Lediga jobb som Utvecklingsingenjör, elkraft i Varberg

Se lediga jobb som Utvecklingsingenjör, elkraft i Varberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Varberg som finns hos arbetsgivaren.

Utvecklingsingenjör/Analytiker sökes till processanalysteam på Ringhals

Företagsbeskrivning Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg. Vår medarbetarkultur präglas av teknik, kompetens och människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer ... Visa mer
Företagsbeskrivning


Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.
Vår medarbetarkultur präglas av teknik, kompetens och människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.
Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals
Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Våra huvudmarknader är Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark och Storbritannien. Inom Vattenfallkoncernen finns cirka 20?000 anställda. Vi har elektrifierat industrier, levererat energi till bostäder och förvandlat tillvaron genom innovation i över hundra års tid. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation och vi driver på övergången till ett hållbart energisystem.


Jobbeskrivning


Vill du bli en viktig spelare när det gäller att säkra svensk energiproduktion?
Drömmen lever om att någon gång i framtiden få bygga nya kärnkraftverk. Tills dess, och för många år framåt, ska vi på ett säkert effektivt och varsamt sätt ta hand om de fina anläggningar vi har. Vi står inför ett stort moderniseringsbehov där ny och gammal teknik ska samsas vilket bidrar till många spännande analyser, nytänkande och anpassade konstruktionslösningar.
Processanalysgruppen på Ringhals söker nu dig, för att hjälpa till att ta hand om våra regler- och skyddssystem. Tillsammans med våra seniora analytiker får du möjlighet att utvecklas i rollen som utvecklingsingenjör/analytiker
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är minst sagt varierande.
Samarbete med olika avdelningar såsom teknik-, projekt-, drift-och underhållsorganisationen. Du kommer få möjlighet att vara ute i anläggningen och stötta vid kontroller av div funktioner, system och komponenter Tillsammans med kollegorna skapar du behovsanalyser, beräkningar/tekniska utredningar, simuleringar av processystem samt vid behov stöttar vid tolkning av kravbild. Att deltaga i olika spännande projekt, från enstaka komponentutbyten till hela reglersystem är en stor del av din arbetstid.
Du deltar tillsammans med kollegorna vid idrifttagning av anläggningen efter moderninseringsprojekt och du deltar även på sikt i vårat analysteam för att hantera mer akuta uppdrag vid stillestånd eller inför ett stopp. Ett otroligt roligt och utvecklande arbete med möjlighet att växa in i en roll som framtida analytiker inom anläggningens regler- och skyddssystem.


Kravspecifikation


Vi ser helst att du har erfarenhet från liknande processindustri alternativt arbetat med processkonstruktion gärna mot automation.
Du gillar detaljer och förstår att de är viktiga för helheten.
Du har en förmåga att se samband och analysera data på ett strukturerat sätt.
Du uppskattar mixen av dels sitta på egen kammare och klura, dels arbeta tillsammans i tvärfunktionella team, deltaga på möten samt vara i anläggningen för att utföra kontroller
Du är civilingenjör från elektro, teknisk fysik alt. teknisk matematik.
Du är nyfiken och noggrann.
Har du erfarenhet av konstruktion av regelsystem, arbete med olika plattformar och simuleringsverktyg. Erfarenhet som Simulink, APROS, Dymola är meriterande.


Gruppen har ett genuint teknikintresse och en vilja till utveckling så känner du igen dig här och tycker att en sådan miljö är stimulerande att vara i? - Ja, tveka inte, du kan göra skillnad!


Ytterligare information


Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån några dagar i veckan. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.


Placeringsort
Ringhals, med möjlighet till hemarbete några dagar i veckan.


För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Anna Ström tfn +46 725 163 689. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Berivan Bozan, [email protected]


Fackliga representanter är Patrik Harrysson- Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Lars Nydén - Ledarna, Alexander Wallberg - SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.


Välkommen med din ansökan senast 10 september 2023 Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.


Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall. Kontrollerna kommer att utföras av en tredje part, Validata.


