är lärorikt och stimulerande där vi värderar både ett bra bemötande, tillgänglighet och effektivitet. Vi arbetar med att kontinuerligt förbättra vår verksamhet och söker nu nya medarbetare. 

Enheten tar emot patienter från hela Sverige. Vi arbetar enligt KBT med en metod särskilt anpassad för ätstörningsbehandling, KBT-E. Metoden utgår från C. G. Fairburns transdiagnostiska modell som är särskilt utvecklad för behandling av ätstörningar och är manualbaserad. 

Arbetet är mycket stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar. Du blir en del i teamet kring patienten under behandlingsperioden med ansvar för psykiatriskt omvårdnadsarbete kring den medicinska behandlingen samt vara länken mellan patienten och enhetens psykiater. 

Kvalifikationer; Leg sjuksköterska. Psykiatriutbildning ett plus. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Anställningsvillkor; Heltid, 100 % tills vidare anställning med start enligt överenskommelse. Dagtid 8-16.30. 6 månaders provanställning. Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Psykiatrisjuksköterska till Minnes - och äldrepsykiatriska mottagningen

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer. Öppenvården erbjuder Hallänningen psykiatri nära invånarna och har mottagningar i varje kommun. Vår vision ”En välfunger... Visa mer
Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri.

Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Öppenvården erbjuder Hallänningen psykiatri nära invånarna och har mottagningar i varje kommun. Vår vision ”En välfungerande psykiatri med patientens fokus” innebär ett ständigt arbete mot ökad kvalitet, kortare ledtider och bättre patientdelaktighet. Förbättringsarbete sker löpande och involverar all personal. Som anställd hos oss förväntas du delta i förbättringsarbeten. 

Minnes-och äldrepsykiatriska mottagningen i Varberg är en del av den länsövergripande Minnes och äldrepsykiatriska verksamheten i Halland. Den andra mottagningen finns i Halmstad. Vi är en organisation, med en chef  och flera i personalen arbetar på båda mottagningarna. I verksamheten arbetar ca 17 personer: läkare, psykologer, kurator, arbetsterapeut, sjuksköterskor och medicinska sekreterare Psykiatrisjukskötersketjänsten är placerad vid mottagningen i Varberg men arbete kan förekomma även vid mottagningen i Halmstad . Vi samarbetar med övriga psykiatrin, närsjukvård, företagshälsovård samt kommunens olika enheter. Vi arbetar utifrån den regionövergripande vårdmodellen Annas led när det gäller utredning av misstänkt demens på specialistnivå – oavsett ålder. För den äldrepsykiatriska verksamheten är målgruppen personer över 70 år, som har nydebuterade psykiatriska tillstånd.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en sjuksköterska med specialistkompetens till Minnes- och äldrepsykiatriska mottagningen i Varberg. Vårt arbete bedrivs i tvärprofessionella team och samverkan med vårdgrannar är av stor vikt.  Du kommer att arbeta med bedömningar, provtagning, samtalsbehandling, telefonrådgivning, läkemedelsuppföljning/hantering samt patient- och anhörigutbildning. Vi arbetar främst med mottagning men ibland innefattas också hembesök. Att arbeta som sjuksköterska hos oss är stimulerande, omväxlande och utmanande och det ställer krav på dig att både vara flexibel och kunna arbeta självständigt.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har du en specialistutbildning i psykiatri alternativt specialistutbildning i vård av äldre är det meriterande. Meriterande är även erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom psykiatrisk vård samt kunskap inom demensområdet. 

Du är ambitiös och professionell i din roll och har patientens behov i tydligt i fokus för ditt arbete. Du har en helhetssyn på ditt arbete, är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du har ett tydligt intresse för förbättringsarbete och tar ansvar för att utveckla verksamheten med patienternas behov som din utgångspunkt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer är planerade till v. 32.

Övrigt
Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Om oss
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal. Visa mindre

Capio Ätstörningscenter söker KBT terapeut!

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare. Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter. Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Hall... Visa mer
Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare.
Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Vi är en specialistpsykiatrisk enhet och vänder oss till patienter med ätstörningsproblematik. Vårt mål är att erbjuda bästa möjliga kvalitet i diagnostik, behandling och bemötande. Vi arbetar utifrån evidensbaserade metoder, och vi följer internationella, nationella och regionala riktlinjer.
Vi arbetar på uppdrag av Region Värmland och Region Jököpings län.Vill du vara med och utveckla vår verksamhet i en fortsatt positiv riktning?

Vi söker KBT terapeut till vårt ätstörningscenter i Varberg, som ligger ett stenkast från havet.

Vi kan erbjuda ett arbete som är lärorikt och stimulerande, med öppen och trevlig stämning och bra sammanhållning inom personalgruppen. Vi värderar både ett bra bemötande, tillgänglighet och effektivitet. Vi arbetar med att kontinuerligt förbättra vår verksamhet och är inne i en expansiv fas.

Enheten tar emot patienter från hela Sverige. Vi arbetar enligt KBT med en metod särskilt anpassad för ätstörningsbehandling, CBT-E. Metoden utgår från  C. G. Fairburns transdiagnostiska modell som är särskilt utvecklad för behandling av ätstörningar och är manualbaserad. 

Arbetet är mycket stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar. Du blir en del i teamet kring patienten under behandlingsperioden med ansvar för individuella terapeutiska samtal och gruppbehandling.

Personalen har regelbunden handledning och utbildning.