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Utvecklingsingenjör Avveckling - Ringhals

Företagsbeskrivning Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg. Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld... Visa mer
Företagsbeskrivning
Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.
Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.
Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals


Jobbeskrivning
Vill du vara med och skapa en effektiv organisation samt bidra till att sluta kärnkraftscykeln i Sverige? Vi arbetar tillsammans för ett ansvarsfullt omhändertagande av de två uttjänta reaktorerna och visa på kärnkraftens hållbara livscykel som en del i att göra Sverige fossilfritt inom en generation. Sök tjänsten för att bli en del av vårat team!
Vi söker nu en Utvecklingsingenjör till gruppen Operativt Skydd Avveckling. Enheten Radiologi och Operativt skydd ansvarar för att utföra, utveckla och förvalta uppgifter inom verksamhetsområdet (Skydda individ, anläggning och omgivning) för hela företaget.
Som Utvecklingsingenjör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Planering, genomförande och analyser inom verksamhetsområdet strålskydd och radiologi
Genomföra händelse- och orsaksutredningar
Rapportskrivning, uppdatering och granskning av instruktioner och anvisningar.
Upprätthållande av kontaktytor, både internt och externt med såväl Strålsäkerhetsmyndigheten som övriga Kärntekniska anläggningar.
Utveckling av verksamheten
Omvärldsbevakning

Vi erbjuder ett utåtriktat och självständigt arbete som Utvecklingsingenjör. Du kommer att fungera som tekniskt stöd och kompetent resurs inom området för övriga organisationen. Hos oss bidrar du med nyckelkompetens inom strålskydd och radiologi i det löpande och långsiktiga arbetet under drift och avveckling. Arbetet spänner över ett brett verksamhetsområde och innebär både praktisk och administrativt arbete. Att agera som instruktör i enhetens strålskyddsutbildningar samt ingå i Ringhals haveriberedskap ingår också i tjänsten.


Kravspecifikation
Vi söker dig som har högskoleingenjörsexamen eller motsvarande relevanta kunskaper inom strålskydd och radiologi och har flera års arbetslivserfarenhet inom kärnkraftindustrin. God anläggningskännedom på Ringhals är meriterande.
Arbetet innebär mycket frihet under ansvar varför du behöver vara självgående, noggrann, initiativtagande, och kommunikativ. För att kunna bidra till enhetens utveckling vill vi att du är kreativ, lyhörd och positiv till förändringar. Det är även viktigt att du tycker om att arbeta i grupp och vill bidra i vårt gränsöverskridande arbete inom Ringhals.
Som person planerar, organiserar och prioriterar du arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.


Ytterligare information
Vi erbjuder
För att nå våra strategiska mål utvecklar vi ständigt våra medarbetare för att se till att alla anställda är rustade på bästa sätt för sina uppgifter och ansvarsområden, både nu och i framtiden. Vattenfall och Ringhals är en arbetsgivare som tar ansvar och lyssnar på sina medarbetares behov. Det är enbart du själv som sätter gränsen för dina möjligheter att utvecklas inom organisationen. Ringhals erbjuder flertalet internutbildningar där du kommer kunna vidareutveckla dig och skapa den spetskompetens som krävs inom just ditt område.
Vi har även en hel del personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra fina förmåner här.


Placeringsort
Ringhals


För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Catrin Carlsson 0725034715.
För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Lina Friberg [email protected]


Fackliga representanter: Patrik Andersson- Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Anders Karlsson - Ledarna, Alexander Johnsson- SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.


Välkommen med din ansökan senast 3/3. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.
Vi ser fram emot din ansökan!


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
#Vattenfall Visa mindre

Bli vår nästa projektledare inom energi - Gör skillnad med oss!

Är du den drivna projektledaren vi söker för spännande uppdrag inom energi? Drömmer du om en arbetsgivare som erbjuder dig flexibilitet och möjlighet att påverka både din tid och inkomst? Vilka är vi och varför ska du välja oss? Vi är ett konsultföretag med teknikkonsulter som har spetskompetens inom energi, bygg och stadsutveckling. Vi motiveras extra mycket av projekt som har betydelse för vår framtid. Hos oss hittar du engagerade och drivna kollegor s... Visa mer
Är du den drivna projektledaren vi söker för spännande uppdrag inom energi? Drömmer du om en arbetsgivare som erbjuder dig flexibilitet och möjlighet att påverka både din tid och inkomst?


Vilka är vi och varför ska du välja oss?
Vi är ett konsultföretag med teknikkonsulter som har spetskompetens inom energi, bygg och stadsutveckling. Vi motiveras extra mycket av projekt som har betydelse för vår framtid. Hos oss hittar du engagerade och drivna kollegor som bildar en stark och omtänksam gemenskap. Hos oss är det roligt att jobba och inte nog med det så har vi såklart också särskilt bra villkor i form av bra löner, flexibilitet, friskvårdsbidrag, tjänstepension, sjukförsäkring och roliga aktiviteter.
Vårt huvudkontor ligger i Varberg men vi verkar i uppdrag på väst- och östkusten.


Vad innebär tjänsten?
Som projektledare hos oss kommer du att spela en central roll i spännande uppdrag inom kärnkraftsindustrin. Du kommer samarbeta och kommunicera effektivt med olika aktörer, både internt och externt, inklusive leverantörer och entreprenörer.


Vem är du?
Du är projektledare med några år på nacken. Då du kommer jobba i uppdrag mot kärnkraftverk ser vi det som meriterande att du har erfarenhet inom det, men inget måste. Det viktigaste är din förmåga att driva och leda projekt mot framgång.


Ansökan
Visst är väl du vår nya projektledare? Skicka in din ansökan, CV och ett personligt brev till [email protected] redan idag. Sista ansökningsdag är den 3 december och vi rekryterar löpande. Vi ser fram emot att få läsa just din ansökan! Visa mindre

Utvecklingsingenjör inom skydd & bevakning - Ringhals

Företagsbeskrivning Ringhals AB ingår i Vattenfallkoncernen och är Nordens största kraftverk. Vi har över 40 års erfarenhet av elproduktion och står nu inför nya utmaningar av olika slag som kräver säkerhetsmedvetande och nytänkande. Ringhals har ca 1 000 anställda och ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg. Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ri... Visa mer
Företagsbeskrivning


Ringhals AB ingår i Vattenfallkoncernen och är Nordens största kraftverk. Vi har över 40 års erfarenhet av elproduktion och står nu inför nya utmaningar av olika slag som kräver säkerhetsmedvetande och nytänkande. Ringhals har ca 1 000 anställda och ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.
Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss, varför vi ser individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.
Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals
Jobbeskrivning


Är du en analytisk och initiativtagande person som drivs av att förbättra och utveckla en verksamhet? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?
Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Ringhals. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.
Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/
Nu söker vi en Utvecklingsingenjör inom enheten Anläggningsskydd & Bevakning på Ringhals.
Om jobbet
Enheten arbetar med att skydda anläggningen mot obehörigt intrång, sabotage eller annan sådan påverkan som kan medföra radiologisk olycka eller olovlig befattning med kärnämne eller kärnavfall, och ansvarar för Anläggningsskydd och bevakning på Ringhals. Enheten har en stor operativ verksamhet och samverkar tätt med hela organisationen.
Som vår nya Utvecklingsingenjör kommer du arbeta tillsammans med ett erfaret och sammansvetsat team som bidrar till att under dygnets alla timmar skydda den samhällsviktiga anläggningen. Vi ser en omvärld som är i ständig förändring, vilket skapar krav på utveckling. Detta ser vi som stimulerande och utmanande. Därför väljer vi nu att utöka enheten med en driven medarbetare!
Dina arbetsuppgifter
Bedriva verksamhetsutveckling inom vårt område.
Styra och förvalta kort- och långsiktig verksamhetsutveckling.
Exempelvis utveckling av arbetsmetoder, planering, ledning och nyttjande av tekniska hjälpmedel, både i det dagliga och vid insats.
Tillsammans med enhetens övriga funktioner följa upp och identifiera utvecklingsbehov och förbättringsområden.
Deltar och representerar enheten i forum som berör enhetens arbetsområden.
Genomför analyser och utredningar inom verksamhetsområdet.
Deltar i enhetens ledningsarbete.

Kravspecifikation
Om dig
Du har följande kvalifikationer
Högskole-/civilingenjörsexamen, eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Stort intresse för säkerhetsfrågor.
Meriterande är erfarenhet från arbete inom säkerhetsskydd.
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person arbetar du framåtriktat i syfte att lära nytt inom de områden rollen berör, du är handlingskraftig med förmågan att arbeta väl tillsammans med andra människor. Att vara service- och resultatorienterad och arbeta strukturerat, med säkerhet och kvalitet som ledord, är en förutsättning för att trivas hos oss och vara framgångsrik i rollen.
Ytterligare information


Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef Fredrik Olsson tfn 0730816194
Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Evelyn Fjellsdotter tfn 0730882037
Våra fackliga representanter är: Johanna Dannberg - Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Lars Nydén – Ledarna, Alexander Wallberg - SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.
Placeringsort: Ringhals
Välkommen med din ansökan senast den 15 februari 2023
Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte - sök redan i dag! Urval sker efter sista ansökningsdag.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Location: Varberg Visa mindre