Kvalifikationer; Psykolog, sjuksköterska, socionom med basutbildning i KBT ( steg-1) alt. Leg. Psykoterapeut.  Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Anställningsvillkor; Heltid, 100 % tills vidare anställning. Dagtid 8-16.30. 6 månaders provanställning. Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska till Minnes- och äldrepsykiatriska mottagningen

Öppenvården erbjuder Hallänningen psykiatri nära invånarna och har mottagningar i varje kommun. Vår vision ”En välfungerande psykiatri med patientens fokus” innebär ett ständigt arbete mot ökad kvalitet, kortare ledtider och bättre patientdelaktighet. Förbättringsarbete sker löpande och involverar all personal. Som anställd hos oss förväntas du delta i förbättringsarbeten.  Minnes-och äldrepsykiatriska mottagningen i Varberg är en del av den länsövergr... Visa mer
Öppenvården erbjuder Hallänningen psykiatri nära invånarna och har mottagningar i varje kommun.

Vår vision ”En välfungerande psykiatri med patientens fokus” innebär ett ständigt arbete mot ökad kvalitet, kortare ledtider och bättre patientdelaktighet. Förbättringsarbete sker löpande och involverar all personal. Som anställd hos oss förväntas du delta i förbättringsarbeten. 

Minnes-och äldrepsykiatriska mottagningen i Varberg är en del av den länsövergripande Minnes och äldrepsykiatriska verksamheten i Halland. Den andra mottagningen finns i Halmstad. Vi är en organisation, med en chef  och flera i personalen arbetar på båda mottagningarna. I verksamheten arbetar ca 17 personer: läkare, psykologer, kurator, arbetsterapeut, sjuksköterskor och medicinska sekreterare

Sjukskötersketjänsten är placerad vid mottagningen i Varberg. Vi samarbetar med övriga psykiatrin, närsjukvård, företagshälsovård samt kommunens olika enheter. Vi arbetar utifrån den regionövergripande vårdmodellen Annas led när det gäller utredning av misstänkt demens på specialistnivå – oavsett ålder. För den äldrepsykiatriska verksamheten är målgruppen personer över 70 år, som har nydebuterade psykiatriska tillstånd.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en sjuksköterska till Minnes- och äldrepsykiatriska mottagningen i Varberg, gärna med specialistkompetens .Vårt arbete bedrivs i tvärprofessionella team och samverkan med vårdgrannar är av stor vikt.  Du kommer att arbeta med bedömningar, provtagning, samtalsbehandling, telefonrådgivning, läkemedelsuppföljning/hantering samt patient- och anhörigutbildning. Vi arbetar främst med mottagning men ibland innefattas också hembesök. Att arbeta som sjuksköterska hos oss är stimulerande, omväxlande och utmanande och det ställer krav på dig att både vara flexibel och kunna arbeta självständigt.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har du en specialistutbildning i psykiatri alternativt specialistutbildning i vård av äldre är det meriterande. Meriterande är även erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom psykiatrisk vård samt kunskap inom demensområdet. 

Du är ambitiös och professionell i din roll och har patientens behov i tydligt i fokus för ditt arbete. Du har en helhetssyn på ditt arbete, är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du har ett tydligt intresse för förbättringsarbete och tar ansvar för att utveckla verksamheten med patienternas behov som din utgångspunkt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt
Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Om oss
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.


  Visa mindre

Sjuksyrra AB söker specialistsjuksköterska inom psykiatri!

Vad? För kunds räkning söker vi kvalificerad specialistsjuksköterska inom psykiatri till en psykosavdelning. Var? Varberg Behov? 5 X 100 % Perioden: 190610-1900825 Arbetstider? Treskift Vad ska du göra? Sedvanliga arbetsuppgifter för psykiatrisjuksköterska på psykosavdelning. Du ska även trivas och ha kul på jobbet både med dina kollegor och arbetsuppgifter. Vad krävs av dig? 2 års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska Vidareutbildad inom psykia... Visa mer
Vad?
För kunds räkning söker vi kvalificerad specialistsjuksköterska inom psykiatri till en psykosavdelning.

Var?
Varberg

Behov?
5 X 100 %

Perioden: 190610-1900825

Arbetstider?
Treskift

Vad ska du göra?
Sedvanliga arbetsuppgifter för psykiatrisjuksköterska på psykosavdelning. Du ska även trivas och ha kul på jobbet både med dina kollegor och arbetsuppgifter.

Vad krävs av dig?
2 års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska
Vidareutbildad inom psykiatri
Erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård är ett krav
Självgående och trygg med att göra egna bedömningar

Journalsystem?
VAS

Vem är du?
En god ambassadör för Sjuksyrra AB genom att besitta följande egenskaper:
Flexibel
Självgående
Kompetent
Positiv

Vad får du?
Tjänstepension från första arbetade timmen
Fullt försäkringsskydd
Hög grundersättning
Personlig och snabb service

Välkommen in med din ansökan snarast då tillsättning sker löpande dock senast 10/11!

Vid frågor vänligen kontakta:
Gustav Strömgren - Konsultchef
Mobil: 070-031 00 37, e-post: [email protected]
Katarina Ekoff - Konsultchef
Mobil: 070-226 37 41, e-post: [email protected]
Catherine Gabrielsson - Konsultchef
070-368 51 00, e-post: [email protected] Visa mindre

Psykiatrisjuksköterska till PIVA

Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor. Vi erbjuder även alla v... Visa mer
Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.

Vi erbjuder även alla våra anställda 25% rabatt på samtliga årskort hos Nordic Wellness.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker Psykiatrisjuksköterska till PIVA
Uppdraget stäcker sig från 190812-191110.
Dag/kväll. Helgtjänstgöring ingår.

För mer information om tjänsten, kontakta Linn Halling, [email protected] , 0725-545304


Din profil
Psykiatrisjuksköterska alternativt Sjuksköterska med erfarenhet från psykiatri
Meriterande med kunskaper i journalsystemet VAS. Visa mindre