Utvecklingsingenjör Underhåll - Ringhals

Företagsbeskrivning Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg. Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld... Visa mer
Företagsbeskrivning
Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.
Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.
Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals


Jobbeskrivning
Är du ansvarstagande, har lätt för att skapa kontakter, tycker om att samarbeta och vill vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning
Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Ringhals. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.
För att möta framtiden och hantera vårt ansvarsområde söker vi nu ytterligare en Utvecklingsingenjör till gruppen Utveckling och Obselecens på Ringhals. Vi är ett trevligt och glatt gäng som ser framemot en ny kollega!
Som Utvecklingsingenjör ansvarar du för att stödja och utveckla avdelningen underhåll i metoder och verktyg för ett så effektivt underhåll som möjligt. Gruppen har ett brett arbetsområde inom underhåll med stöd, analys och utveckling till organisationen.
Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete där Du som Utvecklingsingenjör bidrar i analys- och utvecklingsarbete för avdelningen. Närheten till ledningsgruppen för underhåll och de många kontaktytorna inom bolaget gör jobbet stimulerande och spännande.


Kravspecifikation
Du som söker bör ha:
civil/högskoleingenjörsexamen eller motsvarande erfarenhet och kompetens
goda kunskaper inom underhållsprocesser och/ eller ledningssystem är meriterande
mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska
god datavana krävs för arbetet samt meriterande med erfarenhet från arbete i SAP
erfarenhet av förändringsarbete och/eller processutveckling är meriterande

Som person har du har ett strukturerat och strategiskt arbetssätt, är ansvarstagande och har lätt för att skapa kontakter och bra samarbeten. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Vi kommer att sätta stort värde på hög flexibilitet då du kommer att ha många kontaktytor och varierande uppdrag.
Ytterligare information
Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.


Placeringsort
Ringhals


För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Jenny Mattsson Neiker, 073-0790126. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Lina Friberg [email protected]


Fackliga representanter: Patrik Harrysson - Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Lars Nydén - Ledarna, Alexander Wallberg - SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.


Välkommen med din ansökan senast 14/3. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Elkraftsingenjör - Ringhals

Företagsbeskrivning Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg. Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld... Visa mer
Företagsbeskrivning
Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.
Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.
Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals


Jobbeskrivning
Är du intresserad av ett omväxlande arbete där du får jobba med analyser inom elkraftsområdet? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?
Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Ringhals. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.
Välkommen att ingå i Elanalysgruppen som utgör Ringhals spetskompetens inom området!
Om jobbet
Hos oss får du arbeta med kärnkraftverkens elsystem utifrån ett anläggningsövergripande perspektiv. I arbetet ingår att genomföra analyser och beräkningar inom elkraftsområdet. Beroende på din kompetens och dina intressen kommer du att få möjligheter att påverka din egen utveckling och rollens inriktning
Dina arbetsuppgifter
Uppgifterna kan variera mellan att t.ex.:
genomföra beräkningar och utredningar av elanläggningens system för att bevara en tillförlitlig och störningstålig anläggning
simulera och analysera interaktionen mellan kärnkraftverket och transmissionsnätet
delta i arbetet med att modernisera och förbättra anläggningarna och hitta rätt teknisk lösning på en övergripande nivå, inklusive elanläggningens kontrollsystem
leda egna uppdrag och delta i projektKravspecifikation
Vi söker nu ytterligare en kollega till vår grupp Elanalys.
Vi ser gärna att du
har civilingenjörsexamen som är relevant för tjänsten som exempelvis elektroteknik eller teknisk fysik alternativt motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.
har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
Meriterande är kunskap om kärnkraftsanläggningar och dess regelverk

För att trivas i rollen tror vi att du är engagerad och handlingskraftig i ditt sätt att ta dig an dina uppgifter. Du är nyfiken och därför motiveras du av att sätta dig in i komplexa frågeställningar och hitta vägar för att effektivt lösa de utmaningar du ställs inför.
Rollen innebär tätt samarbete med andra delar av verksamheten och att du ser fördelarna i att bygga partnerskap för att nå våra uppsatta mål, är därför en förutsättning för at lyckas i rollen. Din förmåga att samverka, kommunicera tydligt, lyssna och lösa frågeställningar på ett konstruktivt sätt är andra viktiga nycklar.


Ytterligare information
Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.


Placeringsort
Ringhals


För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Michaela Mänd tfn 073 096 86 55. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Sofia Berggren, [email protected].


Välkommen med din ansökan senast 27/8. Vi har mycket spännande uppdrag på gång inom kärnkraften. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum och eftersom annonsering sker under sommaren kan återkoppling komma att dröja något. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.
Våra fackliga representanter är: Akademikerna - Patrik Andersson, Ledarna - Anders Karlsson, Unionen, Eva-Lena Green, SEKO, Thomas Hagman. Samtliga nås på 0340-66 70 00.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.


Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall. Kontrollerna kommer att utföras av en tredje part, Validata.


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Vi ser fram emot din ansökan!
#Vattenfall Visa mindre

Utvecklingsingenjör Kemi - Ringhals

Företagsbeskrivning Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg. Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvär... Visa mer
Företagsbeskrivning


Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.
Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.
Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals
Jobbeskrivning


Vill du som kemiingenjör vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?
Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Ringhals. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat.
Vi söker dig som vill jobba som Utvecklingsingenjör kemi i vårt team
Kemienheten har som huvuduppgift att övervaka och optimera kemiparametrar i kärnkraftverkens processystem. Den operativa kemigruppen som du kommer att tillhöra har som huvuduppgift att arbeta med provtagning, analys och trenduppföljning av kemin i vatten- och luftprover från primär-, sekundär- samt utsläppssystem. Inom teamet ingår också att upprätthålla laboratoriets instrumentpark i form av underhåll, nyinköp och valideringar mm.
I rollen som Utvecklingsingenjör kommer du bl.a. att arbeta med:
att ansvara för att upprätthålla kravställd provtagning, analysutrustning samt kvalitetssamordning inom området operativ radiokemi
övervaka trender och utsläpp inom ansvarsområdet
underhålla befintlig instrumentpark samt identifiera behov av nyanskaffning av instrument
sammanhålla arbetet inom aktuell instrumentgrupp.
delta i utredningar av händelser och arbeta för ständiga förbättringar inom radiokemiområdet
delta i branschgemensamma samverkansmöten nationellt och ibland även internationellt
operativt kemiarbete inom arbetsområdena lab, reaktor, turbin eller mätrum

Kravspecifikation


Vi söker dig som
har antingen en högskoleutbildning med inriktning mot kemi eller så har du gymnasieutbildning med erfarenhet från kärnkraftsbranschen och kemikompetens
meriterande med kunskap inom radiokemiområdet samt arbetslivserfarenhet från kärnkraftsbranschen
har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift

Som person planerar, organiserar och prioriterar du arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar. För att trivas hos oss krävs att du stimuleras av ett nära samarbete med andra människor eftersom arbetsuppgifterna innebär många kontakter både internt och externt.
Ytterligare information


Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.


Placeringsort
Ringhals


För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Erika Turesson [email protected] eller tfn +46727182740 .
För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare [email protected]


Fackliga representanter: Patrik Harrysson- Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Lars Nydén - Ledarna, Alexander Wallberg - SEKO. Samtliga nås via växeln 0340-66 70 00.


Välkommen med din ansökan senast 22/1 2023. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Utvecklingsingenjör Strukturell Integritet

Utvecklingsingenjör Strukturell Integritet med inriktning Återkommande Kontroll Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning? Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Ringhals. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet. Vi är övertyga... Visa mer
Utvecklingsingenjör Strukturell Integritet med inriktning Återkommande Kontroll
Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?
Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Ringhals. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.
Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/
Om jobbet
Till vår grupp Material och Strukturintegritet söker vi nu ännu en medarbetare inom området återkommande kontroll. Är Du intresserad av att prova ett utvecklande strategiskt arbete med nära koppling till den operativa verksamheten kan detta vara en tjänst för Dig.
Enheten för Strukturell Integritet och bränsleservice ansvarar för den myndighetsstyrda provningen samt har det fulla underhållsansvaret för primärsystemet och dess komponenter inkl. bränsleservice.
Vid enheten finns tre grupper, varav gruppen Material och Strukturintegritet är en. Den är Ringhals kompetenscentra i frågor som rör bland annat material- och degraderingsfrågor samt återkommande kontroll.
Gruppen genomför analyser och tar fram underlag som är nödvändiga för provningsverksamheten, såsom kontrollprogram, skadetålighetsanalyser, defektbeskrivningar, skadeutredningar och åldringsanalyser. Vidare är gruppen ansvarig för strategiska åldringsfrågor för primärsystemskomponenter t.ex. reaktortankar och ånggeneratorer.
Till följd av nya föreskrifter från strålsäkerhetsmyndigheten har gruppen nu behov av ytterligare resurser inom området Återkommande kontroll.
Gruppen består idag av 13 medarbetare och 4 konsulter.
Dina arbetsuppgifter
Som Utvecklingsingenjör Strukturell Integritet med inriktning Återkommande kontroll är du en nyckelspelare i processen för framtagning, förvaltning och utveckling av kontrollprogram enligt Strålsäkerhetsmyndighetens föreskrifter. Kontrollprogrammen ligger till grund för den oförstörande provningen som enheten har i uppgift att utföra.
I arbetsuppgifterna ingår bl.a.:
- Att arbeta med framtagning av kontrollgrupper och kontrollprogram för komponenter inom ett angivet ansvarsområde
- Delta i utveckling av metodik för framtagning av kontrollgruppsindelning och kontrollprogram kopplat till de nya föreskrifterna inom mek, bygg och lyft
- Att utveckla, optimera samt förvalta kontrollprogram med hjälp av information från t.ex. åldringsanalyser, skadetålighetsanalyser samt externa och interna erfarenheter
- Att tolka föreskrifter och krav som styr arbetet
Som kontrollprogramshandläggare har man även en viktig roll i att stötta utförandeorganisationen inför och under provning, samt i att omhänderta och sammanställa resultat efter provning.
Rollen kan utöver ovanstående till viss del anpassas efter personlig bakgrund och kompetens.
Din profil
Vi söker dig som har en högskoleutbildning med teknisk inriktning inom maskin, bygg eller motsvarande erfarenhet och kompetens.
Som person är du initiativtagande, noggrann och metodisk. Du är bra på både att samarbeta och att arbeta självständigt, men är inte rädd för att ställa frågor. Du är tydlig i din kommunikation och har lätt för att skapa goda relationer. Rollen kräver att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift, samt har god kunskap i engelska då vi hämtar mycket information från internationella dokument.
Det är meriterande om du har kunskap om Strålsäkerhetsmyndighetens föreskrifter och/eller oförstörande provningsteknik (OFP).
Om oss
Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.
Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter. Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals
Övrig information
Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef Andreas Karlsson / t.f. chef Annica Wegeland 0730-361351
Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Lina Friberg [email protected]
Våra fackliga representanter är: Johanna Dannberg - Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Lars Nydén - Ledarna, Mårten Walfridsson - SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00
Placeringsort: Ringhals
Välkommen med din ansökan senast den 17 augusti.
Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte - sök redan i dag!
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Location: Varberg
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Utvecklingsingenjör Underhåll - Ringhals

Företagsbeskrivning Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg. Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld... Visa mer
Företagsbeskrivning
Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.
Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.
Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals


Jobbeskrivning
Är du ansvarstagande, har lätt för att skapa kontakter, tycker om att samarbeta och vill vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning
Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Ringhals. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.
För att möta framtiden och hantera vårt ansvarsområde söker vi nu ytterligare en Utvecklingsingenjör till gruppen Utveckling och Obselecens på Ringhals. Vi är ett trevligt och glatt gäng som ser framemot en ny kollega!
Som Utvecklingsingenjör ansvarar du för att stödja och utveckla avdelningen underhåll i metoder och verktyg för ett så effektivt underhåll som möjligt. Gruppen har ett brett arbetsområde inom underhåll med stöd, analys och utveckling till organisationen.
Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete där Du som Utvecklingsingenjör bidrar i analys- och utvecklingsarbete för avdelningen. Närheten till ledningsgruppen för underhåll och de många kontaktytorna inom bolaget gör jobbet stimulerande och spännande.


Kravspecifikation
Du som söker bör ha:
civil/högskoleingenjörsexamen eller motsvarande erfarenhet och kompetens
goda kunskaper inom underhållsprocesser och/ eller ledningssystem är meriterande
mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska
god datavana krävs för arbetet samt meriterande med erfarenhet från arbete i SAP

Som person har du har ett strukturerat och strategiskt arbetssätt, är ansvarstagande och har lätt för att skapa kontakter och bra samarbeten. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Vi kommer att sätta stort värde på hög flexibilitet då du kommer att ha många kontaktytor och varierande uppdrag.


Ytterligare information
Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.


Placeringsort
Ringhals


För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Jenny Mattsson Neiker, 073-0790126. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Lina Friberg [email protected]


Fackliga representanter: Patrik Harrysson - Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Lars Nydén - Ledarna, Alexander Wallberg - SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.


Välkommen med din ansökan senast 8/1. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre